Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
PROJEKTLEDER med brede kompetencer og interesser.
SCHULTZ SEATING DENMARK A/S
Schultz Seating A/S i Galten ønsker at styrke virksomheden i forhold til gennemførelse af projekter og søger derfor en projektleder. Projektlederen skal referere til produktionsdirektøren og bidrage til løsning af en række opgaver på produktionssiden i virksomheden. Jobbet Den primære opgave bliver at arbejde med kalkulation og tegning af nye projektemner, styre projekterne fra start til aflevering samt udarbejdelse af den tekniske dokumentation til produktionen.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 22-09-2017

Additive Manufacturing Technician - 3D printing
DANFOSS A/S
Do you want to run our 3D printers in Danfoss Additive Design Manufactory (ADM) Center in Nordborg and work with the latest technology? And can you learn and become proficient in the use of new and existing technologies? Then you might be the additive manufacturing technician we are looking for in the ADM competence center. The ADM Center started recently and you will become part of a small new team in Nordborg. The team have already completed the installation of the first five machines and they have been tested.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

PTA-MEDARBEJDER
PROFILPARTNERS ApS
Med ansvar for produktionsplanlægning, produktionsoptimering og gennemførelse af diverse LEAN tiltag Virksomhedsbeskrivelse: METRO THERM blev grundlagt i 1921. Gennem generationer har virksomheden leveret varme og varmt vand til danskerne. Siden 1940’erne har virksomheden udviklet og solgt beholderløsninger. De senere år har virksomheden udvidet fokus til at omfatte varmeløsninger med fjernvarme og vedvarende energi som varmepumper og solvarme; stadig med samme kompromisløse fokus på kvalitet og energioptimering.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 12-10-2017

Mekanik konstruktører søges til Mekan
Mekan I/S v/Per Pedersen & Claus Bo Jensen
Har du lyst til et alsidigt job, hvor du både har kundekontakt og ansvar for konstruktion og fremstilling...? Kort om Mekan Mekan er en nichevirksomhed inden for fremstilling af mekanik til elektronikindustrien. Vores kerneforretning er leverance af finmekaniske løsninger til danske og udenlandske elektronikvirksomheder. Vi konstruerer og fremstiller testudstyr, proces- og produktionsværktøjer, automatiseringsløsninger, samt meget andet finmekanik.
Indrykket : 14-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

produktionsteknolog søges
Konsulenthuset -Guiderne ApS
På vegne af en af vores kunder i Aalborgområdet søger Konsulenthuset en produktionsteknolog eller teknisk stærk medarbejder til stilling med stort værkstedsansvar. Det vi søger er en medarbejder som kan gå ind og tage et stort værkstedansvar, hvor dine hovedopgaver vil være udarbejdelse af tekniske løsninger, koordinering af værkstedsopgaver og styring af arbejdsgange. Det er også forventeligt at der vil være noget værkstedsarbejde efter behov.
Indrykket : 10-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Produktionsteknolog
Kjær Vikar & Rekruttering
Kjær Vikar & Rekruttering søger en produktionsteknolog med en faglig baggrund fra metalbranchen og et indbygget veludviklet koordineringsgen. I produktionen konstrueres der store og små stålkomponenter til en række vidt forskellige industrielle formål. Du vil skulle hjælpe til med koordinering af produktionen både internt og eksternt, vi forventer derfor, at du er i besiddelse af et stort drive og trives med at holde mange bolde i luften.
Indrykket : 09-08-2017 Ansøgnings frist : 04-10-2017

LJ Maskinteknik søger en Superbruger til drejning.
LJ MASKINTEKNIK A/S
DMG/Siemens Superbruger LJ Maskinteknik søger en Superbruger til drejning. Det drejer sig om • 1 Aftenholds stilling 3 el.4 dages arbejdsuge alt efter eget ønske bare time antallet ligger på 30 til 32 timer pr uge. Eller • 1 dagholds stilling 5 dages arbejdsuge, 37 timer. Vi kan tilbyde • Et afvekslende og udfordrende job • God løn Efter performance • Frie arbejdsforhold under ansvar • Varigt arbejde for den rette Nøglen er talent. For at vi kan være de bedste har vi brug for de bedste talenter.
Indrykket : 08-08-2017 Ansøgnings frist : 12-09-2017

Product Manager - Retap Infuse
Retap ApS - (Lager, Print og kontor)
RETAP SEEKS A TALENTED, FLEXIBLE AND SELF-DRIVEN PRODUCT MANAGER TO DRIVE THE COMMERCIALISATON AND FURTHER DEVELOPMENT OF OUR NEW HYDRATION PRODUCT – RETAP INFUSE As Product Manager, you will be the driver of commercialising Retap Infuse, a new line of water flavors developed to give more pleasure to drink tapwater.
Indrykket : 02-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

PTA kordinator – Kundekontakt og teknisk projektledelse.
Sleipner Mechanical AS
Er du en stærk tovholder på dokumentstyring til projekter? Kan du omsætte og formidle teknisk viden til praktisk udførelse? Har du lyst til projektledelse, produktionsstyring, planlægning samt vedligehold at QMS (Quality management system). Så er du vores nye kollega.   Du får selvstændigt ansvar i en ung og ambitiøs organisation, hvor der er mulighed for at sparre med dygtige og erfarne kollegaer
Indrykket : 28-07-2017 Ansøgnings frist : 22-09-2017