Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Job hos Aage Østergaard Møbelindustri A/S
AAGE ØSTERGAARD MØBELINDUSTRI A/S
Aage Østergaard Møbelindustri A/S søger en dygtig håndværker eller tillært med baggrund inden for møbelfremstilling. Vi tilbyder en god og spændende arbejdsplads. Du tilbydes et job, hvor dine evner og alsidighed bliver udfordret.Dine opgaver vil bl.a. være:
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 10-11-2017

Job hos Aage Østergaard Møbelindustri A/S
AAGE ØSTERGAARD MØBELINDUSTRI A/S
Aage Østergaard Møbelindustri A/S søger en dygtig håndværker eller tillært med baggrund inden for møbelfremstilling.  Vi tilbyder en god og spændende arbejdsplads.  Du tilbydes et job, hvor dine evner og alsidighed bliver udfordret. Dine opgaver vil bl.a. være:
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 09-11-2017

KEHLEROPERATØR
P. A. SAVVÆRK. KORINTH A/S
PA Savværk, Korinth søger en KehleroperatørHvem er viPA Savværk er en stolt virksomhed med over 125 år i branchen, hvor vi primært leverer massive gulve, men også andre træprodukter. Vi sælger til både B2B og B2C, hvilket gør os fleksible i forhold til kundens individuelle behov.Vi har konstant fokus på udvikling og forbedring af vores produktion og det er her at du kommer ind i billedet.Vi forventer du har minimum 3 års erfaring med kehlemaskiner og kan hjælpe med at udfordre os på måden vi gør tingene i dag.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 22-11-2017

Vi søger snedkere eller tillærte med kendskab til inventar-produktion
OJ SYSTEM ApS
Vi søger snedkere, maskinsnedkere samt tillærte på dag og nathold.  Vi har forrygende travlt og udvider produktionen med nye kvadratmeter  og maskiner. Vi producerer specialinventar til hoteller, restauranter, skoler og kontorer i mange forskellige materialer. Ansættelse snarest
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017

Skolepraktikinstruktør til snedkeruddannelsen
Herningsholm Erhvervsskole
Herningsholm Erhvervsskolesøger en skolepraktikinstruktør inden for snedkerområdet.Som skolepraktikinstruktør bliver du en del af vores snedkeruddannelse og forestår som sådan den daglige drift af snedkereleverne, så længe de er tilknyttet praktikcentret.   Du skal brænde for at uddanne, udvikle og inspirere vores elever, således de hjælpes til at skabe relationer til regionens erhvervsliv til gavn for deres uddannelse.Som skolepraktikinstruktør bliver du en del af vores snedkerafdeling, hvor arbejdsdagene vil være afvekslende og præget af st
Indrykket : 16-10-2017 Ansøgnings frist : 13-11-2017

Møbelmontør/Handyman
Team Montage anno 2014 v/Allan Cohen
Grundet forsat stigende efterspørgsel søges stadig Montør, Handyman, Medarbejder, som kan lide at blive udfordret.Du får en hverdag hvor ikke 2 dage er ens, og for den rette stilles der firmabil til rådighed. Mødested er i Karlslunde.Vi forventer at du Er kundevenlig og kvalitetsbevidstKan arbejde selvstændigt og i teamKan fremvise straffeattestHar kørekortVi udfører følgende opgaver
Indrykket : 13-10-2017 Ansøgnings frist : 13-11-2017

Kopi af Møbelsnedker
GLYN PETER MACHIN A/S
Møbelsnedker/snedker Vi har travlt og søger derfor en dygtig og engageret møbelsnedker/snedker. Vi tilbyder en permanent fuldtidsstilling. Den daglige base vil være på vores værksted i Kolding. En del rejseaktivitet må påregnes i travle perioder sammen med produktionsteamet. Arbejdet indebærer fremstilling af møbler, småreparationer, montering og installering. Produktevaluering og kontrol af eksterne leverandører. Vi forventer at du:
Indrykket : 12-10-2017 Ansøgnings frist : 07-12-2017

Woodworker for Carpentry and Joinery
Neltoft+Company ApS
Please read below about what kind of colleagues we are looking for - is it you? But first, let us introduce you to our idea.
Indrykket : 11-10-2017 Ansøgnings frist : 06-12-2017

Maskinsnedker søges til vikariater for kunde
HARTMANNS A/S
Da vores kunde Lifetime har travlt, søger Hartmanns maskinsnedker/maskinarbejder til snarlig tiltrædelse. Der er tale om et vikariat på ca. 3 måneder med henblik på fastansættelse. Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland. Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 11-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

Vågen om natten - sover om dagen ........
Medarbejderne ApS
Vi søger en maskinsneker for vores kunde i det sydlige Viborg. Virksomheden har travlt og har brug for dig snarest. Arbejdsopgaver: Du kommer til at betjene diverse små maskiner på natholdet. Du møder ind mandag aften og går fra fredag morgen. Faglige kvalifikationer: Du har erfaring indenfor træ bearbejdning og meget gerne møbel branchen. Du er vant til at arbejde selvstændigt og trives godt med det. Personlige egenskaber.
Indrykket : 10-10-2017 Ansøgnings frist : 05-12-2017