Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Psykolog
Esbjerg kommune
2 psykologer til Jobcenter Esbjerg, Jobafklaring, Ressourceteamet   Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt med ansættelse snarest muligt og et barselsvikariat på 30 timer med start den 15. august 2017.   Jobafklaring er en afdeling af Jobcenter Esbjerg. Vi er opdelt i fem sektioner, som primært beskæftiger sig med opfølgning i sygedagpengeforløb, jobafklaringsforløb, ressourceforløb og fleksjob.   Stillingerne er tilknyttet Ressourceteamet i Jobafklaring.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 12-05-2017

Jurist til Haderslev Kommune
HR, Jura og Forhandling
Jura og Forhandling søger pr. 1. august 2017 eller efter aftale en faglig og kommunikativ stærk jurist.   Teamet består af 8 engagerede kolleger, der primært beskæftiger sig med juridisk konsulentbistand til alle kommunens serviceområder, ansættelsesret, forhandlinger og rådgivning. Der er i teamet en positiv og uformel atmosfære.   Du skal primært beskæftige dig med det socialretlige område. Ud over de almindelige juridiske problemstillinger, der knytter sig til en offentlig forvaltning, vil du især komme til at arbejde med voksenbestemmelserne i serviceloven.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017

To ambitiøse udviklingskonsulenter til serviceområdet Byens Anvendelse
Byens Anvendelse
Vil du gerne arbejde i krydsfeltet mellem fagligt myndighedsarbejde og strategisk organisationsudvikling? Motiveres du at skabe effekt og sikre at vi som organisation lykkes med vores ambitiøse mål som myndighed og arbejdsplads? Byens Anvendelse søger en udviklingskonsulent til serviceområde-sekretariatet og en udviklingskonsulent til Center for Bygninger. Om Byens Anvendelse Byens Anvendelse er et af fire serviceområder i Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Bygninger er et af de fire centre i serviceområdet.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 12-05-2017

Selvstændig og ansvarsfuld medarbejder til barselsvikariat i virksomhedsstyring i Fødevarestyrelsen, Glostrup
Fødevarestyrelsen
Bliv en del af den centrale styring af Fødevarestyrelsen og få mulighed for at arbejde med drift og udvikling af styrelsens virksomhedsstyring.    Opgaver  Vi søger en barselsvikar til vores team, der har ansvaret for Fødevarestyrelsens virksomhedsstyring og udviklingen af denne. Du kommer til at indgå i Økonomis samlede opgavevaretagelse, hvor du primært får opgaver inden for virksomhedsstyring og ledelsesinformation.    Centrale opgaver er bl.a. udarbejdelse af Fødevarestyrelsens årlige mål- og resultatplan med departementet, samt opfølgning på denne.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 21-05-2017

Holmstrupgård, afd. Æblevangen søger psykiatrisk erfaren miljøterapeut til 37 timers fast stilling pr. 1. juli 2017
Holmstrupgård Æblevangen
Holmstrupgård er et pædagogisk og miljøterapeutisk døgn- og dagtilbud til unge fra 14 til 23 år med psykiatriske lidelser og organisk betingede vanskeligheder. Holmstrupgårds behandlingstilbud er bygget op omkring en miljøterapeutisk grundstruktur med fokus på samvær og kontakt i en genkendelig og forudsigelig struktur.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 14-05-2017

Bibliotekar til VIA Biblioteket. Campus Horsens
VIA Bibliotek Campus Horsens, Campus Randers og Campus Silkeborg
Bibliotekar til VIA Biblioteket. Campus Horsens Vi søger en ny kollega med evner og engagement til sammen med os at videreudvikle og styrke vores rolle som uddannelsesbibliotek i et dynamisk og internationalt undervisningsmiljø. Fokus vil være på kompetent vidensformidling og god brugerservice. Vi værdsætter initiativ, selvstændighed og evnen til at skabe resultater. Det er dog også essentielt, at du har gode samarbejdsevner, kan udvikle netværk og bidrage til et godt samarbejdsmiljø. Campusbiblioteket er en central del af lærings- og studiemiljøet på Campus Horsens.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Adjunktur i Hverdagslivets Socialpsykologi
Roskilde Universitet
På Institut for Mennesker og Teknologi, Roskilde Universitet, er et adjunktur i Hverdagslivets Socialpsykologi ledigt til besættelse snarest muligt. Stillingen som adjunkt er tidsbegrænset. På Institut for Institut for Mennesker og Teknologi er et adjunktur i hverdagslivets socialpsykologi ledigt til besættelse til 1. august 2017. Forskningsfeltet, hverdagslivets socialpsykologi, er blandt Psykologis faglige tyngdepunkt på Instituttet.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Adjunktur i Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier
Roskilde Universitet
På Institut for Mennesker og Teknologi, Roskilde Universitet, er et adjunktur i Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier ledigt til besættelse snarest muligt. Stillingen som adjunkt er tidsbegrænset. Forskningsfeltet Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier er blandt de faglige tyngdepunkter på instituttet. Forskningen er funderet i et tværfagligt humanistisk og samfundsvidenskabeligt miljø og er karakteriseret ved kritisk udforskning af sundhedsfremmeproblemstillinger og sundhedsindsatser i samfundet og i hverdagslivet, såvel som kritisk udforskning af politiske, miljømæssige og uddannelsesmæssige
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Business Controller
UnikRecruitment
KA er Nordens største private label producent af kundetilpassede skydedørsskabe og interiør til alt fra sove- og børneværelser til køkkener, hobbyrum og kontorer. KA leverer primært til anerkendte forhandlere i køkken- og møbelbranchen samt byggemarkeder i Nordeuropa. Takket være en højteknologisk og effektiv produktion og især en dedikeret medarbejderskare, har KA markedets korteste leveringstid. KA blev grundlagt i 1991 som en håndværksvirksomhed og beskæftiger i dag 90 medarbejdere.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 28-05-2017

Ekstern lektor i familie- og arveret (905708)
Aarhus BSS
Ved Aarhus BSS, Juridisk Institut, er et eksternt lektorat i familie- og arveret ledigt pr. 1. september 2017.    Stillingen er tidsbegrænset, og ansættelse sker normalt for tre år, evt. med mulighed for forlængelse. Arbejdsopgaver og timetal aftales med instituttet forud for hvert semester. Der kan ikke garanteres undervisning i hvert semester.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 30-05-2017