Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Medarbejder med kendskab til pulverlak søges!
Multilak A/S
Multilak Industrilakering A/S har forrygende travlt og søger derfor en ny medarbejder. Det er en fordel, at du har kendskab eller erfaring med pulverlakering. Kendskab til EDB på brugerniveau er en betingelse. Det er vigtigt at du er lærenem og kan samarbejde i et team. Arbejdet består hovedsageligt af at lakere emner på vores automatanlæg, samt vores manuelle lakeringsanlæg. Multilak A/S er en moderne virksomhed bestående, af maskinfabrik, industrilakering med pulverlak, samt en montageafdeling. Send din ansøgning til Erik Malmgaard på mail: erik@multilak.dk.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

Specialarbejder, jern og metal
Medarbejderne ApS
Industrilakerer, SprøjtemalerSprøjtemaler til længerevarende vikariat med mulighed for fast ansættelse i Odder kommune!Vi søger hurtigst muligt en sprøjtemaler til et længerevarende vikariat hos en af vore kunder i Odder kommune.Der males med 98% vandbaseret maling, 2% to-komponentmaling.Arbejdsopgaverne: 
Indrykket : 16-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Industrilakerer
Work4all ApS Vejle
Til vores kunde i Billund søger vi en erfaren og dygtig Industrilaker.Stillingen er en 37 timers Try&Hire med fastansættelse for den rigtige kandidat.Søg stillingen ved at sende dit CV til vejle@work4all.nu, mærket "Industrilaker"Har du spørgsmål til stillingen kan de rettes til Marianna Kristensen, tlf. 3525 4320
Indrykket : 16-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Overfladebehandler
Louis Poulsen A/S
Til vores malerafdeling søger vi en overfladebehandler, der har øje for kvalitet.Malerafdelingen leverer malede komponenter af meget høj kvalitet til vores kendte lamper. Afdelingens to afsnit spænder fra en topmoderne fuldautomatisk pulverlinje med integreret forbehandling til manuel vådmaling, hvor arbejdet udføres af kompetente malere og båndoperatører.Du får reference til dritslederen for malerafdelingen, arbejdstiden er mandag til fredag kl. 7.00 - 15.20, hvoraf 3 timer opspares til afspadsering.Hvorfor skal du søge dette job?
Indrykket : 15-03-2017 Ansøgnings frist : 14-04-2017

Overfladebehandlere og industrilakerere til virksomhed Ferritslev
Ramsdal Profil Match A/S
Ramsdal Profil Match søger erfarne overfladebehandlere og industrilakerere til kunde med lokation i Ferritslev.VirksomhedenVirksomheden har, igennem de over 100 år de har eksisteret, specialiseret sig i industrilakering og overfladebehandling. Deres mission er at beskytte industriproduktioner mod korrosion, og de benytter sig af functional coating. Virksomheden er et familieforetagende, hvilket særligt kan mærkes på den måde der arbejdes på. De sætter i høj grad pris på deres medarbejdere og erfaringer, og ligger vægt på et sundt og godt arbejdsmiljø.
Indrykket : 09-03-2017 Ansøgnings frist : 09-04-2017

Industrilakerer - pulverlakerer.
STEEL COATING STILLING A/S
Jobbeskrivelse: Være en del af vores malerteam. Erfaring og faglige kvalifikationer: Uddannet industrilakerer og eller god erfaring fra lignende job. Erfaring med både manuel og automatisk pulverpåføring. Personlige egenskaber: Kvalitetsbevidst og grundig Struktureret og selvstændig Ordenssans Være god til at klare en travl og til tider hektisk hverdag Godt humør, imødekommende og udadvendt. Effektiv og løsningsorienteret
Indrykket : 06-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Industrilakerer
MOSEGÅRDS AUTOLAKERING APS
Kompetent industrilakerer søges til vor storvognsafdeling.   Vi forventer:- Du taler og forstår dansk - Du er kvalitetsbevidst- Du er arbejdsom   Vi tilbyder:- Et varigt arbejde- En arbejdsplads med fokus på vækst    - Et stærkt team af kompetente kollegaer Har ovenstående din interesse, så send en ansøgning vedlagt CV på e-mail adressen my@mosegaards.dk eller ring 20722444 for yderligere info.   
Indrykket : 03-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Medarbejder til slibe- og lakafdelingen
Medarbejderne ApS
For en mindre træproducerende virksomhed i Vejen kommune søger vi en medarbejder til slibeafdelingen til en fast stilling på 37 timer. Vores kunde fremstiller højkvalitets produkter i mange forskellige stilarter til kunder i hele landet og monterer selv disse hos kunderne også.  Der søges lige nu en stabil og frisk medarbejder til slibe- og lakafdelingen, og det forventes at du har lyst til at blive en fasttømret del af virksomheden. Vores kunde, som har valgt at være anonym, søger en medarbejder som har evnerne til at indgå i følgende opgaver:
Indrykket : 03-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Industrilakerer
JKS a/s, Herning
For kunde i Vildbjerg søger vi dygtig og kvalitetsbevidst industrilakerer grundet travlhed. Det er meget vigtigt at du har erfaring inden for metalindustrien og at du er dygtig til dit fag – du behøver dog ikke være faglært. Du tilbydes arbejde ved en af landets førende virksomheder inden for overfladebehandling af jern, stål, aluminium, magnesium, galvaniserede emner og plast-produkter.Arbejdsopgaver: - Sprøjtemaling af emner- Vådlakering- Kvalitetskontrol af emnerFaglige kompetencer
Indrykket : 03-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017