Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Big Dutchman søger Elektriker
Big Dutchman
Vi søger en dygtig og selvstændig elektriker/tekniker med bopæl I Vejen området Jobbeskrivelse: Du kommer til at indgå i et engageret team, der har mange års erfaring med professionelle løsninger inden for installation og opstart af foderanlæg hos vores landbrugskunder.
Indrykket : 26-09-2017 Ansøgnings frist : 25-10-2017

Erfaren CTS-Tekniker søges
PERSONALE-MATCH ApS
Har du lyst til at arbejde for en af Danmarks førende installationsvirksomheder?Er du kvalitetsbevidst, og befinder du dig godt i en selvstændig rolle med varierende opgaver, er det måske lige netop dig vi leder efter.Personale-match søger for kunde, beliggende i Storkøbenhavn en elektriker med erfaring i CTS med henblik på fastansættelseVi forventer at du
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 25-11-2017

Vi søger 6 elektrikere til Vallensbæk
PERSONALE-MATCH ApS
Vi søger 6 elektrikere gerne et sjak til længerevarende projekt (resten af året) i Vallensbæk Strand ved stationenEr du kvalitetsbevidst, og befinder du dig godt i en selvstændig rolle med varierende opgaver, er det måskelige netop dig vi leder efter.Personale-match søger for kunde, beliggende i Stor København 6 Elektrikere med erfaring fra PDS føringsveje og opsætning af bevægelses sensorerVi forventer at duEr uddannet elektriker og har den rette indstilling til at få tingene udførtOm dig
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 23-10-2017

Elektriker med kendskab til intelligente bygningssystemer
Center for Ejendomme
Vi søger en kollega til Drift og Teknik i Center for Ejendomme med daglig arbejdsgang på Rigshospitalet. Vi tilbyder et job med alsidige opgaver på et hospital i rivende udvikling i samarbejde med kompetente kolleger.   Om jobbet  Drift og Teknik på Rigshospitalet står for drift og vedligeholdelse af tekniske installationer, apparaturer og udstyr samt vandforsyning, gasarter, energi mv. i Rigshospitalets bygningskompleks.   
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

Serviceelektriker søges til fastansættelse
PERSONALE-MATCH ApS
Personale-match søger 1 servicemindet og selvkørende serviceelektriker til fastansættelse hos en af vores gode kunder. Arbejdet foregår i Nordsjælland og Storkøbenhavn.Arbejdsopgaver varierer indenforService, vedligeholdelse og fejlsøgning. Kunden har flere hoteller som skal serviceres, virksomheder samt private kunderKvalifikationer• Du har baggrund som faglært elektriker• God indsigt i diverse serviceopgaver• Gerne gode (tekniske) engelsk kundskaberVi forventer du har
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

Tekniker til automatisk transportanlæg til Drift og Teknik på Hvidovre Hospital
Center for Ejendomme
Har du altid været fascineret af Märklin modeltog? Har du kendskab til PLC-programmering, og kan du bevare overblikket i pressede situationer? Så er du måske vores nye tekniker i Drift og Teknik, Center for Ejendomme.     Om stillingen  Vi søger en tekniker til vedligeholdelse af Hvidovre Hospitals automatiske transportanlæg.   
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 15-11-2017

KOMMUNIKATIONSMONTØR, NCore - Albertslund
Kemp & Lauritzen
Til Kemp & Lauritzen Ncore, med base i Albertslund, søger vi til snarlig tiltrædelse fagligt dygtige og velkvalificeret teknikere. Vi leder efter dygtige kolleger, der ligesom os mener at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde – og synes, det er sjovest når man leverer noget, der er i orden og fungerer. Så er du elektriker eller lignende og har du en grundlæggende god forståelse for kablet IT-infrastruktur, er du måske vores nye kollega?
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 20-11-2017

Elektrikere med stor HV erfaring
SCANEL INTERNATIONAL A/S
Scanel International A/S, Esbjerg Scanel International vindafdeling i Esbjerg søger dygtige elektrikere med stor HV erfaring til større projekter med opstart hurtigst muligt.Din profil:• Du har en el-teknisk baggrund• Du har som minimum GWO-pakken, og det er en stor fordel, hvis du har Siemens Level 4• Du har højspændingserfaring i vindmøller, gerne ny installation af HV kabler og tests offshore.
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 23-11-2017

Service elektriker / Brønshøj
Team Consult ApS
Vi mangler en fast mand til at køre spjæld og service i købnehavnsområdet Du har kørerkort og er præsentabel og har erfaring med området.  
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 08-11-2017

Elektriker til selvstændige opgaver søges
LED HUSET ApS
LED Huset er specialister inden for omlægning af konventionel belysning til LED. Vores kunder tæller i dag en lang række større, såvel som mindre industrielle virksomheder, der er overgået fra traditionel belysning til LED. Vi er i konstant vækst og søger derfor en dygtig og engageret medarbejder mere til vores stab af elektrikere. Du vil køre sammen med en medarbejder.
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 19-11-2017