Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Erfaren alkoholbehandler til Rusmiddelcenter Silkeborg
Rusmiddelceneter
Da en af vore dygtige alkoholbehandlere har søgt nye udfordringer, søger Rusmiddelcenter Silkeborg pr. 1. marts 2017 en medarbejder til centrets korterevarende indsats, der arbejder ændringsfokuseret mod alkohol-/stoffrihed eller et stærkt reduceret forbrug.     Det tværfaglige team har 12 medarbejdere (socialrådgivere, pædagoger og sygeplejersker), der tilbyder såvel individuel som gruppebaseret alkohol- og stofbehandling, struktureret hashbehandling samt psykoedukation. Stillingen er placeret i alkoholbehandlingsdelen, som bl.a.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017

Familiesektionen søger handicaprådgiver
Skive Kommune
Familiesektionen søger en handicaprådgiver på fuld tid snarest mulig. Trives du i et selvstændigt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, fokus på udvikling, hvor der er ambitiøse kolleger, opmærksomhed på at faglighed og økonomi følges ad og en coachende ledelsesstil – så har vi en spændende stilling, som måske kan blive din. Handicapteamets målgruppe er børn og unge med en betydelig og varigt nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne eller indgribende kronisk eller langvarig lidelse. Som socialrådgiver/socialformidler i handicapteamet skal du kunne rådgi
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 24-01-2017

Beskæftigelsesrådgiver - barselsvikar
Greve Kommune
Vores først ansatte barselsvikar går nu selv på barselsorlov og derfor søger vi en ny vikar.     I Greve kommune prioriterer vi modtagelse og integration af flygtninge højt. Integrationsindsatsen er organiseret som en velfungerende tværfaglig indsats, hvor vilje til samarbejde, gode ideer og engagement er drivkraften bag kommunens gode resultater for integrationsborgere.   Vi arbejder ambitiøst og resultatorienteret med fokus på den uddannelsesmæssige og virksomhedsrettede indsats.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Familieterapeut til Tidlig Indsats Aarhus, Vuggestedet
Aarhus Kommune
Om jobbet Aarhus Kommune, Børnecentret, Tidlig Indsats Aarhus, Langenæs Allé 18, 8000 Aarhus C søger en familieterapeut med relevant faglig grunduddannelse (pædagog, socialrådgiver, sundhedsplejerske eller lign.), med viden om gravide og spædbørn samt behandlingserfaring i arbejdet med tidlig tilknytning pr. 1. april 2017. Den gennemsnitlige arbejdstid er på 32 timer ugentlig. Der må påregnes nogen fleksibilitet mht.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Socialrådgiver til Ungeteamet
Børn & Unge
Faglig dygtig og stabil socialrådgiver med administrativ flair søges til Ungeteamet fra 1. marts 2017. Der er tale om et vikariat med placering i Familieafdelingens Ungeteam til udgangen af 2017. Ungeteamet arbejder med myndighedsopgaver med fokus på børn- og unge i alderen 13-18 år og deres familie. Derudover har vi i Ungeteamet efterværnssager op til det 23. år.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017

Jobcenter Syddjurs nye Virksomhedsservice Center søger en virksomhedskonsulent
Syddjurs Kommune
Syddjurs sætter skub i integrationen.  Jobcenter Syddjurs nye Virksomhedsservice Center søger en virksomhedskonsulent.  Stillingen er 37 timer om ugen, med fokus på job og uddannelse, til styrkelse af indsatsen for kommunens integrationsborgere. Stillingen indebærer også mentorfunktion i forhold til den enkelte borgeres tilknytning til arbejdsmarkedet.   Opgaven:   Det primære fokus er, at afdække og anvende de faglige kompetencer, den enkelte flygtning eller familiesammenførte bringer med sig.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 04-02-2017

Ungekonsulent til UngeCenter Brønderslev
Brønderslev Kommune
Har du lyst til at være en del af en hektisk men yderst spændende hverdag i et UngeCenter, der er i rivende udvikling. Og har du lyst til at være bindeled mellem de unge, skole, politi, fritidsaktiviteter og UngeCenteret. Så søges 1 ungekonsulent, der sammen med vores nuværende 11 medarbejdere på området primært skal arbejde med udsatte unge mellem 15 og 18 (23) år. Du vil blive organisatorisk tilknyttet vores unge/familieområde, hvor vi p.t.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 06-02-2017

Familiekonsulent til område Beskæftigelse
Rudersdal kommune
Har du gode samarbejdsevner, socialfaglig baggrund og kulturel indsigt?  
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 03-02-2017

Vi søger en ny afdelingsleder til Dagcentret i Rødovre Kommune
Dagcentret i Rødovre Kommune
Om jobbet Afdelingslederen for dagcenteret bliver en del af Plejehjemmet Ørbygårds lederteam. Du får stor indflydelse på eget arbejdsliv, mulighed for at videreudvikle dine personlige kompetencer og du kan præge/udvikle dagcentrets fremtidige kerneopgaver.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 10-02-2017

To socialrådgivere/formidlere søges til Familiegruppe Øst
Familiegruppe Øst
To socialrådgivere/formidlere søges til Familiegruppe Øst Vi har to medarbejdere som skal på barsel, hvorfor vi søger: To rådgivere til et af vores makkerskaber, som behandler sager med børnefaglige undersøgelser og foranstaltninger efter SEL fra 0 til 14 år. Der er tale om vikariater. I Aalborg Kommune opnormeres familiegrupperne, hvilket betyder, at vi med en proaktiv indsats i tæt samarbejde med familierne, netværket omkring dem og andre professionelle vil sikre en tidligere og intensiv indsats.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 24-01-2017