Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Leder
Intern Service
Leder af HR & Personale chefkonsulent     Vil du være leder af HR & Personale i Vejen Kommune?    Du skal have solidt kendskab til personalejura.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Leder
Intern Service
Leder af HR & Personale chefkonsulent     Vil du være leder af HR & Personale i Vejen Kommune?    Du skal have solidt kendskab til personalejura.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Omsorgcenteret Enggården søger to områdeledere
Dragør Kommune
Dragør Kommune søger to områdeledere, der kan være med til at fortsætte den gode udvikling som Omsorgscentret Enggården er inde i. Der er sat en kurs for Enggården, hvor faglighed og professionalisme går hånd i hånd med varme og omsorg. Vi kan med tilfredshed sige, at vi er kommet langt ad den vej, også bekræftet af embedslægerapport og kommunalt tilsyn. Stillingerne er nyoprettede. Enggården er et omsorgscenter med i alt 117 boliger, heraf 99 plejeboliger (almene og til borgere ramt af demens) samt 18 boliger til midlertidig ophold.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 20-03-2017

Agil Coach
Plan A ApS
Virksomhedsbeskrivelse      
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Chef til Odense Idrætspark
Odense Kommune
Kan du facilitere vejen til sund sport og fritid i Odense? Har du evnerne til at sikre de gode oplevelser for borgere og organisationer? Har du et godt netværk og forstår at bruge det? Vores mangeårige chef for Odense Idrætspark har valgt at gå på pension. Vi søger nu hans afløser. Er det dig? Om os Odense Idrætspark er en driftsorganisation med 140 medarbejdere, et budget på godt 25 mio.kr.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 16-03-2017

Leder af nyt analysekontor
Økonomiafdelingen
Aabenraa Kommune søger leder til nyt analysekontor   Vil du kickstarte din lederkarriere, og har du stærke analytiske evner så læs endelig videre. Vi har nemlig noget til dig. En stilling som leder af et nyt analysekontor i Økonomiafdelingen i Aabenraa Kommune.     Aabenraa Kommune er en økonomisk veldrevet kommune med en robust økonomisk politik og økonomi. Aabenraa Kommune står ligesom resten af landets kommuner overfor krav om effektiviseringer, hvor behovet for træfsikre styringsbeslutninger er en nødvendighed. Kilden til dette er bl.a.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017

Projektleder til Børn- og Ungeområdet, Familieafdelingen
Frederiksberg Kommune
Brænder du for projektledelse og udvikling? Vil du arbejde med at udvikle Frederiksberg Kommunes Børne- og Ungeområde mod en tidligere forebyggende og mere effektiv indsats overfor udsatte børn og unge, så er der en projektlederstilling ledig i perioden pr. 1.
Indrykket : 22-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Campaign Manager til Programmatic kampagneeksekvering
FK Distribution A/S
Brænder du for Programmatic Advertising, Audience Buying og Audience Management? Tænder du på at behandle store datamængder om forbrugeradfærd, og er du ferm til at gennemskue mønstre og sammenhæng i komplicerede datasæt? Så er du måske vores nye Campaign Manager.    FK Distribution søger en Campaign Manager til en af Danmarks mest ambitiøse digitale satsninger. Du får selvstændigt ansvar for Programmatic kampagneeksekvering for FK Distribution og vores kunder fra start til slut, herunder ansvaret for Programmatic Advertising, Audience Buying og Audience Management.
Indrykket : 22-02-2017 Ansøgnings frist : 28-03-2017

Teknisk indkøber (Group Senior Purchaser) til SANOVO TECHNOLOGY GROUP, Odense
SANOVO TECHNOLOGY AS
Har du en solid teknisk baggrund og lysten til at udvikle eksisterende og fremtidige leverandører? Så har vi en spændende stilling i et internationalt miljø, der vil give dig udfordringer indenfor såvel strategisk som operationelt indkøb, og hvor omdrejningspunktet er teknisk tunge indkøbskategorier. SANOVO TECHNOLOGY GROUP er de seneste år vokset ganske betydeligt, og vi står stadig overfor nye spændende opgaver.
Indrykket : 22-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Uddannelseschef til teknisk område på EUC Nord - Genopslag
EUC Nordjylland
Har du ledelseserfaring og lyst til at være chef for ca. 50 medarbejdere i en uddannelsesafdeling? Du skal have solid erfaring som leder, kendskab til erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelserne samt viden om erhvervspædagogik. Som chef får du ansvaret for at drive og udvikle uddannelsesafdelingen sammen med medarbejderne. Du skal kunne sætte retning for faglærernes og lærerteamenes arbejde både med den daglige undervisning og udviklingen af undervisningens indhold og form.
Indrykket : 22-02-2017 Ansøgnings frist : 20-03-2017