Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Industrilakerer/pulvermaler søges
Beka Industrilakering
Vi søger en pulvermaler til vores værksted i Vallensbæk. Vi forestiller os, at du har erfaring indenfor feltet, er stabil og har dit håndværk i orden.  Vi er pt. 8 mand på værkstedet og 2 i pulverafdelingen. Vi har generelt en uformel tone på værkstedet og ordentlige forhold. Hvis beskrivelsen passer på dig, så kontakt os på beka@bekaindustrilakering.dk.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017

Overfladebehandlere til vindmølleindustrien i Esbjerg området
JobTeam Esbjerg A/S
Jobbeskrivelse: Vi søger for en kunde 2 dygtige overfladebehandlere i Esbjerg området. Faglige kvalifikationer: Du har erfaring med sandblæsning.  Personlige kvalifikationer: - Du er mødestabil - Du kan arbejde selvstændigt, såvel som i teams - Du giver dine kollegaer en ekstra hånd - Du skal kunne forstå/snakke dansk Særlige forhold: Lønnen er 161,50 kr. pr. time 
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 05-06-2017

2 produktionsmedarbejdere søges til UV valselakering i lakafdelingen (fast aftenhold)
TMK A/S
Til lakafdelingen hos TMK søges 2 medarbejdere til fast aftenhold. Vi kører med en 4 dags uge (mandag-torsdag). Oplæring vil finde sted på daghold.   Jobprofil Du kommer til at indgå i et team, der skal hjælpe ved UV valselakering. Afdelingen sætter sikkerhed i højsæde. Kvalifikationer Kendskab/erfaring på området vil være en fordel men ikke et krav.
Indrykket : 18-05-2017 Ansøgnings frist : 13-07-2017

industrilakerer
STEENS GROUP A/S
Steens Group søger en udlært eller tillært industrilakerer til kørsel med UV-lakanlæg med pudser. Det er vigtigt at du har kenskab fra lignende anlæg og også gerne truckcertifikat.     
Indrykket : 04-05-2017 Ansøgnings frist : 04-06-2017

Ufaglært industrilakerer
Medarbejderne ApS
Har du hænderne skruet rigtigt på og samtidig har en rolig hånd?Der er tale om arbejde i både malerafdelingen og produktionen, og det er vigtigt at du har erfaring med at sprøjtemale.Så er det dig vi står og mangler som vores nye vikar.Vores kunde i Viborg kommune har brug for hurtig og effektiv assistance.Vi forventer at du er stabil og kan møde til tiden, kan udføre en arbejdsopgave efter fremviste instruktioner samt udvise interesse for arbejdet.Vi forventer at du:
Indrykket : 30-04-2017 Ansøgnings frist : 23-06-2017

Ufaglært industrilakerer/overfladebehandler
Medarbejderne ApS
Har du hænderne skruet rigtigt på og samtidig har en rolig hånd? Der er tale om arbejde i både malerafdelingen og produktionen, og det er vigtigt at du har erfaring med overfladebehandling/Slibning. Vores kunde i Viborg kommune har brug for hurtig og effektiv assistance. Vi forventer at du er stabil og kan møde til tiden, kan udføre en arbejdsopgave efter fremviste instruktioner samt udvise interesse for arbejdet. Vi forventer at du:
Indrykket : 30-04-2017 Ansøgnings frist : 23-06-2017

Specialarbejdere søges til nathold – Aarhus
HR-Industries A/S
HR-Industries A/S søger: For virksomhed i Aarhus søger vi to energiske, fleksible og arbejdsomme specialarbejdere til en malerafdeling. Der er tale om et længerevarende vikariat, og for den rette person kan der være mulighed for fastansættelse. I jobbet kommer du omkring følgende:SlibOphæng af emnerMed i pakkeriet 
Indrykket : 26-04-2017 Ansøgnings frist : 25-06-2017