Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kreditor- og lønningsbogholder
North Flying A/S
Vi søger en kreditor- og lønningsbogholder, der vil komme til at arbejde sammen med gode kollegaer i selskabets økonomifunktion. Arbejdsopgaver og ansvarsområder vil indeholde følgende:
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 15-04-2017

Bogholderi- og regnskabsassistent
DET NORDISKE UDVIKLINGSSELSKAB ApS
Bogholder/Regnskabsassistent til Dalberg Group og Nordic Development Corporation
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Kreditorbogholder søges til DanHatch Holding A/S
DANHATCH A/S
Om DanHatch-koncernen
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Bogholderi- og regnskabsassistent
PEEQ ApS
Bogholderi og -regnskabsassistent på 25 timer ugentligPeeq søger for kunde i København:Brænder du for regnskab, lønbehandling og rapportering Har du lyst til at have ansvaret for alle opgaverne i en økonomifunktion lige fra de praktiske og administrative opgaver, bogføring til rapportering til ledelsen? Er du også god til at kommunikere og lære fra dig?
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Projektregnskabsmedarbejder - Vikariat
Danmarks Tekniske Universitet
Brænder du for regnskabsopgaver og særligt for at arbejde med rejseafregninger, kreditorfakturaer, interne og eksterne debitorfakturaer samt for at yde en god service overfor dine kunder? Har du de basale regnskabs- og bogføringskompetencer på plads, er du engageret og en teamplayer med drive? Så er du måske DTU's kommende projektregnskabsmedarbejder. DTU søger en medarbejder til et vikariat på ca. 8 måneder i Project Account (PA) Center, som består af 20 projektregnskabsmedarbejdere. PA Centret er en del af Afdelingen for Økonomi og Regnskab (AØR), der i alt beskæftiger ca.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Regnskabsansvarlig søges til virksomhed i vækst
Accountor
På vegne af vores kunde søger Accountor en Regnskabsansvarlig, der har lyst til selvstændigt at have ansvar for virksomhedens bogholderifunktion. Du blive nøgleperson i virksomhedens bogholderi og økonomisk sparringspartner til direktøren, og du får indflydelse på strukturering og udførelse af opgaverne i afdelingen. Om stillingen Som Regnskabsansvarlig får du en central rolle med eneansvar for bogholderiet og regnskaberne, hvor du refererer til direktøren.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

Serviceminded regnskabsassistent til stor international virksomhed
ISS Facility Services A/S
Central placering og mange forskelligartede opgaver  Med reference til ISS’ accounting manager indgår du i organisationens regnskabsafdeling, der består af et mindre team på fire personer. Der vil her være kontakt til og samarbejde med et eksternt team i Indien, hvor dele af den daglige drift er outsourcet til. Regnskabsafdelingen indgår i ISS’ centrale økonomifunktion, der beskæftiger mere end 30 medarbejdere. Du vil få en alsidig og travl arbejdsdag med mange forskellige typer af opgaver, både daglige drift, procesoptimeringer og mindre projekter.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 14-04-2017

Bookkeeper
AGERAS A/S
We are looking for a skilled Bookkeeper to maintain our financial records, including purchases, sales, receipts, and payments. As part of our Finance team, you will create and analyze financial reports and ensure legal requirements compliance, process accounts payable and receivable and manage invoices and tax payments. Ultimately, your responsibility will be to accurately record all day-to-day financial transactions.
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 25-04-2017

Regnskabsansvarlig deltid søges til nichefokuseret danskejet virksomhed i østjylland
Proselection
Beskrivelse I en mindre danskejet virksomhed beliggende mellem Horsens og Vejle, bliver du med reference til virksomhedens ejer ansvarlig for virksomhedens regnskabsmæssige og økonomiske opgaver på det daglige plan.
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 25-04-2017

Økonomimedarbejder
JP KRISTENSEN ApS
  Vil du være med til at opnå ambitiøse mål indenfor ekstern økonomi assistance?        
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017