Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Daglig leder med stærk salgsprofil til IBF Ghana
pro&co as
Daglig leder med stærk salgsprofil til IBF Ghana Du bliver udstationeret til Ghana, hvor du sammen med en dansk produktionsansvarlig udgør den daglige ledelse af IBF Ghana. Du får hovedansvar for salg og administration med primært fokus på at opbygge salget på dette for IBF nye marked. Du leder og supporterer 2-3 sælgere og har det overordnede ansvar for indfrielse af salgsbudgetterne. Opgaverne er blandt andet udarbejdelse af tilbud, opfølgning på tilbud og kontraktforhandlinger.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 09-02-2017

Tør du gå forrest og brænder du for jobbet som afdelingsleder?
Den selvejende institution Børnehuset Hobitten
Hobbitten eren selvejende daginstitution med 135 skønne børn og 27 dygtige, engagerede oghumørfyldte medarbejdere. Børnehuset består af 3 vuggestuegrupper, 3børnehavegrupper og 1 skolegruppe, denne kører hver dag til et anneks iRoskilde Vest. Vi er et børnehus som har eksisteret i 4 år.    Somselvejende og stor institution vægter vi synlig ledelse meget højt, hvorfor visøger en afdelingsleder på 37 timer til vores børnehaveafdeling. Der er 72 børnmellem 2-5 år og 11 personaler, men vi mangler netop den 12, en tovholder.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 02-02-2017

Director Global Process & Systems, Group Human Resources
CARLSBERG BREWERIES A/S
Do you want to work with global HR processes and systems in an international company with a proud heritage, inspiring purpose and strong brands? Then this might be the job for you. We offer a challenging and exciting job in which you will be part of a dedicated HR team in a dynamic, global company with great traditions, strong brands and development opportunities. As part of the Group HR function, you will work closely with colleagues from central functions, local markets and our global Business Services organisation.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017

FLSmidth Sales Manager for the cement market in Iran
FLSMIDTH & CO. A/S
Brief Description Can you establish and develop customer relations within Iran? This could be your chance to unfold your commercial and technical insight in a job that could pave the way for your future career in FLSmidth.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Regional Sales Manager for the French speaking EU & North African cement aftermarket
FLSMIDTH & CO. A/S
Brief Description Can you establish and develop customer relations in French speaking EU & North Africa – both on your own and through the local sales managers in the area? This could be your chance to unfold your commercial and technical insight in a job that could pave the way for your future career in FLSmidth.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Teamleder til Plejecenter Præstevænget - Fagcenter omsorg og sundhed
Odsherred Kommune
Kan du fastholde, kvalitetssikre og udvikle borgertilfredshed, god og korrekt pleje og omsorg samt god personaleledelse? Er du sygeplejerske eller lignende, og har du erfaring med personaleledelse og drift af plejecenter? Plejecenter Præstevænget i Nykøbing Sj. søger en teamleder, da den nuværende plejecenterleder har fået nye udfordringer i eget fagcenter Omsorg og Sundhed. Som teamleder får du det daglige ansvar for driften og trivslen på plejecentret såvel af opgaver og medarbejdere som borgerne.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 14-02-2017

Souschef i Daginstitutionen Trekløveren
Daginstitutionen Trekløveren
Souschef til Daginstitutionen Trekløveren.     Daginstitutionen Trekløveren er en kommunal institution med børn i alderen 0-6 år fordelt på 2 børnehavegrupper og 1 vuggestuegruppe.   Vi ligger smukt placeret mellem de 2 små landsbyer Skanderup og Hjarup i Kolding Kommune.   Vores mål er at fremme alle børns læring, udvikling og trivsel!   Vi er en dynamisk institution med visioner for fremtiden, hvor vi sammen forsøger at skabe de bedste rammer for børnene.   Vi er en medarbejdergruppe – hvoraf mange har været her i mange år - som har et hø
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 17-01-2017

Viceskoleleder
Vamdrup Skole
Vamdrup Skole søger viceskoleleder.    Da vores dygtige og vellidte viceskoleleder har valgt at gå på efterløn fra 1. april, søger vi  efter en ambitiøs og engageret person, som skal erstatte de kompetencer og det gode ledelsesmæssige følgeskab hun efterlader.    Vamdrup Skole er en skole på to matrikler med ca. 650 elever (herunder ca. 25 elever i 3 specialklasser). Du vil skulle indgå i et ledelsesteam, der udover dig tæller: Pædagogfaglig leder i indskolingen, souschef i SFO, afdelingsleder for indskolingen samt skoleleder.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 02-02-2017

Teamleder til Virksomhedsservice, Jobcenter Aalborg
Virksomhedscentret
Virksomhedscentret søger fra den 1. marts 2017 en teamleder til en nyoprettet teamlederfunktion i Virksomhedsservice. Virksomhedscentret ønsker at styrke den ledelsesmæssige og koordinerende indsats i forhold til virksomhedssamarbejdet. Som ny teamleder i Virksomhedsservice vil din vigtigste opgave være, at gå forrest i samarbejdet med kommunens virksomheder. Samtidig skal du være ekspert i at oversætte virksomhedernes behov til viden, der kan være med til at målrette Jobcentrets indsats. Virksomhedsservice er virksomhedernes indgang til Jobcenter Aalborg, og foretager bl.a.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017

Bestyrer/butikschef til Paradis is på Østerbro
Nordsjællands Ismejeri ApS
Til butikkerne på Østerbrogade 134 og Trianglen 7 søges en butiksbestyrer med ansvar og ledelse som kernekompetencer. Vi er en lille dynamisk virksomhed som producerer Østerbros bedste is og som i 2017 har det som et aktivt mål at levere Østerbros bedste service til vores kræsne kunder. Derfor forventer vi at du er: - fyldt 18 år - har kørekort i kategori B - er i god fysisk form - er engageret, servicebevidst og ansvarsfuld - kan arbejde selvstædigt ud fra de præmisser som ledelsen udstikker - kan lede, mo
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 15-02-2017