Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Fabriksarbejder til behandling af fødevarer
Jysk Vikarservice A/S, Holbæk
Da vores kunde i det nordlige af Lejre kommune oplever stor vækst, søger vi 5 dygtig vikarer.    Du vil indgå i den daglige produktion, og være en del af virksomhedens hverdag. Jobbet er et vikariat hvor der er mulighed for både dag og nathold.   Personlige kompetencer: Er mødestabil Kvalitetsbevidst Gode samarbejdsevner Kunne tale og læse dansk Indgå i et team  
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 15-11-2017

Manpower søger vikarer til Vestas i Østjylland
MANPOWER EUROPE HOLDINGS ApS
ManpowerGroup arbejder på at finde den rigtige løsning baseret på detmenneskelige potentiale og virksomhedens ambitioner. Det er sådan, viskaber Innovative Workforce Solutions. ManpowerGroup hjælper både småog store virksomheder i mange forskellige brancher under fire brands: Experis,Manpower, ManpowerGroup Solutions og Right Management. Vi er i over 80 lande verden over og gennemglobal indsigt og lokal ekspertise hjælper vi vores kunder med at få succes. 
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 02-12-2017

Montage medarbejder
Team Consult ApS
Montage-, klargøring  Medarbejder IVFtech A/S har 20 ansatte og søger, som led i fortsat ekspansion, en god og stabil medarbejder til fremstilling af IVF-bænke og hvor du sammen med dine kollegaer er med til at montere, klargøre og afprøve virksomhedens produkter. Som montage-/klargøringsmedarbejder består dit job blandt andet af at:
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 01-11-2017

Produktionsmedarbejder søges
DANSK KVARTS INDUSTRI A/S
Har du lyst til at udvikle dig personligt og fagligt samt få ansvar og udfordringer? Vil du være med i et stærkt team i en familiejet virksomhed i vækst og udvikling? Har du erfaring fra en driftsvirksomhed; Hvis det lyder som dig, så er du måske den medarbejder i Dansk Kvarts Industri A/S.   Dit nye job
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 04-11-2017

B menneske wanted !!!
Medarbejderne ApS
For vores kunde i Ikast-Brande kommune søger vi en erfaren maskinopratør. Arbejdsopgaver: Du skal passe en eller flere maskiner/robotter på aftenholdet. Der er tale om en fem dages uge. Desuden skal du kunne betjene en truck, hvorfor et truckcertifikat er et krav. Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 14-12-2017

Produktionsmedarbejdere
VKAREN.DK Sjælland
VKAREN.DK søger medarbejdere til produktionsarbejde i København.Vores samarbejdspartner har travlt i øjeblikket og forudser øget aktivitet i de kommende måneder.Jobbet:Der er tale om manuelt produktionsarbejde, som f.eks. pakkearbejde eller samlebåndsarbejde.Som udgangspunkt er vikariaterne af kortere varighed, men med mulighed for forlængelse for de rette personer.Opgaver:PakkeriopgaverLettere produktionsarbejdeMaskinpasningGå til håndeVi forventer:
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017

Produktionsmedarbejder til Vestfyn med håndværksmæssig baggrund
JobTeam Kolding A/S
Har du en håndværksmæssig baggrund og er træt af at skulle gå ude i al slags vejr, så kom ind i varmen og bliv produktionsmedarbejder hos en af vores kunder på Vestfyn.  Vi søger på vegne af kunde i vækst nemlig en ny produktionsmedarbejder, som skal være med til at opbygge og fremstille elementer til deres kerne produkter. Der er tale om en stilling af typen Try-and-Hire, som har til hensigt at føre til fastansættelse efter 3 måneder som vikar. Lønnen er sat til 175 kr.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 13-12-2017

Produktionsmedarbejder til Vestfyn med mekanisk baggrund.
JobTeam Kolding A/S
Har du en mekanisk baggrund og leder efter nye udfordringer, så har vi jobbet til dig.  Vi søger på vegne af kunde i vækst nemlig en ny produktionsmedarbejder, som skal være med til at opbygge og fremstille elementer til deres kerne produkter. Der er tale om en stilling af typen Try-and-Hire, som har til hensigt at føre til fastansættelse efter 3 måneder som vikar. Lønnen er sat til 175 kr. i timen under vikariatet, og arbejdstiden vil udelukkende være på virksomhedens dagshold.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 13-12-2017

Montage- og pakkemedarbejder søges til virksomhed i vækst
Skrænten
  Vi søger en ny medarbejder til vores montage- og pakketeam.   Arbejdsopgaverne er meget varierende og vi søger derfor en fleksibel person, der har erfaring med: Montage opgaver Pakke opgaver   Vi lægger vægt på: Orden og struktur Gode samarbejdsevner At man er mødestabil   Vi tilbyder:
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 13-12-2017

Virksomhed i Vamdrup søger en person til at arbejde med galvanisering.
Virksomhed i Vamdrup søger en person til at arbejde med galvanisering. 37 timer om ugen. Du har en baggrund som fabriksarbejder. Krav til personen: Villig til oplæring Truck kort B kørekort Stabil Gerne bo i Vamdrup eller omegn Tunge løft kan forekomme. (alle hjælpemidler findes på stedet) Send din ansøgning samt CV til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen på LFRA@kolding.dk mærket galvanisering.
Indrykket : 18-10-2017 Ansøgnings frist : 22-11-2017