Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Dygtig og alsidig håndværker
SA-AL KØLETEKNIK ApS
Til vores afd i Egå.Vi søger en dygtig og alsidig hånværker, smed, rørlægger, elektriker, eller ? som har mod på et branche skift. Har ansøger evt. erfaring med montering af klima - varmepumper vil dette være en fordel. Ansøger er faglært håndværker, og vil blive stillet over for mange spændende og udfordrende opgaver, har man flair for teknik, vil oplæring i køleteknik på sigt kunne blive aktuelt.Vi tilbyder fast arbejde, i en danskejet virksomhed som er i vækst, vi er ISO 9001 cerificeret, og er pt 22 ansatte.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Montør til kørsel på hele Sjælland søges
JKS a/s, Køge
Vores kunde er i vækst og har derfor brug for en dygtig montør til hans team.Der er tale om et Try N' Hire forløb hvor den rette medarbejder vil blive tilbudt en fastansættelse efter et 16 ugers ansættelseforløb via JKS A/S. Virksomheden:Virksomheden opsætter og reparere maskiner. Det er en god velkonsolideret virksomhed som har en fast stab af medarbejdere, der har arbejdet der i mange år. De har et godt ry hos kunderne og sørger altid for at serviceniveauet er højt. Stemningen er professionel og positiv. 
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 10-02-2017

ScanPeople søger for vores kunde GEMÜ Danmark en Teknisk Supporter med salgsgenerTrives du med teknisk support af sælgere og kunder? forstår du vigtigheden af god kundeservice? Er projektstyring inter
SCANPEOPLE ApS
Trives du med teknisk support af sælgere og kunder? forstår du vigtigheden af god kundeservice? Er projektstyring interessant og formår du at se helheden og derigennem sikre korrekt ordrebehandling? Hvis ja, så er du måske den Tekniske Supporter ScanPeople søger for GEMÜ Danmark.Primære jobfunktioner:Du kommer til at indgå i GEMÜ Danmarks interne sælger team som i dag består af 4 medarbejdere. Din kontaktflade og ansvar som Teknisk Supporter er:  
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 17-02-2017

Specialarbejder / græsklipper til Driftsafdelingen
Driftsafdeling
Haderslev Kommunes Driftsafdeling søger en alsidig kollega, hvis primære opgave er service og græsklipning ved Haderslev Idrætsanlæg. Derudover skal du være villig til at udføre forefaldende arbejde indenfor Driftsafdelingens øvrige opgaver, som er vedligeholdelse af offentlige veje, stier, pladser og grønne områder.   Vi vil opleves som en kompetent og attraktiv samarbejdspartner af såvel interne som eksterne kunder.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 19-02-2017

Specialarbejder søges
Park- Og Vej - Udfører
Specialarbejder til tidsbegrænset ansættelse    Driftsenheden Park & Vej søger en specialarbejder til tidsbegrænset ansættelse fra 1. april 2017 (Ansættelsesperiode 1. april til 31. oktober) med mulighed for forlængelse.     Vi forventer at du:  Har et grundlæggende kendskab til arbejdsgangene i en Park og Vej afd.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Klejnsmed søges hurtigst muligt, med mulighed for fastansættelse!
CONNECTION VIKAR ApS
Vi søger en rusrfri klejnsmed til pladebearbejdning og mindre rørkonstruktioner. Vi forventer at du:• Er uddannet smed, og er dygtig til TIG-svejsning og slibning.• Har gode samarbejdsevner• Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed•Kan arbejde selvstændigt• Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer. Vi tilbyder et vikariat til overenskomstmæssig løn. Kontakt konsulent Johan Breier på hverdage mellem 8-16 på tlf.: 22 48 66 36ellersend CV til jh@connectionvikar.dk
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017

Klejnsmed
MatchMind A/S - Aalborg
Matchmind søger en dygtig klejnsmed for kunde i Aalborg kommune.Der er tale om et længerevarende vikariat med mulighed for fastansættelse og arbejdstiden er på daghold.Vi forventer at:du har god erfaring med TIG og CO2 svejsning i sort jerndu har erfaring med rørsvejsninger fleksibel i forhold til arbejdsopgaverstabil og kvalitetsbevidstkan starte med kort varsel Du tilbydes en god løn efter overenskomst og job i en virksomhed, der lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og ordnede forhold.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 29-01-2017

Kantpresse operatør søges hurtigst muligt.
CONNECTION VIKAR ApS
Vi søger hurtigst muligt en kantpresse operatør til at arbejde med buk af plader, gevindskæring klip af plader samt andet forefaldende arbejde.Det en fordel hvis du har truck-certifikat.Vi forventer at du:• At du har længere erfaring i ovennævnte arbejdsopgaver• Har gode samarbejdsevner• Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed•Kan arbejde selvstændigt• Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer. Vi tilbyder et vikariat til overenskomstmæssig løn. 
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 24-01-2017

Klejnsmed søges til fast stilling i Roskilde
JKS a/s, Roskilde
JKS Vikar og rekruttering søger en faglært smed til job i Roskilde.Vi tilbyder et Try & Hire forløb, hvor du til en start arbejder som vikar med henblik på ansættelse i virksomheden.Arbejdsopgaverne består af vedligholdelse og mindre reperationer på maskiner i produktionen. Det er en produktion af størrer elementer.Om dig:- Du er faglært smed og har erfaring fra faget, og med maskiner- Du har en naturlig interesse i maskiner- Du kan starte med det samme- Du er fleksibel i forhold til arbejdstid
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Mekanikersvend Holstebro
Job InWest Vikar
For et mindre værksted i Holstebro søger vi en dygtig svend!Arbejdsdagen vil for det meste gå med fejlfinding, service og reparation af alle bilmærker.Du vil skulle have kontakt til kunder fra de træder ind på værkstedet til de skal faktureres for et produkt, som de er fuldt ud tilfredse med.  Om dig: 
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017