Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sandblæser til lastbiler og industri
VOGNMALEREN ApS
Til snarlig tiltrædelse søges en medarbejder til sandblæsning af lastbiler og industri. Værkstedet har en ligelig fordeling på personbiler, lastvogne og industri.   Arbejdsopgaven til den vi søger, vil fortrinsvis være til lastvognsafdelingen.   Medarbejdere med stort kørekort fordres. God løn efter kvalifikationer samt gode arbejdsforhold blandt 10 andre ansatte.   Uden erfaring med sandblæsning er henvendelse ikke nødvendigt.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

Produktionsmedarbejder til pulverlakering
AVK INTERNATIONAL A/S
Til vores malerafdeling søger vi til dag- og aftenhold en medarbejder til at pulverlakere vore emner til vores ventiler, både små og store, erfaring er en fordel, men ingen betingelse, da vi selv vil stå for oplæring.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 27-07-2017

Industrilakerer til natarbejde i Varde
JobTeam Esbjerg A/S
JobTeam søger en erfaren industrilakerer til natarbejde for en virksomhed i Varde kommune. Du vil arbejde på nathold i en "Try & Hire" position (3 måneders vikariat) med henblik på fastansættelse senere, hvis dit arbejde er tilfredsstillende. Vi accepterer ansøgninger fra både faglærte og ufaglærte kandidater, så længe du har opnået relevant erfaring.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 02-07-2017

V. Å. Gram A/S søger medarbejder til overfladebehandling
V.Å. GRAM A/S
Da vi har travlt, søger vi en ekstra medarbejder, der fortrinsvis vil komme til at være beskæftiget i vores overfladebehandling. Forventet opstart i uge 32 efter sommerferien. Jobbet er fysisk krævende, da man bevæger sig meget i mange forskellige arbejdsstillinger. Derfor er det nødvendigt, at du har en god fysik. Arbejdet består i overfladebehandling med pulverlak, samt op- og nedtagning af emner. Erfaring ikke nødvendig.
Indrykket : 16-06-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

industrilakerer
STEENS GROUP A/S
Steens Group søger til aftenhold en udlært eller tillært industrilakerer til kantsprøjtning. Det er vigtigt at du har kenskab og erfaring med at overfladebehandle med sprøjte. Arbejdstiden er mandag til torsdag 15:00 - 00:00    
Indrykket : 15-06-2017 Ansøgnings frist : 10-08-2017

Industrilakere/maler
SJØRRING MASKINFABRIK A/S
  VI HAR FORRYGENDE TRAVLT OG SØGER DERFOR FLERE MEDARBEJDERE Vi søger en industrilakerer, gerne med erfaring fra metalindustrien, til fabrikken i Sjørring. Det er vigtigt at du er god til at arbejde sammen med kollegaer, da der ofte arbejdes på flere skift  Epoxy certificat og truckkort er et krav. Arbejdstiden: er dag eller aften (Oplæring vil dog ske på daghold) Eventuel yderligere oplysninger ved henvendelse til Afdelingsleder:  
Indrykket : 02-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Industrilakerer/pulvermaler søges
Beka Industrilakering
Vi søger en pulvermaler til vores værksted i Vallensbæk. Vi forestiller os, at du har erfaring indenfor feltet, er stabil og har dit håndværk i orden.  Vi er pt. 8 mand på værkstedet og 2 i pulverafdelingen. Vi har generelt en uformel tone på værkstedet og ordentlige forhold. Hvis beskrivelsen passer på dig, så kontakt os på beka@bekaindustrilakering.dk.
Indrykket : 22-05-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017

2 produktionsmedarbejdere søges til UV valselakering i lakafdelingen (fast aftenhold)
TMK A/S
Til lakafdelingen hos TMK søges 2 medarbejdere til fast aftenhold. Vi kører med en 4 dags uge (mandag-torsdag). Oplæring vil finde sted på daghold.   Jobprofil Du kommer til at indgå i et team, der skal hjælpe ved UV valselakering. Afdelingen sætter sikkerhed i højsæde. Kvalifikationer Kendskab/erfaring på området vil være en fordel men ikke et krav.
Indrykket : 18-05-2017 Ansøgnings frist : 13-07-2017