Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Linjelederassistent til aftenhold
Easyfood A/S
Easyfood A/S er kendetegnet ved en stærk kultur baseret på innovation, fleksibilitet og samarbejde. Easyfood producerer convenience produkter til både danske og udenlandske kunder i et dynamisk fødevaremarked. Virksomheden har egenproduktion i Kolding med ca. 144 ansatte og 260 mio. kr. i omsætning. En del af strategien hos Easyfood er hurtigt at kunne imødekomme nye krav og behov hos kunderne. Det kræver dygtige og dynamiske medarbejdere, der effektivt kan håndtere en fleksibel produktion.  Easyfood søger en selvstændig og erfaren linjelederassistent til aftenhold.
Indrykket : 11-12-2017 Ansøgnings frist : 15-01-2018

Produktionsområde Aalborg søger værkmester til produktionsteknisk støtte.
Civile stillinger
Har du lyst til at blive en del af en professionelt og engageret sektion? Til vores Planlægningssektion i Aalborg søger Forsvarets Hovedværksteder en assisterende værkstedsleder til hurtig tiltræden.Om os
Indrykket : 11-12-2017 Ansøgnings frist : 02-01-2018

Produktionsplanlægger søges til Vestas i Hammel
MANPOWER EUROPE HOLDINGS ApS
Kunne du tænke dig at arbejde i en international virksomhed, der er kendetegnet ved selvstændigt initiativ og samarbejde på tværs af faglige og organisatoriske grænser? Hvis svaret er ja, så er chancen her, for Manpower søger lige nu en struktureret, proaktiv og erfaren produktionsplanlægger til Vestas' logistikafdeling i Hammel.
Indrykket : 04-12-2017 Ansøgnings frist : 22-12-2017

Maskiningeniør/Produktionsteknolog til TecNordic
TEKNIK BUREAUET ApS
Teknik Bureauet ApS søger for TecNordic i Herlufmagle en maskiningeniør eller produktionsteknolog der har interesse i udviklingsprojekter, hvor man er med fra idé til færdigt produkt og implementering.    Kort om TecNordic.   TecNordic's vision er "at inspirere til højere sikkerhed, produktivitet og arbejdsglæde for alle". Visionen fremmes af fokus på arbejdsprocesser, -miljø, nytænkning og samarbejde.  
Indrykket : 23-11-2017 Ansøgnings frist : 18-01-2018

CAD-administrator til Silhorko-Eurowater
SKELMOSE CONSULTING A/S
Kan du bygge ting op fra bunden og smitte andre med en god ide? Silhorko har startet et CAD-projekt med det formål, at få en mere ensartet håndtering af tegninger og de data som følger med. Silhorko arbejder i dag med Inventor til konstruktionsopgaver, og har valgt at implementere Autodesk Vault og Autodesk 3D Plant til installationstegninger, først i Danmark og derefter i resten af organisationen rundt om i Europa. Projektet har fire faser:
Indrykket : 20-11-2017 Ansøgnings frist : 15-01-2018

Produktionsplanlægger til metalvirksomhed
TEKNIK BUREAUET ApS
Teknik Bureauet søger for Linimatic A/S i Nordsjælland en erfaren Produktionsplanlægger. Du får en central rolle i virksomheden, med en alsidig hverdag. Ud over den daglige produktionsplanlægning, vil du også få ansvaret for ordremodtagelsen, lagerfunktionen og i minde omfang produktionsrelaterede indkøb.    
Indrykket : 17-11-2017 Ansøgnings frist : 12-01-2018

PTA Ingeniør / Produktionstekniker - til innovativ maskinfabrik
TARGET Headhunting ApS
VIRKSOMHEDEN Virksomheden er en innovativ maskinfabrik, som er en af de førende danske underleverandører inden for kundetilpassede løsninger. Virksomheden betegnes som en seriøs og stabil underleverandør, med fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden. Der stræbes efter at levere en høj og ensartet kvalitet til den ønskede leveringstid – hver gang.
Indrykket : 16-11-2017 Ansøgnings frist : 11-01-2018

Dygtig Laserprogrammør
Henriksen HR
Staermose Industry A/S er en dynamisk Odder-virksomhed, som beskæftiger sig med den nyeste teknologi indenfor laserskæring, pladebearbejdning, smedearbejde og isoleringskabinetter. Vi søger dygtig laserprogrammør til en fast stilling.   Om stillingen
Indrykket : 13-11-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017

Machinery Safety Expert søges til Cimbria Manufacturing
JKS a/s, Herning
Brænder du for at arbejde med dokumentation og rådgivning om sikker indretning af maskiner? Har du indsigt i maskindirektivet og har du erfaring med udarbejdelse af risikovurderinger? Så er det måske dig vi søger til et spændende job som maskinsikkerhedsekspert.
Indrykket : 10-11-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017

Ordrebehandler / kontorassistent søges til BERIMA, Ribe:
Jobbest
BERIMA Plast oplever en stabil efterspørgsel og positiv vækst med mange henvendelser fra såvel potentielle som eksisterende kunder. Derfor søger vi en ordrebehandler, der skal medvirke til at sikre, at alle ordrer og forespørgsler bliver håndteret rettidigt og korrekt. Primære opgaver vil være:
Indrykket : 10-11-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017