Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
automatiktekniker
PHARMATECHPOWER ApS
Vi søger en medarbejder der har erfaring i at arbejde med OQ på proceskontrol sustemer i GMP-miljø (bl.a. tests). Kendskab til Delta V er en fordel. Kendskab til processen ved fremstilling af faktor 7 er yderligere en fordel. Arbejdet foregår først i Kalundborg senere i København.   Mail venligst cv ti JMJ@ptpower.dk, så vender vi hurtigt tilbage til de kvalificerede. 
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 20-05-2017

Mekaniker
O. ADSBØLL & SØNNER A/S
Til vores værksted i Kolding søger vi en mekaniker med alsidig viden om teknik og mekanik. Du skal sammen med et lille team på værkstedet og stå for den daglige drift af firmaets biler, trailere og mindre entreprenørmaskiner. Arbejdet omfatter også småreparationer af elværktøj, skurvogne m.m. samt diverse ad-hoc opgaver. Du skal naturligvis have kørekort og gerne trailerkørekort. Du skal kunne bruge PC på brugerniveau og kunne kommunikere med vores afdelinger på dansk i et forståeligt teknisk sprog. 
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Mekaniker til Aalborg S
Super Dæk Service, Aalborg Syd
ER DU EN PERSON DER VÆGTER HASTIGHED, KØBMANDSKAB OG KVALITET HØJT, ER DU MÅSKE VORES NYE MEDARBEJDER I VORES TEAM, DER VIL VÆRE ”BRANCHENS BEDSTE”Vi går altid efter det bedste team med stabilitet, de rette kompetencer, og et smil til kunder og kollegaer.  Super Dæk Service, Aalborg S., har forrygende travlt med mekanisk arbejde. Derfor søger vi en serviceminded mekaniker, der kan bruge sine hænder og skabe resultater i en alsidig og selvstændig hverdag. DINE OPGAVER VIL BL.A. VÆRE:
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 24-04-2017

Mekanikere til Ringkøbing
Super Dæk Service, Ringkøbing
ER DU EN PERSON DER VÆGTER HASTIGHED, KØBMANDSKAB OG KVALITET HØJT, ER DU MÅSKE VORES NYE MEDARBEJDER I VORES TEAM, DER VIL VÆRE ”BRANCHENS BEDSTE”  VORES AFDELING I RINGKØBING SØGER 2 SERVICEMINDEDE MEKANIKERE, TIL AT SERVICERE OG RÅDGIVE VORES KUNDER. VI SØGER EN GLAD OG SMILENDE PERSON, BÅDE OVERFOR KOLLEGAER SOM KUNDER – EN TEAMPLAYER DER HAR ”DET-DER-SKAL-TIL”, DER KAN SKABE RESULTATER I EN ALSIDIG OG SELVSTÆNDIG HVERDAG. DINE OPGAVER VIL BL.A. VÆRE:
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 24-04-2017

Kvalitetsbevidst bukkeoperatør
KT STÅLINDUSTRI A/S
Maskinfabrikken KT Stålindustri i Nordsjælland er i vækst, og derfor søger vi en dygtige bukkeoperatør, som sætter en ære i at levere kvalitet til kunder og kollegaer. Vi anser bukkeafdelingen for en meget vigtig brik i vores produktion og derfor er vi også villige til at betale en god løn for en medarbejder, som har eller kan tilegne sig de rigtige kvalifikationer.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Lastvognsmekaniker
TT AUTOTEKNIK ApS
TT AUTOTEKNIK SØGER MEKANIKER Virksomheden reparerer og servicerer hovedsageligt lastvogne for vognmænd samt almindelige serviceopgaver på person- og varevogne. Der tilbydes et job med følgende opgaver: Reparation og service på lastvogne, varevogne og mindre køretøjer. Profil: Det er en fordel at have en metalbaggrund og erfaring som: • Automekaniker • Lastbilmekaniker • Klejnsmed - pladesmed • Autodidakt med stor erfaring f.eks. i hydraulik og el-arbejde Fleksibel og allround kendskab til alle funktioner på et autoværksted.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Montør søges
JOHANNES MERTZ A/S
Er du montøren til vores Skov & Have værksted i Faxe? Vi tilbyder: - Et alsidigt job blandt gode kollegaer - Trygge arbejdsforhold - En moderne virksomhed men forsat udvikling for øje - Løn efter kvalifikationer - Mulighed for personlig udvikling Vi forventer: - Du er faglært mekaniker eller har anden lignende uddannelse - Du har overblik og ordenssans - Du er positiv og serviceorienteret, da du vil få direkte kontakt til kunder - Du har kørekort til bil - Du har flair for brug af PC Stillingen er 37 timer ugentligt med start hurtigst muligt Ansøgning og CV sendes til max.jensen@mertz.d
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Produktionsmedarbejder med teknisk forståelse søges
Job InWest Vikar
For virksomhed i Skanderborg søger vi en dygtig produktionsmedarbejder. Arbejdsdagen vil primært gå med betjening af maskiner og mindre reparationsopgaver. Om dig:Du kan bruge dine hænderDu har en teknisk forståelse (gerne fra mekanikerbranchen)Du kan arbejde selvstændigt.Du ønsker at udvide dine kompetencer.Vi tilbyder:
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017

ScanPeople søger på vegne af SCOTSMAN KøleTeknik A/S en udekørende Køletekniker
SCANPEOPLE ApS
Dine arbejdsopgaver Som køletekniker, kører du både service- og montageopgaver på små til mellemstore køleanlæg. Den ene dag servicerer du mindre udstyr og anlæg i en restaurant i Tivoli – næste dag er du ude hos et komfortkøleanlæg i en større virksomhed, eller bruger dagen sammen med en kollega på montage af kølerum og køleanlæg. Du kører ud til kunder hjemmefra til Københavnsområdet, resten af Sjælland samt Fyn.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Montagearbejdere (faglærte indenfor metal) til mekanisk montage - vikariater i Glostrup og Ballerup
SCANPEOPLE ApS
Hos ScanPeople har vi meget travlt med, at servicere vores kunder med vikarer. Vores kunders efterspørgsel efter assistance er kraftigt stigende.Vi søger derfor til konkrete kunder beliggende i Glostrup og Ballerup efter kvalificerede og engagerede vikarer til længerevarende vikariater.Arbejdet kræver du har hænderne skruet rigtig på. Arbejdsopgaverne er mange, men vil hovedsageligt omfatte samling af emner, mekanisk montage og andre forefaldende opgaver.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017