Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Alsform Værktøjsfabrik søger en dygtig konstruktør
ALSFORM VÆRKTØJSFABRIK ApS
Der er tale om et varigt job med alsidige arbejdsopgaver og mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Du vil indgå i vores team af kompetente medarbejdere. Arbejdsopgaver: • Konstruktion af kundespecifikke værktøjer/komponenter • Tæt dialog med kunder, omkring løsning af komplekse problemstillinger • Tæt dialog med produktionsafdelingen omkring udførelsen af de konstruerede værktøjer/produkter • Vore arbejdsopgaver er kendetegnet ved meget høj grad af nøjagtighed og tolerancen for vore færdige produkter er typisk inden for ganske få my (µ) Faglige og personlige kvalifikationer: • D
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 04-06-2017

Medarbejder/nedriver til byggeplads søges
Sandvoss mandskabsudlejning 2016 IVS
Sandvoss.dk søger dansktalende byggepladsmedarbejder og nedrivere til alle former for forefaldende arbejde på byggepladser. Arbejdsopgaver er primært nedrivning og forefaldende arbejde. Dvs. hjælp til bortskaffelse af byggeaffald, håndværksopgaver, hjælp til opbæring/medbring m.m. Kontakt kun via email Ansøgning skal være mrk. "Arbejdsmand/nedriver"
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 27-06-2017

Montør søges
MEGA FLEX A/S
Montør søges til projekter i Aalborg området. Arbejdet består af montage af stålkonstruktioner og glasværn til balkoner og andet forefaldende arbejde.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017

Medarbejder søges til spjældarbejde indenfor tømrer og murerfaget
HØILUND BYG ApS
Høilund Byg søger en medarbejder til spjældarbejde indenfor tømrer og murerfaget snarest muligt. Arbejdets placering vil være i området Århus området. Det er tale om fast arbejde og fuldtid. Opgaver: Der er tale om spjældarbejde indenfor tømrer og murerfaget. Personprofil: Du har gerne erfaring og eller interesse indenfor entreprenørbranchen. Hvis det har din interesse er du velkommen til at kontakte virksomheden direkte: Per Høilund på mobil: 40767100 eller send en e-mail til: info@hoilund-byg.dk
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 27-06-2017

Temporary Quality Assurance Technician in QA Operation
CMC BIOLOGICS A/S
Join a dynamic and international company where everyone is responsible for delivering right on time as one team! The QA Operation team is looking for an experienced QA technician to assist with quality assurance on our five manufacturing lines, which manufactures biological API’s for phase I/II/III clinical trials and commercial product approval in US, CA and EU. The position has a duration of 12 months. QA Operation: Team QA Operation consists of highly qualified technicians and scientists with various professional backgrounds and several years of experience within Quality Assurance.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 16-06-2017

Skorstensarbejder
DANTON MURER- OG SKORSTENSENTREPRENØR A/S
Rigtige mænd M.K. søges. Til udførsel af arbejder på industriskorstene rundt omkring i hele landet søges en ung og frisk medarbejder til ansættesle snarest. Arbejderne består bl.a. af opmuring, nedbrydning, overfladebehandling, div. reparationsarbejder, smedearbejde m.v. på stål-, murede - og betonskorstene fra 10 - 250 m´s højde samt andre forefaldende arbejder.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 09-06-2017

Erfarne Stilladsbyggere efterlyses
JKS a/s, Esbjerg
JKS søger erfarne stilladsbyggere for kunde i Esbjerg med min 5 års erfaring, til onshore og offshore projekter, har du stilladsuddannelsen vil det være at foretrække. Om dig:
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 01-07-2017

Rørlægger søges til Arkil i Nørresundby
Arkil Nørresundby
Har du erfaring med at lægge rør, så er dette måske noget for dig. Vi har travlt og søger derfor en rørlægger til vores anlægsafdeling i Nørresundby. Bliv en del af en succesfuld entreprenørvirksomhed Vi har 75 års erfaring fra branchen og er specialister i nybygning og renovering af vejanlæg, kloakanlæg og alle former for forsyningsledninger. Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 27-06-2017

Traverskranfører med truckcertifikat
VIKARRINGEN ApS
VikarRingen søger kranfører til Traverskran for kunde i Viborg området.   Der er tale om et længerevarende vikariat. Arbejdsopgaverne er primært flytning af betonelementer Nat - søndag til torsdag kl. 22.00-06.00,   Personlige og faglige kvalifikationer:
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 26-05-2017

UCC søger bygningskonstruktør eller lign. til team Bygningsdrift
Fællesfaciliteter
Vi søger en bygningskonstruktør til team bygningsdrift. Du skal være med til at udvikle UCC’s digitale strategi på bygningsområdet og på sigt være med til at hjælpe med fusionen mellem Metropol og UCC. Til at begynde med vil en stor del af arbejdet bestå i, at du skal være med til udviklingen af UCC's nye FM system i samarbejde med kollegaer. Derudover vil du også komme til at stå for opgave-/projektstyring af mindre og større byggeprojekter.    Om os  Professionshøjskolen UCC er en af de syv professionshøjskoler i Danmark.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 08-06-2017