Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
To studenterhjælpere til DeIC eScience Kompetencecenter
Danmarks Tekniske Universitet
• Har du interesse for den digitale verden og lyst til at arbejde med eScience-integrationen i hele Danmark? • Vil du være med til at udbrede kendskabet og skabe et godt fundament for at Danmark kan blive førende inden for brug af eScience i forskningsverdenen? Så er et studenterjob i DeIC eScience Kompetencecenter måske noget for dig. eScience er en forskningsmetode, der indebærer indsamling, behandling og anvendelse af videnskabelig digital data og dækker metoder som Big Data, Supercomputing og Data Management.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 09-06-2017

Stud. jur. til Kriminalforsorgens Koncern Jura & Statistik
DIREKTORATET FOR KRIMINALFORSORGEN
Direktoratet for Kriminalforsorgen søger en studentermedhjælper til Koncern Jura og Statistik, der er en enhed under Koncernledelsessekretariatet. Studentens opgaver er blandt andet at bistå juristerne i den generelle juridiske sagsbehandling, herunder gennem juridisk informationssøgning, ligesom studenten selvstændigt forbereder besvarelsen af forskellige juridiske forespørgsler. Studenten bistår også ved ajourføring af Kriminalforsorgens elektroniske regeldatabase.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

Jurastuderende søges til Ankestyrelsen i København
Ankestyrelsen
Har du lyst til et studiejob, hvor du får praktisk og relevant erfaring med arbejdet i en sagsbehandlende myndighed? Ankestyrelsen søger et antal studenter, som skal tage del i vores arbejde med at sikre borgerne hurtige og rigtige afgørelser.    Vi har lige nu ledige stillinger i Arbejdsskade 3 og Arbejdsmiljø samt i Kommunalret.    Arbejdsskade 3 og Arbejdsmiljø  Kontoret behandler klager over afgørelser fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikring om anerkendelse af og erstatning for arbejdsskader.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 05-06-2017

Gymnasielærere til EUX
Køge Handelsskole
Besættes pr. 01-08-2017 Jobbetegnelse Gymnasielærere til EUX Godkender Hans Severinsen Kontaktperson Hans Severinsen Jobkategori akademisk medarbejder Rekvirent Hans Severinsen Status 2 - Udgivet Enhed Merkantil Vi søger EUX Business på Køge Handelsskole søger undervisere i fagene it B, Matematik B samt inden for engelsk B og Afsætning B / Virksomhedsøkonomi B. Udgangspunktet er en fuldtidsstillinger, men vi kan evt. aftale deltidsstilling. Stillingerne ønskes besat 1.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 12-06-2017

Direktionskonsulent søges til Sekretariat & Kommunikation på Nordsjællands Hospital
Direktionsstabe
Trives du i et miljø med højt tempo, tæt på beslutningerne og brænder du for klassiske driftsopgaver i form af sekretariatsbetjening af råd, udvalg, arbejdsgrupper sideløbende med strategiske udviklingsopgaver - så er du måske vores kommende kollega?     Hovedopgaverne for konsulenten bliver i et tæt samarbejde med kolleger i enheden og direktionens medlemmer:    Sekretariatsbetjening i form af sagsforberedelse, udarbejdelse af dagsorden, referatskrivning, opfølgning på direktionsmøder, betjening af ledelsesfora, direktionens tværgående arbejds- og styregrupper og lign.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 09-06-2017

To AC medarbejdere til økonomistyring i Miljøstyrelsen
Miljøstyrelsen
Har du flair for økonomi og lyst til at arbejde tæt på de politiske beslutninger? Er du interesseret i økonomistyring i en stor statslig styrelse med et samlet budget på en lille mia. kr.? Opgaver og organisering Miljøstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Vi arbejder med grøn velfærd med fokus på natur og miljø i bred forstand. Til vores centrale økonomifunktion søger vi nu en dygtig kollega, som kan være med til at løfte de mange spændende opgaver i enheden og bidrage til den fortsatte udvikling af vores økonomistyring.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 12-06-2017

Trafik,- Bygge- og Boligstyrelsen søger luftfartsinspektør til Security
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Er du på udkig efter et udfordrende job, der veksler mellem skrivebordet og tilsyn hos virksomhederne, så kan Trafik,- Bygge- og Boligstyrelsen være det rigtige sted for dig!    Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er myndighed på Security-området og fører bl.a.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 06-06-2017

AC medarbejder med stærke SQL kompetencer til ejendomsvurderingsprojekt
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
Vil du hjælpe os med at udvikle og beregne geografiske variable til Skatteministeriets nye ejendomsvurderinger? Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering (SDFE) er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og samfund og sikrer, at offentlige data er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Det skaber bedre beslutningsgrundlag og mere effektive løsninger, som kommer hele samfundet til gode.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 07-06-2017

Research Operational Manager
Afdeling for Medicinske Mavetarmsygdomme S, Odense
Aposition is open as academic manager for the newly established elite researchcentre at Department of Gastroenterology and Hepatology, Odense UniversityHospital: Fibrosis, Fatty Liver and Steatohepatitis Research Centre Odense(FLASH).    Aboutthe job  Youwill be working together with a team of dedicated researchers in an innovativeenvironment in constant growth and development. We therefore expect you tothrive with new ideas and initiatives, to handle multiple and very diversetasks, to work at the edge of your competences and to work independently.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 16-06-2017

Studentermedarbejder søges til ”Marketing & Communications”- afdeling
StudentConsulting
Brænder du for at arbejde med kommunikation og marketing, kan du arbejde struktureret og har du lyst til at indgå i et dynamisk og innovativt miljø? Så er det måske lige netop dig, vi leder efter.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 09-06-2017