Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
automatiktekniker
PHARMATECHPOWER ApS
Vi søger en medarbejder der har erfaring i at arbejde med OQ på proceskontrol sustemer i GMP-miljø (bl.a. tests). Kendskab til Delta V er en fordel. Kendskab til processen ved fremstilling af faktor 7 er yderligere en fordel. Arbejdet foregår først i Kalundborg senere i København.   Mail venligst cv ti JMJ@ptpower.dk, så vender vi hurtigt tilbage til de kvalificerede. 
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 20-05-2017

Montagearbejdere (faglærte indenfor metal) til mekanisk montage - vikariater i Glostrup og Ballerup
SCANPEOPLE ApS
Hos ScanPeople har vi meget travlt med, at servicere vores kunder med vikarer. Vores kunders efterspørgsel efter assistance er kraftigt stigende.Vi søger derfor til konkrete kunder beliggende i Glostrup og Ballerup efter kvalificerede og engagerede vikarer til længerevarende vikariater.Arbejdet kræver du har hænderne skruet rigtig på. Arbejdsopgaverne er mange, men vil hovedsageligt omfatte samling af emner, mekanisk montage og andre forefaldende opgaver.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Montagearbejdere (faglærte indenfor metal) til mekanisk montage - vikariater i Glostrup og Ballerup
SCANPEOPLE ApS
Hos ScanPeople har vi meget travlt med, at servicere vores kunder med vikarer. Vores kunders efterspørgsel efter assistance er kraftigt stigende.Vi søger derfor til konkrete kunder beliggende i Glostrup og Ballerup efter kvalificerede og engagerede vikarer.Arbejdet kræver du har hænderne skruet rigtig på. Arbejdsopgaverne er mange, men vil hovedsageligt omfatte samling af emner, mekanisk montage og andre forefaldende opgaver.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Industritekniker
Kjær Vikar & Rekruttering
CNC Industritekniker ref. 170324HER ER DET MEST SPÆNDENDE JOB I KVRs HISTORIEKjær Vikar & Rekruttering søger medarbejder til CNC-afdelingen for utrolig spændende moderne vækst-orienteret industri virksomhed i Fredericia.  Kan du;betjene, opstille, programmere Fanuc styring. Gerne erfaring indkøb af værktøjer.Har du lyst til at bygge din egen afd. op med nye maskiner og alt tilbehør.Er det dig så kontakt mig snarest, således at vi kan tage en snak om dine muligheder. 
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 20-04-2017

CNC Industritekniker Ref. 1701003
Kjær Vikar & Rekruttering
CNC Industritekniker ref. 1701003Kjær Vikar & Rekruttering søger medarbejder til bearbejdnings-afdelingen for utrolig spændende moderne vækst-orienteret industri virksomhed i trekantsområdet.  – Krav; Du skal kunne betjene, opstille, programmere CNC styringere og nattur– Kan du det så kontakt mig snarest, således at vi kan tage en snak om dine muligheder. Der tilbydes spændende og udfordrerne opgaver i en dygtigt ledet virksomhed der ved at medarbejderen er deres største resurse.Virksomheden tilbyder mulighed for personlig udvikling.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 20-04-2017

Automatikteknikker
Job InWest Vikar
For en mindre virksomhed i Horsens-området, søger vi en dygtig automatikteknikker til opbygning af tavler, service og fejlfinding på maskiner samt montage af el på maskiner Der forventes:
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

Automatiktekniker
Bilhuset Esbjerg A/S
Autoriseret Opel og Citroën forhandler.Vi har travlt og søger mekaniker, som sammen med de øvrige medarbejdere på værkstedet, i en travl hverdag, formår at have focus på kundeservice, høj kvalitet og godt samarbejde. Vi forventer at du:1 Er uddannet mekaniker med faglig stolthed2 Har erfaring med Opel og Citroën, dog ingen betingelse3 Har flair for teknik og sætter en ære i, at kvaliteten altid er i top.4 Er flexibel og struktureret5 Er engageret og imødekommende med godt humør.   
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 04-04-2017

CNC Opstiller til aften/nat
BLUE WAVE A/S
Blue Wave A/S udvikler, producerer og sælger BtB løsninger inden for rustfri opspændings komponenter, som anvendes af maritime og industrielle virksomheder. Vi søger en CNC Opstiller der skal varetage følgende opgaver: • CNC drejning og programmering af Mazak • Deltage i CNC teamets daglige opgaver Vi forventer at: • Du har erfaring med CNC drejning – men ikke et krav. • Du har gode samarbejdsevner og et godt humør. • Du har sans for god kvalitet og sætter en ære i at overholde de lovede leveringstider. • Du kan bevare et godt overblik. • Du kan arbejde selvstændigt men supporteres af team
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 29-03-2017

Maskinarbejder / Produktionstekniker - aften hold
HM SYSTEMS A/S
HM Systems A/S søger en ansvarsbevidst og kompetent maskinarbejder til at betjene vores bearbejdningscenter. HM Systems A/S leverer etiketteringsløsninger og specialmaskiner til mange af de store virksomheder i Danmark og udlandet, så som: Arla, Danish Crown og Stryhns. HM Systems A/S har hovedsæde i Haderslev, salgs og service afdeling på Sjælland og datterselskab i Schweiz.
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 26-04-2017

Servicemand
KOLBECK VIKAR ApS
For kunde i Silkeborg søger vi en servicemand, som kommer til at få mange spændende og forskelligartede opgaver. Vi forestiller os, at du har en baggrund som f.eks. elektriker eller automatikmekaniker eller andet håndværk. Det er et krav at du har erfaring med el-arbejde.Det er vigtigt, at du trives med at arbejde alene, da der er tale om et meget selvstændigt arbejde.Der er mange udviklingsmuligheder i jobbet, bl.a. vil der være mulighed  for rejseaktivitet og avancement på sigt.
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 25-04-2017