Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
LJ Maskinteknik søger en Superbruger til drejning.
LJ MASKINTEKNIK A/S
DMG/Siemens Superbruger LJ Maskinteknik søger en Superbruger til drejning. Det drejer sig om • 1 Aftenholds stilling 3 el.4 dages arbejdsuge alt efter eget ønske bare time antallet ligger på 30 til 32 timer pr uge. Eller • 1 dagholds stilling 5 dages arbejdsuge, 37 timer. Vi kan tilbyde • Et afvekslende og udfordrende job • God løn Efter performance • Frie arbejdsforhold under ansvar • Varigt arbejde for den rette Nøglen er talent. For at vi kan være de bedste har vi brug for de bedste talenter.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 31-07-2017

Control Room (CCR) Technician, Dan Fox Platform
Maersk Oil A/S
Are you interested in monitoring the installation process, utility and safety systems from the Central Control Room? If yes, then this might be the job for you as we are looking for our Control Room Technician in the Danish Business Unit, Offshore. Maersk Oil has been through a restructuring process to strengthen the business core and reflect the increased focus on the North Sea.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 09-07-2017

Senior Control Room (CCR) Technician – Tyra West Platform
Maersk Oil A/S
Are you interested in monitoring the installation process, utility and safety systems from the Central Control Room? If yes, then this might be the job for you as we are looking for our Senior Control Room Technician in the Danish Business Unit, Offshore. Maersk Oil has been through a restructuring process to strengthen the business core and reflect the increased focus on the North Sea.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 10-07-2017

Ingeniør/Maskintekniker/Teknisk Assistent
CE Service
Vi søger en tegner, som også kan varetage den daglige ledelse af værksted og de projekter, vi har rundt omkring ved kunder. Vi er et mindre firma på ca. 10 mand, og vi laver rustfrie tanke og maskiner til fødevareindustrien samt diverse montage ved kunder. Vi forventer og tilbyder følgende: - Erfaring med 3D tegning - Erfaring med tilbudsgivning - Bestilling af varer - Indhentning af tilbud - Ledelse af medarbejdere - God kontakt med kunder Ansøgning til: cerustfri@ce-service.dk Eventuelle spørgsmål til Christian Egemose tlf. 22 12 65 13.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 27-07-2017

SPECIALIST/SUPERVISOR med kendskab til programmering, mekanik og 3D geometri
PROFILPARTNERS ApS
Du kommer både til at arbejde med Software og maskinprogrammering, procesoptimering, oplæring og problemløsning på samme tid Virksomhedsbeskrivelse: Kaleido Technology ApS er en spændende udviklingsvirksomhed med en unikt sammensat medarbejderstab, bestående af et team af dedikerede udviklingsingeniører, og et team af højt specialiserede medarbejdere til produktion af højpræcise støbeværktøjer.
Indrykket : 20-06-2017 Ansøgnings frist : 15-08-2017

Produktionsteknolog
BRIMAS A/S
Brimas A/S søger Maskintekniker / Produktionsteknolog Vi søger en selvstændigt arbejdede og udadvendt produktionsteknolog, der ikke er bange for den direkte kunde kontakt, da meget af arbejdet vil foregå i direkte kontakt med vore kunder. Du skal varetage opgaver i 3D konstruktion i Inventor, udvikling og optimering af diverse opgaver, samt vedligehold af tegningsmateriale. Udover ovenstående, vil der være opgaver som tilbudsgivning af egne projekter, projektopfølgning samt projektafslutning.
Indrykket : 20-06-2017 Ansøgnings frist : 11-08-2017

Ingeniør
PROFILPARTNERS ApS
Der skal være med til at udarbejde projektplaner og styre logistikken i relation til udvikling af nye koncepter og teknologier, og som samtidig kan være hands-on i produktionsprocessen Virksomhedsbeskrivelse: Kaleido Technology ApS er en spændende udviklingsvirksomhed med en unikt sammensat medarbejderstab, bestående af et team af dedikerede udviklingsingeniører, og et team af højt specialiserede produktionsmedarbejdere til fremstilling af højpræcise støbeværktøjer.
Indrykket : 19-06-2017 Ansøgnings frist : 14-08-2017

Maskinkonstruktør, Fastansættelse
IVS ApS 2002
IVS søger for Ferrum A/S i Fredericia en Maskinkonstruktør med håndværksmæssig baggrund. Ferrum A/S arbejder med konstruktion af mindre maskiner, vedligehold af procesanlæg, CNC bearbejdning og smede arbejde, med fokus på rustfri stål. Virksomheden er i vækst og mangler en medarbejder med følgende kvalifikationer:
Indrykket : 15-06-2017 Ansøgnings frist : 02-07-2017

Erfaren konstruktør søges til Teccon Form A/S
TECCON FORM A/S
Vi søger: En erfaren konstruktør til design og udvikling af værktøjer indenfor sprøjtestøbning. Du har en baggrund som værktøjskonstruktør, ingeniør eller lignende. Dine arbejdsopgaver vil være design og udvikling af primært sprøjtestøbeværktøjer, indkøb og projekthåndtering og eventuelt udarbejdelse af tilbud. Vi anvender CAD-systemerne CATIA og Creo.
Indrykket : 14-06-2017 Ansøgnings frist : 05-07-2017

Planlægningschef
ConfidenceSearch
For vores kunde, Credin A/S, søger vi en erfaren og struktureret planlægningschef VIRKSOMHEDEN Credin A/S i Juelsminde udvikler og producerer bageringredienser og totalløsninger til hele bagerisektoren.
Indrykket : 12-06-2017 Ansøgnings frist : 12-07-2017