Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Maskinfører til Vej, Park og Genbrug i Vejen Kommune
Teknik og Miljø
Vej, Park og Genbrug søger en maskinfører til at varetage opgaver indenfor vedligeholdelse af vandløb og natur i Vejen Kommune. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge med tiltrædelse 1. april 2017. Der er tale om fastansættelse.     Ansøgningsfrist: Søndag den 12. marts 2017.     Jobbet   Din primære arbejdsopgave vil være kørsel med båndmaskine og rendegraver, men jobbet kan også omfatte andre opgaver indenfor drift af veje og grønne områder i Vejen Kommune. Du skal være indstillet på at indgå i vinterberedskabet.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 11-03-2017

Outline Vinduer søger medarbejdere til aften- og nathold
OUTLINE VINDUER A/S
Søger du nye udfordringer på en stabil arbejdsplads? Så har vi ledige pladser!  Vores ordremængde stiger for øjeblikket, og vi søger derfor stabile og erfarne medarbejder til vores produktion i Farsø. Vi søger medarbejdere til blandt andet maskinbearbejdning af træ, samling af karme og rammer, overfladebehandling og montage af beslag, aluminium og glas.  
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Maskinfører til stor udlægger
Munck Asfalt - Svogerslev
Munck Asfalt søger en maskinfører til stor udlægger til udførelse af asfaltentrepriser på Sjælland - gerne med erfaring fra asfalt- og/eller entreprenørbranchen, dog ikke et krav.   Vi forventer, at du som minimum har alm. kørekort - kat B.   Vi tilbyder en aktiv hverdag med ordnede arbejdsforhold tiltrædelse primo april Kontakt formand Lars F.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 30-03-2017

Plastmager
Vikar Sjælland ApS
PLASTMAGER søges for kunde i Hvidovre. Vi forventer at du:-Har erfaring med Vaccum formning.-Har kendskab til CNC bearbejdning.-Er mødestabil. -Har en positiv indstilling til kollegaer.-Har et godt og roligt overblik.-Er godt vant i et travlt arbejdsmiljø.-Som vikar tager ansvar for dine arbejdsopgaver. Kenskab til programering af 5 akset CNC vil være en fordel For rette vedkommende er der mulighed for fastansættelse.  
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Fabriksarbejder
JKS a/s, Silkeborg
Har du teknisk snilde og flair for montage arbejde?  JKS søger for kunde i Them, montage/produktions medarbejder til samling af større emner.Der er tale om en fastansættelse. Arbejdsopgaverne er varierende og kan være inden for følgende områder:- Samle og montage arbejde- op og nedtagning ved malerbånd- Div. opgaver rundt på arbejdspladsen  Faglige kompetencer:- Du har "hænderne sat rigtig"- Du har teknisk snilde.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017

Produktionsmedarbejdere
Medarbejderne ApS
For een af vores kunder i Hjørring Kommune søger vi 2 produktionsmedarbejdere.Jobbet består i produktion, bearbejdning, indfrysning og pakning af kød- og fiskeprodukter samt prouktion af smagsforstærkere til foder. Du vil indgå på nathold o i treholdsskift mandag-fredag, alt efter stilling.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Fabriksarbejder
ESPERSEN FÆRDIGVARER HASLE
Produktionsmedarbejder til dagholdet i HasleVi har travlt og søger derfor en ny medarbejder til vores daghold. Arbejdstiden er mandag til fredag fra 6:30 - 14:25.Du taler, læser og skriver dansk, samt har kendskab til EDB på brugerniveau. Har du hygiejnebevis vil det være en fordel. Vi lægger vægt på, at du er mødestabil og fleksibel. Vi sørger naturligvis for en grundig oplæring.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Elektronikarbejder
JKS a/s, Viborg
For vores kunde nord for Viborg søger vi en dygtig og alsidig elektronikarbejder.Erfaring i lodning og elektronik montage er et krav!Der er tale om et længerevarende vikariat.Arbejdsopgaver: - Lodning - MontageFaglige kompetencer: - Du har praktisk erfaring med elektronikarbejde - Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt - Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst - Du er ansvarsbevidst og pålidelig
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Fabriksarbejder
JKS a/s, Silkeborg
Produktionsmedarbejdere til 3 holds skift.Er du klar på at være en vigtig brik i et stort "produktionsapperat", så er det dig vi mangler !JKS søger for kunde,  energiske, fleksible og arbejdsomme folk .Der er stor travlhed hos vores kunde, og derfor mangler de nye engagerede medarbejder. Der er tale om længere varende vikariater, som for den rette kan blive til fastansættelse.Der er tale om 3 holds skift.Rullet vil være, 1 uge på daghold, 1 uge på aftenhold, 1 uge nathold . 
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017

produktionsmedarbejder
JKS a/s, Silkeborg
Har du lyst til at arbejde på AFTENHOLD - 4 dages uge. Pga Travlhed søger JKS for kunde, dygtige og stabile medarbejdere.Der er tale om længere varende vikariater, som for den rette kan blive til fastansættelse.  Arbejdsopgaverne er :- Betjening af stort produktionsanlæg- Div. opgaver rundt på arbejdspladsen  Faglige kompetencer:- Du har produktionserfaring- Du har teknisk snilde.- Du er ikke "bange" for fysisk arbejde
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017