Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Er du uddannet eller har indgående erfaring som maskinsnedker, så er dette måske jobbet for dig
JKS a/s, Holstebro
JKS søger for kunde Vest for Holstebro en faglært/tillært maskinsnedker eller møbelsnedker, til et vikariat med henblik på fastanssættelse. Virksomheden er specialiseret i at fremstille mindre emner til møbelindustrien, men beskæftiger sig også en del med restaurering af gamle møbler på bl.a. herregårde o.lign. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Høvlearbejde Opskæring Betjening af limpresser lakering Forefaldende opgaver  
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

2 maskinsnedkere eller tillærte søges (fast aftenhold)
TMK A/S
TMK søger to maskinsnedkere eller tillærte medarbejdere til maskinafdelingen, fabrik 1 i Tvis ved Holstebro på fast aftenhold. Fast aftenhold består af en 4 dages uge (mandag - torsdag). Jobprofil: Arbejdet består blandt andet i kørsel med kantlimer og kantbearbejdsningsmaskine (profilering) og diverse småmaskiner. Kvalifikationer:
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 23-06-2017

1 møbel- eller maskinsnedker søges
TMK A/S
TMK søger en møbel- eller maskinsnedker til bordpladefabrikken, fabrik 2 i Tvis ved Holstebro på fast daghold. Jobprofil: Arbejdet består blandt andet i udfærdigelse af specialløsninger indenfor bordplader i massiv træ, herunder plankeborde og bænke. Kvalifikationer:
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 23-06-2017

Maskinsnedker til listeproduktion
BØGELY MASKINSNEDKERI APS
Vi har travlt og søger derfor en maskinsnedker eller tillært medarbejder til omgående start. Jobbet består bl.a. i fremstilling af massivtræslister på flerspindlet kehlemaskine, opskæring med multisav samt kørsel med div. småmaskiner.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

Maskinsnedker/Tømrer med CNC kendskab
På vegne af virksomhed i Vejle søges en medarbejder til fast arbejde, som kan indgå i arbejdet på værkstedet med fremstilling af trætrapper.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 26-06-2017

Formbygger til produktionsvirksomhed i udvikling
BB FIBERBETON A/S
Vil du være med til at skabe spændende nybygninger og flotte renoveringer? Vi søger en kvalitetsbevidst og skarp snedker eller lignende til tiltrædelse snarest muligt, da vi ønsker at udvide vores team i Formværkstedet.
Indrykket : 21-05-2017 Ansøgnings frist : 16-07-2017

Maskinsnedkere i Grindsted
JobTeam Esbjerg A/S
Jobbeskrivelse: Vi søger for en kunde dygtige maskinsnedkere i Grindsted, Billund, Skjern og Tarm området.  Primære arbejdsopgaver: All-around opgaver indenfor træ- og møbelindustrien.   Faglige kvalifikationer: Du skal være uddannet inden for faget. Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017

Maskinsnedkere i Esbjerg
JobTeam Esbjerg A/S
Jobbeskrivelse: Vi søger for en kunde dygtige maskinsnedkere i Esbjerg, Ribe og Varde området.   Primære arbejdsopgaver: All-around opgaver indenfor træ- og møbelindustrien.   Faglige kvalifikationer: Du skal være uddannet inden for faget. Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017

Maskinsnedkere i Kolding
JobTeam Esbjerg A/S
Jobbeskrivelse: Vi søger for en kunde dygtige maskinsnedkere i Kolding, Vejen og Fredericia området.   Primære arbejdsopgaver: All-around opgaver indenfor træ- og møbelindustrien.   Faglige kvalifikationer: Du skal være uddannet inden for faget. Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017

Maskinsnedker til Pladesav søges.
NICAN A/S
Grundet stigende aktiviteter i produktionen, søges maskinsnedker. Jobbet består primært i betjening af Pladesav. Krav: Du skal have erfaring med betjening af Pladesav. Personlig egenskaber: Du sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk. Du er konstruktiv og løsningsorienteret. Du er engageret og fleksibel, samt godt humør. Du er stabil, vedholdende og møder til tiden. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med ordnede forhold og gode medarbejderfaciliteter
Indrykket : 17-05-2017 Ansøgnings frist : 29-05-2017