Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Leder til Center for Læring og Trivsel
Nordfyns Kommune
Om jobbet I Nordfyns kommune søger vi en leder til stillingen som leder af Børn og Unges, Center for Læring og Trivsel, som brænder for 0-18 års området. I Center for Læring og Trivsel samler vi organisatorisk afdelingens psykologer, læringskonsulenter, IT-konsulenter, tale-høre pædagoger, ergo-og fysioterapeuter, som du bliver daglig leder af.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Afdelingsleder til Skolen på Islands Brygge
Skolen på Islands Brygge
Genopslag Forandringsagent til fremtidens indskoling søges Vi søger en afdelingsleder med ledererfaring, som kan stå i spidsen for udviklingen af fremtidens indskoling i samarbejde med den øvrige ledelse. Du er på udkig efter nye udfordringer i dit ledelsesarbejde og er ambitiøs på både elevernes, skolens og egne vegne. Dit fokus og erfaringsgrundlag ligger i skolens første år, og du har et grundigt indblik i værdien af at skabe helhed i børnenes liv gennem et tæt samarbejde mellem skole og fritid.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Tilsynschef med blik for drift og personaleledelse
Arbejdstilsynet
Er du resultatorienteret, og kan du stå i spidsen for en engageret medarbejdergruppe med forskellig faglig baggrund? Så er jobbet som tilsynschef i Tilsynscenter Syd måske det næste skridt i din karriere?    Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Vicedirektør søges til Syddansk Sundhedsinnovation i Region Syddanmark
Syddansk Sundhedsinnovation
Med reference til koncerndirektionen understøtter SyddanskSundhedsinnovation sygehusene (somatik og psykiatri) og det sociale område ideres indsatser inden for innovationsområdet samt samarbejdetmed private virksomheder.  De strategiske indsatserbygger bl.a. på Region Syddanmarks pejlemærker ogpå driftsenhedernes formulerede indsatsområder. Der er en regionalinnovationsstrategi under udarbejdelse, der sætter rammerne for en koordineretretning for den samlede innovationsindsats i Regionen.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017

Børn og Unge: Kontorchef til Pladsanvisning og Elevadministration
Aarhus Kommune, Børn og Unge: Kontorchef til Pladsanvisning og Elevadministration
Om jobbet Børn og Unge søger en kontorchef til Pladsanvisning og Elevadministration. Du får et spændende lederjob i en afdeling med dygtige og engagerede medarbejdere, og bliver bindeled mellem forældre, lokale ledere, forvaltning og det politiske niveau.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Teamleder til Administrativ Service
Slagelse Kommune
Vi søger en teamleder med en stærk lønfaglig profil som har lyst til ledelse og udvikling af processer. Administrativ Service er en enhed i Slagelse Kommune, der har til opgave at servicere hele organisationen i forhold til primært løn- og økonomiopgaver. Administrativ Service indgår i Center for Økonomi.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017

Arkivleder for Grenaa Egnsarkiv og Norddjurs § 7-arkiv
Norddjurs Kommune
Vil du være arkivleder et sted hvor støvet aldrig lægger sig? Så er vores ledige stilling som arkivleder for Grenaa Egnsarkiv og Norddjurs’ §7-arkiv måske noget for dig. Din hovedopgave bliver at lede og udvikle arkivets service og samling for borgere, brugere og den kommunale forvaltning. Områdets historie har stor betydning for den lokale identitet, det viser sig bla. i stor interesse for arkivets materiale.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Studieleder til H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby
Technical Education Copenhagen
H.C. Ørsted Gymnasiet er et HTX gymnasium med en stærk profil inden for naturvidenskab, teknik og samfund. Gymnasiet er en del af Technical Education Copenhagen (TEC). Vi har en klar kvalitetsdagsorden som kræver et stærkt lederskab – vil du være en del af det?   H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby søger ny studieleder med tiltrædelse snarest.    Opgaver  Stillingen som studieleder omfatter ledelse og personaleledelse.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Afdelingsleder til Distriktsskole Ølstykke, afd. Maglehøjskolen
Egedal Kommune
Vil du være med til at udvikle vores skole og være en del af et stort fællesskab? Vi søger en afdelingsleder snarest muligt til afd. Maglehøjskolen. Hvem er vi?  Distriktsskole Ølstykke er en skole med ca. 1350 elever. Skolen består af fire afdelinger; Hampelandskolen, Maglehøjskolen, Toftehøjskolen og et 10. klasse Center. Vi er en sammenlagt skole, og det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde for den samlede helhed sideløbende med din daglige lederrolle på egen afdeling. Skolen har udarbejdet en kommunikationsstrategi, som er ved at blive implementeret i dette skoleår. Afd.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Sektionschef for Personalejura
Banedanmark
Lægger du stor vægt på faglighed, kvalitet og på hele tiden at sikre, at gode idéer og udvikling ikke kun bliver på tegnebrættet? Så er du vores nye sektionschef for Personalejura. Du får ansvaret for den daglige ledelse af 14 fagligt dygtige medarbejdere og en rolle, hvor du i høj grad skal sikre, at det arbejde, I laver i sektionen, er med til at understøtte forretningen på tværs af hele organisationen. Med dig i spidsen bliver idéer og udviklingstiltag til virkelighed Personalejuras faglige kerneområde er alt, hvad der har med personalejura og -administration at gøre.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 19-03-2017