Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Leif Jørgensen Automobiler Ribe A/S søger en dygtig og engageret mekaniker.
Leif Jørgensen Automobiler Ribe A/S
Leif Jørgensen Automobiler A/S har afdelinger i Ribe og Løgumkloster med forhandling af Mitsubishi, Skoda og Suzuki og 24 ansatte bilentusiaster, der brænder for deres arbejde. Vi har mere end 35 års erfaring i bilbranchen. Det er vigtigt for os, at kunderne altid får en god oplevelse i vores forretninger og vi sætter kundes tilfredshed meget højt.
Indrykket : 29-09-2017 Ansøgnings frist : 28-10-2017

Udekørende truckmontør – til Vendsyssel
Dansk Materiel Service
Vil du være en del af Danmarks bedste team? Hos Dansk Materiel Service A/S får du mulighed for, i en lille organisation at få indflydelse på din hverdag. Men du skal være bygget af et bestemt stof, og være mere end almindelig seriøs omkring dit arbejde, og et personligt drive der kan mærkes, evnen til selvstændigt at planlægge dag for dag, uge for uge, er blot nogen at de kvaliteter vi vægter højt.
Indrykket : 27-09-2017 Ansøgnings frist : 26-10-2017

Nordsjællands Diesel A/S søger varevogns-/lastvognsmekaniker til værkstedet i Hillerød
Nordsjællands Diesel A/S
Vi søger en uddannet medarbejdere med god erfaring til reparation/servicering/opbygning af varevogne/lastbiler/trailere m.m. 
Indrykket : 19-09-2017 Ansøgnings frist : 24-10-2017

Kopi af Mekaniker til vores afdeling i Vojens
Vojens Autoophug
Vi søger til vores virksomhed, Vojens Autoophug ApS, en mekaniker til demontage af udtjente biler. Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt, at du har et godt kendskab til biler, at du er fleksibel, og at du har let ved at omgås andre mennesker. Jobbet kræver at du har truckcertifkat. Virksomheden har et godt arbejdsklima og venlige og samarbejdsvillige kollegaer. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.  
Indrykket : 23-10-2017 Ansøgnings frist : 29-11-2017

Automekaniker
JKS a/s, Kolding
JKS søger på vegne af en af vores kunder, en frisk og serviceminded automekaniker. Jobbet Dine daglige opgaver bliver blandt andet reparation og service på biler, primært Peugeut og Citroén, samt klargøring til salg. Herudover kan der sæsonvis være opgaver som dækskifte.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 31-10-2017

Sprøjtemedarbejder til undervognscenter søges
HEGNSGÅRDENS AUTO ApS
Vi søger en sprøjtemedarbejder til Pava undervognscenter pga. travlhedVi forventer at du har kendskab til biler/opbygningFor den rette person er der tale om fast arbejdeTiltrædelse efter aftale.Kontakt Kim på 86871130 eller mail pava@hegnsgaardens-auto.dkMed venlig hilsenHegnsgårdens Auto ApsGl Hedevej 138882 Fårvang
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 24-11-2017

Schmiedmann Nordborg søger medarbejder til demonteringsafdelingen
Schmiedmann I/S v/Christian Jacobsen og Martin Tho
Schmiedmann er et 21 år gammelt firma i rivende udvikling som beskæftiger sig med salg af nye og brugte BMW dele/udstyr til personbiler. Schmiedmann består af 2 danske og 8 udenlandske afdelinger, hvor Nordborg afdelingen fungerer som central-lager for brugte BMW / MINI dele. Nordborg afdelingen beskæftiger i dag 16 ansatte Se mere på http://www.schmiedmann.dk! Arbejdsopgaverne består af demontering af brugte BMW / MINI reservedele, fra vores ophugsbiler samt klargøring til foto.Vi forventer, at du kan:
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 01-12-2017

Mekaniker med flair for salg søges
Schmiedmann I/S v/Christian Jacobsen og Martin Tho
Schmiedmann Nordborg søger en dygtig og serviceminded mekaniker til salg af brugte reservedele, som sammen med vores øvrige medarbejdere formår at have fokus på høj kvalitet og godt samarbejde. Du vil indgå i vores salgsteam, i salgsafdelingen. Vi forventer, at du:
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 01-12-2017

Erhvervstekniker - VW København
SPEEDRECRUITERS ApS
Har du spurgt dig selv om følgende: Vil du arbejde sammen med de bedste i branchen? Vil du arbejde sammen med professionelle fagfolk? Vil du arbejde i et team, der brænder for erhvervsbiler? Vil du arbejde med stolthed omkring dit fag? Kan du svare ’ja’ til ovenstående, så brug nogle minutter på at læse videre. Volkswagen København er en af de største VW-forhandlere i Danmark og har til huse i store, rummelige og flotte lokaler i København N.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 05-11-2017

Smede med erfaring
DANHEJS ApS
Danhejs ApS er en lille virksomhed i Frederikssund, som startede i 2015, og er i sikker fremgang og vækst. Det vi kan tilbyde, er et alsidigt og spændende job med selvstændigt ansvar, der er fokus på kvalitet og godt håndværk.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017