Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
BUKKEOPERATØR og SMEDE søges
PROCES SUPPORT A/S
Proces Support søger folk til IQ Metal i Hasselager ved Århus.Er du klar til at arbejde på en ambitiøs virksomhed i vækst? Er du en kompetent og alsidig håndværker med fokus på kvalitet? Kan du indgå som et ansvarligt medlem af et team? Så er du måske vores nye bukkeoperatør eller en af vores 2 nye smede.  IQ Metal er i kraftig vækst, og for at møde vores kunders forventninger om leveringsfleksibilitet og -sikkerhed, har vi besluttet, at øge antallet af medarbejdere. Du vil blive en del af et team blandt mere end 200 medarbejdere.  
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 19-02-2017

Vedligeholdelsestekniker
Midsona Danmark A/S
Midsona Danmark A/S i Mariager er en økologisk fødevarevirksomhed, der har et bredt økologisk fødevaresortiment fra müesli, peanut butter, kokosolie og knækbrød til mange varianter af krydderier. Midsonas økologiske sortiment favner mere end 1000 varer. Som vedligeholdelsestekniker, vil dine primære opgaver være vedligehold og fejlfinding på vores produktionsanlæg. Du vil indgå i et vagtteam og vil have vagt hver tredje uge, med den nødvendige reparation om lørdagen.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 20-02-2017

Produktionsmedarbejdere til SBS Friction i Svendborg
VKAREN.DK
Jobbet:For SBS Friction i Svendborg søger VKAREN.DK 3 erfarne produktionsmedarbejdere.Der er tale om skifteholdsarbejde, hvor du både skal arbejde dag, aften og nat.Vikariaterne er med opstart hurtigst muligt, og for de rette personer kan perioden være frem til juni 2017.Vi forventer:Du er/har:
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 16-02-2017

Produktions medarbejder til kølebranchen
FRIGORTEK COOLING SYSTEMS ApS
Til alsidige opgaver indenfor industiel køling og varmepumper, søger vi en Smed/ KleinsmedDu skal kunne arbejde selvstændigt i et team, hvor det ofte går stærkt. Har du kvalifikationerne der matcher, samt lysten til at arbejde som en af de førende i markedet, har vi et spændende jobtil dig.Kvalifikationer:- Uddannet smed/kleinsmed- Tegnings forståelse- Selvstændig og ansvarsfuld- Kvalitets bevidst Arbejdsopgaver:- Opbygning af kølemaskiner
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

Fabriksarbejdere/Produktionsmedarbejdere
VikarRingen
Fabriksarbejdere/Produktionsmedarbejdere VikarRingen søger for kunde i Roskilde, medarbejdere med erfaring indenfor fabrik og produktion.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017

Fabriksarbejdere/Produktionsmedarbejdere
VIKARRINGEN ApS
VikarRingen søger for kunde i Roskilde, medarbejdere med erfaring inden for fabrik og produktion.  Der er tale om vikariater, men for den rigtige kandidat, kan vikariatet blive langvarigt.God løn i henhold til overenskomst.Der er 2-4 stillinger, der ønskes besat hurtigst muligt. Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017

Kompetent montør søges
HM SYSTEMS A/S
Kompetent montør søges til innovativ virksomhed HM Systems A/S søger en ansvarsbevidst og kompetent montør til at bygge vores styringer og maskiner. HM Systems A/S leverer etiketteringsløsninger og specialmaskiner til mange af de store virksomheder i Danmark og udlandet som f.eks: Arla, Danish Crown, Lantmannen, og Stryhns. HM Systems A/S har hovedsæde i Haderslev, salgs og service afdeling på Sjælland og datterselskaber i Basel, Schweiz og København.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 21-01-2017

Laseroperatør til weekend arbejde
BRIMAS A/S
Brimas A/S søger laseroperatør med lyst til at arbejde på forskudt tid, til betjening af virksomhedens to Mazak laserskæremaskiner. Brimas er en smede- og maskinfabrik med speciale i forarbejdning af kundespecifikke opgaver i rustfrit stål, jern og aluminium til industrien i Danmark, Norge og Sverige. Virksomheden beskæftiger i øjeblikket 40 mand i 5000 m2 topmoderne produktionsfaciliteter og har oplevet konstant vækst fra virksomhedens start i 1998 og har bl.a. været Gazellevirksomhed 6 gange. Se og læs mere på http://www.brimas.dk
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

implast søger operatører
implast
Vi søger lige nu 2 medarbejdere til aftenhold, hvor arbejdstiden er mandag til torsdag fra 14.30 - 23.30. Yderligere forventer vi, at der bliver flere leddige stillinger i løbet af året også på de andre skift.Læs mere om stillingerne via denne link: www.hth.dk/job-og-karriere/ledige-job/Vi ser frem til at modtage din ansøgning.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

Manuel containertømning i Aabenraa
VKAREN.DK Fredericia
VKAREN.DK søger medarbejdere til manuel containertømning for vores gode samarbejdspartner i Aabenraa.Jobbet:Der er tale om vagter på mellem 4 og 8 timer. Arbejdstiden er altid i dagtimerne. Vagterne kan både være planlagte på forhånd, men også være akutte. Der er som udgangspunkt tale om vikariater på 2-3 dage om ugen, men for den rette person kan en længerevarende periode komme på tale.De produkter, som skal håndteres, kan være tunge, og der kan være meget, som skal flyttes rundt i løbet af en arbejdsdag.Din profil:
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 13-02-2017