Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Ingeniør til ildfaste konstruktioner
ZAMPELL A/S
Vi søger en holdspiller der kan bidrage med at fastholde og udvikle Zampells position som førende leverandør af ildfast engineering og service.  Zampell udfører konstruktion, installation og servicering af ildfaste foringer i højtemperaturovne og forbrændingsanlæg. Derudover producerer vi præstøbte emner og sælger ildfaste materialer. Vores kunder er kedelproducenter, kraft- og fjernvarmeværker, krematorier og industri i ind- og udland m. fl.
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 21-11-2017

Area Sales Manager til Herning-området (ID 40386)
BROCK&HR-NAVIGATOR ApS
Virksomheden fremstiller håndteringsudstyr til bulkvarer og indgår i en større velkonsolideret koncern og er blandt de førende indenfor sit nicheområde. Virksomheden har i de sidste par år haft en god performance både markedsmæssigt og økonomisk.     Opgaver og ansvar  
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 16-12-2017

Teknik og Miljø søger barselsvikar for ingeniør i Byggesagsafdelingen.
Aarhus Kommune
Om jobbetØnsker du indflydelse på hvordan landets næste største by Aarhus skal se ud også om 20 år. Så læs videre. Da en af vores ingeniører går på barsel, søger vi en ingeniør, der i barselsperioden skal indgå i byggesagsbehandling for så vidt angår den såkaldte tekniske byggesagsbehandling.  
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 12-11-2017

Fagleder- ingeniør VVS, Ventilation og Energi
Ambizzion ApS
Ingeniør specialiseret inden for VVS, Ventilation og Energi  - rådgivning og projektering samt udvikling af organisationens faglige niveau Bliv en del af OBH-Gruppen
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 12-11-2017

Akademiker med erfaring inden for proteinbaserede analysemetoder søges til Center for Biosikring og Bioberedskab - Genopslag
Center for Biosikring & Bioberedskab
Vil du være med til at opretholde Danmarks ekspertise til imødegåelse af biologiske trusler? Og kunne du tænke dig en stilling, hvor du kan bruge din erfaring med proteinbaserede teknikker til at udvikle CBB’s kompetencer på området? Hvis du tidligere har beskæftiget dig med f.eks.:   Udvikling og anvendelse af immunologiske og proteinbaserede metoder såsom ELISA, massespektrometri o.lign.,   Analyse af prøver med ukendt biologisk indhold,   Biologiske toksiner fra planter, bakterier eller havdyr.    
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 06-11-2017

Proposal Project Engineer
Boilerworks A/S
Proposal Team er ansvarlig for udarbejdelse af tilbud i forbindelse med projekt- og servicesalg indenfor kraftværker, affalds- og biomassefyrede- og industrianlæg.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 15-11-2017

Konsulent eller seniorkonsulent til design, konstruktion og fremstilling af prototypeudstyr til eksperimentel forskning
Danmarks Tekniske Universitet
Vi søger en dygtig medarbejder til udvikling af prototypeudstyr til forskningsprojekter. Du vil indgå i grundforskningscenteret Hyperpolarized Magnetic Resonance ved DTU Elektro, som arbejder med avanceret teknisk forskning i magnetisk resonans (NMR og MRI). Vi er en gruppe på ca. 25 medarbejdere, som er meget tværfaglige, og du vil indgår i forskellige forskningsprojekter og generelt understøtte forskningen i gruppen. Jobbet Dine primære arbejdsopgaver er: • Design, simulering, printudlægning og konstruktion af analogelektronik.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017

Kemi- eller maskiningenør
Scan-Plast
Er du faglig nysgerrig med mod og lyst til at tænke ud af boksen? Er du struktureret med fokus på detaljen? Er du faglig dygtig indenfor dit fag? Så har vi jobbet til dig. Scan-Plast er en international virksomhed, der udvikler og markedsfører produkter i fremtidens materialer, komposit. Vi fører et stort og varieret program lige fra tanke og siloer til toiletbygninger og staldinventar. Vi henvender os derfor til mange forskellige brancher og kundegrupper.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017

Senior WTG Load Engineer for offshore wind projects
DONG ENERGY A/S Kraftværksvej 53
Would you like to be part of a team dedicated to optimise the design and operation of our world-wide wind farms so that we one day can run entirely on green energy?
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 19-11-2017

Space Manager til Ejendom
Faaborg-Midtfyn Kommune
Space Manager til EjendomBy, Land og KulturFaaborg-Midtfyn KommuneVi søger en dygtig Space manager til afdelingen Ejendom i Faaborg-Midtfyn Kommune.Hvis du: •    er god til at styre involverende processer med mange interesser i spil, •    har viden om og interesse for indretning af bygninger til forskellige formål •    kan arbejde struktureret  
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 23-11-2017