Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Serviceleder/funktionsleder til Serviceafdelingen
Serviceafdelingen
Serviceafdelingen søger to serviceledere/funktionsledere 37 timer pr. uge med ansvar for ledelsesafsnit i hhv. den nordlige og sydlige del af det nye byggeri. Stillingen forventes besat med opstart pr. 1. juni 2017.   Som serviceleder får du et selvstændigt, og til tider hektisk job inden for et område i kontinuerlig udvikling. Du vil være med til at opbygge afdelingen og får mulighed for at sætte dit præg på den fremtidige servicestruktur.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 08-04-2017

Butikschef
7-Eleven Butik 63
Ambitiøs chef med vinderinstinkt søges   Vi står netop nu og søger ny butikschef til vores butik i Vallensbæk. Butikken og området gennemgår netop nu en fantastik udvikling, og her til skal vi bruge en M/K som kan gå forrest og vise vejen for det øvrige personale. Vi har et ungt og frisk team i butikken, med en vindermentalitet og et gå på mod som gør dem helt unikke.   Du vil selvstændigt drive butikken med refference og sparring med din Driftchef
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 01-04-2017

Stærk salgsprofil
ERWIN ANDERSEN A/S
Kan du udvikle og lede en salgsafdeling på Sjælland? Stærk salgsprofil * Karrierestilling i solid vækstvirksomhed * Unikt og markedsledende green light aps, www.green-light.dk, er en innovativ handels- og rådgivningsvirksomhed, med hovedkontor attraktivt beliggende i Middelfart og datterselskab i Flensborg. Virksomheden er en førende specialist og leverandør, inden for rådgivning og salg af komplette belysningsanlæg og lystekniske løsninger samt renovering af bestående belysningsanlæg, primært til industri, service, detail og den offentlige sektor.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Souschef - Kolding
Lidl Danmark K/S
I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle?
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Driftssikker HR-chef til syddansk psykiatri
Administrationen
Psykiatrien i Region Syddanmark søger en HR-chef, som vilstå i spidsen for HR - og sammen med de øvrige administrative chefer understøtteog udvikle sygehusets administration med fokus på tværgående samarbejde ogeffektivitet i opgaveløsningen.    Om stillingen  Du får personaleledelse for 30 medarbejdere, der opdelt i teams arbejderkompetent med opgaverne.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017

Afdelingsleder til Sygedagpenge og Jobafklaring
Jobcenter
Jobcenter Haderslev søger en erfaren og ambitiøs afdelingsleder til området for Sygedagpenge og Jobafklaring.   Stillingen er på fuld tid og med ansættelse pr. 1.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 06-04-2017

Egedal Kommune søger leder til Egedal Familiehus
Egedal Kommune
Vil du være med til at skabe forandringer for børn, unge og familier – og er ledelse en af dine kernekompetencer? Egedal kommune, Center for Social Service – afdeling Tofteparken søger en leder til det ny Egedal Familiehus som er under opførelse. Vi søger en leder med visioner, erfaring og vilje til sammen med medarbejdere og lederkollegaer at få vores nye Familiehus godt i gang, samt videre udvikle det ud fra de kommende års udvikling og behov. Center for Social Service arbejder for og med børn, unge, familier og voksne i udsatte positioner. Centeret består af ca.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Viceskoleleder
OLLERUP FRISKOLE
Ollerup Friskole søger vicelederDa vores viceleder går på efterløn søger Ollerup Friskole en viceleder pr. 1/8-2017. Stillingen er på fuld tid og indeholder ledelse, administration og ca. 14 lektioners undervisning. Som viceleder skal du være indstillet på et ligeværdigt samarbejde med skolens leder omkring skolens udvikling. De administrative opgaver består bl.a. af skemalægning og vikardækning.  Vi søger en viceleder, der:
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 08-05-2017

SFO-leder
OLLERUP FRISKOLE
Ollerup Friskole søger SFO-lederOllerup Friskoles SFO skal styrkes med en SFO-leder. Vi søger derfor en SFO-leder pr. 1/8-2017.  Vi søger en SFO-leder, der 
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 08-05-2017

Medarbejder med ledelsesansvar til Grill & Burgerbar søges søges til Grillen Burgerbar i Århus C
Grillen Burgerbar
Souschef søges til Grillen Burgerbar i Århus C. Jobprofil: Jobfunktionerne vil primært være varebestilling, styring af køkkenet i service, håndtering af vores råvarer, samt ledelse af personale i samarbejde med køkkenchefen. Personprofil: Du får ansvar for de ting som du laver, målrettet og utrolig kvalitetsbevidst. Du er smilende, imødekommende, kan finde ud af at lede og fordele opgaver, og har sans for et rent køkken. Arbejdstiden er fra 37 timer fra kl. 10.00 og der vil være tale om skiftende arbejdstider efter aftale.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017