Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Ernæringsassistentelev til Svinninge
SEAS-NVE Holding A/S
Til vores hovedsæde i Svinninge søger vi en energifyldt elev til en spændende 2½-årig ernæringsassistent uddannelse. Vores kantine er et vigtigt omdrejningspunkt i Svinninge og består af 4 engagerede medarbejdere. Du vil hos os lære en masse om ernæring og at tilberede sund og velsmagende mad bl.a. særlig fokus på tilberedningsmetoder, køkkenteknik, fødevarehygiejne m.v.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017

Maskinførerelev
land og skov
kørsel med diverse special maskiner til juletræer og landbrug, samt udvikling og egen produktion af maskiner. Der vil i foråret være en del sprøjte og gødnings opgaver, da vi sprøjter og gøder 650-700 Ha med juletræer, som sprøjtes og gødes ca 2 gange årligt. Det er derfor et krav at, du har et sprøjtecertifikat. Vi kører ca 2000 bigballer hjem i høst. Vi høster ca 300 Ha + kørsel af korn. Vi pløjer og sår ca 300 ha i efteråret. I foråret 2016 fik vi udviklet og patenteret en rodoptager,(se link nederst) som vi er begyndt at producere, i år skal vi ca køre over 75 ha med egen maskine. ht
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Kokkelev søges til Sauntehus Slotshotel i Hornbæk
Sauntehus Slotshotel
Kokkeelev søges til Sauntehus Slotshotel  Som kokkeelev kan vi tilbyde dig en arbejdsplads med dygtige faguddannede kolleger, masser af variation i hverdagen og mulighed for at udvikle sig.  Vi forventer: At du har gennemført grundforløbet for gastronomer (evt. mulighed for mesterlære)At du har stor passion for at lave madAt du er engageret og nysgerrig på at lære At du vil være en del af et hotel i vækstVi tilbyder:
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Receptionistelev søges til Sauntehus Slotshotel
Sauntehus Slotshotel
Vi forventer: At du har gennemført grundforløbet på HRSAt du er udadvendt, imødekommende, serviceminded og hjælpsom på tværs af afdelingerAt du er seriøs, engageret i din uddannelse og selv tager medansvar på din udviklingAt du kan lide at have travlt – og kan holde hovedet koldt imensAt du har lyst til at gøre en forskel – både for dine gæster og din kollegerAt du behersker dansk og engelsk flydende  Vi tilbyder:
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Ernæringsassistentelev
EUC Sjælland
EUC Sjælland søger - en selvstændig og ansvarsbevidst ernæringsassistentelev fra den 15. februar 2017 til vores kantiner. Vi kan tilbyde En dynamisk arbejdsplads med afdelinger i Næstved og Køge. Du vil bl.a.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Caterelev søges til Fødevarestyrelsens kantine i Ringsted
Fødevarestyrelsen
Elevpladsen er for dig, der udover glæden ved at lave mad, ønsker at fordybe dig i arbejdet med økologi og moderne hverdagsmad. Vi stræber efter at være en god arbejds- og læreplads, hvor du har mulighed for at være med til at forme din egen hverdag. Vi holder os løbende opdateret på kurser og virksomhedsbesøg.    Arbejdsopgaverne  Du vil i det daglige indgå i et mindre team på 4 medarbejdere. I hverdagen producere vi frokost som består af en varm ret, salatbar, diverse pålæg og mødeforplejning.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017

Kontorelev
University College Lillebælt - Campus Odense
Kontorelever til et spændende miljø Vi søger to kontorelever med ansættelse den 15. august 2017 til vores nye Campus i Odense på Niels Bohrs Alle. Du vil få en spændende og varierende arbejdsdag med mange opgaver, udvikling og løbende forandringer, men hvor dit engagement og interesse er afgørende for, hvor meget du vil blive involveret i. Du vil som elev komme til at hjælpe vores mange studerende og kursister med administrative opgaver som f.eks. optagelse, eksamen, praktik og SU. Du vil via vores Information og Studieservice få en stor kontaktflade til bl.a.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Tandklinikassistentelev
Tandplejen
Klinikassistentelev til Faxe Kommunale Tandpleje     Faxe Kommunale Tandpleje søger pr. 1. februar 2017 en klinikassistentelev på 37 timer.    Tandplejen i Faxe er samlet på en helt ny klinik inkl. tandreguleringsafdeling på Faxe Sundhedscenter hvor vi behandler cirka 7.500 børn og unge og 100 omsorgstandplejepatienter. Vi har elektronisk journalsystem (TM) og digital røntgen (Kodak).     Vi lægger vægt på kvalitet og service og at brugerne føler sig velkomne og trygge.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017

Kontorelever til Vejle Kommune
Koncern HR
Medskaber af fremtiden - bliv kontorelev ved Vejle Kommune        Om jobbet    Vi søger fra 1. september et hold nye engagerede kvikke kontorelever, der vil være med til at gøre en forskel i en stor organisation, hvor ikke to dage er ens.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 05-02-2017

Lærling søges
Jobcenter Norddjurs søger på vegne af lokal virksomhed gulvlæggerelev. Uddannelsen varer 3 år og 9 måneder. Arbejdet omfatter alle gulvtyper, tæpper, trægulve, linoleum osv. Der er praktik i virksomheden og skoleophold på Gulvskolen i Viborg. Der er gode muligheder for arbejde i fremtiden. Du er humørrig, fysisk fit for fight og overbevist om, at håndværk er noget for dig. Virksomheden sælger og monterer gulvbelægninger i næsten alle afskygninger: Tæpper, trægulve, linoleum og vådrum til både erhverv og private. Vi er et ungt team af gulvlæggere og sælgere på 11 ansatte.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017