Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Initiativrige og videbegærlige kontorelever
Frederiksberg Kommune
Er du klar på nye udfordringer og har du lyst til at prøve kræfter med en af hovedstadsområdets største arbejdspladser? Så søg en elevplads i Frederiksberg Kommune med specialet offentlig administration. Om uddannelsen I Frederiksberg Kommune giver vi vores kontorelever en alsidig og udviklende toårig uddannelse, hvor der er fokus på at udvikle både de faglige og personlige kompetencer. Du kan vælge mellem to typer af elevpladser, henholdsvis en allround-elevplads eller en med fokus på borgerservice.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 18-02-2017

Kontorelev i landets største webbureau
DANAWEB A/S
Bliv elev i en sprudlende virksomhed og få en alsidig uddannelse med masser af faglige udfordringer!Danaweb tilbyder et spændende elevforløb i vores økonomiafdeling, hvor du vil få mulighed for at udvikle dig gennem en række forskellige opgaver og lære at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Elevuddannelsen omfatter opgaver som fakturering, rykkerprocedure, håndtering af kundekontakt og meget mere. Det er vigtigt for os, at du under hele elevuddannelsen bliver udfordret og udvist tillid i dit læringsforløb.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 12-02-2017

Kontorelev
University College Lillebælt - Campus Odense
Kontorelever til et spændende miljø Vi søger to kontorelever med ansættelse den 15. august 2017 til vores nye Campus i Odense på Niels Bohrs Alle. Du vil få en spændende og varierende arbejdsdag med mange opgaver, udvikling og løbende forandringer, men hvor dit engagement og interesse er afgørende for, hvor meget du vil blive involveret i. Du vil som elev komme til at hjælpe vores mange studerende og kursister med administrative opgaver som f.eks. optagelse, eksamen, praktik og SU. Du vil via vores Information og Studieservice få en stor kontaktflade til bl.a.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Kontorelever til Vejle Kommune
Koncern HR
Medskaber af fremtiden - bliv kontorelev ved Vejle Kommune        Om jobbet    Vi søger fra 1. september et hold nye engagerede kvikke kontorelever, der vil være med til at gøre en forskel i en stor organisation, hvor ikke to dage er ens.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 05-02-2017

Kontorelev
University College Lillebælt - Campus Vejle
Kontorelever til et spændende miljø Vi søger to kontorelever med ansættelse den 15. august 2017 til UCL Campus Vejle. Du vil få en spændende og varierende arbejdsdag med mange opgaver, udvikling og løbende forandringer, men hvor dit engagement og interesse er afgørende for, hvor meget du vil blive involveret i. Du vil som elev komme til at hjælpe vores mange studerende og kursister med administrative opgaver som f.eks. optagelse, eksamen, praktik og SU. Du vil via vores Information og Studieservice få en stor kontaktflade til bl.a.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Vil du være kontorelev i Odense Kommune?
Odense Kommune
Har du lyst til at være elev i en politisk styret organisation i konstant udvikling? Vil du have de bedste kort på hånden efter endt uddannelse? Vi ønsker de bedste elever, der forlanger noget af sig selv og sin arbejdsplads - er det dig? Vi søger ca. 16 kontorelever, der kan starte på den to-årige uddannelse med speciale i offentlig administration den 1. september 2017. Om uddannelsen Du kommer i praktik i flere forskellige afdelinger og på skoleophold med en afsluttende prøve.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 15-02-2017

Kontorelev til Vejen Kommune
Økonomi
Uddannelse med fremtid - bliv elev i Vejen Kommune      Ønsker du en uddannelse med afveksling og udfordringer så kig her:      Vi søger pr. 1.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

Kontorelev til Vejen Kommune
Borgerservice
Uddannelse med fremtid - bliv elev i Vejen Kommune      Ønsker du en uddannelse med afveksling og udfordringer så kig her:      Vi søger pr. 1. september 2017 en elev til Borgerservice.    Elevtiden er to år og består dels af en praktisk, dels af en teoretisk del.    Borgerservice beskæftiger sig med personlig og telefonisk betjening af Vejen Kommunes borgere, herunder hjælp til digital selvbetjening m.v.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

Kontorelev til Vejen Kommune
Jobcenter
Uddannelse med fremtid - bliv elev i Vejen Kommune      Ønsker du en uddannelse med afveksling og udfordringer så kig her:      Vi søger pr. 1. september 2017 en elev til Jobcentret og Børn og Ungeenheden.    Elevtiden er to år og består dels af en praktisk, dels af en teoretisk del.    Den praktiske del af uddannelsen vil blive tilrettelagt sådan:    Et år i Jobcentret og et år i Børn og Ungeenheden.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

Kontorelev
Personalekontoret
Grib chancen og bliv elev i Folketingets Administration.   Folketingets Administration søger to ansvarsfulde og kvalitetsbevidste kontorelever med speciale i offentlig administration.   Vi kan tilbyde dig en spændende elevplads med fokus på offentlig administration. Du kommer til at være med helt tæt på, hvor lovene bliver til, og du vil opleve en stor faglig- og personlig udvikling i løbet af dine 2 år som elev hos os.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 08-02-2017