Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Medarbejder til byggeplads.
Norkap Invest
Vi står og mangler en dygtig medarbejder vores byggeplads i Bjødstrup Nordkap er et investeringsfirma hvor vi køber, renoverer og udlejer parcelhuse, mindre og større ejendomme i Midt- og Sønderjylland og på Fyn. Din opgaver bliver at være "håndmand" til de øvrige håndværkere, og går det godt vil du også kunne komme på selvstændige opgaver, ude hos vores lejere. Det er vigtigt, at du er stabil og er "fit" for praktisk arbejde, resten lærer vi dig. Skulle du har en håndværksmæssig baggrund er det kun en fordel.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 02-08-2017

Bygningskonstruktør søges
LASSEN BYG ApS
Vi søger en kompetent bygningskonstruktør, der ikke er bange for at tage fat og komme med nye ideer. DINE ARBEJDSOPGAVER VIL BL.A. VÆRE: • Tegning af diverse bygge opgaver • Udfærdigelse af myndighedstegninger og tegninger til håndværkere • Kontakt til myndigheder i forbindelse med byggeansøgning • Udfærdigelse af energiberegning • Beregning af byggematerialer • Udregning af tilbud • Sagsstyring, kvalitetsstyring
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 31-07-2017

Vi søger stabile folk til nedrivningsarbejder
MT NEDRIVNING & ENTREPRISE ApS
Vi har travlt, og søger derfor stabile folk til nedrivningsarbejder til vore mange arbejdsplader. Vi laver meget miljøsanering, så erfaring her er et plus. Man skal være indstillet på, at arbejdet forgår i hele danmark, men primært Jylland og Fyn. Der vil være mulighed for at opkvalificere sig via div. kurser uddannelser m.m.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 29-07-2017

Rørlæggere søges til Sjælland
TMN CREW ApS
 Vi har rivende travlt og står og mangler dig som vores nye kollega! Vi forventer at du: Har en solid erfaring med både ny anlæg og renoveringsopgaver inden for kloak. Ikke er bange for at tage fat. Har rørlæggerbevis. Er ansvarsbevidst, omhyggelig og pligtopfyldende. Er fleksibel og mødestabil.   Vi tilbyder den rigtige:
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 10-07-2017

Pladsmedarbejder søges
På vegne af virksomhed i Risskov søger Jobcenter Vejle en pladsmedarbejder til omgående tiltrædelse. Arbejdsopgaverne kan b.la. være opbygning, nedbrydning og oprydning på pladsen. Kendskab til byggebranchen er en fordel. Arbejdsstederne er Horsens, Vejle, Kolding, Esbjerg og Fyn, så man skal være fleksibel mht.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 01-08-2017

Byggekoordinator/konstruktør
TØMRER- OG SNEDKERFIRMAET PETER ELLEGAARD A/S
Vi søger en omhyggelig og arbejdsvillig byggekoordinator/projektleder gerne uddannet tømrer med kompetencer i: Projektledelse Tidsplansstyring Opmåling Sikkerhedskoordinering Tilsyn og KS af entrepriser Vi er en solid og moderne håndværksvirksomhed i vækst og du vil indgå i et samarbejde med 30 - 35 ansatte. Vi forventer Du er detalje orienteret og går op i dit arbejde.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 21-08-2017

Rørlægger søges
Ready2Care ApS
Medarbejder til Rørlægnings arbejde søges   Vi søger lige nu Rørlæggere til vores kunder på sjælland.   Du kan komme til at arbejde på forskellige arbejdspladser, ofte et par dage ad gangen eller blive ansat til et projekt i en længervarende periode. Det kan variere meget, og det skal man være fleksibel omkring.       Vi søger folk der matcher nedestående beskrivelse:  
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 22-07-2017

Montør til Montage og servicering af solafskærmning i danmark
ALUX A/S
Er du en erfaren montør indenfor servicering og montering af solafskærmning har vi brug for dig. Vi er en virksomhed med et bredt sortiment af solafskærmning. er du den der kan tilføre os erfaring og viden om montage og er skrap til udførelse af dette.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 22-08-2017

Montør til arbejde i CPH søges
EU MONTAGE DANMARK ApS
EU Montage søger montør med erfaring i elektrode svejsning til arbejde i CPH fra august måned i forbindelse med montage af transportbånd for en af vores internationale kunder, som på globalt plan er speciliseret i fremstilling og montage af large scale transportbånd. Lift- og truckcertifikat skal haves.   Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Global HR- & Recruitment Manager Kaj Lund enten på 2829 6781 eller kl@eumontage.dk.  
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 15-07-2017

Bygningskonstruktør
Er du nyuddannet bygningskonstruktør her fra 2017 og er du bosiddende i Svendborg område hører Jobcenter Svendborg gerne fra dig, da vi måske har rette job til dig ? Interesseret ? Venligst kontakt Jobcenter Svendborg, virksomhedskonsulent Laila Jensen på direkte tlf. nummer 6223 3825.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 03-07-2017