Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Maskinsnedker eller tillært søges til kørsel med Weeke gennemløbsboremaskine på daghold
FUMAC A/S
Fumac A/S i Vinderup øger fortsat aktivitetsniveauet og søger 1 maskinsnedker eller tillært til vores produktion hurtigst muligt. Du er uddannet maskinsnedker eller tillært med erfaring inden for plademøbelproduktion. Det er en fordel hvis du har erfaring i kørsel med gennemløbsboremaskine. Det er et krav at du har erfaring indenfor faget og at du har stor interesse i at arbejde med kvalitetsmøbler sammen med engagerede kollegaer.
Indrykket : 19-04-2017 Ansøgnings frist : 19-05-2017

Arbejdende formand til nathold
FUMAC A/S
Fumac A/S i Vinderup søger en arbejdende formand til natholdet i vores maskinværksted, da vores nuværende formand har fået nye udfordringer. Du vil få ansvaret for natholdets produktion i tæt samarbejde med produktionsdirektøren. Du må gerne være uddannet maskinsnedker med erfaring inden for plademøbelproduktion, erfaring med kørsel af BHX eller lignende maskiner.
Indrykket : 18-04-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

maskinsnedker eller tillært søges til kørsel med homag maskingade eller finer presser
FUMAC A/S
Fumac A/S i Vinderup øger fortsat aktivitetsniveauet og søger 1 maskinsnedker eller tillært til vores aftenhold hurtigst muligt. Du har erfaring inden for plademøbelproduktion. Det er et krav at du har erfaring i kørsel med Homag Maskingade eller finerpresser samt at du har stor interesse i at arbejde med kvalitetsmøbler sammen med engagerede kollegaer. Evt.
Indrykket : 18-04-2017 Ansøgnings frist : 26-05-2017

Snedker eller lignende til træforarbejdning
Kelly Services, Århus
  Vi søger en dygtige vikar til at lime og pudse finere træsorter til kabinetter til højtalere hos vores kunde Dynaudio i Skanderborg. De producerer højttalere af fantastisk høj kvalitet med lydgengivelse i verdensklasse. Det er derfor vigtigt, at du er meget kvalitetsbevidst omkring dit arbejde. Opstart snarest muligt og  ca. 3 måneder frem.   Arbejdsopgaver Du skal hovedsageligt hjælpe med at lime og pudse finere træfinér.  
Indrykket : 12-04-2017 Ansøgnings frist : 07-06-2017

Møbelsnedker
Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S
CARL HANSEN & SØN SØGER MØBELSNEDKERE - DAG-/AFTENHOLDHåndværk kan betyde og være mange ting. Hos os betyder det alt – og det har det gjort siden 1908, hvor Carl Hansen grundlagde sit firma i Odense. I dag kombinerer vi de klassiske håndværksmæssige dyder med moderne teknologi – og resultatet taler sit eget sprog.Carl Hansen & Søn har de seneste år investeret betydeligt i ny og moderne produktionskapacitet.Til at understøtte vores positive vækst søger vi møbelsnedkere til serieproduktion af vores smukke design møbler.
Indrykket : 11-04-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017

Maskinsnedker
Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S
CARL HANSEN & SØN SØGER MASKINSNEDKERE Håndværk kan betyde og være mange ting. Hos os betyder det alt – og det har det gjort siden 1908, hvor Carl Hansen grundlagde sit firma i Odense. I dag kombinerer vi de klassiske håndværksmæssige dyder med moderne teknologi – og resultatet taler sit eget sprog. Carl Hansen & Søn har de seneste år investeret betydeligt i ny og moderne produktionskapacitet.
Indrykket : 11-04-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017

Møbelsnedker eller tilsvarende
CD PLAST & ACRYL ApS
VI HAR MONSTERTRAVLT I CORIAN-AFDELINGEN OG MANGLER LIGE DIG......CD Plast søger den rette person til at arbejde med Acryl-Plast-Corian-Træ osv. fremstilling af acryl display og plast emner samt Corian bordplader, må gerne havde erfarning med CNC fræser, dog ingen krav. Jobbet er meget selvstændig og frit, du skal have hænderne skruet rigtig på og havde lyst til at arbejde med mange forskellige materialer.Der forekommer en del montage.  
Indrykket : 04-04-2017 Ansøgnings frist : 30-05-2017

Maskinsnedker
SKOVBY MØBELFABRIK A/S
Maskinsnedker eller tillært til daghold med en god erfaring fra kehlemaskine, søges til fremstilling af stolekomponenter og kantlister i massivtræ. vi ønsker en kvalitetsbevidst medarbejder, som har en god ordenssans og kan arbejde selvstændigt. Arbejdstiden er: mandag-torsdag kl. 07.00-15.09. fredag kl. 07.00-14.39 Send din ansøgning til: KB@skovby.dk Skovby Møbelfabrik A/S er en moderne møbelfabrik med mere end 80 års erfaring i produktion af kvalitetsmøbler. Virksomheden beskæftiger ca. 200 medarbejdere p.t. fordelt på 3 fabrikker, som er beliggende i Skovby og Galten.
Indrykket : 30-03-2017 Ansøgnings frist : 04-05-2017

Medarbejdere søges til Saga Wood
Saga Wood
Spændende træproduktion indenfor bæredygtige træprodukter til byggeri og industri søger engagerede medarbejdere:Branchekendskab indenfor træproduktion – tømrer, maskinsnedkerGerne truckkort på min. 1-2 årGerne erfaring indenfor lager og logistikErfaring med produktionsarbejde og montageSelvstændig og ansvarsfuld arbejdende med godt humørFleksibel mht. arbejdstid.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 02-05-2017

Møbelsnedker / Maskinsnedker
ROLIGHED - HUMANIA A/S
Har du lyst til et spændende og meget afveklende job, så har vi virkelig brug for dig. Vi søger en dygtig og alsidig møbelsnedker til fremstilling af specialinventar. Alt bliver lavet på vores eget værksted og vi tager selv ud og monterer/stiller op. Her hos Rolighed-Humania er du med fra opskæring til færdigt møbel. Vi forventer at du:
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017