Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Advokatkonstitution i Østre Landsret
Danmarks Domstole
Enstilling som konstitueret landsdommer i ØstreLandsret (advokatkonstitution) er ledig til besættelse den 1. august 2017.    Advokatkonstitutionenkan alene besættes med advokater og er af 3 måneders varighed. Der henvises tilretsplejelovens § 44 c.
Indrykket : 25-02-2017 Ansøgnings frist : 30-03-2017

Advokatkonstitution i Vestre Landsret
Danmarks Domstole
Enstilling som konstitueret landsdommer i Vestre Landsret (advokatkonstitution) er ledig tilbesættelse den 1. august 2017.    Advokatkonstitutionenkan alene besættes med advokater og er af 3 måneders varighed. Der henvises tilretsplejelovens § 44 c.
Indrykket : 25-02-2017 Ansøgnings frist : 30-03-2017

Introduktionsstilling ved de medicinske afdelinger på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg pr 1.8 2017 eller efter aftale
Fælles Akut Modtagelse
Introduktionsreservelæge ved de medicinske afdelinger på Sydvestjysk Sygehus Interesserer du dig for intern medicin? Trives du i et stort hus? Vil du have mulighed for at stifte bekendtskab med de fleste medicinske specialer? Så har vi 1 ledig stilling som introduktionsreservelæge ved Sydvestjysk Sygehus’ medicinske afdelinger. Om stillingen Stillingen indgår i de medicinske afdelingers for- og mellemvagtslag i en syv til otte-skiftet tilstedeværelsesvagt.
Indrykket : 25-02-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

Stilling som vikar for reservelæge på KBU lignende vilkår, ved de medicinske afdelinger på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg pr 1.8 2017 eller efter aftale
Fælles Akut Modtagelse
Vikar for reservelæge på KBU lignende vilkår, ved de medicinske afdelinger på Sydvestjysk Sygehus Interesserer du dig for intern medicin? Trives du i et stort hus? Vil du have mulighed for at stifte bekendtskab med de fleste medicinske specialer? Så har vi 1 ledig stilling som vikar for reservelæge ved Sydvestjysk Sygehus’ medicinske afdelinger. Om stillingen Stillingen indgår i de medicinske afdelingers forvagt i en syv til otte-skiftet tilstedeværelsesvagt.
Indrykket : 25-02-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

Lektor i sjælesorg ved Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter
FUV
Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter søger en lektor i sjælesorgSjælesorg hører til ét af de mest søgte pastoralteologiske fag i FUVs efteruddannelses tilbud med fokus både på sjælesorgen i sognepræstearbejdet og sjælesorgen som en del af en række funktionspræsters primære arbejdsfelt.Der er tale om en spændende og udfordrende stilling, der ud over varetagelse af den 4 ugers grunduddannelse også indebærer udvikling og udbud af tematiske kurser inden for sjælesorg, samt mulighed for at være med til at udvikle undervisningen af sjælesorg i FUV.Opgaver
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 01-04-2017

Udbudskonsulenter til Koncern Økonomi, Indkøb/Udbud, Roskilde
Region Sjælland
Indkøb i Region Sjælland supplerer holdet for at kunne løse en stor og stigende mængde udbudsopgaver. Måske er du en af vores nye kolleger med gåpåmod og lyst til faglige og personlige udfordringer. Region Sjælland har ambitioner om at opnå betydelige besparelser gennem sine indkøb, og samlet skal Region Sjælland således finde besparelser på indkøbsområdet på mere end 150 mio. kr.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Vikar for afdelingslæge - obstetrik
Gynækologisk obstetrisk Afdeling D - Odense-Svendborg
En stillingsom vikar for afdelingslæge tilknyttet afdelingens obstetriske team er ledig til besættelse i perioden 1. maj2017 til 30. april 2018, eller efter aftale.    Den, deransættes i stillingen, vil få funktion indenfor det obstetriske team, men vilud fra kompetencer og interesser kunne tilknyttes specielt obstetriskfunktionsområde.    Afdelingenhar funktioner ved såvel OUH Odense Universitetshospital i Odense som vedSvendborg Sygehus og der kan indgå arbejdsfunktioner ved begge matrikler.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 08-03-2017

Kommunikatør og webredaktør
University College Lillebælt - Campus Odense
University College Lillebælt søger en ny kommunikationskonsulent, efter en af vores kolleger har søgt nye udfordringer. Vi har samlet en opgaveportefølje til vores nye kollega med vægt på kommunikation med medarbejdere og studerende og ansvar for redaktionen af den sektion af ucl.dk der handler om Center for Undervisningsmidler. Om jobbet Du får særligt ansvar for at vedligeholde og udvikle den del af ucl.dk, som vedrører Center for Undervisningsmidler i UCL.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 14-03-2017

1/2 års vikariat i KBU-stilling
Ortopædkirurgisk Afdeling
Har du mod på at prøvekræfter med det ortopædkirurgiske speciale i et 6-måneders vikariat på landetsstørste ortopædkirurgiske afdeling?     Vi søger per 1.marts (ellertidligst muligt derefter) en engageret yngre kollega til at varetage funktioneri forvagts (KBU)-laget.      Arbejdet består blandt andeti vagter i afdelingen, men primært i skadestuen både dagtid og aften-nat. Maner yngste mand/kvinde i skadestuen og derfor på intet tidspunkt alene. Der ersupervision af en erfaren kollega i skadestuen alle døgnets timer, samt enmellemvagt i huset.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017

885732 Clinical Professor of Gynecology and Obstetrics with special focus on Reproduction (Fixed-term, 5 years)
Institut for Klinisk Medicin
Faculty of Health and Medical Sciences University of Copenhagen The University seeks to appoint a clinical professor of Gynecology and Obstetrics with special focus on Reproduction to the Department of Clinical Medicine to commence as soon as possible. The externally funded professorship is combined with a consultancy at Rigshospitalet, Department of Fertility in the Capital Region. It is a requirement for appointment that the applicant is accepted for both the professorship and the consultancy.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017