Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
ScanPeople søger en erfaren CNC-Programmør, med flair for Design til Nilpeter A/S
SCANPEOPLE ApS
Til deres maskinfabrik i Slagelse søger Nilpeter en Produktionstekniker med tiltrædelse snarest muligt. Dine arbejdsopgaver: Er at programmere CNC maskiner samt designe fixturer og værktøjer til deres FMS anlæg og andre CNC maskiner
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017

Konstruktør til NGI A/S
MatchMind AS
NGI A/S i Nørresundby oplever en stigende ordretilgang og søger derfor en dygtig konstruktør til deres udviklings- og konstruktionsafdeling. Du bliver en vigtig del af et velfungerende team, hvor uddelegering af ansvarsområder vægtes højt, så hver medarbejder kan dygtiggøre sig og selvstændigt blive specialist inden for produktgruppen. NGI A/S er verdens førende producent af nivelleringsfødder i rustfrit stål og vulkaniseret gummi.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 26-04-2017

Projektleder/Tekniker – PTA
RUTEK A/S
Projektleder/Tekniker – PTA Til vores produktionstekniske afdeling (PTA) søger vi en medarbejder med omfattende erfaring inden for Rustfri produktion. Tiltrædelse snarest. Arbejdsopgaver
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Regulatory Professional in CMC Human and Modern Insulin
Novo Nordisk A/S
-?Regulatory Affairs -?Denmark - Søborg Novo Nordisk Regulatory Affairs (RA) makes medicine available to patients all over the world by ensuring rapid regulatory approval in all of our markets.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

CNC-tekniker søges til Trier Industries A/S
SKELMOSE CONSULTING A/S
Trier Industries A/S har forrygende travlt og søger derfor en CNC-tekniker.  Jobprofil:  Du skal selvstændigt og ansvarsbevidst kunne forestå:   Tilbud på 3D- og 2D-emner, dvs.  køretid og håndtering af diverse CNC-emnerTekniske tegninger, håndtering af step filer til CAMTeknisk rådgivning til operatører i produktionen   Stillingerne vil også omfatte målteknisk dokumentation.  Personprofil:  
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

ScanPeople søger for Danotherm Electric en visionær Teknolog/Konstruktør med automatik erfaring til maskinbygning, udvikling og optimering
SCANPEOPLE ApS
ScanPeople søger for Danotherm Electric A/S en visionær Teknolog/Konstruktør til maskinbygning, udvikling og optimering.Er du kreativ, idérig og har du mekanisk snilde? Er du en ”hands-on” person der trives med at føre dine opgaver til dørs? Er du en god kommunikator, og kan du begå dig i samarbejdet mellem produktionen, R&D og salg? Tiltaler automatisering, maskinkonstruktion og manuelle processer dig? Hvis ja, så er du måske maskinkonstruktøren/teknikeren, ScanPeople søger for Danotherm Electric A/S.
Indrykket : 21-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

CMC is looking for a Master Material Planner and System Specialist
CMC BIOLOGICS A/S
Join a dynamic and international company where everyone is responsible for delivering right on time as one team! About the department You will be a member of the Supply Chain Management department consisting of 16 dedicated colleagues with main responsibility for the areas; procurement, planning, warehousing and shipping. We support all CMC production and collaborate closely with key stakeholders and external suppliers through the entire supply chain.
Indrykket : 21-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Struktureret projektansvarlig søges til teknisk afdeling hos GPV
JKS A/S, Skjern
Har du erfaring fra en moderne og struktureret industrivirksomhed, og søger du at blive en vigtig del af GPV’s videre udvikling og succes, så læs videre. Vores kunde GPV i Tarm søger omgående en ny dygtig kollega til at indgå i virksomhedens PTA-team og samtidig få en koordinerende og ledelsesmæssig position. Der er tale om en nyoprettet stilling. Udover at sikre styring af projekter primært til vindindustrien skal du sikre dig optimale rammer for samspil med resten af organisation samt kunder. 
Indrykket : 21-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017

Produktions Team Leder til International virksomhed
PPC, FILIAL AF PPC BROADBAND, INC., USA
PPC Denmark blev grundlagt i 1996 og er en del af Belden koncernen der har sit hovedsæde i USA. Vi er markedsførende og udvikler, producere og sælger jumpere, konnektorer og filtre til kabel TV. Vi eksporterer primært til det Europæiske og Amerikanske marked og beskæftiger i dag ca. 70 medarbejdere. Vores medarbejdere er kvalitets- og miljøbevidste og respektere det enkelte menneskes forskellighed. De er alsidige, fleksible og kan arbejde i et miljø hvor tingene går hurtigt.
Indrykket : 20-03-2017 Ansøgnings frist : 30-03-2017

Local Process Specialist (Source)
Siemens A/S
We are looking for an experienced Local Process Specialist for the Source Processes within the Manufacturing & Supply Chain / Logistics organization.
Indrykket : 17-03-2017 Ansøgnings frist : 20-04-2017