Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Virksomhed i Christiansfeld søger en regnskabsmedarbejder.
Virksomhed i Christiansfeld søger en regnskabsmedarbejder. 15-20 timer om ugen. Arbejdstid i tidsrummet klokken 8-11-12. Arbejdsopgaver: • Selvstændig udførsel af regnskab/bogføring, • Afstemning finans • Kreditor og debitor • Afslut regnskab til revisor Virksomheden er en tankstation med butik, auto værksted, vaskehal og spillehal. Virksomheden har 4 fuldtidsansatte samt 10 ungarbjedere. Krav: • Du har erfaring fra tidligere stilling og kan afslutte et regnskab selvstændigt.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 24-01-2017

Bogholderi- og regnskabsassistent
AV DISTRIBUTION A/S
Til vores daglige bogholderi og løbende administrationsopgaver søger vi en fagligt dygtig og handlekraftig person.Jobbet indebærer mange forskellige opgaver, som spænder bredt inden for alt administrativt arbejde i virksomheden. Det vil sige dagligt bogholderi, indberetning til diverse instanser, indkrævning af skyldige beløb mv.Vi tilbyder et job med mange muligheder og stor frihed under ansvar.Du har en solid erfaring med bogføring og administration i en mindre eller mellemstor virksomhed og lyst til at lære nyt og have en finger med i mange ting.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017

Økonomi ansvarlig medarbejder søges.
HANS JUEL JENSEN ApS. VOGNMAND OG ENTREPRENØR
Til en alsidig vognmandsforretning søges en fuldtidsmedarbejder med interesse, flair og forståelse for økonomi. Vi forestiller os en medarbejder, som med sin erfaring og kunnen, kan være et aktiv for firmaet og til stadighed kan være med til at udvikle os. Opgaverne er alsidige men med fokus på økonomi. Vi arbejder i C5, kendskab er en fordel, men ikke et krav. I forbindelse med ferie og lign.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 21-02-2017

Bogholder
ULLITS & WINTHER STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
 Bogholder til Midtjysk Kloakservice ApS Vi søger en bogholder på fuld tid eller deltid (min. 30 timer), som også kan være behjælpelig med andre opgaver på virksomhedens kontor i Viborg.  Vi forestiller os, at du har relevant uddannelse og/eller erfaring indenfor regnskab og bogføring.  Du er grundig, struktureret, fleksibel, servicemindet og samarbejdsvillig.  Arbejdsopgaverne vil være mangeartede og du vil bl.a. få ansvaret for:  
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 07-02-2017

Medarbejder til Bogholderiet
Københavns Politi
København, Københavns PolitiKøbenhavns Politi er landets største politikreds med cirka 2.700 ansatte fordelt på politiuddannede medarbejdere, administrative medarbejdere, jurister, akademikere og servicemedarbejdere.Københavns Politi omfatter København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør kommune og dækker et område på ca. 171 km² med godt 630.000 indbyggere. Politikredsens område indeholder bymæssig bebyggelse suppleret af villakvarterer, land- og gartneribrug samt store rekreative områder med fugle- og dyrereservater.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 30-01-2017

Administrativ medarbejder til økonomiopgaver på Poppelbo/Lærkebo
Poppelbo Bystævneparken
Vi er to kommunale plejecentre og et aktivitetscenter/restaurant, der har fælles ledelse. Vi er beliggende i lokalområde Vanløse, Brønshøj, Husum. Vi bor i naturskønne områder tæt på offentlige transportmidler (Husum Torv og Husum Station). Som økonomimedarbejder skal du både kunne koble dig på et specifikt fagområde og til den samlede organisation. Du skal derfor være indstillet på at kunne indgå i opgaver af mere tværgående karakter. Ligeledes skal du generelt kunne støtte proaktivt og fungere som højre hånd for centerleder ift.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Regnskabsmedarbejder til Regnskab, Aarhus Universitet (883780)
Aarhus Universitet
Vi søger en regnskabsmedarbejder til en varig fuldtidsstilling.    Regnskab er en del af AU Økonomi og Bygninger og er organiseret i fire forskellige teams:  Kreditor/køb   Debitor/salg/likvider   Rejseafregning   Balanceansvar og kvalitetssikring    Arbejdsopgaver  Som regnskabsmedarbejder vil du få følgende arbejdsopgaver:  kontrol af leverandørfakturaer   indscanning og indtastning af udenlandske fakturaer   udsendelse af fakturaer til godkendelse  
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 05-02-2017

AjourCare søger løn- og regnskabsassistent
AjourCare ApS
En virksomhed i kraftig udvikling, med et stærkt fagligt regnskabsteam.Du indgår i vores administrationsteam, der er ansvarlig for løn, regnskab, indkøb, IT og HR. Du vil primært arbejde ud fra vores kontor i Vordingborg, men der må forventes minimum 2-3 dage om måneden i Albertslund (Storkøbenhavn).Dine primære opgaver:Aflønning og fakturering af vores fastansatte respirationshjælpereAflønning og fakturering af vores vikarer indenfor sygehusområdetKreditor- og debitorbogholderiDen ideelle kandidat:
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Lønassistent
PEEQ ApS
For vores kunde, søger vi en kompetent og selvstændig lønassistent til deres lønteam. Gerne med kendskab til HR-Administration, her tænkes overenskomster, kontrakter etc.Vores kunde har domicil vest for Roskilde.  Stillingens nøglepunkter:
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017

Bogholder
Marlon Consult
Marlon Consult søger faglig stærk bogholder. Hos Marlon Consult søger vi en selvstændig bogholder, hvis fornemmeste opgave er at varetage alle regnskabsmæssige opgaver.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 19-01-2017