Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Socialfaglig Virksomhedskonsulent
Quick Care A/S
VIRKSOMHEDENQuick Care udvikler og leverer dynamiske indsatser til landets kommuner og jobcentre, og har gjort det siden 2007. Målet med indsatserne er at bringe borgerne fra offentlig forsørgelse til selvforsørgelse.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 15-01-2018

Sagsbehandler/jobkonsulenter til Fleksjobteamet i Holbæk
Job og Virksomhedsservice
Kan du motivere og hjælpe borgere i fleksjob? Så er du måske vores nye kollega. Da en af vores kolleger har søgt nye udfordringer og vi samtidig har fået flere midler til at indfri et meget ambitiøs resultatmål, søger vi to erfarne fleksjobkonsulenter – der er gode til at få borgere i fleksjob – til afdelingen Virksomhedsservice.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 10-01-2018

Praktikpladskonsulent
Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier
PRAKTIKPLADSKONSULENT  Vi har på Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier i 2017 oplevet stor vækst på praktikpladsområdet og indgåelse af uddannelsesaftaler. Vi søger derfor en praktikpladskonsulent til videreudvikling på området.  Du vil primært skulle varetage uddannelserne inden for smed, industritekniker, skibsmontør og personvognsmekaniker. Erfaring inden for områderne er en klar fordel.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 05-01-2018

Praktikpladskonsulent
Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier
Vi har på Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier i 2017 oplevet stor vækst på praktikpladsområdet og indgåelse af uddannelsesaftaler. Vi søger derfor en praktikpladskonsulent til videreudvikling på området.  Du vil primært skulle varetage uddannelserne inden for smed, industritekniker, skibsmontør og personvognsmekaniker. Erfaring inden for områderne er en klar fordel.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 05-01-2018

Opfølger Fleksjobenheden
Virksomhedscentret
Jobcenterrådgiver/virksomhedskonsulent "Opfølger" til Fleksjobenheden, Virksomhedscentret Virksomhedscentret søger 1 medarbejder til en midlertidig stilling hurtigst muligt på 25 timer og med ansættelse indtil 31.dec 2018.Om stillingen/arbejdspladsenI denne stilling kommer du til at bestride en kombifunktion, hvor du er ude i virksomhederne for at yde en fastholdelsesindsats for de fleksjobansatte, og samtidig har myndighedsfunktion i forhold til opfølgning og etablering af fleksjob for borgere, der selv finder nyt job.Fleksjobenh
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 08-01-2018

Kan du få drømme til at blive til virkelighed?
Brønderslev Kommune
Hvert år udvælges der 70-75 forfatterspirer i alderen 13-20 år, som slipper igennem nåleøjet til en uforglemmelig uge med professionelle forfattere som undervisere på den helt unikke og ambitiøse Forfatterskole i Brønderslev.Som en del af vores hold af forfattere skal du være med til at undervise, inspirere, engagere og motivere de unge elever, og hjælpe dem med at udvikle deres evner og talent, så de er et skridt tættere på at kunne udleve deres drømme om at blive forfattere. 
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Vejleder med fokus på særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse til UU Aabenraa
Ungdommens Uddannelsesvejledning
Da en af vores dygtige kollegaer har søgt nye udfordringer, søger vi en UU-vejleder med særlig vægt på vejledning af STU-elever.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 17-01-2018

Køkkenfaglig vejleder
Beskæftigelses- og UdviklingsCenter
Beskæftigelses- & Udviklings Center BUC søger en køkkenfaglig vejleder     BUC er Vejen Kommunes center for beskæftigelsesrettede tilbud til borgere, der modtager offentlig forsørgelse. Vi søger en køkkenfaglig vejleder til at varetage dagligdagen i vores køkkentilbud samt vejledning af borgere, der står uden for arbejdsmarkedet.     Målgruppen er 18-65 årige, som af forskellige årsager befinder sig uden for arbejdsmarkedet og, som via køkkentilbuddet og vejledning skal støttes og motiveres, så de hurtigst muligt bliver selvforsørgende.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 14-01-2018

Inklusionsvejleder og indskolingslærer til Gåsetårnskolen
Vordingborg Kommune - Gåsetårnskolen
Brænder du for læring, trivsel og faglig kvalitet? Så er det dig vi mangler på Gåsetårnskolen. Vi har to ledige stillinger på fuld tid som hhv. inklusionsvejleder og indskolingslærer pr. den 1. februar 2018 eller snarest derefter.    Hvem er vi?  Gåsetårnskolen består af fire matrikler med ca. 1375 elever. Afdelingerne Kastrup, Marienberg og Ørslev har alle klasser fra 0.-6. klasse samt hver en skoleklub. Iselinge afdeling er opdelt i to afdelinger, en afdeling med 2 spor med elever fra 0.-6.
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 08-01-2018

Familiesagsbehandler til Integration, Jobcenter Randers
Randers Kommune
Vil du være med til at fortsætte det gode arbejde?Randers kommune arbejder helhedsorienteret på integrationsområdet - og vi har derfor blandt andet samlet familiesagsbehandlingen for integrationsfamilier i Jobcenter Randers, sammen med afdelingen der varetager den beskæftigelsesrettede integrationsindsats.Vi har brug for en medarbejder til primært at varetage den familiemæssige opgave i forhold til Serviceloven i tæt samarbejde med de andre i afdelingen.Integration på Jobcenter Randers varetager alt arbejde med flygtninge, familiesammenførte og EU/EØS borge
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 16-01-2018