Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Maskinoperatører med god fysik og erfaring med truckkørsel
AktivPersonale A/S
For vores kunde i Herning Kommune søger vi 3 dygtige og erfarne maskinoperatører/operatører til pasning af et specifikt produktionsanlæg. Virksomheden arbejder indenfor jern- og metalområdet. Det vil være til både dag og aftenhold. Du skal derfor have en meget god fysik samt truckcertifikat og erfaring med truckkørsel.  Om dig:
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2017

Forbrugerklagenævnet søger sagkyndige til området for video/audio
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet er et uvildigt klagenævn, som behandler klager fra forbrugere vedrørende varer eller arbejds- og tjenesteydelser købt hos en erhvervsdrivende. Nævnenes Hus varetager sekretariatsbetjeningen af Forbrugerklagenævnet.    Forbrugerklagenævnet anvender undersøgelser, udført af personer med teknisk ekspertise og stor faglig viden (også kaldet sagkyndige) inden for det område, som sagen vedrører.     Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden og stor praktisk erfaring på området for radio og tv.    
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Forbrugerklagenævnet søger sagkyndige til området for elektronik - alarmer, videoovervågning og homintegrationsystemer
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet er et uvildigt klagenævn, som behandler klager fra forbrugere vedrørende varer eller arbejds- og tjenesteydelser købt hos en erhvervsdrivende. Nævnenes Hus varetager sekretariatsbetjeningen af Forbrugerklagenævnet.    Forbrugerklagenævnet anvender undersøgelser, udført af personer med teknisk ekspertise og stor faglig viden (også kaldet sagkyndige) inden for det område, som sagen vedrører.     Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden på området for alarmer, videoovervågning m.m.    
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Forbrugerklagenævnet søger sagkyndige til området for elektronik - kameraer og kikkerter
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet er et uvildigt klagenævn, som behandler klager fra forbrugere vedrørende varer eller arbejds- og tjenesteydelser købt hos en erhvervsdrivende. Nævnenes Hus varetager sekretariatsbetjeningen af Forbrugerklagenævnet.    Forbrugerklagenævnet anvender undersøgelser, udført af personer med teknisk ekspertise og stor faglig viden (også kaldet sagkyndige) inden for det område, som sagen vedrører.     Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden på området for kameraer og kikkerter.     DINE OPGAVER 
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Forbrugeklagenævnet søger sagkyndige til til området for husholdningsapparater
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet er et uvildigt klagenævn, som behandler klager fra forbrugere vedrørende varer eller arbejds- og tjenesteydelser købt hos en erhvervsdrivende. Nævnenes Hus varetager sekretariatsbetjeningen af Forbrugerklagenævnet.    Forbrugerklagenævnet anvender undersøgelser, udført af personer med teknisk ekspertise og stor faglig viden (også kaldet sagkyndige) inden for det område, som sagen vedrører.     Nævnenes Hus ønsker at modtage ansøgninger fra sagkyndige med teknisk viden på området for husholdningsapparater.    
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Forbrugerklagenævnet søger sagkyndige til området for legetøj
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet er et uvildigt klagenævn, som behandler klager fra forbrugere vedrørende varer eller arbejds- og tjenesteydelser købt hos en erhvervsdrivende. Nævnenes Hus varetager sekretariatsbetjeningen af Forbrugerklagenævnet.    Forbrugerklagenævnet anvender undersøgelser, udført af personer med teknisk ekspertise og stor faglig viden (også kaldet sagkyndige) inden for det område, som sagen vedrører.    
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Vores dygtige teknikere i Vejen mangler to kollegaer
AGRI-NORCOLD A/S
Teknik i Vejen har travlt, med at sikre at alt teknik fungerer optimalt – og løber lige nu stærkt fordi de mangler to dygtige kollegaer til deres fantastiske Team. Vil du være med på holdet så skynd dig at sende en ansøgning. Du kan læse mere om jobbet og hvordan du ansøger på vores hjemmeside via dette link:  http://agri-norcold.dk/DK/HR/Job.aspx Vi glæder os til at høre fra dig  
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 09-02-2018

Business Specialist til forbund og a-kasse
KMD A/S
Vil du være med til at præge it-udviklingen inden for forbund og a-kasseområdet? Er du en dygtig Business Specialist, der brænder for at skabe gode relationer og at udfordre kundernes behov? Er du begejstret for og erfaren i at drive udvikling af it-løsninger, der kan systemunderstøtte kundernes behov? Så er det måske lige dig, vi har brug for. 
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 06-01-2018

Sandblæser søges til vikararbejde
JKS a/s, Randers
JKS søger for kunde en vikar der erfaring i, at sandblæse biler og andre industriopgaver.  Der er ikke tale om faste dage, så det er vigtigt at du har en fleksibel dagligdag.   Er du interesseret i at høre mere, så ring til JKS Randers på 86440750    
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 09-02-2018

Fabriksarbejder / Industriarbejder
SYDFYNSVIKAREN ApS
SYDFYNSVIKAREN ApS For lokal virksomhed i Svendborg-området (midt mellem Svendborg og Faaborg) søger vi: Indenfor industriområdet, søger virksomheden en frisk, ivrig  og stabil medarbejder. Du skal være parat til at tage fat i den store produktionshal, hvor vi håndterer, producerer og garver skin. Du skal være robust og stabil - da der dagligt er en hel del tunge løft.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 27-12-2017