Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Regnskabsansvarlig/bogholder
PROFILPARTNERS ApS
Talstærk * Selvmotiverende * Omhyggelig * EngageretVirksomhedsbeskrivelse:NHC Asset Management er en full-service ejendomsadministrator og virksomhedens rådgivning skræddersys til at møde hver enkelt kundes behov.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 18-02-2017

Forebyggelse og tidlig indsats søger en engageret administrativ medarbejder
Norddjurs Kommune
Forebyggelse og tidlig indsats søger en engageret administrativ medarbejder til blækspruttefunktion 25 timer ugentlig. Vi er en ny tværgående organisationsenhed under socialområdet, med ambitioner om mere samarbejde på tværs – hen imod en tidligere mere forebyggende og effektfuld indsats for vore borgere mellem 0 – 30 år, med fokus på kerneopgaven, og opgaveløsningen. Vi søger en administrativ medarbejder, der trives i udviklingsprocesser, har gode samarbejdsevner og evner at se muligheder i enhv
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

Erfarne freelancetolke til alle sprog søges
Tolkecentret/Traw-service v/Nabil Asaf Nadir
Tolkecentret har den fornøjelse at kunne meddele, at vi netop har indgået en kontrakt med Region Nordjylland. Endvidere er der udsigt til, at Tolkecentret kan indgå i et samarbejde med forskellige kommuner på Sjælland. Kontrakten med Region Nord dækker tolkeopgaver på sygehuse, lægehuse, speciallæger og institutioner under Regionen. Desuden har Tolkecentret en øget efterspørgsel efter tolkeservice fra kommuner, skoler, børnehaver og andre offentlige myndigheder her i Jylland. I den forbindelse søger Tolkecentret dygtige og erfarne freelancetolke til alle sprog.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Kontorasisstent søges til Barselsvikariat
ESTATE MÆGLERNE BOLIG VEJLE ApS
Estate Bolig Vejle søger en kontorassistent til et barselsvikariat. Estate Bolig Vejle, er yderst velbeliggende i centrum af Vejle og har gjort det siden opstarten i 2010. Vi er et ungt, rubust og dynamisk team – som kan tilbyde en yderst afvekslende hverdag i uformelt miljø. Vi vægter ordenlighed og præcision højt og vi gør os hver dag umage for, at vores kunder og forretningsforbindelser kan få de bedste oplevelser og den højeste service. Efter 20 år i mæglerbranchen, har vi et dybdegående kendskab af hver en krog af Vejle og opland.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Trafikinformationsmedarbejder
Trafikselskabet Movia
Vil du være med til at give suveræn trafikinformation til Movias over 200.000.000 årlige buskunder? Og vil du kæmpe benhårdt for at sikre, at busserne altid kan finde vej gennem trafikken på hele Sjælland, Lolland, Falster og Møn? Så har vi brug for dig I Movias Trafikcenter. I vores afdeling arbejder vi med trafikinformation, planlægning af busdriften og afvikling af driften for de busser som er på gaden her & nu. Vores primære fokus er altså de situationer, hvor vi ikke kan holde den køreplan, som kunderne regner med.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 08-02-2017

Administrativ medarbejder til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning.
Greve Kommune
Administrativ medarbejder til Pædagogisk PsykologiskRådgivning.     Vi søger ny kollega fra 1. april 2017, hvor de primærearbejdsopgaver vil være indenfor løn- og personaleadministration.    Du skal også have lyst til at være vores brugerinstruktør og kontaktpersontil  IT-afdelingen.   Timetallet er på mellem 30 og 37 timer om ugen og kanaftales nærmere.    Greve PPR er en organisation i en rivende udviklingmed ca.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 05-02-2017

Administrativ medarbejder til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
Arbejdssted: Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Dieselvej 6, 6000 Kolding    Arbejdstid: 37 timer pr. uge. Mandag-onsdag 08.00-15.15, torsdag 08.00-17.00, fredag 08.00-14.15    Ansættelsestidspunkt: Snarest muligt    Hvad kan vi tilbyde:  Vi kan tilbyde en fast fuldtidsstilling i vores administrative afdeling, hvor vi arbejder som back up, for de øvrige afdelinger i huset.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

Skolesekretær
Nørre Aaby Skole
Nørre Aaby Skole  -Læring og trivsel-    Skolesekretær søges til dynamisk og udviklingsorienteret skole    Kan du se dig selv i en dagligdag med mange og alsidige opgaver, omgivet af glade børn og gode kollegaer, så er du måske vores nye sekretær.     Sammen med skolens anden sekretær og ledelse vil du i en til tider meget travl hverdag blive et omdrejningspunkt for elever, forældre og personale.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 07-02-2017

Telemarketingmedarbejder - Århus
5R Service ApS
5R Service søger nye kollegaer, der kan lide at arbejde med kommunikation, målsætning og ansvar i et serviceorienteret miljø med gode kollegaer.Et job som konsulent kræver, at du er god til at formulere dig, og ikke er bange for at tale med andre mennesker. Du kan lide ansvar, og bidrager til et godt arbejdsmiljø.Hos os får du en grundig introduktion til de opgaver, du skal varetage, og du vil blive tilknyttet 5R Gruppens Sales Academy, der tilbyder branchens suverænt bedste uddannelse.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

LindbergHR søger Strategic Program Manager på vegne af kunde
LINDBERGHR ApS
Om virksomheden:Virksomheden er meget anerkendt på det danske marked og indgår i en markant international koncern noteret på den engelske fondsbørs. Som en af markedslederne er virksomheden løbende i en transformationsproces, hvor virksomheden løbende optimerer og tilpasser processer. Om jobbet:Strategic Program Manager har, med reference til CEO, en betydningsfuld rolle bl.a. med at assistere virksomhedens CEO, og arbejde tæt sammen med den øvrige direktion.Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 24-01-2017