Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kranservicetekniker
MEGA FLEX A/S
Allround kranservicetekniker/reparatør søges til længerevarende vikariat, med mulighed for fastansættelse, i Vejleområdet.Du får en central rolle i at sikre, at evt. fejl og efterfølgende reparationer udbedres hurtigst muligt, så kunderne oplever en høj kvalitet og driftssikkerhed.Stillingen omfatter bl.a. følgende:
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

Erfarne og alsidige lastvognsmekanikere søges
Truck Center Horsens ApS
Vi har forrygende travlt og har brug for flere hænder til at løse opgaverne. Så har du kendskab til branchen – og en uddannelse som lastvognsmekaniker eller lignende, så er det dig vi står og mangler. Hos Truck Center Horsens udfører vi en lang række opgaver indenfor service, reparation og vedligehold af alle mærker og typer erhvervskøretøjer. Opgaverne er alsidige og du vil både få sorte fingre samt lov til at arbejde med avanceret udstyr. Du vil indgå i et lille team, der brænder for at finde løsninger på umulige udfordringer.
Indrykket : 15-01-2017 Ansøgnings frist : 16-03-2017

Mekaniker
ØSTRUP BILER ApS
Når biler betyder noget... er vores motto og det baserer vi vores forretning på.For de fleste kunder er bilen en forholdsvis stor investering og omkostning i hverdagen. Derfor sætter vi en ære i at levere bilen i tip-top stand, når den forlader Østrup Biler.Da vi har forrygende travlt, skal vi udvide virksomheden med endnu en mekaniker, så vi stadig kan leve op til vore målsætninger.Vi er en nyere virksomhed og derfor kan du være med til at præge din fremtidige arbejdsplads.Vi er medlem af Teknicar kæden, hvilket er garant for godt håndværk.Din profil:
Indrykket : 15-01-2017 Ansøgnings frist : 15-02-2017

Mekaniker
PERSONALE-MATCH ApS
AutomekanikerPersonale-match søger dygtig og pålidelig automekaniker med teknisk flair for kunde på Vestsjælland. Der er tale om et længerevarende vikariat på fuldtid med henblik på fastansættelse. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Arbejdsopgaver/områder: Vi søger en automekaniker til alsidigt og varierende arbejde bl.a. inden for følgende:Servicering og reparation af automobilerEftermontering af udstyrKlargøring af bilerKreativ og med god forståelse for teknik Kvalifikationer:
Indrykket : 14-01-2017 Ansøgnings frist : 21-01-2017

Mekaniker SØGES
På vegne er virksomhed i Vejle søges medarbejder til tiltrædelse hurtigst muligt. Virksomheden beskæftiger sig bl.a. med undervognsbehandling af biler. Der søges en faglært mekaniker eller en person som har god forståelse og kendskab til biler. Arbejdstid : 37 timer i tidsrummet kl. 08.00 - 17.00 Kunne ovennævnte have interesse, send da en kortfattet ansøgning samt cv til : virksomhedsservice@vejle.dk mærket "Mekaniker til undervogn"
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 17-02-2017

Er du vores nye symaskinemekaniker/tekniker?
Work4all ApS Vejle
For en virksomhed i Tørring, søger vi en symaskinemekaniker/tekniker med stor erfaring til fastansættelse, der sammen med teknisksalgsteam og udviklingsafdelingen kan skabe grundlag for yderligere vækst.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Ejendomsservicestekniker/Legepladsreparatør til Teknisk Service
Teknisk Service
Teknisk Service i Ejendomme søger pr. 1. marts 2017 en ejendomsservicetekniker/legepladsreparatør.     Arbejdstiden er 37 timer pr.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 17-01-2017

LastvognsmekanikerLastvognsmekanikker søges til værksted i Holbæk,
ORDRUPGAARD ENTREPRISE ApS
Lastvognsmekanikker søges til værksted i Holbæk,vi er på tiden 3 mekanikker og en lærling, vi har rygende travlt, så derfor søger vi endnu en mekanikker.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 28-01-2017

Finmekaniker
Ry Cykler v/Jørn Haurum Nielsen
Vi søger en stabil servicemindet plæneklipper/motorsavsmekaniker. Ansættelse snarest muligt. Stillingen er en fuldtidsstilling. Krav: erfaring fra branchen og kendskab til små maskiner og motorer.Du skal kunne arbejde selvstændigt, være god til kundekontakt
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

MEKANIKER SØGES
HC AUTO- OG DÆKCENTER A/S
Dygtig erfaren mekaniker søges hurtigst muligt Du er uddannet Automekaniker, lastbilmekaniker eller landbrugsmaskinemekaniker. Du skal have lyst til at udføre allround opgaver, da vi favner bredt indenfor reparationsområdet. Vi kan tilbyde en god og spændende arbejdsplads med afvekslende opgaver og gode kollegaer. Tiltrædelse hurtigst muligt og lønnen aftales efter kvalifikationer. Hvis du har spørgsmål kontakt Christian Lauridsen tlf 75172033 eller send din ansøgning på mail: hcautobramming@gmail.com
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 16-02-2017