Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
AC’er til arbejdet med næste generation af GPS
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
Har du lyst til at arbejde med potentialet i et globalt satellitbaseret navigationssystem - ”Galileo”? Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og samfund og sikrer, at offentlige data er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Det skaber bedre beslutningsgrundlag og mere effektive løsninger, som kommer hele samfundet til gode. Styrelsen er en del af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet.
Indrykket : 23-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

Mentor til Jobcenter Langeland
Langeland Kommune
Langeland Kommune En af vores mentorer har fået andre arbejdsopgaver i Jobcenteret og vi søger derfor en medarbejder til vores mentorteam. Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat snarest muligt. Jobbet indebærer en meget aktiv rolle i den direkte beskæftigelsesrettede indsats, der er tale om arbejdsmarkedsrettet fokus, hvorfor der altid tages udgangspunkt i at målet er uddannelse, beskæftigelse og selvforsørgelse.     Stillingen ønskes besat snarest muligt.
Indrykket : 23-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Energisk erhvervskoordinator med blik for synergier
Gladsaxe Kommune
Gladsaxe Kommune søger en erhvervskoordinator til at videreudvikle vores partnerskab med virksomhederne i Gladsaxe Ringby. Vi ønsker at understøtte de erhvervs- og vækststrategier, som er og bliver besluttet af områdets virksomheder i tæt dialog med kommunen. Ambitionen er at skabe fremtidens erhvervskvarter med en synlig identitet, som i sin branding viser, hvorfor det er et attraktivt sted at arbejde og drive virksomhed i Gladsaxe.
Indrykket : 23-08-2017 Ansøgnings frist : 20-09-2017

Krisestyring søger studentermedhjælper
Beredskabsstyrelsen
Vi søger en ny kollega, som kan hjælpe os med at ruste Danmark til fremtidige kriser.     Om os  Vores opgave i Krisestyring er at professionalisere krisestyringen i Danmark, så vi og vores samarbejdspartnere er klar, når kriserne rammer. I den forbindelse arbejder vi bl.a.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Studentermedarbejder til Kvalitets- og udviklingsafdelingen på Nordsjællands Hospital
Kvalitetsafdelingen
Vi søger en student, der er nysgerrig på en bred vifte af opgaver indenfor kvalitet og udvikling i en hospitalsadministration, primært med fokus på registrering og opfølgning på data og kommunikation.    Stillingen er i Enhed for kvalitet, patientforløb og patientinddragelse, hvor vi arbejder med de mest spændende dagsordener i sundhedsvæsnet lige nu; patientinddragelse og PRO-data, sammenhængende patientforløb på tværs af sektorer, udvikling af nye samarbejdsformer med primærsektor, det nye nationale kvalitetsprogram, patientsikkerhed, flow og forløb, optimering af arbejdsgange i su
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Erfaren og selvstændig AC-konsulent til spændende sundhedsprojekt - Aktiv Patientstøtte i Danmark
Center for Sundhed
Vil du være med til at drive udbredelsen af Aktiv Patientstøtte i Danmark?     Er du udviklingsorienteret, driftig og systematisk i dit arbejde, og har du erfaring med bred interessenthåndtering og administrative processer, så er du måske den vi søger til nationalt programsekretariat.    Aktiv Patientstøtte  Over de næste tre år skal der ansættes 100 sygeplejersker i de fem regioner, der skal gøre en særlig indsats for 15.000 patienter med komplekse sygdomsforløb.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 13-09-2017

Student søges til Udlændingenævnets sekretariat
Udlændingenævnet
Udlændinge- og Integrationsministeriet søger en student til Udlændingenævnets sekretariat.    Om stillingen  Udlændingenævnet er et uafhængigt kollegialt forvaltningsorgan. Udlændingenævnet behandler klager på udlændingeområdet vedrørende blandt andet afgørelser om familiesammenføring, tidsubegrænset opholdstilladelse, visum og administrativ ud- og afvisning truffet af Udlændingestyrelsen i 1.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 21-09-2017

Project Manager and Internal Consultant in GR Business Support
Novo Nordisk A/S
-?Research -?Denmark - Måløv Are you an innovative person and appreciate processes and improvements? Do you enjoy to plan and facilitate workshops and drive change?
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

Senior Project Manager to drive cross-functional projects in PS
Novo Nordisk A/S
-?Quality -?Denmark - Bagsværd We are looking for a Senior Project Manager to lead strategic cross-functional projects in Product Supply (PS).
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 28-08-2017

IT Project Manager in Corporate IT
Novo Nordisk A/S
-?Information Technology -?Denmark - Bagsværd The vision of Corporate IT is to be the best enabler of business transformation in the global pharma industry. The R&D Project Execution department supports the vision by driving a number of key projects. Are you motivated by the opportunity to be part of an ambitious team and develop an IT management career? And do you have what it takes as drive, strong communication skills and a high level of learning agility?
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 03-09-2017