Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Jobcenter Aarhus, Dagpenge og Kontanthjælp søger 6 virksomhedskonsulenter snarest
Aarhus Kommune, Jobcenter Aarhus
Om jobbet Resultatorienterede virksomhedskonsulenter til virksomhedsrettet indsatser for akademikerer og professionsbachelorer En relativ høj ledighed blandt højtuddannede, danner baggrunden for en særlig virksomhedsrettet indsats i jobcentret. Målet med indsatsen er, i tæt dialog med virksomhederne, a-kasser, uddannelsesinstitutioner og andre aktører inden for området, at finde eller skabe jobåbninger til højtuddannede.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

Integrationsafsnittet i Frederikssund Jobcenter søger en sagsbehandler
Frederikssund Kommune
Brænder du for at arbejde med flygtninge omfattet af integrationsloven, så har vi jobbet til dig. Jobcenter Frederikssund søger en sagsbehandler til Aktiv indsats og Integration med fokus på flygtninge og familiesammenførte omfattet af integrationsperioden. Vi er en afdeling med ca. 50 medarbejdere der tager sig af aktivitetsparate borgere og borgere omfattet af integrationsloven.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017

Jobcenter Aarhus, Dagpenge & Kontanthjælp, søger snarest to jobkonsulenter
Aarhus Kommune, Jobcenter Aarhus
Om jobbet Jobkonsulenter søges til varetagelse af en professionel indsats for målgruppen af højtuddannede modtagere af arbejdsløshedsdagpenge fra en a-kasse. Indsatsen varetages af afd. 4, hvor virksomhedskonsulenter og jobkonsulenter i samarbejde med de jobsøgende skaber det bedste afsæt for at komme i job. Der er tale om to faste stillinger på 37 timer pr. uge. Din primære opgave, vil være afholdelse af motiverende samtaler med jobsøgende for at inspirere og facilitere vejen til job.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

Ambassadør til uddannelsesløft for ufaglærte ledige
Svendborg Kommune
Jobcentrene i Faaborg-Midtfyn, Nyborg og Svendborg kommuner er gået sammen om et projekt, der skal få flere ledige i uddannelse. Med reglerne om uddannelsesløft til ledige i dagpengeperioden er der blevet bedre muligheder for ufaglærte ledige at opnå en erhvervsuddannelse Vi søger en uddannelsesambassadør i en tidsbegrænset ansættelse i perioden 1. marts 2017 – 31. december 2018. Er det dig, der kan gå forrest når ufaglærte ledige skal motiveres til erhvervsuddannelse i dagpengeperioden?
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 28-01-2017

Ydelsessagsbehandler sygedagpenge
Jobcenter Social & Ydelse
Ydelsessagsbehandler til sygedagpengeområdet    Kerteminde Kommune søger en engageret og dygtig ydelsessagsbehandler til sygedagpengeområdet. Vi søger en vikar til en 25 timers stilling med tiltrædelse 1. februar eller snarest derefter. Der er ind til videre tale om et vikariat på 6 måneder.                                                                                                                                                         De 25 timer om ugen fordeles på dagene mandag, tirsdag, torsdag og fredag.  Sygedagpengeområdet er projektorganiseret indtil 30.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 24-01-2017

Projektmedarbejder
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ambassadør til uddannelsesløft for ufaglærte ledige Jobcentrene i Faaborg-Midtfyn, Nyborg og Svendborg kommuner er gået sammen om et projekt, der skal få flere ledige i uddannelse. Med reglerne om uddannelsesløft til ledige i dagpengeperioden er der blevet bedre muligheder for ufaglærte ledige at opnå en erhvervsuddannelse Vi søger en uddannelsesambassadør i en tidsbegrænset ansættelse i perioden 1. marts 2017 – 31.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 29-01-2017

Virksomhedskonsulent til fastholdelse
Jobcenter Tønder
Er du fuld af gode ideer til, hvordan vi fremover skal arbejde med arbejdsfastholdelse i lokale virksomheder? Så søger vi en virksomhedskonsulent med gode ideer.   Arbejdsmarkedsudvalget i Tønder Kommune har afsat midler til en et-årig stilling med henblik på yderligere investering i indsatsen omkring arbejdsfastholdelse.    Jobcenteret Tønder søger derfor pr. 1. marts 2017, eller snarest mulig derefter, en virksomhedskonsulent til at videre udvikle området.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 07-02-2017

Virksomhedskonsulent til Jobcenter Vallensbæk
Center for Beskæftigelse
  Jobcenter Vallensbæk søger virksomhedskonsulent tilen spændende tidsbegrænset stilling til Fleksjob teamet.      ”Udvikling i Fleksjob” er et 1½ årigt projekt støttetaf Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) Den tidsbegrænsedestilling er i første omgang til d. 31 dec. 2017 med mulighed for forlængelsetil. d. 30 juni 2018.     Målgruppe   Den overordnede målgruppe er borgere der varetagereller vurderes at kunne varetage et fleksjob på op til ti timer ugentligt.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 24-01-2017

Sagsbehandler/jobkonsulent til ledighedsydelse (match 1) - Jobcenter Skanderborgs Afdeling for Arbejdsmarkedsservice
Jobcenter Skanderborg
Vil du være med til at gøre en forskel for Skanderborg Kommunes borgere på ledighedsydelse? Jobcenter Skanderborg søger en stærk sagsbehandler/jobkonsulent med stor lyst til at varetage myndighedsarbejde for borgere på ledighedsydelse i matchgruppe 1 og borgere i fleksjob. Jobcenter Skanderborg har en stærk virksomhedsrettet profil, og et stort fokus på, at alle ledige kommer i job hurtigst muligt.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017

Virksomhedskonsulent
Tårnby Kommune
Virksomhedskonsulent Virksomhedsservice i Jobcenter Tårnby opprioriterer rekrutteringsområdet og søger derfor 3 dygtige og engagerede virksomhedskonsulenter Der er tale om en fast fuldtidsstilling og en fast 30 timers stilling samt en fuldtids projektansættelse (til 31/12-2017) . Angiv gerne i din ansøgning hvilke stilling/stillinger du søger. Stillingerne er til besættelse hurtigst muligt, senest pr. 1. marts 2017. I Virksomhedsservice arbejder vi målrettet på at blive virksomhedernes foretrukne rekrutteringspartner.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 05-02-2017