Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kordegn
Ring Kollund Kirke
En stilling som kordegn ved Rind og Kollund Kirker, Rind-Kollund Sogne er ledig pr. 1. februar 2018.Stillingen er på 37 timer pr. uge.Kordegnen skal varetage følgende hovedopgaver:• Regnskabsføring, herunder også indberetning af løn og udarbejdelse af budgetter og regnskab for Rind-Kollund sogn samt for nogle nabosogne• Personregistrering• Sekretæropgaver for præster og menighedsråd• Betjening af kirkekontoret • Koordinerende administrative opgaver i forhold til kirkens ansatte.
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 13-11-2017

Tilkaldevikar
Job & Velfærd
 søges til bostederne Gudenåvej, Egehøj og Aktivitetshuset Gimle i Bjerringbro Vi søger hermed tilkaldevikarer, som er villig til at indtræde ved akut fravær og ved planlagt ferie mv. På vores 2 Botilbuddet Gudenåvej og Egehøj bor der 11 voksne i alderen 30 – 75 år med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Som tilkaldevikar indgår man i det daglige omsorgsarbejde og i det daglige praktiske arbejde på institutionen. Arbejdet vil foregå i samarbejde med og efter vejledning af det faste personale.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 02-11-2017

Socialrådgiver eller socialformidler søges til Ydelsels- og Integrationsteam
Rådhuset Hårlev
Har du, ligesom os, lyst til at arbejde i en spændende og udfordrende afdeling, hvor der altid er travlt, så er det præcis dig vi søger! Er du socialrådgiver eller socialformidler? Vil du være med til at yde en professionel og imødekommende service til kommunes borgere? Er du helhedsorienteret og interesseret i at arbejde på tværs af faggrupper? Trives du med en hverdag fyldt med udfordringer og forandringer? Så kan du være den nye kollega til vores Ydelses og Integrationsteam.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 08-11-2017

Uddannet pædagog til Ringertoften
Ringertoften
Brænder du for at have en rolle i at skabe forandring og optimere arbejdsfællesskaberne, så børnene får de bedste forudsætninger for læring og udvikling. Dette vil du få stor mulighed for hos Ringertoften.     Vi søger en uddannet pædagog 35 timer om ugen til den integrerede institution Ringertoften.   Hvem er vi  Vi er et hus, som p.t. består af tre vuggestuegrupper, hvor der er 12 børn og fire voksne i hver af grupperne, fem børnehavegrupper, hvor der er 15 børn og tre voksne.   
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 09-11-2017

Center for Social Indsats søger socialrådgiver til voksenhandicapområdet.
Lyngby-Taarbæk Kommune
Da en af vores gode kolleger er fratrådt for at gå på pension, søger vi en ny kollega, socialrådgiver eller socialformidler, til Voksenafdelingen snarest muligt. Stillingen er på fuld tid og til besættelse pr. 1. januar eller snarest derefter. Voksenafdelingen er en del af Center for Social Indsats, som varetager det specialiserede socialområde som også omfatter en børn- og familieafdeling, en integrationsafdeling, et misbrugstilbud og flere andre udføreenheder.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 19-11-2017

Sagsbehandler til afdeling for børn og unge
Slagelse Kommune
Har du lyst til at være med på holdet i en organisation, der er i gang med en positiv faglig udvikling, så er det lige dig vi har brug for i Afdelingen for Børn og UngeVi mangler nogle uddannede socialrådgivere eller socialformidlere, hvis kerneopgaver bliver at undersøge og iværksætte foranstaltninger for børn og unge, herunder foranstaltninger uden samtykke. Endvidere mangler vi kollegaer med interesse for det specialiserede børnehandicapområde, hvor der udover de tidligere nævnte kerneopgaver – også arbejder med tabt arbejdsfortjeneste og merudgifter.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 23-11-2017

Pædagogmedhjælper til Ringertoften
Ringertoften
Den integrerede institution Ringertoften søger en pædagogmedhjælper, som brænder for at gøre en forskel for børnene. Du skal have lyst til at deltage i udviklingen af den pædagogiske dagligdag – med særligt fokus på læring, sprog og bevægelse.    Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, og der er tale om 35 timer om ugen.     Vi kan tilbyde 
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

Vi søger hurtigst muligt Uddannet socialpædagog til Nordjysk Børne-Ungecenter afd. Tranum Enge
Nordjysk Børne- og Ungecenter
Vil du være med til at gøre en positiv forskel for vores unge? Fonden Nordjysk Børne- Ungecenter (NBU) søger en uddannet pædagog til vores afd. Tranum Enge  
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 10-11-2017

Tre pædagoger til EventyrØen på Østerbro
EventyrØen
Vil du arbejde og udvikle dig i en ny velindrettet daginstitution, og være med til at skabe tryghed og udvikling krydret med høj faglighed?      EventyrØen på Østerbro er et rummeligt hus med mange nye muligheder og plads til dine ambitioner. Vi søger tre pædagoger med et særligt engagement for de 0-3-årige til stillinger på 35 meningsfulde timer ugentlig.   
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 05-11-2017

Kirketjenere ved Vejlby Kirke, Aarhus Kommune
VEJLBY MENIGHEDSRÅD
2 stillinger som kirketjenere ved Vejlby Kirke er ledige og ønskes besat hurtigst muligt. Det drejer sig om en stilling med 37 timer ugentlig og en stilling med 20 timer ugentlig. Arbejdet som kirketjener er frit og selvstændigt med mange alsidige opgaver. Du skal indgå i et team af 2 kirketjenere, der medvirker ved gudstjenester og kirkelige handlinger, ved mødeaktiviteter samt varetage de daglige rengøringsopgaver i kirke, sognegård og kirkegårdens materielbygning. Kirketjenerne har gensidig vikarforpligtelse.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 10-11-2017