Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Rørlæggere til Arkils afdeling i Silkeborg
Arkil A/S
Har du erfaring med at lægge rør, så er dette måske noget for dig? På grund af travlhed mangler vi flere kvalificerede medarbejdere til vores afdeling i Silkeborg og søger derfor rørlæggere til opgaver primært i Midtjylland. Sammen med formanden og de øvrige kolleger på pladsen vil du være med til at udføre kvalitetsarbejde inden for jord-, vej- og kloakarbejde. Du bliver tilknyttet vores afdeling i Silkeborg.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 02-05-2017

Nedrivere
SØNDERGAARD NEDRIVNING A/S
Vi har travlt, og søger derfor stabile folk til nedrivningsarbejder til vore mange arbejdsplader på Sjælland. Vi forventer: at du er mødestabil og fleksibel at du selv sørger for transport frem- og tilbage at du har et godt humør og en positiv tilgang til opgaverne Vi tilbyder: fast timeløn pension sundhedssikring videreuddannelse efter behov
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017

Servicemontør til Danhejs i Frederikssund
DANHEJS ApS
Bliv servicemontør hos Danhejs - og bliv en del af et stærkt team ! Har du det fint med at komme op i højderne så er du måske vores næste service montør Vi har travlt og søger derfor yderligere en medarbejder til vores tårnkraner, person og materialehejs, arbejds-platforme samt industrikraner. Du skal have erfaring med kraner, hejs og arbejdsplatforme og have en Elektro- eller elektriker baggrund. Du skal kunne lave service, reparationer, montage og demontering af kraner, hejs, platforme og industrikraner samt montering af stålkonstruktion i højden.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

Montør med stort kørekort
ROLIGHED - HUMANIA A/S
Har du lyst til et spændende og meget afveklende job, så har vi virkelig brug for dig. Vi søger en tømrer, snedker m.m. der kan tage ud sammen med en kollega og montere vores diske og børnemøbler i hele landet. Vi forventer at du: Kan arbejde selvstændigt Er kvalitetsbevidst Kan lide afvekslende arbejdsopgaver Har tegningsforståelse Har kørekort til lastbil Vi kan tilbyde:
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017

El-installatør/Overmontør til Ringsted eller Birkerød
SENSU A/S
Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, som med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 280 medarbejdere fordelt på 4 afdelinger – en i Jylland, to på Sjælland og en i Malmø i Sverige. De bærende værdier i virksomheden er effektivitet, kvalitet, godt håndværk og gode løsninger.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 05-05-2017

Energisk gardinmontør søges
Gardin-Expressen
 Vi søger en gardinmontør til vores virksomhed i Viby Sj.Det er en fordel, at du er gardinmontør i forvejen, men du kan også have en anden solid håndværksmæssig baggrund. Vi vægter højt at:Du er ærekær og gør dig umage med det du leverer til vores kunder – hver gang.Du befinder dig bedst med en til tider meget travl hverdag, hvor jobbet ikke altid er ”8-16”.Du er høflig, præsentabel og trives med at møde nye kunder hver dag.Du har kørekort og er dansktalende.Vi søger:
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 01-05-2017

Kopi af Overmontør
BBB VVS- & ENTREPRENØRFIRMA ApS
vvs-tekniker / overmontør, som har lyst til at deltage i det daglige arbejde med tilbudsopgaver, arbejdsfordeling til svende, tilsyn med vore arbejdspladser, forberedelse til fakturering m.m. Vi tilbyder selvstændige frie arbejdsforhold, varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Løn efter kvalifiaktioner. Bil-ordning   Tiltrædelse efter aftale. Er du intresseret, så send et par ord om dig selv.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 22-05-2017

Entreprenørarbejder eller gravefører søges til nedgravning af fjernvarmerør
Jobcenter Fredericia søger på vegne af virksomhed en medhjælper eller gravefører/maskinfører til nedgravning af fjernvarmerør i Fredericia-området. Krav Du skal have kørekort B som minimum. Have god fysik. Tale og forstå dansk. Du må meget gerne have erfaring som arbejdsmand/kvinde eller gravefører. Beskrivelse af arbejdet Du vil få arbejde som medhjælper for gravefører eller som gravefører - afhængigt af hvad du kan og hvad der er behov for. Du skal hjælpe med at indlægge fjernvarmerør i huse i Fredericia-området. Tage fliser op.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 01-05-2017

Bygningskonstruktør
EBK HUSE A/S
Til projektering på vores danske arkitekttegnestue i Slagelse. Jobbet Du bliver en vigtig del af tegnestuens team, som hver dag medvirker til at projektere nogle af Danmarks flotteste fritids- og helårshuse i træ. Du bliver projektansvarlig for egne byggesager, som primært vil være byggeandragende. Gennem projekteringsforløbet kommer du i tæt dialog med kunder, myndigheder, byggeledelse, salgsafdeling m.v. Projekteringen foregår i AutoCad LT. Profil
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Bygningskonstruktør med håndværksbaggrund søges.
DET TEKNISKE HUS ApS
Vi søger en Bygningskonstruktør med en baggrund som håndværker til en stor rådgivende ingeniør virksomhed i Storkøbenhavn. Din opgaver vil bestå af At føre tilsyn. Detailløsninger og problemløsninger. At arbejde i et team med ingeniører, arkitekter, bygningskonstruktører og håndværkere. Vi forventer
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017