Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Industriteknikere el. lign til Esbjerg
JobTeam Esbjerg A/S
Jobbeskrivelse: Vi søger for en virksomhed i Esbjerg 2 dygtig og erfarne maskinarbejdere/industriteknikere til programmering på helt nye maskiner (fra små- til store emner).  Faglige kvalifikationer: Du er uddannet industriteknikere/maskinarbejdere Du har flere års erfaring med programmering Du har erfaring med tegningsforståelse indenfor 3D Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 31-10-2017

Måleteknikker
MC ULDALL MASKINFABRIK A/S
Måletekniker / Kontroltekniker MC Uldall søger en kvalitet bevist medarbejder med baggrund i maskinbearbejdning   MC Uldall Maskinfabrik står for Komplet og alsidig maskinpark Fleksible og kompetente medarbejdere Kvalitet og kvalitetsadfærd  Vi tilbyder
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 13-12-2017

ScanPeople søger for vores kunde i Nordsjælland, en dygtig og engageret automatiktekniker til længevarende vikariat
SCANPEOPLE ApS
Dine opgaver: Teste og konfigurere apparater Dine Kvalifikationer Du har flair og interesse for teknik Du er tålmodigt anlagt Du har erfaring med at teste apparater Du har erfaring med at skifte komponenter i elektriske apparater Du er uddannet eller har erfaring som automatiktekniker/elektronikmekaniker, eller har en lignende relevant teknisk baggrund Du er en rutineret bruger af Office pakken Du tilbydes:
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

Campingvognsmekaniker
Dansk Caravan Teknik v/Kim Andreassen
Dansk Caravan Teknik i Viborg søger campingvognsmekaniker. Vi har travlt på vores værksted og skal derfor udvide staben. Vi forventer at du har uddannelsen som campingvognsmekaniker, eller alternativt flere års erfaring med reparation og service af campingvogne. Dette indebærer at du skal have opdateret viden på gas og EL-systemer, i campingvogne. Arbejdstiden er fra 8.00 – 16.00.
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 12-12-2017

Maskinarbejder/ specialarbejder til virksomhed i Horsens
Medarbejderne ApS
For virksomhed i Horsens søger vi 1 frisk maskinarbejder til arbejde med fræsning og drejning. Der er tale om en fast stilling. Har du erfaring med ovennævnte, og holder du af en hverdag i en mindre virksomhed med forskelligartede opgaver, så er dette måske noget for dig. Det er ikke et krav at du er uddannet maskinarbejder, hvis du har god erfaring med fræsning og drejning. Arbejdstiden er skifteholdsarbejde, med arbejde skiftenvis fra kl. 07.00-15.00, eller 12.00-21.00.
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 12-12-2017

ScanPeople søger elektronikfagteknikere - elektronik test og fejlsøgning på komponetniveau -
SCANPEOPLE ApS
ScanPeople søger elektronikfagteknikere eller lignende. Arbejdsopgaverne vil primært være elektronik test og fejlsøgning på komponetniveau -Der er tale om længerevarende vikariater hos spændende og veletableret virksomhed beliggende i Hillerød kommune Kvalifikationer: Uddanelse som elektronikfagtekniker eler lignende. Ordenssans Fleksibel og engageret Mødestabil
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

ScanPeople søger Grindingoperatører (CNC) til spændende og innovativ virksomhed i Nordsjælland
SCANPEOPLE ApS
Vi søger for vores kunde i Nordsjælland flere Grindingoperatører. Virksomheden er kinesisk-ejet og i kraftig vækst. Den danske afdeling er frontløberen for moderselskabet i forbindelse med udviklingen af fremstillingsteknologier og produkter (R&D). Du vil blive en del af et yderst kompetent team på ca. 30 medarbejdere, som primært består af udviklingsingeniører og højt specialiserede produktionsmedarbejdere. Dine arbejdsopgaver:
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

For vores kunde i Storkøbenhavn, søger vi en Servicetekniker / Montør
SCANPEOPLE ApS
Virksomheden udfører service og reparation på transportører indenfor alle segmenter fra lufthavne til slagterier, kraftværker og grusgrave. Vi søger en servicetekniker til opgaver indenfor den tunge ende af industrien, der anvender gummibånd. Din baggrund:
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 12-12-2017

ScanPeople søger en Service- og Vedligeholdelsestekniker til spændende og innovativ virksomhed i Nordsjælland
SCANPEOPLE ApS
Vi søger for vores kunde i Nordsjælland en Service- og Vedligeholdelsestekniker. Virksomheden er kinesisk-ejet, hvor den danske afdeling er frontløberen for moderselskabet i forbindelse med udviklingen af fremstillingsteknologier og produkter (R&D). Du vil blive en del af et yderst kompetent team på 28 medarbejdere, som primært består af udviklingsingeniører og højt specialiserede produktionsmedarbejdere.  Dine arbejdsopgaver:
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

ScanPeople søger Tavlebyggere og serviceteknikere (mekanik og el / automatikteknikere) til spændende virksomheder beliggende i Storkøbenhavn
SCANPEOPLE ApS
Hos ScanPeople har vi travlt og søger i øjeblikket efter flere serviceteknikere og tavlebyggere til spændende virksomheder beliggende i Storkøbenhavn. Der er tale om kortere og længerevarende vikaransættelser. Løn og ansættelsesforhold er i henhold til overenskomst. Faglige kvalifikationer: Montageopgaver. Udover de faglige kvalifikationer i forhold til den enkelte stilling, forventer vi at du har følgende kompetencer og personlige egenskaber:
Indrykket : 17-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017