Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Produktionsmedarbejder ved rundsav
STAERMOSE INDUSTRY A/S
Staermose Industry A/S er en dynamisk virksomhed i stadig vækst, en metalindustri-virksomhed der udfører pladebearbejdning med nyeste teknologi, fra små emner til større konstruktioner og fra enkeltstyks produktion til mellemstore serier. Vi søger en motiveret medarbejder til fast arbejde på daghold, som er mandag til torsdag fra 06.00 - 14.30 og fredag fra 06.00 - 12.15. Der er ingen krav til uddannelse, men erfaring med fabriksarbejde er en fordel, ligesom det vil være en stor fordel at du har gaffeltruckcertifikat.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Kvalitetsbevidst medarbejder til produktionen
MELSEN TECH A/S
Medarbejder til produktionen. Melsen Tech søger dygtig stabil medarbejder, gerne med erfaring inden for betjening af laminator, montering af klæber, frontfolier m.m.   Arbejdsopgaver vil bl.a. være: Limning af plastemner Betjening af laminator. Samling af frontfolier og switch Slut testning af tastaturer   For den rette, kan der blive oplæring i andre arbejdsopgaver.   Om dig ser vi at: Du er mødestabil.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 22-08-2017

montage og lager
ASAPACK A/S
Det går stærkt i ASAPack A/S. Vi søger en ny kollegaer der har lyst til at blive en del af vores montage og pakketeam.  Opgaven: Vi forarbejder andre virksomheders produkter og kontrollerer og ompakker. Der er tale om en stor variation i opgaver med mange nye opgaver men også mange tilbagevendede opgaver. 
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 23-08-2017

Produktionsmedarbejder til kantbukning.
TeamVikaren
Produktionsmedarbejder til kantbukning. Jobbeskrivelse: TeamVikaren.dk søger produktionsmedarbejdere der har tegningsforståelse, og kan se emner for sig i 3D. Du skal arbejde med kantbukning, som er cnc styret, men det er ikke et krav at du har erfaring, da virksomheden vil stå for oplæring. Det er derimod et krav at du har tegningsforståelse, det at se emner for sig i 3D, er at du kan se hvordan emnet, skal ende med at se ud når det er færdigt.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 29-09-2017

Produktionsmedarbejdere til Gråsten - God mulighed for fastansættelse - NATHOLD
VIKARRINGEN ApS
VikarRingen søger for kunde 2 medarbejdere - meget gerne med erfaring indenfor fødevareproduktion, lager og pakkearbejde.  Vikariaterne er med henblik på længerevarende vikariater, og for de rigtige personer kan der være mulighed for fastansættelse. Du vil naturligvis fungere på lige fod med de øvrige medarbejdere i virksomheden, og du vil få grundige arbejdsinstruktioner. Du skal kunne sige ja til følgende punkter:
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 20-08-2017

Produktionsmedarbejder
STAERMOSE INDUSTRY A/S
Staermose Industry A/S er en dynamisk Odder-virksomhed i stadig vækst, en metalindustri-virksomhed der udfører pladebearbejdning med nyeste teknologi, fra små emner til større konstruktioner og fra enkeltstyks produktion til mellemstore serier. Vi søger en motiveret medarbejder til fast arbejde på daghold, som er mandag til torsdag fra 06.00 - 14.30 og fredag fra 06.00 - 12.15.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 12-10-2017

Ufaglærte medarbejdere til fabrikker i Them, Galten, Sorring.
LARSEN VIKAR ApS
Galten: 1-2 Medarbejdere søges til ufaglært arbejde indenfor produktion af kontormøbler. Stellene laves af metal, hvorfor det er en fordel at kunne svejse eller have brugt en svejserobot, men det er ikke et krav. Mødetid mellem 5.30 og 6.30. kl. 14.40 har man fri (afhængigt af hvornår man møder) Jobbet starter som vikariat men hvis man falder godt til vil fastansættelse kunne komme på tale. Sikkerhedssko er et krav. Dansk sprog en fordel Sorring: 2 Ufaglærte medarbejdere til mindre fabrik indenfor glasindustrien.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 19-09-2017

Ufaglært/faglært lak-operatør
RED HORSE
Har du lyst til et selvstændigt job med ansvar for eget produktionslinje? Dygtig ufaglært/faglært lak-operatør Vi søger en dygtig operatør til at stå for et produktionsafsnit. Arbejdet består i at producere skruer-sammensætninger i forskellige farver.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 20-09-2017

Produktionsmedarbejder til kantbukning.
TeamVikaren
Produktionsmedarbejder til kantbukning. Jobbeskrivelse: TeamVikaren.dk søger produktionsmedarbejdere der har tegningsforståelse, og kan se emner for sig i 3D. Du skal arbejde med kantbukning, som er cnc styret, men det er ikke et krav at du har erfaring, da virksomheden vil stå for oplæring. Det er derimod et krav at du har tegningsforståelse, det at se emner for sig i 3D, er at du kan se hvordan emnet, skal ende med at se ud når det er færdigt.
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 16-09-2017

Produktionsmedarbejde til metalindustri
JobTeam Sydsjælland & Lolland/Falster
Til kunde i Næstved søger vi en stabil og kvalitetsbevist produktonsmedarbejder til metalindustri.   Jobbeskrivelse: Overfladebehandling af metal komponenter   Primære arbejdsopgaver: Klargøre emner til behandling Drift at procesanlæg Sikre den rette proces Kvalitetstjek af færdigbehandlede produkter   Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 16-08-2017 Ansøgnings frist : 20-08-2017