Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Inspirerende og dynamisk sektionsleder
Koncern IT
Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern ITDu er en helt central person i forhold til at drifte, udvikle og optimere politiets administrative applikationer. Du tager del i en igangværende og gennemgribende udvikling af politiets it-organisation og hele den samlede it-installation for politiforretningen. Ledelse, motivation og udvikling
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 08-01-2018

Programchef til DTU's Executive MBA
Danmarks Tekniske Universitet
DTU Business søger en Programchef til DTU's Executive MBA "Master in Management of Technology". DTU's Executive MBA, der er vokset 50% i de seneste år, er en unikt positioneret ledelsesuddannelse med internationalt udsyn og fokus på innovation og ledelse. Teamet omkring EMBA programmet består af erfarne og højt motiverede kollegaer, som du vil arbejde tæt sammen med. Du refererer til direktøren for DTU Business. I det daglige arbejde koordinerer programdirektøren arbejdet. Motiveres du af at udvikle virksomheder og den næste generation af ledere?
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 02-01-2018

Salgschef
ERWIN ANDERSEN A/S
Ledelse * Karrierestilling * International salgsorganisation * Markedsledende brandJobbet:Kan du lede og udvikle branchens bedste sælgere? Kan du byde ind og gå forrest på digitaliseringsrejsen? Ser dine kunder dig som en aktiv og dynamisk samarbejdspartner og kompetent forretningsudvikler?Kultur- og forretningsforståelse, digitale løsninger, kundefokus, forandringsledelse, salgsledelse og optimering af samarbejdet med nationale og internationale interessenter – er nøgleord for denne stilling.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 19-01-2018

Skåde Dagtilbud: Dagtilbudsleder der mestrer kunsten at forfine
Aarhus Kommune, Skåde Dagtilbud
Om jobbetSkåde Dagtilbud: Dagtilbudsleder der mestrer kunsten at forfine. Skåde Dagtilbud søger en dagtilbudsleder, som vil arbejde ud fra højeste fællesnævner og videreudvikle dagtilbuddet med fokus på kvalitet.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Assisterende rehabiliteringsleder til Plejecenter Havebæk
Odense Kommune
Vil du være med til at skabe fremtidens plejecenter? Havebæk er et plejecenter, hvor man ikke blot skal være i live, men hvor livet skal leves. Vi står og mangler en ny assisterende rehabiliteringsleder – måske er det dig, vi leder efter? 
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 10-01-2018

Bostedsleder
HumanAssist
Erfaren og robust Bostedsleder søges til organisation i forandring & udvikling Virksomheden Habitus er en landsdækkende organisation, med faglig spændvidde og højtudviklet pædagogisk viden, indenfor det specialiserede socialområde
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 15-01-2018

Teknisk Chef på Læsø
Læsø Kommune
Er du en moderne leder med teknisk indsigt og mangler stillingen, hvor dine mangfoldige evner kan blive udnyttet, så læs videre.Læsø Kommune søger ny Teknisk Chef.Det skal være en person med den nødvendige faglige viden, men hvor det største talent er overblik.Opgaverne på Læsø er mangfoldige og du vil sjældent se gentagelser i dagligdagen.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 15-01-2018

Teamleder til Virksomhed & Indsats, Jobkonsulenterne
Faaborg-Midtfyn Kommune
Du bliver personaleleder af ca. 25 jobkonsulenter med fokus på drifts- og produktionsstyring, herunder faglig ledelse samt internt samarbejde med myndighedsområderne og de andre teams i Virksomhed & Indsats. Teamleder skal organisere driftsopgaverne i en struktureret løsningsform, som sikrer optimal effekt for borgerne. Drifts- og produktionsstyring skal kunne tåle sammenligning med andre aktører og andre kommuners måltal.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 05-01-2018

Centerchef til Børneungecentret for rehabilitering
Ledelse
Vil du, ambitiøst og dedikeret, holde fanen højt for børn og unge med erhvervet hjerneskade? Børneungecentret for Rehabilitering er unikt i sin intensive, tværfaglige, specialiserede tilgang til rehabilitering af børn og unge med erhvervet hjerneskade. Centret er fagligt og vidensmæssigt på internationalt niveau.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 05-01-2018

Klinisk afdelingssygeplejerske til nyt dagkirurgisk afsnit, Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde
Region Sjælland
Klinisk afdelingssygeplejerske med fokus på udvikling – er det dig?? Vores nuværende dagkirurgi er fordelt på to afdelinger. Vi har fået muligheden for at opbygge et helt nyt dagkirurgisk afsnit, hvor al dagkirurgi bliver samlet i ét afsnit pr. 1.4.2018. Afsnittet vil fysisk være beliggende både på Roskilde og Køge matriklen.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018