Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Socialrådgiver eller socialformidler søges til Ydelsels- og Integrationsteam
Rådhuset Hårlev
Har du, ligesom os, lyst til at arbejde i en spændende og udfordrende afdeling, hvor der altid er travlt, så er det præcis dig vi søger! Er du socialrådgiver eller socialformidler? Vil du være med til at yde en professionel og imødekommende service til kommunes borgere? Er du helhedsorienteret og interesseret i at arbejde på tværs af faggrupper? Trives du med en hverdag fyldt med udfordringer og forandringer? Så kan du være den nye kollega til vores Ydelses og Integrationsteam.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 08-11-2017

Center for Social Indsats søger socialrådgiver til voksenhandicapområdet.
Lyngby-Taarbæk Kommune
Da en af vores gode kolleger er fratrådt for at gå på pension, søger vi en ny kollega, socialrådgiver eller socialformidler, til Voksenafdelingen snarest muligt. Stillingen er på fuld tid og til besættelse pr. 1. januar eller snarest derefter. Voksenafdelingen er en del af Center for Social Indsats, som varetager det specialiserede socialområde som også omfatter en børn- og familieafdeling, en integrationsafdeling, et misbrugstilbud og flere andre udføreenheder.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 19-11-2017

Sagsbehandler til afdeling for børn og unge
Slagelse Kommune
Har du lyst til at være med på holdet i en organisation, der er i gang med en positiv faglig udvikling, så er det lige dig vi har brug for i Afdelingen for Børn og UngeVi mangler nogle uddannede socialrådgivere eller socialformidlere, hvis kerneopgaver bliver at undersøge og iværksætte foranstaltninger for børn og unge, herunder foranstaltninger uden samtykke. Endvidere mangler vi kollegaer med interesse for det specialiserede børnehandicapområde, hvor der udover de tidligere nævnte kerneopgaver – også arbejder med tabt arbejdsfortjeneste og merudgifter.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 23-11-2017

Kompetent alkoholbehandler
Rusmiddelcenter Nyborg
Rusmiddelcenter, Nyborg søger en kompetent og metodisk stærk alkoholbehandler i en 37 timers stilling med tiltrædelse 1. januar 2018. Rusmiddelcenter, Nyborg er et veldrevet center, der præsterer høj faglighed og kan dokumentere synlige resultater. Som ansat får du et team af dedikerede kollegaer, faglig sparring på højt niveau, et godt arbejdsmiljø, relevant efteruddannelse og synlig ledelse.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 12-11-2017

Vil du være med til at skabe tryghed i Furesø Kommunes byrum? Så er vi på udkig efter dig.
Ungeenheden FUUA
Vi søger en gadeplansmedarbejder til vores Gadeplansteam. Et nyt fokus og organisering betyder, at vi har opnormeret med en opsøgende gadeplansmedarbejdere til forebyggende og forgribende indsatser i Furesø Kommune. Ansættelse sker pr. 1. januar eller snarest muligt derefter. Den ugentlige arbejdstid udgør 37 timer. Du skal forvente, at din arbejdstid hovedsageligt vil ligge i eftermiddags- og aftentimerne samt i nogle weekender hen over året.  
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 06-11-2017

2 Socialrådgivere/socialformidlere
Greve Kommune
Greve Kommune søger 2 socialrådgivere/socialformidlere til myndighedsfunktionen i et stærkt og dynamisk rådgiverteam, hvor fagligheden er høj. Vores vision er blandt andet at styrke og kvalificere indsatsen overfor borgere på det specialiserede socialområde for voksne.   
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 13-11-2017

Mentor
Beskæftigelses- og UdviklingsCenter
Mentor til Beskæftigelses- & UdviklingsCenter BUC i Vejen Kommune    BUC er Vejen Kommunes center for beskæftigelsesrettede tilbud til borgere, der modtager offentlig forsørgelse. Vi søger en mentor til vores mentorenhed. Som mentor bliver du en vigtig del af kommunens indsats for borgere tilknyttet arbejdsmarkedsafdelingen, der har behov for hjælp og støtte til at stabilisere deres livssituation.
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 19-11-2017

Beskæftigelsesrådgiver
Greve Kommune
Jobcenter Greve søger to beskæftigelsesrådgivere i toårige ansættelser til teamet for forsikrede ledige.  Brænder du, ligesom os, for at vejlede og rådgive om jobsøgning, jobmuligheder og opkvalificeringsmuligheder til områder med arbejdskraftbehov? Så kig nærmere her.    Som beskæftigelsesrådgiver skaber du, i samspil med borgerne, muligheder for at vende tilbage på arbejdsmarkedet hurtigst muligt. Den opgave får vi nu flere hænder til at løse, og vi glæder os til at byde dig velkommen hos os.     Vores hverdag 
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 13-11-2017

Jobcenter Køge søger Socialrådgiver/Socialformidler til Sygefravær
Køge Kommune
Vi har fået en opnormering i vores team fra 1/1-2018, hvorfor vi søger en uddannet socialrådgiver/formidler til en 37 timers fast stilling.Vi har ligeledes brug for en barselsvikar til en af vores sagsbehandlere - så to gode hoveder søges.Stillingerne i teamet dækker sygedagpenge og jobafklaringDu vil blive placeret i ”Team sygedagpenge”, hvor indsatsen centreres om vores kerneopgave – at hjælpe borgere effektivt og hurtigt mod job; en proces vi styrer målrettet efter og bruger tid på at drøfte og ar
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 07-11-2017

Barselsvikariat som socialrådgiver på Forsorgshjemmet Svenstrupgård, Specialiserede Modtagelse
Svenstrupgård Administrationen
Vil du være med til at udvikle et område og en afdeling, som er i stor faglig udvikling?Vil du være med til at tilbyde hjemløse en kvalificeret og helhedsorienteret indsats? Så er her stillingen, hvor du som socialrådgiver kan gøre en forskel for en særlig målgruppe: Hjemløse med svære og mangeartede udfordringer såsom misbrug og psykiske lidelser.  Om jobbetSvenstrupgård er en boform under Center for Voksne, i Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen, Aalborg Kommune.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 08-11-2017