Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Souschef til Aveny A/S
Aveny A/S
Souschef til AVENY CITY2  Til vores butik i City 2, Høje Taastrup Souschef til fuldtid. Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
Indrykket : 06-09-2017 Ansøgnings frist : 30-10-2017

Souschef/pædagog til børnehuset Tinsoldaten
Hvidovre Kommune
Børnehuset Tinsoldaten er beliggende i Avedøre-lejren med Filmby, Cirkusmuseum og Naturcentret Qvark som naboer. Vi har et dejligt hus og en stor naturgrund til legeplads.  Børnehuset Tinsoldaten er en 0 – 6 års institution med ca. 67 børn fordelt på 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper. Børnehavegrupperne arbejder sammen i et stort team. Vi er 15 medarbejdere: 8 pædagoger, 1 inklusionspædagog, 4 medhjælpere, 1 kok og 1 studerende.  Pædagogisk er vi inspirerede af Reggio Emilia og teorien om zonen for nærmeste udvikling.
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 07-11-2017

Teamleder til Lindevejscenteret
Lindevejscentret
Vi søger en teamleder til Lindevejscenteret, der er et plejecenter beliggende centralt i Faxe by. Lindevejscenteret har plads til 41 beboere i 3 planer samt 2 aflastningspladser.    Som teamleder vil du stå for den daglige ledelse af centeret i tæt samarbejde med områdeleder.  Du skal være uddannet sygeplejerske. Der ønskes kandidater med lederuddannelse. Såfremt du som ansøger ikke har dette, forventes det, at du inden for det første år af ansættelsen starter på diplom i ledelse.    Personalegruppen består af SSH, sygehjælpere, SSA, rengørings- og køkkenpersonale.
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 21-11-2017

Projektchef/Centerdirektør til det nye Steno Diabetes Center Sjælland
Region Sjælland
Vil du være med til at løfte diabetesbehandlingen til allerhøjeste niveau tæt på borgeren og med særligt blik for de vanskeligst stillede patienter?
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 09-11-2017

Produktionschef
ERWIN ANDERSEN A/S
Vores klient, beliggende i Trekantområdet, er en ordreproducerende virksomhed, som er markedsledende på et attraktivt nichemarked og beskæftiger i dag ca. 25 medarbejdere.Virksomheden producerer, markedsfører og sælger et produkt, der indgår i kundernes samlede værdikæde, hvor kvalitet og leveringssikkerhed har høj prioritet, ligesom der ofte er tale om individuelle løsninger med krav om hurtige leveringstider.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 24-11-2017

Regnskabskyndig til Den Kommunale Madservice
Lyngby-Taarbæk Kommune
Den bedste til at regne den ud! Erfaren regnskabskyndig medarbejder søges. Har du lyst til at arbejde sammen med engagerede kolleger i et dynamisk, uformelt og behageligt arbejdsmiljø og i en organisation i udvikling, hvor vi er i gang med at skabe det bedste? Så kan det være dig vi søger!
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 27-11-2017

Teamleder til administration I botilbud Ebbberød - Socialområdet
Rudersdal Kommune
Om jobbet Stillingen er ny og oprettes fordi vi vil kvalitetsudvikle og understøtte medarbejdere, ledere og borgere bedst muligt! Fællesadministrationen betjener 3 organisationer i Socialområdet, nemlig Botilbud Ebberød, Dag- og botilbud Gefion og Værkstederne ved Rude Skov. Administrationen er dannet 1. januar 2017 med fokus på ensartet service og gevinst via fælles arbejdsgange og kompetencedeling.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 23-10-2017

Pædagogisk leder søges til Børnehuset Skademosegård
Omr. Roskilde Øst
Til Børnehuset Skademosegård søges en engageret, energisk og visionær pædagogisk leder med tiltrædelse 1. januar 2018.   Roskilde Kommune er også ambitiøs, når det gælder kommunens børn. Vi vil gerne være kendt for at have dagtilbud af høj kvalitet, hvor børn trives, udvikler sig og lærer nyt hver dag. Vi har gennem en årrække arbejdet intensivt med at øge kvaliteten af vores dagtilbud, bl.a. gennem udvikling af gode læringsmiljøer.   Vi anvender viden om, hvad der virker og opfølgning på resultater gennem læringsdialoger i ledelsesstrengen.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 06-11-2017

Driftsleder til grøn vedligehold i Aarhus (barselsvikariat)
DANJORD A/S
Dan Jord A/S søger en fagligt dygtig driftsleder til et barselsvikariat i vores anlægsgartnerafdeling i Aarhus. Som driftsleder får du ansvaret for din egen gruppe af kunder, som kan omfatte såvel offentlige myndigheder, boligforeninger og virksomheder som private kunder. Det er derfor vigtigt, at du arbejder selvstændigt og er god til at kommunikere med mange forskellige typer mennesker. Derudover forventer vi, at du
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

Erfaren driftsleder til mindre belægnings- og kloakarbejder
DANJORD A/S
Grundet travlhed søger vi en erfaren driftsleder til vores anlægsgartner- og brolæggerafdeling i Aarhus. Som driftsleder får du ansvaret for din egen gruppe af kunder, som kan omfatte såvel offentlige myndigheder og boligforeninger som private kunder. Det er derfor vigtigt, at du arbejder selvstændigt og er god til at kommunikere med mange forskellige typer mennesker.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017