Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Produktionsmedarbejder - Videbæk
JobTeam - Herning
Jobteam søger for kunde i Videbæk en produktionsmedarbejder. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer på fast daghold. Kunden foretrækker ansøgere der bor indenfor en radius med maks. 30 min. transporttid. Du starter som vikar med mål om fastansættelse efter 3 måneder. Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Fabriksarbejder
JKS a/s, Aalborg
ProduktionsmedarbejdereVi søger dygtige, alsidige og robuste medarbejdere med produktions- og slibeerfaring til vores kunde i Vesthimmerland til længerevarende vikariater.Har du erfaring med følgende:- Du har praktisk erfaring fra produktionsvirksomhed - Du er vant til at bruge en vinkelsliber, og/eller slibesten - Du er selvkørende, og tager aktivt del iarbejdsopgaverne - Du er robust og klar til nye krævende udfordringer - Du er engageret og fleksibel - Du er stabil og møder til tiden - Du kan fremvise straffeattest 
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Vi søger lagermedarbejdere som ferieafløsere
Lager
Til vores logistikcenter i Sorø søger vi dygtige lagermedarbejdere til sommerferieafvikling – for dagarbejde mandag til fredag og aftenarbejde søndag til torsdag . Det tilbudte lagerarbejde vil være funktioner indenfor vores servicegruppe, plukning af varer, rankning eller varemodtagelse.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 26-04-2017

1. mand lager, Næstved
Næstved, Harald Nyborg
Få nye udfordringer i en stor virksomhed med et stærkt fællesskab!   Harald Nyborg søger en 1.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 30-03-2017

Produktionsmedarbejder til nathold ( 4 dages arbejdsuge)
JKS a/s, Køge
JKS Køge søger for en af vores faste kunder, en dygtig,alsidig og robust produktionsmedarbejder.Der er tale om et længerevarende vikariat frem til sommer 2017, evt. med mulighed for fastansættelse for den rette person. Arbejdsopgaver:Arbejdsopgaverne er meget varierende, bla. inden forfølgende områder:- Indstilling og betjening af maskiner- Overvågning af anlæg/produktionsudstyr- Kvalitetskontrol- Forefaldende arbejdeFaglige kvalifikationer:- Truckcertifikat kræves
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Medarbejdere til produktion
LOGSTOR A/S
LOGSTOR søger medarbejdere til produktionenDine arbejdsområder: Der kan forekomme arbejder på 3 skift som en del af et produktionsteam på produktionslinjerne.Dine kvalifikationer: Du skal kunne læse og forstå instruktioner på dansk. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med plastsvejsning, PU skum, personlig sikkerhed ved arbejde med Epoxy og Isocyanater, samt har truck- og krancertifikat.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

maskinoperatør
GAMMELRAND BETON A/S
Vi søger en maskinoperatør til vores betonproduktion. Dine arbejdsopgaver vil være drift og overvågning af betonmaskine, optimering af maskine og produktion, rengøring af maskinen. Vi forventer du er god til at bruge hænderne, kan arbejde selvstændigt, er mødestabil. Mødetid: 06:00-14:00Vi kan tilbyde en uformel stemning, et godt arbejdsklima, hvor fællesskab og humor vægtes højt. Du får fagligt dygtige kolleger at sparre med. Vi tager løbende ind.. 
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 14-04-2017

Medarbejdere til Vedligeholdelsesafdeling/Projektværksted
LOGSTOR A/S
LOGSTOR søger medarbejdere til Vedligeholdelsesafdeling/ProjektværkstedTil vores Vedligeholdelsesafdeling/Projektværksted søger LOGSTOR 2 medarbejdere, én på dagshold og én på aftenhold.Primære arbejdsområder:Drift support på produktionsmaskiner samt vedligeholdelse herafSystematisk vedligeholdelse, ihl. til ISO 9000Indkøb af reservedele i mindre omfangDeltage i øvrigt PTA arbejdeRejsearbejde i kortere perioder kan forekommeFaglige kompetencer:
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Sanitører søges til vikariater
Hartmanns A/S, Århus
Vi søger sanitører til vikariaterDet er sæson for oprydning og skadeservice af mange arter.Opgaverne strækker sig fra vandskader og stormskader til oprydning og rengøring efter håndværkere.Den ene dag kan det være du skurer en krybekælder, og den næste dag er du ved at rive et hus ned. Brand, vand, storm og udslip er alle en del af dagens opgaver, og det er vigtigt, du har prøvet lignende opgaver før.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Produktionsarbejder til MALERIFABRIKKEN A/S
MALERIFABRIKKEN A/S
MALERIFABRIKKEN A/S oplever stor vækst i salget og søger derfor en ekstra kollega til vor produktionsafdeling. Arbejdsopgaverne omfatter primært: · Opskæring, samling og montering af rammer til malerier og posters m.v. · Montage, klargøring og pakning af posters · Diverse forefaldende opgaver i produktion og på lager Ønsker til ny medarbejder: · Selvstændig, ansvarsfuld og fleksibel person · Fysisk robust · Gerne håndværkerbaggrund / flair for håndværksmæssigt arbejde · Godt humør og humoristisk sans · Generelt kendskab til brug af IT · Ingen specielle forudsætninger, da vi selv
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 26-04-2017