Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
To projektledere til planlægning af daginstitutions- og skolebyggeri i København
Byggeri
Vil du være med til at planlægge og udvikle de fysiske rammer på københavnske skoler og dagtilbud? Kan du lede projekter i spændingsfeltet mellem den pædagogiske praksis og byggeprocessen – og er du knalddygtig til kommunikation og brugerinddragelse?Så er det dig, vi søger til Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune. Vi søger to dygtige projektledere, der er stærke i inddragelsesprocesser og kan lede komplekse projekter med mange interessenter. København er i rivende udvikling, og befolkningstallet er stigende.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017

Visionær leder til velfungerende plejecenter
Plejecenter Rosengården
Genopslag Nyborg Kommune søger pr. 1. januar 2018 en visionær og engageret centerleder til Plejecenter Rosengården i Ørbæk på Fyn, 12 kilometer sydvest for Nyborg og 26 kilometer sydøst for Odense. Som vores nye centerleder, skal du være med til at fortsætte den gode udvikling, som Plejecenter Rosengården i rigtig mange år har været kendt for. Det handler bl.a.
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 09-11-2017

Kundeorienteret Udviklingschef til forretningsområdet Saba, Booking & Talegenkendelse
KMD A/S
Dikterer du sms’er til din mobil? Eller har du et stemmestyret lydanlæg i stuen? Så har du måske lyst til at blive udviklingschef i forretningsområdet ’Saba, Booking & Talegenkendelse’. Kan du som en del af jobbet også foretage tekniske implementeringer af talegenkendelse, så har du chancen for at blive en del af et team, der er kendetegnet ved den gode teamspirit. 
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 07-11-2017

Business Insight Manager
Abena
Udvikling af datterselskaber globalt på management niveau    Til en nyoprettet stilling med reference til vores Managing Director får du en aktiv og central rolle i en vækstvirksomhed, hvor der er kort vej fra idé til handling.
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 23-11-2017

Kundechef
Statens It
Er du en serviceorienteret, dynamisk og erfaren chef, og vil du være med til at lede og udvikle kundeområdet i Statens It?      Om stillingen Vi søger en kundechef, der skal være ansvarlig for Statens It’s leverancer til vores kunder og det daglige samarbejde med kunderne, herunder være med til at sikre at kunderne har en høj tilfredshed med Statens It.   
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 31-10-2017

SmartResponse is looking for an ambitious Norwegian speaking Key Account/Publisher Manager!
Dedikation
Are you a champion in making and develop great relations, and do you have the desire for working within sales and marketing – this might be a great career opportunity for you?!    SmartResponse is a leading company within performance-based marketing in the North. We deliver solutions within digital marketing towards advertisers; media agencies and publishers.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 22-11-2017

Technical Training Manager
DANFOSS POWER ELECTRONICS A/S
Job Description
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

Bygningschef til AARHUS TECH
AARHUS TECH
Vi søger en erfaren leder med en faglig baggrund som arkitekt eller bygningsingeniør til en stilling som leder af vores bygningsafdeling, der varetager drift- og vedligeholdelsesopgaver af ca. 80.000 etagemeter på vores Campus i Aarhus.   I afdelingen bliver du leder for et mindre team, og du vil blive involveret i alle faser fra skitsering og planlægning til styring af byggesager, rokader og vedligehold samt den daglige bygningsdrift.     Jobbet    Vi er i dag samlet på tre Campus i Aarhus, og hovedopgaven er fremadrettet:   
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017

Ambitiøs leder til AssensBibliotekerne
Assens Kommune - AssensBibliotekerne
Vil du stå i spidsen for AssensBibliotekerne i en tid, hvor bibliotekets rolle som et borgervendt kultur- og mødested er i udvikling? Er du ambitiøs på bibliotekets vegne, og har du talent for ledelse? Så er stillingen som leder for AssensBibliotekerne noget for dig!
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 12-11-2017

ScanPeople søger Serviceleder til Topp Trykluft
SCANPEOPLE ApS
Vi søger på vegne af Topp Trykluft en Serviceleder til en spændende og udfordrende stilling. Stillingen er meget alsidig med opgaver inden for ledelse, kundekontakt og mersalg samt teknisk problemløsning. Vi søger en dygtig og selvstændig person med flair for ledelse og kundehåndtering, der samtidig trives med daglige tekniske udfordringer. ET STORT ANSVAR
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017