Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Account Director NRS Media
NRS Media
On behalf of NRS Media DEDIKATION are seeking an Account Director.    Location: Copenhagen, Denmark    NRS Media is currently seeking an Account Director for the Nordic territory to join our successful and expanding global team. Based in Copenhagen the Account Director will be responsible for a portfolio of media companies multi media .    Reporting to the Managing Director, Nordics, you will lead sales teams to grow advertising sales consistently and incrementally via in-market sales events, driving revenue performance.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 02-05-2017

Salgsleder
Akurat
Salgsleder til Mediehuset i Holstebro Har du et godt drive, kendskab til Holstebro og omegn og kan motivere medarbejderne til en god indsats, er det dig vi søger. Akurat søger for Mediehuset i Holstebro en salgsleder, som søger nye udfordringer og som har lyst til at være en del af en spændende udvikling. Huset består af mange facetter, både det trykte medie, online og radio. Mediehuset er en del af Jysk Fynske Medier. Du kan læse mere på www.jfmedier.dk.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017

Salgsminded Butiksleder til butik i Skive
iBob A/S
Du er ambitiøs, har drive og god forståelse for butiksdrift….. iBob-Plus Office er en hurtigt voksende internetforretning med et bredt netværk af butikker, med mere end 50.000 varenumre og 75 medarbejdere. iBob-Plus Office henvender sig til både private og erhverv og vi søger nu en yderst dygtig og kompetent Butikschef til daglig drift og videreudvikling af vores 1100 kvm. store butik på Bjørnevej i Skive. Hvis du har lyst til at udvikle dig i en spændende organisation og branche og kan se dig selv i nedstående punkter, så er det måske netop dig vi søger.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 15-04-2017

Strategy Director - Danfoss Cooling Segment
DANFOSS A/S
DK flexible, DE Hamburg Job Description Are you looking for a challenging opportunity to drive global strategic initiatives? And are you a strong strategic thinker with a structured mind-set? Then you might be the Strategy Director we are looking for in Danfoss Cooling Segment (DCS), where you will be responsible for driving complex strategy projects across a diverse global organization. Danfoss Cooling Segment is one of the leading suppliers of solutions to the refrigeration and air conditioning industry.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 14-04-2017

Vi søger en Frisk sælger med glimt i øjet!
FLYTTEFIRMA SJÆLLAND ApS
Vi søger en frisk sælger med glimt i øjet der kan lave opsøgende salgsarbejde og arbejde selvstændigt for os (uden have bossen med på slæb) oplæring vil finde sted, rolige og afstressede arbejdsomgivelser hvor man kan arbejde i eget tempo (det er resultaterne der tæller) Vi er et stækt dynamisk team i kraftig vækst og har derfor brug for en til at varetage vores erhvervskunder, kunne dette være noget for dig - Så skriv gerne en ansøgning...
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017

Product Information Publishing Manager
DANFOSS A/S
Nordborg or Kolding, Denmark Job Description Are you an expert in coordinating a vast amount of technical literature in many different languages to a wide audience of users? Can you drive transformation to digital asset management and database publishing of technical literature? Then you could be our new Product Information Publishing Manager in the Danfoss Cooling Segment. You will lead a team of product information coordinators, database specialists and desktop publishers based in multiple locations in Europe and India and report to the Marketing Communications Senior Director.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 14-04-2017

DEDIKATION søger en stærk salgsleder for kunde!
Dedikation
DEDIKATION søger for kunde   Med tiltrædelse hurtigst muligt søger vi en dygtig salgsleder, der kan styrke vores salgsafdeling.   Virksomheden er beliggende i Odense og arbejder med salg og rådgivning af digitale løsninger.    Stillingen som salgsleder giver dig mulighed for at kombinere dine sælgerkvaliteter med en ledende rolle. Du vil være drivkraften i afdelingen, så det er et krav at du har erfaring med motivering og coaching af sælgere.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Butikschef
7-Eleven Butik 63
Ambitiøs chef med vinderinstinkt søges   Vi står netop nu og søger ny butikschef til vores butik i Vallensbæk. Butikken og området gennemgår netop nu en fantastik udvikling, og her til skal vi bruge en M/K som kan gå forrest og vise vejen for det øvrige personale. Vi har et ungt og frisk team i butikken, med en vindermentalitet og et gå på mod som gør dem helt unikke.   Du vil selvstændigt drive butikken med refference og sparring med din Driftchef
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 01-04-2017

Stærk salgsprofil
ERWIN ANDERSEN A/S
Kan du udvikle og lede en salgsafdeling på Sjælland? Stærk salgsprofil * Karrierestilling i solid vækstvirksomhed * Unikt og markedsledende green light aps, www.green-light.dk, er en innovativ handels- og rådgivningsvirksomhed, med hovedkontor attraktivt beliggende i Middelfart og datterselskab i Flensborg. Virksomheden er en førende specialist og leverandør, inden for rådgivning og salg af komplette belysningsanlæg og lystekniske løsninger samt renovering af bestående belysningsanlæg, primært til industri, service, detail og den offentlige sektor.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Souschef - Kolding
Lidl Danmark K/S
I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle?
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017