Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vi søger en Driftsoperatør til affaldsvarmeværket
Bornholms Regionskommune
Stillingsbeskrivelse Vi tilbyder en spændende stilling i energi og affaldssektoren med produktion døgnet rundt og forventer en høj grad af selvstændighed og ansvar.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Rustfri Kleinsmed til fast stilling
RUTEK A/S
ARBEJDSOPGAVER Fremstilling af rustfrie trykløse- og tryktanke Fremstilling af øvrige svejste stålkonstruktioner Certifikatsvejsning Montage opgaver MÅL FOR VIGTIGSTE KOMPETENCER Kvalitetsarbejde Effektivitet God tegningsforståelse ORGANISATORISK RAMME Du refererer til produktionslederen INTERNE OG EKSTERNE KONTAKTFLADER Du vil dagligt være i kontakt med alle medarbejdere i organisationen
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 12-10-2017

Instrument Technician – Halfdan B
Maersk Oil A/S
Are you interested in assisting with the daily maintenance of production equipment? If yes, then this might be the job for you as we are looking for our Instrument Technician in the Danish Business Unit Asset, Offshore. Maersk Oil has been through a restructuring process to strengthen the business core and reflect the increased focus on the North Sea. The new structure has opened up a number of exciting career opportunities. We Offer Maersk Oil offers you a unique opportunity to join an international and multinational organization with great technical challenges on complex platforms.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 30-08-2017

Klargøringsmedarbejder til Byens Bilpleje i Køge
BYENS BILPLEJE.COM A/S
I en af vores meget aktive afdelinger søger vi en person som har erfaring med kosmetisk klargøring. Jobbet kræver, at du:
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 13-10-2017

Virksomhed søger mekaniker/landsbrugsmekaniker
Virksomhed søger mekanikere. Fuldtid Virksomhed søger mekaniker til virksomhed i Vejen. 1) mekanikker/ maskinmekaniker 2) landbrugs mekaniker (folk med erfaring i landbrugs maskiner.) Du er uddannet mekaniker indenfor bil eller landbrugsmaskiner. Straffeattest skal fremvises. Send CV og ansøgning til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen på LFRA@kolding.dk mærket Håndværker
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 22-09-2017

Kantbukkere
JKS a/s, Frederikshavn
JKS A/S i Frederikshavn søger for kunde i Frederikshavn Kommune dygtige kantbukkere. Jobbet er et længere varende vikariat. Stillingsbeskrivelse: Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, som er i en positiv udvikling, så er det dig vi står og mangler til vores kunde i Frederikshavn Kommune. Du kommer til at varetage forskellige opgaver indenfor faget: Opstilling, programmering og bukning Arbejdet foregår bl.a. på en Trumpf kantmaskine   Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Erfarne certificeringssvejsere søges
MGM 2014 ApS
Vi har lynende travlt og søger derfor erfarne, selvstændige og kvalitetsbevidste TIG og MIK sortjernssvejsere med tiltrædelse snarest. Der er tale om et udfordrende og selvstændigt job i en uformel organisation med højt til loftet. Alt vores svejsearbejde bliver røntgen- og PED testet. Vi forventer, at du: - er udlært smed med certifikaterne i orden - har erfaring med TIG og MIG - er kvalitetsbevidst og grundig - har tegningsforståelse Vi tilbyder: - et uformelt arbejdsmiljø - selvstændigt arbejdsområde - løn efter kvalifikationer - flexordning Ansøgningsfristen er den 01.09.17.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Hydremas Servicecenter Kolding søger medarbejder til hjælp på værksted
Hviid & Larsen
A/S Hydrema er en international koncern, som udvikler, producere og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner og -materiel. Hovedsædet ligger i Støvring syd for Aalborg. Firmaet råder over et stort netværk af salgs- og servicefaciliteter med datterselskaber i Norge, Sverige, Frankrig, Tyskland og USA. Hydrema har produktionsfaciliteter i Danmark og Tyskland. Koncernen beskæftiger i dag ca.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 12-10-2017

Geografisk fagspecialist
Banedanmark
Har du det store overblik, og vil du arbejde i et dygtigt team? Til vores team, i Kørestrøm Drift, søger vi en dygtig geografisk fagspecialist til køreledningsanlægget i Sønderjylland. Du kommer til at arbejde ud fra Banedanmarks afdeling i Fredericia. Du bliver en del af et fagligt dygtigt team med et stærkt fællesskab, og kommer til at arbejde tæt sammen med især to kolleger. Jeres primære opgave er det daglige driftsansvar for køreledningsanlægget og igangsættelse af vedligeholdelsesopgaver.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 08-09-2017

Pladesmed til Autoværksted i Nordsjælland
SYSTEM VIKAR MANDSKABSUDLEJNING ApS
Til vores kunde søges Pladesmed til Autoværksted i Nordsjælland Dine opgaver vil være: Pladearbejde Hvad forventer vi af dig:
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017