Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Mekaniker el. tekniker søges
CarPeople Frederikshavn ApS
Er du interesseret i et job der får mest gavn af dine færdigheder og evner? Ønsker du at arbejde for en virksomhed der tilbyder uddannelse og muligheder for din personlige karriere udvikling? Hvis ja, så velkommen til Carpeople Frederikshavn.   Dine kvalifikationer: Du er udlært mekaniker eller tekniker og har gerne erfaring fra en lignende stilling. Har du en uddannelse som diagnosetekniker og erfaring med fejlsøgning er det en fordel, men ikke et krav. Derudover forventer vi at du:
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Motorcykelmekaniker
Vi søger snarest muligt en motorcykelmekaniker med kendskab til Yamaha. Jobbet består primært i værkstedsarbejde, men lejlighedsvis skal du være indstillet på at deltage i kundebetjening i butikken. Vi forventer at du: * er uddannet motorcykelmekaniker * har erfaring med Yamaha motorcykler * har erfaring fra tidligere job * kan arbejde selvstændigt * har kørekort til personbil/motorcykel * er flexibel mht. arbejdstider Vi er et værksted hvor der i perioder er meget travlt.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

Produktionsarbejder med teknisk indsigt søges
Job InWest Vikar
For virksomhed i Skanderborg søger vi en dygtig produktionsmedarbejder.Arbejdsdagen vil for det meste gå med betjening af maskiner og mindre reparationsopgaver Om dig:Du har en teknisk forståelse (eksempelvis mekaniker)Du har mod på at arbejde i fødevarerbranchen (erfaring er ikke et krav).Du kan arbejde selvstændigt.Du er pligtopfyldende af natur. Du søger ny viden og udfordringer. Vi tilbyder:
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 13-04-2017

Mekaniker søges snarest til Villekjær biler i Viborg
Villekjærs Biler Jesper Villekjær Hansen
Vi søger en dedikeret automekaniker med hænderne godt skruet på og som kan lide at arbejde selvstændigt. Vi servicerer pers- og varebiler med stor faglig stolthed indenfor alle mærker og er et moderne autoværksted indenfor service, mekaniske/teknisk og fejlsøgning. Jobbet: Arbejdsopgaverne består primært af servicering og reparation af person- og varebiler.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

Trailermekaniker
JKS a/s, Fredericia
Trailermekaniker søges til kunde i Fredericia JKS søger for kunde i Fredericia to dygtige trailermekaniker - med henblik på en fastansættelse. Jobbet du søger indeholder bla. arbejdsopgaver som: - Trailerservice - Bremsesystemer - Fejlfinding og reparation af hydraulik - Luft samt el Hvad forventes af dig: - Du er uddannet smed, auto-/lastbil- eller landbrugsmekaniker - Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne - Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Lastbilmekaniker, weekendvagt FYN
CC Lastservice ApS
Vi søger en lastbilmekaniker, som vi kan tilkalde i weekender. Ring til Hassani, tlf. 60 11 80 81 og hør nærmere.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

Lastvognsmekaniker
I.M. JENSEN & BACHE A/S
Lastbilmekaniker søges til I.M. Jensen & Bache i Padborg Har du styr på service, dialog og reparationer? Så er det måske dig vi søger. Vi har travlt og søger derfor en lastbilmekaniker m/k til vores afdeling i Padborg, som sætter en ære i altid at levere et godt stykke arbejde, er energisk og positiv med overblik og situationsfornemmelse.     Dine opgaver vil bl.a. være:
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017

Mekaniker
JobTeam Aarhus A/S
På vegne af kunde søger vi en automekaniker til Aarhus området. Da vores kunde snart vil gå en travl periode i møde, leder vi efter en frisk og stabil vikar til primært dækskifte.  Der er tale om et fuldtidsvikariat på  4 til 6 uger. Opstart vil allerede være mandag d. 03.04.2017 så tøv ikke med at søge stillingen.  Arbejdsopgaver:
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 02-04-2017

ER DU VORES NYE KOLLEGA HOS HOLBÆK CYKLER
Holbækcykler EbraInvest EbraEnergi v/Ebrahim Parsaei
Kundevant og forretningsorienteret cykelmekaniker søges. Hos Holbæk Cykler søger vi fleksibel cykelmekaniker med sans for salg og kundebetjening. Du vil primært tage dig af cykelreparationer og salg på både el- og diverse cykler samt reservedele og tilbehør. Du er uddannet cykelmekaniker og har solid erfaring i branchen. Du motiveres af at skabe en god forretning og tager ejerskab i dit arbejde. Med ansvarsbevidsthed og selvstændighed, går du til opgaverne med et smil, og man kan altid regne med dig. Du udstråler modenhed og overblik, og ikke mindst er du god til kundebetjening og formår at
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 03-05-2017

Dygtig mekaniker til autoværksted i Hobro
JKS a/s, Odense
JKS søger på vegne af kunde en dygtig og erfaren automekaniker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Der er tale om et vikariat med henblik på fastansættelse efter 12 uger. Arbejdsopgaver:  Arbejdsopgaverne er meget varierende, bl.a. inden for følgende områder:
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017