Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Konsulent på sundhedsområdet (Barselsvikariat)
Gladsaxe Kommune
Vi søger en selvstændig konsulent på sundhedsområdet til at varetage analyse-, udviklings- og implementeringsopgaver inden for området. Hvem er vi Du bliver en del af et konsulentteam i enheden Analyse og Udvikling i Social- og Sundhedsforvaltningen, som løser mange forskelligartede opgaver – fra store projekter til brevudkast og fra analyseopgaver til praktisk implementering. Enheden løser opgaver i relation til mange forskellige driftsenheder på social og sundhedsområdet, men du kommer primært til at løse opgaver på sundhedsområdet.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Er byggeprojekter og projektledelse dine spidskompetencer? Så har vi det rette job for dig!
Center for Teknik
  Vallensbæk Kommune er godt i gang med en omfattende byudvikling og udbygning grundet markant befolkningstilvækst. I denne spændende udvikling af kommunen bliver du projektleder i Center for Teknik, som med en professionel og ambitiøs indsats er ansvarlig for at gennemføre alle de bygge- og anlægsprojekter, som skal være med til fremtidssikre udviklingen af Vallensbæk Kommune, Vestegnens i øjeblikket hurtigst voksende kommune.    Du kan have forskellige indgangsvinkler til at søge jobbet hos os.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 01-05-2017

Fagligt fokus og handlekraft - ledende overlæge til Medicinsk Afdeling og Akutafdelingen, Kolding
Medicinsk Afdeling og Akutafdelingen Kolding
Brænder du for at gøre en forskel for patienterne i Trekantsområdet?
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 01-05-2017

it-ingeniør
PHARMATECHPOWER ApS
Vi søger en medarbejder der har erfaring i at arbejde med OQ på proceskontrol sustemer i GMP-miljø (bl.a. tests). Kendskab til Delta V er en fordel. Kendskab til processen ved fremstilling af faktor 7 er yderligere en fordel. Arbejdet foregår først i Kalundborg senere i København.   Mail venligst cv ti JMJ@ptpower.dk, så vender vi hurtigt tilbage til de kvalificerede. 
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 20-05-2017

External lecturer in Service Design on CBS, M.Sc. in E-business
Copenhagen Business School
This concerns a position as an external lecturer in the field of Service Design, including aspects of user experience design, user/customer-centric design, journey mapping, service blueprints, prototyping, project management and similar topics. The position is on a temporary part-time basis and limited to three years with a possibility of 2 extensions of three years each. The position includes (examples) Teaching in Service Design at the M.Sc.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 13-04-2017

Engageret studentermedhjælper til at arbejde med kommunikation i Vækst og Viden
Center for Regional Udvikling
Kunne du tænke dig at arbejde med kommunikation i enpolitisk organisation, der arbejder for at udvikle hovedstadsregionen til etgodt sted at bo og drive virksomhed i? Vil du være med til at formidle omudvikling på erhvervs-, forsknings- og uddannelsesområdet? Så er du måske voresnye studentermedhjælper i Klyngen for Vækst og Viden i Center for RegionalUdvikling.    Om jobbet  Som studentermedhjælper i Vækst og Viden vil dinearbejdsopgaver bl.a.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Senior Structural Manager responsible for design of offshore substations
DONG ENERGY A/S
Would you like to manage the development and design offshore substations for our offshore wind projects? Join us and become Senior Structural Manager in our team in Substations. We are responsible for managing engineering activities for our offshore substations throughout development, execution and installation until handover to operation and maintenance. We are looking for candidates who are eager to make a difference and contribute to future wind projects.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 19-04-2017

Visuel museumsformidler (AC-TAP 30 timer) søges til 2 årig stilling
Institut for Folkesundhedsvidenskab
Visuel museumsformidler (AC-TAP 30 timer) søges til 2 årigstilling    Er du interesseret i forskning og forskningsformidling? Hardu kreative evner og lyst til at eksperimentere med at udvikle nye former formuseal formidling af aktuel aldringsforskning? Er du kreativ og praktiskanlagt, og har du erfaring med museal virksomhed? Vi søger en visuelmuseumsformidler (AC-stilling) til at til at indgå i Medicinsk Museions teamunder Center for Sund Aldring (CESA), Københavns Universitet.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Akademisk medarbejder (Barselsvikar i 11 måneder) søges til Medicinsk Museion og Center for Sund Aldring
Institut for Folkesundhedsvidenskab
Akademisk medarbejder (Barselsvikar i 11 måneder) søges tilMedicinsk Museion og Center for Sund Aldring    Er du interesseret i forskning og forskningsformidling? Hardu kreative evner og lyst til at eksperimentere med at udvikle nye former formuseal formidling af aktuel aldringsforskning? Er du god til at organisere, oghar du erfaring med museal virksomhed?
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Ambitiøse akademikere til Sundheds- og Ældreministeriet
Sundheds- og Ældreministeriet, departementet
Vil du være en del af en moderne arbejdsplads, tæt på det politiske liv, og brænder du for sundhedspolitik, så tilbyder vi spændende og varierede arbejdsopgaver, selvstændigt ansvar og store faglige udfordringer.    Om os  Vi søger lige nu 3 nye akademikere:  • To erfarne og faglige stærke generalister til Center for Sygehuspolitik og Sundhedsdata  • En faglig stærk generalist (fuldmægtig) til Center for Lægemiddelpolitik og Internationale Forhold   Center for Sygehuspolitik og Sundhedsdata  De to stillinger i Center for Sygehuspolitik og Sun
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017