Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Alsidig sagsbehandler til særlig funktion
Faaborg-Midtfyn Kommune
Er du engageret i at give borgere og virksomheder den bedste indsats, og sætte dem i centrum for din opgaveløsning? Har du lyst til at være med til at sikre de ambitiøse målsætninger, som vi i fællesskab skal indfri? Trives du med at tage ansvar og skabe resultater sammen med dygtige og engagerede kollegaer? Så er du lige den medarbejder, vi søger! Hvem er vi Arbejdsmarked er et selvstændigt aftaleområde i Faaborg-Midtfyn Kommunes organisation, med cirka 250 medarbejdere.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 05-07-2017

Beskæftigelsesrådgiver til sygedagpengeindsatsen - Jobcenter Esbjerg, Jobafklaring
Esbjerg kommune
  Der er tale om en 2 årig stilling på 37 timer ugentlig, med ansættelse hurtigst muligt. Jobafklaring er en afdeling af Jobcenter Esbjerg. Vi er opdelt i fem sektioner, som primært beskæftiger sig med opfølgning i sygedagpengeforløb, jobafklaringsforløb, ressourceforløb og fleksjob.   Stillingen er tilknyttet sygedagpengeopfølgning for borgere, der er sygemeldt på baggrund af enten en somatisk eller psykisk lidelse. Vi søger en kollega, der har erfaring med sygedagpengeindsatsen og som har mod på udfordringer i hverdagen.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 07-07-2017

Socialrådgiver / socialformidler til ny afdeling "Unge i uddannelse" - genopslag
Social, Arbejdsmarked & Sundhed
Har du en særlig interesse for at arbejde med borgere mellem 15-30 år med psykiatriske lidelser?
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Socialrådgiver til børn og familier
Morsø Kommune
Center for Børn og Familier i Morsø Kommune søger snarest muligt en dygtig og engageret socialrådgiver til en fuldtidsstilling med start den 1.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 23-07-2017

Socialrådgivere/socialformidlere til Socialafsnittet i Center for Børne– og Ungerådgivning
Center for Børne- og Ungerådgivning
Vil du være med til at styrke indsatsen til familier med børn og unge under 23 år?   Lige nu har vi brug for ekstra hænder, da blandt andet en af vores dygtige rådgivere løser en anden opgave det kommende år, hvorfor vi har et årsvikariat på 37 timer ugentligt ledigt til besættelse snarest. Endvidere har vi vikariater ledige i forbindelse med en opgaveløsning i forhold til udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser og handleplaner i en række sager. Endelig har vi også en "flyver-stilling" hvor man som vikar dækker ind ved sygdom og andet fravær.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

LivaRehab søger socialrådgiver til Afdeling Vordingborg
LIVa - Forening mod skadevirkninger af prostitution
LivaRehab søger socialrådgiver til Afdeling Vordingborg LIVa - Forening mod skadevirkninger af prostitution Vil du være med til at gøre en forskel for udsatte og psykisk sårbare? Vil du arbejde relations orienteret og empowerment-baseret? Vil du bane vejen for det gode samarbejde om den enkelte? Og vil du kunne arbejde med udsatte kvinder?
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017

Socialrådgiver/socialformidler til Handicaprådgivning
Gladsaxe Kommune
Handicaprådgivningen søger en socialrådgiver/socialformidler med særlige kompetencer eller interesse for BPA-ordninger efter Servicelovens § 96 og merudgifter efter Servicelovens § 100. Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat 1. september 2017. I Handicaprådgivningen er du med til at skabe forandring for borgerne. Det sker i et tæt samarbejde med borgere og pårørende. Du skal derfor være en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt. Handicaprådgivningen arbejder ud fra Voksenudredningsmetoden.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 24-07-2017

Sagsbehandler til barselsvikariat
Tårnby Kommune
Sagsbehandler til det specialiserede socialområde for voksne Vi søger en dygtig og engageret socialrådgiver/socialformidler til Handicap- og Psykiatricenteret til varetagelse af myndighedsopgaver indenfor det specialiserede socialområde for voksne. Stillingen er placeret i vores Psykiatri-team. Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer ugentligt med ansættelsesstart 1. juli eller 1. august 2017. Barselsvikariatets varighed er indtil videre seks måneder, men med mulighed for forlængelse. Din uddannelsesmæssige baggrund er socialrådgiver/socialformidler eller lignende.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 22-07-2017

Faglig koordinator
Skanderborg Kommune
Kompetencecenter Skanderborg søger faglig koordinator til: Kontanthjælp o/u 30 Kompetencecenter Skanderborg søger en faglig koordinator med socialfaglig baggrund, som kan være med til at kvalificere arbejdsgange mellem kompetencecenter og jobcenter, samt være sparrings partner i de daglige spørgsmål der opstår i sagerne. Stillingen er en fast stilling og er 37 timer om ugen. Ønskes besat 1.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 27-06-2017

DET GRØNLANDSKE HUS I ODENSE SØGER SOCIALFAGLIG MEDARBEJDER
DET GRØNLANDSKE HUS I ODENSE
Det Grønlandske Hus i Odense søger en socialfaglig medarbejder med ansvar for vejledning af Grønlandske borgere til vores åbne rådgivning i vores væresteder i Vejle og Esbjerg. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Stillingen skal besættes så hurtigt som muligt.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 01-08-2017