Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Ledig job - "erfaren" VVS montør søges
VVS FIRMAET LARSEN & JØRGENSEN ApS
Vi søger en erfaren VVS montør som udfører et ordentligt stykke arbejde med dertilhørende pli og kundeservice. Du skal være loyal, ærlig, ikke ryger, have trailer kørekort, møde til tiden og være en fleksibel team-player. Med private husstande og kunden i fokus, er det en fordel at du er udadvendt samt besidder kunde-tjekke, er social anlagt, har en omgængelig personlighed og gerne med hank til humor.Oplys gerne tidligere arbejdsgivere samt medsend evt. anbefalinger.Vi tilbyder arbejde i et familie firma med flg. arbejdsopgaver:
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Murer
Egedal Tagservice ApS
Egedal Tagservice ApS søger en murerarbejdsmand snarest Vi står og mangler en god murerarbejdsmand, som kan hjælpe os med dagligdagen.Kan du genkende dig selv i nedenstående beskrivelse, er du vores nye medarebjde *Du skal beherske dansk, både skreftlig og mundligt*Du forstår vigtigheden og et godt håndværk*Du er en holdspiller, men kan også tænke selvstændig*Du kan holde hovedet kold i svære situationer*Du er fleksibel, og ikke minds stabil*Du har kørekort (B)*Du kan li dagen aldrig er ens
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 10-05-2017

Dygtige brolæggere til projekter i Syddanmark
Arkil Sønderborg
Vi ser meget positivt på fremtiden, oplever stor travlhed i afdelingen og har derfor brug for ekstra hænder hurtigst muligt. Måske er det dig, vi leder efter? Har du erfaring med brolægning eller er uddannet brolægger, så tilbyder vi masser af arbejde, gode kollegaer og ordnede forhold. Vi søger positive medarbejdere, som går til opgaven med et smil og med stort gåpåmod.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

Træmedarbejder (fx tømrer eller snedker) søges til arbejde i Århus og omegn
Bechs Ejendomme
”Træmand” (tømrer, snedker el.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-03-2017

Anlægsgartner eler ufaglært medarbejder med erfaring indenfor anlægsarbejde
Stepla Anlægsgartneri, v. Anlægsgartner Brian Olsen
Vi søger lige nu en medarbejder til vores belægningsområde. Som vores nye medarbejder får du en alsidig hverdag, hvor Du primært kommer til at arbejde med det grå område. Dine opgaver vil blandt andet omfatte: •afsætning og bundopbygning •anlæg med fliser og natursten •anlæg med trapper og støttemure og meget mere. Det er vigtigt at du har erfaring med området og fagligheden er i orden. Mødested vil være i Slagelse og nogen gange i Dianalund
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Kloakrørlæggere
LANDSKABSENTREPRENØR SVEN BECH A/S
Vi søger sjak og enkelte folk til diverse kloakarbejde. Da det primære arbejde vil bestå af større kloakopgaver kræver det at du/I skal have minimum 5 års praktisk erfaring. Erfaringen skal bestå af at skifte/lægge rør, at bruge diverse overgange, at skifte og sætte sandfangsbrønde mm. Du/I skal kunne arbejde selvstændigt, have et godt overblik og du/I skal selv planlægge din/jeres arbejdsdag. Du/I skal have erfaring med at køre gravemaskine og andre små maskiner. Du/I skal kunne retablere med fliser/græs/støbning osv.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Gulvlægger
DANCRETE ApS
Stabil medarbejder søges til udførelse af polerede betongulve udelægning af Epoxygulve mm. kendskab ikke absolut nødvendig bare du er stabil med interesse for at lære det og at du kan arbejde selvstændigt.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Specialarbejder, kloak TV-inspektion
LANDSKABSENTREPRENØR SVEN BECH A/S
Vi søger en medarbejder til at køre og lave forundersøgelser og tv-inspektion af kloakskader. Arbejdet består i at køre med et tv-kamera og lokalisere skader på kloakrør. Opgaverne er primært i private boliger men også for boligforeninger og kommune. Der kan også være opgaver hvor der skal spules eller testes med røgpatroner. Arbejdet kræver at man er god til pc og har nemt ved brug af sådanne da der med stor sandsynlighed skal oplæres i brugen af vores rapporterings program. Der vil naturligvis finde sidemandsoplæring sted indtil du er klar til at køre selvstændigt.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Specialarbejder, jord og beton
SVEND AAGE CHRISTIANSEN A/S
Erfaren betonborer/skæremand søges:Svend Aage Christiansen A/S Vi har forrygende travlt, og søger derfor en person med min. 3-5 års erfaring indenfor betonboring/skærearbejde.Varigt arbejde kan påregnes for den rigtige.Løn efter kvalifikationer.Tiltrædelse hurtigst muligt.Spørgsmål kan rettes til Svend Aage Christiansen tlf. 21415001 eller til Lars Brandt tlf. 21415004.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Murer
Abak Kloakservice/Høje-Taastrup Kloakservice v/Jan Mogensen
murer til div. opgaver i område nordsjælland og stor københavn.Lønnen aftales over en kop kaffeBil med hjemMedbestemmelse i hvordan dagen skal planlægges.ring og høre, hvis du har spørgsmål.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017