Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Elektriker - Intego Aabenraa
Intego A/S - Aabenraa
Innovativ landsdækkende virksomhed søger elektrikerHar du lyst til at blive del af en seriøs servicekultur? Intego A/S er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig elektriker til at servicere kunderne. Du får base i Aabenraa og refererer direkte til servicelederen i afdelingen. Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 18-02-2017

Elektrikere
PLUSVIKAR ApS
For kunde søger vi 1 dygtig elektriker med erfaring indenfor service.Der er tale om et længere varende vikariat med mulighed for fastansættelse og god løn. Dine primære arbejdsopgaver vil være:-Kommunikere med vores kunderVi ønsker:- At du arbejder struktureret- Har ordenssanser- Er omhyggelig med at udføre dit job korrekt- Kan arbejde selvstændigt Vi tilbyder: 
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 03-02-2017

Elektrikere
PLUSVIKAR ApS
For kunde søger vi 2 dygtig elektriker med erfaring indenfor service.Der er tale om et længere varende vikariat med mulighed for fastansættelse og god løn.Vi ønsker:- At du trives med at tage selvstændigt initiativ og ejerskab for dine opgaver.-At du kan lide, at levere den bedste service med et smil på læben og have en stor kundekontakt.- At du arbejder struktureret- Har ordenssanser- Er omhyggelig med at udføre dit job korrekt- At du er mødestabil - Har kørekort.Vi tilbyder: 
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 03-02-2017

Løsningsorienteret og selvkørende elektriker til Facility Management
ISS Facility Services A/S
Teknisk vedligeholdelse og afhjælpning af fejl  ISS søger en dygtig elektriker til en af vores faste kunder. Din primære opgave er planlagte vedligeholdelsesopgaver, ad-hoc opgaver og mindre installationsopgaver. Jobbet er meget alsidigt og tværfagligt, så du får rig mulighed for både at bruge din faglighed og for at lære nyt og udvikle dig. Vi tilbyder en spændende og humørfyldt hverdag på en tryg arbejdsplads, med gode kollegaer og gode muligheder for både personlig udvikling og faglig udvikling.    Dine opgaver kan bla.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 29-01-2017

Elektriker
PLUSVIKAR ApS
Plusvikar søger 10 dygtige elektrikere til industriarbejde i Ballerup.Der er tale om et vikariat som løber frem til September 2017.Opstart: Hurtigst muligt. JOBBET ER FOR:-Dig som ønsker at blive en del af et vikarbureau med forskelligeartede opgaver/projekter. -Dig som bliver motiveret af at være i et firma der er i vækst. -Dig som ønsker at være i et firma, hvor der er pensionsordning og feriepenge. -Dig som ønsker at være firmaets mand.Arbejdstiden er 37 timer, dagligt 7-15.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 03-02-2017

4 Elektrikere til København K
PERSONALE-MATCH ApS
Personale-match søger for kunde 4 selvstændige elektrikere eller 2 makkerpar til arbejdsplads beliggende i Københavns centrum. Her er tale om et længerevarende projekt frem til maj måned. Det er renovering af 60 lejligheder samt opbygning af en gourmet restaurant fra bunden.Om dig:
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 03-02-2017

Elektriker til OUH
Facilities Management
Organisatorisk placering: Elektrikeren er organisatorisk placeret i Teknisk Sektion under funktionen El-værkstedet med reference til områdets funktionsleder. Arbejdsopgaverne er primært i Odense, men der kan også forekomme opgaver på sygehusene i Nyborg og Svendborg. Hovedopgaver: Basis elektriker, der udfører større og mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver på OUHs elinstallationer.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 10-02-2017

ScanPeople søger Serviceteknikere til Schindler Elevatorer
SCANPEOPLE ApS
Branchens teknologisk førende virksomhed er i fortsat udvikling og søger flere Serviceteknikere til deres afdeling i Storkøbenhavn. Schindler Elevatorer stræber kontinuerligt efter at styrke deres markedsposition og søger derfor de dygtigste medarbejdere, der er ivrige efter at blive en del af en dynamisk, international organisation, der tilbyder unikke muligheder til sine medarbejdere.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Elektriker
AKTIVPERSONALE A/S
For vores kunde i Struer kommune søger vi en elektriker til produktionsarbejde.Opgaver Produktionsarbejde - Du skal have erfaring med ledningsnet eller tavlebyg og have tegning forståelse.Start Primo februarVarighed 1-2 måneder med mulighed for at blive forlænget.Løn efter overenskomstDu skal kunne tale og forstå danskAnsøgning Har du interesse i stillingen kan du søge den ved at sende en kort ansøgning samt dit CV til aktivpersonale@aktivpersonale.dk - Mærk mailen "Elektriker, Struer".
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 29-01-2017

Faglærte Elektriker søges
A/S HENNING LUND, HORSENS
Vi har travlt og søge endnu en kollega til vores faste team af elektriker. Er du på udkig efter nyt spændende og selvstændigt job er det måske dig vi søger. ? Jobbet indebærer en høj grad af selvstændighed, og vil primært bestå i - EL arbejde på parcelhuse og ved nybyg. - Allround opgaver indenfor området Personlige egenskaber: Du har en uddannelse som elektriker Du har en god håndværksmæssig forståelse Du kan arbejde på stiger Du kan tale og forstå dansk Du har min.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 21-02-2017