Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Talstærk kreditorbogholder søges til Aleris-Hamlet Hospitaler i Herning
Aleris-Hamlet Hospitaler A/S
Aleris-Hamlet Hospitaler søger en kreditorbogholder til landets største privathospital, hvor omtanke, professionalisme, engagement og nytænkning er nøgleord i hverdagen. Om stillingen Med reference til regnskabschefen kommer du til at indgå i et team på 11 engagerede medarbejdere med fokus på kreditorstyring. ArbejdsopgaverDaglig ind skanning af kreditorfakturaer flere af vores selskaber i Danmark.Bogføring og betaling af fakturaer.Daglig kontakt og assistance til vores personale i hele DanmarkFinansafstemn
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 30-03-2017

Langsand Laks søger talstærk økonomiansvarlig
LANGSAND LAKS A/S
Har du lyst til at prøve kræfter med en spændende stilling, der tilbyder ansvar, udfordringer og en økonomisk nøglerolle i udviklingen af vores virksomhed ? Om jobbet Vi søger en økonomiansvarlig til varetagelse af alle opgaver indenfor regnskab, løn, budgetlægning og -opfølgning m.v. Du får desuden en nøglerolle som sparringspartner for virksomhedens ledelse og ejerkreds i forhold til udbygningen af vores forretning både lokalt og internationalt.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Randers Bibliotek søger administrativ medarbejder til bogføring og analyser/statistik samt understøtte udviklingsprojekter
Randers Kommune
Randers Bibliotek er en innovativ organisation, der leverer mange forskellige borgerrettede ydelser og aktiviteter, og vi indgår naturligt i mange forskelligartede udviklingsprojekter. Samtidig sætter vi en ære i at have styr på tingene. I Sekretariatet understøtter vi den fortsatte udvikling af biblioteket og medvirker til et driftssikkert bibliotek.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Økonomisk-administrativ medarbejder til Børn og Unge Rådgivningen
SOLRØD KOMMUNE RÅDHUSET
Jobbet Børn og Unge Rådgivningen (BUR) i Solrød Kommune søger en dygtig og engageret økonomisk-administrativ medarbejder. Stillingen er på 32 timer. De primære opgaver er: • bogføring • beregning af forskellige foranstaltninger • refusionsopgørelser og indberetninger • afstemninger • budget og budgetopfølgninger • regnskab og regnskabsbemærkninger Vi lægger vægt på, at du: • har en relevant økonomisk-administrativ uddannelse ?
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 19-03-2017

Medarbejder søges til Opkrævning, Økonomisk sekretariat
Norddjurs Kommune
Vi søger en opkrævningskonsulent med tiltrædelse hurtigst muligt. Norddjurs Kommune ønsker at opnå en mere effektiv opkrævning af kommunens fordringer hos borgere og virksomheder. Med overtagelsen af inddrivelsesopgaven af ejendomsskatter og øvrige fortrinsberettigede krav fra SKAT har Norddjurs Kommunes opkrævningskontor behov for yderligere mandskab og nye kompetencer. Vi søger en dygtig medarbejder til opkrævning, som er god til at tale med mange forskellige mennesker, og som motiveres af at yde god service.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 22-03-2017

Bogholder
SENIORVIKAR ApS
SENIORVIKAR søger til vores gode kunde, en bogholder til et deltidsvikariat. Stillingen er 2 dage ugentligt, i en forventet periode på 2 – 3 måneder. Arbejdspladsen er beliggende i København SV.Det forventes at du:Har erfaring med debitormodulet i NavisionKan arbejde selvstændigtFor yderligere information om denne stilling, kontakt Claus Udesen på 60 15 08 30. Opstart ifølge aftale. Ansøgningsfrist: Vi afholder løbende samtaler – så derfor tøv ikke med at søge jobbet. 
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Lønkonsulent - Sønderborg
Kromann Connect
Brænder du for at arbejde med løn- og personale administration, - så er stillingen som lønkonsulent lige noget for dig! For en af vores kunder søger vi en skarp lønkonsulent, som bliver ansvarlig for at indrapportere løndata til virksomhedens lønpartner. Virksomheden beskæftiger samlet 1200 funktionæransatte medarbejdere i Danmark, - fordelt over 3 lokationer, - og det bliver dit ansvar at sikre rapporteringen for de medarbejdere, der arbejder på lokationen Sønderborg.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 24-03-2017

Erfaren Finansbogholder
PROFIL MATCH ApS
Faglig stærk og selvstændig Recover Nordic søger en dygtig og selvkørende finansbogholder til deres hovedkontor i Hvidovre. Du kommer til at indgå i en økonomiafdeling på 4 kolleger hvor du bliver del af den daglige økonomistyring og aktiv deltager i månedsafslutningerne.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 17-03-2017

Bogholder
Akurat
BogholderHar du en solid regnskabsforståelse, et godt drive og kan lide udfordringer, så er det dig vi søger.Akurat søger for kunde i Skjern en dygtig og selvstændig bogholder, som har lyst til at gå forrest.virksomheden er privatejet og har 50 ansatte. nuværende bogholder ønsker at trappe ned og overlade ansvaret til en ny og engaeret bogholder.Jobbet:
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017

SKADESERVICE : Bogholder, sagsbehandler m.m.
DIS Sjælland
Vi søger en glad og frisk kollega til 20-25 timer pr. uge. På sigt kan arbejdstiden blive forøget.Kvalifikationer:Du skal kunne arbejde selvstædigt, have erfaring med fakturering og bogføring i C5, lønbehandling via Bluegarden, være mødestabil, kendskab til excl og powerpoint.Opgaverne er mangeartede og omfatter, bogføring, fakturering, ad hoc opgaver for leder/driftsleder, renskrivning af fugtrapporter og tilbud.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017