Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Møbelsnedker
Privat & Erhverv v/Martin Vissing
PRIVAT & ERHVERV søger tømrer/snedker til omgående tiltrædelse  Har du lyst til at komme ind i en dynamisk mindre virksomhed i hastig udvikling. Har du lyst til at være med til at sætte dit præg på din dagligdag og opbygge en sjov og attraktiv arbejdsplads? Så læs mere her.Lidt om os: Vi er et flytte-, transport- og møbelmonteringsfirma i hastig udvikling og masser at bestille. Vi vokser meget indenfor montageområdet, og vi søger derfor en ny kollega, som har lyst til at medvirke til at udvikle og fortsætte væksten indenfor dette område.
Indrykket : 15-02-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Maskinsnedker
Medarbejderne ApS
Maskinsnedker/ IndustrisnedkerMaskinsnedker /Industrisnedker med kloge hænder søges!Vores kunde har voldsom gang i hjulene og har derfor  brug for en medarbejder. Virksomheden producerer special inventar til bla: Receptioner, kontorer, butikker, hoteller, cafeer, restauranter osv.Jobbet besættes via et "Try & Hire" forløb (prøveperioden de første 13 uger er man ansat i et vikariat) med henblik på fastansættelse.Vi forventer at:
Indrykket : 14-02-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Møbelsnedker
Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S
CARL HANSEN & SØN SØGER MØBELSNEDKERE - DAG-/AFTENHOLDHåndværk kan betyde og være mange ting. Hos os betyder det alt – og det har det gjort siden 1908, hvor Carl Hansen grundlagde sit firma i Odense. I dag kombinerer vi de klassiske håndværksmæssige dyder med moderne teknologi – og resultatet taler sit eget sprog.Carl Hansen & Søn har de seneste år investeret betydeligt i ny og moderne produktionskapacitet.Til at understøtte vores positive vækst søger vi møbelsnedkere til serieproduktion af vores smukke design møbler.
Indrykket : 14-02-2017 Ansøgnings frist : 14-03-2017

Maskinsnedker til CNC drejecenter
GISLEV DREJERFORRETNING ApS
Gislev Drejerforretning ApS søger en maskinsnedker/operatør til en af vores CNC drejecenter som primært producere emner til møbelindustrien i hårdttræ.Er du tillært med erfaring fra massivtræsproduktion er du også velkommen til at søge jobbet.Du er kvalitetsbevidst, kan arbejde selvstændigt og har lyst til at være en del af et velfungerende team der hele tiden prøver at finde nye løsninger.Er du interesseret, så send en kort ansøgning til info@gislev.dkHar du spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at ringe til Lars Werner på 30581707
Indrykket : 06-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Maskinsnedker
STEENS GROUP A/S
Maskinsnedker eller tillært med erfaring i dobbelttapper og gennemløbsboremaskine, søges til opstilling og kørsel med gader på aftenhold. Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 15:00 - 00:00 
Indrykket : 03-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

MASKINSNEDKER SØGES
TREKANTEN-HESTBÆK A/S
Maskinsnedker søges hurtigst muligt. Vi har forrygende travlt og søger en udlært maskinsnedker til vores produktionshal. Vi er producent af markedets bedste møbler og vi producerer spisebordsstole, borde, reoler og sovesofaer. Vi tilbyder gode og ordnede lønforhold. Ansøgning helst pr. mail lbm@trekanten.as Alternativt på mobil 21787022.
Indrykket : 02-02-2017 Ansøgnings frist : 09-03-2017

Maskinsnedker
NICAN A/S
Grundet Stigning i produktionen, søges maskinsnedker eller dygtig tillært fra træindustrien.Jobbet består i, at betjene div. små maskiner samt div kant opgaver.Personlige egenskaber:Du sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk.Du er konstruktiv og løsningsorienteret.Du er engageret, samt godt humør.Du er stabil, vedholdende og møder til tiden.Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med ordnede forhold og gode medarbejderfaciliteter.Arbejdstid. Aften / 34 timer. i ca. 3 mdr. derefter 37 timer på dagshold.
Indrykket : 31-01-2017 Ansøgnings frist : 07-03-2017

Maskinsnedker
MIDFORM A/S
Midform søger en dygtig maskinsnedker   Om Midform. Midform koncernen, der er en dansk koncern med fokus på design, udvikling og produktion af møbler i træ samt hæve-/sænkeborde er inde i en meget kraftig udvikling og forventer at fordoble omsætningen inden for de næste 3 år. Midform A/S producere færdige møbler, hovedsageligt stole.  Vi har base i Middelfart, men producere også i Polen.  Vi samarbejder med mange arkitekter og designere og betragter os selv som en væsentlig samarbejdspartner indenfor formspænd.   
Indrykket : 27-01-2017 Ansøgnings frist : 24-03-2017

Maskinsnedker til CNC Arbejdscenter
SKOVBY MØBELFABRIK A/S
Til vores maskinafdeling i Skovby, søger vi en dygtig og erfaren maskinsnedker til en af vores CNC Arbejdscenter, som primært er massivtræsproduktion af emner til stole og borde. Du kunne også være tillært med en god erfaring fra CNC maskiner og gerne fra massivtræsproduktion, så er du også velkommen til og søge jobbet. Har du lyst til at være en del af et velfungerende team, der bygger på håndværk, traditioner og fornyelse, så er jobbet som måske noget for dig. Arbejdstiden er: mandag-torsdag kl. 07.00-15.09. fredag kl.
Indrykket : 20-01-2017 Ansøgnings frist : 24-02-2017

Forenom ApS søger snarest mulig en Servicemedarbejder til møblering og vedligeholdelse samt diverse service opgaver i vores lejligheder i København.
Forenom ApS
Vi er et nyopstartet firma i Danmark, der udlejer servicerede og møblerede lejligheder på kort og langtidsleje til erhvervsfolk. Vi har flere kontorer i Skandinavien og hovedkontor i Helsinki, Finland. Som Servicemedarbejder får du det praktiske ansvar for møblering (samle møbler, vedligeholdelse og servicering) i vores lejligheder. Hertil kan komme forskellige ad hoc opgaver på kontoret. En håndværksuddanelse er ikke et krav, men vi forventer, at du selv kan udføre håndværksmæssige opgaver. Du bliver en del af et team, der sammen leverer høj standard og kvalitet.
Indrykket : 19-01-2017 Ansøgnings frist : 23-02-2017