Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Automatiktekniker til indkøring af robotter hos kunder
BLUE WORKFORCE A/S
Vil du ud i verden? Kan du køre med robotter?   Vi mangler teknikere til at indføre robotter hos vores kunder. Du får mulighed for at komme rundt i verden da vores RAGNAR robotter er efterspurgt i hele verden. Du kommer til at arbejde med demonstration og test af vores robotter og indkøre den hos vore kunder. Din baggrund er ikke vigtig, men kan f.eks. være indenfor industriel automation. Det kan også være du har erfaring med montage, indkøring eller vedligehold af robotudstyr.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

SERVICETEKNIKER
PROFILPARTNERS ApS
Til kommissionering af og service på BLUNOX SCR-Systemer - markedets mest effektive SCR-systemer med op til 97% NOx-reduktionVirksomhedsbeskrivelse:
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

Maskinarbejder søges - gerne med erfaring i Edgecam
Work4all ApS Vejle
For en virksomhed i Billund kommune, søger vi en uddannet maskinarbejder/industritekniker til en fast stilling. Det er med opstart så hurtigt som muligt og der er både mulighed for dag- og aftenhold.  Dine arbejdsopgaver vil være at lave få emner af hver og en del specialopgaver   Vi forventer at du: - Er uddannet maskinarbejder/industritekniker - Gerne har erfaring indenfor Edgecam - Er mødestabil   Virksomheden tilbyder dig: - En fast og spændende stilling
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

ScanPeople søger for Sydkystens Automatik en Industrielektriker / Automatiktekniker
SCANPEOPLE ApS
Sydkystens Automatik tilbyder professionelle løsninger inden for styre- og automatiktavler. Sydkystens Automatik har mange års erfaring med at servicere en bred vifte af kunder, uanset opgavens type. Vi forventer, at du som Sydkystens Automatiks nye Industrielektriker / Automatiktekniker, er nysgerrig på faget og for at dygtiggøre dig samt, at du har stærke tekniske kompetencer. Kvalifikationer og kompetencer:
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

ScanPeople søger efter Automatikteknikere, Elektronikfagteknikere og Serviceteknikere
SCANPEOPLE ApS
Hos ScanPeople har vi meget travlt med, at servicere vores kunder med kvalificeret arbejdskraft. Efterspørgslen efter vores assistance er kraftigt stigende - Vi søger i den forbindelse løbende efter kvalificerede og engagerede automatikteknikere, Elektronikfagteknikere og serviceteknikere. Vi har flere former for ansættelser, vikar-, try and hire forløb og faste stillinger. Arbejdsopgaverne er mange, bl.a: Opbygning af maskinanlæg Diverse tilslutninger Evt. opsætning af PLC
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

For vores kunde i Storkøbenhavn, søger vi en Servicetekniker / Montør
SCANPEOPLE ApS
Virksomheden udfører service og reparation på transportører indenfor alle segmenter fra lufthavne til slagterier, kraftværker og grusgrave. Vi søger en servicetekniker til opgaver indenfor den tunge ende af industrien, der anvender gummibånd. Din baggrund:
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

RKKP søger kvalitetskonsulenter til Aarhus eller Bispebjerg
RKKP - Klinisk koordination
RKKP søger kvalitetskonsulenter – skal du være med til at udvikle de kliniske kvalitetsdatabaser?   Brænder du for datadrevet kvalitetsudvikling? Vil du være motiveret af både at skulle have ansvaret for mindre udviklingsopgaver og mere administrative og procesunderstøttende opgaver? Så er du måske vores nye kollega.   Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram RKKP søger to kvalitetskonsulenter - en fast stilling med tiltrædelse 01.08.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 08-06-2017

Automationsleder til Slagelse
TEKNIK BUREAUET ApS
Teknik Bureauet søger til fastansættelse hos AD Control ApS i Slagelse, en automationstekniker, der har lyst til at være med til at udvikle og understøtte deres kunder.  AD Control tilbyder en spændende og alsidig arbejdsplads, hvor de er klar til at byde en ny kollega velkommen i deres engagerede team, med tiltrædelse snarest muligt. 
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 18-07-2017

Elektronikmekaniker til kunde i Storkøbenhavn
SCANPEOPLE ApS
For vores kunde i Storkøbenhavn, søger vi til vikariat, en uddannet elektronikmekaniker eller tilsvarende, til montage af elektroniske komponenter. Virksomheden er markedsledende inden for power elektronik til Aerospace, forsvar og rumfart applikationer. Der sidder 25 (primært ingeniører) på Sjælland i den danske design-del, og virksomheden beskæftiger 36.000 mennesker på verdensplan. Dine opgaver:
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017

ScanPeople søger en CNC drejer på vegne af kunde i Lynge, med tiltrædelse snarest muligt
SCANPEOPLE ApS
På vegne af vores kunde i Lynge – i forbindelse med større ordretilgang - søger vi en CNC-drejer med baggrund som Industritekniker/ Maskinarbejder/ Værktøjsmager/ Finmekaniker eller tilsvarende, med tiltrædelse snarest muligt. Her er tale om et vikariat, med varighed op til en måned, med mulighed for forlængelse/forkortelse. Arbejdsopgaver:
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017