Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Teknisk Chef på Læsø
Læsø Kommune
Er du en moderne leder med teknisk indsigt og mangler stillingen, hvor dine mangfoldige evner kan blive udnyttet, så læs videre.Læsø Kommune søger ny Teknisk Chef.Det skal være en person med den nødvendige faglige viden, men hvor det største talent er overblik.Opgaverne på Læsø er mangfoldige og du vil sjældent se gentagelser i dagligdagen.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 15-01-2018

Leder til Sekretariat for Politik og Ledelse i Albertslund Kommune
Sekretariat for Politik og Ledelse
Leder til Sekretariat for Politik og Ledelse i Albertslund Kommune   "Man skal ikke lede udviklingen af kommunen, men understøtte at andre kan gøre det på en kompetent måde"Om jobbet 
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 11-01-2018

Børnesocialchef med visioner til nyoprettet område
Rudersdal Kommune
Om jobbet Kommunalbestyrelsen i Rudersdal Kommune ønsker at styrke forvaltningen på det børnesociale område, og opretter nu et nyt selvstændigt område med fokus på børn og unge med særlige behov. Vi søger en fremsynet og visionær områdechef med solide lederkompetencer, der fra dag ét formår at
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 15-01-2018

Serviceorienteret driftsleder
Domea.dk
Serviceorienteret driftsleder - med flair for ledelseHar du lyst til at arbejde i et servicecenter, hvor vi løbende tilpasser os efter vores kunders ønsker? Har du erfaring med ledelse? Og har du fokus på god kundeservice? Så læs videre her…I Servicecenter Svendborg har vi fokus på, at boligerne og de tilhørende boligområder drives professionelt. Samtidig lægger vi vægt på et åbent og engageret samarbejde med vores bestyrelser, så vi bedst muligt bidrager til gode og trygge omgivelser for vores beboere.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 03-01-2018

Serviceingeniør
F10 Human Resource ApS
- til projektsupport F10 Human Resource søger for kunde i trekantområdet Virksomheden Til vores kunde, som er en servicevirksomhed inden for energibranchen og beliggende i trekantområdet, søger vi en serviceingeniør, som vil bidrage til at virksomheden bliver kundens ’trusted partner’.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 19-01-2018

Naviair søger en teamchef til voice kommunikation
MTV
Interesserer du dig for voice kommunikation og har du flair for personaleledelse, så søger vi lige nu en engageret teamchef til vores team for voice kommunikation.    I voice kommunikation arbejder vi bl.a. med VCS systemer, radiosystemer og recorderingssystemer i Danmark og du vil blive en del af Naviair’s tekniske organisation, som samlet har ansvaret for drift og vedligehold af kritisk infrastruktur indenfor kommunikations-, netværks- og surveillancesystemer 24/7, 365 dage om året.    
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 12-01-2018

Project Manager
SAAB Danmark
Do you want to be a part of a high performing project organisation delivering complex solutions for the Defence Market? Are you looking for an opportunity to develop your professional and personal skills in an international environment?    What you will be a part of  Saab is growing the business in our development centre in Denmark, and is looking for Project Managers who will take the lead in transforming advanced customer requirements into successful deliveries.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 18-01-2018

Afsnitsleder
Søvangsgården
Spændende stilling som Afsnitsleder Søvangsgården søger en erfaren medarbejder til en stilling med ansvar for pleje, behandling og omsorg til 22 beboere, samt ansvar for kontakt til og samarbejde med pårørende, læger m.fl. Afsnitslederen har desuden ansvaret for den daglige ledelse af personalet i de to grupper, som afsnittet består af. Afsnitslederen indgår i Søvangsgårdens lederteam og vil dermed have et medansvar for Søvangsgårdens daglige drift samt udvikling og trivsel.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 18-01-2018

Nærværende, anderkendende og fagligt kompetent leder til Center for Rehabilitering og Akutpleje
Assens Kommune - Center for rehabilitering og akutpleje
Er du fagligt ambitiøs, og kan du gå forrest og sætte kursen for videreudvikling af Center for Rehabilitering og Akutpleje? Har du mod på at træde nye stier, og er du i stand til at inspirere og motivere? Så er du måske vores nye leder! Assens Kommune søger ny leder med stærke ledelsesmæssige kompetencer til Center for Rehabilitering og Akutpleje pr. 1. marts 2018.   Hvem er vi Center for Rehabilitering og Akutpleje har eksisteret siden 2011. Centeret har haft en lidt omskiftelig tilværelse, men flyttede den 1.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 10-01-2018

Maskinmester, Dronning Ingrids Hospital, Grønland
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse - Personaleadministrationen
Dronning Ingrids Hospital søger en dygtig og engageret kollega til en alsidig og spændende stilling i Grønland. Stillingen er ledig til besættelse fra 1. marts 2018 eller efter aftale.Dronning Ingrids Hospital (DIH) som er beliggende i Nuuk, er Grønlands landshospital, som både varetager landssygehusfunktionen og yder assistance på specialeområder til Grønlands 5 regioner. DIH har 191 sengepladser, fordelt på kirurgiske, medicinske, psykiatriske, samt intensiv afdelinger.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 19-01-2018