Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Glad søger pladesmed/mekaniker
BILCENTRET PEER GLAD A/S
En af vores dygtige pladesmede har efter mange års ansættelse valgt at søge nye udfordringer tættere på hjemmet. Vi søger derfor en pladesmed eller en mekaniker med interesse for pladearbejde, som kan overtage pladsen.Jobprofil:Du skal være pladesmed eller mekaniker med interesse i pladearbejde, du skal sætte en ære i at levere et godt håndværk og du skal have lyst til at reparere Peugeot, Citroën, Fiat, Jaguar, Land Rover og mange andre bilmærker.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 03-01-2018

Smed/klejnsmed til fast arbejde i nærheden af Herning
AktivPersonale A/S
Til vores kunde i nærheden af Herning søger vi en stabil og faglært smed/klejnsmed, som har praktisk erfaring med at svejse i sort stål. Derudover vil det være en fordel, men ikke et krav, hvis du kan svejse i aluminium, rustfri stål samt el-galvaniseret. Arbejdsopgaverne er indenfor:
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 05-01-2018

2 værkmestre (uddannelsesstillinger) ved Møgelkær Fængsel
Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland
Er du uddannet fx smed og kunne du tænke dig at bruge din uddannelse til at gøre en forskel og bidrage til at hjælpe mennesker videre til et liv uden kriminalitet….    
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 02-01-2018

Klejnsmede/svejsere søges til ordreproducerende virksomhed
V.Å. GRAM A/S
Klejnsmede/svejsere søges til ordreproducerende virksomhedHos V. Å. Gram A/S har vi travlt og søger derfor 2-3 kvikke, dygtige og stabile klejnsmede/svejsere til vores produktionsafdeling på daghold. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på de rette medarbejdere.Har du lyst til at være en del af en ejer-ledet virksomhed i vækst? Er du stabil, energisk, proaktiv, kvalitetsbevidst og villig til at tage ansvar?
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 14-01-2018

Smed
Intego
<!-- end ngIf: details --><!-- ngIf: details && details.JobPositionPosting.JppType == 32 --><!-- ngIf: details.JobPositionPosting.JppType == 32 --><!-- ngIf: details -->Vi oplever stigende vækst, så derfor søger vi en klejnsmed til vores afdeling i Aabenraa
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 07-02-2018

Mandskab og Montage søger 1 smed til værkstedsarbejde.
Mandskab og Montage søger 1 smed til værkstedsarbejde. Jobcenter søger på vegne af virksomhed arbejdskraft FuldtidVi forventer at du:- Tager ansvar og ejerskab for gennemførelse af opgaverne- Er uddannet Smed- Samarbejder og kommunikere godt med alle typer mennesker- Er fleksibel Er dette et job for dig så send din ansøgning samt CV (gerne med anbefalinger)Til rekrutteringskonsulent Sanne Grüner på sang@kolding.dk (MRK. værksted)(annoncen lukkes når den rette kandidat er fundet)
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 17-01-2018

Smed / Maskinbygger
QUMEC PRODUCTION ApS
Vi søger 1-2 nye medarbejdere til maskinbygning. Du må gerne have erfaring indenfor maskinbygning. God teknisk forståelse, gerne teknisk kreativ og en god problemløser. TIG - MIG - MAG i Alu, rustfri og sort. Du er klar til at lære nyt. Du er mødestabil og tålmodig. Engelsk er en fordel. Mindre rejseaktivitet kan forekomme i forbindelse med installation hos kunde, samt i forbindelse med mindre serviceopgaver.  
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 22-01-2018

Faglært til valsning i Esbjerg området
JobTeam Esbjerg A/S
Jobbeskrivelse: Vi søger for en kunde en dygtig mand/kvinde til valsning.Der er tale om 12 timers vagt på nathold.  Faglige kvalifikationer: Du skal være uddannet smed/klejnsmed el.lign. Du har svejse Certifikat 135 og 136 Du skal flere års erfaring i valsning Du har kran certificat (minimum D) Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017

Mast/Bom bygger - Montør til produktionsafdeling.
JOHN MAST A/S
Du skal indgå i et mindre produktionsteam af dygtige og kvalitetsbevidste kollegae, hvor du skal være med til at bearbejde og fremstille aluminiums master/bomme til sejlbåde. Brænder du for sejlsport eller kender branchen og har du lyst til at indgå i et motiveret team, hvor du er med til at fremstille kvalitetsprodukter så er det dig vi søger. Fagligt
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 06-02-2018

Portmontør til Randers
Job InWest Vikar
For virksomhed i Randers-området søger vi en dygtig montør til spændende stilling som port-montør.  Der er tale om en FAST STILLING med firmabil og god løn.   Om Jobbet
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017