Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
specialarbejder til autoværksted
COMMERCIAL DEVELOPMENT ApS
ER DU PRAKTISK ORIENTERET OG HAR DU HÆNDERNE SKRUET RIGTIGT PÅ - SÅ SE LIGE HER   Til et super veldrevet autoværksted i Ballerup søger vi en praktisk medarbejder som er god til biler og har den rette indstilling. Du skal være den praktiske blæksprutte og være med til forskellige opgaver.   Lidt om jobbet:  
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

Automatiktekniker til indkøring af robotter hos kunder
BLUE WORKFORCE A/S
Vil du ud i verden? Kan du køre med robotter?   Vi mangler teknikere til at indføre robotter hos vores kunder. Du får mulighed for at komme rundt i verden da vores RAGNAR robotter er efterspurgt i hele verden. Du kommer til at arbejde med demonstration og test af vores robotter og indkøre den hos vore kunder. Din baggrund er ikke vigtig, men kan f.eks. være indenfor industriel automation. Det kan også være du har erfaring med montage, indkøring eller vedligehold af robotudstyr.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

CNC-Operatør
O.L. SEALS A/S
CNC-operatør til produktion af tætninger.  Har du lyst til at være med på holdet hos os?  Til vores produktion af PTFE tætninger søger vi en dygtig og engageret CNC-operatør med tiltrædelse hurtigst muligt.  Vi forventer: 
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 02-07-2017

SERVICETEKNIKER
PROFILPARTNERS ApS
Til kommissionering af og service på BLUNOX SCR-Systemer - markedets mest effektive SCR-systemer med op til 97% NOx-reduktionVirksomhedsbeskrivelse:
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

Til snarlig tiltrædelse søger vi en kompetent faglært autolakerer til en fuldtidsstilling.
SKALBORG NY AUTOLAKERING A/S
  Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt!   Til snarlig tiltrædelse søger vi en kompetent faglært autolakerer til en fuldtidsstilling. Du kommer til at være en del af en virksomhed der i over 30 år har leveret kvalitets malerarbejde til tiden. Vi forventer at du er mødestabil, har erfaring i branchen, har god kvalitetssans, samt kan arbejde selvstændigt og effektivt. Dit primære arbejdsområde vil være forarbejdning af biler til kabinen.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

Dygtig autolakerer søges
MALERVÆRKSTEDET BJARNE MORTENSEN ApS
Dygtig, selvstændig og flittig autolakerer søges, med tiltrædelse snarest. Vi har masser af biler, et super velfungerende og nyistandsat malerværksted, men vi mangler hænder, derfor søger vi hermed en autolakerer, der kan sit kram. Det er vigtig du kan sprøjte, er ærekær om dit håndværk og kan stå på egne ben, uden at blive væltet omklud hvis der er travlt, for det er der. Kom endelig forbi værkstedet eller ring til os: 32547616.  
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017

Klejnsmed søges STRAKS til Vesthimmerland
TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApS
Teamvikaren.dk søger for virksomheder i Vesthimmerland, en alsidige faglige dygtig klejnsmed, der har erfaring fra tidligere jobs, med opbygning af blandt andet værn, gelænder og bundrammer. Svejseproces.:Du skal her for have stor erfaring med 135 Jobbet er et længere varigt vikariat, med øje for fastansættelse for den rette person efter endt prøvetid. Kvalifikationer:
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 16-06-2017

CNC dreje-operatør
HOLMS FINMEKANIK APS
Vi søger en ny medarbejder til vores CNC dreje-afdeling. Der er tale om fremstilling af emner i mindre seriestørrelser af varierende kompleksibilitet, hvilket forudsætter en fornuftig teknisk forståelse og høj kvalitetssans. Det er vigtigt, at du trives med snævre tolerancer, detaljer og høj kvalitet. Derudover kan du arbejde selvstændigt med dine opgaver og bevarer overblikket selv i pressede situationer. Du har et godt humør og du er god til at få samarbejdet til at glide.    
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

Maskinarbejder søges - gerne med erfaring i Edgecam
Work4all ApS Vejle
For en virksomhed i Billund kommune, søger vi en uddannet maskinarbejder/industritekniker til en fast stilling. Det er med opstart så hurtigt som muligt og der er både mulighed for dag- og aftenhold.  Dine arbejdsopgaver vil være at lave få emner af hver og en del specialopgaver   Vi forventer at du: - Er uddannet maskinarbejder/industritekniker - Gerne har erfaring indenfor Edgecam - Er mødestabil   Virksomheden tilbyder dig: - En fast og spændende stilling
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

Kølemontør til Trehøje Køleteknik A/S søges
TREHØJE KØLETEKNIK A/S
Trehøje Køleteknik A/S (arbejdspladsen ligger i Herning kommune). Vi søger en kølemontør/køletekniker til service og montering af køle- og klimaanlæg inden for industri. Vi er et lille velfungerende firma som tilbyder dig: • Et afvekslende job, hvor to dag aldrig er ens. • Selvstændigt arbejde. • Et godt team • Kørsel hjemme fra. • Sundhedsforsikring • pensionsordning Vi forventer af dig: • At du har kølemontørcertifikat. • Du er omgængelig, ærlig og ansvarsbevidst. • At du altid er parat til at yde den bedste service • Har kørekort B • Læser og forstår engelsk. • At du har ”gå på mod” Lyd
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 28-06-2017