Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Salgsassistentelev til byggecentret til Tømmergaarden Hurup
TØMMERGAARDEN HURUP
Hurtigst mulig søger vi en salgsassistentelev til vores byggecenter i Hurup, som er en del af Tømmergaarden. Vi går op i, at alle vores kunder oplever ordentlig kvalitet og ordentlig rådgivning, når de handler hos os.For den dygtige elev/voksenelev er der tale om en spændende og udfordrende uddannelse, der kan være springbrættet til at gøre karriere i vores succesfulde forretninger i Tømmergaarden.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 03-02-2017

Blomsterdekoratør-elev søges
BLOMSTERBUTIKKEN KVISTEN V/ RUTH MUNK PEDERSEN
Elev søges. Vi søger en blomsterdekoratør elev med tiltrædelse hurtigst muligt. Du skal være en frisk og kreativ anlagt person, som er klar på nye udfordringer og virkelig vil blomsterfaget - og gerne med lidt kendskab til faget. Du skal have bestået en HG2 for at komme i lære. Vi forventer, at du har et godt humør, er fleksibel - imødekommende og kundeminded. Du skal være ikke-ryger og gerne med kørekort.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 13-02-2017

Salgselev, NANNA XL Esbjerg
Nanna XL, BROEN Shopping
Til vores nye Nanna XL i Esbjerg BROEN Shopping søger vi en modeinteresseret elev. Kan du tænke dig at være med til at starte en ny butik op i et helt nyt, lækkert center? Så læs videre! Som elev i Nanna XL skal du se din fremtid i detailhandel og brænde for at blive fremtidens bedste tøjsælger. Du skal se det som din vigtigste opgave at lære, træne og udvikle dine evner som sælger i Nanna XL. Du kan ikke vente med at indgå i et ambitiøst team af kolleger fra hele landet og lære alt om den daglige drift af en moderne modebutik.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 05-02-2017

Butikselev med Speciale i Ure Guld Sølv
Strøgets Ure-Guld v/Sing K Nguyen
Vi søger elever til vores 3 forretninger i hjetet af KøbenhavnVi kan tilbyde en spændende uddannelse med masser af fremtidsmuligheder i et spændende miljø hvor vi også har eget værksted med både urmager og guldsmed.Uddannelsen som salgsassitent med speciale i ure guld sølv indebærer 8 ugers skoleophold i løbet af varigheden på de 2 år. Vi ønsker af dig at du er imødekommende og høflig , smilende og samarbejdsvillig.  Du kan hvis det er dig vi vælger blive del af et team på 18 personer i alder fra 19 til 60+.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017

Butikselev
Nanna XL, Esbjerg Storcenter
Til vores butik i Esbjerg Storcenter søger vi en modeinteresseret elev.Som elev i Nanna XL skal du se din fremtid i detailhandel og brænde for at blive fremtidens bedste tøjsælger. Du skal se det som din vigtigste opgave at lære, træne og udvikle dine evner som sælger i Nanna XL.Du kan ikke vente med at indgå i et ambitiøst team af kolleger fra hele landet og lære alt om den daglige drift af en moderne modebutik. Du skal være en god teamplayer i en forretning hvor alle løfter i fællesskab og være villig til at gøre en forskel. 
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 05-02-2017

Elev i OutdoorXperten
Outdoor X-perten
Grib chancen for at få en uddannelse, hvor du kommer til at arbejde med salg af mærkevarer, en hverdag med fart på samt arbejde i en butik, hvor vi værdsætter god kundebetjening. Vi skal bruge en elev som brænder for udelivet og har interesse i den moderigtige og  tekniske beklædning. Du får dygtige kollegaer som vil hjælpe og uddanne dig på bedste vis.Hos Outdoor Xperten forhandler vi i dag de absolut førende mærker inden for outdoorbeklædning og udstyr til udelivet .
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

Elever til Flying Tiger Copenhagen
Zebra A/S
________________________________________ Elever til Flying Tiger Copenhagen Hvis du er en af dem der helst vil have alting til at være som i går eller forgårs, er der ingen grund til at blive elev hos Flying Tiger Copenhagen. Vi elsker nemlig at vende tingene på hovedet hver gang vi møder det forudsigelige. At arbejde i Flying Tiger Copenhagen handler om at gøre ting meningsfulde og gøre verden til et anderledes, bedre og gladere sted at være. Vi vil skabe glæde ved at bekæmpe ligegyldigheden i alle sammenhænge. Det er det du siger ja til hvis du bliver elev hos Flying Tiger Copenhagen.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Petworld søger Trainee til vores nye butik i Hørsholm!
Petworld Herlev K/S
Petworld søger Trainee til vores nye butik i Hørsholm!Petworld tilbyder en alsidig 2-årig Trainee/elev-uddannelse, hvor gåpåmod og ansvar er vigtige nøgleord.  Er du:                                
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Elev i en travl specialboghandel – er det dig?
Academic Books på City Campus
Vi søger vi en elev, der har lyst og energi til at udføre selvstændigt arbejde med et smil i et til tider meget hektisk miljø. Din arbejdstid vil som udgangspunkt være delt imellem to butikker.  Academic Books har som sit primære formål at servicere de studerende med ”billige bøger til tiden”. Ud over bøger og kontorartikler har den ene butik også et bredt udvalg af klinikudstyr. For at opfylde vores formål har vi et tæt samarbejde med de studerende, undervisere og andre med tilknytning til Københavns Universitet.  
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 03-02-2017

Butikselev i Nykøbing Falster
HUNKEMöLLER DANMARK A/S
Hunkemöller søger butikselev i Nykøbing Falster til vores nye butik Vil du begynde en 2-årig elevuddannelse, hvor du både sælger lingeriprodukter i butikken og deltager i lærerige skoleforløb med andre salgselever?Vil du være en del af et passioneret team af kollegaer, der elsker lingeri og er stolte af at arbejde hos Europas førende lingeribrand?Og kunne du tænke dig at udvikle dine salgsevner i en international virksomhed med solide udviklingsmuligheder?
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 05-02-2017