Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Teamleder til HR
HR
Kan du sikre løn- og personaleadministration til gavn for organisationen, har du flair for systemer og lyst til ledelse, så har vi jobbet til dig.   Vi tilbyder: Du bliver teamleder for HR-Drift med ansvar for løn- og personaleadministration, herunder personaleledelse af teamets medarbejdere og systemejerskab af SAP HCM (løn, tid, refusion, bogføring og SAP-BI).   Udover at levere kerneopgaven ”rigtig løn til rette tid” vil du stå i spidsen for nye løsninger, der øger vores service og målretter HR-data til både daglig og strategisk ledelsesinformation.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 12-05-2017

Fødevarestyrelsen søger en sektionsleder med ansvar for 3 fjerkræslagterier i henholdsvis Vinderup, Struer og Sødam
Fødevarestyrelsens Kødkontrol
Stillingen ønskes besat snarest muligt.    Vil du være en del af en samlet kødkontrolledelse i en dynamisk og forretningsdrevet organisation? Så er stillingen som sektionsleder(afdelingsdyrlæge) en spændende mulighed for dig.    Organisationen  Sektionslederen har som en del af den samlede kødkontrolledelse ansvaret for at omsætte de overordnede mål i forhold til den daglige opgaveløsning på kontrolstedet/-erne, samt at udøve professionel og forretningsorienteret ledelse.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Uddannelsesleder til VIAs ingeniøruddannelser
VIA Engineering
Uddannelsesleder med solide ledelseskompetencer til VIAs ingeniøruddannelser, VIA University College, Horsens VIA Engineering søger en uddannelsesleder til at stå i spidsen for VIAs ingeniøruddannelser til Bygningsingeniør / Civil Engineering, Forsyningsingeniør / Supply Engineering samt VIA Adgangskursus til ingeniøruddannelserne. Om os Engineering er del af VIA Erhverv, der samler VIA University Colleges videregående uddannelser inden for teknologi, business og design, der primært orienterer sig mod det private erhvervsliv.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017

Kommunikationschef med fokus på personaleledelse og faglig udvikling
Region Nordjylland
Vi søger en kommunikationschef med fokus på personaleledelse, fortsat faglig udvikling af feltet og med ansvar for administrative ledelsesfunktioner for den samlede afdeling. For noget tid siden søgte vi en strategisk kommunikationschef. Vi fandt ikke den helt rigtige. Nu har vi omorganiseret, og Kommunikation er en del af en ny afdeling Forbedring, Kvalitet og Kommunikation.   Dine opgaver    • Du skal være en god personaleleder – kunne coache, motivere og engagere. Det indebærer bl.a.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Direktør til Patent-og Varemærkestyrelsen
Departementet
Erhvervsministeriet søger en ny direktør til Patent- og Varemærkestyrelsen med tiltrædelse 1. oktober 2017.    Vi kan tilbyde en velfungerende moderne styrelse med et akademisk arbejdsmiljø præget af høj faglighed, engagement og godt humør. Styrelsen består af 200 medarbejdere, der arbejder sammen med hele Erhvervsministeriet om at skabe Europas bedste vækstvilkår.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 28-05-2017

Uddannelsesleder
ROSKILDE TEKNISKE SKOLE, BMVE
Roskilde Tekniske Skole søger en uddannelsesleder til at varetage ledelsen af elektrikeruddannelsen, data-og kommunikationsuddannelsen samt efteruddannelse knyttet til uddannelsesområderne. Jobbet Uddannelseslederen har til opgave at sikre kvalitet og udvikling i uddannelsesaktiviteterne gennem pædagogisk ledelse, god planlægning og styring af ressourcerne. I samarbejde med ca. 25 undervisere og branchen har uddannelseslederen fokus på elevernes læring.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 21-05-2017

Miljøstyrelsen søger vicedirektør
Miljøstyrelsen
Styrelsen Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet. Vi er statslig myndighed for natur, vand og miljø og arbejder for at sikre en bæredygtig balance mellem beskyttelse af natur og miljø, benyttelsen af naturressourcer og gode rammer for borgere og virksomheder. Vejen til en rig natur, et sundt miljø, og gode, grønne rammer for borgere og virksomheder går via åbenhed og dialog, for vi tror på, at de bedste miljøløsninger findes, hvis vi samarbejder med alle interessenter.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 11-05-2017

Er du interesseret i miljø og ledelse? Så er du måske én af Miljøstyrelsens tre nye funktionsledere
Miljøstyrelsen
Vil du have indflydelse på arbejdet med vandplanlægning, naturbeskyttelse eller naturforvaltning? Har du stærke analytiske og forvaltningsmæssige kompetencer, politisk tæft, og er du interesseret i ledelse? Så har vi jobbet til dig. Miljøstyrelsen søger tre nye funktionsledere til enhederne Vandplanlægning, Naturbeskyttelse og Naturforvaltning - alle fysisk placeret i lyse og nyrenoverede lokaler på Østerbro. Er du én af dem, vil du indgå i enhedens ledelsesteam sammen med enhedens kontorchefer og øvrige funktionsledere.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 17-05-2017

Rybners Gymnasium søger uddannelsesleder
Rybners Gymnasium
For at styrke ledelsen på gymnasiet, søger vi en uddannelsesleder, med tiltrædelse omkring 1. august 2017. Rybners Gymnasium består af alle fire gymnasieretninger: STX, HHX, HTX og HF, og ledes af et ledelsesteam bestående af rektor, tre vicerektorer samt tre uddannelsesledere. Vi søger en uddannelsesleder til vores HHX, som fysisk er placeret på Grådybet 73 G. På de fire gymnasieretninger er der i alt ca. 1.900 elever og 165 undervisere. På STX/HHX er der ca. 1.400 elever og 110 undervisere. Gymnasiet har særdeles gode faciliteter og meget engagerede elever.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 22-05-2017

Socialstyrelsen søger en leder til HR
HR
Vil du stå i spidsen for Socialstyrelsens fortsatte udvikling på HR-området? Vil du være med til at sikre en stabil daglig drift? Kan du motivere andre til at yde deres bedste?
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 14-05-2017