Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
IGU-praktikant til Sundhedsdatastyrelsen
Direktionssekretariatet
Sundhedsdatastyrelsen søger en IGU-praktikant til varetagelse af diverse servicefunktioner i direktionssekretariatet, beliggende Ørestads Boulevard 5, 2300 København S   Om IGU  Integrationsgrunduddannelsen (IGU) er et tilbud til flygtninge eller familiesammenførte til flygtninge, der er fyldt 18 år og er under 40 år, når uddannelsen begynder. Det er en betingelse, at man har haft folkeregisteradresse i Danmark i mindre end fem år.
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 05-11-2017

Økonomi- / Regnskabselev søges til Scanavo A/S
SCANPEOPLE ApS
For vores søsterselskab Scanavo A/S søger vi en struktureret og omhyggelig økonomielev. Interesserer du dig for kreditor og debitor området? Vil du trives i et ungt og dynamisk miljø, hvor det går stærkt? Og har du interesse i en fremtidig karriere i en international virksomhed? Så er du måske den nye kollega, vi søger til Scanavo A/S´ regnskabsteam.
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

Speditørelev
BHS Logistics A/S
Vi har en spændende organisation med opgaver indenfor planlægning, kundeservice, økonomi m.m. af både nationale og internationale transport og logistikopgaver. Arbejdet er meget alsidigt, og du vil dagligt komme i kontakt med mange kollegaer, kunder og leverandører. Uddannelsen tager 2 år, hvoraf minimum 7 uger foregår på Roskilde Handelsskole med afsluttende eksamen. Du vil få en omfattende uddannelse i speditionsfaget med vægt på landtransport. 
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 12-11-2017

Office Assistant Intern
ØER A/S
We are looking for an enthusiastic intern to join our international company! Under the supervision of the Project Manager, this approximately 20 hours a week, hands-on position will be responsible for assisting across multiple program areas including logistics, communications, HR and administration. You are preferably enrolled in a business administration / office / HR education program at the university and you want to gain some office work experience. You are organised, have attention to details and can multitask.
Indrykket : 14-10-2017 Ansøgnings frist : 10-11-2017

Kontorelever til Offentlig administration, Regionshuset Viborg
Koncern HR, Center for Kompetenceudvikling
Kontorelever til Region Midtjylland Er du klar til at tage udfordringen op? Vi søger engagerede kontorelever,som kan begynde på kontoruddannelsen med speciale i Offentlig administrationpr. 1. februar og 1. marts 2018. Vi er en stor og moderne arbejdsplads med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Regionens arbejdsopgaver varetages med udgangspunkt fra flere adresser.
Indrykket : 09-10-2017 Ansøgnings frist : 25-10-2017

Kontorelever til Offentlig administration, Regionshuset Aarhus
Koncern HR, Center for Kompetenceudvikling
Kontorelever til Region Midtjylland Er du klar til at tage udfordringen op? Vi søger engagerede kontorelever,som kan begynde på kontoruddannelsen med speciale i Offentlig administrationpr. 1. februar 2018. Vi er en stor og moderne arbejdsplads med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Regionens arbejdsopgaver varetages med udgangspunkt fra flere adresser.
Indrykket : 09-10-2017 Ansøgnings frist : 25-10-2017

Økonomi- / Regnskabselev søges til Scanavo A/S
SCANPEOPLE ApS
For vores søsterselskab Scanavo A/S søger vi en struktureret og omhyggelig økonomielev. Interesserer du dig for kreditor og debitor området? Vil du trives i et ungt og dynamisk miljø, hvor det går stærkt? Og har du interesse i en fremtidig karriere i en international virksomhed? Så er du måske den nye kollega, vi søger til Scanavo A/S´ regnskabsteam.
Indrykket : 09-10-2017 Ansøgnings frist : 04-12-2017

Økonomielev/Trainee
Lasertryk.dk A/S
Økonomielev/TraineeVil du være en del af et firma i vækst? Brænder du for at arbejde med tal? Og har du let ved at samarbejde? Så er det måske dig vi søger som økonomielev ved Lasertryk.dk. Vores bogholderi består af 7 friske kollegaer som gerne vil lære fra sig og skabe en dygtig økonomimedarbejder.Som trainee vil du bl.a.
Indrykket : 06-10-2017 Ansøgnings frist : 30-11-2017

SPEDITØRELEV TIL COMBINO EAST APS, TOFTLUND
COMBINO EAST ApS
Combino East ApS er en transportvirksomhed med speciale i transport af køle/frysegods og i en rivende udvikling. Du bliver en del af et ungt team, hvor du hurtigt vil få egne ansvarsområder og mange spændende udfordringer i dagligdagen. Vi vil gerne høre fra dig hvis du kan sige ja til: - et godt købmandskab (flair for køb/salg) - Tør tage ansvar - Gode kommunikationsevner - Empatisk - kan  trives/udfordres ved travle hverdage - teamplayer
Indrykket : 05-10-2017 Ansøgnings frist : 30-11-2017

Speditørelev
BENDIX TRANSPORT DANMARK A/S
SPEDITØRELEV Til vort kontor i Fredericia søger vi en speditørelev for tiltrædelse 1. december, 2017. Vi tilbyder dig en fremtidsorienteret uddannelse i en velfungerende dynamisk international transport- og logistikvirksomhed. Du får en spændende og afvekslende hverdag sammen med gode kolleger og en uddannelse, der vil give dig en rigtig god ballast og mange muligheder.
Indrykket : 03-10-2017 Ansøgnings frist : 06-11-2017