Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Operatør til Kantpresse/laserskærer - aftenskift
Cabinplant A/S
Operatør til Kantpresse/laserskærer - aftenskiftEn af vores dygtige medarbejdere har valgt at gå på pension, og vi søger derfor hans afløser til vores produktionsenhed i Haarby.Jobbet:Cabinplant leverer komplette procesanlæg i rustfrit stål til fødevareindustrien. Jobbet omfatter programmering og kørsel af kantpresse samt skæreprogrammering og laserskæring. Udsortering og afgratning af emnerne på afgratningsmaskinen er også en del af jobbet. 
Indrykket : 03-07-2017 Ansøgnings frist : 01-08-2017

Produktionsmedarbejder med mekanisk flair søges
JKS a/s, Randers
JKS a/s søger produktionsmedarbejder til en spændende virksomhed beliggende i Hinnerup nord for Aarhus. Der er tale om et længerevarende vikariat hen over sommeren.   Arbejdsopgaver/Faglige kvalifikationer: Kendskab og erfaring til produktionsarbejde i en ordreproducerende virksomhed Kendskab og erfaring med mekanik   Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 23-07-2017

Plastmager
TEMP-TEAM A/S
Er du uddannet plastmager og ønsker mere frihed, så se her! For en af vore kunder søger vi en uddannet Plastmager som har erfaring med Arburg støbemaskiner. Med reference til virksomhedens produktionschef kan du se frem til en spændende og energisk hverdag, hvor du vil indgå i et team, hvor alle dage er forskellige. Du vil komme til at samarbejde med mange forskellige interessenter i hele organisation – leverandører, produktionschef, planlægger og produktionsmedarbejdere.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

West Pharmaceutical Services søger operatør til daghold i Blanderiet
WEST PHARMACEUTICAL SERVICES DANMARK A/S
Du vil i jobbet varetage drift af maskiner i et reguleret miljø underlagt GMP, og maskinerne betjenes i et ren-rumsmiljø. Du vil indgå i et team der sammen passer flere maskiner samtidigt. Arbejdet foregår under kontrollerede forhold, og derfor er der påklædningsprocedurer der omfatter sikkerhedsfodtøj, hårnet og arbejdstøj som tildækker arme og ben er påkrævet. Produktionen kræver at der bæres briller samt høreværn. Rygning er ikke tilladt i arbejdstiden Faglige kvalifikationer: · Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, dog er det et krav, at du min.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 01-07-2017

Søger du et langt vikariat, så læs videre her...
JKS a/s, Viborg
Vi har travlt, og søger lige nu tre medarbejdere, der kunne tænke sig at arbejde i en spændende virksomhed i Bjerringbro. Alle vikariaterne forventes at vare resten af året, og er med opstart snarest muligt. Der er en åben stilling på daghold, en på aftenhold samt en på nat. Alle skift er på fem dage.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 11-08-2017

JKS søger medarbejdere til weekend med truckkort
JKS a/s, Viborg
JKS søger for en spændende virksomhed medarbejdere med truckkort, der er klar på at arbejde i weekenderne i en længere periode. Arbejdsopgaverne Montage opgaver Kvaliteteskontrol Pakning Hente og bringe paller til og fra lager Faglige kvalifikationer Det er vigtigt at du har et truckkort Du skal have erfaring fra produktionsvirksomhed Personlige egenskaber Du er stabil og møder til tiden Du er engageret i dit arbejde og tager aktivt del i opgaverne
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 11-08-2017

Har du §26 bevis??
JKS a/s, Viborg
Vi leder med lys og lygte efter dygtige produktionsmedarbejdere, der har §26 bevis og vil arbejde aften eller nat i Bjerringbro. Arbejdsopgaverne Indstilling og betjening af maskiner Montage Kvalitetskontrol Forefaldende opgaver Faglige kvalifikationer Det er et ufravigeligt krav, at du har et §26 bevis Personlige egenskaber Du er stabil og møder til tiden Du er engageret og tager aktivt del i opgaverne
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 11-08-2017

Procesoperatør søges!
Koppers Denmark ApS
Koppers i Nyborg søger procesoperatør til snarlig tiltrædelse Jobbet: Du skal indgå i vort team af procesoperatører og arbejde på skiftehold. Driften er kontinuerlig, og holdene arbejder efter en vagtplan, så der er bemanding alle årets dage. Vi har 6 hold à 3 operatører, og arbejdstiden er 06-14, 14-22 og 22-06 i turnus. For ansættelsen gælder Industriens Overenskomst og lokalaftaler.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 01-08-2017

Gå-til-hånde, Sydfyn
Work4all ApS Vejle
Til vores kunde omkring Svendborg søger Work4All en ufaglært gå-til-hånde medarbejder, der kan hjælpe til i produktionen og på lageret. Jobbet er et vikariat i ca. 1½ måned, hen over sommeren. Det er vigtigt at du ikke skal holde ferie i denne periode. Om dig: - Du er arbejdsom og møder til tiden - Du arbejder hårdt - Du er fleksibel og kan starte med kort varsel - Du er fleksibel omkring arbejdstider Send CV til Odense@work4all.nu mærket "gå-til-hånde Fyn"
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-06-2017

2 maskinoperatører søges til metalindustri!
JKS a/s, Herning
For vores gode kunde i Ikast søger JKS to maskinoperatører. 1 til aftenhold og 1 til nathold. Begge skift er 4 dags uge. Virksomheden er meget specialiseret inden for metalindustrien og kan tilbyde gode arbejdsvilkår, godt sammenhold og godt arbejdsmiljø. Det er vigtigt at du tidligere har arbejdet med betjening af maskiner og meget gerne inden for metal. Din baggrund kan være mangeartet, men du skal have lysten til at lære nyt   Arbejdsopgaverne er meget varierende, bl.a. inden for følgende områder:
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 31-07-2017