Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speditionselev hos TNT
ELEV Speditionselev hos TNT, dog ikke voksenelev. TNT Danmark – Kokmose 5, 6000 Kolding Søger du en fremtid med spændende udfordringer? TNT i Kolding søger elever til 1. oktober 2017. Som kontorelev med speciale i spedition & shipping får du en uddannelse, der giver dig gode kort på hånden og en solid ballast du kan bruge i din videre karriere. Du får en afvekslende hverdag med masser af udfordringer - og et eftertragtet og anerkendt papir på dine færdigheder. Elevtiden varer 2 år, med 8-10 ugers skole på International Business College i Kolding.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 02-08-2017

Økonomi Elev i Italiensk Handelsvirksomhed
Casa Italia A/S
Som økonomielev hos Casa Italia A/S, vil vi gøre vores for, at du får det bedst tænkelige uddannelsesforløb og oplæring - målet er at du lærer at arbejde selvstændigt om kommer til at berøre alle aspekter indenfor regnskab, så du kan bliver klædt godt på til arbejdsmarkedet, den gode karriere, så du kan nå dine mål og drømme. Dine arbejdsopgaver. Som elev i økonomifunktionen vil du komme til at varetage hele virksomhedens regnskab, i samarbejde med vores administrerende direktør, hvor en høj grad af arbejdet udføres ved frihed under ansvar.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 31-07-2017

Kontorelev hos IBA Erhvervsakademi Kolding
Erhvervsakademi Kolding
Erhvervsakademi Kolding søger en serviceminded og dygtig kontorelev med ”administration” som speciale til ansættelse 1. september 2017.    Du kan se frem til at blive en del af et internationalt miljø, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

Elev til advokatkontor.
ADVOKATFIRMAET T ULDALL HANSEN & IB RENE LAURSEN
Vi søger en dygtig og ambitiøs elev til vores kontor. Har du lyst til at arbejde på et alsidigt advokatkontor, hvor hverdagen altid er interessant og med alsidige og udfordrende opgaver, og har du lyst til faglige og personlige udfordringer, er det dig vi søger. Du vil gennem din uddannelse få kendskab til alle arbejdsgange på et advokatkontor. Du vil komme til at arbejde både selvstændigt, men også i tæt samarbejde med erfarne uddannede advokatsekretærer og jurister. Kvalifikationer:
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 01-08-2017

Cimbria søger elev til Planlægningsafdelingen
Cimbria Manufacturing A/S
Pr. 01/11-2017 søger vi kontorelev til vores Produktionsplanlægning i Cimbria Manufacturing A/S   Vi lægger vægt på at du • har et godt humør og udviser engagement • er god til at samarbejde og kan lide team work • er stabil, loyal og ansvarsfuld
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 18-08-2017

Elev med fokus på projekt koordinering og internationalt salg søges for Scanavo
SCANPEOPLE ApS
Interesserer du dig for spil og film og brænder for at lære mere om kommunikation, salg, administration og koordinering? Har du lyst til at arbejde i et ungt og dynamisk miljø hvor det går stærkt og har du interesse i en fremtidig karriere indenfor medier og Home Entertainment? Har du lyst til at arbejde med nogle af de største film og spil producenter? Hvis ja, så er du måske den nye kontorelev ScanPeople søger til top motiveret team hos vores søsterselskab Scanavo A/S.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017

Kontorelev med administration som speciale
TØMRER- OG SNEDKERFIRMAET PETER ELLEGAARD A/S
Vi kan tilbyde et godt og alsidigt job som kontorelev med speciale i administration. Vi sørger for at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Uddannelsen kan påbegyndes medio august eller efter aftale. Vi er en solid og moderne håndværksvirksomhed og du vil indgå i et samarbejde med 30 ansatte (5 på kontor, 5 lærlinge og 20 tømrer/snedkere).
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 21-08-2017

Logistikelev
Palsgaard A/S
Brænder du for logistik, og har du lyst til at arbejde og udvikle dig i en international virksomhed i vækst, så er er du måske vores nye logistikelev på Palsgaard. Palsgaard A/S søger en logistikelev med opstart 1. august 2017. Som logistikelev bliver du en del af vores Supply Chain Center, hvor vi dagligt sikrer rettidig levering og god service til vores globale kunder. Du vil som elev på Palsgaard få udfordringer og selvstændige opgaver, og der vil være rig mulighed for sparring hos dine kolleger i teamet.
Indrykket : 24-06-2017 Ansøgnings frist : 13-07-2017

Kontorelev i Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Haderslev Kommune søger en dygtig og engageret kontorelev inden for specialet offentlig administration, med opstart den 1. september 2017, sammen med de øvrige 3 elever der starter samme dato.   Drømmer DU om en erhvervsuddannelse i en offentlig virksomhed fuld af muligheder, der kan være med til at bane vejen for din fremtidige karriere, og har du viljen til at yde en god indsats for at dygtiggøre dig? Så kunne en elevplads hos os måske lige være noget for dig!  Denne elevstilling indebærer 1. år af elevtiden i afdelingen Arbejdsmarked Haderslev i administrationen, og 2.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 25-07-2017

Selvstændig økonomielev til Vejdirektoratet i København
Regnskab
Kan du arbejde selvstændigt og har du lyst til at indgå i vores elevnetværk, hvor du sammen med andre elever arbejder for et godt fællesskab, faglig sparring og god trivsel? Er du positiv i din tilgang til andre mennesker og nysgerrig på at lære nyt – så er det lige dig vi søger.   Hos os arbejder du med opgaver, der skaber værdi i danskernes hverdag, og Vejdirektoratet er et sted med mange berøringsflader både til trafikanter, borgere og den politiske verden.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 27-07-2017