Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Selvstændig automekaniker
TEMP-TEAM A/S
For vores gode kunde A.P Auto og Maskinværksted ApS søger vi en automekaniker til længerevarende vikariat med mulighed for fastansættelse. Dine daglige arbejdsopgaver vil bestå af: •Syn og klargøring •Reparation & servicering •Blandet bilpakke dvs.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 06-06-2017

Mekaniker
AUTOGÅRDEN SKELHØJE JESPER HANSEN
Vi har super travlt og søger derfor en dygtig mekanikker svend som har lyst til at være en del af vores team. Vi forventer at du har et højt fagligt niveau og at du selvstændigt kan lave service, reparationer og fejlfindinding. Kan holde orden og bevarer overblikket i en til tider hektisk hverdag. Ring til Jesper på 20641012 for yderlig info. Ansøgning sendes til jesper@autogaarden-skelhoje.dk Mvh. Autogården Skelhøje
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 27-06-2017

Servicetekniker – Hydraulik service
M. J. HYDRAULIK ApS
Vi har travlt hos M.J. Hydraulik og KK Materiel, og søger derfor servicemontører til udekørende hydraulik service i hele Danmark. Vi er landsdækkende med hovedkontor i Holbæk og afdeling i Vejle. Du vil blive en del af en dynamisk virksomhed i hydraulik branchen, som er i stor udvikling internt og eksternt. I dag har vi 15 servicevogne og 2 værksteder.  
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 18-07-2017

Kranmekaniker
SKIFTER LASTBIL A/S
  Udviklingsorienteret hydraulikmekanikere med erfaring indenfor montering og reparation af kraner og hejseladsopbygninger   Vi søger 2 nye medarbejdere indenfor hydraulik og kranarbejde, som har erfaring og/eller interesse indenfor området – herunder både nyopbygninger og servicering af eksisterende anlæg.  
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 16-06-2017

Cykelmekaniker med flair og interesse for salg og kundeservice
eCykler a/s, Islev/Rødovre
Vi søger en dygtig cykelmekaniker der også har flair for salg og kundebetjening. Arbejdet vil være fordelt mellem værksted og butik efter behov. Vi ser gerne du er udlært cykelmekaniker, og har salgserfaring fra tidligere job.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 04-06-2017

Mekaniker
C.A. LARSEN AUTOMOBILER A/S
C.A.Larsen Automobiler A/S. Peugeot Svendborg. Vi har travlt på værkstedet derfor søger vi en top engageret og erfaren Automekaniker gerne med erfaring i Peugeot/Citroen men ingen betingelse. Vores forventninger til dig. Du er en dygtig mekaniker Du kan arbejde selvstændigt og har ordenssans Du er god til at samarbejde Du er altid klar til at levere en god service over for vores kunder.  
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 17-07-2017

Mekaniker
Humanizer
HumanizeR søger en dygtig og kundeorientet automekaniker til fast ansættelse (start hurtigst muligt), på vores kundes værksted, beliggende på Amager. Vores kunde er en landsdækkende værkstedskæde med 60 afdelinger og værkstedet i Amager hører til de største afdelinger i Danmark. Grundet stor travlhed efterspørger vores kunde en dygtig mekaniker, gerne med stærke kompetencer inden for el området Vi forventer, at du: • Er uddannet mekaniker med høj faglig stolthed • Er e
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 21-06-2017

Lastvognsmekaniker
GODIK ApS
Hos Godik Aps, storleverandør af materiel til festivaler, udendørsarrangementer og håndværksindustrien, søger vi en handlekraftig lastvognsmekaniker med et stort overblik, som vil indgå i vores hovedafdeling i Brovst. Godik tilbyder dig et job i en spændende og travl virksomhed. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er en positiv og humoristisk omgangstone. Aktivitetsniveauet er højt og der gås ikke på kompromis med kvalitet og service.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 15-06-2017

VÆRKSTEDSMONTØR / MEKANIKER SØGES TIL SILKEBORG
HR-INDUSTRIES A/S
HR-Industries søger for virksomhed i Silkeborg en montør til montage af maskiner/anlæg m.m. på værksted. Der er tale om en meget alsidig stilling, hvor du kommer til at indgå i et team af højt motiverede og ambitiøse kollegaer, hvor fællesskab er i højsædet. Kvalifikationer til jobbet: Der er flere indgangsvinkler til jobbet. Du kan eksempelvis have en uddannelse som mekaniker eller svarende som lastvognsmekaniker/ landsbrugsmaskinmekaniker eller smed, med lidt montageerfaring. 
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 17-07-2017

Mekaniker til Vej og Park i Ringsted Kommune
Ringsted Kommune
Ringsted kommune, Vej og Park søger en mekaniker, som skal medvirke til at vedligeholde vores alsidige maskinpark.   Afdeling: Vej og Park løser opgaver med drift af veje, stier, rabatter, parker, grønne arealer, boldbaner og naturarealer, renovering og ny-anlæg af fortove og kantsten samt mindre anlægsopgaver.   Om jobbet: Værkstedet, der i dag består af 2 mekanikere, udfører service og reparationer på alle maskiner, der spænder fra lastbiler, mandskabsbiler, traktorer, vintermateriel,
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 12-06-2017