Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Klinikleder til Tandplejen i Esbjerg Kommune
Esbjerg kommune
Har du som tandlæge lyst til at arbejde med børn, unge og ældre i tandplejen i landets femtestørste kommune og Danmarks EnergiMetropol? Vil du udvikle din egen og medarbejdernes faglighed og indgå i et tværfagligt netværk af ledere, der arbejder for også i fremtiden at sikre et stærkt fundament for Tandplejen. Så er du måske den rette til at blive den nye klinikleder i Tandplejen i Esbjerg Kommune.   Med ansættelse pr. 1. oktober 2017 eller snarest derefter søger Tandplejen i Esbjerg Kommune en klinikleder.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Afsnitsledende overlæge til intensivt psykiatrisk afsnit i Hillerød
Psykiatrisk Center Nordsjælland
Psykiatrisk Center Nordsjælland søger speciallæge i psykiatri til stillingen som afsnitsledende overlæge på intensiv afsnit 2422 i Hillerød  Afsnit 2422 er et nyere intensivt sengeafsnit med 14 senge beliggende i Hillerød. Vi tilbyder vores patienter et varieret og individuel tilpasset behandlingsforløb og vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde med både distriktspsykiatrien/F-ACT og de øvrige sengeafsnit på centret. Personalegruppen er aldersmæssigt blandet og flere har mange års erfaring indenfor det intensive psykiatriske område. Der er tilknyttet 1.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Tandlæger til den kommunale tandpleje i Lolland
Tandplejen
Den kommunale Tandpleje Lolland søger pr. 1. oktober eller snarest derefter en rutineret tandlæge på 35 timer om ugen i 41 uger svarende til 1.440 time om året. Vi søger ligeledes en tandlæge til et barselsvikariat fra 1. december 2017 til 30. juni 2018. Stillingen er på 35 timer pr.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 11-09-2017

Vikariat regionslæge, Qasigiannguit, Grønland
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse - Personaleadministrationen
Qasigiannguit, vikariat som en regionslæge. Et vikariat som regionslæge på Qasigiannguit Sundhedscenter er ledig til besættelse i perioden fra 30. oktober i 3 måneder eller efter aftale. De lægefaglige opgaver er hovedsageligt almenmedicinske, men der er også akutte medicinske opgaver samt stabilisering af kritisk syge patienter, såvel medicinske som kirurgiske med henblik på overflytning til andet behandlingssted enten i Region Disko eller Nuuk. Der foregår ikke fødsler i Qasigiannguit.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 07-09-2017

Speciallæger i almen medicin ved Sundhedscenteret i Nuuk, Grønland
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse - Personaleadministrationen
Speciallæger i almen medicin ved Sundhedscenteret i Nuuk Rotationsordning Dronning Ingrids Sundhedscenter søger en gruppe af læger der vil indgå i en rotations-ansættelse. Vi er en klinik der er i fortsat udvikling og vi har gavn af at få kolleger der har erfaring fra andre steder. Det er vores mål at 2 speciallægestillinger er dækket af læger der er her en kort periode men kommer igen.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Speciallæge i Almen medicin ved Sundhedscenteret i Nuuk, 3 års ansættelse, Grønland
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse - Personaleadministrationen
3 års ansættelse som speciallæge i Almen medicin ved Sundhedscenteret i Nuuk - Personaleledelse vil være et tilvalg, ikke krav - Administrativt arbejde vil være et tilvalg, ikke et krav - Ansættelse på kontrakt og derfor ikke medejer af klinikken - Ansvarsområder vil være et tilvalg. - Klinik med fokus på uddannelses- og kompetenceudvikling og forskning. - Mulighed for aktiv deltagelse i udvikling af klinikken. Dronning Ingrids Sundhedscenter i Nuuk er fysisk placeret i forbindelse med landshospitalet, Dronning Ingrids Hospital, (DIH) i Nuuk.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Overlæge med afsnitsledelse til afsnit M22, afdeling M, Psykiatrisk Center Sct. Hans
Psykiatrisk Center Sct. Hans
Overlæge med afsnitsledelse til afsnit M22, afdeling M, Psykiatrisk Center Sct. Hans.    Høj faglighed, godt arbejdsmiljø, veletableret kognitiv miljøterapi, tid til faglighed og længere patientforløb, kompetent tværfagligt personale.    Vi søger en visionær og dynamisk overlæge til at indgå i afsnitsledelse på M22, et veletableret afsnit med et godt arbejdsmiljø og et kompetent tværfagligt personale.    Afdeling M er normeret til 6 overlæger udover klinikchefen, 2 afdelingslæger, 1 almen mediciner samt 2 1.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 14-09-2017

Specialeansvarlig overlæge indenfor epilepsi
Region Nordjylland
Specialeansvarlig overlæge indenfor epilepsi, Neurologisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital. En stilling som specialeansvarlig overlæge i fagområdet epilepsi ønskes besat pr. 1. oktober 2017 eller efter aftale. Kvalifikationer: Stillingerne ønskes besat med speciallæge i neurologi, som har udvist interesse for epilepsi. Stillingen: Den specialeansvarlige overlæge vil fungere, som daglig leder af Epilepsiklinikken.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Overenskomstansat afdelingslæge / overlæge indenfor det muskuloskeletale område ved røntgenafdelingen Vejle, Middelfart og Give Sygehus, Sygehus Lillebælt søges.
Røntgenafdelingen, Vejle Sygehus
Overenskomstansat afdelingslæge / overlæge indenfor det muskuloskeletale område ved røntgenafdelingen  Vejle, Middelfart og Give Sygehus, Sygehus Lillebælt, søges.      En stilling som afdelingslæge / overlæge ved Røntgenafdelingen, Vejle og Middelfart Sygehuse, med hovedfunktion i Vejle, er ledig til besættelse per 1.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 17-09-2017

Afdelingslæger til Lokalpsykiatri Esbjerg, Psykiatrisk Afdeling Esbjerg
Psykiatrisk Afdeling Esbjerg
Lokalpsykiatri Esbjerg søger to fuldtids afdelingslæger til funktion i almendelen af lokalpsykiatriens behandlingsopgaver. Stillingerne er efter aftale med eller uden bagvagt. Stillingerne er til besættelse snarest efter aftale.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017