Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Job- og virksomhedskonsulent
Dele-Job IVS
Teamledere, evt. partnere til Dele-Job, Det sociale vikarbureau  Kan du skabe positiv og varig forandring for mennesker?   Dele-Job bevæger mennesker – vores formål er,  at støtte de der står udenfor arbejdsmarkedet, så de kommer i job.Vi er et Socialt Vikarbureau, som arbejder med at lade op til 5 borgere i et team deles om et fuldtidsjob og tilpasser og regulerer arbejdsmængden efter evner. 
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Virksomhedskonsulent til projektet ”Særlig tilrettelagt virksomhedsindsats” i Jobcenter Gladsaxe
Gladsaxe Kommune
Tidsbegrænset projektstilling frem til 31. december 2018 Jobcenter Gladsaxe har fået puljemidler til at styrke og udvikle den virksomhedsrettede indsats for borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Derfor søger vi tre resultatsskabende virksomhedskonsulenter, der kan få aktivitetsparate borgere og borgere i ressourceforløb tilbage i job eller uddannelse. Projektet skal understøtte, at vi, i højere grad end nu, tænker den virksomhedsrettede indsats ind fra starten af borgerens forløb. Vi tror på, at vi når længst med disse indsatser på det private arbejdsmarked.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017

Sagsbehandler til myndighedsområdet
Voksne med særlige behov
Brænder du for myndighedsarbejdet med autister, handicappede og udviklingshæmmede borgere? Vores kollega har fået en anden stilling i Albertslund Kommune, og i Voksne med Særlige Behov søger vi derfor en ny kollega til sagsbehandling på myndighedsområdet. Vi arbejder med borgere, der er i målgruppen for sociale-  og socialpsykiatriske tilbud, og vi søger en dygtig og effektiv sagsbehandler med interesse inden for autisme- og handicapområdet. Den ledige stilling er på området for Voksne med Særlige Behov, som er en del af afdelingen Social & Familie.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 08-03-2017

Job og Indsats søger en mentor til beskæftigelsesområdets mentorkorps
Gladsaxe Kommune
Job og Indsats søger en mentor til beskæftigelsesområdets mentorkorps Er du struktureret og ambitiøs på både egne og borgernes vegne, og har du øje for, hvordan der bedst muligt skabes progression for og med borgeren, så er det dig vi søger! Hvem er vi Mentorkorpset er organisatorisk placeret i Job- og indsats. For nuværende består mentorkorpset af 8 mentorer, men tanken er at vi på sigt vil blive flere, da planen er at vi skal sammenlægges med mentorerne på ungeområdet. I Job og Indsats er er beskæftigelsesområdets indsatsdel forankret.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 09-03-2017

To UU-vejledere til Ungdommens Uddannelsesvejledning
Sekretariat UUV
Søger du spændende udfordringer i en hverdag, hvor nysgerrighed og samarbejde på tværs er nøglen til succes, er du klar til at tænke nyt, og sammen med os prioritere udvikling som en naturlig del af din vejledning? Så bliv en del af ungeindsatsen i København. Ungdommens Uddannelsesvejledning København søger to UU-vejledere til ansættelse i Grundskoleafdelingen snarest muligt. Som vejleder får du rig mulighed for at specialisere og dygtiggøre dig indenfor kollektiv vejledning, gruppevejledning og individuelle samtaler - og du er i høj grad med til selv at des
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017

2 ambitiøse jobkonsulenter til visitationen og sagsbehandling af uddannelsesparate unge
Gladsaxe Kommune
Det bliver din opgave Du bliver en del af en konsulentgruppe på 6, som sikrer, at Modtagelsen i Gladsaxe Ungeenhed dagligt bemandes og yder den bedst mulige service overfor de unge, så snart de træder ind ad døren. Du vil samtidig være én ud af tre konsulenter, som sikrer en korrekt visitation af de unge, som søger uddannelsesydelse.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 19-03-2017

Sagsbehandler 37 timer ugentlig med viden og interesse for det specialiserede voksenområde søges pr. 1. april 2017 eller snarest herefter
Frederiksberg Kommune
Sagsbehandler i Team Længerevarende indsatser I forbindelse med at en af vores kolleger går på efterløn, søger vi en ny kollega til ansættelse pr. 1.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 07-03-2017

Uddannelses- og erhvervsvejleder søges til Elevsucces på EUC Sjælland
EUC Sjælland
Elevsucces er en nyoprettet supportafdeling på EUC Sjælland. Vi er pt. 12 medarbejdere fordelt på uddannelses- og studievejledning, specialpædagogisk støtte (SPS), rekrutteringsprojekter, og andre supportopgaver. Som uddannelses og erhvervsvejleder vil du indgå i teamet af vejledere på primært EUD området, og du kommer ligeledes til at arbejde tæt sammen med de andre teams i Elevsucces, hvor fagprofessionalitet, arbejdsglæde og trivsel vægtes højt.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Sagsbehandler 37 timer ugentlig med viden og interesse for det specialiserede voksenområde søges til vikariat pr. 1. april 2017 eller snarest herefter
Frederiksberg Kommune
Vikariatet er fra 1. april til 31. december 2017.   Sagsbehandler i Team Længerevarende indsatser I forbindelse med en midlertidig opnormering af teamet søger vi en vikar til ansættelse pr. 1. april eller snarest derefter.   Dine nærmeste kolleger bliver 12 sagsbehandlere, en faglig konsulent, en teamkoordinator og teamchef i Team for Længerevarende indsatser.   Dine arbejdsopgaver vil primært være sagsbehandling af sager efter Serviceloven §§ 85, 97, 103, 104, 107 og 108.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 08-03-2017

Jobkonsulent til Jobcenter Slagelse
Slagelse Kommune
Kan du skabe det rette match mellem virksomhed og borger? Jobcenter Slagelse styrker den virksomhedsrettede indsats og søger en dygtig jobkonsulent primært til sygedagpengemodtagere Vil du være med til at sætte turbo på at skabe det bedste match mellem virksomhed og borger, så skal du læse videre. Den virksomhedsrettede indsats er under løbende udvikling, og du vil få mulighed for at biddrage til udvikling af praksis, metoder og den tværfaglige udvikling.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017