Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Mekaniker, Ford
Kgs. Lyngby
Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne og succesfulde bilkoncern. Vi har travlt, og søger derfor en dygtig mekaniker til vores Ford-bilhus i Kgs. Lyngby. Du bliver en del af stærkt team, som hjælper vores kunder med alle typer af mekaniske reparationer. Det er et krav, at du er udlært mekaniker. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring fra et autoriseret værksted, men det er ikke et krav. Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende.
Indrykket : 23-08-2017 Ansøgnings frist : 20-09-2017

Cykelmekaniker med lederegenskaber
cykelexperten.dk A/S
Vi er en stor travl cykelbutik. Vi søger en erfaren cykelmekaniker, med lederegenskaber, der tør kaste sig ud i en rolle som den styrende på værkstedet. Du SKAL have flere år i branchen som mekaniker og være knald dygtig. Vi forestiller os en alder ml. 30-40 år. Har du samtidig salgserfaring er det et stort plus, i det du også skal servicere kunder.
Indrykket : 23-08-2017 Ansøgnings frist : 15-10-2017

Mekaniker med ansvar for værkstedet / Ilulissat, Grønland:
Jobbest
For VVS-firmaet a/s i Ilulissat, søger vi en dygtig og alsidig mekaniker Har du lyst til nye udfordringer i jobbet, og kan du tænke dig at få ansvar for værkstedet - så er du måske personen vi ønsker til tiltrædelse:   Jobbet:
Indrykket : 23-08-2017 Ansøgnings frist : 23-09-2017

Landbrugsmaskinmekaniker/mekaniker/klargøringsmand søges hurtigst muligt.
HOLT AUTO & MASKINHANDEL ApS
Jeg søger en dygtig og pligtopfyldende landbrugsmaskinmekaniker/mekaniker/klargøringsmand. Jeg har brug for en medarbejder med ordenssans og gå-på-mod i en til tider lettere presset hverdag. 
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 17-10-2017

Cykelmekaniker
eCykler a/s, Islev/Rødovre
Vi søger en dygtig cykelmekaniker der kan lave cykler. Du skal være uddannet cykelmekaniker og/eller have arbejdet som cykelmekaniker og du kan dit fag. Hvad du derudover er god til, er kun et plus. Og det du ikke kan, vil vi gøre hvad vi kan for at lære dig. Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer, er god til mennesker og har tålmodighed. Du er indstillet på at arbejde hver anden lørdag og søndag (eller hver lørdag / hver søndag). Vi tilbyder:
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 17-10-2017

Mekaniker søges! til nyåbnet værksted i Vejle
Skorstensgaard.dk - Vejle ApS
Vi åbner i Vejle og søger automekaniker. Skorstensgaard er en ambitiøs værkstedskæde der tilsammen beskæftiger ca. 110 medarbejdere.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 25-09-2017

VÆRKSTEDSMONTØR / MEKANIKER SØGES TIL SILKEBORG
HR-INDUSTRIES A/S
HR-Industries søger for virksomhed i Silkeborg en montør til montage af maskiner og anlæg m.m. Der er tale om en meget alsidig stilling, hvor du kommer til at arbejde bredt. Du kommer til at indgå i et team af højt motiverede og ambitiøse kollegaer, hvor fællesskab er i højsædet. Jobber er i første omgang et projekt til at starte med på ca. 4 mdr. med mulighed for fastansættelse. Løn efter kvalifikationer.  
Indrykket : 20-08-2017 Ansøgnings frist : 15-10-2017

Medarbejder til alsidigt job i cykelfirma
eCykler a/s, Islev/Rødovre
Vi søger en motiveret, selvstændigt arbejdende medarbejder med erfaring fra cykelbranchen. Jobbet består af et miks af nedenstående opgaver. Mikset kan variere over året og aftales løbende i forhold til firmaets behov, dine ønsker og ikke mindst dine kvalifikationer:
Indrykket : 19-08-2017 Ansøgnings frist : 14-10-2017

Virksomhed søger mekaniker/landsbrugsmekaniker
Virksomhed søger mekanikere. Fuldtid Virksomhed søger mekaniker til virksomhed i Vejen. 1) mekanikker/ maskinmekaniker 2) landbrugs mekaniker (folk med erfaring i landbrugs maskiner.) Du er uddannet mekaniker indenfor bil eller landbrugsmaskiner. Straffeattest skal fremvises. Send CV og ansøgning til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen på LFRA@kolding.dk mærket Håndværker
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 22-09-2017

Hydremas Servicecenter Kolding søger medarbejder til hjælp på værksted
Hviid & Larsen
A/S Hydrema er en international koncern, som udvikler, producere og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner og -materiel. Hovedsædet ligger i Støvring syd for Aalborg. Firmaet råder over et stort netværk af salgs- og servicefaciliteter med datterselskaber i Norge, Sverige, Frankrig, Tyskland og USA. Hydrema har produktionsfaciliteter i Danmark og Tyskland. Koncernen beskæftiger i dag ca.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 12-10-2017