Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
AC-medarbejder med lyst til studieadministration og erfaring med sprogkorrektur søges til Institut for Økonomi, Aarhus BSS (899151)
Aarhus BSS
Institut for Økonomi  Institut for Økonomi søger en administrativ medarbejder, 30 timer/uge, foreløbigt for 1 år, men der er god mulighed for, at der bliver tale om en varig stilling.    Instituttet er en del af Aarhus BSS, som er et af de fire fakulteter på Aarhus Universitet. Instituttet har ca.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 11-04-2017

LEAN specialists
PolyTech A/S
Til vores produktion i Bramming, søger vi 2 erfarne LEAN specialister, der skal kick-starte og drive LEAN processen, samt optimere og udvikle processer i en international og dynamisk virksomhed indenfor vindmølleindustrien.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

Fieldsales søges til Danmarks sejeste team hos Garmin Nordic Denmark!
Garmin Nordic Denmark A/S
DEDIKATION søger en ny fieldsales for Garmin Nordic Denmark.    Det går godt for Garmin; verdens førende producent af navigationsudstyr, wearables & livstilsprodukter.   Som medarbejder hos os, vil du være en del af en succes, af en organisation og et team, som udvikler sig hver eneste dag.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 02-05-2017

Konsulent til udvikling af børne- og ungeområdet i Københavns Kommune
Administrativt Sekretariat
København er en by i vækst, der skal levere kernevelfærd med høj kvalitet til det stigende antal Københavnere. Sammen med kommunernes økonomiske rammer skaber væksten behov for at nytænke og udvikle opgaveløsningen. På børne- og ungeområdet skal vi investere i og omstille sektoren for at kunne nå målene om større faglighed og trivsel i de københavnske dag- og fritidstilbud og folkeskoler. Vil du være med til at realisere målene på børne- og ungeområdet?
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 16-04-2017

Juridisk medarbejder til Danske Regioners forhandlingsområde
Center for Forhandling, Aftaler og Overenskomster
Vil du være med til at sætte den arbejdsgiverpolitiske dagsorden i regionerne og forhandle rammerne for fremtidens sundhedsvæsen? Er du en skarp arbejdsmarkedsjurist med flair for interessevaretagelse, og trives du i en politisk omskiftelig virkelighed?
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Brænder du for kompetenceudvikling af ledere, lærere og pædagoger?
Kompetencehuset Heckmann
Kompetencehuset Heckmann søger konsulenter til ansættelse fra 1. juni 2017.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 06-04-2017

AC’er med gode analytiske og kommunikative evner til jordbrugskontrollen
Landbrugs- og Fiskeristyrelsen
Hardu lyst til at prøve kræfter med jordbrugsfaglige opgaver i en stor statsligstyrelse? Trives du med at arbejde sammen med engagerede kolleger i et fagligtmiljø med mange bolde i luften? Er du holdspiller og griber boldene ogmulighederne uanset størrelsen? Brænder du for at være med til at bygge voresnye arbejdsplads i det smukke Augustenborg op og være med til at sikre eneffektiv jordbrugskontrol i Danmark?
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Engageret og smilende kundeservicekonsulent
FK Distribution A/S
Brænder du for kundeservice, og har du lyst til at blive en del af en virksomhed med store ambitioner? Har du samtidig lyst til et selvstændigt job med fokus på den gode kundeoplevelse? Så kan du være vores nye kundeservicekonsulent.    FK Distribution søger en imødekommende og serviceorienteret medarbejder til vores kundeserviceafdeling i Tilst, som er verdensmester i god kundebetjening via telefon og mail.    Du tilbydes  Et varieret job med megen kundekontakt i en virksomhed, hvor der er kort vej fra tanke til handling.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 02-05-2017

Kundeorienterede sagsbehandlere der vejleder om forbrugerprodukter
Sikkerhedsstyrelsen
Sikkerhedsstyrelsen søger to tekniske sagsbehandlere, der kommer til at blive specialister inden for forbrugerprodukter. Din kerneopgave bliver at rådgive vores kunder professionelt og forståeligt, så de ved, hvad man kan, skal og må inden for området for forbrugerprodukter i Danmark. I sidste ende betyder dit arbejde bl.a., at børn ikke kommer til skade på trampoliner eller ved stikkontakter.    Hvad forventer vi af dig?  Du bliver en del af Center for Markedsovervågning, hvor vi er en blandet flok af teknikere, jurister og administrative medarbejdere.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Specialkonsulent til planlægning og udvikling
Danmarks Tekniske Universitet
UNEP DTU Partnership (UDP) søger en kollega til at arbejde med udvikling og overordnet planlægning i forhold til UDPs voksende porte-følge af internationale projekter. UDP har siden 1990 støttet FNs miljøprogram (UN Environment) med anvendt forskning og implementering af forskningsbaserede udviklingsprojekter i mere end 50 udviklingslande inden for klima, energi og bæredygtig udvikling. Partnerskabet er etableret som et samarbejde mellem Udenrigsministeriet, UN Environment og Danmarks Tekniske Universitet og har adresse i FN byen i København.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 11-04-2017