Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Carheal søger 4 montører
SMARTTOOL PRODUCTION ApS
Vi sørger en montør (og muligvis monteringsansvarlig på sigt) til vores aktivitet i Carheal ApS   Vi har to produkter en sprøjte portal og en modulopbygget sprøjtekabine til opstilling udendørs.   På portalen vil arbejdet bestå i slutmontage ved vores leverandør mellem hobro og Randers (Montering af ventilatorer, sensore m.v.)   Herefter vil det være opgaver med opstilling ved kunder primært i udlandet.  
Indrykket : 23-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

Rejsetekniker
hss Engineering ApS
HSS Engineering søger flere rejseteknikere til at varetage servicering af varslingssystemer i udlandet primært Mellemøsten, Indien, Sydamerika og USA.  Jobbet Stillingen som rejsetekniker inkluderer test og vedligeholdelse af varslingssystemer herunder systemfejlfinding og fejlfinding på elektronikmoduler. Ydermere vil du have den daglige kontakt til kunden og derfor blive inddraget i rådgivning og systemundervisning.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 11-09-2017

Carheal søger 4 montører
SMARTTOOL PRODUCTION ApS
Vi sørger en montør (og muligvis monteringsansvarlig på sigt) til vores aktivitet i Carheal ApS   Vi har to produkter en sprøjte portal og en modulopbygget sprøjtekabine til opstilling udendørs.   På portalen vil arbejdet bestå i slutmontage ved vores leverandør mellem hobro og Randers (Montering af ventilatorer, sensore m.v.)   Herefter vil det være opgaver med opstilling ved kunder primært i udlandet.  
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

Virksomhed i Kolding søger en selvstændig produktionsmedarbejder.
Virksomhed i Kolding søger en selvstændig produktionsmedarbejder. 37 timer om ugen. Arbejdstid: Mandag til torsdag: 6:00-15:00, Fredag: 6:00-12:00. Træ emballage virksomhed søger en selvstændig produktion medarbejder. Du vil blive en del af et team på 4 medarbejder. Hver medarbejder arbejder meget selvstændig. Arbejdsopgaver: Din arbejdsopgave vil bestå af vare emballering i træ, af emner til forsendelse.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

Murer, tømrer eller anden bygningsarbejder
DANSK ISOLERING ApS
Vi mangler 2-4 nye medarbejdere til vores team af isoleringsfolk. Også gerne sjak, da alt arbejde foregår i to-mands hold, som regel med fast makker. Du skal som minimum har kørekort til bil, men også meget gerne til lastbil.  Du skal være glad, venlig og servicemindet. Du skal kunne indgå i et team af dedikerede medarbejdere, og det er en fordel hvis du har kendskab til arbejde med iPad/tablets da en stor del af vores kommunikation kører via disse.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 17-10-2017

CT Stål søger en bygningskonstruktør/byggetekniker
CT STÅL ApS
Drømmer du om et afvekslende job, hvor du kan være med til at sætte dit aftryk på kundetilpasset projekter? Vil du være en del af en virksomhed, hvor humor, kvalitet og en uformel tone er et naturligt bindeled mellem dig og dine kollegaer? – så er det netop dig vi søger!
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 30-09-2017

Projekttekniker søges til Hobro
CRH Concrete A/S
Jobbet: Der er tale om en stilling, som ønskes besat af en person, der både er dygtig til at projektere men samtidig har lyst til at løfte div. administrative opgaver for afdelingen. Som Projekttekniker vil du være ansvarlig for projektering og optegning af elementtegninger og montageplaner, gennemføre egenkontrol af produktionstegninger samt håndtering af projektændringer. De primære produkter vil være tagplader, TT, p-dæk, bjælker og søjler. Vi påtænker, at projekteringsdelen vil udgøre ca. 60 % af arbejdstiden De administrative opgaver er bl.a.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 12-09-2017

Specialarbejder
SØREN'S ApS
Vi søger en "handyman" til diverse håndværksmæssige opgaver primært i erhvervs lejemål i Storkøbenhavn, herunder male, skrue, bore, flytte emner, m.m. Vi forventer, at du: - er mødestabil - er serviceminded - er fleksibel - er fysisk robust - har kørekort B - har hænderne "rigtig skruet på", gerne erfaring fra lignende job - taler og forstår dansk Arbejdstøj udleveres. Rygning accepteres ikke i arbejdstiden. Send cv til Søren på kontor@soerens.dk
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 18-09-2017

Overmontør til vores VVS afdeling
Warburg VVS
Kvalifikationer: Gerne brancheorienteret videregående uddannelse f.eks. A-Certifikat m.m. Kendskab til ordrestyring eller tilsvarende en fordel men ikke en betingelse. Mødestabil, fysisk god form, kreativ i sit arbejde og gode sælgeregenskaber. Du skal kunne lede og inspirerer i alt ca. 10 svende, lærlinge og arbejdsmænd så den samlede arbejdstid bliver anvendt optimalt. Gode lederegenskaber har derfor høj prioritet. Du tilbydes gode løn og arbejdsvilkår efter kvalifikationer.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 25-09-2017

Projektleder – glastage og ovenlys til Vitral A/S
TEKNIK BUREAUET ApS
Teknik Bureauet søger til fastansættelse hos Vitral A/S i Måløv, en Projektleder til området glastage og ovenlys. Dagslys og naturlig ventilation er vigtige for menneskers velvære og dermed også for arkitektur og funktionalitet for de fleste bygninger. Kan du konfigurere, beregne og styre levering af glastags- og ovenlysløsninger i samarbejde med arkitekter og entreprenører, er du måske Vitrals nye medarbejder i projektlederteamet?
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 16-10-2017