Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Socialrådgiver som kontaktperson i barselsvikariat til Rusmiddelbehandling Nørre Vold
Modtageenhed Indre
Rusmiddelbehandling Nørre Vold søger socialrådgiver til barselsvikariat som kontaktperson med start den 1. juni 2017 eller snarest derefter. Rusmiddelbehandling Nørre Voldgade hører til i Center for Rusmiddelbehandling København, som igen er en del af Borgercenter Voksne. Center for Rusmiddelbehandling København består af seks enheder samt en række specialtilbud. Rusmiddelbehandling Nørre Voldgade har til opgave at varetage en helhedsorienteret behandling herunder udredning, afklaring og behandling af misbrugsproblemer vedr.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 19-05-2017

Socialrådgiver til Børn og Ungeenheden
Sundhed og Familie - Familie
Børn & Ungeenheden søger 1.juni en socialrådgiver 37 timer ugentlig til arbejdet med udsatte unge med særlige behov.     Børn & Ungeenheden er en del af Sundhed og Familie, som rummer Psykologenheden, Sundhedscentret og Tandplejen. Vores fælles kerneopgave er forebyggelse og mestring. Børn & Ungeenheden er fysisk placeret på to adresser områdekontor Brørup og Basen i Vejen. Denne stilling er placeret på Basen i Vejen.     Børn & Ungeenheden består af socialrådgivere, frontgruppe, børn og ungekonsulenter, familieplejekonsulenter, én koordinator og én afdelingsleder.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 19-05-2017

Socialrådgiver til Socialafdelingen
Myndighed
"Synes du, at det er vigtigt, at psykisk sårbare og udsatte borgere tilbydes gode indsatser der har sammenhæng ?"      Socialrådgiver søges til en fast stilling pr. 1. august 2017     Socialafdelingen er for nylig samlet til én Myndighedssektion, der varetager opgaver med rådgivning, vejledning og i tæt samarbejde med udførerne bevilger individuelt tilpassede indsatser til den enkelte borger på tværs af Socialafdelingens forskellige organisatoriske enheder.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 14-05-2017

GENOPSLAG - Socialrådgiver/socialformidler søges
Helsingør Kommune
Center for Særlig Social Indsats i Helsingør Kommune søger en socialrådgiver/socialformidler til det specialiserede voksenområde Da en af vore dygtige rådgivere skal være vores faglige koordinator og en anden dygtig rådgiver skal videreuddanne sig, søger vi en rådgiver. Vi har besat en af de ledige stillinger, men for at tiltrække flere kvalificerede ansøgere genopslås den anden ledige stilling. Stillingen er 37 timer om ugen men for den rette kandidat vil der være mulighed for ansættelse på et lavere timetal. Stillingen er til besættelse pr. 1.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 19-05-2017

Barselsvikar Det Specialiserede Område
Brønderslev Kommune
Ledigt barselsvikariat som socialrådgiver til myndighed i det specialiserede socialområde, Team Dag, Visitationen     Brønderslev Kommune vil styrke borgerkontakten, fagligheden og ønsker tættere opfølgning på ydelser og understøtte Brønderslev Kommunes Masterplan om at yde hjælp til selvhjælp.   Det Specialiserede Område er en del af myndighedsafdelingen Visitationen i Sundhed og Velfærd i Brønderslev Kommune som fysisk er placeret på Dronninglund Rådhus.  
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 18-05-2017

Sagsbehandler på det specialiserede socialområde
Høje-Taastrup Kommune
Har du en mellemlang eller lang videregående uddannelse og erfaring fra det sociale område?   Kunne du tænke dig at arbejde i forreste række, når det gælder prioritering af den sociale indsats til voksne i Høje Taastrup Kommune?   Team Myndighed i Social- og Handicapcentret i Høje-Taastrup Kommune er en myndighedsafdeling på det specialiserede socialområde.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 19-05-2017

Socialfaglig medarbejder søges til stilling som koordinerende sagsbehandler af foreløbigt 1 års varighed
Hvidovre Kommune
Vi har en øget tilgang af borgere, som visiteres til ressourceforløb og vi søger derfor en ny kollega til vores Ressourceteam med start hurtigst muligt. Stillingen er tidsbegrænset til foreløbigt 1 års varighed. Som koordinerende sagsbehandler i Ressourceteamet i Hvidovre Kommune kommer du til at arbejde med borgere i ressourceforløb via en udviklingsorienteret tilgang.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 29-05-2017

Socialrådgiver til ressourceforløbsteamet
Rådhuset Sorø
Er du uddannet socialrådgiver? Kan du arbejde målrettet med socialfaglige vurderinger og indsatsplaner i den rehabiliterende beskæftigelsesindsats? Så er denne ledige stilling noget for dig. Indsatsen styres med et max. antal sager pr. sagsbehandler, som skal sikre progressiv og effektiv sagsbehandling for at udvikle borgernes arbejds- og funktionsevne i en tværfaglig indsats.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 19-05-2017

Engageret socialfagligmedarbejder til barselsvikar til stofmisbrugsbehandling
Glostrup Kommune
KABS Hvidovre søger fra 1. juli 2017 en dygtig socialfagligmedarbejder (barselsvikariat), der er fagligt stærk indenfor misbrugsområdet og brænder for at arbejde med socialt udsatte borgere med komplekse problemstillinger. Stillingen er tidsbegrænset til 31. oktober 2017 – men med mulighed for forlængelse. KABS Hvidovre tilbyder rådgivning, udredning og ambulant behandling af stofbrugere fra de omkringliggende kommuner. Afdelingen har tilknyttet omkring 260 brugere, hvoraf alle er afhængige af opioider.
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 18-05-2017

En 37 timers stilling til Hvidovre kommunes behandlingstilbud Pulsen
Hvidovre Kommune
Da vores mangeårig kollega skal prøve nye kræfter i Socialtilsynet, søger vi søger pr. 1. juni 2017 en 37 timers behandler til Pulsen.  I Hvidovre kommune har vi fokus på forebyggelse og indsats i nærmiljøet og derfor har politikkerne truffet beslutning om, at misbrugsbehandling til unge borgere i Hvidovre skal kunne tilbydes i lokalmiljøet.    Pulsen startede 1. marts 2014 og tilbyder behandling og rådgivning for unge op til 25 år.
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 22-05-2017