Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Erfaren bogholder søges til Klovborg Maskinfabrik A/S
KLOVBORG MASKINFABRIK A/S
Vi søger en erfaren bogholder, som skal være selvkørende. Du arbejder fortroligt med: Debitor Kreditor Finans Løn Moms / skat Diverse ad hoc-opgaver Vi er en travl virksomhed med 30 ansatte. Som person er du fleksibel, forandringsvillig, åben og imødekommende. Har du arbejdet med C5, Dan-Time & Bluegarden vil det være en fordel. Du kan læse mere om os her www.klovborg-maskinfabrik.dk
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 01-07-2017

Administrativ medarbejder
DIB
Kunne du tænke dig at komme helt ind i maskinrummet på en mindre, men meget passioneret udviklingsorganisation, så er chancen her. DIB søger en medarbejder til vores sekretariat, der først og fremmest skal tage sig af hele den administrative side af organisationsarbejdet. Derudover kommer vores nye medarbejder også til at indgå i organisationens øvrige arbejde og støtte op om projekterne, vores frivillige og kommunikationen udadtil. Så er du en tal-ørn med et køligt overblik, et udpræget servicegen og masser af gå-på-mod, er det måske dig, vi søger. 
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 18-09-2017

Bogholder & ordreblæksprutte med kundekontakt
BELLA BEAUTY ApS
Bella Beauty ApS er en lille handelsvirksomhed der sælger skønhedsrelaterede produkter til tandlæger og skønhedssaloner. Vi søger en deltidsmedarbejder til at varetage vores bogholderi og ordremodtagelse.  Opgaver: 
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 08-07-2017

Erfaren bogholder og sekratær til 15 - 20 timer.
GLADSAXE BYGNINGSENTREPRISE ApS
Gladsaxe Bygningsentreprise Aps, har travlt og har behov for at udvide organisationen. Derfor søger vi 1 dygtig bogholder og sekratær til ca. 20 timers job. Som bogholder / sekratær hos Gladsaxe Bygningsentreprise Aps bliver du en del af en virksomhed i kraftig vækst og udvikling.   Vi søger dig, hvis du har helt styr på tallene og ikke har noget imod, at pludseligt opståede opgaver kan forpurre din planlægning.  
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 17-08-2017

Kontorassistent til bogholderi søges
Sügro Nord
SÜGRO NORD Kontorassistent til bogholderi hos Sügro Struer A/S Til vort bogholderi i Struer, søger vi en dygtig og erfaren kontorassistent med interesse for tal og økonomi. Jobprofil: Du bliver en del af bogholderiteamet. Dine opgaver vil både være afvekslende såvel som rutinepræget. Dine primære arbejdsopgaver vil være i økonomiafdelingen.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

Økonomi Controller
Aarhus Kommune
Om jobbet Om jobbet: Du bliver en del af administrationsteamet i Område Syd, som bl.a. håndterer opgaver inden for løn, indkøb, IT, regnskab og økonomi for vores ca. 500 ansatte. Du får en bred opgaveportefølje, men primært inden for økonomistyring. Du har mulighed for selv at præge dine opgaver samt udvikle Område Syds økonomistyring sammen med de øvrige administrative medarbejdere i Administrationen, men også på tværs i Område Syd. Jobbet er meget selvstændigt, men der indgår også teamopgaver, hvorfor gode samarbejdsevner og fleksibilitet vil blive vægtet.
Indrykket : 22-06-2017 Ansøgnings frist : 11-08-2017

Bogholder søges
Evæsker
Vi (EVÆSKER.DK)  søger en dygtig bogholder. Vi forventer at du behersker Tysk, Dansk samt Engelsk.  
Indrykket : 21-06-2017 Ansøgnings frist : 20-08-2024

Student til administrativt arbejde med bl.a. bogføring
Sabaah
Sabaah søger en studerende, som skal indgå i det administrative arbejde med bl.a. bogføring i det dynamiske og travle sekretariat i vores organisation, som arbejder for at forbedre vilkårene for LGBT+ personer med minoritetsetnisk baggrund.   Om jobbet Du kommer til at arbejde med administrative opgaver som støtte for projektkoordinatoren. Dette omfatter fakturering, bogføring, journalisering og andre lignende opgaver.   Om dig Vi forventer, at du:
Indrykket : 21-06-2017 Ansøgnings frist : 24-07-2017

Regnskabsmedarbejder til Staben i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
Arbejdssted: Staben i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Kolding   Arbejdstid: 37 timer   Ansættelsestidspunkt: 1. september 2017 eller efter aftale     Hvad kan vi tilbyde:   Jobcenter Kolding søger en dygtig og kompetent regnskabsmedarbejder. Du vil komme til at indgå i et team med andre kolleger, der primært beskæftiger sig med bogførings-, regnskabs- og økonomiopgaver.
Indrykket : 21-06-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017

Bogholderassistent
Relatør
Brænder du for økonomi og administration? Kan du arbejde struktureret i et projekt præget miljø? Sætter du pris på en varieret og udfordrende hverdag i en dynamisk virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Kunne du tænke dig et barselsvikariat Så er det måske lige dig vi søger til et fuldtids barselsvikariat i perioden 1. juli 2017 – 1.
Indrykket : 21-06-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017