Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Serviceminded medarbejder til Kontaktcenter i Borgerservice
Rudersdal Kommune
Om jobbet Har du et udpræget servicegen? Bliver du motiveret af at hjælpe Rudersdals Kommunes mange forskellige borgere på telefonen med store og små spørgsmål? Giver det dig energi og arbejdsglæde, når borgerne føler sig godt hjulpet? Så leder Borgerservice efter lige netop dig.
Indrykket : 23-10-2017 Ansøgnings frist : 10-11-2017

Administrativ medarbejder til Virklund Skole
Virklund Skole
Hvem leder vi efter:  Det er vigtigt, at du ser dig selv som en del af skolens helhed og hverdag, og derfor er meget fleksibel i din tilgang til opgaveløsningen og jobbet i det hele taget.   Det vil ofte være dig, der skal hjælpe børn, forældre og skolens personale med at finde løsninger på store og små udfordringer i hverdagen. Derfor har vi brug for en person, der er venlig og imødekommende, samtidig med at du kan få arbejdsopgaver fra hånden i en travl hverdag.
Indrykket : 23-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017

Imentor søger ny bogholder
IMENTOR A/S
Imentor A/S er en dynamisk kundeformidlingsvirksomhed centralt beliggende på Islands Brygge i København. Vi har specialiseret os i at skabe kontakt mellem vores partnere, som er selvstændige virksomheder inden for en bred vifte af brancher, og potentielle kunder på en enkel, effektiv og innovativ måde, bl.a. via vores mange onlineportaler med hovedportalen Prisberegning.dk. Vi søger en dygtig og erfaren bogholder, der kan styre bogholderiet i virksomheden fra A-Z. Om stillingen
Indrykket : 22-10-2017 Ansøgnings frist : 17-12-2017

Freelancetolke søges over hele landet
Lingo Dan.
LingoDan søger dygtige video- og telefontolke Er du rigtig god til sprog – og kan du lide at bidrage til en vellykket kommunikation? Er du vild med fleksible arbejdstider og at arbejde hjemmefra? Så søg et spændende job som video- og telefontolk hos Lingotolk. Jobbet
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017

Kontorassistent på deltid – Thygesen Transport A/S
Thygesen Transport A/S
Du har en del års praktisk erfaring med traditionel kontorarbejde, herunder lønindberetning ……. og nu er du parat til at prøve kræfter med en økonomisk solid virksomhed i vækst. Thygesen Transport A/S et solidt mellemstort vognmandsfirma med ordnede arbejdsforhold, tryghed i ansættelsen og med det nyeste, bedste udstyr, samt mange velholdte biler – kontoret er placeret ved TransportCentret lige nord for Vejle.
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 30-11-2017

Telemarketingscenter i Nykøbing F. søger dygtige sælgere hurtigst muligt.
LC - Solutions ApS
Telemarketingscenter i Nykøbing F. søger dygtige sælgere hurtigst muligt til en fuldtidsstilling.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 15-11-2017

Familieværket Syddjurs kommune, søger administrativ medarbejder
Syddjurs Kommune
Fast stilling fra 1. januar 2018Familieværket er Syddjurs kommunes udførerenhed for unge, familier og børn.Familieværket har ca. 60 ansatte, hvoraf 2 er administrative medarbejdere.Familieværket varetager fortrinsvis indsatser efter SEL § 11 og § 52, men har også andre ydelser som ex. Supervision og undervisning af plejefamilier.Familieværket har satellitter flere forskellige steder i kommunen, men basen er i Ebeltoft. 
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 15-11-2017

Studiejob i Copenhagen Infant Mental Health Project (CIMHP) ved Center for Tidlig Indsats og Familieforskning
Institut for Psykologi
Har du lyst til at blive en del af et forskningsprojekt, der sætter fokus på tidlig opsporing og tidlig intervention i forhold til at forebygge socio-emotionelle vanskeligheder hos spæd- og småbørn?     I CIMHP er vi aktuelt i gang med at gennemføre et stort randomiseret kontrolleret forsøg, hvor vi afprøver effekten af en tilknytningsbaseret intervention rettet mod spædbørnsfamilier, Circle of Security-Parenting.   
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

Administrativ medarbejder til Nordsjællands Politi,Udlændingecenter Nordsjælland
Nordsjællands Politi, Brikerød
Birkerød, Udlændingecenter Nordsjælland
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 02-11-2017

Bogholder / Regnskabsassistent - Tasiilaq:
Jobbest
Er du struktureret og har du lyst til at bidrage med økonomisk overblik i en travl virksomhed, så er du måske vores nye kollega. Arbejdsopgaverne består hovedsaligt af:
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 30-11-2017