Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Country Manager
PROFILPARTNERS ApS
Søges til etablering af virksomhed og efterfølgende eksekvering af en ambitiøs vækstplan for det danske marked inden for ventilationVirksomhedsbeskrivelse:
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 20-05-2017

Driftssikker HR-chef til syddansk psykiatri
Administrationen
Psykiatrien i Region Syddanmark søger en HR-chef, som vilstå i spidsen for HR - og sammen med de øvrige administrative chefer understøtteog udvikle sygehusets administration med fokus på tværgående samarbejde ogeffektivitet i opgaveløsningen.    Om stillingen  Du får personaleledelse for 30 medarbejdere, der opdelt i teams arbejderkompetent med opgaverne.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017

Afdelingsleder til Sygedagpenge og Jobafklaring
Jobcenter
Jobcenter Haderslev søger en erfaren og ambitiøs afdelingsleder til området for Sygedagpenge og Jobafklaring.   Stillingen er på fuld tid og med ansættelse pr. 1.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 06-04-2017

Ledere til studieadministration
Personale og HR
Ledere til studieadministration    Har du lyst til at stå i spidsen for en studieadministrationog være fyrtårn for en masse engagerede medarbejdere, så mangler vi to ledere tilat varetage ledelsen af vores studieadministration.     Du bliver en del af en afdeling bestående af studieadministration og HR.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 04-04-2017

Afdelingsleder til Lille Næstved Skole, afd. Sandved
Næstved Kommune
Vi søger en ambitiøs og dynamisk afdelingsleder, der sammen med skolens øvrige ledere vil stå i spidsen for en skole, der er under udvikling.   Næstved Kommune har besluttet ny skolestruktur pr. 1. august 2016, og du vil blive en del af ledelsesteamet på Lille Næstved Skole.   Lille Næstved Skole er en skole på 6 matrikler og et samlet ledelsesteam på 12 personer.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 09-04-2017

Afdelingschef
Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt
Afdelingsleder-administrativ lederHar du lyst til at blive en del af et stærkt ledelsesteamEr du tydelig og anerkendendeEr du god til at skabe struktur og overblikEr du udviklingsorienteretHar du flair for planlægningsopgaver på en skoleSå har vi et spændende job til dig.Stidsholt blev Grundlagt i 1932. Vi har en traditionsrig historie som efterskole. For ca. 10. år siden ændredes skolen til Idrætsefterskole. Vi har stor søgning inden for de 6 linier: Fodbold, håndbold, badminton, svømning, fitness og E-sport.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 12-04-2017

Leder til Udbud og Indkøb
Helsingør Kommune
Ambitiøs og erfaren leder der kan samarbejde og skabe relationer. Vil du bruge din solide erfaring inden for udbudsområdet til at stå i spidsen for at sikre at kommunen opnår de bedst mulige aftaler og få mest muligt for pengene? Så er du måske vores nye leder af Udbud og Indkøb. Du vil blive leder af et ambitiøst hold med et stærkt fagligt miljø, som foruden dig består af seks medarbejdere. Udbud og Indkøb er drivkraften for implementering af Helsingør Kommunes Udbuds- og Indkøbspolitik.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 02-04-2017

Sektionschef til Contract Management & Økonomi
Banedanmark
Har du lyst til at bygge noget nyt op? Og har du styr på økonomi og udbud? Så skal du måske stå i spidsen for vores nyetablerede sektion i Banedanmark Teknik: Økonomi & Kontrakter. Din hovedopgave bliver dels at sikre gennemførelsen af offentlige udbud og den efterfølgende opfølgning på kontrakter i Teknik, og dels at sikre en velfungerende økonomistyring. Det gør du ved ledelsesmæssigt at skabe de rigtige rammer for, at dine medarbejdere på bedste vis kan løfte de opgaver, der ligger i sektionen.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 29-03-2017

Intern konsulent med ansvar for borgerservice
Københavns Politi
København, Københavns politi- Vil du gøre en synlig forskel for hovedstadens borgere og gæster?Som vores nye – og nytænkende – kollega skal du være med til at sætte den strategiske retning for borgerservice og dermed hjælpe borgerne til en endnu bedre kontakt med Københavns Politi.Vi søger en vedholdende og nytænkede konsulent, der brænder for at udvikle og implementere både vores metoder og mindset, når det gælder god og effektiv service for borgerne.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Afdelingsleder til Special område voksne Tangkær
Tangkær Tværgående
Afdelingsleder til Specialområde  Socialpsykiatri Voksne Tangkær,8950  Ørsted – til Bomiljø HS. Har du ledelseserfaring, en sundhedsfaglig uddannelse, samt eventuelt erfaring med Huntingtons Sygdom – HS. Så er dette måske stillingen for dig.   Stillingen ønskes besat af en medarbejder med ledelseserfaring og gerne med en mellemlang videregående uddannelse f.eks.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 16-04-2017