Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vi søger to skole- og dagtilbudssocialrådgivere pr. 1. august 2017
Skive Kommune
Vi søger yderligere to kolleger til vores nuværende to skole- og dagtilbudssocialrådgivere. Der er tale om to fuldtidsstillinger og du forankres i Familiesektionen.
Indrykket : 26-03-2017 Ansøgnings frist : 26-04-2017

Socialrådgivere til Distriktsteam
Børn & Unge
Faglig dygtige socialrådgivere med administrativ flair søges   Familieafdelingens distriktsteam søger to fagligt dygtige og stabile medarbejdere til følgende stillinger: To faste socialrådgivere 37 timer pr. uge til snarlig besættelse. Vores distriktsteam består af 19 medarbejdere, fordelt på tre teams. Distrikterne arbejder primært med myndighedsopgaver med fokus på børn- og unge i alderen 0-13 år og deres familie.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

socialrådgiver/-formidler
Aarhus Kommune
Om jobbet   effektiv opfølgning i sygedagpengesageriværksættelse af beskæftigelsesrettede indsatser, herunder delvise raskmeldinger med fastholdelsesplaner eller virksomhedspraktikkertværfagligt samarbejde og koordinering med såvel interne som eksterne samarbejdspartnereadministrativ sagsbehandlingbeskæftigelsesfaglig metodeudvikling  I sygedagpengemodtagelsen varetager vi opfølgningsindsatsen for de borgere, der med en arbejdsmarkedsrettet indsats forventes at vende tilbage deres arbejde eller igen stå til rådighed for
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 06-04-2017

Sociafaglig konsulent
Center for Børn, Familie og Handicap
Vi søger en fagligt velfunderet og videbegærlig socialfaglig konsulent med bred socialfaglig viden, som har lyst til at udvikle arbejdet med udsatte børn og familier på myndighedsområdet sammen med leder og medarbejdere. Børne- og Familierådgivningen i Herlev varetager sagsbehandlingen i forhold til socialt udsatte børn (0-15 år) og familier og handicapkompenserende ydelser til forældre, der har børn med nedsat funktionsevne i alderen (0-18 år).
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Vil du med på en spændende rejse i Socialpsykiatrien?
Socialpsykiatrien
Socialpsykiatrien Ballerup er i rivende udvikling. Vi har fået udvidet vores ramme, og har tidligere på året søgt nye kollegaer. Vi havde ansat en kandidat, der sprang fra før opstart, og søger derfor 1 socialpædagogisk vejleder/mentor 37 timer om ugen med start pr. 1.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 05-04-2017

Barselsvikar til Ungekontakten
Frederikssund Kommune
Ungekontakten søger en socialrådgiver/formidler til 37 timers barselsvikariat pr. 1. maj 2017 eller snarest derefter. I Frederikssund Kommune har vi fokus på at flest mulig unge starter på og gennemfører en kompetencegivende uddannelse samtidig med at antallet af unge på offentlig forsørgelse bliver nedbragt. Derfor har vi startet Ungekontakten den 4. januar 2016 på Campus i Frederikssund. Ungekontakten henvender sig til unge i alderen 15 til og med 29 år og består af ca. 20 medarbejdere, bl.a.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Socialrådgivere til Myndighedsafdelingen i Tinglev
Børn og Familie
Socialrådgivere til Børn og Familie    Aabenraa Kommune søger 4 socialrådgivere til Myndighedsafdelingen Tinglev, Børn og Familie pr. 1.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Socialrådgivere til Børne- og Ungerådgivningen Odense
Odense Kommune
Er du fagligt dygtig, og har du lyst til at gøre en forskel for udsatte børn og unge? Er du en dygtig planlægger og god til at opsøge viden og dele den med andre? Trives du i en travl hverdag med mange forskelligartede udfordringer i et stærkt fagligt miljø? Så er du måske en af vores nye kollegaer!   Odense Kommune ønsker at sætte yderligere særligt fokus på den gode barndom med udgangspunkt i så tidlig indsats som muligt.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Erfaren og selvstændig skolesocialrådgiver til BBU - City-Østerbro
City-Østerbro - MY Børn og Unge
Da en af vores skolesocialrådgivere har fået nyt arbejde, søger vi en ny kollega til at dække fire skoler i vores distrikt. BBU City-Østerbro er en af seks områdeenheder i Borgercenter Børn og Unge som er en del af Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Enheden dækker geografisk Østerbro, Indre by og Christianshavn I BBU City-Østerbro er vi en gruppe på otte skole- og daginstitutions socialrådgivere, som dækker skoler og daginstitionerne i distriktet.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 06-04-2017

Ydelsesmedarbejder til Jobcenter Vesthimmerland
Vesthimmerlands Kommune
Vi søger en ny kollega til ydelsesområdet i Jobcenter Vesthimmerland. Stillingen er på 37 timer pr. uge med tiltrædelse snarest muligt. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være løbende sagsbehandling af ansøgninger om forsørgelsesydelser og enkeltydelser samt løbende udbetalinger på alle forsørgelsesydelserne. Der er 7 erfarne ydelsesmedarbejdere, hvoraf du bliver den 8. Alle er klar til at byde dig velkommen i afdelingens fællesskab og yde hjælp og sparring i en evt.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 09-04-2017