Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Energisk butikselev søges til iBob-Plus Office butikken i Esbjerg
iBob A/S
Ønsker du en alsidig salgsuddannelse og vil du være med til, at fastholde vores position i Esbjergs erhvervsliv og ikke mindst overfor vores private kunder? Er kundeservice og salg en del af din personlighed og ønsker du at dygtiggøre dig inden for dette? Du vil blive en del af et stærkt team bestående af 3 personer, der både arbejder tæt sammen og selvstændigt i de daglige opgaver. iBob Plus Office er en hurtigt voksende internetforretning med et landsdækkende netværk af butikker, med mere end 50.000 varenumre og 75 medarbejdere.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Butikselev
OLYMPIA CYKLER I/S
Vi søger en butikselev til ansættelse 1/8.Vi forventer at du er serviceminded, og brænder for at give den rette vejledning til vores mange trofaste kunder.Interesse for cykler vil være en fordel, eller at du er motiveret til at lære denne spændemde branche hvor det personlige salg er vigtig.Du skal være stabil og ærlig samt have ordenssans..
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Butikselev til Damkjær sko, Struer
Damkjær Sko
Vi søger en elev til vores afdeling Damkjær sko i Struer.Vi forhandler mange lækre mærker som Vagabond, Adidas, Tamaris, Ecco, osv. Vi har desuden 5 andre butikker i Jylland. Du vil desuden få gode kollegaer, både faglærte og andre elever.Vi forventer du er udadvent, har ordenssans, interesse for mode og sko, og lysten til at blive udlært som en dygtig sælger.Du vil få del i alt hvad den daglige drift indebærer, både salg, lager , dekoration osv.Vi vil løbende kalde til samtale, og ansætter når den rigtige er der, så vent ikke med at sende din ansøgning til:
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 19-03-2017

Butikselev
JAKOB DIGE, HASSERIS ApS
Meget mere elev. Vi søger en dygtig og engageret salgselev til Rema 1000 Hasseris pr 1. august eller efter aftale.Du er ansvarsbevist, energisk, fleksibel og trives i en hurtig og tempofyldt hverdag.Dine arbejdsopgaver bliver disponering, eksponering samt kundebetjening, herudover for du ansvar for din egen afdeling.Du skal medvirke til at Rema 1000 fortsat er lokalområdets foretrukne dagligvarebutik.Vi tilbyder et selvstændigt og udviklende job i et koncept, hvor du bliver værdsat og for stor mulighed for at udvikle dig.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

SALGSELEV - BOLIG
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center
Bahne i Kalundborg søger en dygtig salgselev til boligafdelingen pr. 1. august 2017. Du brænder for SALG generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er den vigtigste opgave i en butik. Du elsker den daglige kundekontakt og er god til at snakke og hygge med kunderne. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.  Samtidig skal du have en ægte interesse i bolig og design, for det har vi!  
Indrykket : 22-02-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017

Bliv handelselev hos Roslev Trælasthandel, Herning
Roslev Trælasthandel A/S
Søger du en spændende læreplads indenfor salg til professionelle kunder så Bliv handelselev hos Roslev Trælasthandel, Herning Roslev Trælasthandel søger 2 handelselever til vores B-2-B forretning i Herning. Vi garanterer, at du får en spændende og alsidig hverdag med masser af udfordringer, som vil udvikle dig både personligt og fagligt, og ruste dig til et spændende liv i handelsbranchen med salg til professionelle kunder. Du får en sjov og indholdsrig arbejdsdag blandt kollegaer med en afslappet omgangstone. Faglig og personlige kvalifikationer: Har bestået EUD eller EUX indenfor butik o
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

SALGSELEV
PROFILPARTNERS ApS
Med god teknisk forståelseVirksomhedsbeskrivelse:Thiim A/S er et handels- og produktionsfirma med ca. 20 ansatte. Firmaet blev grundlagt i 1940 og har stor ekspertise inden for sine forretningsområder. Firmaet importerer og distribuerer industriel IT og elektroniske komponenter samt udvikler og producerer industriel elektronik, der eksporteres til en lang række lande. Firmaet lægger vægt på at yde sine kunder en høj service og opfylder, igennem eget værksted, kundespecifikke behov.Stillingsbeskrivelse:
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

KONTORTRAINEE TIL PROJEKTSALG EJENDOMSMÆGLER SØGES
Ejd.M. Niels Hald Projektsalg A/S
Danbolig Niels Halds 14 butikker har travlt med at sælge boliger, og vi søger derfor en kontor trainee til vores kompetancecenter indenfor projektsalg.    DINE ARBEJDSOPGAVER:    glad og seriøs kundebetjening i forretning og per telefon   bookning af møder og klargøring til møder med kunder   selvstændigt oprette og opdatere sager i afdelingen   være behjælpelig med alle opgaver i afdelingen herunder udarbejdelse af salgsprospekter, brochurer, korrekturlæsninger og udarbejd
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 14-03-2017

Handelselev
EGETÆPPER A/S
EGETÆPPER A/S SØGER:Handelsassistentelev - Salg Til egetæppers skandinaviske Customer Service afdeling i Herning søger vi en elev med tiltrædelse snarest eller senest 1. april 2017. Customer Service arbejder i teams sammen med designere og sælgere.Der er tale om en 2 årig uddannelse, hvor du bl.a. vil komme til at servicere danske kunder og sælgere, lære at styre igangværende projekter i tæt samarbejde med designafdeling, produktion og forsendelse, kontrollere prøver sammen med designerne inden afsendelse samt andre spændende og relevante opgaver.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Euro-Steel Danmark A/S søger ny handelselev.
Euro-Steel Danmark A/S
Euro-Steel søger en frisk elev i alderen 20-25 år. Vi forventer du kan arbejde selvstændigt, har mod på nye opgaver og viljen til at sætte dit aftryk på vores hold. Som elev vil du indgå i vores handelsteam, og få varierende opgaver med bl.a. indkøb, logistik, marketing og salg. Dine arbejdsopgaver afhænger til dels af hvad du viser interesse og flair for, og vil derfor være meget varierende. Som elev forventer vi du har:·         Afsluttet en adgangsgivende ungdomsuddannelse
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017