Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Bygningssnedker lærling
H.M. Træindustri Aps
Vores arbejds område er primært service i boligselskaber, hvilket gør at arbejdsopgaverne er meget varierende, vi laver alt fra udskiftning af en fejeliste til totalrenovering af lejligheder med nye gulve,lofter køkken m.m. Vi har eget værksted hvor vi fremstiller en del specialvarer til eget forbrug samt for andre håndværkere Vi forventer dette af dig: -At du er mødestabil og udadvendt -Ivrig for at lære og har hænderne skruet rigtigt på -at du kan tale,læse og skrive dansk -at du både kan arbejde selvstændigt og i Teams
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Tandklinikassistentelev til Aalborg Kommunes Tandpleje
Tandplejen administration
Aalborg Kommunes Tandpleje søger én klinikassistentelev med tiltrædelse snarest muligt.   Har du gennemgået grundforløbet på tandklinikassistentuddannelsen, er det måske noget for dig?
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Tandklinikassistentelev til Slagelse Kommunale Tandpleje
Slagelse Kommune
Vi søger en tandklinikassistentelev til Slagelse Kommunale Tandpleje. Du skal være vaks på hænderne og kunne lide at arbejde med børn og unge. Vi lægger endvidere vægt på gode samarbejdsevner, stabilitet, fleksibilitet og godt humør samt Slagelse Kommunes værdier, som er modig, tydelig, kompetent og med glæde. Du skal have gennemført grundforløbet til uddannelsen. Om Slagelse Kommunale Tandpleje Tandplejen arbejder for at børn og unge kan have sunde tænder og kæber hele livet.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 08-09-2017

Økonomi Elev - Team Player
Caso Aps
CaSo Aps CaSo er en dansk virksomhed, der på konsulent basis løser en række økonomiske og administrative opgaver for alle typer og størrelser af danske virksomheder. Vi spænder vidt fra bogholderi, moms og skatteregnskab, årsrapporter, budgettering, regnskabsaflæggelse, løn, ejendomsadministration til økonomichef-opgaver, procesoptimering, dialog med bank, digitalisering og forretnings-udvikling. Vi tager ansvar for vores kunder, og de opgaver vi løser for dem. Vi kender vores kunder, deres virksomheder og deres særkender.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Louis Nielsen Hillerød ApS søger salgselev
LOUIS NIELSEN A/S
Louis Nielsen i Hillerød søger salgselev med ambitioner!
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Laborantpraktikant - Hirtshals
Danmarks Tekniske Universitet
DTU Aqua søger laborantpraktikant til sektion for Akvakultur, Nordsøen Forskerpark, 9850 Hirtshals med tiltrædelse gerne pr. 1. februar 2018. Sektionen for Akvakultur beskæftiger ca. 20 medarbejdere, heraf 3-4 laboranter. I sektionen tilvejebringes viden om opdræt af fisk og teknologi hertil, eksempelvis indenfor recirkulationsteknologi, biologisk vandbehandling, generel fiskefysiologi (vækst, ernæring og velfærd) og opdræt af forskelle fiskearter.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

Er du vores nye økonomi-elev?
TeamVikaren
Kan du lide at arbejde med tal? – og har du lyst til at lære økonomifagets mange spændende områder? Så skynd dig at sende en ansøgning. TeamVikaren/PersonaleBørsen er på udkig efter en udadvendt og serviceminded økonomielev til økonomiafdelingen i Aarhus, med tiltrædelse hurtigst muligt. Som økonomielev hos os får du rigtig gode muligheder for at lære faget fra A til Z. Vi forventer, at du er nysgerrig og ikke er bange for at kaste dig ud i nye opgaver.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 18-09-2017

Laborantpraktikant - Forskningsgruppen for Genetisk Epidemiologi
Danmarks Tekniske Universitet
DTU Fødevareinstituttet forsker, underviser og rådgiver indenfor en bred vifte af discipliner vedrørende fødevarer. Forskningsgruppen for Genetisk Epidemiologi udfører forskning med henblik på at forudse og forhindre smitsomme sygdomme blandt mennesker. Gruppens arbejde har særligt fokus på antibiotikaresistens og fødevarebårne sygdomme og søger at understøtte den globale overvågning og kontrol af infektionssygdomme. Gruppen er nationalt referencelaboratorium for typning af Salmonella samt for antibiotikaresistens.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

Laborantpraktikant - Forskningsgruppen for Kemisk Fødevareanalyse
Danmarks Tekniske Universitet
Skal du i praktik som laborantpraktikant? DTU Fødevareinstituttets forskningsgruppe for Kemisk Fødevareanalyse søger en laborantpraktikant. Jobbet Vi arbejder med forskning, udvikling samt dokumentation af analysemetoder til bestemmelse af føde-varernes indhold af et bredt udvalg af uønskede og ønskede stoffer, herunder bl.a. pesticider, veterinære lægemidler og forskellige kemiske forureninger. Laboratoriearbejdet omfatter prøveforbehandling, prøveoprensning og slutbestemmelse på moderne analyseapparatur, bl.a. GCMS og LCMS.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

Laborantpraktikant - Forskningsgruppen Eukaryotisk Molekylær Celle Biologi
Danmarks Tekniske Universitet
Institut for Bioteknologi og Biomedicins (DTU Bioengineering) aktiviteter dækker undervisning og forskning i fundamentale biologiske problemstillinger. Vores styrke er, at undervisningen og forskningen udspringer af integreret brug af ekspertise i discipliner som molekylærbiologi, genetik, biokemi, mikrobiologi, kemi, fysik, matematik, bio-informatik og kemisk biologi. Arbejdet vil foregå i forskningsgruppen Eukaryotisk Molekylær Celle Biologi, hvor der forskes i filamentøse svampe og gær med henblik på at bruge dem som cellefabrikker til fx bioethanol, antibiotika eller enzym produktion.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017