Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Bogholder / regnskabsansvarlig
CORONET CAKE COMPANY APS
Der søges en erfaren medarbejder til vores bogholderi på virksomheden som ligger syd for Roskilde. Jobbet Det bliver din opgave at sikre, at bogholderiet kører. Herunder lønninger, afstemning og rykning af debitorer, bogføring af bankindbetalinger, bogføring af kassebilag, fakturering, betaling af kreditorer, indberetninger m.m.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 14-05-2017

Accounting Assistant
Navteam A/S
Er du til afstemning, finanssystemer, tal og regnskaber, og nyder du at kunne sætte "to streger under" ? Så er du måske vores nye accounting assistant. Jobbet Du vil indgå i vores økonomiafdeling, hvor du bliver en del af et effektivt team.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

REGNSKABSANSVARLIG
ULLITS & WINTHER STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
  På vegne af Rosgaard A/S og Kr. Rosgaard & Søn ApS søges en regnskabsansvarlig medarbejder til en stilling på fuld tid. Virksomhedernes aktivitet består primært i handel og transport med levende grise på det europæiske marked. Virksomhedernes forretningssted er beliggende i Ravnstrup ved Viborg. Jobindhold
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Regnskabsmedarbejder til Teknik
Banedanmark
Banedanmark Teknik søger snarest muligt en regnskabsmedarbejder til team Økonomi, som varetager økonomiopgaver i relation til driftsøkonomien. Team Økonomi er en del af Asset Management, Økonomi & Kontrakter i Teknik. Sektionen er en ny sektion i Teknik. Som regnskabsmedarbejder indgår du i team Økonomi, som består af 13 kollegaer. Du kommer til at referere direkte til teamlederen, og du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i teamet, for i fællesskab at sikre en effektiv økonomistyring og opfølgning på budgettet.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 10-05-2017

Lønningsbogholder
PKF Munkebo Vindelev, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
PKF Munkebo Vindelev har travlt. Derfor søger vi en eller flere dygtige bogholdere, som har lyst til at blive en del af en dynamisk virksomhed i vækst. Du vil blive tilknyttet vores erhvervsserviceafdeling, som p.t.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

Kreditorbogholder - Deltid til Vejleområdet
PersonaleBørsen
For en af vores kunder i Vejle søger vi en kreditorbogholder til et deltidsvikariat på 25 timer om ugen. Der er tale om et vikariat i 3 måneder. Du skal gerne have erfaring med kreditorbogholderi. Der arbejdes i Navision og har du kendskab til OIO / EDI er det en fordel. Opstart : Hurtigst muligt
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 28-05-2017

Lønassistent
TIDE BUS DANMARK A/S
Lønassistent med styr på detaljen Kunne du forestille dig at holde styr på 1000 buschauffører og kan du lide at arbejde i et uformelt miljø, hvor vi hjælper hinanden og er gode kollegaer, så er du måske vores nye barselsvikar? Du skal som lønassistent på vores hovedkontor i Odense være med til at sikre, at Tide Bus Danmark kan levere et produkt af høj kvalitet til vores kunder og ejere, men også gøre arbejdsdagen bedre for vores mange chauffører, pladsmænd og driftsledere, som hver dag knokler for at give passagererne en god oplevelse, når de kører med vores busser.
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 08-05-2017

Regnskabsassistent
INDASIA A/S
FIRMAET Indasia A/S er et innovativt koncept- og produktudviklingsfirma beliggende i Randers. Vi udvikler og distribuerer marinader, krydderier, færdigblandinger og tarme til fødevareindustrien og detail. Vi er 18 ansatte i Randers og er en del af en større koncern, MOGUNTIA FOOD GROUP AG.
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017

Bogholder søges til vækstkomet i møbelbranchen
PERSONALE-MATCH ApS
Det nye BIVA vækster hurtigt og har nu brug for en dygtig bogholder! Vi søger en dygtig og alsidig bogholder, der skal være med til at opbygge og strukturere vores nye interne økonomiafdeling. Der er tale om en udfordrende stilling med et bredt arbejds- og ansvarsområde.  
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 14-05-2017

Erfaren og selvstændig bogholder
RISSKOV REVISION STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB
Vi oplever stor kundetilgang i vores administrationsafdeling, derfor søger vi endnu en dygtig bogholder, der vil være med til at servicere vores kunder. Administrationsafdelingen udfører forskellige økonomiopgaver for vores kunder, herunder bogføring, lønadministration, rapportering mv. Opgaverne udføres hovedsageligt på kontoret men også ude hos kunden.
Indrykket : 27-04-2017 Ansøgnings frist : 26-05-2017