Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vi søger en afdelingsleder
Vesthimmerlands Kommune
Familieafdelingen Nord Brænder du for arbejdet med udsatte børn / unge?Kan du lide forandringsprocesser?Kan du sætte mål og retning?Så er du måske vores nye afdelingsleder. Din profil Vi forestiller os, at duhar en faglig relevant uddannelse (fx socialrådgiver)har ledelseserfaring og kan sætte mål og retning for Familieafdelingens virke.kan skabe overblik og hurtigt tilegne dig ny videnvægter teamværk oginddragelse / indflydelseer udadvendt, uhøjtideligt og kommunikerende
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 23-08-2017

HR-Chef til Det Kgl. Bibliotek
Det Kongelige Bibliotek
HR-chef til Det Kgl. Bibliotek     Har du lyst til at udvikle strategisk og administrativ HR i en stor kulturinstitution, som gennemgår mange forandringer?     Vi søger en chef med bred erfaring inden for HR. Du følger med i områdets nye tendenser og er optaget af at efterleve statens krav til personaleadministration. Du insisterer på at fastholde Det Kgl. Bibliotek som en attraktiv arbejdsplads med udviklingsmuligheder og god trivsel - også når ressourcerne er begrænsede, og der skal prioriteres.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

Ambitiøs og synlig ledende overlæge til Børneafdelingen, Kolding Sygehus – Patienternes Akutsygehus - Genopslag
Børneafdelingen, Kolding Sygehus
Vil du være med til at forme fremtiden for børn og deres forældre på Sygehus Lillebælt? – Et sygehus, hvor vi sætter patienten først samt værdsætter lederskab og råderum.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

Udviklingsorienteret vicedirektør med teknisk tyngde
Sikkerhedsstyrelsen
Sikkerhedsstyrelsen har ambitiøse mål for fremtiden. Vi vil både bringe teknisk sikkerhed på dagsordenen, når regeringen taler vækst – og vi vil øge vores serviceniveau over for dem, vi er sat i verden for at skabe sikkerhed for: Danske forbrugere og virksomheder.     Med andre ord er vi midt i en omfattende udviklingsproces, og vi har brug for en vicedirektør til at sætte sit solide præg på den. Din vigtigste opgave bliver at sikre et højt kvalificeret og veldokumenteret markedsovervågningsarbejde.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Struktureret sekretariatsmedarbejder til Regional Udvikling
RU-sekretariat
Struktureret sekretariatsmedarbejder til Regional Udvikling   Sekretariatet for Regional Udvikling er en stabsfunktion, og vi arbejder med analyser, internationale relationer og sekretariatsbetjening af regionsrådet og vækstforum samt chefgruppen i Regional Udvikling. Det er til sekretariats betjeningen at vi søger en ny kollega, som er god til at eksekvere, som formulerer sig perfekt på dansk og engelsk, og som forstår vigtigheden af at prioritere og nå i mål med sine opgaver.   Opgaver Du får travlt og skal have lyst til at arbejde med mange bolde i luften!
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 14-09-2017

Afdelingsleder til Egtved Skole
Egtved Skole
Her er det sejt at være leder…    Leder med pædagogiske og administrative   kompetencer søges til Egtved Skole    Om jobbet Her er det sejt at lære – her er det sejt at være.  Brænder du for at være leder, og er du visionær, empatisk og robust, så er du måske vores nye afdelingsleder, da vores nuværende afdelingsleder går på pension.    Stillingen er en fuldtids lederstilling uden undervisning    Tiltrædelse 1.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 23-08-2017

Kulturskibet - Kerteminde Kommunale Kulturskole søger afdelingsleder
Kultur og Fritid
Kulturskibet er Kerteminde Kommunes kulturskole. Kulturskibet udbyder undervisning inden for læringsbåndene TONE, BILLED, KROP og ORD.    Musikundervisningen udgør størstedelen af Kulturskolens aktivitet. De øvrige bånd omfatter aktiviteter inden for drama, dans, billedskole, animation og forfatterskole. Disse aktiviteter er stadig under opbygning.    Kulturskibet er et attraktivt og relevant tilbud for alle børn og unge i Kerteminde Kommune og har et tæt samarbejde med kommunens folkeskoler og daginstitutioner omkring udvikling og kvalificering af de kulturelle tilbud for børn og unge.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 11-09-2017

Digitaliseringschef til Danmarks største socialforvaltning
Socialforvaltningen
Vil du være med til at styrke og udvikle digitalisering og digitale forandringsprocesser på det sociale område i København?     Som kontorchef for digitaliseringen i Socialforvaltningen i Københavns Kommune skal du sikre, at forvaltningens IT-organisation effektivt og kvalitetsbevidst understøtter kommunens medarbejdere og de mange tilbud til københavnere med særlige behov, så alle københavnere – uanset livsvilkår – får mulighed for at udnytte egne ressourcer bedst muligt.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 13-09-2017

Formand til Arkil Vejservice i Tønder
Arkil A/S
Sæt dit grønne aftryk på Danmark Du bliver en del af Arkil Vejservice, der er pionérer og førende inden for privat vejservice. Vi udfører services på en lang række statslige og kommunale vejstrækninger i hele landet ved bl.a. at holde grønne områder rene og ryddelige samt vedligeholde veje m.v. Affaldsindsamling, snerydning og saltning, græsklipning, renholdelse af toiletter, udskiftning af autoværn og kantpæle samt opsætning af skilte langs veje er blandt vores mangfoldige arbejdsopgaver, som vi blandt andet udfører for Vejdirektoratet og mange kommuner.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 18-09-2017

Kragelundskolen søger en pædagogisk leder til 0.-5. årgang og en pædagogisk leder til SFO
Aarhus Kommune, Kragelundskolen
Om jobbet Vil du være med til at præge børns udvikling både fagligt og socialt og styrke og synliggøre 0. – 5. årgang og en fuldt integreret SFO? Vi søger to pædagogiske ledere, som vil bidrage til, at Kragelundskolen fortsat udvikler læring og trivsel på højt niveau i et tæt samarbejde med velfungerende lederteam og engagerede medarbejdere.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 03-09-2017