Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Værkmester med tømrerfaglig uddannelse til Kragskovhede Fængsel
Institution Vendsyssel - Kragskovhede Fængsel
Har du lyst til at gøre en vigtig forskel for indsatte og kollegaer i det daglige arbejde i Kriminalforsorgen med at bringe mennesker videre til et sikkert liv uden kriminalitet? Så læs videre…
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 08-06-2017

Alsidig møbel-/maskinsnedker søges
SPECIAL-SNEDKERIET ApS
Special-Snedkeriet ApS fremstiller primært møbler og butiksinventar, men udfører også andre spændende snedkeropgaver, samt renovering. Special-Snedkeriet ApS er fokuseret på at tilbyde højkvalitets produkter og vores service og værdier er baseret på, at vores kunders behov er yderst vigtige. Vi er en virksomhed i vækst og en stærk spiller inden for vores område.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 06-06-2017

Er du uddannet eller har indgående erfaring som maskinsnedker, så er dette måske jobbet for dig
JKS a/s, Holstebro
JKS søger for kunde Vest for Holstebro en faglært/tillært maskinsnedker eller møbelsnedker, til et vikariat med henblik på fastanssættelse. Virksomheden er specialiseret i at fremstille mindre emner til møbelindustrien, men beskæftiger sig også en del med restaurering af gamle møbler på bl.a. herregårde o.lign. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Høvlearbejde Opskæring Betjening af limpresser lakering Forefaldende opgaver  
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

2 maskinsnedkere eller tillærte søges (fast aftenhold)
TMK A/S
TMK søger to maskinsnedkere eller tillærte medarbejdere til maskinafdelingen, fabrik 1 i Tvis ved Holstebro på fast aftenhold. Fast aftenhold består af en 4 dages uge (mandag - torsdag). Jobprofil: Arbejdet består blandt andet i kørsel med kantlimer og kantbearbejdsningsmaskine (profilering) og diverse småmaskiner. Kvalifikationer:
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 23-06-2017

1 møbel- eller maskinsnedker søges
TMK A/S
TMK søger en møbel- eller maskinsnedker til bordpladefabrikken, fabrik 2 i Tvis ved Holstebro på fast daghold. Jobprofil: Arbejdet består blandt andet i udfærdigelse af specialløsninger indenfor bordplader i massiv træ, herunder plankeborde og bænke. Kvalifikationer:
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 23-06-2017

Maskinsnedker til listeproduktion
BØGELY MASKINSNEDKERI APS
Vi har travlt og søger derfor en maskinsnedker eller tillært medarbejder til omgående start. Jobbet består bl.a. i fremstilling af massivtræslister på flerspindlet kehlemaskine, opskæring med multisav samt kørsel med div. småmaskiner.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

Maskinsnedker/Tømrer med CNC kendskab
På vegne af virksomhed i Vejle søges en medarbejder til fast arbejde, som kan indgå i arbejdet på værkstedet med fremstilling af trætrapper.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 26-06-2017

Maskinsnedkere i Grindsted
JobTeam Esbjerg A/S
Jobbeskrivelse: Vi søger for en kunde dygtige maskinsnedkere i Grindsted, Billund, Skjern og Tarm området.  Primære arbejdsopgaver: All-around opgaver indenfor træ- og møbelindustrien.   Faglige kvalifikationer: Du skal være uddannet inden for faget. Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017

Maskinsnedkere i Esbjerg
JobTeam Esbjerg A/S
Jobbeskrivelse: Vi søger for en kunde dygtige maskinsnedkere i Esbjerg, Ribe og Varde området.   Primære arbejdsopgaver: All-around opgaver indenfor træ- og møbelindustrien.   Faglige kvalifikationer: Du skal være uddannet inden for faget. Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017

Maskinsnedkere i Kolding
JobTeam Esbjerg A/S
Jobbeskrivelse: Vi søger for en kunde dygtige maskinsnedkere i Kolding, Vejen og Fredericia området.   Primære arbejdsopgaver: All-around opgaver indenfor træ- og møbelindustrien.   Faglige kvalifikationer: Du skal være uddannet inden for faget. Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017