Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Analytiker til Trafikal Analyse & Opfølgning
Banedanmark Trafiktårnet (Øst)
Brænder du for data og analyser? Og vil du være med til at styrke udnyttelsen af jernbaneinfrastrukturen i Danmark? Så er du måske vores nye medarbejder i Trafikal Analyse & Opfølgning i Banedanmark. Vi er en del af Banedanmarks Trafikområde. Vi har ansvaret for at udarbejde analyser og rapporteringer om trafikafviklingen, der bruges til at beskrive driften og til implementering af forbedringer. Vi udgiver desuden ledelsesinformation om driftsafviklingen til alle niveauer i Banedanmark samt til vores eksterne samarbejdspartnere.
Indrykket : 29-06-2017 Ansøgnings frist : 02-08-2017

HEADHUNTER
Effektiv Rekruttering
Drømmer du om at være en af landets mest effektive headhuntere og indgå i et stærkt team? Så kom til os, vi har sammenholdet, rammerne, værktøjerne og processerne! Vi har et fuldt udstyret kontor i Silkeborg, og vi søger omgående endnu en effektiv, erfaren og dygtig selvstændig headhunter til vores virksomhed. Vi er et team af 10 konsulenter samt 2 administrative kolleger. ”Vi siger hvad vi gør, og gør hvad vi siger” – det er omdrejningspunktet for alt hvad vi foretager os. Kravet til
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Medarbejdere til den tværgående produktionsstyringsenhed i Vurderingsstyrelsen
SKAT
Vil du spilleen central rolle i opbygningen af det nye skattevæsen og være med til at ”sættestrøm” til den nye Vurderingsstyrelse? Vil du være med til at sikre effektiv oglovlig sagsbehandling af høj kvalitet på ejendomsområdet? Er du god til atholde overblik, have mange bolde i luften og trives du i et stærkt fagligtmiljø med udfordringer og gode personlige udviklingsmuligheder? Så er det dig, vi søger.    Vurderingsstyrelsenhar ansvaret for at vurdere alle landets ejendomme.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 30-07-2017

Chefkonsulent til strategiske projekter, herunder udvikling af uddannelsesporteføljen, øget satsning på efter- videreuddannelsesområdet mv. på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet.
SCIENCE Fakultetssekretariat
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – i daglig tale SCIENCE – søger en chefkonsulent fra 1. august 2017 eller snarest derefter. Stillingen er en deltidsstilling på 30 timer om ugen.     Om SCIENCE    SCIENCE bidrager til løsning af de store udfordringer, som Danmark står over for i en verden under hastig forandring med øget pres på naturressourcerne og markante klimaforandringer. Vi er en institution med stolte traditioner og masser af historie, og vi lever af at tænke nyt og sprænge rammerne.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 11-07-2017

Konsulent til uddannelsesområdet, Social og Senior
Social og Senior - Staben
Brænder du for SOSU-uddannelsesområdet, så har du nu chancen for at søge en udviklingskonsulentstilling i Social og Senior. Vi søger en udviklingskonsulent med gåpåmod og god energi til en fast stilling på 32 timer pr. uge. Tiltrædelse den 1. september 2017 eller efter aftale.     På SOSU-uddannelsesområdet har Sønderborg Kommune fremadrettet en dimensionering på 36 SSH-elever og 48 SSA-elever og fremstår som et velfungerende uddannelsesområde med gode evalueringer.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 02-08-2017

Skatteministeriet søger medarbejdere til udviklingen af fremtidens toldvæsen
Skatteministeriet
Som ny medarbejder i Skatteministeriets Implementeringscenter for Told skal du være med til at løse en kompleks og vigtig udviklingsopgave i staten – nemlig udviklingen af fremtidens toldvæsen. Vi søger flere dygtige generalister med flair for tal, strategi og kommunikation til stabskontoret Strategi og Styring.    Det er ikke nogen lille opgave, Implementeringscenter for Told (ICT) er blevet stillet: Vi skal bygge fremtidens toldvæ-sen og gennemføre omfattende ændringer af nuværende forretningsprocesser på området.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 30-07-2017

Udadvendt og strategisk stærk erhvervskonsulent
Politik og Strategi
Der er fuld fart på udviklingen i Faaborg-Midtfyn. Ambitionerne er store og der er gang i mange tiltag, som skal være med til at gøre vores kommune til et endnu bedre sted at bo og drive virksomhed. Vi mangler en stærk erhvervskonsulent, der skal være med til at udvikle vores erhvervsområde.   Er du nysgerrig, modig og har handlekraft? Vil du være med til at bringe os endnu tættere på virksomhederne i Faaborg-Midtfyn? Vil du hjælpe os med at skabe endnu mere værdi for dem?
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 02-08-2017

Studentermedarbejder til Sundhedstilbud - Forebyggelse
Slagelse Kommune
Vi søger en studentermedhjælper 8 timer om ugen som har lyst og evner til at løse administrative opgaver knyttet til det forebyggende arbejde. Hvem er vi Forebyggelse er en afdeling under Sundhedstilbud, hvor der er ansat 16 medarbejdere der løser forskellige forebyggende opgaver. Der er ansat forebyggelseskonsulenter, der varetager hjemmebesøg til borgere +65.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 11-08-2017

KEA Kvalitet søger juridisk studentermedhjælper
KEA, Københavns Erhvervsakademi
Københavns Erhvervsakademi, KEA, søger en studentermedhjælper til afdelingen HR og Kvalitet, som kan arbejde med juridiske emner inden for uddannelsesjura og HR.   OM JOBBET: Som studentermedhjælper på KEA bliver du hovedsageligt tilknyttet vores jurist i Kvalitet, som har uddannelsesjuraen som sit hovedområde. Da afdelingen spænder over flere stabsfunktioner, vil du også få opgaver inden for HR-området.  Dine opgaver i afdelingen bliver bl.a.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 18-08-2017

Kompetencesekretariatet søger studentermedarbejder
Kompetencesekretariatet
Kompetencesekretariatet er en statslig enhed med et bredt opgavefelt. Vi rådgiver statslige arbejdspladser om kompetenceudvikling og administrerer to fonde til kompetenceudvikling. Finansministeriet og fagforeningerne på statens område er vores politiske ejere.  Lige nu leder vi efter endnu en engageret studentermedarbejder.    Dine arbejdsopgaver vil bl.a.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017