Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
ToKaTo Rekruttering søger en spjæld-elektriker til klient i Esbjerg
ToKaTo
ToKaTo Rekruttering søger en spjæld-elektriker til klient i Esbjerg. Til vores erfarne klient i Esbjerg søger vi lige nu en spjæld elektriker med tiltrædelse hurtigst muligt. Der er tale om en fastansættelse på ca. 37 timer i ugen. Er du en elektriker med stor erfaring med spjæld-opgaver, og brænder du for at takle nye udfordringer? Så er det måske dig, vi søger. Dine kompetencer:
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 18-08-2017

Elektriker
EL-TECH Team
Vi søger en dygtig elektriker til et team af engageret kollegaer. Du er: Dygtig og all-round elektriker, måske kendskab til alarm anlæg eller maskinanlæg, men ikke et krav. Du har erfaring. Gerne fra service arbejde. Du er altid klar til nye udfordringer.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Elektriker Vejle
EL-TECH Team
EFTERLYSNING Elektriker Vi søger en dygtig elektriker til et team af engageret kollegaer. Du er: Dygtig og all-round elektriker, måske kendskab til alarm anlæg eller maskinanlæg, men ikke et krav. Du har erfaring. Gerne fra service arbejde. Du er altid klar til nye udfordringer.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

El- Eftersyn Tekniker
EL-TECH Team
EFTERLYSNING : Elektriker eller ligende uddannelse til el-eftersyn evt. deltid Om dig: Du har erfaring. Du kan lide selvstændighed. Du kan møde vores kunder med et smil.  Du har kørekørt og kan fremvise straffeattest.  Vi tilbyder: God løn, som stiger efter kvalifikationer. Oplæring Spændende nye kompetenceområder Egen bil Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/ (Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=7f77692c)
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Elektriker til stor københavn
Viktech P/S Kbh.
Vi søger efter elektrikere til en spændende opgave i Storkøbenhavn, hvor vi skal hjælpe vores kundes folk med udskiftning af en hovedledning, målerrammer og gruppetavler, samt opsætning af loftspots.Vi forestiller os, at du:Har en uddannelse som elektrikerHar hænderne skruet rigtigt påKan tage fat og arbejde effektivtEr fleksibel og nem at omgåsVi tilbyder dig:
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 18-08-2017

Elektriker - til tavlebyg og montage
AKTIVPERSONALE A/S
For vores kunde i Struer kommune søger vi en elektriker til produktionsarbejde, gerne faguddanet eller en person med erfaring fra el-arbejde (eks. grundskoleforløb, elektriker). Om arbejdsopgaverne og dine kvalifikationer: Lettere produktions- og montagearbejde Baggrund og erfaring fra el-arbejde Tavlebyg, teknisk flair og god tegningsforståelse Selvkørende og kan tage tingene af sig selv Start: Omgående, gerne uge 26.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 02-07-2017

Faglært elektriker
Din El-forbindelse ApS
Faglært elektriker til mindre ombygningsprojekt i Kolding samt diverse ejendomsvedligeholdelse og renovering i Trekantsområdet. Evt. deltid.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017

Dygtige elektrikere til Odense-området
Job InWest Vikar
4 dygtige elektrikere søges til travl virksomhed i Odense-området. Om dig:   Du er en allround elektriker, der har erfaring med nybyg, renovering og lidt service Du kan arbejde selvstændigt Du kvalitetsbevist og serviceminded Du er mødestabil og pligtopfyldende   Finder du ovenstående spændende, så send din ansøgning + CV til ll@jobinwest.dk Mærk din ansøgning: "Elektriker"
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 27-06-2017

Elektriker til teknisk afsnit, Driftsafdelingen, Sjællands Universitetshospital, Roskilde
Region Sjælland
Teknisk afsnit søger snarest muligt en elektriker, som kan indgå i gruppen af elektrikere samt samarbejde med en gruppe reparatører med hovedvægt VVS og en gruppe specialarbejdere. Elektrikerne og reparatørerne servicerer sygehusets kliniske afdelinger og vedligeholder sygehusets installationer og tekniske anlæg. Sygehusvæsenet er en omskiftelig verden, hvorfor du er nødt til at have en positiv tilgang til forandringer. Teknisk afsnit er en del af Driftsafdelingen på Sjællands Universitetshospital, Roskilde og Køge.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 22-07-2017

Elektriker søges til Arkil Miljøteknik, Greve
Arkil A/S
Til etablering og daglig servicering af byggepladsinstallationer og SRO-anlæg på vores grundvandssænkningsanlæg, søger vi en kompetent og erfaren elektriker.   Dit arbejdsområde vil bl.a.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 07-07-2017