Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Maskinsnedkere til byg af butiksinventar
Job InWest Vikar
For kunde i Vejle-området søger vi 2 dygtige maskinsnedkere med erfaring indenfor fremstilling af inventar.Der er mulighed for fastansættelse for de rette personer. Om dig:Du er faglært maskinsnedkerDu har flere års erfaring indenfor bygning af butiksinventar Du er dygtig til dit fagDu kan arbejde selvstændigtDu er god til at bevare overblikketDu er fleksibel og bliver til opgaven er løstDu skal selv kunne komme til og fra job 
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017

Møbelsnedker søges
Nyhuus
Møbelsnedker søges til deltidsstilling på 9 timer med mulighed for ekstra timer. Arbejdet består primært af restaurering af ældre møbler samt betjening af kunder.
Indrykket : 21-03-2017 Ansøgnings frist : 25-04-2017

Maskinsnedker eller maskinoperatør søges hurtigst muligt
JKS a/s, Thisted
For kunde i Nordthy søges en dygtig maskinsnedker eller maskinoperatør hurtigst muligt. Om du har uddannelsen som maskinsnedker er ikke så vigtig, hvis blot du er vant til at betjene maskiner og har kendskab til kehler. Det forventes at du har truckkort eller ihvertfald har mod på at hverve det.Der er tale om et længerevarende vikariat, og hvis du er den rette for virksomheden vil der være mulighed for fastansættelse. Kvalifikationer:
Indrykket : 17-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017

Maskinsnedker
Work4all ApS Vejle
Til vores kunde i Billund søger vi en erfaren og dygtig maskinsnedker.Stillingen er en 37 timers Try&Hire med fastansættelse for den rigtige kandidat.Søg stillingen ved at sende dit CV til vejle@work4all.nu, mærket "maskinsnedker"Har du spørgsmål til stillingen kan de rettes til Marianna Kristensen, tlf. 3525 4320
Indrykket : 16-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Møbelsnedker
Work4all ApS Vejle
Til vores kunde i Billund søger vi en erfaren og dygtig møblesnedker.Stillingen er en 37 timers Try&Hire med fastansættelse for den rigtige kandidat.Søg stillingen ved at sende dit CV til vejle@work4all.nu, mærket "møbelsnedker"Har du spørgsmål til stillingen kan de rettes til Marianna Kristensen, tlf. 3525 4320
Indrykket : 16-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Møbelsnedker
GLYN PETER MACHIN A/S
Møbelsnedker/snedkerVi har travlt og søger derfor en dygtig og engageret møbelsnedker/snedker.Den daglige base vil være på vores værksted i Kolding. En del rejseaktivitet må påregnes i travle perioder sammen med produktionsteamet.Arbejdet indebærer fremstilling af møbler, småreparationer, montering og installering. Produktevaluering og kontrol af eksterne leverandører.Vi forventer at du:
Indrykket : 10-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Værkstedssnedker
BEATRÆ A/S SNEDKER- OG TØMRERFIRMA
Vi søger en faglært, selvstændig og fleksibel snedker med erfaring i inventar- og værkstedsarbejde.Vi forventer:- du er omhyggelig med dine opgaver- du er servicemindede- du har overblik- du har en positiv indstilling til arbejde og kollegaer- du er mødestabilVi kan tilbyde blandede opgaver på stort værksted, gode arbejdsforhold og behageligt miljø.
Indrykket : 08-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

SGS- Doors A/S søger medarbejder til produktion
SGS-DOORS A/S
Grundet travlhed søger vi endnu en medarbejder til vores produktion af diverse låger, bordplader mv. Den rette kandidat er enten uddannet maskinsnedker eller har gennem erfaring tilegnet sig kompetencer på området, og vi ser gerne at du har kendskab til cnc, dobbelttapper eller kantlimer. Dansk i skrift og tale er et krav Hvis du har spørgsmål eller du ønsker at komme i betragtning til stillingen, kan du henvende dig til Karsten Søndergaard på mail: ks@sgs-doors.dk Hvis du som ansøger ikke blevet kontaktet inden den 2. april 2017, er jobbet besat til anden side.
Indrykket : 07-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Kirkegaard Design – søger en dygtig og kvalitetsbevidst møbel- eller maskinsnedker.
KURT KIRKEGAARD A/S
Kirkegaard Design er en snedkerafdeling i Kurt Kirkegaard A/S, som fremstiller specialinventar i meget høj kvalitet og finish. Vi søger dygtige medarbejdere der har sans for detaljen og høj kvalitet samtidig med, at kunne få noget fra hånden Vores kunder efterspørger produkter udført i en høj standard, og vi sætter en ære i at kunne levere produkter af høj kvalitet og finish.
Indrykket : 01-03-2017 Ansøgnings frist : 01-04-2017

Maskinsnedker
Front-z A/S
Maskinsnedker til aftenhold Er du en stabil, struktureret og engageret maskinsnedker, som behersker dansk i skrift og tale, og har du lyst til at blive en del af vores dynamiske og fleksible aftenhold, så kan det være dig vi står og mangler.Vi mangler en samarbejdsvillig kollega til vores medarbejder på dobbelttapperen. Du må meget gerne have erfaring med dobbelttapper, men det er ikke et krav.Dobbelttapperen skal holdes kørende ud fra produktionsplanen, men samtidig vil du få indflydelse på afviklingen af dit daglige arbejde.
Indrykket : 01-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017