Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kvalitetskoordinator
De Danske Gærfabrikker
Til vores kvalitetsafdeling søger vi en kvalitetskoordinator, der med udgangspunkt i nedenstående jobbeskrivelse, kan bidrage til den fortsatte positive udvikling af De Danske Gærfabrikker.
Indrykket : 30-09-2017 Ansøgnings frist : 29-10-2017

Syddansk Sundhedsinnovation søger en specialkonsulent til Enheden for Velfærdsteknologi og Telemedicin
Syddansk Sundhedsinnovation
Er du udpræget generalist med kendskab til sundhedsvæsenet, erfaring med politisk og administrativ betjening samt interesse for digital innovation, hører vi meget gerne fra dig.     Enheden for velfærdsteknologi og telemedicin hos Syddansk Sundhedsinnovation søger en specialkonsulent til enhedens fagsekretariat, som vil være med til at sætte retning for fremtidens digitale sundhedsvæsen.  
Indrykket : 22-10-2017 Ansøgnings frist : 08-11-2017

Studiejob - Tekstskrivning til webshop
BABYSHOWER ApS
Er du interesseret i webhandel? Er du god til at skrive tekster? Er du god til at stave? Kender du en lille smule til SEO og internetmarkedsføring? Er du interesseret i et job på timebasis? Arbejdstedet er i Frederiksværk Så kontakt os på mailen: info@babyshower.dk
Indrykket : 22-10-2017 Ansøgnings frist : 15-11-2017

Koordinator til Rehabiliteringsteamet
Esbjerg kommune
Rehabiliteringsteamet er kommunens tværsektorielle forum, hvor der tages stilling til sager bl.a. vedr. fleksjob, førtidspension og resurseforløb. Som koordinator for Patientrettet Forebyggelse er du Sundhed & Omsorgs repræsentant i det tværfaglige team.Du skal have viden om og kunne vejlede i Esbjerg Kommunens indsatser på sundhedsområdet, sundhed generelt.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 10-11-2017

Økonomiassistent/studentermedhjælp til CrossFit Copenhagen
CROSSFIT DENMARK ApS
CrossFit Copenhagen søger en økonomiassistent / studentermedhjælper til vores økonomiafdeling.Jobbet er et perfekt studiejob for den lærenemme studerende, der lige er startet på et videregående studie, og søger et deltidsjob hvor vedkommende lærer, hvordan økonomifunktionen i en virksomheds med 300+ ansatte fungerer.  Jobbet kan selvføgelig søges af alle uanset alder.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 24-10-2017

Psykologi- eller læge-studerende søges som studentermedhjælper til forskningsprojekter
Region Nordjylland
Enhed for Psykiatrisk Forskning, Aalborg Universitetshospital søger en eller flere studenter-medhjælpere primært til dataindsamling i forbindelse med forskningsprojekter hos patienter med de sværeste psykiatriske lidelser.Timetallet vil variere, men ligge omkring 4 timer til 10 timer ugentligt i 2018, men med gode muligheder for forlængelse.Vi forventer, du kan starte omkring i december Arbejdsopgaverne vil være:   • Patientbesøg med indsamling af materiale efter oplæring   • Indtastning af data   •
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 20-11-2017

Ydelsesrådgivere til Jobcenter Vejle (genopslag)
Job & Integration
Om jobbet Vi søger to erfarne ydelsesrådgivere, der hurtigt og effektivt kan indgå i vores team af dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere i Team Enkeltydelse. Teamet er en del af afsnittet Ydelse Ledige i Jobcenter Vejle. Der er tale om en fast stilling og et barselsvikariat.  I Ydelse Ledige er vi fagopdelt i 2 teams.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 01-11-2017

Social- eller sundhedsfaglig medarbejdere til De 2 Gårde, Afd. Lodshuset - GENOPSLAG
Udviklingscentret De 2 Gårde
Vi søger 2 fagligt dygtige pædagoger eller sundheds- eller socialfaglig medarbejdere til årsvikariater.   Om jobbet  Udviklingscentret De 2 Gårde er et botilbud for voksne udviklingshæmmede med forskellige komplekse problemstillinger.   Vi søger:  1 Sundheds- eller socialfaglig uddannet, 15 timer, tidsbegrænset 1 år.1 Sundheds- eller socialfaglig uddannet, 30-37 timer, tidsbegrænset 1 år.   Angiv gerne i ansøgningen, hvilken ansættelsesnorm, der vil passe dig bedst.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 12-11-2017

Data- og arkivansvarlig
Koncerncenter
Til en nyoprettet stilling søger Ringsted Kommune en data- og arkivansvarlig, som vil beskytte og bevare kommunens data nu og for eftertiden. Om jobbet:Ringsted Kommune har besluttet at etablere et § 7-arkiv, samtidig er vi ved at forberede os på den kommende persondataforordning.Der oprettes derfor en stilling som data- og arkivansvarlig i Ringsted med følgende to hovedopgaver:   • etablering og drift af et stadsarkiv i henhold til arkivlovens § 7
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 02-11-2017

Koordinator for bæredygtighed og ressourceoptimering i FM-enheden på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
FM-enheden
Er du systematisk, procesorienteret og besidder du en stærk analytisk sans? Er du motiveret af at anvende ressourcer bedst muligt, og har du en levende interesse for bæredygtighed? Kan du samarbejde med mange forskellige mennesker i en stor organisation, hvor ikke to dage er ens? Så er det måske dig vi søger.  Som professionsbachelor, kandidat eller med anden fagligt relevant uddannelse, får du nu mulighed for på hospitalsniveau at optimere ressourceforbrug og finde solide løsninger i tæt samarbejde med lokale interessenter.   
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 15-11-2017