Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Klejnsmed søges STRAKS til Vesthimmerland
TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApS
Teamvikaren.dk søger for virksomheder i Vesthimmerland, en alsidige faglige dygtig klejnsmed, der har erfaring fra tidligere jobs, med opbygning af blandt andet værn, gelænder og bundrammer. Svejseproces.:Du skal her for have stor erfaring med 135 Jobbet er et længere varigt vikariat, med øje for fastansættelse for den rette person efter endt prøvetid. Kvalifikationer:
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 16-06-2017

Super god rustfast svejser
Job InWest Vikar
For spændende og travl virksomhed i Brande, søger vi 2  dygtige klejnsmede eller svejsere, som er ekspert til at svejse i rustfri. Der er tale om fast stilling. Om dig:
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 30-05-2017

GANTECH A/S søger Smede og Kantbukkere
GANTECH A/S
Gantech i Ribe er en dynamisk og kvalitetsorienteret virksomhed, der fungerer som specialiseret underleverandør inden for bearbejdning af stål og metal. Vi søger: 3 smede. (rustfrit, alu og sort) 1 til 2 kantbukkere. Som underleverandør vil du opleve stor variation i arbejdsopgaverne, det er derfor vigtigt at du har en god tegningsforståelse. Ansøgning til hg@gantech.dk eller Henrik Gantzel på telefon 40 36 20 33. Se mere på: http://gantech.dk
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 28-06-2017

Pladesmed/ophæfter til produktionen af mølletårne
TITAN WIND ENERGY (EUROPE) A/S
Vil du være med til at fremstille vindmølletårne af bedste kvalitet?   Titan Wind Energy (Europe)A/S i Varde søger en dygtig og fleksibel medarbejder til ophæftning af mølletårne i global virksomhed, der producerer til de store leverandører i vindmøllebranchen.   Vi har behov for, at du har følgende kvalifikationer og personprofil:   Kvalifikationer:
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

Klejnsmed
INTEGO A/S
Vi oplever stigende vækst, så derfor søger vi en klejnsmed til vores afdeling i Aalborg. Har du lyst til at blive del af en seriøs servicekultur? Intego A/S er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig klejnsmed. Du får base i Aalborg og refererer direkte til afdelingslederen i afdelingen. Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 16-06-2017

Vi mangler en ekstra smed da vi har rigtig travlt!
DANISH CONTAINER SUPPLY A/S
Vi mangler en ekstra smed da vi har rigtig travlt! Hvis det er dig vi mangler, så tag endelig kontakt til værkfører Rene Als-Frederiksen på tlf. 40809885 eller smid en mail til rhf@dc-supply.dk Du er: En frisk M/K, som kan sit håndværk, er selvstændig, har masser af gå på mod og er dygtig med en co2 svejser. Kan du svejse i rustfri stål er det en fordel, da vi også gør lidt i den slags. Kvalitet er meget vigtig, da kunderne skal have det bedste.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 06-06-2017

Smed - daghold
Danish Crown A/S OD Holsted
Til Danish Crowns kreaturslagteri i Holsted søger vi en stabil og engageret Smed til slagtegangen, som vil deltage i driften og vedligeholdelsen af slagteriets proces- og produktionsudstyr. Slagteriet, der er Europas mest moderne af sin slags, beskæftiger cirka 380 medarbejdere og slagter ugentligt omkring 4.500 kreaturer. Jobbet Vi har en høj grad af automatiseret slagteudstyr og mangler en dygtig medarbejder til varetagelse af diverse smedeopgave. Derudover vil arbejdsopgaverne omfatte service og vedligehold på produktionsanlægget samt medvirken ved nyinstallationer og udvidelser.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017

Vi søger en klejnsmed med erfaring indenfor rustfri stålarbejde
Work4all ApS Vejle
Grundet fremdrift søger vi en rustfri klejnsmed for en virksomhed i Grindsted. Der er tale om en fuldtidsstilling og det er med opstart så hurtigt som muligt. Vi forventer at du: - Er faglært klejnsmed  - Har erfaring indenfor rustfrit arbejde - Er mødestabil   Virksomheden tilbyder: - En fast stilling - En god løn - Mulighed for at udvikle dine faglige kvalifikationer  
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 17-07-2017

Rustfast Klejnsmed - Ribe
Jobbest
Damhus Maskinværksted fremstiller primært specialmaskiner og udstyr til et bredt udsnit af levnedsmiddelindustrien, samt vedligeholder fabriksanlæg. Om jobbet: Fremstilling af slagteriudstyr i rustfri stål Montagearbejde kan forekomme i ind og udland Du har følgende kvalifikationer:
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 23-06-2017

Stål & Design A/S søger 2 Klejnsmede til vores produktion.
Stål & Design A/S
Da vi har stor ordretilgang og dermed en masse at lave fremadrettet, søger vi engagerede og fagligt kompetente klejnsmede. Det er vigtigt at du kan samarbejde på tværs af faggrupper, herunder med dine kollegaer i produktion, montage og tegnestue.   Du vil blive ansat i en udviklende og dynamisk virksomhed, hvor du vil være i daglig dialog med vores værkførerteam i produktionen.   Vi forventer du har kompetencer og længerevarende erfaring med:
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017