Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Svejser
SKJOLDBORG SMEDE OG VVS ApS
Vi søger en selvstændig Klejnsmed/smed med erfaring inden for faget. Der arbejdes indenfor bl.a. stålkonstruktioner, trapper, gelænder, altaner m/m. Produktionen foregår på egen værksted, og montagen sker på byggepladser.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Dygtig smed med CO2 erfaring
Job InWest Vikar
For en virksomhed i det Vest Fynske, søger vi en dygtig og erfarne smed. Virksomheden laver ombygninger af ambulancer, sanitetstrailer, politikøretøjer, Vanopbygninger, handicapopbygninger og m.m. Så du er dygtig til CO2 svejsning,bygge konstruktion op ud fra en model.Opfylder du dette, så er det måske dig firmaet ansætter.Om dig:
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

karrosserismed
Henrik Wessel AS
ER DU VORES NYE KOLLEGA? Vi søger en dygtig og engageret medarbejder hos Henrik Wessel AS   ER DU ANSVARSFULD OG HANDLEKRAFTIG OG ELSKER HØJ PULS I ET AKTIVT MILJØ? KUNNE DU SE DIG SELV I OVENSTÅENDE STILLING? Henrik Wessel AS er Købehavns største MONObrand Peugeot-forhandler med mere end 100 års erfaring. Vi opererer med en passion til Peugeot sammenlagt med en årelang erfaring til mærket. Vi håndterer mere end 16.000 aktive kunder og langt flere biler.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 16-02-2017

Er du vores nye klejnsmed?
Work4all ApS Vejle
For en virksomhed i Tørring, søger vi en klejnsmed med stor erfaring til et længerevarende vikariat, med opstart hurtigst muligt.  Arbejdstid:  -        Mandag – fredag        kl. 07.00 – 15.00           
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Klejnsmed til spændende fast stilling
Job InWest Vikar
Til virksomhed i Middelfart-området, der beskæftiger sig med spændende niche-produktion søger vi en dygtig smed med forståelse for at bygge emner fra bunden af.Der er tale om en fast stilling.Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed, så er det måske dig de leder efter. Om dig
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 17-01-2017

Rustfast klejnsmed / Klejnsmed
MT Stålindustri A/S
Vi har forygende travlt, og derfor søger vi en ny medarbejder snarest mulig.Arbejder består hovedsageligt af svejsning i rustfri stål og sort jern i serie eller enkel stk produktion.Vi arbejder meget i tyndplade, men udfører også en del opgaver i kraftigere gods, samt montage af process ventilation.Vi forestiller os du er:
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 09-02-2017

KLEJNSMED. Haderslev, fast stilling.
Job InWest Vikar
Til produktion af maskindele, søger vi en dygtig smed.Har du lyst til at være en del af en spændende maskinfabrik i Haderslev, så skynd dig at sende din ansøgning til os.Efter en prøveperiode som vikar, er der for den rette tale om en fast stilling.Om jobbetUd fra tegninger og styklister svejses komponenter og maskindele i sort stål.Der er tale om fremstilling af maskindele i få styktal.Hjælpe ved montage af maskiner på værksted.Maskinfabrikken ligger i Haderslev området.Om dig
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 09-02-2017

ScanPeople søger en erfaren Klejnsmed til Egeskov Stålteknik ApS
SCANPEOPLE ApS
Til deres værksted i Tune søger Egeskov Stålteknik en erfaren Klejnsmed med tiltrædelse snarest muligt.Dine arbejdsopgaver: At lave opfindelser for innovativt firma, dele til elevator branchen, træningsredskaber til Team Danmark, slagterier, lufthavne mm. Egeskov Stålteknik tilbyder en varierende hverdag med kundespecifikke opgaver og ikke megen serieproduktion.
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

Smed / auto-pladesmed til mindre værksted
Frederikssund Smede & Maskinværksted
Smed / auto-pladesmed søges til mindre værksted i Frederikssund, med meget forskellige arbejdsopgaver. Vi søger en frisk og selvstændig smed / autopladesmed med god erfaring i svejsning. Arbejdstid og timer efter aftale. Henvendelse direkte til: Svend Erik Kibernich på telefon 2162 9540 eller mail: s.Kibernich@mail.dk Vi kalder løbende ind til samtale og lukker annoncen når den rette kandidat er fundet.
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 15-02-2017

Laser/CNC-programmør søges
DV LASER.CUT ApS
DV LaserCut er i vækst, og vi søger derfor en dygtig laser/CNC-programmør til vores pladeafdeling, som er fortrolig med programmering af laserskærer eller lignende. Alternativt programmering af andre CNC-maskiner. Vi arbejder med Bysoft-programmering og SolidWorks tegningsbehandling. Vi er villige til at uddanne den rigtige person. Arbejdsopgaverne består bl.a. af:
Indrykket : 11-01-2017 Ansøgnings frist : 08-03-2017