Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Logistikelev
Palsgaard A/S
Brænder du for logistik, og har du lyst til at arbejde og udvikle dig i en international virksomhed i vækst, så er er du måske vores nye logistikelev på Palsgaard. Palsgaard A/S søger en logistikelev med opstart 1. august 2017. Som logistikelev bliver du en del af vores Supply Chain Center, hvor vi dagligt sikrer rettidig levering og god service til vores globale kunder. Du vil som elev på Palsgaard få udfordringer og selvstændige opgaver, og der vil være rig mulighed for sparring hos dine kolleger i teamet.
Indrykket : 24-06-2017 Ansøgnings frist : 13-07-2017

Kontorelev i Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Haderslev Kommune søger en dygtig og engageret kontorelev inden for specialet offentlig administration, med opstart den 1. september 2017, sammen med de øvrige 3 elever der starter samme dato.   Drømmer DU om en erhvervsuddannelse i en offentlig virksomhed fuld af muligheder, der kan være med til at bane vejen for din fremtidige karriere, og har du viljen til at yde en god indsats for at dygtiggøre dig? Så kunne en elevplads hos os måske lige være noget for dig!  Denne elevstilling indebærer 1. år af elevtiden i afdelingen Arbejdsmarked Haderslev i administrationen, og 2.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 25-07-2017

Selvstændig økonomielev til Vejdirektoratet i København
Regnskab
Kan du arbejde selvstændigt og har du lyst til at indgå i vores elevnetværk, hvor du sammen med andre elever arbejder for et godt fællesskab, faglig sparring og god trivsel? Er du positiv i din tilgang til andre mennesker og nysgerrig på at lære nyt – så er det lige dig vi søger.   Hos os arbejder du med opgaver, der skaber værdi i danskernes hverdag, og Vejdirektoratet er et sted med mange berøringsflader både til trafikanter, borgere og den politiske verden.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 27-07-2017

Teksam søger SMEDELÆRLING
TEKSAM APS
Dine arbejdsopgaver... ...vil indebære alle aspekter af klejnsmede-faget ...vil bl.a. være produktion af maskinkomponenter og formudstyr ...vil være mangeartede og varierende, da vores produktsortiment er bredt og under konstant udvikling. Ikke 2 opgaver er ens Vi tilbyder dig...  ...et afvekslende & udfordrende job i en aldeles begivenhedsrig hverdag ...et uformelt & dynamisk arbejdsmiljø ...et hold af gode kollegaer & et godt samarbejde
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 16-08-2017

Fashionbutikker søger elever
Bruun-Bruun v/Birgitte Bruun
Drømmer du om at bruge dine skills i en fashionverden fyldt med lækre brands? Og har du talent for at give kunderne en positiv shoppe oplevelse, så har vi en elevplads til dig pr. 1. august 2017 enten i butikken i Vejle eller i Skanderborg. Du bliver en del af et engageret og dynamisk team, der brænder for at give vores kunder den bedste oplevelse - hver gang! Vi har et bredt sortiment af varer inden for tidens hotteste brands og tendenser af tøj, sko og tilbehør - til enhver pris.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 07-07-2017

Glarmesterlærling søges
Fyns glarmester - og tømrer ApS
Vi søger en ung frisk mand, som kunne tænke sig at arbejde i en virksomhed, hvor fokus ligger på trivsel og en god kvalitet. Du skal kunne tænke dig at lære et fag med stor fokus på detaljer og nøjagtighed. Vi laver mange forskellige ting inden for glas, solfilm og træ. Vi har et velfungerende værksted, hvor vi forarbejder glas og træ.  Vi forventer at du er mødestabil, har hænderne skruet godt på, har en positiv og humoristisk tilgang til tilværelsen.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 18-08-2017

Salgselev
SuperBrugsen
Er du SuperBrugsens næste salgselev superstar? Vil du have løn for at lære en masse om butik og salg og få venner for livet? Nu har du mulighed for at blande praktisk arbejde med korte, fede skolehold i en 2-årig elevperiode. Lær alt om at arbejde i butik Som salgselev arbejder du fuldtid i SuperBrugsen i Skårup.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 22-07-2017

ENERGISK OG INTERESSERET TJENERELEV SØGES pr. 1. AUGUST 2017
Restaurant Nordstjernen
Vi har dejligt travlt på den sjove måde, og udvider derfor personalestaben med endnu tjenerelev. Har du lyst til at give vores mange gæster god betjening og positive oplevelser, der huskes, er det måske dig vi søger ? Vi forventer, at du ved at det er tjenerfaget du vil, har en grundlæggende lyst til at lære, og er villig til at give en ekstra hånd i travle perioder. Vi tror også at du allerede ved opstart kan se og forstå noget om, hvordan gæsterne skal behandles, og hvordan man serverer. Og det du ikke kan lærer vi dig…… :-)?
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Handelselev søges til SB VÆRKTØJ
SB VÆRKTØJ A/S
  Du kan være vores nye handelselev?   Frisk og dygtig handelselev søges. Du er selvstændig, fleksibel, alsidig. Har et vindende væsen, og et godt humør. Parat til at lytte, lære og udføre, de opgaver du bliver pålagt. Vi kan tilbyde en elevplads, hvor du vil komme rundt i hele virksomheden, og dermed få en meget alsidig handelsuddannelse. Skriftlig ansøgning sendes til:
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 10-07-2017

Kontorelev til HR afdeling i Brande
Siemens Wind Power A/S
Job ID: 267972 Lokation: Brande Organisation: Siemens Gamesa Renewable Energy i Denmark – www.siemens.com/windpower Ansættelsesform: Elev Til vores HR afdeling i Brande søger vi pr. 1. september 2017 to serviceminded og engagerede kontorelever med speciale i administration. Som kontorelev gennemgår du en praktisk uddannelse, der strækker sig over to år.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 15-07-2017