Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Den Blå Planet søger en tekniker til teknisk afdeling i 3 måneder
DANMARKS AKVARIUM
Den Blå Planet søger en selvstændig, erfaren og dygtig tekniker til et vikariat i teknisk afdeling. Teknisk afdeling består af i alt 8 medarbejdere, som dækker drift og vedligeholdelse af hele huset, udstillingsteknik og LSS (life supporting system). Jobbet vil primært være indenfor den daglige drift og vedligeholdelse, men du skal også bidrage til afdelingens øvrige opgaver. Jobbet vil være centreret omkring følgende arbejdsopgaver:
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 01-05-2017

Servicetekniker
Work4all ApS Vejle
Til vores kunde omkring Kolding søger Work4All 1 servicetekniker til servicering og drift af højlager og transportanlæg. Jobbet er Try&Hire med henblik på fastansættelse. Dine opgaver er primært servicering og drift af højlager og transportanlæg, samt fejlfinding på anlæg. Du er erfaren og formentlig en teknisk faglig baggrund. I hverdagen er du ude hos kunderne, men indgår i et team så du altid har opbakning. Det er nødvendigt at du behersker engelsk.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 18-05-2017

Kørestrømstekniker/elektriker
Banedanmark
Er du bidt af jernbaneteknik, og vil du være med til at sikre tog til tiden? Hos Banedanmark Produktion Vest leder vi efter en engageret kørestrømstekniker til at indgå i vores team, der dækker Sydjylland og Fyn. Du vil hovedsageligt komme til at arbejde på banestrækningerne på Fyn, Fredericia til Padborg og Sønderborgbanen, og du bliver en del af et team på 8-9 dygtige og engagerede kørestrømsteknikere/elektrikere. Mødested vil blive Fredericia eller Rødekro afhængig af din bopæl.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 14-05-2017

Automatikfagtekniker til vedligehold i elektronik afdelingen
LINAK A/S
Automatikfagtekniker til vedligehold i elektronik afdelingen Vi søger en serviceminded automatikfagtekniker til vedligehold i elektronik afdelingen hvor vi i dag har 2 vedligeholdere der står for vedligehold, planlagt service og løbende forbedringer af produktionsudstyret. Elektronik, der består af både printfremstilling og slutmontage af produkter, beskæftiger ca. 110 produktionsmedarbejdere der arbejder på alle 3 skift.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 15-06-2017

Port montører
BAYTECH A/S
Er du selvstændig, serviceminded og frem for alt passioneret med dit håndværk? Ønsker du en karriere i en virksomhed i udvikling, så er du måske en af vores nye port montører med arbejdsområde primært i Jylland og på Fyn. Grundet øget aktivitet søger vi montører til installations- og serviceopgaver inden for porte.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

R&D Engineer - Electrochemistry-MED000815
RADIOMETER MEDICAL ApS
About Us We save lives for a living The difference between life and death can be just a few minutes. Radiometer’s diagnostic equipment is of crucial importance to doctors all over the world in their effort to diagnose critically ill patients quickly and accurately. From biotech and software specialists to financial controllers and engineers, all 2700 colleagues are committed and dedicated in their effort to make an impact on the life of others with our high-quality solutions. Radiometer’s leading position in the market has been secured over the last 80 years.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 25-05-2017

Håndværker, metal / automatikmekaniker
Teknisk afdeling
Teknisk Afdeling på Aarhus Universitetshospital søger en alsidigt uddannet medarbejder med baggrund som metalmedarbejder, automatikmekaniker eller tilsvarende til et fagligt spændende og udfordrende job i den del af Teknisk afdeling, som varetager den tekniske drift.    Teknisk Afdeling står for nybyggeri, ombygning, renovering, vedligeholdelse og drift af hospitalets 420.000 etage m2 fordelt på 5 matrikler.   Vores nye medarbejder skal sammen med Teknisk Afdelings øvrige teknikere udføre tilsyn, reparationer og vedligehold på blandt andet hospitalsenge, andet plejeudstyr, kørende materiel, ud
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 07-05-2017

Kunde søger en ny AV montør. Try and hire
VIKTECH P/S
Viktech søger en AV montør for kunde i Vejle  der er tale om en try and hire. Der er tale om en AV-specialist. Der er ingen decideret uddannelse for det, men det vigtige er indstillingen og at manden brænder for at lave et godt produkt og gerne har det som hobby samtidig. skal have større kendskab til faget. der forventes af dig:
Indrykket : 19-04-2017 Ansøgnings frist : 08-05-2017

Automatikfagtekniker
FUJI PACKAGING A/S
Til vort serviceteam søges en automatikfagtekniker – også meget gerne ny uddannet - der kan deltage i arbejdet med at montere, indkøre, reparere og servicere vore pakkemaskiner. Arbejdsopgaver: - Opbygning og ombygning af pakkemaskiner på vort værksted. - Programmering af automatiske pakkelinjer og intaktsystemer - Projektarbejde med ansvar for egne projekter - Integrere specialudstyr på maskiner - Reparation og vedligeholdelse af pakkemaskiner. - Deltage i udvikling af nye løsninger/ideer Har du: - En uddannelse som automatikfagtekniker, elektriker el.
Indrykket : 19-04-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Værkstedstekniker søges
Tantaline CVD ApS
Tantaline CVD ApS søger en værkstedstekniker med erfaring inden for kvalitet. Har du mekanisk snilde og lyst til at arbejde med procesudstyr? Trives du samtidig med selvstændigt ansvar og vil du arbejde i en virksomhed, hvor kvalitet og udvikling er i højsædet? Så er jobbet her lige noget for dig! Du bliver en del af et fagligt kompetent team og får en bred berøringsflade i hele organisationen.
Indrykket : 19-04-2017 Ansøgnings frist : 14-06-2017