Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kontorassistent til Børnehaven Bakkegården
Børnehaven Bakkegården
Om stillingen/arbejdspladsen Børnehaven Bakkegården er en selvejende institution i Aalborg Kommune. Børnehaven blev oprettet 1. maj 1970 og er løbende blevet renoveret og bygget om, sidst i år 2000. I denne forbindelse fik børnehaven  tilknyttet en specialgruppe, med plads til 8 fysisk- og psykisk handicappede børn. Vi søger pr.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 28-05-2017

Administrativ medarbejder til Område 3
Skive Kommune
Område 3 er et område med fem plejecentre beliggende i henholdsvis Højslev, Hald, Rønbjerg, Hem og Skive (Marienlyst) Vi søger en administrativ medarbejder med tjeneste indtil videre på Marienlyst Plejecenter. Vi kan tilbyde en fast stilling på gennemsnitlig 30 timer pr. uge fra den 1.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 11-06-2017

Advokatsekretær - eller kontorassistent
ADVOKATFIRMAET JAN POULSEN ADVOKATANPARTSSELSKAB
Advokatsekretær søges til selvstændigt arbejde Til advokatkontor i Himmerland søges solid og moden sekretær med kendskab til arbejdet på advokatkontor – eller tilsvarende opgaver. Tiltræden snarest efter aftale. Erfaring i skrivning efter digital og analog diktafon er nødvendig, og du må gerne have kendskab til bogholderi, bobehandling, overdragelser, tinglysning m.v. Reference: advokat Jan Poulsen Tiltrædelse: snarest efter aftale Om firmaet: Advokatkontoret i Aalestrup har eksisteret siden år 1904 og har siden været en aktiv del af egnen. I dag står advokatkontoret for - hurtig og
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 27-06-2017

Studieadministrativ medarbejder søges til Eksamensteamet i Den Fælles Studieadministration i UCC
Den fælles studieadministration
I Den Fælles Studieadministration (DFS) på Professionshøjskolen University College Capital (UCC), søger vi en dygtig og erfaren studieadministrativ medarbejder, der skal være med til at sikre at de studerende bliver eksamineret som planlagt.     Om DFS  DFS varetager studieadministrationen for alle uddannelser i UCC (bl.a. pædagoguddannelsen, læreruddannelsen, videreuddannelse) og understøtter uddannelsesledelsen i studieadministrative spørgsmål.     DFS består af ca. 80 medarbejdere fordelt på fire enheder.  Du vil blive en del af eksamensteamet i planlægningsenheden.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 12-06-2017

Kontorassistent med et godt drive til Indkøbsområdet i Banedanmark
Banedanmark
Har du overblik, gode kommunikationsevner og mod på et alsidigt job med fart på? Vi søger en kvik og lærenem medarbejder, der vil være med til at bidrage til et fortsat professionelt samarbejde i vores Indkøbsområde, internt såvel som eksternt. Du får en stor kontaktflade, og dine opgaver bliver mange og forskelligartede. Dine opgaver relaterer sig typisk til skriftlig kommunikation, og du vil ofte være afhængig af at kunne indhente, koordinere og kvalitetssikre input fra flere parter.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 06-06-2017

Centersekretær til nyoprettet forskningscenter søges til Institut for Økonomi, Aarhus BSS (910394)
Aarhus BSS
På institut for Økonomi oprettes der et nyt forskningscenter - Dale T. Mortensen Center, som skal beskæftige sig med at udvikle og udbrede de økonomiske teorier omkring søgeomkostninger. Vi mangler en erfaren og sprogkyndig sekretær, som har lyst til at være en del af dette.    Institut for Økonomi  Centeret er en del af Institut for Økonomi, som hører til Aarhus BSS. Aarhus BSS er et af de fire fakulteter på Aarhus Universitet. Instituttet har ca.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 06-06-2017

Skolesekretær til Gåsetårnskolen
Vordingborg Kommune - Gåsetårnsskolen
Er du energisk, serviceminded og trives med en arbejdsplads, der aldrig står stille? - så har du nu chancen for at blive 4. kollega i et erfarent skolesekretærteam på Gåsetårnskolen.   Pr. 1. august 2017 søger vi en skolesekretær.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 12-06-2017

Chefsekretær til Handicapsekretariatet i Ældre- og Handicapforvaltningen
Handicapsekretariatet
Er du den engagerede og strukturerede chefsekretær med lyst til ansvar og samarbejde? Har du et stærkt personligt drive og motiveres af at få tingene til at lykkes – også med korte deadlines? Så er du måske vores nye chefsekretær i Handicapsekretariatet. Handicapsekretariatet er en del af Handicapafdelingens tværgående enheder. Sekretariatets fornemmeste opgave er at understøtte udviklingen og driften i Handicapafdelingens fem fagcentre og den tværgående beskæftigelsesenhed Aalborg Aktiv.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 14-06-2017

Barselsvikariat i Enkeltydelser under Borgerservice og ydelser
Bornholms Regionskommune
- har du lyst til at være vores nye kollega og har du erfaring med kommunal myndighedssagsbehandling, så er det måske dig, vi søger. Borgerservice og ydelser har et ledigt barselsvikariat i vores enkeltydelsesgruppe. Stillingen er på 30 timer ugentligt og ønskes besat pr. 14. august 2017. Gruppen består af 5 medarbejdere og er den mindste af de 4 grupper som Borgerservice og ydelser består af. De andre 3 er Borgerservice, Telefonomstilling og Løbende forsørgelse.
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

Online marketingmedarbejder
pro&co as
Har du lyst til at arbejde i en mindre virksomhed i udvikling og brænder du for at arbejde med online marketing og e-handel – så er dette jobbet for dig. ALLFLEX søger en ambitiøs og initiativrig online marketingmedarbejder med god forretningsforståelse, som vil være med til at udvikle virksomhedens online tilstedeværelse og varetage de daglige online marketingopgaver. Du vil arbejde på tværs af virksomhedens brands og får en unik mulighed for at være med i vækstfasen omkring de nye tiltag på ALLMARK og ALL-FEED. Din hovedopgave bliver at sikre en kontinuerlig optimering af
Indrykket : 23-05-2017 Ansøgnings frist : 22-06-2017