Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kiosk og spille lounge søger daglig leder.
JTS Invest ApS
Der søges en leder til kiosk/spillehal, på Vesterbro 95. Det skal være en leder… eller tidligere leder, og gerne med erfaring fra kiosk/spil- verdenen En selvkørende ”voksen” person, som ikke kræver ”meget” oplæring,. Skal være leder for fem ansatte. Stå for indkøb, økonomi og daglig ledelse. Arbejdstid, 37 timer, men det kan også være 25 timer… efter aftale. Det vigtigste er at personen har erfaring og gerne vil være en sådan leder. Løn efter aftale. Opstart, hurtigst muligt. Jobbet egner sig også til et flexjob
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 26-09-2017

Teamleder til projektansættelse med henblik på fastansættelse
PersonaleBørsen
PersonaleBørsen søger en Teamleder til projektansættelse med henblik på fastansættelse Er du en løsningsorienteret teamleder, med lyst til og mod på at lære fra dig? Og har du en vilje til at sikre den høje kvalitet i OK’s privatkundeservice? Så har du muligheden for at blive en del af en af Danmarks bedste arbejdspladser. Som teamleder er du medansvarlig i samarbejde med Markedschefen, for teamets performance i forbindelse med afdelingens salgs- og servicemål.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 17-10-2017

Butikschef barselsvikariat
Nanna XL Sillebroen, Frederikssund
Til vores succesfulde Nanna XL i Sillebroen Shopping i Frederikssund, søger vi en topmotiveret butikschef til at overtage roret mens Malene er på barsel. 
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 17-09-2017

Regional Marketing Director, NER
DANFOSS A/S
Danfoss offers you the unique opportunity to join a professional global company with highly skilled and professional colleagues. Currently we are looking for an experienced Regional Marketing Director for the North European Region (NER). You will report to the Regional President of NER and you will play an important role in supporting our growth strategy. “Our focus is to make improvements of all the interactions our customers are having with Danfoss, so they will like to do even more business with us”, says Regional President of NER, Leif Flojgaard.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 06-09-2017

Bestyrer søges til Creme Fraiche butik
CREME FRAICHE ApS
Vi søger en erfaren butiksbestyrer til vores butik i City Vest. Vi skal bruge en initiativrig, opmærksom og dygtig sælger, som vil være en del af vores daglige team af engagerede medarbejdere. Vi forventer at du har interesse for mode, flair for salg og klar til at give den bedste service. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra modebranchen. Derudover forventer vi, at du påtager dig et ansvar for den daglige drift af butikken. Vi prioriterer, at du er fleksibel i forhold til arbejdstider.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 22-09-2017

Salgs- og kvalitetschef
A-DATA A/S
Brænder du for salg og god service? Tør du tage ansvar – og sikre, at vores kvalitet og faglighed fortsat er i top? Så har A-Data måske drømmejobbet til dig!
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 22-09-2017

Sælger/Salgschef/Partner - Distrikt Jylland
KK Materiel ApS
Er du den fødte sælger og har du ambitioner om at blive partner nu eller i fremtiden? M.J. Hydraulik / KK Materiel er i god vækst. Vi er et dynamisk, engageret team med 30 professionelle og dedikerede medarbejdere. Til vores afdeling i Vejle, søger vi nu en ny medarbejder, der vil få følgende ansvarsområde:
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 16-10-2017

Butikschef Hillerød
Kirppu Danmark ApS
Brænder du for at gå forrest og kan give vores kunder en fantastisk oplevelse og kundeservice? Kan du lede vores medarbejdere og løfte vores butik til et endnu højere niveau? Så er jobbet som butikschef hos Kirppu Hillerød måske noget for dig! Vi er Danmarks første og største loppesupermarked med 9 butikker i Danmark.    Butikschef
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 17-09-2017

Salgsansvarlig til ARTOGIS a/s i Kolding
Recruit IT
ARTOGIS a/s er en uformel og entreprenørpræget it-virksomhed, der har til huse i et unikt firma-domicil; en historisk proprietærgård i landsbyen Eltang lidt uden for Kolding. ARTOGIS´ produkter og ydelser er især rettet mod kommuner, trafik- samt energi og forsyningsselskaber i Danmark. Virksomheden har netop afsluttet et strategisk teknologiskifte til en helt ny GIS platform baseret på globalt udbredte open source-teknologier i nyeste generationer.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 11-10-2017

Senior Business Manager in Wind Power
DONG ENERGY A/S
Would you like to take up the challenge and responsibilities in managing our commercial and contractual obligations and relationship towards our Joint Venture Partners? Join us and become Senior Business Manager for one or more wind farms in Denmark or Germany. Our department is responsible for the profit and loss on all operational aspects of our windfarms, delivering all services agreed in our Operations and Maintenance Agreements (OMAs) and managing the commercial and contractual relation towards our customers (Joint Venture Partners).
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 03-09-2017