Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Tømrer job tilbydes!
Mega Flex A/S
Til længerevarende opgave, søger vi to uddannede og stabile tømrer til vindue- og loftsmontage. Arbejdspladsen ligger i Jyllinge. Opstart fra på tirsdag den 22. august. Løn efter kvalifikationer.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 21-08-2017

Tømrer søges hurtigst muligt til København.
CONNECTION VIKAR ApS
Tømrer søges til projekter i København! Vi  forventer at du: • Er uddannet tømrer. • Har gode samarbejdsevner • Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed • Kan arbejde selvstændigt • Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer.   Send din ansøgning samt CV til: ln@connectionvikar.dk - mrk. "tømrer - kbh" eller
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 13-10-2017

Tømrer søges hurtigst muligt til Vejle.
CONNECTION VIKAR ApS
Tømrer søges til projekter i Vejle! Vi  forventer at du: • Er uddannet tømrer. • Har gode samarbejdsevner • Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed • Kan arbejde selvstændigt • Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer.   Send din ansøgning samt CV til: ln@connectionvikar.dk - mrk. "tømrer - Vejle" eller
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 13-10-2017

Tømrer til projekt på Amager
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS
Til vores kunde søges Tømrer til projekt på Amager Dine arbejdsopgaver vil være: Tagarbejde Hvad forventer vi af dig: At du har erfaring som tømrer At du har arbejdet som tømrer indenfor de sidste 36 måneder At du er stabil, herunder at du møder til tiden og overholder aftaler og deadlines At du er fleksibel, engageret og serviceminded At du kan arbejde selvstændigt og med frihed under ansvar At du kan fremvise svendebrev & straffeattest Vi kan tilbyde:
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

Tømrer til projekt i Hadsten
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS
Til vores kunde søges Tømrer til projekt i Hadsten Dine arbejdsopgaver vil være: Udskiftning af vinduer Opsætning af tag Montage af stålhal Andre opgaver inden for faget kan forekomme Hvad forventer vi af dig:
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

4*Nedriver til projekt i København C
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS
Til vores kunde søges 4*Nedriver til projekt i København C Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være: Nedrivning efter brandskade Andre arbejdsopgaver inden for faget kan også forekomme. Hvad forventer vi af dig:
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

Tømrere til tag & facade i Storkøbenhavn
SCAN CON TEAM NO ApS
Jobbeskrivelse:  For kunde, søger Scan Con Group tømrere til tag og facade arbejde. Der er tale om længerevarende projekt, med henblik på fastansættelse   Vi Forventer Af Dig: 
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 17-09-2017

Fugttekniker søges til Aarhusområdet
Konsulenthuset Guiderne
På vegne af en af vores kunder i Aarhus søger Konsulenthuset en fugttekniker.Virksomheden arbejder indenfor skadesservice og typiske opgaver vil være totalrenoveringer efter brand-, vand-, hærværks- og stormskader. Det er et meget alsidig arbejdsområde og din hverdag vil aldrig være den samme.Dette sætter selvfølgelig også krav til dig som person. Det kræves af dig, at du er fleksibel ang. dine arbejdstider. Ulykker kan komme ud af det blå så derfor kræves det hurtig og effektiv reaktion din side.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 16-10-2017

Faglært håndværker til rejsearbejde.
TeamVikaren
Faglært håndværker til rejsearbejde. Jobbeskrivelse: TeamVikaren.dk søger på vegne af vores kunde i Odder. Vi søger faglærte håndværkere, der har lysten til at rejse i flere dage, samt til at lave ventilationsarbejde. Du skal være i god fysisk form, da det går stærkt, og arbejdet foregår på stiger.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 29-09-2017

Udstillingsmontør/produktionsmedarbejder
JOHANNSEN DEKORATION ISHØJ A/S
Vi søger en medarbejder med god håndværksmæssig baggrund, fx. bygningssnedker, snedker, tømrer eller lign. til fremstilling af messestande, displays, podier, pyloner og skilte. Stillingen omfatter også montageopgaver herunder opbygning af messestande. Arbejdet foregår primært på vor adresse i Smørum. Kørekort er en nødvendighed. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt. Vi tilbyder dig 30-37 timer pr. uge (efter aftale med dig), ordnede arbejdsforhold. Løn og ansættelsesvilkår i.h.t. industriens overenskomst. Tiltrædelse hurtigst muligt.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 12-10-2017