Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vel-Byg søger tømrer
VEL-BYG MURERFIRMA ApS
Gerne erfaren tømrersvend, du skal indgå i et mindre team og også kunne arbejde selvstændigt. Det forventes at du naturligvis møder til tiden og er god til at sætte dig selv i gang. Det kræves at du har kørekort - du vil få udleveret egen bil. Stabil person med god arbejdsmoral og sans for detaljen - ikke ryger. Vi er et mindre firma men solidt firma der pt har meget travlt og har meget hurtigt har brug for extra arbejdskraft. Kontakt Shaku Sesay på 2620 6608 eller mail@vel-byg.dk
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 28-06-2017

Vel-Byg søger murer
VEL-BYG MURERFIRMA ApS
Gerne erfaren murersvend, du skal indgå i et mindre team og også kunne arbejde selvstændigt. Det forventes, at du naturligvis møder til tiden og er god til at sætte dig selv igang. Det kræves at du har kørekort - du vil få udleveret egen bil. Stabil person med god arbejdsmoral og sans for detaljen - ikke ryger. Vi er et mindre men solidt firma der pt har meget travlt og har meget hurtigt har brug for extra arbejdskraft. Kontakt Shaku Sesay på 2620 6608 eller mail@vel-byg.dk
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 28-06-2017

VVS - teknisk montør
Relatør
RELATØR søger for vores kunde – Højbjerg VVS Service ApS - 2 VVS tekniker/montør med god og solid erfaring. Vil DU være en del af et ungt team med gode håndværksmæssige kompetencer? Vil DU have spændende og udfordrende opgaver hver dag? Trives DU med mulighed for udvikling og tilegne dig nye kompetencer i en innovativ virksomhed? Trives DU med selvstændigt at medvirke til at tilrettelægge din hverdag? Så er det lige DIG, vi søger til en aktiv og attraktiv arbejdsplads!
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 23-06-2017

Medarbejder søges til jord, beton, og kloak
K.J. ENTREPRISE. HOLBÆK A/S
Vi søger en eller 2 medarbejdere KJ Entreprise Holbæk A/S Krav til ansøgeren Rørlæggeruddannelsen Kørekort til alm. Bil + trailerkort Erfaring med at styre, og udføre opgaver med gravemaskine Du tåler fysisk arbejde, og trives med at være ude i alt slags vejr Kunne påtage sig ansvar ved selvstændigt arbejde Er det noget for dig, så kontakt os på mail kj@kj-entreprise.dk Eller på tlf. 59 44 11 24
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 28-06-2017

VVS-montør til virksomhed i vækst
Work4all ApS
For en virksomhed i Virum, søger vi VVS montører til spjældopgaver - med erfaring, til en try & hire fuldtidsstilling med opstart hurtigst muligt.   Der vil efter endt try & hire være mulighed for fastansættelse. I stillingen vil du kører ud til dine opgaver, typisk hjemmefra, for at servicere, vedligeholde, ombygge og renovere hos virksomhedens kunder. Kundekredsen er både private og hos erhverv samt offentlige kunder.  Du vil kort sagt få arbejdsopgaver der udfordrer variere og udfordre din kunnen.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

Medarbejdere til skilteopsætning søges
JKS a/s, Roskilde
JKS søger 2 friske, stabile og meget fleksible medarbejdere til skilteopsætning.  Der er tale om et længerevarende vikariat på ca. 4 mdr, og for den helt rigtige medarbjeder, kan der være mulighed for fastansættelse.  Om jobbet: - Udkørsel med skilte, til afspærring på veje - Påfyldning af vognen om morgen - Aflæsning af vognen og oprydning, efter dagens opgaver - Mødetid kl 7:15 (hvis ikke andet er aftalt) Om dig:
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 16-06-2017

Projektleder - VVS
F10 Human Resource ApS
- Med fokus på kvalitet & kundetilfredshed     F10 Human Resource søger for DEWA VVS & ENERGI ApS Virksomheden DEWA VVS & ENERGI ApS blev grundlagt tilbage i 1999, siden har virksomheden udviklet sig til et moderne installationsfirma, med speciale inden for bl.a. vvs-, ventilation- og energiteknik, hvor der lægges vægt på det høje service- og kvalitetsniveau. 
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 10-07-2017

Dygtig malersvend eller tillært maler søges hurtigst muligt
JKS a/s, Thisted
For kunde i Thisted søger JKS malersvend/tillært maler til vikariat, med opstart hurtigst muligt. For den rigtige kan vikariatet blive længerevarende. Løn efter kvalifikationer.   Arbejdsopgaverne kan variere og består blandt andet af: - Spartling - Maling - Opsætning af væv/tapet   Faglige kvalifikationer: - Faglært/tillært maler - Gerne med bred erfaring - Faglig stolt   Personlige egenskaber:
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 08-06-2017

Dygtig murersvend søges hurtigst muligt
JKS a/s, Thisted
For kunde i Thisted søger JKS murersvend til vikariat med opstart hurtigst muligt. For den rigtige kan vikariatet blive længerevarende. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende men kan være indenfor følgende områder:   Nybyg Pudsning Flisearbejde Vandskuring Renovering Opmuring   Kvalifikationer:
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 08-06-2017

Murer
Just Jobs
Murer søges til firma i Glostrup Til fast arbejde for kunde i Glostrup søges hurtigst muligt stabil og kvalitetsbevidst murersvend med erfaring i badeværelser og fliseopsætning. Har du lyst til at arbejde i et seriøst byggefirma i fremgang, som sætter kvaliteten og den faglige stolthed i højsædet, er du måske vores nye kollega. Vi tager personalepleje meget seriøst og tror på, at medarbejdere der har det godt også leverer et godt stykke arbejde.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 16-06-2017