Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kontanthjælpssagsbehandler til Ydelsescenter
Fredericia Kommune
Da en af medarbejderne i kontanthjælpsteamet har fået nyt job, søger vi derfor en sagsbehandler til et velfungerende og travlt Ydelsescenter.  Ydelsescentret er en del af Arbejdsmarkeds- og Borgerserviceområdet og vi samarbejder tæt med Jobcentret.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 08-06-2017

Vejleder ved Team Skole ved Ungdommens Uddannelsesvejledning Køge Bugt
Køge Kommune
Vejleder i Team Skole UUV Køge Bugt arbejder med unges valg af uddannelse efter grundskolen, og det gør vi både med engageret undervisning i hele klasser og med personlig vejledning af de ikke-uddannelsesparate. Kommunerne i Køge Bugt området arbejder aktivt med de politiske målsætninger om at 95 % af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse, og at flere vælger en erhvervsuddannelse.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 07-06-2017

Klagesagsbehandler til Centralforvaltningens 2. kontor
2. kontor, område 1
Har du lyst til at arbejde med klagesager på beskæftigelsesområdet i en politisk styret organisation? Er du dygtig til at fortolke lovgivningen og vurdere, om en afgørelse er korrekt? Er du god til at samarbejde og sparre med dine kollegaer? Hvem er vi? 2.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 11-06-2017

Studievejleder
Nordvestssjællands HF & VUC
Vi søger enstudievejleder på fuld tid til vores vejledning i Holbæk med tiltrædelse pr. 1.august 2017.    NordvestsjællandsHF og VUC er en voksenuddannelsesinstitution, der har til opgave at uddanneborgerne i Nordvestsjælland i forhold til faglige, almene og personligekompetencer. Vi tilbyder 2-årigt HF, enkeltfags HF, AVU, OBU og FVU og haromkring 100 ansatte.   Vores vigtigsteopgave er at levere kompetencegivende uddannelse til unge og voksne og på denmåde give vores kursister nye muligheder.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 06-06-2017

Pædagogisk vejleder
PPR
Vi søger en ny kollega til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning/PPR i Albertslund Kommune. Stillingen er på 30 timer ugentligt med tiltrædelse pr. 1. august. PPR er en tværfaglig enhed med pædagogiske vejledere, psykologer, talehørekonsulenter og specialpædagogiske udviklingskonsulenter.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 15-06-2017

Engageret job- og uddannelsesrådgiver til Veterancentret
Civile stillinger
Er du en engageret og erfaren rådgiver, som har lyst til at arbejde med vejledning af soldater, der skal videre i en civil karriere? Er du interesseret i at arbejde tværfagligt sammen med mange forskellige faggrupper? Synes du det er spændende at følge mennesker tæt og påtage dig rollen som den primære kontaktperson for soldaten? Så kan du være den nye job- og uddannelsesrådgiver, vi har brug for til vores team i Rådgivnings- og Rehabiliteringsafdelingen i Veterancentrets decentrale enhed på Dragonkasernen i Holstebro.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 11-06-2017

Jobcenter Egedal søger to sagsbehandlere til ydelsesgruppen
Egedal Kommune
Jobcenter Egedal søger pr. 1.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 22-06-2017

Jobkonsulent til Virksonhedservice
Fredericia Kommune
Er du klar til nye spændende udfordringer? Brænder du for at gøre en forskel for borgere & virksomheder i Fredericia kommune? Har du mange kompetencer du kan anvende i jobbet? Så er du måske vores næste medarbejder.   Vi søger en medarbejder, der skal have både virksomheds & borgerkontakt. Du kan komme med forskellig baggrund og erfaring. For os er det vigtigste, at du er indstillet på at yde en indsats, hvor der er størst brug for den.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 09-06-2017

Koordinerende sagsbehandler til aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere - barselsvikariat
Glostrup Kommune
Da en af vores dygtige kolleger går på barsel, søger vi i Jobcenter Glostrup en ny, engageret kollega til arbejdet med aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år. Vi arbejder helhedsorienteret og med fokus på en tværfagligt koordineret sagsbehandling, samtidig med, at vi har fokus på udvikling af borgernes ressourcer. Således hjælper vi borgerne med at mestre og udfolde deres liv og igen opnå en tilknytning til arbejdsmarkedet.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 19-06-2017

Vandløbssagsbehandler til Aabenraa Kommune
Natur
Vand, der både løber mod øst og vest - og har brug for en hjælpende hånd    I Aabenraa Kommune prioriterer vi den løsningsorienterede dialog med vores borgere og virksomheder højt – og det begynder hos dig!   Gældende lovgivning skal naturligvis overholdes, og det skal du kunne stå fast på, også i konfliktfyldte situationer.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 16-06-2017