Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Maling og lakering af møbler
Jobcenter Fredericia søger på vegne af virksomhed i Fredericia en medarbejder til lakering og slibning af møbler samt andet forefaldende arbejde på snedkeriet. Du skal have erfaring med at lakere og sprøjtemale. Det er dog ikke et krav, at du har arbejdet med at male møbler før. Du behøver ikke at være udlært. Det er fast arbejde og fuld tid. Arbejdstiden er normalt kl. 7 - 15.30 - der kan aftales andet, hvis det passer dig bedre. Se bort fra ansøgningsfristen og søg hurtigst muligt ved at sende dit CV til Virksomhedskonsulent Niels V. Pedersen niels.pedersen@fredericia.dk.
Indrykket : 15-02-2017 Ansøgnings frist : 22-03-2017

Industrilakerer til betjening af UV-anlæg
CONNECTION VIKAR ApS
Vi søger en industrilakerer til betjening af UV-anlægErfaring med overfladebehandling af inventar/pladeproduktionErfaring med overfladebehandling af materialer som finer, spån, MDF og massivt træ.Vi  forventer at du:• Er uddannet snedker.• Har gode samarbejdsevner• Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed• Kan arbejde selvstændigt• Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer.  Send din ansøgning samt CV til: nm@connectionvikar.dkeller
Indrykket : 14-02-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Industrilakerer
JKS a/s, Ringkøbing
Vores kunde i Ringkøbing har rigtig travlt, og søger derfor en kvalitetsbevidst industrilakerer til fast stilling, du vil blive en del af et maler team,  Firmaet prioriteter et godt arbejdsmiljø, og du vil have stor indflydelse på at planlægning af din arbejdsdag.  Arbejdsopgaver:- Lakering i lakafdelingen.- Slibning/pudsning- Oliering  Kvalifikationer:- Erfaring med betjening af limpresser, bredbåndspudser- Erfaring med syrehærdende lakker.- Erfaring indenfor træindustrien
Indrykket : 13-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Sandblæser, Formand
OMØ A/S
OMØ A/S søger formand/sjakbajs inden forSandblæsning, Industriel overfladebehandling, Coating- og Epoxyopgaver.Som en af de førende virksomheder indefor dette fagområde søger vi erfarne formand/sjakbajs til opgaver indefor sandblæsning, maling og overfladebehandling af stålkonstruktioner og specielopgaver.Opgaverne er mange og foregår i DK, Sverige og Norge, men altid med udgangspunkt i Rødovre, hvor virksomheden ligger.Det er vigtig at have kendskab til det svenske sprog, da man skal kunne kommunikere med kunder i Sverige.
Indrykket : 08-02-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017

Sandblæser
OMØ A/S
Industrimalere, specialarbejder til sandblæsning.OMØ A/S søger medarbejder indefor sandblæsning, industriel overfladebehandling til tidsbegrænset stilling 1/4-30/9.Som en af de førende virksomheder indefor dette fagområde søger vi medarbejder til sandblæsning, maling og overfladebehandling af stålkonstruktioner og specielopgaver.Opgaverne er mange og foregår i DK, Sverige og Norge, men altid med udgangspunkt i Rødovre, hvor virksomheden ligger.
Indrykket : 08-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Industrilakerer
Akurat
Kvalitetsbevidst industrilakererOnecollection a/s søger en erfaren og selvstændig lakerer med et godt drive, som brænder for at fremstille unikke møbler i høj kvalitet. Da virksomheden er inde i en positiv udvikling søger de endnu en kollega til deres male og lak afdeling.Onecollection a/s producerer designmøbler og er især kendt for Finn Juhl klassikere som sælges i store dele af verden. De løser desuden kundespecifikke opgaver så som hotelrenoveringer og speciel indretninger. Virksomheden er hjemmehørende i Ringkøbing. Læs mere på www.onecollection.com.
Indrykket : 24-01-2017 Ansøgnings frist : 26-02-2017