Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Erfaren elektriker til el-montage af tavler og specialmaskiner
HR-INDUSTRIES A/S
HR-Industries A/S søger en elektriker /automatikfagtekniker til el-montage samt opbygning af tavler til specialmaskiner. Vores kunde er en moderne og innovativ produktionsvirksomhed i det sydlige Aalborg, der opbygger maskiner til industrien.      I jobbet vil du arbejde med opbygning af tavler efter tegninger m.m. samt opbygning af maskiner på værksted. Der gives oplærling, men der forventes, at du har kendskab til tavlearbejde.      
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Industrielektriker søges STRAKS til Frederikshavn Kommune
TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApS
Står du og overvejer et jobskifte ?, kan nedenstående være interessant for dig !!!!! Grundet travlhed søger Teamvikaren for af vore kunder i Frederikshavn kommune, en faglig dygtige industrielektriker til at vare tage virksomhedens maskinpark.Her er tale om et længere varigt vikariat, med øje for fastansættelse. Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Selvstændig forsyningselektriker søges til Energi Ikast
JKS a/s, Herning
Ønsker du at arbejde med energiforsyning, og søger du en stilling med både frihed og stort ansvar for kunderne, har vi måske jobbet til dig.  For vores kunde Energi Ikast søger vi en ansvarlig medarbejder til virksomhedens driftsafdeling. Vi søger dig, som vil indgå i et team af 5 meget ansvarsbevidste medarbejdere som sikrer at vedligeholde, fejlfinde og reparere installationer til elforsyningen i hele området.  
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 24-03-2017

Elektriker
El-Fix Solutions
Elektriker til byggeplads i KøbenhavnKvalifikationer: - Faglig stolthed. - Mødestabilitet. - Sociale kompetencer. - Erfaring med byggepladser. El-Fix Solution tilbyder: - Gode ansættelsesforhold. - God løn efter kvalifikationer. - God kommunikation i alle led. El-Fix Solutions har tegnet overenskomst med Dansk El-Forbund med særaftaler der sikrer arbejdstageren: - Højere grundløn. - Højere sats ved overarbejde. - Højere sats ved forskudt arbejdstid. Send ansøgning til: job@el-fix.nueller ring på telefonnr:
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Elektriker med kendskab til DALI programmering
AKTIVPERSONALE A/S
For vores kunde i Herning kommune søger vi 1 dygtig og erfaren elektriker.Opgaver Arbejde forbindelse med diverse service opgaver, gerne med kendskab til DALI programmering. Start Primo martsVarighed Længerevarende vikariatLøn efter overenskomstDu skal kunne tale og forstå danskAnsøgning Har du interesse i stillingen kan du søge den ved at sende en kort ansøgning samt dit CV til Kunde- og personalekonsulent Tanja Hvid på tanja@aktivpersonale.dk - Mærk mailen "Elektriker".
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Elektriker Installationsarbejde/El-eftersyn
RYSLINGE EL V/ LARS TJØRNELUND
Vi søger en elektriker til at indgå i vores team på Midtfyn. Opgaverne vil være traditionelle installationsopgaver med udgangspunkt fra firmaadressen i Ryslinge, samt udførelse af el-eftersyn på Fyn, Sjælland og i Jylland.Er du uddannet traditionel bygningselektriker, har du erfaringer med boliginstallationer, er du velkørende på computer/tablet, så er dette måske jobbet for dig.Kørsel El-eftersyn:
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 30-03-2017

Er du vores nye elektriker?
JKS a/s, Holstebro
For kunde søger JKS i Holstebro en erfaren og alsidig elektriker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Der er tale om et længerevarende vikariat i Holstebro og omegn. Arbejdsopgaver:Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:- Kabeltræk- Føringsveje- All-round elektriker arbejde Faglige kompetencer:- Du er faglært elektriker og har solid erfaring i faget
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Elektriker
Wikar.dk IVS
www.wikar.dk søger for kunde 4 elektriker til arbejde i østjylland snarst muligt løn 200 kr pr time plus pension og feriepenge mulighed for akkordarbejde 
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Elektrikere til længerevarende opgaver i Københavns-området
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS
Til vores kunder søges Elektrikere til længerevarende opgave i Københavns-områdetDine arbejdsopgaver kan være:Installationsopgaver, herunder også fejlfinding på installationerNybyggeriKabeltrækningMontering af el-tavlerVedligeholdelseHvad forventer vi af dig:
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

CTS-montører
Xterna A/S
For virksomhed i Herning Kommune søger Xterna 1 dygtig CTS-montør til vikariat. Arbejdsopgaver:Du vil komme til at arbejde med installationer på CTS-anlæg, ventilation og lys. Herudover vil du komme til at deltage i idræftsætning. Kvalifikationer:
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 16-03-2017