Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Erfaren Butikschef søges til iBagel København
iBagel
Vi skal bruge en dygtig butikschef – gerne med flere års brancheerfaring   Opgaven er klar:
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

Afdelingssygeplejerske til operationsafsnittet, Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus
Region Sjælland
Afdelingssygeplejerske der tør tænke nyt og anderledes i bestræbelserne på at få udvikling og optimering til at gå hånd i hånd. Vi søger en visionær, motiverende og ansvarsfuld afdelingssygeplejerske, der kan formidle klarhed og retning vedr.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 23-06-2017

Teamleder
Job & Velfærd
Teamleder til Demensenheden Liselund   Brænder du for personaleledelse, har du nu muligheden for at søge en teamleder stilling på Liselund.   Du bliver leder for social- og sundhedshjælpere og -assistenter samt sygeplejersker, social pædagoger og ergoterapeuter. Som teamleder får du et dagligt administrativt og økonomisk medansvar for enhedens drift og du bliver teamleder for to af husets medarbejderteam.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 08-06-2017

Uddannelsesleder til Business, Svendborg Erhvervsskole
Svendborg Erhvervsskole
Vi søger en udviklingsorienteret og innovativ uddannelsesleder. Udvikling og vækst er klare mål, som skal nås gennem et tæt samarbejde med relevante samarbejdspartnere, afdelingens medarbejdere og organisationens øvrige funktioner. Jobbet Som uddannelsesleder får du en nøglerolle i Business pædagogiske og faglige udvikling. Med baggrund i et godt kendskab til uddannelsens mål og indhold er opgaven:
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 11-06-2017

Leder for Kundeservice Aleris-Hamlet, Ringsted
Aleris-Hamlet Hospitaler A/S
Hos Aleris-Hamlet er vi engagerede i det samfund, vi lever i, og vi giver mennesker et bedre, tryggere og sundere liv. De forandringer, som vores branche gennemgår, giver os mulighed for at genoverveje tingene og tænke nyt. Vi sætter stor pris på korte beslutningsveje og fleksibilitet,  samt muligheden for at få indflydelse.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 13-06-2017

Leder af hjemmeplejen i Solrød Kommune
Solrød Kommune
Kan du udvise omsorg og holde overblik? Kan du træffe beslutninger og samarbejde tværfagligt? Kan du styre udviklingsprojekter sikkert i havn? Er du med andre ord lidt af en multikunstner på det social- og sundhedsfaglige område - så er det måske dig, vi skal bruge som vores nye leder af hjemmeplejen. Solrød Kommunes hjemmepleje er i udvikling og en af dine store opgaver bliver at koordinere og skabe sammenhæng og overblik i indsatserne på området.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 18-06-2017

Leder af hjemmeplejen
Christians Have, kommunal del
Kan du udvise omsorg og holde overblik? Kan du træffe beslutninger og samarbejde tværfagligt? Kan du styre udviklingsprojekter sikkert i havn? Er du med andre ord lidt af en multikunstner på det social- og sundhedsfaglige område - så er det måske dig, vi skal bruge som vores nye leder af hjemmeplejen. Solrød Kommunes hjemmepleje er i udvikling og en af dine store opgaver bliver at koordinere og skabe sammenhæng og overblik i indsatserne på området. Du bliver således en hjørnesten i videreudviklingen af vores arbejde med tværfaglighed, rehabilitering og borgerinddragelse.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 18-06-2017

Strategisk- og udviklingsorienteret centerleder til Vigerslevhus
LK Vesterbro/Kgs. Enghave/Valby - Kantine
Vil du være med til at udvikle de midlertidige pladser i Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning? Vil du understøtte vores ambition om at være førende på kvalitet og faglighed? Kan du finde den rette balance mellem sikker drift og konstruktiv udvikling og nytænkning? Du får mulighed for at sætte dit præg på et meget vigtigt område i udvikling. Du bliver leder for erfarne medarbejdere, der værner om den gode atmosfære i huset, høj faglighed og kvalitet til gavn for borgerne. De glæder sig til at videreudvikle arbejdspladsen sammen med dig.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 07-06-2017

Afdelingsleder til salgssupport
JKS a/s, Næstved
JKS søger for Hørkram Foodservice A/S i Sorø en Excel-stærk leder med gode planlægningsevner Om Hørkram:
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 20-06-2017

Genopslag. Afdelingsleder, Tårnly, Sødibakke i Mariager.
Region Nordjylland
Vil du være en del af Danmarks førende specialtilbud til voksne med udviklingshæmning?  Har du lyst til ledelse, hvor du får plads og kan gøre en forskel? Hvis ja, så læs videre….   Tårnly er et selvstændigt botilbud på Sødisbakke og med 85 medarbejder en af Sødisbakkes største afdelinger. Afdelingen er veldrevet og har flotte pædagogiske resultater. Vi søger en ny afdelingsleder, som kan bygge videre på dette.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 09-06-2017