Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
ScanPeople søger en Konstruktør/Produktionstekniker med flair for CNC til Nilpeter A/S
SCANPEOPLE ApS
Til deres maskinfabrik i Slagelse søger Nilpeter en Produktionstekniker med tiltrædelse snarest muligt.Dine arbejdsopgaver: Er at programmere CNC maskiner samt designe fixturer og værktøjer til deres FMS anlæg og andre CNC maskiner
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Sandblæsere / industrimalere
VSM CONTRACTORS A/S
Erfarne sandblæsere og industrimalere søges til værkstedsarbejde i Tommerup og udearbejde i Danmark Der kan påregnes en god løn. Omgående ansættelse er muligt. VSM Contractor A/S Smedevej 12 5690 Tommerup Tlf. 26732299 til Claus Jensen
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 21-02-2017

BUKKEOPERATØR og SMEDE søges
PROCES SUPPORT A/S
Proces Support søger folk til IQ Metal i Hasselager ved Århus.Er du klar til at arbejde på en ambitiøs virksomhed i vækst? Er du en kompetent og alsidig håndværker med fokus på kvalitet? Kan du indgå som et ansvarligt medlem af et team? Så er du måske vores nye bukkeoperatør eller en af vores 2 nye smede.  IQ Metal er i kraftig vækst, og for at møde vores kunders forventninger om leveringsfleksibilitet og -sikkerhed, har vi besluttet, at øge antallet af medarbejdere. Du vil blive en del af et team blandt mere end 200 medarbejdere.  
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 19-02-2017

Vedligeholdelsestekniker
Midsona Danmark A/S
Midsona Danmark A/S i Mariager er en økologisk fødevarevirksomhed, der har et bredt økologisk fødevaresortiment fra müesli, peanut butter, kokosolie og knækbrød til mange varianter af krydderier. Midsonas økologiske sortiment favner mere end 1000 varer. Som vedligeholdelsestekniker, vil dine primære opgaver være vedligehold og fejlfinding på vores produktionsanlæg. Du vil indgå i et vagtteam og vil have vagt hver tredje uge, med den nødvendige reparation om lørdagen.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 20-02-2017

ScanPeople søger en servicemedarbejder med teknisk flair
SCANPEOPLE ApS
Til et Try & Hire vikariat med henblik på efterfølgende fastansættelse søger ScanPeople for spændende virksomhed beliggende i Nordsjælland efter en servicemedarbejder med teknisk flair. Du har gå på mod og har hænderne skruet rigtigt på. Du skal kunne håndtere udstyr op til 15 kg.  Du er nysgerrig og har interesse for teknik. Du skal kunne læse og tale engelsk på et fornuftigt niveau. Du skal kunne betjene en PC til registrering af produkter der kommer ind til service.  Der arbejdes hverdage fra kl. 8:30-16:30 med lidt fleksibilitet.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Industrilakerer/maler søges
JobTeam - Herning
Jobteam søger for industrikunde i Lem Industrilakerer/maler til fastansættelse.Du skal meget gerne have erfaring med overfladebehandling af større emner, så du efter indkøring kan være selvkørende.Faglige kvalifikationer: Du er uddannet industrilakerer / autolakererDu har erfaring med vådlakering fra lign. arbejde.Du har med fordel truckcertifikat Personlige kvalifikationer: 
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

Medarbejder søges til overfladebehandling af plade møbler - Holmris A/S
HOLMRIS A/S
Jobprofil: - Erfaring med overfladebehandling af inventar/pladeproduktion - Erfaring overfladebehandling af materialer som finer, spån, MDF og massivt træ Personprofil: - Åbent og udadvendt væsen - Kan arbejde i team - Kvalitet bevidst Uddannelse: Industrilakere eller maskinsnedker Tillært med lignende kvalifikationer minimus 3 års erfaring Generelle krav: Du er i stand til at arbejde selvstændig Erfaring med UV-lakering af finer og massiv træs møbler Arbejdstiden er normalt daghold Tiltrædelse snarest muligt. HOLMRIS A/S er et familieejet firma, som gennem 3 generationer har lev
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 20-02-2017

Produktionsmedarbejdere til SBS Friction i Svendborg
VKAREN.DK
Jobbet:For SBS Friction i Svendborg søger VKAREN.DK 3 erfarne produktionsmedarbejdere.Der er tale om skifteholdsarbejde, hvor du både skal arbejde dag, aften og nat.Vikariaterne er med opstart hurtigst muligt, og for de rette personer kan perioden være frem til juni 2017.Vi forventer:Du er/har:
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 16-02-2017

Produktions medarbejder til kølebranchen
FRIGORTEK COOLING SYSTEMS ApS
Til alsidige opgaver indenfor industiel køling og varmepumper, søger vi en Smed/ KleinsmedDu skal kunne arbejde selvstændigt i et team, hvor det ofte går stærkt. Har du kvalifikationerne der matcher, samt lysten til at arbejde som en af de førende i markedet, har vi et spændende jobtil dig.Kvalifikationer:- Uddannet smed/kleinsmed- Tegnings forståelse- Selvstændig og ansvarsfuld- Kvalitets bevidst Arbejdsopgaver:- Opbygning af kølemaskiner
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

Fabriksarbejdere/Produktionsmedarbejdere
VikarRingen
Fabriksarbejdere/Produktionsmedarbejdere VikarRingen søger for kunde i Roskilde, medarbejdere med erfaring indenfor fabrik og produktion.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017