Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
PTA medarbejder til SANOVO TECHNOLOGY GROUP, Odense
SANOVO TECHNOLOGY AS
Har du en solid teknisk baggrund og befinder du dig godt som bindeled i mellem udvikling og produktion? Så har vi en spændende stilling i et internationalt miljø, der vil give dig udfordringer indenfor optimering af produktionsprocesser, og hvor du bliver en vigtig teknisk sparringspartner for både vores produktion i Danmark og for vores datterselskab/underleverandør i Slovakiet.
Indrykket : 13-10-2017 Ansøgnings frist : 05-11-2017

Produktionsteknolog
TEMP-TEAM A/S
Produktionsteknolog til spændende og innovativ virksomhed For vores kunde Palcut søger vi en produktionsteknolog, der drives af udvikling og innovation. Trives du med at være et aktivt led både in og out house, og motiveres du af at komme med effektiviseringer og innovative løsninger i tæt samarbejde med samarbejdspartnere, der udvikler sig til stor glæde for deres kunder - så kan stillingen som produktionsteknolog hos Palcut være drømmejobbet. Den tekniske afdeling består af dig og den teamansvarlige, men idet salg og teknik sidder sammen, vil du have mange flere kollegaer omkring dig.
Indrykket : 09-10-2017 Ansøgnings frist : 10-11-2017

Produktionsplanlægger
JKS a/s, Randers
Dynamisk produktionsplanlægger søges til FERRODAN A/S Brænder du for at koordinere, planlægge og optimere den daglige produktion, og trives du med mange bolde i luften og faglige udfordringer? Så er det dig vi søger til et spændende job som produktionsplanlægger. Med reference til produktionschefen vil du indgå i et stærkt og dynamisk produktionsteam, der varetager produktionsledelse, planlægning og koordinering af støberi/produktionen. Om jobbet
Indrykket : 09-10-2017 Ansøgnings frist : 04-12-2017

Maskin konstruktør søges straks til Hjørring
TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApS
Er du klar til et jobskifte ?, eller søger du nye udfordringer, så er nedenstående måske noget for dig!! Grundet tralvhed, søger Teamvikaren for vores kunde i Hjørring, en maskin konstruktør / produktionsteknolog til konstruktionstegning. Stillingen er til fastansætte for rette person. Kvalifikationer:
Indrykket : 06-10-2017 Ansøgnings frist : 27-10-2017

Produktionsplanlægger søges
HR-INDUSTRIES A/S
HR-Industries søger på vegne af international virksomhed i Aarhus, en konsulent der i første omgang vil arbejde ca. 3 mdr. med produktionsplanlægning i SAP. I jobbet vil du blive sat godt ind i opgaven. Til jobbet forventer vi, at du har relevant erfaring med planlægning fra en mindre eller mellemstor industrivirksomhed. Din baggrund er sikkert en kontoruddannelse, teknisk uddannelse som fx teknisk assistent eller lignende. Det helt afgørende er imidlertid ikke din uddannelse, men din praktiske erfaring.
Indrykket : 03-10-2017 Ansøgnings frist : 28-11-2017

Produktions teknolog
JS STÅL ApS
Produktions teknolog med flair for projekt/produktion, samt fødevareindustri. JS-Stål er i rivende udvikling, derfor søger vi en medarbejder, som kan gå ind og tage et stort ansvar samt projektstyring. Dine hovedopgaver vil være udarbejdelse af tegningsmateriale/Solid Works, koordinering af værkstedsopgaver i samråd med de øvrige kollegaer, samt styring af div. projekter.
Indrykket : 29-09-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

Teknisk tegner søges til Aalborg
Konsulenthuset -Guiderne ApS
Konsulenthuset Guiderne søger en teknisk tegner til en kunde i Aalborgområdet. Vi er på udkig efter en person som har noget erfaring med bearbejdelse af tegninger i tegneprogrammet Solid Works. Det vil være en klar fordel, hvis du har en konstruktionsbaggrund. Virksomheden arbejder indenfor fødevarebranchen, hvor de opbygger fødevaremaskiner. Det drejer sig om et vikariat som minimum løber resten af året, der er dog mulighed for en fast stilling, hvis du er den rette person til jobbet.
Indrykket : 25-09-2017 Ansøgnings frist : 20-11-2017

Claim Handling Assistant
MAERSK CONTAINER INDUSTRY A/S
Maersk Container Industry (MCI) is looking for a Claim Handling Assistant for our Headquarter in Tinglev, Denmark. We Offer An interesting and independent job in a stable working environment. You will assist our Head of After Sales Network in Claim Handling and be part of our Global After Sales Network. In this position you will handle incoming claim reports from our global Service Providers and Workshops and clarify doubts before approving or rejecting the claims.
Indrykket : 25-09-2017 Ansøgnings frist : 30-10-2017

Produktionstekniker med flair for IT
pro&co as
Brænder du for at arbejde med teknisk data og produktion med IT i fokus, så har du her mulighed for at blive en del af en spændende virksomhed med en solid markedsposition og i stadig udvikling og vækst. Med IT som omdrejningspunktet, vil dine opgaver være:
Indrykket : 22-09-2017 Ansøgnings frist : 16-11-2017

Produktionstekniker til PTA-afdeling
HR-INDUSTRIES A/S
HR-Industries A/S søger en selvstændig tekniker til barselsvikariat hos international virksomhed i Støvring. Virksomheden producerer større tekniske anlæg til industrien, hvor man bliver tilknyttet produktions tekniske afdeling. 
Indrykket : 22-09-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017