Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vicedirektør til Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen
Om jobbet   Erhvervsstyrelsen søger en vicedirektør til området Erhvervsudvikling og Regulering, der vil have det faglige og ledelsesmæssige ansvar for afdelingerne for Erhvervsregulering og Regnskab og Revision.   I afdelingerne for Erhvervsregulering og Regnskab og Revision arbejder vi for at sikre gode erhvervsvilkår gennem effektiv erhvervsregulering. I afdelingen har vi ansvar for lovarbejdet vedrørende den grundlæggende erhvervsregulering for selskaber, erhvervsdrivende fonde, regnskaber og revisorer.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Forretningsudvikler/Projektleder til accelerationsmiljø
Foreningen Business LF
KAN DU HJÆLPE SERIØSE START-UP VIRKSOMHEDER MED AT SKÆRPE DERES FORRETNING OG TRÆDE UD PÅ DEN GLOBALE SCENE? Er du klar til at være den primære drivkraft i etableringen af ambitiøst vækstmiljø, hvor fokus er at accelerere vækst og udvikling i topmotiverede virksomheder. Som led i en samlet målrettet satsning på start-ups søger Business Lolland-Falster lige nu en kollega til etablering og drift af et ambitiøst acceleratormiljø i Nykøbing Falster i en 3-årig projektstilling. I samarbejde med Guldborgsund Kommune driver Business Lolland-Falster i dag et velfungerende og resultatskabende vækstm
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 10-02-2017

Teamleder til vikar- og rekrutteringsbureau
VKAREN.DK
VKAREN.DK er i vækst og ønsker derfor en ny kollega til vores kontor i Odense.Som Teamleder bliver du en del af vores team på 15 dygtige og motiverede kollegaer, der brænder for at finde gode vikar- og rekrutteringsløsninger til vores kunder.Jobbet:
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 18-02-2017

Afdelingschef for bane- og anlægsafdelingen
FORSTAS A/S
Afdelingschef for bane- og anlægsafdelingen  Vil du være en del af en velkonsolideret landsdækkende virksomhed, der sætter pris på åbenhed, dialog og samarbejde og har du selv ambitioner om, at have et job der indfrier dine mål om personlig udvikling, spændende alsidige opgaver samt udvikling af en afdeling i positiv vækst og stort potentiale, så er du måske den person, vi mangler.  Arbejdsopgaver:
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 17-02-2017

Afdelingsleder til Lønservice
Økonomi
Afdelingsleder til Lønservice Sønderborg Kommune søger en kompetent og engageret afdelingsleder til kommunens Lønservice. Sønderborg Kommune har for nyligt gennemgået en organisationsændring, som bl.a. indebar oprettelsen af en selvstændig økonomiforvaltning. Organiseringen af Økonomiforvaltningen trådte i kraft pr. 1. oktober 2016. Lønservice er således en ny afdeling på cirka 20 medarbejdere i en ny forvaltning, og vi ønsker os en fagligt stærk leder til den nyoprettede stilling. Lønservice fungerer som en stærk og serviceminded samarbejdspartner i kommunens organisation.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 05-02-2017

Tovshøj Dagtilbud: Pædagogisk leder med fokus på mangfoldighed, sprog og udvikling
Aarhus Kommune, Tovshøj Dagtilbud, Børnehuset Mælkevejen
Om jobbet Vi søger en pædagogisk leder til Børnehuset Mælkevejen – et hus med høj faglighed, gode fysiske rammer og mange ideer. Din opgave bliver at rammesætte dialogen om vores pædagogiske praksis og bringe personalets kompetencer og erfaringer godt i spil. Som pædagogisk leder i Børnehuset Mælkevejen får du ansvar for et hus med en stabil og engageret personalegruppe og et stort fokus på sprog, motorik og forældresamarbejde.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Afdelingsleder for rytmisk musik ved Esbjerg Kulturskole.
Kulturskolen
Ved Esbjerg Kulturskole er en stilling som afdelingsleder for det rytmiske musikområde ledig med ansættelse fra 1. april 2017.   Der er tale om en fuldtidsstilling. Stillingen indeholder ikke undervisningstid.   Esbjerg Kulturskole har ca. 3000 elever og 65 faglærere. Der undervises udover musik i fagene teater, billedkunst og ballet samt på grundkursusniveau i Musikalsk Grundkursus (MGK), Billedkunstnerisk Grundkursus (BGK), Teatergrundkursus (TGK).
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 15-02-2017

Asyl og integrationsafdelingen søger sektionsleder - Genopslag
Rådhuset Thisted
Asyl og integrationsafdelingen søger sektionsleder med tiltrædelse snarest muligt. Thisted Kommune har samlet dele af integrationsindsatsen i en ny afdeling og som en del af den denne indsats på området, søger vi en leder til en spændende og udfordrende stilling. Thisted Kommune har i lighed med andre kommuner myndighedsansvaret for integrationsindsatsen i forhold til personer med en anden etnisk baggrund end dansk. Opgaverne gælder for både nyankomne flygtninge og familiesammenførte.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 14-02-2017

Grønnedalen & Solsikkegård søger afdelingsleder
Grønnedalens Børnecenter
Grønnedalen & Solsikkegård søger en afdelingsleder til en fast stilling med 37 timer ugentligt.      Grønnedalen & Solsikkegård, søger ny afdelingsleder. Ansættelsen vil med udgangspunkt være med funktion i Grønnedalen i en vuggestuegruppe.     Hvem er vi  Grønnedalen & Solsikkegård blev organisatorisk sammenlagt 1. januar 2016. De to enheder ligger med 1 kilometers afstand på Søndermarken i Vejle.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 20-02-2017

Afdelingsleder i Tværgående Enhed for Læring
Tværgående Enhed for Læring
Afdelingsleder til Tværgående Enhed for Læring Horsens Kommune     Om jobbet Tværgående Enhed for Læring er en stabsfunktion i Uddannelse og Arbejdsmarked.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 09-02-2017