Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Elektriker
CJ Electric Aps
Da vores kunde- og ordregrundlag er stødt stigende, søger vi en serviceelektriker til fast og længerevarende ansættelse.Arbejdsopgaverne vil være serviceopgaver, ombygning, nybyggeri, erhverv, intelligente installationer og energioptimering. Vi forventer:·         Du er uddannet elektriker og har lyst til at være med til at skabe en moderne virksomhed.·         Du kan arbejde selvstændig, har overblik samt gå på mod - og være frisk på en udfordring.
Indrykket : 11-07-2017 Ansøgnings frist : 09-09-2017

ScanPeople søger ufaglært udekørende montagemedarbejder til længerevarende vikariat
SCANPEOPLE ApS
ScanPeople søger ufaglært udekørende montagemedarbejder til længerevarende vikariat. ScanPeople søger efter ufaglært vikar til længerevarende vikariat, for konkret virksomhed. Virksomhed er beliggende i Farum, men opgaven forekommer i hele Danmark. Kørsel foregår i firmabil og for det meste på egen hånd. Arbejdet foregår ude i forskellige detailbutikker.  Arbejdsopgaver:
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

HP El-Service A/S søger elektriker
H P EL-SERVICE A/S
Vi har travlt og søger derfor en dygtig og energisk elektriker, som kan arbejde selvstændigt. Stillingen er placeret i Bjerringbro. HP El-service A/S, Bjerringbro har i dag 40 medarbejdere og filial i Hammel. Virksomheden beskæftiger sig primært med industriservice inden for el- og køle installationer.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 13-10-2017

El-montør til virksomhed i Aarhus N
JobTeam Aarhus A/S
På vegne af kunde i Aarhus N søger vi 2 el-montøre Der er tale om et fuldtids stilling på 8 uger med henblik på fastansættelse.  Det er ikke et krav at du er faglært. Arbejdet er på dagsholdet. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Arbejdsopgaver: El-montage på anlæg og styrebokse Montage fra diode diagram Styretavler Tavle-byg Kvalifikationer:
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

Slots- og Kulturstyrelsen søger en elektriker til teknisk ejendomsdrift på historiske ejendomme
Slots- og Kulturstyrelsen
Vil du være med til at sikre den tekniske drift på nogle af Danmarks historiske bygninger, hvor du dagligt kan fornemme historiens vingesus, så er du måske vores nye kollega.    Slots- og Kulturstyrelsen drifter, vedligeholder og restaurerer en række af statens slotte, haver og kulturejendomme, herunder Nationalmuseets ejendomme.  Vi har brug for en driftstekniker der, sammen med de øvrige kolleger, kan varetage den daglige drift af de tekniske installationer på Nationalmuseets ejendomme.    Med din uddannelse som elektriker og en overbygning som el-installatør, vil du blive fagligt ansva
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 03-09-2017

Elektriker til projekt i Køge
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS
Til vores kunde søges Elektriker til projekt i Køge Dine arbejdsopgaver kan være: Lave lysinstallationer Føringsveje Andre opgaver inden for faget kan forekomme Hvad forventer vi af dig:
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

ISS Søger en elektriker/handyman til kunde i Århus
ISS Facility Services A/S
Teknisk vedligeholdelse og fejlafhjælpning     ISS søger en elektriker til en fast stilling på en af vores kontrakter i Århus. Stillingen vil indebære alt forefaldende arbejde, man vil derfor såvel som elektriker, fungere som handyman og udføre kontor-/dokumentationsopgaver. ISS er i tæt kontakt med vores kunder og du indgår i et tværfagligt team af kollegaer, hvor teamets opgave er at løse alle former for opgaver, både planlagte og pludseligt opståede.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Elektrikere til udfordrende og spændende job
Intego A/S - Herning
Vi søger flere engagerede og selvstændige elektrikere, både til arbejde hos vores faste servicekunder men også til projektrelaterede opgaver.   Har du lyst til at blive del af en seriøs servicekultur? Intego A/S er i en fortsat positiv udvikling og er en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

2 industrielektrikere til fast job i Aarhus Syd
MATCHMIND A/S - Aarhus
Matchmind søger 2 industrielektrikere til fast daghold hos en af vores kunder i Aarhus syd. Du vil indgå i et fast team af elektrikere og montører i en ordreproducerende virksomhed. Som elektriker i montageafdelingen kommer du både til at arbejde alene og med en makker omkring montage på maskinerne.   Vi forventer, at du:  
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 04-09-2017

Elektriker
OSTERKRÜGER ELECTRIC A/S
Arbejdet indbefatter alm. elektrikerarbejde, herunder spjældarbejde, renovering og nybyg. Om dig: Du er uddannet elektriker Du er mødestabil Du arbejder lige godt selvstændigt som i teams Du er fleksibel, initiativrig og systematisk Vi tilbyder: Frihed under ansvar Et arbejde med mange udfordringer Servicevogn til den rette Varigt arbejde 37 timers arbejdsuge, løn efter kvalifikationer.  
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 12-10-2017