Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Projektchef/Centerdirektør til det nye Steno Diabetes Center Sjælland
Region Sjælland
Vil du være med til at løfte diabetesbehandlingen til allerhøjeste niveau tæt på borgeren og med særligt blik for de vanskeligst stillede patienter?
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 09-11-2017

Regnskabskyndig til Den Kommunale Madservice
Lyngby-Taarbæk Kommune
Den bedste til at regne den ud! Erfaren regnskabskyndig medarbejder søges. Har du lyst til at arbejde sammen med engagerede kolleger i et dynamisk, uformelt og behageligt arbejdsmiljø og i en organisation i udvikling, hvor vi er i gang med at skabe det bedste? Så kan det være dig vi søger!
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 27-11-2017

Teamleder til administration I botilbud Ebbberød - Socialområdet
Rudersdal Kommune
Om jobbet Stillingen er ny og oprettes fordi vi vil kvalitetsudvikle og understøtte medarbejdere, ledere og borgere bedst muligt! Fællesadministrationen betjener 3 organisationer i Socialområdet, nemlig Botilbud Ebberød, Dag- og botilbud Gefion og Værkstederne ved Rude Skov. Administrationen er dannet 1. januar 2017 med fokus på ensartet service og gevinst via fælles arbejdsgange og kompetencedeling.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 23-10-2017

Vicedirektør til Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune
TMF Sekretariat
Kan du være med til at realisere Københavns vision om at være verdens bedste storby? Vil du tage ansvar for, at byens mange anlægsprojekter gennemføres i overensstemmelse med ambitionerne, at der skabes de bedste fysiske rammer for det gode byliv gennem udvikling af byen og byfornyelse, og at klimatilpasningen markerer sig i international topklasse?     Som medlem af forvaltningens koncernledelse, skal du gå forrest i dette ambitiøse arbejde med særligt ansvar for serviceområdet Byens Fysik.    
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 13-11-2017

Chef for Frit Valg - Genopslag
Ældre- og Handicapforvaltningen
Aalborg Kommune søger en ny chef for Frit Valg med ansvar for ledelse, udvikling og styring af sin "egen forretning" og organisation - et højt prioriteret og profileret driftsområde med 900 medarbejdere inden for Madservice Aalborg, Hjemmepleje Aalborg, Rengøringsenheden og AK Vikar. Frit Valg er Aalborgs kommunale leverandør af velfærdsydelser, der leveres på markedsvilkår.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 12-11-2017

Projektchef/Centerdirektør til det nye Steno Diabetes Center Sjælland
Region Sjælland
Vil du være med til at løfte diabetesbehandlingen til allerhøjeste niveau tæt på borgeren og med særligt blik for de vanskeligst stillede patienter?
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 09-11-2017

Myndighedschef til Beredskab Fyn
Odense Kommune
Beredskab Fyn søger efter en både faglig stærk og strategisk tænkende leder til at varetage ledelsen af vores Myndighedsafdeling.Beredskab Fyn blev dannet den 1. januar 2016 ved en fusion af beredskabsafdelingerne i Odense, Nyborg, Fåborg-Midtfyn, Assens, Kerteminde, Nordfyn, Ærø, Langeland og Svendborg Kommune. 
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 14-11-2017

Afdelingsleder, Vinderup Skole
Holstebro Kommune
Har du lyst til at blive en del af en udviklingsorienteret skole med gode traditioner, trygge rammer, et stabilt elevgrundlag og et konstruktivt forældresamarbejde?Vinderup skole søger en pædagogisk og faglig stærk afdelingsleder med hovedansvar for mellemtrinnet fra den 1. januar 2018. Derudover får du ansvaret for en række administrative opgaver for hele skolen heriblandt ansvar for vikardækningen. Afdelingslederen har også funktion som souschef for skolelederen.Hvem er vi?
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

Direktør for grossistsalg
Abena
Global købmand     Abena er i gang med at gennemføre en ambitiøs international vækststrategi, og til at stå i spidsen for vores globale grossistsalg søger vi en direktør.   En position hvor du får ansvaret for Abenas salg til grossister globalt og dermed mulighed for at drive forretningsudvikling gennem eksisterende partnere på eksisterende markeder samt udvikle helt nye partnerskaber på nye markeder.   Et job hvor der er fokus på den kommercielle udvikling samt vedligehold og udvikling af partnerskaber.
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 23-11-2017

Kommunikations- og Programchef til Foreningen Folkemødet
Foreningen Folkemødet
Vi søger en kommunikations- og programchef med brede skuldre og faglig tyngde, der bliver stærkt motiveret af komplekst interessentnetværk og kommunikative og programmæssige udfordringer.Et bedre - før større - FolkemødeForeningen Folkemødet ønsker i endnu højere grad at præge udviklingen af det danske demokrati og den politiske dialog.
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 10-11-2017