Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Produktionsmedarbejder søges til virksomhed i Kolding
Produktionsmedarbejder søges til virksomhed i Kolding 25-35 timer om ugen efter aftale. Arbejdsopgaver: • Produktion af modelbåds byggesæt. • Opskæring af lister, plader og drejearbejde(Rundstokke) Krav til kvalifikationer: • Maskinkyndig- (træbearbejdning m.m.) • Møbelsnedker eller lignende • Dansk i skrift og tale • Stabil Send din ansøgning samt CV til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen på LFRA@kolding.dk mærket produktionsmedarbejder modelbåd.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Kirkegaard Design – søger en dygtig og kvalitetsbevidst møbel- eller maskinsnedker.
KURT KIRKEGAARD A/S
Kirkegaard Design er en snedkerafdeling i Kurt Kirkegaard A/S, som fremstiller specialinventar i meget høj kvalitet og finish. Vi søger dygtige medarbejdere der har sans for detaljen og høj kvalitet samtidig med, at kunne få noget fra hånden Vores kunder efterspørger produkter udført i en høj standard, og vi sætter en ære i at kunne levere produkter af høj kvalitet og finish.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 25-09-2017

Nørgaards Højskole søger energisk og kreativ keramiker (kunstner) som timelærer / kursusleder
D SELVEJ INST NØRGAARDS HØJSKOLE
Nørgaards Højskole søger timelærer/kunstner til højskoleundervisning i keramik. Du skal have lyst til at undervise unge og voksne i keramik og kunsthåndværk. Du skal have et godt overblik, være socialt anlagt og være i stand til at stå for kursusledelse. Faget er nyt på Nørgaards Højskole, så du vil få væsentlig indflydelse på at skabe og markedsføre faget og kurser med keramik, som emne.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 03-09-2017

Maskinsnedker
NICAN A/S
Maskinsnedker søges. Jobbet består primært i betjening af Pladesav. Personlig egenskaber: Du sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk. Du er konstruktiv og løsningsorienteret. Du er engageret og fleksibel, samt godt humør. Du er stabil, vedholdende og møder til tiden. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med ordnede forhold og gode medarbejderfaciliteter Arbejdstid. dag / 37 timer
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Maskinsnedker / Snedker.
NICAN A/S
Grundet stigende aktiviteter i produktionen, søges maskinsnedker/snedker eller tillært fra træindustrien. Jobbet består primært i at underlime vaske i bordplader samt, betjening af div. småmaskiner. Personlig egenskaber: Du sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk. Du er konstruktiv og løsningsorienteret. Du er engageret og fleksibel, samt godt humør. Du er stabil, vedholdende og møder til tiden.
Indrykket : 14-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

Maskinsnedker
Work4all ApS Vejle
For vores kunde i nærheden af Skanderborg søger Work4All en Maskinsnedker. Du er faguddannet og ærekær omkring dit arbejde. Stillingen er fuldtid, Try&Hire, dvs. med mulighed for fastansættelse for den rigtige kandidat. Du tilbydes gode ansættelsesvilkår og løn efter kvalifikationer og erfaring. Send dit CV til vejle@work4All.nu mærket "maskinsnedker" 
Indrykket : 13-08-2017 Ansøgnings frist : 08-10-2017

Seeking cabinetmaker/conservator
OSTED ANTIK STEVEN JOHNSEN
We are looking for a cabinetmaker and/or conservator.You must be able to come to Denmark for work, Ability to speak and understand English on a moderate level will be an asset. The hours can wary in relation to your skill and the workload we currently have.It will be an asset if you have work experience from for example a museum and you must have experience in restoring both old and new furniture. Most of our assignments include fire and water damage, but also restoration of fine antiquities.
Indrykket : 08-08-2017 Ansøgnings frist : 03-10-2017

2 maskinsnedkere eller tillærte søges (fast aftenhold)
TMK A/S
TMK søger to maskinsnedkere eller tillærte medarbejdere til maskinafdelingen, fabrik 1 i Tvis ved Holstebro på fast aftenhold. Fast aftenhold består af en 4 dages uge (mandag - torsdag). Jobprofil: Arbejdet består blandt andet i kørsel med kantlimer og kantbearbejdsningsmaskine (profilering) og diverse småmaskiner. Kvalifikationer:
Indrykket : 07-08-2017 Ansøgnings frist : 04-09-2017

Produktionsmedarbejder - maskinsnedker, industrioperatør eller lignende
HR-INDUSTRIES A/S
HR-Industries søger en erfaren produktionsmedarbejder til virksomhed i Randers. Der er tale om en fast stilling for den rette. Jobbet er alm. dagtur. Arbejdsopgaver: I dette job kommer du til at arbejde bredt, med bl.a. opgaver som maskinbetjening, lettere montageopgaver, pakkeopgaver, manuelle opgaver, truckkørsel m.m. Der kan forekomme både trivielle og afvekslende opgaver i løbet af arbejdsdagen.
Indrykket : 03-08-2017 Ansøgnings frist : 28-09-2017

Maskinsnedker med det store overblik søges - GENOPSLAG
JKS a/s, Slagelse
For kunde beliggende i Sorø Kommune søger JKS a|s en dygtig møbelsnedker til længerevarende vikariat, med mulighed for fastansættelse for den rette. Faglige kompetencer: - Faglært og god erfaring  - Stor erfaring med CNC påkræves
Indrykket : 03-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017