Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Shippingassistent til Nordsjælland
SYSTEM VIKAR MANDSKABSUDLEJNING ApS
Vi søger Shippingassistent til vores kunde beliggende i Nordsjælland Vores kunde er en velrenommeret produktionsvirksomhed Dine arbejdsopgaver vil bla være : Ordrebehandling i SAP Kontakt til speditører Kontakt til kunder i hele verden Udfærdigelse af proformafakturaer mm Fortoldning og arkivering Besvare interne fragtforespørgsler Vi forventer:
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

Skolesekretær til Korup Skole
Odense Kommune
Vi søger en skolesekretær til en stilling på 37 timer pr. uge. Om os Korup Skole er en del af skolesamarbejdet mellem Korup Skole, Paarup Skole samt Ubberud Skole. Skolerne har særskilt ledelse, egen teknisk servicefunktion og et fælles sekretariat, som dækker de 3 skoler. Fællessekretariatet kommer fremover til at bestå af 5 skolesekretærer med varierende ugentlig arbejdstid samt en administrativ leder.  Korup Skole består af 460 elever fra 0. – 9.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 08-06-2017

DSV Transport A/S i Roskilde søger kørselsdisponent
DSV Transport A/S
Vi har travlt og søger derfor en dygtig og erfaren kørselsdisponent, som kan holde mange bolde i luften og tage ansvar i en krævende stilling. Som disponent hos DSV Transport vil du blive en del af vores kørselsteam på 15 medarbejdere, der dagligt håndterer 300 lastbiler og som beskæftiger bygge og anlægsbranchen. Dit ansvarsområde vil være, varetagelse af kørsler for kunder inden for områderne; asfalt, kran/grab og container (AKC).
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017

Kunne du tænke dig at blive fremtidens specialist i SKAT?
SKAT
Har du lyst til at arbejde med registrering af danske virksomheder, sikre korrekt beskatning samt afregning af deres moms og afgifter? Og har du samtidig lyst til at blive en del af en myndighed som sikrer fundamentet for finansiering af det danske samfund?
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 12-06-2017

Administrativ medarbejder/sekretær til Lokalområdekontor Vesterbro/Kgs Enghave/Valby
LK Vesterbro/Kgs. Enghave/Valby - Kantine
Er du kontorets nye servicemindede samlingspunkt og en ansvarsfuld sekretær for lokalområdechefen? Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, Lokalområdekontor Vesterbro/Kgs Enghave/Valby søger en administrativ medarbejder til alsidige administrative opgaver på lokalområdekontoret, herunder den daglige betjening af lokalområdechefen. Som administrativ medarbejder/sekretær er du en vigtig del af lokalområdekontoret, der fungerer som bindeled mellem centralforvaltningen og driftsenhederne, som bl.a. består af plejecentre, hjemmepleje/sygepleje, aktivitetstilbud samt et sundhedshus.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 07-06-2017

Ungdomsskolesekretær til Ungdomsskolen – UngSlagelse
Slagelse Kommune
Vil du være med til vores mission: ”At give unge dannelse, i faglig, personlig, social og kulturel forstand"?Vil du deltage i hele ungdomsskolens liv?Har du humor og selvironi? Så er du vores nye ungdomsskolesekretær. Vi søger snarest muligt en sekretær til administration og understøtning af ungdomsskolens mange aktiviteter. Timetallet er 30 – 35 timer/uge i årsnorm fordelt på ca. 42 arbejdsuger. Det giver en højere faktisk arbejdstid pr. uge i snit, derudover en pulje timer til øvrige opgaver, der selvfølgelig aftales.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 11-06-2017

Debitorkonsulent til debitorstyring i Allerød Kommune
Økonomi og It
Allerød Kommune søger en stærk debitorkonsulent til debitorstyring. Vores meget dygtige medarbejder går på pension, og Økonomi og It søger derfor en debitorkonsulent til Debitorstyring pr. 1. august eller 1. september 2017. Stillingen er på 37 timer om ugen. Hvis du brænder for at være med til at gøre en indsats for at borgernes gæld ikke vokser, er det måske dig vi søger ? I Debitorstyring arbejder vi målrettet og med borgeren i centrum på at optimere opkrævningsprocesser og nedbringe kommunens restancer.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 14-06-2017

Kundeservicemedarbejder i energisk handelsvirksomhed
NORDIC PUBLISHER GROUP ApS
Nordic Publisher Group ApS søger en energisk og kompetent medarbejder til fuldtidsstilling. Nordic Publisher Group ApS er en handelsvirksomhed med fokus på internethandlen og sender pakker til blandt andet Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Finland - og vi er en virksomhed i kraftig vækst, og søger derfor en medarbejder der blandt andet skal varetage virksomhedens kundeservice og dermed være virksomhedens ansigt udadtil. 
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017

Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev søger en sekretariatsmedarbejder
Beredskabsstyrelsen
Har du lyst til at yde en udstrakt service til skolens ansatte og kursister? Har du flair for at holde flere bolde i luften på samme tid? Og samtidig sikre kvaliteten i sagsbehandlingen?    Om os   Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole er en central spiller i uddannelsen af mellemledere og ledere til det samlede danske beredskab.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 16-06-2017

Skolesekretær til Dragør Skole
Dragør Kommune
Dragør Skole Dragør Skole ligger på to matrikler, Nord og Syd, med henholdsvis 718 og 470 elever. Til vores matrikel på Nord søger vi en ny skolesekretær. Sammen med de to andre sekretærer vil du indgå i et team, hvor I er fælles om at løse sekretæropgaverne på begge matrikler. Opgaverne Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt og du vil komme til at arbejde i et til tider hektisk miljø. Har du lyst og mod på at indgå i et samarbejde omkring de mange administrative opgaver, som en moderne skole byder på, hører vi gerne fra dig.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 07-06-2017