Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Handelselev søges
JASA COMPANY A/S
Jasa Company A/S er en handelsvirksomhed, der sælger produkter til byggesektoren i Danmark og de nordiske lande. Varesortimentet er bredt og består blandt andet af et velassorteret program af beslag til døre, vinduer, køkken mm.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Salgsassistentelev til PhotoCare i Holstebro
FOTO JENSEN I/S PETER MICHAEL CHRISTIANSEN KENNETH ROSENBERG
PhotoCare i Holstebro søger en Salgsassistentelev Vi efterlyser Danmarks største talent i foto. Har du ambitioner om at gøre din hobby til dit erhverv. Så har vi mulighed for at tilbyde en spændende uddannelse som salgsassistent med speciale i foto med start 1. juli 2017.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 16-05-2017

Salgselev til Louis Nielsen Svendborg ApS
LOUIS NIELSEN A/S
Louis Nielsen Svendborg - søger salgselev med ambitioner! Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og proffesionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces. Samtidig indgår du i vores egen nye Salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 12-05-2017

Salgselev til Louis Nielsen Grindsted ApS
LOUIS NIELSEN A/S
Louis Nielsen Grindsted - søger salgselev med ambitioner! Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og proffesionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces. Samtidig indgår du i vores egen nye Salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.
Indrykket : 25-04-2017 Ansøgnings frist : 12-05-2017

Salgs-elev Aabenraa.
Skousen
Bliv salgs-elev hos Skousen Aabenraa. Kan du sige ja til: • At du foretrækker en arbejdsdag fuld af udfordringer? • At du brænder for salg og synes, at det er sjovt at skabe resultater, og at du er et konkurrencemenneske? • At du trives med kundekontakt og god service? • At et højt vidensniveau og god rådgivning er afgørende for succes? • At blive sælger og ikke ekspedient? • At du drømmer om at blive skarp til butiksdrift og gøre karriere? • At du er en team-player? Så skal du være elev hos Skousen! Hos Skousen sælger vi hvidevarer, støvsugere og andre små-apparater til brug i vores hv
Indrykket : 25-04-2017 Ansøgnings frist : 30-05-2017

Louis Nielsen søger Salgselev til Hørsholm
LOUIS NIELSEN A/S
Louis Nielsen i Hørsholm søger salgselev med ambitioner! Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og proffesionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces. Samtidig indgår du i vores egen nye Salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.
Indrykket : 25-04-2017 Ansøgnings frist : 19-05-2017

Elev søges
Bog og Ide v/Carsten Bank Friis
Elev søges   Har du lyst til at få en uddannelse som salgsassistent i en spændende virksomhed, hvor ikke to dage er ens? I en branche, hvor der ALTID sker noget? Har du lyst til at lære en masse om købmandskab, varepræsentation og god kundepleje?   Så er du måske den rette person for os!
Indrykket : 25-04-2017 Ansøgnings frist : 20-05-2017

Handelselev til webshop og butik
JENSEN COMPANY, HERNING ApS
Er du interesseret i hvordan man driver en moderne butik med egen webshop, er vi måske din næste arbejdsplads. Da vores nuværende elev går på barsel, står vi og mangler ny handelselev snarest muligt. Vi er en moderne virksomhed med fysisk butik i Herning og to aktive webshops: Jensen-company.dk og Pejseringen.dk. Hvad kan vi tilbyde? Et dynamisk arbejdsmiljø med mange forskellige arbejdsopgaver Oplæring indenfor salg og markedsføring Venlige og dygtige kollegaer til daglig sparing Hvad forventer vi af dig?
Indrykket : 19-04-2017 Ansøgnings frist : 10-05-2017

Elev - handelselev/montørelev til ramper, øget tilgængelighed, skridsikre gulve, med mere
EXCELLENT SYSTEMS A/S
Da vi har forrygende travlt, søger vi en stabil person, der er glad for at bruge hænderne og indstillet på ikke at give op før opgaven er løst. Udover dette, skal du være i besiddelse af godt humør og være interesseret i at lære nyt, da opgaverne kan være meget varierede. Du kommer til at lære, hvordan man monterer alle slags ramper (til både kørestole og industriel brug), samt gulvsystemer til skridsikring eller gulvsystemer til beskyttelse af ben og ryg, mm.
Indrykket : 18-04-2017 Ansøgnings frist : 17-05-2017

International Salgselev
LINAK A/S
International Salgselev
Indrykket : 18-04-2017 Ansøgnings frist : 13-06-2017