Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Medarbejder til Undervognsbehandling
TÅSTRUP PAVA CENTER A/S
Vi søger en ny medarbejder til undervognsbehandling af biler. Jobbet består i at afmontere og samle plastdele på biler før og efter sprøjtning. Bilerne skal derefter vaskes, vi søger derfor en person, som er omhyggelig med tingene og en der kan arbejde hurtigt med sans for detaljen. Oplæring finder sted, men du skal helst have kendskab til biler eller interesse herfor. Da virksomheden er mindre kræver det en mødestabil person, der ikke er bange for at tage fat og få lidt "olie under neglene".
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 23-08-2017

Landbrugsmaskinmekaniker søges til opbygning af tanke
JobTeam Esbjerg A/S
Har du lyst til at arbejde for en af nordens største producenter af tanke i rustfast stål og aluminium? Hvis du kan svare ja til dette spørgsmål, så læs videre her! JobTeam søger for kunde en erfaren og kvalitetsbevidst landbrugsmaskinmekaniker/lastvognsmekaniker til opbygning af tanke til lastbiler. Primære arbejdsopgaver: Det drejer sig om opbygning og montage af tanke til lastvogne
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 16-07-2017

Mekaniker til Entreprenør nær Sakskøbing
Job InWest Vikar
For Entreprenør nær Sakskøbing søger vi hurtigst muligt en dygtig mekaniker til fast job. Du vil stå for service og reperationer på maskinparken. Truckkort er en fordel. Om dig: Du er uddannet automekaniker/entreprenørmaskinmekaniker/Lastbilmekaniker eller lignende. Du er mødestabil. Du kan arbejde selvstændigt.               Kontakt mig for flere informationer om virksomheden og jobbet, løn mm..
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 23-08-2017

Lastvognsmekaniker søges til job i Brande
JobTeam Esbjerg A/S
JobTeam søger for kunde i Brande en erfaren lastvognsmekaniker til opbygning af lade til store lastbiler. Det drejer sig om opbygning af trækkere, kraner, fejeblade mv. på lastbiler. Det er herfor krævet at du kan MAG-svejse. Har det interesse?
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 16-07-2017

Cykelmekaniker hos HelloRider.dk
HelloRider ApS - Tilst
Vil du være med til at skabe en moderne cykelforretning anno 2017?  Vi mangler dig, en cykelmekaniker med en passion for cykler. Vi kan tilbyde dig et spændende job som mekaniker på vores centrallager i Glostrup. Som vores nye cykelmekaniker skal du kunne arbejde selvstændigt, være engageret og have styr på trenden indenfor cykler! Du må også gerne have erfaring med at reparere elcykler. Du kommer til at indgå i et team, som skal stå for al samling af cykler solgt online.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Virksomhed i Kolding søger en automekaniker
Virksomhed i Kolding søger en automekaniker 37 timer om ugen. Du er uddannet automekaniker eller pladesmed. Du er god til at arbejde selvstændig og kan tage ting af dig selv. Det er ligeledes vigtigt at du kan arbejde under pres. Arbejdsopgaver: • Reparationer af biler, mekanisk og pladearbejde • Overordnet styring af værksted i mesters fravær • Ansvar for at tildelte opgaver bliver udført til tiden • Kontakte kunder ved ændringer • Tilbudsgivning • Fakturering Send din ansøgning samt CV til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen på LFRA@kolding.dk
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 18-07-2017

Vi mangler en lastvognsmekaniker nær ørsted!
Konsulenthuset Guiderne
Vi mangler en lastvognsmekaniker til et længerevarende vikariat i ørsted.man skal have uddannelsen, men må gerne være nyuddannet.man skal primært arbejde med entreprenør og landbrugsmaskiner.skriv endelig til os hvis det er dig vi søger.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 26-08-2017

Uddannet Smed / Landbrugsmekanikker
Limfjords danske rodfrugter v/Niels Ege Nielsen
Brænder du for servicering og er uddannet Smed / Landbrugsmekanikker og ønsker et job, i en virksomhed i en rivende udvikling? Limfjords danske rodfrugter søger en dygtig og erfaren Landbrugsmekaniker. Limfjords danske rodfrugter er et familieforetagende beliggende ved landsbyen Sejlflod ca. 12 km øst for Ålborg. Vores ca. 840 Ha. produktionsarealer blandet Økologisk og konventionel produktion, støder op til Limfjorden i det naturskønne og frodige Nordøst Jylland og derfra stammer navnet Limfjords.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 31-07-2017

Mekaniker / Ilulissat:
Jobbest
Mekaniker søges til Ilulissat: Opgaven: Service og reparationer af såvel: Personbiler Varebiler  Bådmotorer, Volvo Penta Du har følgende faglige og personlige kompetencer:
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 21-08-2017

Truck/Lorry Mechanic for work in Denmark
JobTeam Esbjerg A/S
JobTeam is recruiting experienced truck mechanics for varying tasks in the area of Vamdrup, Denmark. The primary tasks will consist of arranging and constructing delivery vans and also conducting service of lorries/trucks. The job is based on a 6 months contract with the prospect of permanent employment at the end of the contract. We are currently accepting applications from both individual applicants and from work gangs (companionships). The wage is good and subsequent permanent employment is very likely if your efforts are satisfactory to our customer.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 09-07-2017