Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Moto Muto søger Project Manager
Profilrekruttering ApS
MOTO MUTO UDVIKLER INOVATIVE LØSNINGER TIL BELYSNINGSBRANCHEN– VIL DU VÆRE MED TIL AT FÅ DEM FØRT UD I LIVET? Moto Muto udvikler og sælger avancerede dynamiske lysstyringssystemer.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 27-07-2017

fundraiser
Dansk Kvindesamfunds Krisecenter
Vi søger en fuldtids fundraiser i perioden 1. august til 30. november 2017, med mulighed for forlængelse, og eventuelt senere fastansættelse. Den rette kandidat er en knivskarp fundraiser, der har lyst til at skabe bedre muligheder for voldsramte kvinder og børn. Er det dig? Vi skal åbne nyt krisecenter, og din hovedopgave vil derfor være at stå for al fundraising i forhold til dette projekt, i tæt samarbejde med ledelsen.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 10-07-2017

Daglig driftsansvarlig til rengøringsområdet
Hvidovre Kommune
Hvidovre Kommune søger en dagligedriftsansvarlig til kommunens rengøringsområde.    Som daglig driftsansvarlig,er du rengøringslederens ”højre hånd”, men du har også dit eget område at gørerent i.    Opgaverne vil typisk være:  Sikre at den lovede rengøring kan udføres hver dag  Tage imod sygemeldinger og omrokere medarbejderne, så den sygemeldte kollegas område bliver gjort rent  Instruere nye medarbejdere i hvordan rengøringen skal udføres  Instruere medarbejdere i anvendelse af nyt materiel  Holde st
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 21-07-2017

Program Manager – Quality and Environmental Management Systems
FLSMIDTH & CO. A/S
This is your chance to play a pivotal role developing, streamlining and improving our Environmental Management systems globally – focusing on CO2 reduction and optimising energy and water consumption. Brief Description You create sustainable quality and environmental initiatives This is a new role in FLSmidth in the Group Quality Assurance organisation. You will be globally responsible for establishing guidelines and performance measures of our environmental management system.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Group Lead, Global Resource Management
Siemens A/S
For our Global Resource Management team, part of the Service organization at our office in Brande, Denmark, we are looking for a talented and experienced interim Group Lead (3-4 months) with excellent people management skills ready to manage a team of highly skilled Service Technicians.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Bliv Salgspromoter og vær med til at støtte millioner af børn og flygtninge
Hartmanns A/S
Bliv Salgspromoter og vær med til at støtte millioner af børn og flygtninge! Er du den sociale type med hang til at indtage centrum?
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 18-08-2017

Bliv Salgspromoter og vær med til at støtte millioner af børn og flygtninge
Hartmanns A/S
Er du den sociale type med hang til at indtage centrum?
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 18-08-2017

Sundhedsdatastyrelsen søger sektionsleder til Klassifikations- og Patientregistreringssektionen (KOP)
Datakvalitet og -indhold
Vi søger en dygtig sektionsleder med ledelseserfaring og praktisk erfaring med klassifikationer og terminologi i sundhedssektoren, der kan medvirke til at realisere Sundhedsdatastyrelsens ambition om, at skabe grundlaget for bedre sundhed gennem digitalisering og effektiv brug af data     Om jobbet som sektionsleder i KOP  Som sektionsleder vil du skulle være med til at styre og udvikle Sundhedsdatastyrelsens arbejde med klassifikationer, terminologier og patientregistrering i sundhedssektoren.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 27-07-2017

Maskinmester med speciale i indeklimastyring
Aalborg Universitet
Er du en stærk og struktureret maskinmester med mod på at varetage det tekniske driftsansvar for de tekniske anlæg på campus? Motiveres du af det gode samarbejde? Og vil du være en del af et serviceteam med høj faglighed, skarpe deadlines og mange brugerhenvendelser? Så er du måske vores kommende maskinmester på Aalborg Universitets campus i København (AAU CPH). Stillingen ønskes besat fra 1. oktober 2017 eller snarest derefter.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 06-08-2017

Teknisk Serviceleder
BILA Svendborg A/S
Har du erfaring med teknisk service og servicekoncepter? Er du en kundemagnet, og har du lyst til at opbygge din egen serviceafdeling ved en af Danmarks førende robot og automatiseringsvirksomheder? Om stillingen BILA Svendborg arbejder med opbygning af et nyt servicekoncept og søger i den forbindelse en dygtig serviceleder, der kan drive processen.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 27-07-2017