Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Chef til Beskæftigelses- og Socialforvaltningen
Odense Kommune
Vi søger en dygtig chef med handle- og implementeringskraft, strategisk sans og talent for samarbejde. Kan du se dig selv som chef i en stor kommune? Kan du stå i spidsen for et område, hvor vi formår at sætte fokus på job og uddannelse samtidig med at vi tager hånd om sociale problemer? Hvor vi arbejder målrettet på at hjælpe vore borgere til at overvinde de barrierer, der ligger mellem dem og arbejdsmarkedet?
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017

Sektionschef til HR-systemsupport i Center for HR
Center for HR
Vil du være med til at supportere HR-fagspecialister, styre forretningsgangene og have daglig driftssamarbejde med HR-systemleverandørerne? Vil du stå i spidsen for den sektion i Center for HR, som sikrer udviklingen af support samt systemimplementeringer og er sammenspillet mellem HR-systemudviklingen og HR-serviceområdet? Har du samtidig erfaring inden for regionale overenskomster og arbejdstidsregler samt med samarbejde i forhold til IT-leverandører og udvikling af kompetencer for backend-support? Og kan du lede og motivere 12-14 dedikerede specialister?
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 10-05-2017

Leder af Hjemmeplejen Langeskov
Sundhed og Rehabilitering
Er du en inspirerende leder ?  Kan du give plads og samtidig sætte retning?    Så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Hjemmeplejegruppe Langeskov søger en engageret og driftsorienteret leder, der kan sætte faglig retning og sikre optimal drift med fokus på kerneopgaven.   Nationalt står kommunerne overfor stigende krav til den sundhedsfaglige indsats. I Kerteminde Kommune satser vi på øget borgerinddragelse og rehabilitering. Vi arbejder desuden på at samskabe med det omgivende samfund bl.a.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 08-05-2017

Senior Business Unit Manager til nyt program ”Åbent Entreprenørskab” ved IT-Universitetet i København
IT-Universitetet i København
IT Universitetet i København (ITU) ønsker at styrke samarbejdet mellem offentlige og private virksomheder om udvikling af ny og banebrydende informationsteknologi, herunder at antallet af spin-outs og start-ups fra universitetet øges.     ITU medvirker til realisering af dette, bl.a.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 28-05-2017

Afdelingsleder til VKST Økonomi
Landboforeningen Gefion
Har du lyst til ledelse - så har vi stillingen til dig i Nykøbing F. Er du: - mål- og resultatorienteret, har overblik og kan inspirere dine kollegaer? - udadvendt og god til at formidle og kommunikere budskaber - åben og god til at samarbejde på tværs af hele organisationen - fleksibel, men uden at gå på kompromis
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017

Freelance for den gode sag! (Fundraise når du vil, hjemmefra)
Charity Guard APS
Charity Guard er et af Skandinaviens største fundraising firmaer. Vi hjælper velgørende organisationer med at samle penge ind til deres arbejde. Dette gøres primært gennem telefonen hvor vi ringer danskere op med henblik på at hverve disse danskere til “sagen” og melde dem ind i foreningen. Har du brug for fleksibilitet, men ønsker at bidrage til en bedre verden har du muligheden for at blive freelancer for Charity Guard. En freelancer er en person som ønkser at arbejde hjemmefra, som er selvstændig og selvmotiverende og som har gode talegaver.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017

Project Manager (230243)
Siemens A/S
For our Blade Department we are looking for a Project Manager, who is dedicated to the development of our future products. The Blades Department is responsible for design, validation, certification and production implementation of new wind turbine blades as well as wind turbine power and acoustic performance features.
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017

Project Manager (250120)
Siemens A/S
For our Technology development department within SCM Nacelle we are looking for a Project Manager to join our New Product Introduction Team. You will take ownership of the introduction of new products from our R&D portfolio into the market and company value chain.
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017

Sektionschef til HR-systemudvikling i Center for HR
Center for HR
Vil du være med til at understøtte ledelser og medarbejdere i Region Hovedstaden med digitale løsninger, der kan skabe værdi i planlægning af medarbejderressourcer samt forenkle og optimere HR-arbejdsgange? Vil du stå i spidsen for den sektion i Center for HR, der har ansvar for kontrakter, udbud og udviklingen af sammenspillet mellem HR-systemer og resten af Region Hovedstadens organisation? Har du samtidig blik for mulighederne i digitaliseringsløsninger og erfaring med udbud af IT-systemer? Og kan du lede og motivere 10-12 dedikerede specialister?
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 19-05-2017

Project Manager - Product Development (230169)
Siemens A/S
For the Product Lifecycle Management Department in Service Wind Power we are looking for a proactive and structured project manager with drive to continuously create results. The Project Manager will drive the product development of our Service Programs and Modernizations and Upgrades. The Project Manager works on the most complex development projects and works in cross-regional and cross-functional project teams, comprising Product Managers, R&D, Sales and other relevant stakeholders.
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017