Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
PROJEKTLEDER med brede kompetencer og interesser.
SCHULTZ SEATING DENMARK A/S
Schultz Seating A/S i Galten ønsker at styrke virksomheden i forhold til gennemførelse af projekter og søger derfor en projektleder. Projektlederen skal referere til produktionsdirektøren og bidrage til løsning af en række opgaver på produktionssiden i virksomheden. Jobbet Den primære opgave bliver at arbejde med kalkulation og tegning af nye projektemner, styre projekterne fra start til aflevering samt udarbejdelse af den tekniske dokumentation til produktionen.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 22-09-2017

Produktionsmedarbejder ved rundsav
STAERMOSE INDUSTRY A/S
Staermose Industry A/S er en dynamisk virksomhed i stadig vækst, en metalindustri-virksomhed der udfører pladebearbejdning med nyeste teknologi, fra små emner til større konstruktioner og fra enkeltstyks produktion til mellemstore serier. Vi søger en motiveret medarbejder til fast arbejde på daghold, som er mandag til torsdag fra 06.00 - 14.30 og fredag fra 06.00 - 12.15. Der er ingen krav til uddannelse, men erfaring med fabriksarbejde er en fordel, ligesom det vil være en stor fordel at du har gaffeltruckcertifikat.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Kvalitetsbevidst medarbejder til produktionen
MELSEN TECH A/S
Medarbejder til produktionen. Melsen Tech søger dygtig stabil medarbejder, gerne med erfaring inden for betjening af laminator, montering af klæber, frontfolier m.m.   Arbejdsopgaver vil bl.a. være: Limning af plastemner Betjening af laminator. Samling af frontfolier og switch Slut testning af tastaturer   For den rette, kan der blive oplæring i andre arbejdsopgaver.   Om dig ser vi at: Du er mødestabil.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 22-08-2017

montage og lager
ASAPACK A/S
Det går stærkt i ASAPack A/S. Vi søger en ny kollegaer der har lyst til at blive en del af vores montage og pakketeam.  Opgaven: Vi forarbejder andre virksomheders produkter og kontrollerer og ompakker. Der er tale om en stor variation i opgaver med mange nye opgaver men også mange tilbagevendede opgaver. 
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 23-08-2017

Produktionsmedarbejder til kantbukning.
TeamVikaren
Produktionsmedarbejder til kantbukning. Jobbeskrivelse: TeamVikaren.dk søger produktionsmedarbejdere der har tegningsforståelse, og kan se emner for sig i 3D. Du skal arbejde med kantbukning, som er cnc styret, men det er ikke et krav at du har erfaring, da virksomheden vil stå for oplæring. Det er derimod et krav at du har tegningsforståelse, det at se emner for sig i 3D, er at du kan se hvordan emnet, skal ende med at se ud når det er færdigt.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 29-09-2017

Additive Manufacturing Technician - 3D printing
DANFOSS A/S
Do you want to run our 3D printers in Danfoss Additive Design Manufactory (ADM) Center in Nordborg and work with the latest technology? And can you learn and become proficient in the use of new and existing technologies? Then you might be the additive manufacturing technician we are looking for in the ADM competence center. The ADM Center started recently and you will become part of a small new team in Nordborg. The team have already completed the installation of the first five machines and they have been tested.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

PTA-MEDARBEJDER
PROFILPARTNERS ApS
Med ansvar for produktionsplanlægning, produktionsoptimering og gennemførelse af diverse LEAN tiltag Virksomhedsbeskrivelse: METRO THERM blev grundlagt i 1921. Gennem generationer har virksomheden leveret varme og varmt vand til danskerne. Siden 1940’erne har virksomheden udviklet og solgt beholderløsninger. De senere år har virksomheden udvidet fokus til at omfatte varmeløsninger med fjernvarme og vedvarende energi som varmepumper og solvarme; stadig med samme kompromisløse fokus på kvalitet og energioptimering.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 12-10-2017

Er du god til at lodde?
Kelly Services, Århus
Til spændende virksomhed nord for Aarhus, søger vi stabile og rutineret lodde/montage medarbejdere med opstart hurtigst muligt.   Du vil komme til at arbejde i en innovativ virksomhed, hvor kvalitet er et af nøgleorderne. Derudover vil du blive taget rigtig godt imod og blive udfordret på lige fod med de øvrige ansatte. Der err højt til loftet, et godt arbejdsmiljø og gode arbejdsforhold. Der er tale om et længerevarende vikariat på daghold. Kvalifikationer:
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 12-10-2017

Produktionsmedarbejder
STAERMOSE INDUSTRY A/S
Staermose Industry A/S er en dynamisk Odder-virksomhed i stadig vækst, en metalindustri-virksomhed der udfører pladebearbejdning med nyeste teknologi, fra små emner til større konstruktioner og fra enkeltstyks produktion til mellemstore serier. Vi søger en motiveret medarbejder til fast arbejde på daghold, som er mandag til torsdag fra 06.00 - 14.30 og fredag fra 06.00 - 12.15.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 12-10-2017

Ufaglærte medarbejdere til fabrikker i Them, Galten, Sorring.
LARSEN VIKAR ApS
Galten: 1-2 Medarbejdere søges til ufaglært arbejde indenfor produktion af kontormøbler. Stellene laves af metal, hvorfor det er en fordel at kunne svejse eller have brugt en svejserobot, men det er ikke et krav. Mødetid mellem 5.30 og 6.30. kl. 14.40 har man fri (afhængigt af hvornår man møder) Jobbet starter som vikariat men hvis man falder godt til vil fastansættelse kunne komme på tale. Sikkerhedssko er et krav. Dansk sprog en fordel Sorring: 2 Ufaglærte medarbejdere til mindre fabrik indenfor glasindustrien.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 19-09-2017