Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kopi af Job- og virksomhedskonsulent
Human Recovery ApS
Konsulent til beskæftigelsesindsats for psykisk sårbare - deltid 25 timer/uge, Fyn - tiltrædelse hurtigst muligt Om Human Recovery
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017

Helsingør Jobcenter søger en virksomhedskonsulent pr. 1. juni 2017
Helsingør Kommune
til vores Team Aktivitetsparate Vi har sat os ambitiøse mål om at få endnu flere af vores borgere ud i varig beskæftigelse. Til at hjælpe os med at løfte denne opgave søger vi 1 virksomhedskonsulent, stillingen er på fuld tid pr. 1. juni 2017. Har du mod på at arbejde seriøst med, at vi når vores mål og har du lyst til at samarbejde med det lokale erhvervsliv og skabe jobåbninger for vores borgere i Helsingør Kommune?
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Opsøgende rådgiver
Civile stillinger
Er du en dygtig netværker, og har du lyst til at gøre en forskel for krigsveteraner, der som soldater fik set for meget? Så er jobbet som opsøgende rådgiver ved Forsvarets Veterancenter lige noget for dig. Vi søger en opsøgende rådgiver, der skal arbejde med at finde og støtte særligt udsatte veteraner med komplekse problemstillinger. Denne gruppe af veteraner har ofte problemer som vedrører hjemløshed, manglende forsørgelsesgrundlag, misbrug, ensomhed og psykiatriske diagnoser.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 19-04-2017

FASTANSAT UNDERVISER PIANIST AARHUS
Den Danske Scenekunstskole
Den Danske Scenekunstskole, Aarhus, udvider den faste stab af undervisere. Der opslås derfor en 50 %tids stilling (18,5 timer) som underviser med særlig fokus på akkompagnement, repetition og korledelse knyttet til skuespiluddannelsen.    Underviserens primære opgave er at repetere og akkompagnere studerende på skuespiluddannelsen formiddage - primært eftermiddage i og under deres sangundervisning. Underviseren skal desuden stå for skolens kor samt deltage i diverse musikalske projekter såsom musikdramatisk forløb, revy mm.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Elevpladsvejleder til IBC Fredericia Middelfart
Praktikcenter
Vi søger en Elevpladsvejleder til Praktikcentrene med fokus på detailhandel. Dit fokus er på praktisk oplæring af detailhandelselever, som er startet på deres elevuddannelse i Praktikcenteret efter endt grundforløb. Herunder også træning af ansøgningsskrivning, samtaletræning og gennemgang af relevante teorier, der anvendes i detailhandlen. Kvalifikationer Vores kommende kollega   har en erhvervsuddannelse inden for dagligvare-detailhandlen.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 03-04-2017

Sagsbehandler til Kørselskontoret, Region Midtjylland, Regionshuset Holstebro
Patientbefordring Holstebro
En stilling som sagsbehandler på Kørselskontoret i Holstebro er ledig til besættelse hurtigst muligt. Stillingen er på 20 timer i en tidsbegrænset periode på 2 måneder.   Kørselskontoret er en del af Præhospitalet i Region Midtjylland.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 30-03-2017

Experienced & International Trainer, SKOV Academy
SKOV A/S GLYNGØRE
SKOV continues its successful growth strategy which includes increased focus on competence development of SKOV end users, SKOV distributors and service partners as well as SKOV employees. As part of this development, we are looking for an experienced trainer to extend our core team at SKOV Academy from two to three people. The responsibilities will be development and delivery of training, in classrooms or web-based.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 01-05-2017

Virksomhedskonsulent i Lolland Jobcenter
Job- og Formidling
Har du lyst og evnen til at servicere kommunens virksomheder med rekruttering, opkvalificering og rådgivning? Har du lyst og drive til at hjælpe vores flygtninge ind på arbejdsmarkedet? Kan du skabe godt match mellem virksomheder og borgere? Så er du måske vores nye virksomhedskonsulent i Lolland Jobcenter. I Lolland Jobcenter søger vi en virksomhedskonsulent  til et stærkt team, som arbejder struktureret og resultatorienteret.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 16-04-2017

Opsøgende Medarbejder
Skanderborg Kommune
Vi medarbejder til det opsøgende og forebyggende arbejde Fagsekretariatet Ældre & Handicap Vi søger 1 ny medarbejder i vikariat, der kan indgå og bidrage i et tværfagligt samarbejde med visitatorer, demens ressourcepersoner, sagsbehandlende hjælpemiddel terapeuter og socialrådgivere, omkring de særligt socialt udsatte og ensomme borgere i Skanderborg Kommune Formålet er gennem overblik og et tværfagligt samarbejde at kunne vurdere om borger kan have behov for hjælp efter de gældende indsatskataloger eller om der skal iværksættes en særlig indsats for at hjælpe borger i målgruppen videre
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

To dygtige sagsbehandlere til kontanthjælpsteamet (Genopslag)
Gladsaxe Kommune
Dygtige sagsbehandlere med flair for effektiv sagsbehandling til kontanthjælpsteamet i Gladsaxe Kommune Ydelsesenheden i Gladsaxe Jobcenter søger to kollegaer med en stærk socialfagligplatform, som kan gøre os til et endnu stærkere team. Den ene stilling er midlertidig til 31. december 2017. Hvad forventer vi af dig? Du er grundig Det her er et område med meget lovgivning. Du kan sætte dig ind i bl.a.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017