Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Bygningsarbejder/betonarbejder
ENTREPRENØRGÅRDEN MUNKEBO A/S
Vi søger en kollega med erfaring indenfor bygningsarbejder, betonarbejder, kloak- og gravearbejder.Ønsker du at blive en del af et alsidigt entreprenørfirma i udvikling, og er du den rigtige medarbejder, tilbyder vi gode forhold, et godt arbejdsmiljø samt løn svarende til dine kvalifikationer.Uden erfaring ingen henvendelse.Tiltrædelse efter aftale.Henvendelse på tlf. 65 97 46 23, kig ind på Garbækstofte 5, 5330 Munkebo eller send CV/ansøgning til LB@harder-as.dk.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Engagerede arbejdsmænd til de danske veje
JKS a/s, Køge
 For vores kunde, Eurostar Danmark A/S, søger vi dig, der kender vigtigheden af vejmarkeringer.Der er travlt på de danske veje og derfor er der fokus på korrekt vejmarkering. Vi søger dig, der gør en forskel på vejene og kan være en del af vores tætte team. Arbejdsmiljøet er frit og tonen er humoristisk. Forholdene er ordnet og du vil opleve din arbejdsdag som alsidig og med spændende opgaver.Arbejdsopgaver: Udførelse af afstribning (maskin- ellerhåndarbejde) Arbejdet foregår i det Nordøstlige Sjælland.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Formænd søges til dygtige stribehold
JKS a/s, Køge
 For vores kunde, Eurostar Danmark A/S, søger vi dig, der går forrest på de danske veje.Der er travlt på de danske veje og derfor er der fokus på korrekt vejmarkering. Vi søger dig, der gør en forskel på vejene og kan være en del af vores tætte team.Arbejdsmiljøet er frit og tonen er humoristisk. Forholdene er ordnet og du vil opleve din arbejdsdag som alsidig og med spændende opgaver.Arbejdsopgaver:
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Trafikplanlægger
Affald og Trafik
Horsens Kommune vokser, og vi har derfor behov for en kollega, der kan være med, når vi bygger kommunen om.   Byrådet i Horsens Kommune har afsat over 500 mio. kr. til ud- og ombygning af infrastrukturen i de kommende år og samtidig hermed vokser befolkningen og antallet af arbejdspladser, så der er mange opgaver, vi skal løse de næste mange år.   Affald og Trafik varetager alle opgaver inden for affalds- og trafikområdet.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 23-02-2017

Bygningskonstruktør - Tømrerformand / Aasiaat:
JobBest
KJ Greenland a/s er et Entreprenør- og minørfirma, der er 100 % ejet af brødrene Karl og Jens Jensen som har været aktive i entreprenørbranchen de seneste tre årtier, heraf de sidste 20 år som medstiftere/-ejere i et af Grønlands største Entreprenørfirmaer.KJ Greenland a/s er etableret i 2011 og beskæftiger ca. 50 medarbejdere indenfor anlæg, tømrere og mekanikereJobbet / arbejdsopgaver:
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Rørlægger
VIKTECH P/S
Rørlægger VVS Viktech Står og mangler en mand til udskiftning af målere.søger en vvs uddannet mand/kvinde .  skal have arbejdet med vvs faget det sidste år.skal skifte målere. ved Hr og Fru Danmark. der er en fast løn med bonus.der bliver stillet bil telefon mm til rådighed.så kan du arbejde selvstændigt og holde dig selv til ilden. syntes Viktech at du skal søge stillingen.du  skal naturlivis have kørekort. 
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Montør
JKS a/s, Ringkøbing
Vores kunde Kallesoe Machinery A/S har rigtig travlt, og søger derfor montører til montageafdelingen.Kunne du tænke dig et job, med bred variation af spændende projekter inden for flere forskellige industrier, hvor vilje, energi og innovationslyst er kvalifikationer vi sætter stor pris på. Så søger vi lige nu, dygtige, kvalitetsbevidst samt erfarne montører til fast job.  Der vil være oplæring af rutinerede, dygtige og engagerede kolleger.  Arbejdsopgaver:Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Visionær trafikplanlægger
Vej & Park
Byrådets Vision 2020 har sat fokus på kommunens udvikling mod en storby. Det har væsentlig betydning for hele trafik- og mobilitetsplanlægningen. Vores Trafik- og Mobilitetsplan skal videreudvikles. Trafiksikkerhedsplanen skal implementeres og der er mange private og offentlige anlægsarbejder, hvor trafik og mobilitet skal tænkes ind. Derfor søger vi en visionær trafikplanlægger til vores trafikteam. Om jobbet Esbjerg Kommune lægger stor vægt på at kunne tilbyde en god og velfungerende infrastruktur, og vi arbejder målrettet med at forbedre alle aspekter af mobiliteten.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 27-02-2017

Stillling som rejsemontør
På vegne af Torring A/S søger vi en rejsemontør. Vi søger medarbejdere, primært til montage. Vi ser gerne du er uddannet tømrer, snedker, dog intet krav. Der må påregnes en del overnatninger ude.
Indrykket : 15-02-2017 Ansøgnings frist : 22-03-2017

Tagrens og Algexperten søger medarbejdere til mekanisk afrensning af tage
Tagrens og AlgeXperten A/S
Tagrens og Algexperten, som har været i drift i 20 år, arbejder med mekanisk rensning, sprøjtemaling og algebehandling af tage og facader samt fliserensning og imprægnering. Til løsning af opgaver primært blandt private kundere søger vi medarbejdere. Faglige kvalifikationer: Arbejdet kræver ingen særlige uddannelse, men er du sprøjtemaler, faguddannet håndværker eller specialarbejder indenfor byggefagene eller har du praksiserfaring, så vil det være en stor fordel. Personlige kvalifikationer: Det er vigtigt at du er mødestabil, vore kunder skal ikke svigtes. Du skal være kundeminded, rolig a
Indrykket : 15-02-2017 Ansøgnings frist : 22-03-2017