Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
2 kontorelever
Frederiksberg Kommune
Initiativrige og videbegærlige kontorelever Er du klar på nye udfordringer og har du lyst til at prøve kræfter med en af hovedstadsområdets største arbejdspladser? Så søg en elevplads i Frederiksberg Kommune med specialet offentlig administration. Om uddannelsenI Frederiksberg Kommune giver vi vores kontorelever en alsidig og udviklende toårig uddannelse, hvor der er fokus på at udvikle både de faglige og personlige kompetencer.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 05-01-2018

Kontor/Administrationselev
Dansk Installations Teknik A/S
Dansk Installations Teknik A/S er altid i udvikling, derfor søger vi nu en administrationselev med tiltrædelse snarest muligt. Som administrationselev hos os gennemgår du en 2-årig uddannelse, hvor vi sørger for, at du kommer godt rundt omkring de forskellige funktioner i administrationen og får den bedste oplæring. Dine kvalifikationer: For at komme i betragtning til jobbet som administrationselev hos os skal du som minimum have afsluttet en EUX eller HHX. Derudover forventer vi følgende:
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 05-01-2018

Kontorelever
Personaleafdelingen
Vi søger 1 elev med  start den 1. marts 2018 eller snarest mulig derefter.  6 elever der begynder den 1. september 2018.  Vi tilbyder dig et dynamisk og udviklende miljø. mange forskellige og afvekslende arbejdsopgaver til en attraktiv løn. Du kommer blandt andet til at arbejde med borgerkontakt, sagsbehandling, sekretariatsbetjening, budget, regnskab og projektopgaver.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 19-01-2018

Petworld søger en kontorelev til vores Webshop i Højbjerg.
PW NET K/S
Vil du have relevant indsigt i, hvordan en webshop drives, og trives du med spændende og varierende arbejdsopgaver i en udfordrende hverdag? Så er det måske dig, Petworld mangler. Vi er en veletableret virksomhed i kæledyrsbranchen, som driver e-handel i Danmark, Sverige samt Norge. Vi har oplever stigende succes på marked, hvorfor vi kan tilbyde dig en udfordrende og spændende uddannelse.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 05-01-2018

Kontorelev til offentlig administration
IT-Universitetet i København
Drømmer du om en elevplads i en moderne, innovativ og international virksomhed, hvor hverdagen er præget af faglighed, fællesskab og masser af spændende udfordringer? Så kan IT-Universitetet i København være noget for dig. Vi tilbyder en bred uddannelse og en unik mulighed for at komme ud i mange hjørner af administrationen på en statslig arbejdsplads.    Vi er Danmarks yngste universitet og beskæftiger os gennem forskning og undervisning med mange forskellige sider af IT.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 04-01-2018

Vil du gøre en forskel?
FRODE LAURSEN A/S
Så er du måske en af vores 4 nye ambitiøse administrationselever Ønsker du en praktisk 2-årig uddannelse, der gør dig stand til at varetage en bred vifte af opgaver, og opfylder dine ambitioner om ansvar og udvikling? Så er muligheden her! Vi søger netop nu administrationselever med opstart i begyndelsen af 2018.
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Klar til at ligge verden for dine fødder?
FRODE LAURSEN A/S
Så er du måske en af vores 6 nye spedition- og shippingelever Har du lyst til en praktisk 2-årig uddannelse i et tempofyldt miljø, hvor teamwork og købmandsskab er altafgørende? Og hvor du har ambitioner om udvikling og ansvar? Så er muligheden her! Vi søger netop nu spedition- og shipping elever med opstart i begyndelsen af 2018. Vi er mange unge, der gerne vil være dine nye kolleger
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Økonomielev
FRODE LAURSEN A/S
 – der har mod på mere Ønsker du en praktisk 2-årig uddannelse i en international koncern? Som økonomielev i Frode Laursen får du udviklet din økonomiske forståelse på tværs af landegrænser, og du får samtidig muligheden for at få opfyldt dine ambitioner om ansvar og udvikling. Lyder det som noget for dig, så søger vi netop nu en økonomielev med opstart i begyndelsen af 2018.
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Vordingborg Kommune søger 4 kontorelever pr. 1. september 2018
Vordingborg Kommune - Vordingborg Kommune
Drømmer du om en uddannelse, som er fuld af muligheder, der kan være med til at bane vejen for din fremtidige karriere, og har du viljen til at yde en god indsats for at dygtiggøre dig?   Så kunne en kontoruddannelse i offentlig administration hos Vordingborg Kommune være et godt uddannelsesvalg for dig.   Om dig  Du har lyst til og mod på at udvikle dine faglige, sociale og personlige kompetencer. Du arbejder opsøgende, målrettet og er åben for nye udfordringer.
Indrykket : 11-12-2017 Ansøgnings frist : 10-01-2018

Uddannelse i administration og økonomi ved Skagens Kunstmuseer - med interesse for IT, turisme og kommunikation.
SKAGENS MUSEUM
Skagens Kunstmuseer har en ledig elevstilling til en person med det rette engagement og servicegen.Vi kan tilbyde:Et kreativt og engageret miljø med kollegaer med interesser i kunst, kommunikation og økonomiEt dynamisk og travlt miljø en uformel omgangstoneUddannelsesmiljø inden for administration, økonomi og ITKontakt og inspiration fra medarbejdere med interesse for kunst og kulturhistorieVi forventer af dig:
Indrykket : 07-12-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2018