Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Maskinsnedker søges til maskinafdeling, produkterne er plademøbler - Holmris A/S
HOLMRIS A/S
Jobprofil: - Erfaring med kantlimer eller CNC/bore maskiner - Erfaring med bearbejdning af emner i finer, spån, MDF og massivt træ Personprofil: - Åbent og udadvendt væsen - Kan arbejde i team - Kvalitet bevidst Uddannelse: Maskinsnedker el.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 20-02-2017

Møbelsnedker
Medarbejderne ApS
For vores kunde i Esbjerg Kommune søger vi en fagligt dygtig og ansvarlig snedker til produktion af specialinventar efter ordre. Arbejdet vil være meget varierende. Krav for at komme i betraktning til jobbet:Du skal være uddannet snedker Fleksibel i forhold til arbejdsopgaverKvalitetsbevidst DetaljeorienteretAnsvarlig med et godt overblikKan arbejde både i teams og alene 
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Maskinsnedker
JobTeam - Herning
Jobteam søger for mindre virksomhed i Ikast en maskinsnedker.Arbejdet består primært med betjening af CNC fræser og Kantlimer.  Faglige kvalifikationer:Uddannet maskinsnedker med flere års erfaringKrav at du har erfaring i arbejde med CNC fræser og kantlimer.Du kan læse tegningerDu sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde         Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 18-01-2017

All round snedker Søges til vikariat i Risskov
JKS a/s, Århus
Allround snedker til vikariat med start så hurtigt som muligt.Til en af vores kunder, en mellemstor snedkervirksomhed i Aarhus, søger vi hurtigst muligt en allround-snedker til et vikariat på 2-6uger, men for den rette kan der blive tale om fastansættelse.Opgaverne er meget allround med betjening af småmaskiner ogfinerpresse, opsavning, pudsning, lamellimning, kantbånd m.v. Der er tale omenkeltstående maskiner, ikke maskingader.
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

Industrisnedker
DANKET A/S
Lakerings medarbejder.Medarbejder til produktion og hovedesagelig sprøjtlakering i lakrummet, vi har liste-sprøjteautomat og alm håndsprøjte.Du vil også skulle hjælpe i den øvrige produktion med diverse fremstilling af træ baserede emner til, møbel & køkken industrien-byggeri og kisteindustrien.Vi levere mdf omviklede profiler til førnævnte, hvor vi ligeledes også har en stor del af leverancer til renoveringer og nybyggeri lysninger/vinduesbundstykker osv. 
Indrykket : 09-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Maskinsnedker/ Industrisnedker
Medarbejderne ApS
Maskinsnedker / Industrisnedker med kloge hænder søges!Vores kunde har voldsom gang i hjulene og har derfor  brug for 1 ny medarbejder omgående.Virksomheden producerer special inventar til bla: Receptioner, kontorer, butikker, hoteller, cafeer, restauranter osv. Jobbet besættes via et "Try & Hire" forløb (prøveperioden de første 13 uger er man ansat i et vikariat) med henblik på fastansættelse.Vi forventer at:
Indrykket : 04-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

Allround snedker til vikariat
JKS a/s, Århus
Til en af vores kunder, en mellemstor snedkervirksomhed i Aarhus, søger vi hurtigst muligt en allround-snedker til et vikariat på 2-6 uger, men for den rette kan der blive tale om fastansættelse.Opgaverne er meget allround med betjening af småmaskiner og finerpresse, opsavning, pudsning, lamellimning, kantbånd m.v. Der er tale om enkeltstående maskiner, ikke maskingader. Vi forventer, at du er faglært maskinsnedker eller møbelsnedker med bred erfaring indefor faget, og gerne med et par års erfaring som svend. Vi ser helst at du bor i en rimelig køreafstand fra Aarhus.
Indrykket : 20-12-2016 Ansøgnings frist : 19-01-2017

Industritekniker søges – til fast nathold
OTV PLAST A/S
Vi har fortsat travlt og søger derfor 1 faglært medarbejder til vores fræse afdeling på nathold. Vores tanker omkring vores nye kollega Du er FAGLÆRT INDUSTRITEKNIKKER ELLER MASKINSNEDKER med kendskab til CNC fræsning. Du er EFFEKTIV, og samtidig KVALITETSBEVIDST. Du er PUNKTLIG og møder til tiden – EN AFTALE ER EN AFTALE. Som ansat ved OTV Plast A/S er du en HOLDSPILLER, der besidder ORDENSSANS, og samtidig med at du GERNE har erfaring med LEAN. OTV Plast tilbyder dig: Et spændende og udfordrende job, hvor kvalitet, leveringssikkerhed og fremskridt er i fokus.
Indrykket : 20-12-2016 Ansøgnings frist : 24-01-2017

1 maskinsnedker søges til daghold/nathold
FUMAC A/S
Fumac A/S i Vinderup øger fortsat aktivitetsniveauet og søger nu yderligere 1 maskinsnedker eller tillært til vores montagelinje. Det er en fordel hvis du har erfaring inden for plademøbelproduktion. Du skal have erfaring med betjening af computerprogrammer samt forståelse af stregtegninger. Endvidere skal du have stor interesse i at arbejde med kvalitetsmøbler sammen med engagerede kollegaer.
Indrykket : 18-12-2016 Ansøgnings frist : 23-01-2017

Træmand til produktion
LAMIPRO A/S
OM STILLINGENI vores skrædderiafdeling vil du være ansvarlig for klargøring af blandt andet laminat-, melamin-, og linoleumsbordplader.Arbejdsopgaverne vil primært være lakering, kantlimning, ilægning af vaske på/i bordplader.Du vil blive en del af et mindre hold, men du vil også arbejde selvstændigt og få dit eget ansvarsområde.Alle arbejdsopgaver foregår indendørs.
Indrykket : 28-11-2016 Ansøgnings frist :