Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Dygtig servicetekniker til Nassau Door
PROFIL MATCH ApS
Kunne du tænke dig arbejde som servicetekniker i Nordsjælland?Nassau Door A/S, fremstiller industrielle portløsninger og har mere end 40 års erfaring inden for området. Hos Nassau udfordrer de i høj grad de bestående teknologier. Resultatet er portløsninger, der i variation, funktionalitet, kvalitet og service indtager en førende position på det europæiske marked.Helt afhængigt af kundens ønsker og behov, skræddersyer NASSAU Door A/S serviceaftaler der sørger for sikker drift og lang levetid for deres porte.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 20-03-2017

Danmarks flinkeste låsesmede søger en ny, erfaren låsesmed, til vagttjeneste
Norh Låseservice
Hos Norh Låseservice, har vi hundredevis af tilfredse kunder i København, vi har gennem de seneste måneder oplevet markant væskt, og søger derfor nyt medlem i vores dygtige låse-team. Vi holder vagtservice døgnet rundt, og leverer tjenester i hele hovedstadsområdet; syv dage om ugen - alle døgnets 24 timer.. Låsesmedene beskæftiger sig med bl.a. review og udskiftning af fysiske sikkerhedsforanstaltninger, oplukning af diverse hoveddøre, biloplukning, penge- og værdiskabs-oplukning, og mange andre bi- og ad hoc-tjenester.Om stillingen:
Indrykket : 18-02-2017 Ansøgnings frist : 19-04-2017

Elektronikfagtekniker
SERVICE CENTER NORD A/S
Kørende Elektronik fagtekniker / Servicetekniker  Til vores serviceafdeling i Assens søger vi 3 fleksible og serviceorienteret On-site teknikere.Stillingsbeskrivelse:Du bliver en del af et meget dedikeret team, men kommer samtidig til at arbejde meget selvstændigt i denne alsidige tekniker-stilling, hvor du får ansvaret for at alle reparationsopgaver, i et givent område bliver ekspederet hurtigst muligt og udført med kvalitetsbevidsthed.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Svagstrømstekniker/CTS-tekniker til Servicecentret, Regionshospitalet Viborg
Servicecentret
En stilling som svagstrømstekniker/CTS-tekniker med ansvar for svagstrømstekniske systemer på Hospitalsenhed Midt, Servicecentret, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse pr. 1. maj 2017 eller snarest muligt.   Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge med fast arbejdssted i Viborg, men med opgaver på hospitalsenhedens fire matrikler.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 14-03-2017

ScanPeople søger for vor samarbejdspartner, CC Montage-Teknik, en Servicetekniker (El/mekanik)
SCANPEOPLE ApS
CC Montage-Teknik er i udvikling og søger derfor en ny medarbejder til deres team. CC Montage-Teknik søger en selvstændig, initiativrig, serviceminded og proaktiv tekniker til Storkøbenhavnsområdet. De bestræber sig efter at styrke deres dynamiske team og søger derfor en dygtig medarbejder, som er ivrig efter at blive en del af virksomheden.Hovedarbejdsopgaver: Det forventes, at virksomhedens tekniker aktivt ønsker at deltage i et stærkt team af dygtige elevatorfagfolk til montage, eftersyn, reparation og vedligeholdelse af elevatorer, porte, kraner og lignende.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017

ScanPeople søger en erfaren Servicetekniker til servicering af trykluftsanlæg
SCANPEOPLE ApS
Til servicering af trykluftsanlæg, hos deres kunder, søger en specialiseret virksomhed, på Midtsjælland, en erfarenServicetekniker med tiltrædelse snarest muligt.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017

Montagearbejdere (faglærte indenfor metal) til mekanisk montage - vikariater i Glostrup og Ballerup
SCANPEOPLE ApS
Hos ScanPeople har vi meget travlt med, at servicere vores kunder med vikarer. Vores kunders efterspørgsel efter assistance er stigende.Vi søger derfor løbende til konkrete kunder beliggende i Glostrup og Ballerup efter kvalificerede og engagerede vikarer.Arbejdet kræver du har hænderne skruet rigtig på. Arbejdsopgaverne er mange, men vil hovedsageligt omfatte samling af emner, mekanisk montage og andre forefaldende opgaver.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017

ScanPeople søger for vores kunde GEMÜ Danmark en Teknisk Supporter med salgsgener
SCANPEOPLE ApS
Trives du med teknisk support af sælgere og kunder? Forstår du vigtigheden af god kundeservice? Er projektstyring interessant og formår du at se helheden og derigennem sikre korrekt ordrebehandling? Hvis ja, så er du måske den Tekniske Supporter ScanPeople søger for GEMÜ Danmark.Primære jobfunktioner:Du kommer til at indgå i GEMÜ Danmarks interne sælger team som i dag består af 4 medarbejdere. Din kontaktflade og ansvar som Teknisk Supporter er:  
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017

ScanPeople søger efter Automatikteknikere, Industrielektrikere og Serviceteknikere
SCANPEOPLE ApS
ScanPeople mærker en stigende efterspørgsel efter Automatikteknikere og Industrielektrikere.Hos ScanPeople har vi meget travlt med, at servicere vores kunder med kvalificeret arbejdskraft. Efterspørgslen efter vores assistance er kraftigt stigende - Vi søger i den forbindelse løbende efter kvalificerede og engagerede automatikteknikere, industrielektrikere og serviceteknikere. Vi har flere former for ansættelser, vikar-, try and hire forløb og faste stillinger.Arbejdsopgaverne er mange, bl.a:Opbygning af maskinanlæg
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017

Elektronikfagtekniker
AMBIZZION ApS
Serviceteknikere– kundeorienterede elektroniktroldmænd til Gazelle-virksomhedClayton Power blev grundlagt i Danmark i slutningen af 1990’erne og har siden udviklet sig til en Gazelle. Virksomheden er stiftet i en pionerånd, hvor vi konstant leder efter alternative metoder for løbende at fremme vores viden og teknologi til at optimere mobile og off-grid strømløsninger.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017