Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Centerleder til Misbrug & Udsatte området
Esbjerg kommune
Center for Misbrug & Udsatte området i Esbjerg Kommune søger ny centerleder pr. 1. november 2017.   Center for Misbrug & Udsatte tilbyder rådgivning og misbrugsbehandling for personer over 18 år, tilbud til hjemløse og socialt udsatte borgere og i alt gives der tilbud til ca. 900 borgere. Der er ca. 200 ansatte og et budget på ca. 77 mio. kr. Tilbuddene gives efter Servicelovens §§ 85, 101, 104, 107 og 110, ABL § 105 samt Sundhedslovens §§ 141 0g 142   Organisatorisk er centret forankret under Social & Tilbud, Borger & Arbejdsmarked i Esbjerg Kommune.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 03-09-2017

Leder søges til lille privat børnehave
Aagades Børnehave
Aagades Børnehave søger en nærværende og reflekterende leder pr. 1. december. Børnehaven er en gammel, varm og kærlig "dame", der rummer 42 glade børn, en lille og tæt personalegruppe samt en engageret forældregruppe og bestyrelse.   Hvem er vi Aagades Børnehave er en "åben plan" institution. Vi er ikke stueopdelt, så børnene kan frit færdes i alle rum. Børnene er opdelt i grupper efter alder, og det er også efter de grupper, at de pædagogiske aktiviteter planlægges. Vi ligger tæt på naturen og bruger den meget i vores dagligdag – også i blæst, regn og sne.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 22-09-2017

Assisterende leder til Botilbuddene Langbrokrovej og Kastanjeparken
Botilbud Øst
Assisterende leder til Botilbuddene Kastanieparken og Langbrokrovej Stillingskategori: Ledelse Arbejdstid: Fuldtid Afdeling: Fagcenter for Livskraft Ansøgningsfrist: søndag den 10.09.2017 Vi arbejder for mennesker, der har brug for hjælp og støtte. Vi gør det på en måde, der sætter selvstændighed og livskvalitet højt, og vi tør handle anderledes, så den enkeltes potentiale bliver set og sat i spil på bedst mulige måde.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

Afdelingleder til Licensforvaltning
Det Kgl. Bibliotek, Slotsholmen
Til en nyoprettet stilling søger Det Kgl. Bibliotek en ambitiøs afdelingsleder.  ? Forsyning af licensbelagte elektroniske ressourcer til brugerne udgør en hjørnesten i Det Kgl. Biblioteks virke.  Området har stor betydning og økonomisk vægt ligesom udviklingspotentialet er stort. Derfor er der oprettet en ny samlet enhed – Licensforvaltning – som på tværs af Det Kgl. Biblioteks fysiske hovedadresser i Aarhus og København skal varetage drift og videreudvikling af dette væsentlige område.   ? Licensforvaltning 
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 06-09-2017

Senior Digital Business Development Manager
GRUNDFOS HOLDING A/S
What do we offer? Take this opportunity to create the future of pump solutions for Commercial Buildings, starting today and reaching 5-10 years ahead. Focusing on global customer needs and fruitful collaborations, you will take a leading role in making smart digital solutions profitable and relevant to specific customer groups. You will join the international Commercial Building Services (CBS) business development team, consisting of 10 highly skilled business developers and engineers in Bjerringbro, Denmark.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Entrepriseleder til Arkil Asfalt i Skrydstrup
Arkil A/S
Sæt dit aftryk på Danmarks infrastruktur Du bliver tilknyttet vores asfaltdivision, der udfører alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder på motorveje, landeveje, kommuneveje, lufthavne, parkeringspladser, industriarealer m.m.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 18-09-2017

Digital Project Manager
DANFOSS A/S
Nordborg/Århus/Kolding (DK) or Offenbach (DE) Job Description Can you implement a new web content management system (WCMS) within an international company? Do you have the know-how to optimize our users’ digital experience and ensure consistency across our regions? Then you might be the Digital Project Manager we are looking for in our department. You will become part of the Digital Experience department within Danfoss Business System.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Specialområde Autisme i Randers søger en daglig leder til opgangsfællesskabet Hobrovej
SAU Hobrovej
Vi søger en faglig stærk og engageret daglig leder til opgangsfællesskabet Hobrovej pr. 1. oktober 2017 eller snarest derefter. Om stillingen: Opgangsfællesskabet Hobrovej er en døgnafdeling under Specialområdet Autisme, som er Region Midtjyllands tilbud til målgruppen voksne med autisme. Vi tilbyder specialiseret støtte med fokus på individuelle udviklingsmuligheder for den enkelte borger med henblik på at skabe grundlag for et trygt og meningsfuldt voksenliv med autisme.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 17-09-2017

DUS-leder til Kærbyskolen
Kærbyskolen
DUS-leder til Kærbyskolen Kan du se dig selv som DUS-leder i spændingsfeltet mellem tradition og vision? Vil du være en del af et ledelsesteam, som arbejder tæt sammen? Har du lyst til at videreudvikle vores fritidstilbud i en helhedstænkende kontekst - Kærbyskolen som én samlet organisation? Kan du lede medarbejdernes arbejde med at implementere æstetiske læreprocesser? I så fald kan du være den nye DUS-leder, vi leder efter.  På Kærbyskolen har vi fokus på at udvikle vores undervisnings-, fritids- og specialpædagogiske praksis.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 07-09-2017

Montageleder med lyst til rejseaktivitet
HR-INDUSTRIES A/S
HR-Industries søger for virksomhed nær Skanderborg, en montageleder med lyst til rejseaktivitet hurtigst muligt.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 11-10-2017