Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kontorelever til administrationsområdet
Odsherred Kommune
Kunne du tænke dig at blive en del af en stor og dynamisk organisation hvor tillid og ansvar går hånd i hånd? Så er du måske en af de kommende elever i Odsherred Kommunes administration pr. 1. september 2017. Du får en alsidig uddannelse med speciale i offentlig administration, og du får mulighed for at få indsigt i opgaver og funktioner i flere af kommunens fag- og fællescentre.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 22-03-2017

Kontorelever - 2017
Banedanmark
Vil du have en praktisk uddannelse og kickstarte dit arbejdsliv? Så skal du måske være en del af vores nye hold af kontorelever med speciale inden for offentlig administration. Hvis du har mod på en praktisk uddannelse, som giver gode jobmuligheder inden for administration både i og udenfor Banedanmark, så læs videre. Uddannelsen begynder den 1. september 2017. Opgaver, som betyder noget, og et godt netværk Banedanmark er en stor og alsidig arbejdsplads, og et elevforløb hos os giver dig mulighed for at afklare, hvilket fagområde der interesserer lige netop dig.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017

Kontorelev i offentlig administration
Region Nordjylland
Trives du med udfordringer og ansvar? Kan du lide at tumle med ord og tal? Så er det måske, dig der skal være vores nye kollega…   Vi er på udkig efter elever til en 2-årig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Vores kontorelevuddannelse giver gode kort på hånden og er et stort skridt på vejen mod et spændende job.   Som kontorelev i Region Nordjylland får du en hverdag præget af spændende udfordringer og oplevelser.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017

Niels Brock søger 2 kontorelever med lyst til udfordringer
Niels Brock Copenhagen Business College
VI TILBYDER Vi søger 2 kontorelever med speciale i offentlig administration med start den 1. september 2017. Som elev hos Niels Brock får du en velkoordineret elevuddannelse, og du bliver en del af en stor og spændende organisation med mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver og vil under hele forløbet have støtte fra den elevansvarlige, den oplæringsansvarlige samt dine kolleger. Samtidig bliver du en del af Niels Brocks elevteam.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Kontorelev Psykiatrisk afdeling Vejle
Psykiatrisk Afdeling Vejle-Kolding
Vil du være vores nye kontorelev?  Psykiatrisk afdeling Vejle.    Vi er på udkig efter en frisk, udadvendt og servicemindedelev til en 2 årig all-round kontoruddannelse i offentlig administration.Stillingen er placeret i vores ledelsessekretariat, og vi forventer, du kanstarte den 1.
Indrykket : 18-02-2017 Ansøgnings frist : 25-03-2017

Elev
Royal Greenland AS
Er du vores nye elev? Kunne du tænke dig en hverdag med fart på, en stejl læringskurve og ansvar allerede fra dag ét? Så er en uddannelse hos Royal Greenland noget for dig! Vi søger 2 elever til henholdsvis økonomi og kundeservice i vores afdeling i Svenstrup J. Med afdelinger verden over og en årlig omsætning på knap 5 mia. DKK, er Royal Greenland en førende virksomheden indenfor fisk og skaldyr i Europa. Vi er repræsenteret i bl.a.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 19-03-2017

Resultatorienteret økonominørd søges til elevplads
Outsource dk
Er du ansvarsbevidst, struktureret og resultatorienteret?Outource dk er en virksomhed med fokus på vækst, succes og forandring. Det forudsætter, at vi har de bedste medarbejdere i branchen, og det begynder med de elever, som vi ansætter.   
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Kontorelever
Kalundborg Kommune
Om jobbet Kalundborg - kommunen midt i landet, ude ved vandet søger kontorelever. Den 1. september 2017 ansætter Kalundborg Kommune fire nye kontorelever inden for specialet Offentlig administration. Kalundborg Kommune er en arbejdsplads med en åben og fri omgangstone.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 16-03-2017

SELTA søger en kontorelev til informationen
SELTA VIBORG A/S
FÅ EN FREMTID MED MØBLER, STIL OG PLADS TIL UDVIKLING SELTA søger en kontorelev til informationen Som vores nye kontorelev, er du en af de personer, som mange af vore kunder først kommer til at snakke med.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 23-03-2017

2 elever med specialet Offentlig Administration til Egedal Kommune
Egedal Kommune
Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?   I løbet af dine to år i Egedal Kommune, vil du arbejde i to forskellige områder (centre), og dine opgaver vil være en god veksling mellem administrative- praktiske – og udviklingsmæssige opgaver.
Indrykket : 15-02-2017 Ansøgnings frist : 19-03-2017