Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kontorelev hos UUV Køge Bugt - når uddannelse er vigtig.
Køge Kommune
Kontorelev hos UUV Køge Bugt UUV Køge Bugt tilbyder en kontorelevplads inden for Administration med hovedvægt på økonomi, personale og IT. Vi forventer, at du har gennemført HHX, GF2 eller tilsvarende, og at du søger en praktikplads i et le­vende og dynamisk miljø, som er i konstant bevægelse. Ansættelsen er pr. 10. august 2017. Sekretariatet på UUV er en central del af UUV Køge Bugt, der løfter opgaven med at vejlede elever og unge på vej mod uddannelse og job.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 12-06-2017

Kontorelev
Dynaudio A/S
Har du lyst til at blive en del af "Dynaudio-teamet" og bidrage til noget af verdens bedste lyd? Så har vi en spændende elevstilling, som vi søger besat. Afdelingen er "geografisk" placeret i vores indgangsområde og har - foruden et bredt spænd af logistikopgaver såsom ordremodtagelse, registrering, opfølgning, bestilling af forsendelser/fragt koordinering, håndtering af mindre reklamationer mm. - også ansvaret for vores reception; dvs. modtagelse af gæster og omstilling af telefoner. Kontakten med kunderne er primært elektronisk, men foregår også pr. telefon og personligt i receptionen.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 15-07-2017

Administrativ elev med speciale i offentlig administration
Randers Kommune
Få en stærk og alsidig uddannelse som administrativ elev hos Ejendomsservice, Teknisk Service og Vagt Randers Kommune, Teknisk Service og Vagt søger en elev med speciale i offentlig administration med opstart den 1. juli 2017. Har du interesse for god service, borgerbetjening og offentlig administration, så er en elevuddannelse i Randers Kommune måske noget for dig. Som elev hos Teknisk Service og Vagt kan du forvente en alsidig hverdag i et miljø med en uformel omgangstone og et stærkt sammenhold.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 11-06-2017

RealMæglerne Olesen & Christensen Vanløse søger kontortrainee
REALMÆGLERNE HOLDING A/S
Skal du være vores nye kollega og en del af et dynamisk team? Til vores butik i Vanløse søges en kontortrainee, der som person er udadvendt, positiv og serviceminded. Du vil blive en del af et travlt, lokalt og markedsledende og målrettet vinderteam, hvor vi løfter i samlet flok og stiller høje krav til hinanden. Du er måske finansøkonom (ikke noget krav) og vil gerne have en god basisuddannelse i mæglerbranchen.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 18-07-2017

Kontorelev med speciale i Administration
JUNGE A/S
Kontorelev i administration til international tøjvirksomhed.   Vi søger en kontorelev med tiltrædelse 1. august 2017 (eller senere efter aftale). Vi kan tilbyde dig en allround 2-årig kontoruddannelse i et spændende internationalt miljø. Da en meget stor del af vores kommunikation med udlandet sker på engelsk og tysk, vil det være en fordel at beherske disse 2 sprog på et rimeligt niveau. Vi kan tilbyde dig:
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 18-07-2017

Elev med fokus på projekt koordinering og internationalt salg søges for Scanavo
SCANPEOPLE ApS
Interesserer du dig for spil og film og brænder for at lære mere om kommunikation, salg, administration og koordinering? Har du lyst til at arbejde i et ungt og dynamisk miljø hvor det går stærkt og har du interesse i en fremtidig karriere indenfor medier og Home Entertainment? Har du lyst til at arbejde med nogle af de største film og spil producenter? Hvis ja, så er du måske den nye kontorelev ScanPeople søger til top motiveret team hos vores søsterselskab Scanavo A/S.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017

Kontorelev til kursist-/elevadministration på TECHCOLLEGE
TECHCOLLEGE
Er en dynamisk hverdag med højt arbejdstempo lige noget for dig? Så kan uddannelsen som kontorelev i kursist-/elevadministrationen på TECHCOLLEGE være det helt rigtige valg for dig. Jobprofil Som kontorelev på TECHCOLLEGE får du en bred uddannelse med store udviklingsmuligheder, der kan være med til at bane vejen for din fremtidige karriere. Uddannelsen er med speciale inden for administration og har en varighed på 2 år incl.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 07-06-2017

Skatteministeriet søger kontorelev med speciale i offentlig administration
Skatteministeriet
Som kontorelev i Skatteministeriet vil du få en bred vifte af opgaver og en dynamisk hverdag. Du vil få en solid oplæring og med tiden et stort ansvar, i takt med at du udvikler dig. Vores arbejde har stort offentligt og politisk fokus, og du vil opleve den politiske verden på tæt hold.     I Skatteministeriet arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Som medarbejder i Skatteministeriet er du med til at skabe fundamentet for finansieringen af Danmark.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 09-06-2017

Stena Line søger elev til speditionsafdelingen
STENA LINE DENMARK A/S
Til vores kontor i Frederikshavn søger vi en elev til vores Fragt- og Speditionsafdeling med tiltrædelse cirka 1. august 2017. Vi forventer, at du: • har bestået ell. består HHX el. HGS • har gode sprogkundskaber i engelsk og tysk.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 15-06-2017

All-round kontorelev
Hanstholm Havn
ALL-ROUND KONTORELEV med mod på en spændende og alsidig uddannelse i et maritimt miljø Uddannelsen: Uddannelsen er en 2-årig uddannelse, hvor der fokuseres på afvekslende opgaver og erfaring med alle facetter i en administration, herunder bl.a.:
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 21-06-2017