Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Chefsekretær for hospitalsledelsen
Ledelsessekretariatet
Vi søger en … Chefsekretær til en fast stilling i Ledelsessekretariatet som sekretær for hospitalsledelsen. Har du lyst til at være en del af et dynamisk Ledelsessekretariat, hvor der er mange bolde i luften, og humøret er højt? Så er det lige dig, vi har brug for.   Dine opgaver Din primære opgave er at fungere som sekretær for hospitalsledelsen. Det omfatter en række varierende opgaver, som har afgørende betydning for, at hospitalets øverste ledelse kan fungere i hverdagen. Du er primært sekretær for den lægefaglige direktør.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 09-04-2017

Receptionist, kontor
Diabetesforeningen Toldbodgade
Diabetesforeningen søger en serviceminded receptionist/servicemedarbejder til vores kontor i København.Som receptionist/servicemedarbejder i Diabetesforeningen får du et job, hvor der er stor frihed til at forme din egen stilling. Du bliver vores ansigt udadtil, og du er den som med stor glæde hjælper vores medarbejdere i en travl hverdag, samt byder vores gæster velkommen.  
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 01-04-2017

NOBICALL SØGER MØDEBOOKERE I AALBORG
NOBICALL IVS
Ring til os 22 63 93 02 og kom til samtale allerede i dag! (Vi søger også DELTID!)Vi søger 4 mødebookere (FULDTID) til kontoret i Aalborg (Porsvej). Du skal booke møder for et af de forsikringsselskaber, som vi arbejder for.• Er du til et fedt sammenhold og skøre konkurrencer?• Har du lyst til at blive endnu bedre til at sælge?• Er du til festlige arrangementer?  
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 05-04-2017

Skarp kursuskoordinator og F2-superbruger søges
Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Er din rette hylde at hjælpe andre og trives du med tekniske systemer, så har Energi-, Forsynings- og Klimaministeriets nye jobudfordringer til dig.     Vi søger en kursuskoordinator, der kan udbyde kurser til koncernens 1300 medarbejdere, og samtidig sørge for drift og udvikling af vores ESDH-system sammen med en anden kollega. Du bliver en del af departementets kontor for HR og Jura, og får gode muligheder for at skabe et professionelt og lærende miljø omkring koncernens tilbud for kompetenceudvikling.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 06-04-2017

Struktureret kundekonsulent til sagsbehandling
Sikkerhedsstyrelsen
Sikkerhedsstyrelsen beskæftiger sig med sikker brug af produkter. Lige fra køb af fyrværkeri til regulering og service af gasanlæg. Vores mål er, at det skal være så ukompliceret som muligt at holde styr på sikkerheden.    Som vores nye kundekonsulent bliver du en del af det team, der markedsovervåger. Du kommer til at sagsbehandle, indhente produkter til test og være i kontakt med kunder.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Administrativ medarbejder med flair for tal
Handicapcentret for børn
Om jobbet Handicapcentret for Børn i Aarhus Kommune søger en medarbejder til Økonomiafdelingen pr. 1. juni 2017 eller snarest. Handicapcentret for Børn består af 7 afdelinger hvoraf Økonomiafdelingen har en central rolle. Afdelingen varetages af 13 medarbejdere der samlet set bestrider en bred vifte af opgaver. De relatere sig generelt til styring af økonomien på centret og til understøttelsen af driften i de øvrige afdelinger.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Natur og Vej Service søger en teknolog til Vejafdelingen
Natur og Vej Service
Om jobbet Natur og Vej Service, Vejafdelingen, søger en engageret medarbejder til at understøtte ledelsen. Stillingen er en projektansættelse på et år med mulighed for forlængelse.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 18-04-2017

Sygeplejerske søges til hjemmeplejen FV Vest og FV aften med fokus på faglig kvalitet
Kalundborg Kommune
Om jobbet Ip Nord søger en autoriseret sygeplejerske i en projektstilling af 1 års varighed, hvor opgaven er at sikre, at SOSU medarbejderne har endnu flere faglige forudsætninger for at implementere strategierne Det Nære Sundhedsvæsen og Det Gode og Værdige ældreliv. Du vil dagligt møde ind i en hjemmeplejegruppe og skal vejlede, supervisere og undervise medarbejderne både i gruppelokalet og i mødet med borgerne - på tværs af døgnet. Vi søger en ildsjæl med stærke sygeplejefaglige kompetencer, stærke formidlingsevner i både skrift og tale, et roligt sind og robuste it- kompetencer.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Norsktalende sagsbehandler til dansk virksomhed
FlyHjælp ApS
Vil du udvikle dig selv ved at være en del af en succesfuld dansk opstartsvirksomhed, der hver dag hjælper uheldige flypassagerer med at få smilene tilbage?  Så har vi jobbet til dig!
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 15-04-2017

Svensktalende sagsbehandler til dansk virksomhed
FlyHjælp ApS
Vil du udvikle dig selv ved at være en del af en succesfuld dansk opstartsvirksomhed, der hver dag hjælper uheldige flypassagerer med at få smilene tilbage?  Så har vi jobbet til dig!
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 15-04-2017