Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Skolepraktikinstruktør til det merkantile området
HG
Vi søger En skolepraktikinstruktør tildet merkantile område med tiltrædelse pr. den 1. august 2017.   Om jobbet Der er tale om en stilling sominstruktør til skolepraktik inden for detail. Den primære opgave er at vejledeog instruere elever, der er i skolepraktik.   Dine kvalifikationer Den rette ansøger tilinstruktørstillingen har en uddannelse inden for detail og flere års erfaringinden for området.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 08-07-2017

Administrative vejledere søges til kombi job i Det Faglige Hus og Fairvikar
Det Faglige Hus
Spændende kombi-job i Det Faglige Hus og FairVikar Vi opslår et antal nye og spændende job i forlængelse af, at vi for nylig har opstartet FairVikar. Vi har brug for nogle administrative vejledere, der også er lade for udfarende aktiviteter. Opgaver i Det Faglige Hus
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 20-07-2017

Virksomhedskonsulent til Vejen til Job, Jobcenter Vejle
Job & Udvikling
Vil du være med til at hjælpe borgere i Job   Har du hjertet på rette sted? Og trives du godt i et dynamisk, tværfagligt miljø med fokus på at få det bedste frem? Så har vi måske drømmejobbet til dig     Om jobbet  Vi søger en virksomhedskonsulent, som på sikker vis kan indtræde hurtigt og effektivt i vort team af dygtige og samvittighedsfulde medarbejdere. Der er tale om en fast stilling på 37 timer.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 24-07-2017

Flere skal med - skal du?
Glostrup Kommune
I Jobcenter Glostrup søger vi en ny, engageret kollega til den virksomhedsrettede indsats for personer, der har særlige udfordringer i forhold til at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Vi deltager i STAR’s ”Flere skal med”-projekt, som handler om at hjælpe flere personer med langvarig ledighed med at finde en plads på arbejdsmarkedet. Samtidig deltager vi ligeledes i STAR’s STV-projekt med både aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere og ressourceforløbsborgere.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 11-07-2017

Sagsbehandler Myndighed Handicap
Jammerbugt Kommune
Myndighed Handicap i Jammerbugt Kommune søger en sagsbehandler til fast stilling. Stillingen som sagsbehandler er ledig til besættelse fra den 1. august 2017 eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er på 37 timer pr.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 17-07-2017

Brænder du for at hjælpe 18-29 årige til at vælge praktikforløb og erhvervsuddannelse?
Technical Education Copenhagen
TEC søger nyekollegaer til vores team Way2Go.   BrobygningsforløbetWay2Go er et tilbud til ledige unge, vi gennemfører i tæt samarbejde med en vifteaf jobcentre i København og omegn. Way2Go tilbyder 18-29 årige en praktiskintroduktion til erhvervsuddannelserne i kombination med praktikforløb og fagligopkvalificering, der kontinuerligt støttes af uddannelsesvejledning ogerhvervsintroducerende undervisning. Det er vores opgave at motivere ogkompetenceløfte de unge fra ledighed til uddannelse – med mål om faglært statuspå sigt.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 23-07-2017

Ungecenter Mariagerfjord søger UU-vejleder
Mariagerfjord Kommune
Ungecenter Mariagerfjord er et nyt center under Fagenheden Arbejdsmarked i Mariagerfjord Kommune. Vi er i opbygningsfasen, og der er stor mulighed for og forventning til, at du som vores nye kollega kan bidrage til den fortsatte udvikling. I Ungecenteret samarbejder UU-vejledere, mentorer, jobkonsulenter og sagsbehandlere om at støtte og vejlede Mariagerfjord Kommunes unge på deres vej mod uddannelse.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Fremskudt sagsbehandler til voksenområdet (genopslag)
Job & Velfærd
Socialafdelingen i Viborg Kommune søger to sagsbehandlere til ansættelse hurtigst muligt. Socialafdelingen består af 1 teamleder, 18 sagsbehandlere og 2 administrative medarbejdere. Funktioner og opgaver som fremskudt sagsbehandler Som fremskudt sagsbehandler bliver du en del af et fremskudt team, som er fysisk placeret hos bostøtten i Socialområdet. Du skal arbejde med opfølgning på eksisterende bostøtte-bevillinger jf. servicelovens § 85.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Sagsbehandlere søges til selvstændig konkursbobehandling
Kammeradvokaten
Har du solid erfaring med konkursbobehandling? Og er du på udkig efter nye udfordringer? Så har vi muligvis jobbet for dig.   Kammeradvokaten er et af landets største private advokathuse med godt 450 medarbejdere. Vi har travlt, og derfor er vi nu på udkig efter dygtige kolleger. Pt.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 20-07-2017

Konsulent til vores rekrutteringsteam i VirksomhedsService, Jobcenter Aarhus
Dagpenge & Kontanthjælp, Jobcenter Aarhus
Om jobbet Vi ønsker at udvide vort Rekrutteringsteam i VirksomhedsService, Jobcenter Aarhus med en enkelt medarbejdere.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 23-07-2017