Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Chef for Juridisk afdeling ved Forsvarets Efterretningstjeneste
Ledelsessekretariatet
Kunne du tænke dig at lede et team af dygtige jurister, yde juridisk rådgivning om cybersikkerhed og har du mod på at blive en del af den danske efterretningsverden, så er stillingen som chef for juridisk afdeling ved Forsvarets Efterretningstjeneste måske noget for dig. Om os Forsvarets Efterretningstjeneste er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og militære efterretningstjeneste.
Indrykket : 22-04-2017 Ansøgnings frist : 22-05-2017

Bøgetorp søger viceforstander til Skyum Idrætsefterskole
BØGETORP ApS
  Bøgetorp søger Viceforstander til spændende stilling                      på Skyum Idrætsefterskole                    
Indrykket : 22-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Værkstedsformand
ERWIN ANDERSEN A/S
Kan du lede og udvikle et stærkt team af dedikerede mekanikere? Ledelse af værksted * Entreprenørmaskiner * Verdens stærkeste brand Pon Equipment A/S (www.pon-cat.com) er et dansk datterselskab af Pon Holding BV, der er en stor og særdeles velkonsolideret international koncern. Virksomheden er en markedsledende udbyder af Caterpillar entreprenørmaskiner til det danske marked, som er verdens stærkeste brand i sit segment. Pon Equipment A/S beskæftiger ca. 120 ansatte og er beliggende i hhv. i København og Østjylland.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017

PMO Teamleder til Danmarks største facility service kontrakt
ISS Facility Services A/S
Verdens bedste serviceoplevelse gennem kompetent ledelse og et ufravigeligt kundefokus  Du får ansvar for et team af 7 kompetente medarbejdere, som driver kundens mangeartede projekter inden for property management, hvor vi i alle projektfaser tilstræber at tilføre merværdi og partnerskab med kunden.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 19-05-2017

Erfaren projektleder med ansvar for bygge- og teknikprojekter på Danmarks største facility service kontrakt
ISS Facility Services A/S
Som projektleder i PMO teamet indgår du i et højt kvalificeret team, der understøtter kundens behov for udførelse af meget forskelligartede bygge-og udviklingsprojekter, samt strategiske flytte- og indretningsopgaver. Du får ansvaret for at gennemføre bygge- og installationstekniske projekter i samarbejde med kunden, dine kollegaer i temaet og vores property managers.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 19-05-2017

SIOP – Director
GRUNDFOS HOLDING A/S
Would you like to head up a strategically important focus area in Grundfos, receiving great attention from Top Management? Join us to play a vital part in our end-to-end planning processes in a job with global reach. You will join 40 colleagues in our Global Supply Chain department. However, you will primarily work across the organization globally with top managers in Operations, Sales, Business Development and Finance.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 25-04-2017

Teamleder søges til Frederiksberg Kommunes sundhedspleje
Frederiksberg Kommune
Vil du være med til at udvikle og styrke vores tilbud til børn, unge og familier i Frederiksberg Kommune, som en af to teamledere for Sundhedsplejen.   Vi arbejder ud fra et systemisk narrativt perspektiv. Vi  arbejder med fokus på den tidlige og sundhedsfremmende indsats på småbørns og skoleområdet. Vi er i alt 32 sundhedsplejersker.   Jobbet som teamleder er opdelt mellem administrative opgaver og almindeligt sundhedsplejerske arbejde. Du vil, sammen med den anden teamleder, sk
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

UDVIKLINGSCHEF
Justitsministeriet
til et nyoprettet Koncernudviklingssekretariat i Direktoratet for Kriminalforsorgen    En effektiv, veldrevet og moderne kriminalforsorg er en hjørnesten i retssamfundet.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 05-05-2017

Leder Ressourcecenter
Børn og Uddannelse
Børn og Uddannelse søger leder til det nyoprettede ressourcecenter, hvor der vil være et tæt koordineret samarbejde med Myndighed og Tidlig Indsats.     Hvad har du med  Vi forestiller os, at du har en god og afprøvet erfaring i arbejdet med at understøtte hele området eller dele heraf dagtilbud, psykologer, tale-/hørepædagoger, inklusionsmedarbejdere . Dine erfaringer kan være indhentet på mange måder, og både praksiserfaring samt en mere boglig baggrund vil være værdifuld, for det arbejde der skal udføres.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 08-05-2017

Afdelingsleder for Pædagogik og Administration i CBL
Herning Kommune
Afdelingsleder for Pædagogik og Administration, Center for Børn og Læring Brænder du for pædagogisk udvikling, og kan du kombinere solide pædagogiske og administrative kompetencer med god personaleledelse og samarbejde på tværs? Så er du måske vores nye afdelingsleder for Pædagogik og Administration! Pædagogik og Administration er en stabsfunktion med 10 pædagogiske konsulenter og 12 administrative medarbejdere. De pædagogiske konsulenter udvikler bl.a. vidensbaserede programmer til dagtilbud og skoler og har en stor opgave i forbindelse med implementering.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 09-05-2017