Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Driftskoordinator til pakkeriet, Nr. Snede (nathold)
KELSEN GROUP A/S
Har du lyst til at arbejde hos verdens førende producent af buttercookies? Vi søger en driftskoordinator, som får ansvaret for omstillinger og drift i vores pakkeri. Arbejdsopgaver og ansvar I arbejdet som driftskoordinator vil du indgå i et team, som sikrer produktionen af buttercookies på vores produktionsanlæg. I rollen som koordinator er du holdlederens forlængede arm – og du vil derfor dagligt deltage i fordelingen af opgaver og ansvar blandt dine kollegaer. Der er fokus på at levere kvalitet samt at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø med vedvarende fokus på løbende forbedringer.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

Kopi af Produktionsvikarer til fødevarevirksomhed i Hasselager
Hartmanns A/S, Århus
Hartmanns i Århus søger gode stabile vikarer til vores kunde, som er beliggende i Hasselager. Virksomheden producerer fødevarer, og der er arbejde på både dag, aften og natholdet. Der vil være tale om både kortere og længere vikariater. Opgaverne kan variere, men kan typisk være:
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 12-05-2017

Vi søger kranfører til aftenhold
A/S HAI Horsens
  Kl. 14.15-23.15. Mandag til torsdag. Vi har en stor velfungerende produktion i Horsens, der dagligt håndterer mange tons aluminium. Vi har en fast stab af 130 medarbejdere på 3 skift. Arbejdsopgaver:
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017

Alsidig maskinarbejder
A/S Løgstrup-Steel
Alsidig maskinarbejder til drift og vedligeholdelse af produktionslinjer   A/S Løgstrup-Steel søger en maskinarbejder til drift og vedligehold af produktionslinjer i Kvistgaard.   Opgaverne består i hovedtræk af følgende: Drift og vedligehold af vores produktionslinjer, bestående af bl.a.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

Louis Poulsen søger Båndoperatører til aftenhold
Louis Poulsen A/S
Til vores malerafdeling i Vejen søger vi 2 båndoperatører til vores aftenhold, som har erfaring med produktionsarbejde. Malerafdelingen leverer malede komponenter af meget høj kvalitet til vores kendte lamper. Afdelingens to afsnit spænder fra en topmoderne fuldautomatisk pulverlinje med integreret forbehandling til manuel vådmaling, hvor arbejdet udføres af kompetente malere og båndoperatører.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 23-06-2017

Pakkerimedarbejder søges til Hedehusene
Jysk Vikarservice A/S, Holbæk
På vegne af en kunde i Hedehusene, søger vi til hurtig tiltrædelse 3 pakkerimedarbejdere til et vikariat af kortere varighed.Din profil: Mødestabil Ansvarsbevidst Tale, læse og skrive dansk Villig til at bære sikkerhedssko på jobbet Har ovenstående din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig omgåendeVenligst udfylde skemaet på vores hjemmeside: http://www.jvs.dk
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Selvstændig kontorassistent med højt drive
FK Distribution Fyn A/S
Er du energisk, struktureret og resultatorienteret? Synes du koordinering og udvikling af dit eget distributionsområde i Danmarks førende distributionsvirksomhed lyder som en sjov og spændende udfordring? Så har vi jobbet til dig!     Om jobbet   FK Distribution søger en proaktiv, resultatorienteret og struktureret kontorassistent til koordinering, opfølgning og ledelse af eget distributionsområde. Du får selvstændigt ansvar for distribution af aviser og reklamer i dit distributionsområde.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

3D Laseroperatør til fast aftenhold
BLUNICO A/S
Blunico A/S er en moderne og dynamisk industriproduktion med mange varierende opgaver. Vi er ordreproducerende og arbejder bl.a. i rustfrit stål, jern, aluminium og titanium. Til vores laser team søger vi, en operatør til vores 3D laser på aftenhold. Efter oplæring på daghold vil vores nye medarbejder indgå i aften-teamet med ansvar for, at opstille, indkøre, fremstille samt kontrolmåle emner i laserafdelingen. Vi forventer at:
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 18-05-2017

Ufaglært maskinarbejder
Work4all ApS Vejle
For vores kunde i Christiansfeldt søger vi en ufaglært maskinarbejder. Du skal kunne betjene en kantbukker. Være fleksibel i forhold til arbejdsopgaver Have ordensans Have et godt humør Være mødestabil. Lyder det som noget for dig, send en ansøgning og dit cv til vejle@work4all.nu Mærk ansøgningen "Christiansfeldt"        
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017

4 Plastmagere søges hurtigst muligt til kunde i Skive
AktivPersonale A/S
For kunde i Skive Kommune søger vi hurtigst muligt 4 dygtigere Plastmager, da de har forrygende travlt. De er ISO 9001 & 50001 certificeret og er en af Europas førende producenter af prototyper og mindre serier i EPP, EPS, plast og letmetal. Maskinparken omfatter 30 moderne sprøjtestøbemaskiner i størrelsen fra 6-2700 ton lukketryk med robotudstyr. Vikariatet er TRY & HIRE med mulighed for fastansættelse derefter. Går du og tænker på nye udfordringer i hverdagen, og er du uddannet eller tillært plastmager, så er det dig vi søger.
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 21-06-2017