Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
JKS Aalborg søger 2 tømrer/tillærte tømrer til Vesthimmerland
JKS a/s, Aalborg
JKS Aalborg søger 2 tømrer/tillært tømrer til virksomhed i VesthimmerlandDet er et længerevarende vikariat på 13 ugerEr du faglært tømrer eller har du har erfaring og er ufaglært hører vi også gerne fra dig. Vigtigst er at du har mindst har 3 år blandet erfaring indenfor faget og er klar på at yde en god indsats.Arbejdet er på daghold, med gode arbejdsforhold. Løn efter overenskomstOpret et CV på http://www.jks.dk/cv og ring til afdelingen i Aalborg tlf. 96 350 750 i tidsrummet 08-16 for at aftale en evt. personlig samtale.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 27-02-2017

Truckfører søges til længerevarende vikariat - Med god mulighed for fast job
VIKARRINGEN ApS
Arbejdssted:Til vores kunde, som er en større Dansk entreprenørvirksomhed fabrik i Højby, søges en erfaren truckfører/produktionsmedarbejder til et længerevarende vikariat, med mulighed for fastansættelse.    Om stillingen:   Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være:
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 24-02-2017

Fugttekniker
Dansk Bygningskontrol Nordjylland A/S
Jobprofil Som fugttekniker får du arbejdsopgaver indenfor området skadeservice.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017

Fugemand/Glarmester/Tømrer
ANDERS GLARMESTER V/ANDERS MOESGAARD NIELSEN
ANDERSGlarmester, Hjejlevej 2 i Vildbjerg søger en dygtig fugemand eller glarmester eller Tømrer til glas arbejde. Kendskab til faget en fordel, og det gør ikke noget, hvis du har været væk fra faget i f. eks. 3 - 6 år.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 28-03-2017

VVS Servicemontør
Uggerly Installation A/S
2 VVS-montører, gerne et sjak, søges til VVS arbejde på typehusbyggeri i Nordsjælland.Du/I ansættes i Birkerød i vores nye afdeling for VVS på typehuse i Nordsjælland.Kvalifikationer:du skal være en dygtig håndværkerdu skal være kvalitetsbevidstdu skal kunne arbejde selvstændigtdu skal være fleksibelerfaring fra typehusarbejde er nødvendigt.Henvendelse til VVS-installatør Thomas Friis Jensen på tfj@uggerly.dk eller på tlf. nr.: 24434336
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Entreprenørmedarbejder
ROMALT MASKINSTATION V/ARNE SØRENSEN
Grundet stor travlhed i vores entreprenør- og kloakafdeling søger vi en entreprenørmedarbejder. Da vi spænder vidt, vil der desuden være arbejdsopgaver inden for maskinstation samt diverse forefaldende opgaver. Vi forventer, at du har erfaring med entreprenørarbejde og har kloak 1 og 2 eller tilsvarende erfaring.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017

Brolægger / Specialarbejder med belægnings erfaring
FREIBERG A/S
Vi har travlt og mangler dig/jer til vores belægningsopgaver i Esbjerg og omegn.Opgaverne vil spænde vidt lige fra fortovsrenovering til reetablering efter fjernvarme til nyanlæg hos private.Der vil forkomme arbejde i hele syd og sønderjylland og man skal være forberet på at udføre andre opgaver end belægning.Om Dig:Du er faglært eller tillært og ved hvad belægningskvalitet / håndværk er.Du skal skal ha tegningforståelse.Du skal få kvalitet og kvantitet til at gå hånd i hånd.Du kan både arbejde selvstændigt og i teams.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Brolægger / Specialarbejder med belægnings erfaring ( Tinglev)
FREIBERG A/S
Vi har travlt og mangler dig til vores belægningsopgaver i syd og sønderjylland med udgangspunkt fra Tinglev og omegn, da din makker bor ved Tinglev.Man skal være klar til at udføre andre opgaver end belægningsarbejde og skal kunne læse og forstå tegninger mm.Om du er faglært eller tillært betyder ikke så meget, bare du ved hvad belægningskvalitet / håndværk er.Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og erfaring.Varigt arbejde tilbydes den rigtige medarbejder.Opstart snares.Uden erfaring er henvendelse udnødvendigt
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Serviceelektrikere til spændende job i Århus
Intego A/S - Aarhus
Innovativ landsdækkende virksomhed søger serviceelektrikere.Har du lyst til at blive del af en seriøs servicekultur? Intego A/S er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor flere dygtige serviceelektrikere til at servicere vores faste kunder, men også til projektrelaterede opgaver. Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.Du får base i Århus.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 20-03-2017

Murer
JKS a/s, Viborg
For en af vores kunder søger vi en dygtig murer til et længere varende vikariat i Århus midtby.Arbejdsopgaverne: - Facademuring - Forefaldende opgaverFaglige kvalifikationer: - Du er uddannet murer og har god praktisk erfaringPersonlige egenskaber: - Du kan arbejde selvstændigt - Du er mødestabilHvis jobbet lyder som noget for dig, så giv os et kald på 87 400 750.Jobbet besættes når rette kandidat er fundet.Vi ser frem til at høre fra dig!
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017