Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Montør til kørsel på hele Sjælland søges
JKS a/s, Køge
Vores kunde er i vækst og har derfor brug for en dygtig montør til hans team.Der er tale om et Try N' Hire forløb hvor den rette medarbejder vil blive tilbudt en fastansættelse efter et 16 ugers ansættelseforløb via JKS A/S. Virksomheden:Virksomheden opsætter og reparere maskiner. Det er en god velkonsolideret virksomhed som har en fast stab af medarbejdere, der har arbejdet der i mange år. De har et godt ry hos kunderne og sørger altid for at serviceniveauet er højt. Stemningen er professionel og positiv. 
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 10-02-2017

ScanPeople søger for vores kunde GEMÜ Danmark en Teknisk Supporter med salgsgenerTrives du med teknisk support af sælgere og kunder? forstår du vigtigheden af god kundeservice? Er projektstyring inter
SCANPEOPLE ApS
Trives du med teknisk support af sælgere og kunder? forstår du vigtigheden af god kundeservice? Er projektstyring interessant og formår du at se helheden og derigennem sikre korrekt ordrebehandling? Hvis ja, så er du måske den Tekniske Supporter ScanPeople søger for GEMÜ Danmark.Primære jobfunktioner:Du kommer til at indgå i GEMÜ Danmarks interne sælger team som i dag består af 4 medarbejdere. Din kontaktflade og ansvar som Teknisk Supporter er:  
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 17-02-2017

ScanPeople søger for vor samarbejdspartner, CC Montage-Teknik, en Servicetekniker (El/mekanik)
SCANPEOPLE ApS
CC Montage-Teknik er i udvikling og søger derfor en ny medarbejder til deres team. CC Montage-Teknik søger en selvstændig, initiativrig, serviceminded og proaktiv tekniker. De bestræber sig efter at styrke deres dynamiske team og søger derfor en dygtig medarbejder, som er ivrig efter at blive en del af virksomheden.Hovedarbejdsopgaver: Det forventes, at virksomhedens tekniker aktivt ønsker at deltage i et stærkt team af dygtige elevatorfagfolk til montage, eftersyn, reparation og vedligeholdelse af elevatorer, porte, kraner og lignende.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

ScanPeople søger en erfaren Servicetekniker til servicering af trykluftsanlæg
SCANPEOPLE ApS
Til servicering af trykluftsanlæg, hos deres kunder, søger en specialiseret virksomhed, på Midtsjælland, en erfarenServicetekniker med tiltrædelse snarest muligt.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

ScanPeople søger efter Automatikteknikere, Industrielektrikere og Serviceteknikere
SCANPEOPLE ApS
ScanPeople mærker en stigende efterspørgsel efter Automatikteknikere og Industrielektrikere.Hos ScanPeople har vi meget travlt med, at servicere vores kunder med kvalificeret arbejdskraft. Efterspørgslen efter vores assistance er kraftigt stigende - Vi søger i den forbindelse løbende efter kvalificerede og engagerede automatikteknikere, industrielektrikere og serviceteknikere. Vi har flere former for ansættelser, vikar-, try and hire forløb og faste stillinger.Arbejdsopgaverne er mange, bl.a:Opbygning af maskinanlæg
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

ScanPeople søger en Industritekniker/Maskinarbejder til Hundested Propeller A/S
SCANPEOPLE ApS
Til maskinparken i Hundested, søger Hundested Propeller A/S en erfaren og kvalitetsbevidst Industritekniker/Maskinarbejder, til et yngre team, med tiltrædelse hurtigst muligt. Jobbet: Dit arbejde vil være meget varierende, da virksomheden producerer kundespecifikke løsninger. Du vil skulle fremstille både små, store, korte og lange emner. Kvalifikationer:
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Tekniker hos Intego A/S, Odense
GOWORK ApS
Er du tekniker med solid erfaring indenfor fejlfinding og reparation af elmotorer og pumper? Og kan du se dig selv arbejde i en virksomhed, som lever efter værdierne: engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor? Så er det måske lige dig, vi leder efter. På vegne af Intego søger GO:WORK lige nu en tekniker, der vil være en del af teamet i Odense.  Om jobbetDu kan se frem til en varieret hverdag både i forhold til opgaverne og kunderne, men overordnet bliver dine opgaver følgende:
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

ScanPeople søger for vores kunde GEMÜ Danmark en Teknisk Supporter med salgsgener
SCANPEOPLE ApS
Trives du med teknisk support af sælgere og kunder? forstår du vigtigheden af god kundeservice? Er projektstyring interessant og formår du at se helheden og derigennem sikre korrekt ordrebehandling? Hvis ja, så er du måske den Tekniske Supporter ScanPeople søger for GEMÜ Danmark.Primære jobfunktioner:Du kommer til at indgå i GEMÜ Danmarks interne sælger team som i dag består af 4 medarbejdere. Din kontaktflade og ansvar som Teknisk Supporter er: Teknisk rådgivning og supportTeknisk support til kunder og sælgere
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 13-02-2017

Dygtig, selvtænkende servicetekniker til industriel trykluft / Autolift søges
DI-Trykluft
Har du lyst til et job med stor alsidighed, forskelligartede opgaver og en høj grad af "frihed under ansvar", samt være ansat i en virksomhed med en uformel omgangstone, en flad organisation, og et rigtig godt arbejdsmiljø, så har vi jobbet til dig…   Hos DI-Trykluft har vi travlt og mangler derfor en ny kollega, til vores i forvejen højt kvalificerede gruppe af teknikere.   Din hverdag kan indeholde: Service, vedligehold og fejlsøgning på trykluftanlægService, vedligehold og fejlsøgning på autolifteNy montage hos vores kund
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 19-02-2017

Kompetent montør søges til innovativ virksomhed
HM SYSTEMS A/S
HM Systems A/S søger en ansvarsbevidst og kompetent montør til at bygge vores styringer og maskiner. HM Systems A/S leverer etiketteringsløsninger og specialmaskiner til mange af de store virksomheder i Danmark og udlandet som f.eks: Arla, Danish Crown, Lantmannen, og Stryhns. HM Systems A/S har hovedsæde i Haderslev, salgs og service afdeling på Sjælland og datterselskaber i Basel, Schweiz og København.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 20-02-2017