Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Bliv social-og sundhedsassistent elev i Faaborg-Midtfyn Kommune
Faaborg-Midtfyn Kommune
    Vi søger 12 social-og sundhedsassistent elever med tiltrædelse pr. 8. august 2017.      Uddannelsen varer ca. 2 år 9 måneder og 3 uger og veksler mellem skole og praktik. Skoleperioderne foregår på Social- og sundhedsskolen Fyn. Under uddannelsen vil du blive præsenteret for forskellige specialer indenfor både pleje, somatik og psykiatri. Dine praktikker vil være fordelt på både psykiatri, sygehus og praktikker på plejehjem og i hjemmeplejen. Ligeledes vil der være mulighed for en udlandspraktik af ca.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 28-03-2017

Social- og sundhedsassistentelever
Jammerbugt Kommune
Som social- og sundhedsassistentelev i Jammerbugt Kommune udfører du pleje, omsorg og praktisk hjælp samt vejleder borgerne i forhold til at få dagliglivet til at fungere. De mennesker, du kommer til at møde i dit arbejde, vil mest være ældre komplekse borgere, der er svækkede enten psykisk, fysisk eller socialt. I disse år ændrer arbejdet karakter, således at du skal arbejde rehabiliterende, hvilket betyder, at du skal vejlede og motivere borgerne til at udføre personlige og praktiske opgaver selv, i det omfang det er muligt. På SSA-uddannelsen er der fokus på, at du lærer at planlægge, udf
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Social- og sundhedsassistentelever til Lemvig, Struer og Holstebro Kommuner
Struer Kommune
Struer Kommune søger elever til social- og sundhedsassistentelevuddannelsen samt social- og sundhedsassistentelever med EUX til start den 1. august 2017. Uddannelsen veksler mellem skole og praktik. Skoleperioderne foregår på Holstebro-afdelingen af SOSU-Herning, Døesvej 70 i Holstebro. Social- og sundhedsassistentelever med EUX tilknyttes ligeledes SOSU Herning.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017

Audiologiassistentelev
Øre-Næse-Halsafdeling H
På Audiologisk Klinik er der en audiologiassistent elevplads ledig til besættelse 1.2017.   Det daglige arbejdssted vil være Audiologisk Klinik på Aarhus Universitetshospital, Lokalklinik Randers i Sundhedshuset, Lokalklinik Aarhus i P.P. Ørumsgade og Lokalklinik Horsens. Audiologisk Klinik, Lokalklinik Randers, Lokalklinik Horsens og Lokalklinik Aarhus er en del af Øre-Næse-Halsafdeling H.   Audiologisk Klinik beskæftiger sig med udredning og behandling af børn og voksne med høretab.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 22-03-2017

Elever til social- og sundhedshjælperuddannelsen i Lemvig, Struer og Holstebro kommuner
Lemvig Kommune
Elever til social- og sundhedshjælperuddannelsen med start 14. august 2017 Beskrivelse af arbejdspladsen Ældreområdet i Lemvig Kommune er inddelt i 3 områder, hvorfra der gives hjælp til borgere i forhold til opgaver omkring  personlig pleje og praktisk bistand på såvel plejehjem som i private hjem- læs mere på http://www.lemvig.dk Arbejdsområder/opgaver Uddannelsen veksler mellem skole og praktik. Skoleperioderne foregår på Holstebro-afdelingen, Døesvej 70 i Holstebro.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 23-03-2017

Social- og sundhedshjælperelever til Ringsted Kommune
Ringsted Kommune
Er du frisk på en meningsfuld uddannelse?   Så bliv social- og sundhedshjælperelev  i Ringsted Kommune med holdstart den 7. august 2017. ”Jeg kan bare godt lide at hjælpe andre. Det er noget af det bedste ved det. Det er dejligt at give støtte og omsorg til de ældre, og vi ender jo alle sammen i deres situation en dag.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 08-03-2017

Social- og Sundhedsassistentelever i Næstved Kommune
Næstved Kommune
Ældreområdet i Næstved Kommune søger social – og sundhedsassistentelever til ansættelse på juli holdet med opstart den 31. juli 2017.   Du kan søge ind med GF2. Du kan også søge med en SSH eller PA udd., da vi har enkelte ledige pladser til rådighed til meritforløb.   Vi tilbyder    • et tilrettelagt og individuelt uddannelsesforløb, ud fra dine erhvervede kompetencer    • et værdibaseret læringsmiljø med bl.a.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 20-03-2017

Social- og Sundhedsassistentelever i Næstved Kommune
Næstved Kommune
Ældreområdet i Næstved Kommune søger social – og sundhedsassistentelever til ansættelse på juli holdet med opstart den 31. juli 2017.   Du kan søge ind med GF2. Du kan også søge med en SSH eller PA udd., da vi har enkelte ledige pladser til rådighed til meritforløb.   Vi tilbyder    • et tilrettelagt og individuelt uddannelsesforløb, ud fra dine erhvervede kompetencer    • et værdibaseret læringsmiljø med bl.a.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 20-03-2017

Drømmer du om en fremtid som social- og sundhedsassistent?
Center for Velfærd og Omsorg - CVO
Bliv EUX social- og sundhedsassistentelev i Lejre Kommune Uddannelsesstart til juli og oktober Har du gennemført eller er i gang med EUX grundforløb 2? Går du med en drøm om at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit nuværende arbejdsliv i sundhedssektoren, så er du måske vores nye social- og sundhedsassistentelev? Som social - og sundhedsassistentelev vil du få en spændende uforudsigelig hverdag, hvor fokus er på menneskelige behov, forskellige livssituationer og på at gøre borgeren i stand til at mestre mest muligt i eget liv.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Farmakonom - i sundhed et godt job!
Nexø Apotek
Vil du være elev på Nexø Apotek? Vi søger elev med start 1. september 2017. • Vil du vide en masse om sundhed, sygdom og lægemidler? • Kan du lide at have med mennesker at gøre? • Vil du lære at rådgive vores kunder? • Kan du lide at arbejde med IT? • Kan du tage ansvar og er du kvalitetsbevidst? • Er du udadvendt og positiv? Hvis svaret er ja, vil du kunne lide at være farmakonom! Send din ansøgning senest lørdag d. 4. marts. Farmakonomuddannelsen er en tre-årig uddannelse, der foregår på apoteket og på Pharmakon i Hillerød.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 04-03-2017