Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Elektriker / Nordvestgrønland:
Jobbest
Kunne et job i Nordvestgrønland - være noget for dig?Så har vi jobbet!Opgaverne: Vil være mangeartet og giver muligheder for både bygdeture, alm. service / spjældopgaver hos private, firmaer og skoler.Som ansøger er du en erfaren og alsidig elektriker som er vant til at arbejde alene, du kender betydningen af en god service og løser alle typer opgaver med et smil og gå på modDu kan læse og forstå tegninger, du har det fint med tidsplaner og kender vigtigheden af, at levere et godt stykke arbejde.
Indrykket : 23-04-2017 Ansøgnings frist : 18-06-2017

Bygningsmaler / Nordgrønland:
Jobbest
For entreprenørvirksomhed beliggende i Nordvestgrønland søges en dygtig bygningsmaler.Opgaven er:NybyggeriRenoveringBygdearbejdeØvrig forefaldende opgaverDu er:Uddannet bygningsmalerFagligt dygtigFleksibel med hensyn til arbejdsopgaverKan lide udfordringerHar ordenssansKan arbejde selvstændigtFlere års erfaring (Gerne kendskab til Grønland)Vi kan tilbyde:
Indrykket : 23-04-2017 Ansøgnings frist : 18-06-2017

Åmænd og kloakmedarbejder
SLOTHS NATURPLEJE ApS
Vi er en mindre virksomhed som bl.a. vedligeholder vandløb. Vores primære område er grødeskæring med hånd, båd og mejekurv. Derudover laver vi træbeskæring, forskellige naturpleje opgaver, vandløbsrestaurering projekter og snart kloakarbejde. Vores kunder er primært kommunerne og vi bliver betragtet som en seriøs og kompetent samarbejdspartner. De fleste af vore medarbejdere har været ansat i mange år. Vi har en uhøjtidelig omgangstone. Vi søger en nye pligtopfyldende medarbejdere med gå på mod. Arbejdet foregår udendørs og byder på mange naturoplevelser i tilgift.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 07-05-2017

DYGTIGE BROLÆGGERE SØGES
Haveselskabet Green Garden
Vi har susende travlt og søger derfor brolæggere som har erfaring. Du behøver ikke at være uddannet brolægger, men du skal have arbejdet indenfor området og have kendskab til de forskellige opgaver. Resten vil vi sørge for at lære dig op i. Du har en god fysik, og det er helt klart en fordel hvis du har kørekort, da vi arbejder forskellige steder i landet. Vi er et team af glade brolæggere der sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde og vi stopper ikke før det er i orden.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 26-05-2017

Tømrer til tagarbejde
A/S JULIUS NIELSEN & SØN
A/S Julius Nielsen & Søn søger 2 erfarne tømrersvende til tagarbejde (akkord) til en byggeplads i Roskilde. Gerne makkerpar.   Om dig: Mødestabil Kvalitetsbevidst Teamplayer Ordenssans Ansøgning sendes pr. mail til Ole Thomsen på obt@jns.dk
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 05-05-2017

Skydning med jordraket
KAMCO A/S
Til vores afdeling i Odense søger vi to dygtige og erfarne medarbejdere til at udføre skydninger med jordraket.   Vi forventer at du Har kørekort BE Har erfaring med raketskydninger Er omhyggelig, ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt Har forståelse for de sikkerhedsmæssige forhold
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 16-06-2017

Maskinførere, håndfolk/kabelfolk - Fyn
KAMCO A/S
Til udførsel af kabelarbejder på Fyn, søger vi erfarne maskinførere til kørsel med minigraver samt håndfolk/kabelfolk.Vi forventer at duHar kørekort BEHar erfaring med kørsel af minigraverHar erfaring med kabelarbejder Er omhyggelig, ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigtHar forståelse for de sikkerhedsmæssige forhold Det er KUN medarbejdere med erfaring indenfor området der vil komme i betragtning.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 16-06-2017

Bygningskonstruktør/ ingeniør søges!
ABC PAVILLONER A/S
Til vores afdeling på Silovej, 2690 Karlslunde - Sjælland Vi søger en alsidig, selvstændig og resultatorienteret bygningskonstruktør/ bygningsingeniør, der kan indgå i en virksomhed i fremdrift og med udviklingspotentiale, ligesom du skal deltage i markedsførings- og salgsfremmende arbejde. vi specialiserer os i at producere, sælge og udleje præfabrikeret bygninger på fabrikken og leverer og monterer bygninger på bygherre grund incl. alt tilslutning og terræn arbejde.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 01-05-2017

Nedbrydningsarbejder søges.
JONSSONS A/S
Til nedbrydning af 300 badeværeslser søges der to eller tre mand. Du skal helst have asbest og PCB certifikat/kursus. Projektet er på over et år. Er i Guldborgsund Kommune. Sundby. Ansættelse snarest.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 07-05-2017

Erfaren projekteringsleder og byggeleder søges til udfordrende stilling med stort ansvar
KPF Arkitekter AS
KPF Arkitekter søger en erfaren bygningskonstruktør/arkitekt til at varetage en ledende rolle på vore projekter og til at svinge taktstokken både i projekteringen og på byggepladserne med stor sikkerhed. Vi har løbende store projekter, hvor der er behov for, at du med din rutine og dit overblik hurtigt kan tage ledelsen. Du vil fra dag 1 blive kastet i ilden og vi oplever en stor efterspørgsel efter dine evner allerede nu! Stillingen Dine primære ansvarsområder er:
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 16-06-2017