Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Fashionbutikker søger elever
Bruun-Bruun v/Birgitte Bruun
Drømmer du om at bruge dine skills i en fashionverden fyldt med lækre brands? Og har du talent for at give kunderne en positiv shoppe oplevelse, så har vi en elevplads til dig pr. 1. august 2017 enten i butikken i Vejle eller i Skanderborg. Du bliver en del af et engageret og dynamisk team, der brænder for at give vores kunder den bedste oplevelse - hver gang! Vi har et bredt sortiment af varer inden for tidens hotteste brands og tendenser af tøj, sko og tilbehør - til enhver pris.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 07-07-2017

Salgselev
SuperBrugsen
Er du SuperBrugsens næste salgselev superstar? Vil du have løn for at lære en masse om butik og salg og få venner for livet? Nu har du mulighed for at blande praktisk arbejde med korte, fede skolehold i en 2-årig elevperiode. Lær alt om at arbejde i butik Som salgselev arbejder du fuldtid i SuperBrugsen i Skårup.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 22-07-2017

Handelselev søges til SB VÆRKTØJ
SB VÆRKTØJ A/S
  Du kan være vores nye handelselev?   Frisk og dygtig handelselev søges. Du er selvstændig, fleksibel, alsidig. Har et vindende væsen, og et godt humør. Parat til at lytte, lære og udføre, de opgaver du bliver pålagt. Vi kan tilbyde en elevplads, hvor du vil komme rundt i hele virksomheden, og dermed få en meget alsidig handelsuddannelse. Skriftlig ansøgning sendes til:
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 10-07-2017

SEF A/S søger elev til Økonomiafdelingen
SYDFYNS ELFORSYNING A/S
SEF A/S søger med tiltrædelse 1. september 2017 en elev til erhvervsuddannelsen med specialet Økonomi. Som elev hos SEF vil du deltage i alle de økonomiske- og administrative opgaver i selskabet Økonomiafdeling. Opgaver: All-round uddannelse i økonomiafdelingens alm. forekommende opgaver, herunder: Bogføring Fakturering Lønbehandling Afstemning, indberetning og statistik m.m. Postomdeling. Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 01-07-2017

ELEV - Handelsassistent salg med brancheretning auto!
DANISH CAR PERFORMANCE ApS
ELEV SØGES, der er fyldt med energi og stort flair for biler Danmarks hurtigst voksende bilistbutik søger elev – Vil du være en del af team Billigbilpleje.dk
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 31-07-2017

Vi søger salgsassistentelev til Hjørring Maskincenter
Hjallerup Maskinforretning
Virksomheden tilbyder En spændende, udfordrende og alsidig uddannelse indenfor butiksområdet. Du vil blive en del af et frisk team, hvor du hovedsageligt kommer til at servicere erhvervs- og privatkunder. Uddannelsesperioden er 2 år og den bliver løbende underbygget af skoleperioder. Vi forventer følgende af dig Du har HHX eller HG 2 eller anden relevant uddannelse Du har en positiv indstilling til jobbet Du er serviceminded og har ordenssans Du arbejder selvstændig og har gå-på-mod Du har viden og interesse for hestebranchen Du har kendskabet til landbrugsbranchen Spørgsmål og uddybning af
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 27-07-2017

Handelselev Auto-reservedele.
OVE JENSEN BILER
Kan du have mange bolde i luften ? Har du bestået HG, har du ordrenssans, og har lyst et job med biler, så kan vi tilbyde dig en spændende og alsidig uddannelse, i en branche med FULD FART på, og en rigtig god fremtid. Du vil bla. blive uddannet i;
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 31-07-2017

Louis Nielsen i Herning søger Salgselev
LOUIS NIELSEN A/S
Louis Nielsen i Herning søger salgselev med ambitioner!
Indrykket : 20-06-2017 Ansøgnings frist : 26-06-2017

Selvstændig Shippingelev til International Virksomhed
Seafood Sales ApS
Selvstændig Shippingelev til International VirksomhedDu
Indrykket : 19-06-2017 Ansøgnings frist : 31-07-2017

Salgselev
HELSINGE ISENKRAM ApS
Salgselev HELSINGE ISENKRAM APS   Helsinge Isenkram søger en frisk butikselev   Har du afsluttet, eller er du ved at afslutte en 2 årig HH,gymnasiet så kan du komme til at beskæftige dig med Isenkram,  Elevtiden varer 2 år og afsluttets med en fagprøve.   Du vil blive oplært i kundeservice,  salgsarbejde. Derudover vil du blive en del af et team på 5 medarbejdere, som har ansvaret for at butikken hele tiden fremstår tip top.
Indrykket : 19-06-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017