Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
AC-Stål søger smed
AC-Stål A/S
Da vi har travlt, søger vi engagerede smede / montører, der kan indgå i et dynamisk team, til stålkonstruktions- og smedearbejde på værksted og montage.  Arbejdet udføres selvstændigt med gode kollegaer. Ordenssans, god tegningsforståelse og egenkontrol er nødvendigt. Vi tilbyder de rette medarbejdere et varigt, alsidigt og udfordrende job, ordnede forhold med bl.a.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 02-05-2017

Rustfri smede søges til Aalborg
HR-INDUSTRIES A/S
For virksomhed i Aalborg Kommune søger HR-Industries A/S dygtige og alsidige smede/svejsere til længerevarende vikariat med mulighed for fastansættelse. Virksomheden er specialister indenfor opbygning af komplette procesanlæg til levnedsmiddelindustrien, samt udstyr til en bred vifte af produkter hertil.  Din faglige baggrund til jobbet
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017

3 smede / montører
STJERNHOLM A/S
NETOP NU SØGER VI 3 smede / montører - med flair for at arbejde med rustfast. Hvis du skal trives hos os… Hos Stjernholm A/S lægger vi lige så stor vægt på de menneskelige kvalifikationer som de faglige. Vores succes afhænger af vores lyst og evner til at træffe gode beslutninger og tage initiativ. Vores medarbejdere skal både være faglig dygtig, åbne og ærlige, og være gode holdspillere. Og så har vi brug for folk, der kan udfylde og trives i rollen som sjakbajs. Er du en god smed/montør og vil du vide, om Stjernholm A/S er en attraktiv arbejdsplads for dig, har vi et forslag til dig.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Klejnsmed til bygningsstål
Job InWest Vikar
For smedevirksomhed i Middelfart-området, søger vi en dygtig klejnsmed til arbejde med bygningsstål. Kunne du tænke dig job i en spændende virksomhed i rivende udvikling, så er det måske dig virksomheden leder efter.      Om dig:
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 04-04-2017

Alsidig smed søges til firma i Grindsted
VIKTECH P/S
Smed søges i Grindsted  Opgaverne er mange og af forskellig art. inde for landbrugsmaskiner.  så vil du ikke en ens arbejdsdag så er det her lige noget for dig. opgavernes art:
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 02-04-2017

Alsidige klejnsmede søges til Vesthimmerland
TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApS
Teamvikaren.dk søger for virksomheder i Vesthimmerland 2 alsidige faglige dygtig klejnsmede til længere varigt vikariat, med øje for fastansættelse efter endt prøvetid.     Kvalifikationer: Du er uddannet klejnsmed. Du har flere års erfaring som rustfast smed/svejser. Du har god tegningsforståelse. Du en alsidig smed, der formår at klare forskellige arbejdsopgaver på et værksted.   Om dig:
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 14-04-2017

Kvalitetsbevidst bukkeoperatør
KT STÅLINDUSTRI A/S
Maskinfabrikken KT Stålindustri i Nordsjælland er i vækst, og derfor søger vi en dygtige bukkeoperatør, som sætter en ære i at levere kvalitet til kunder og kollegaer. Vi anser bukkeafdelingen for en meget vigtig brik i vores produktion og derfor er vi også villige til at betale en god løn for en medarbejder, som har eller kan tilegne sig de rigtige kvalifikationer.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Klejnsmed værkstedsarbejde
Medarbejderne ApS
Vi søger 1 dygtig all-round Klejnsmed til en af vores kunder i Vejle Kommune området. Da virksomheden har rigtig travlt lige nu har de brug for en ekstra hånd lige nu.  Krav for at komme i betragtning til jobbet:
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Lunde Maskincenter søger smed/mekaniker
LUNDE MASKINCENTER A/S
Vi søger en dygtig smed, mekaniker eller lignende, som har kendskab til arbejde med landbrugsmaskiner og vvs opgaver. Vi fremstiller og reparerer bl.a. forskellige maskiner til landbrugssektoren samt til kommuner og entreprenører. Vores maskiner er kendetegnede ved at de er af høj kvalitet, funktionelle og med lang levetid. Vi har susende travlt og derfor søger vi en medarbejder der: • Er alsidig • Fleksibel • Har kørekort Lunde Maskincenter er en vestjysk smede og maskinforretning, som har eksisteret i over 100 år.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

Klejnsmed
Team Consult v/Torben Winther
Vi søger en rigtigt god smed Til et godt varigt job, du er præsentsbel og har kørekort .Arbjdsopgaver : trapper, stålkonstruktioner, altaner, inventar montage, montage af gitre og restruring af smedejern m.mDu er kan arbejde selvstædigt , og får noget fra håndenring gerne til Torben Winther 50 57 29 73for at aftale en samtale.  
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017