Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Elev med fokus på projekt koordinering og internationalt salg søges for Scanavo
SCANPEOPLE ApS
Interesserer du dig for spil og film og brænder for at lære mere om kommunikation, salg, administration og koordinering? Har du lyst til at arbejde i et ungt og dynamisk miljø hvor det går stærkt og har du interesse i en fremtidig karriere indenfor medier og Home Entertainment? Har du lyst til at arbejde med nogle af de største film og spil producenter? Hvis ja, så er du måske den nye kontorelev ScanPeople søger til top motiveret team hos vores søsterselskab Scanavo A/S.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Kontorelev til HR afdeling i Brande
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Job ID: 267972 Lokation: Brande Organisation: Siemens Gamesa Renewable Energy i Denmark – www.siemens.com/windpower Ansættelsesform: Elev Til vores HR afdeling i Brande søger vi pr. 1. september 2017 to serviceminded og engagerede kontorelever med speciale i administration. Som kontorelev gennemgår du en praktisk uddannelse, der strækker sig over to år.
Indrykket : 19-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

Økonomi Elev - Team Player
Caso Aps
CaSo Aps CaSo er en dansk virksomhed, der på konsulent basis løser en række økonomiske og administrative opgaver for alle typer og størrelser af danske virksomheder. Vi spænder vidt fra bogholderi, moms og skatteregnskab, årsrapporter, budgettering, regnskabsaflæggelse, løn, ejendomsadministration til økonomichef-opgaver, procesoptimering, dialog med bank, digitalisering og forretnings-udvikling. Vi tager ansvar for vores kunder, og de opgaver vi løser for dem. Vi kender vores kunder, deres virksomheder og deres særkender.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Er du vores nye økonomi-elev?
TeamVikaren
Kan du lide at arbejde med tal? – og har du lyst til at lære økonomifagets mange spændende områder? Så skynd dig at sende en ansøgning. TeamVikaren/PersonaleBørsen er på udkig efter en udadvendt og serviceminded økonomielev til økonomiafdelingen i Aarhus, med tiltrædelse hurtigst muligt. Som økonomielev hos os får du rigtig gode muligheder for at lære faget fra A til Z. Vi forventer, at du er nysgerrig og ikke er bange for at kaste dig ud i nye opgaver.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 18-09-2017

Kontorelever til Københavns Politi
Københavns Politi
København, Københavns Politi,
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 24-09-2017

ADGANGSBILLETTEN TIL EN GOD KARRIERE STARTER HER….!!
SELTA VIBORG A/S
Selta Viborg søger kontorelev til administrationen…. Er det dig? Vil du lære det administrative håndværk – og må det gerne være i en kreativ virksomhed i vækst? Så er du måske den nye elev… Vi søger en kontorelev til vores administration med start til september. Vi regner med, at vores nye elev er energisk, imødekommende og ikke mindst servicemindet og du trives med udfordringer og travlhed.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Petworld søger en kontorelev med interesse for marketing
PW NET K/S
Vil du have relevant indsigt i, hvordan en førende butikskæde og webshops drives, og trives du med spændende og varierende arbejdsopgaver i en udfordrende hverdag? Så er det måske dig, Petworld mangler. Vi er en veletableret virksomhed i kæledyrsbranchen med mere end 30 butikker i Danmark og webshops målrettet hele Norden. Vi vækster massivt og tilbyder mange varierende arbejdsopgaver, hvorfor vi kan tilbyde dig en udfordrende og spændende uddannelse. Jobbet indebærer
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

Kontorelev til Langsøskolen
Langsøskolen
Langsøskolen er en nyere skole bestående af både en distriktsskole og et inklusionscenter. Skolen er faseopdelt, og lærere og pædagoger har så vidt muligt sit tilhørssted i én fase.     Skolen har 465 elever fordelt med 355 på distriktsskolen og 110 i inklusionscentret. Vi er cirka 100 ansatte, som er næsten ligeligt fordelt mellem lærere og pædagoger.   Langsøskolen er distriktsskole for elever fra Århusbakken og en del af Sydbyen, og vi er samtidig overbygningsskole for Resenbro og Voel skoler.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Kontorelev Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden søger en elev til kontoruddannelse med speciale i offentlig administration med tiltrædelse pr. 1. november 2017 eller snarest muligt derefter.     Kriminalforsorgen Hovedstaden tilbyder en bred og alsidig kontoruddannelse i en spændende og dynamisk virksomhed. Du skal været indstillet på at arbejde såvel i Institution Københavns Vestegn og Bornholm, Kif-Glostrup (Kriminalforsorgen i Frihed) som i Områdekontoret i København.     Som kontorelev vil du gennemgå en 2-årig uddannelse, hvor du vil stifte bekendtskab med en række afdelinger.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 08-09-2017

Kontorelev med speciale i økonomi
SYDFYNS ELFORSYNING A/S
Genopslag - SEF A/S søger en elev til Økonomiafdelingen SEF A/S søger med tiltrædelse 1. oktober 2017 en elev til erhvervsuddannelsen med specialet Økonomi. Som elev hos SEF vil du deltage i alle de økonomiske- og administrative opgaver i selskabet Økonomiafdeling. Opgaver: All-round uddannelse i økonomiafdelingens alm. forekommende opgaver, herunder: • Bogføring • Fakturering • Lønbehandling • Afstemning, indberetning og statistik m.m. • Postomdeling.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017