Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Serviceleder/funktionsleder til Serviceafdelingen
Serviceafdelingen
Serviceafdelingen søger to serviceledere/funktionsledere 37 timer pr. uge med ansvar for ledelsesafsnit i hhv. den nordlige og sydlige del af det nye byggeri. Stillingen forventes besat med opstart pr. 1. juni 2017.   Som serviceleder får du et selvstændigt, og til tider hektisk job inden for et område i kontinuerlig udvikling. Du vil være med til at opbygge afdelingen og får mulighed for at sætte dit præg på den fremtidige servicestruktur.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 08-04-2017

Dagtilbudsleder til Solbakken - genopslag
Naturbørnehaven Solbakken
Dagtilbudsleder til Solbakken - genopslag Odsherred Kommune Dagtilbudsleder til Solbakken - Naturbørnehaven med Danmarks bedste beliggenhed - genopslag Vi søger en leder, der har blik for, hvordan leg på væltede løvtræer og aktiviteter som klatring, eventyrlige labyrinter af bøgehække, et åbent ildsted, de skiftende årstider, den vilde flora og fauna, vilde græsbelagte skråninger, samt områdets øvrige rigdom af strand og skov, kan medvirke til at skabe trivsel, læring og udvikling hos børn. Som leder har du 20 ledelsestimer og 17 børnetimer, og det har der
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 03-04-2017

Afsnitsleder til Job og Sundhed i Jobcenter Vejle
Job & Sundhed
Jobcenter Vejle har netop besluttet en organisationsjustering med virkning fra april 2017, som skal sikre, at vi på alle områder opnår endnu bedre resultater til gavn for borgerne i Vejle.   I den forbindelse søger vi en dygtig og kompetent leder, der både evner at sikre den daglige drift i eget afsnit, at koordinere og optimere opgaveløsningen sammen med ledergruppen i Job & Sundhed, og som kan bidrage positivt til sammenhængskraften og resultaterne i hele jobcentret.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Administrativ leder af skole og dagtilbud område Holbæk By
Isefjordskolen - Afd. Holbæk
Vores administrative leder går på pension, så nu har du chancen for at overtage jobbet fra den 1.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 09-04-2017

Distriktsleder til Område Øst, Senior
Område Øst, Distrikt 2, Senior
Vi søger en distriktsleder til Distrikt 2, Område Øst, som har indmødested Englystparken 1, 7080 Børkop.   Om jobbet Med udgangspunktet i vores ledelsesværdier Ledelse med Vilje ønsker vi at finde en distriktsleder, som brænder for jobbet.    Distriktets personalegruppe er tværfagligt sammensat og består af følgende faggrupper: sygeplejersker, terapeuter, SSA, SSH og husassistenter. Distriktet er uddannelsessted for SSH/SSA-elever og sygeplejestuderende.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Centerleder til Autismecenter Syd
Handicap og Psykiatri
Det Gode Liv og fremtidens velfærdsløsninger    I Aabenraa Kommune skaber vi det gode liv og fremtidens tilbud inden for autismespektret sammen med borgeren og de pårørende - og gennem inspirerende tværfagligt samarbejde og innovative partnerskaber.     Den kommende centerleder skal sikre fortsat udvikling af Autismecenter Syd som et anerkendt og efterspurgt kompetencecenter på sit felt. I den fortsatte udvikling skal der være stort fokus på fremtidens velfærdsløsninger.    Vi søger en erfaren leder med ledelsesmæssigt format.
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 19-04-2017

Senior Project Manager – with potential to be global director – indirect purchase
GRUNDFOS HOLDING A/S
Do you have experience with change management and projects within purchasing? Then this is your chance to gain an international network and be our new senior project manager in a global organization. You get to work across cultures and companies to drive and influence our sourcing strategy within indirect purchasing. Grundfos Corporate Purchase, headquartered in Switzerland, currently has over 100 colleagues across several locations. Today, in large scale, our 85 companies in 56 countries buy indirect goods and services locally.
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 29-03-2017

Den kommune dagpleje i Albertslund Kommune søger ny leder
Dagplejecentret
Ny leder søges pr. 1. juni 2017 Albertslund kommune er byen for børnene og det grønne.
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 16-04-2017

Leder til Sundhedsplejen
Sundhedsplejen
I Haderslev Kommune har vi fokus på den tidlige og tværfaglige indsats. Målet er, at alle børn har en god og tryg opvækst med gode muligheder for trivsel og læring. Der er derfor særligt fokus på Sundhedsplejens betydning, og på Sundhedsplejens mulighed for at spille aktivt ind i de tværfaglige indsatser omkring barnet og familien.
Indrykket : 21-03-2017 Ansøgnings frist : 16-04-2017

Sektionschef til Ledelses- og Organisationsudvikling i Center for HR
Center for HR
Kunne du tænke dig at arbejde med ledelse- og organisationsforandringer isundhedsvæsnet? Har du erfaringer med strategisk udvikling af organisation ogledelse? Kan du lede 20 kompetente HR-konsulenter?     I Center for HR, Organisation ogledelse arbejder vi for at udvikleledelse og organisation på tværs af Region Hovedstadens hospitaler og virksomheder.Vi bistår især dem, der står for at levere sundhedsydelser til alle regionensborgere, og vi vil gå langt for at gøre en forskel, der kan mærkes.     Vores ambitioner er høje.
Indrykket : 21-03-2017 Ansøgnings frist : 04-04-2017