Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Selvstændig mekaniker til vores afdeling i Aalborg
Riwal Danmark A/S
Riwal Danmark søger en erfaren og selvstændig mekaniker til vores afdeling i Aalborg. Som mekaniker hos Riwal er du en vigtig medarbejder, der med en systematisk tilgang til opgaverne, og med fokus på kvalitet, sikrer at Riwal kan levere fejlfrit og velfungerende materiel til kunderne. Riwals ambition er at levere "den bedste kundeoplevelse i branchen", og det bliver du en vigtig del af.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 21-01-2018

Cykelmekaniker / Cykelmontør til butik og webshop
cykelexperten.dk A/S
Vi er en stor travl cykelbutik inklusiv webshop. Vi søger en erfaren cykelmekaniker til: Samling af cykler og montering af dele.Pakning og forsendelse af cykler.Pakning og forsendelse af dele m.v. Du har erfaring med samling af cykler, og ligeledes kundetække og måske en smule salgserfaring. Vejledning og servicering af kunder indgår. Både pr. tlf. og email. 
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 11-01-2018

Mekaniker søges til værksted med fart på!
Skorstensgaard.dk - Århus A/S
Vi søger en automekaniker til vores Aarhus afd.Skorstensgaard er en ambitiøs værkstedskæde der tilsammen beskæftiger ca. 150 medarbejdere.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 17-01-2018

Automekaniker/tekniker til QuickPot Skive
QuickPot A/S
"Du får 3 tætte kollegaer på vores værksted i Skive, hvor du løser både store og små opgaver på alle typer af personbiler. Vi har god stemning, og vi hjælper hinanden i det daglige arbejde. Samtidig bliver du en del af en landsdækkende kæde, som vægter faglig udvikling højt, og du vil derfor blive integreret i vores store efteruddannelsesprogram." fortæller værkstedschef Peder Fejerskov.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 16-01-2018

Forbrugerklagenævnet søger sagkyndige til området for motorkøretøjer
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet er et uvildigt klagenævn, som behandler klager fra forbrugere vedrørende varer eller arbejds- og tjenesteydelser købt hos en erhvervsdrivende. Nævnenes Hus varetager sekretariatsbetjeningen af Forbrugerklagenævnet.    Forbrugerklagenævnet anvender undersøgelser, udført af personer med teknisk ekspertise og stor faglig viden (også kaldet sagkyndige) inden for det område, som sagen vedrører.    
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Nordjylland: EP søger servicetekniker
Erenfred Pedersen A/S
Vi søger en servicetekniker til vores afdeling i Aalborg. Du vil bl.a. komme til at arbejde med service, vedligehold og klargøring af entreprenørmaskiner alle maskiner fra nogle af verdens førende producenter så som Atlas Copco, Kobelco, Dynapac, HTC samt mange flere.Du bliver en del af vores serviceorganisation, hvor du får mulighed for at arbejde selvstændigt såvel som i tæt samarbejde med det øvrige team af dygtige serviceteknikere.Vi vægter det højt, at du kan håndtere flere opgaver ad gangen.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 13-01-2018

Forbrugerklagenævnet søger sagkyndige til området for cykler
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet er et uvildigt klagenævn, som behandler klager fra forbrugere vedrørende varer eller arbejds- og tjenesteydelser købt hos en erhvervsdrivende. Nævnenes Hus varetager sekretariatsbetjeningen af Forbrugerklagenævnet.    Forbrugerklagenævnet anvender undersøgelser, udført af personer med teknisk ekspertise og stor faglig viden (også kaldet sagkyndige) inden for det område, som sagen vedrører.     Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden og stor praktisk erfaring på området for cykler.    
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

ER DU INTERESSERET I BILER OG KUNNE DU TÆNKE DIG EN AKTIV HVERDAG, SÅ ER DU MÅSKE VORES NYE TEKNIKER?
Carglass A/S
 Vi er 100 mand og mangler nummer 101, måske er det dig?Kunne du tænke dig, at være en del af en stor international kendt virksomhed med gode kolleger og yde service på et højt niveau til vores kunder? Så mangler vi lige nu verdens bedste kolleger i vores team af mobile teknikere både på Sjælland, Fyn og i Jylland.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 07-02-2018

Værkfører til vedligeholdelsesafdeling
MATCHMIND A/S
MatchMind søger en engageret værkfører til vedligeholdelsesafdelingen hos Contiga Tinglev. Contiga har i dag to vedligeholdelsesafdelinger, der tilsammen tæller 12 medarbejdere, hvor du vil få ansvaret for den ene afdeling med ledelse af 5 dygtige reparatører samt koordinering af opgaverne i afdelingen.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 12-01-2018

mekaniker
SMØRUM AUTOLAND ApS
Mekaniker søges til travlt autoværksted i vækst. Vores værksted har fået så travlt at vi er nødt til at udvide mandskabet med 2 ekstra mekanikere. Vi søger en erfaren/selvstændig mekaniker, der ikke lader sig skræmme af større opgaver. Vi forventer af dig:
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 10-01-2018