Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Klinikleder til Tandplejen i Esbjerg Kommune
Esbjerg kommune
Har du som tandlæge lyst til at arbejde med børn, unge og ældre i tandplejen i landets femtestørste kommune og Danmarks EnergiMetropol? Vil du udvikle din egen og medarbejdernes faglighed og indgå i et tværfagligt netværk af ledere, der arbejder for også i fremtiden at sikre et stærkt fundament for Tandplejen. Så er du måske den rette til at blive den nye klinikleder i Tandplejen i Esbjerg Kommune.   Med ansættelse pr. 1. oktober 2017 eller snarest derefter søger Tandplejen i Esbjerg Kommune en klinikleder.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Er du læge og vil du som ph.d. studerende være med til at skabe sammenhæng mellem klinisk arbejde og forskning i psykiatrien?
Regionspsykiatrien Vest Herning
1-2 ph.d. stillinger opslås for læge r med særligt interesse for forskning i psykiatrien.   Psykiatrien i Region Midtjylland er i en spændende udvikling med fokus på faglig specialisering og øget ambulant behandling. Det er Psykiatriens vision at sikre høj kvalitet i løsningen af psykiatriens opgaver til gavn for patienter, brugere og pårørende, hvorfor kvalitetsudvikling, forskning og kompetenceudvikling af medarbejdere er centrale elementer. I Psykiatriplanen for Region Midtjylland 2017 er et særligt indsatsområde interaktionen mellem forskning og klinisk praksis.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 22-09-2017

Department of Economics is looking for a student employee
Copenhagen Business School
Introduction    The Department of Economics (ECON) produces research in all economics issues, and specifically applied work which is relevant to businesses and governments. The department offers highly qualified education within an extensive number of full-time and part-time programs available at Copenhagen Business School, including a structured PhD program.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 16-09-2017

Skatteministeriets bibliotek søger en engageret og flittig student
Skatteministeriet
Har du interesse for juridisk informationssøgning, og er du nysgerrig på, hvordan arbejdet i statens maskinrum fungerer i praksis? Så er stillingen som student i Skatteministeriets Bibliotek noget for dig.    I Skatteministeriet arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Som medarbejder i Skatteministeriet er du med til at skabe fundamentet for finansieringen af Danmark.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 03-09-2017

Afsnitsledende overlæge til intensivt psykiatrisk afsnit i Hillerød
Psykiatrisk Center Nordsjælland
Psykiatrisk Center Nordsjælland søger speciallæge i psykiatri til stillingen som afsnitsledende overlæge på intensiv afsnit 2422 i Hillerød  Afsnit 2422 er et nyere intensivt sengeafsnit med 14 senge beliggende i Hillerød. Vi tilbyder vores patienter et varieret og individuel tilpasset behandlingsforløb og vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde med både distriktspsykiatrien/F-ACT og de øvrige sengeafsnit på centret. Personalegruppen er aldersmæssigt blandet og flere har mange års erfaring indenfor det intensive psykiatriske område. Der er tilknyttet 1.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Medarbejder søges til Holbæk Kommunes Geodata-team - genopslag
Vækst Og Bæredygtighed - Ansvar for fremtiden
Holbæk Kommune søger en medarbejder med forstand på GIS og kompetencer inden for geodata til kommunens Geodata-team. Arbejdet skal udføres i et ambitiøst team, hvor udgangspunktet er, at effektiv og innovativ brug af data sikrer et bedre beslutningsgrundlag til gavn for kommunens borgere og virksomheder. Geodata teamet arbejder bl.a. med drift og udvikling i brugen af desktop- og webGIS ArcGIS-platformen og NetGIS , ajourføring og sikring af data, kvalitet og anvendelse, herunder brug af Cognito KMD , samt registrering af geodata i forhold til ejendomsdannelsen bl.a.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Student med interesse for juridisk sagsbehandling
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø med fokus på juridisk sagsbehandling? Og vil du være med til at sikre, at borgere får et hurtigt og korrekt svar på deres sag?
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Afsnitsledende psykolog til Klinik for Kognitiv Terapi, afdeling M, Psykiatrisk Center Sct. Hans
Psykiatrisk Center Sct. Hans
Region Hovedstaden søger    Afsnitsledende psykolog til Klinik for Kognitiv Terapi, afdeling M, Psykiatrisk Center Sct. Hans.   Afdeling M søger pr. 1.oktober 2017 eller snarest herefter en autoriseret psykolog, specialist eller specialpsykolog med interesse for ledelse, samt udbredt erfaring med kognitiv adfærdsterapi.    Psykiatrisk Center Sct. Hans er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Afdeling M varetager specialfunktionen for patienter med dobbeltdiagnose (psykisk lidelse og misbrug).
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 11-09-2017

Udviklingskonsulent til Sektion for Efteruddannelse og Kompetenceudvikling
Center for HR
Enheden for Kompetenceudvikling og Uddannelse – Sundhedsprofessionelle i Center for HR, Region Hovedstaden søger en nytænkende og engageret uddannelseskonsulent til sektionen for Efteruddannelse og Kompetenceudvikling.     Kan du arbejde på tværs af sektorer, på tværs af professioner og samtidig have et stærkt fagligt fokus? Så har vi måske et job til dig.     Om stillingen  Sektionen udvikler, udbyder og implementerer regionale efteruddannelsesaktiviteter for de sundhedsprofessionelle på hospitalerne og kommunerne.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 04-09-2017

Dataanalytiker med speciale i tekstanalyse til avanceret analyse og Big Data
SKAT
Kan du udføre avancerede analyser på tekst, og vil du være med til at bygge fremtidens data- og analysebaserede skattevæsen?    Er du vores nye dataanalytiker (data scientist) med fokus på avanceret analyse af tekst, og vil du være med til at styrke den analytiske kapacitet i vores kontor for avanceret analyse og modeludvikling. I kontoret Dataanalyse i afdelingen Teknologi, Data og Sikkerhed (TDS) vil du får ansvaret for at udvikle machine learning modeller baseret på tekst input i R og RStudio. Det kan være segmenteringsmodeller, risikomodeller mv.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017