Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Erfaren borgerservicemedarbejder til Kultur Østerbro - Øbro Jagtvej Bibliotek
Øbro Jagtvej Bibliotek
Kultur Østerbro søger en erfaren medarbejder med sans for borgerkontakt og effektiv ekspedition til Borgerservice på Øbro Jagtvej Bibliotek gerne suppleret med kvalifikationer indenfor biblioteksområdet. Du skal først og fremmest kunne dokumentere solid erfaring med at udstede pas og kørekort og navigere på Borger.dk samt øvrige borgerserviceopgaver, men også gerne med håndtering af biblioteksmaterialer herunder IMS og opstillingsprincipper. Du skal have lyst til og forstand på at betjene mange forskellige slags borgere og bevare ro og overblik i pressede situationer. Samme
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017

Medarbejder med flair for IT til Rigsadvokatens vidensenhed
Rigsadvokaten, statsadvokaterne og Retspsykiatrisk Klinik
Rigsadvokaten søger en medarbejder med flair for IT tilVidensenheden med tiltrædelse snarest muligt.      Stillingen henvender sig til dig, som har lyst til at væremed til at drive et strafferetligt videnssystem på højeste niveau og prægeformidlingen af faglig viden i en digital ramme.     Rigsadvokaten er en del af anklagemyndigheden, der har tilkerneopgave at behandle straffesager.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 07-03-2017

Administrative sagsbehandlere til Statsadvokaten i Viborg
Rigsadvokaten, statsadvokaterne og Retspsykiatrisk Klinik
Vi søger en eller flere nye kolleger til Statsadvokaten i Viborg, som eren del af anklagemyndigheden. Stillingerne er ledig til besættelse, enten somfastansættelse eller som vikariat.      OPGAVEN Anklagemyndighedens kerneopgave er på samfundets vegne at behandle ogføre straffesager ved domstolene. Vi skal sikre, at skyldige bliver draget tilansvar, men også at uskyldige ikke bliver retsforfulgt.     Anklagerne løser deres opgaver i et meget tæt samarbejde med anklagemyndighedensadministrative medarbejdere.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Stærk plan- og skemalægger til H.C. Ørsted Gymnasiet
Technical Education Copenhagen
H.C. Ørsted Gymnasiet er et HTX-gymnasium med en stærk faglig profil på naturvidenskab, teknik og samfund. Vi har 1450 elever. Gymnasiet er den del af TEC – Technical Education Copenhagen.    H.C. Ørsted Gymnasiet søger en dygtig og ansvarsfuld plan- og skemalægger til studieadministration i Lyngby. Du bliver en del af et velfungerende team på fem dygtige kolleger, der også arbejder tæt sammen med gymnasiets ledelse og undervisere. Planlægningsarbejdet tager udgangspunkt i H.C.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 07-03-2017

Sekretær til sekretariatet, Kvalitet og Udvikling, Regionshuset i Sorø
Region Sjælland
Vil du være med til at sikre administrative sagsgange og personaleadministration af høj kvalitet i et stort udviklingscenter? Kvalitet og Udvikling i Region Sjælland søger en ny kollega til sekretariatet. Jobbet Du vil blive en del af sekretariatet i Kvalitet og Udvikling og vil få ansvaret for koordinering af en række administrative arbejdsgange samt for centrets personaleadministration.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 08-03-2017

Agri Nord søger erfaren driftsøkonomikonsulent
Agri Nord
I Agri Nord har vi travlt og vi søger nu erfarne kolleger, der med fokus på driftsøkonomisk og strategisk rådgivning vil brænde for vores kunder. Arbejdsopgaver Arbejdsopgaverne vil typisk være inden for følgende områder: • Strategisk og ledelsesorienteret sparring med dine kunder • Rådgivning indenfor budgettering samt strategi- investerings- og finansieringsrådgivning m.m. • Udarbejdelse af investerings- og beslutningsgrundlag • Virksomhedsanalyser og benchmarking • Ansvar for din egen kundeportefølje, som vil bestå af primært landmænd og virksomhedslandbrug samt mindre deltidsbrug. Din pr
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Udviklingsorienteret medarbejder
Hedensted Kommune
Om jobbet Vi har travlt med mange spændende projekter og opgaver i Staben i Jobcenter Hedensted. Derfor søger vi snarest en selvstændig udviklingsorienteret medarbejder med flair for tal og formidling, og som er i stand til at bevare overblikket i opgaver med kompleksitet.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Driftsmedarbejder til AffaldGenbrug
AffaldGenbrug
AffaldGenbrug i Vejle Kommune søger en driftsmedarbejder, der brænder for at give kunderne i Vejle Kommune den bedst mulige vejledning og rådgivning om korrekt sortering af affald, så vi får udnyttet ressourcerne bedst muligt.     Vejle Kommune har i mere end 25 år været blandt Danmarks absolut førende kommuner, når det handler om at udnytte de værdifulde ressourcer i affaldet. Det vil vi også være i de næste mere end 25 år, og det kræver endnu mere dialog med kunderne.    Du vil sammen med dine kolleger i driftsområdet få en rolle i den videre udvikling.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Kontorfunktionær Retten i Glostrup
Retten i Glostrup
RETTEN I GLOSTRUP søgeren dygtig medarbejder til fogedafdelingen.       Retten i Glostrup har Danmarksstørste fogedret, og vi har brug foren dygtig og robust kollega. Der er en udpræget teamånd i afdelingen, hvor allehjælper og passer på hinanden. Vi er p.t.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017

Frivilligkoordinator KamillilanerGaarden
Region Nordjylland
Stillingen som koordinator for det frivillige arbejde ved KamillianerGaarden, Center for Lindrende Behandling, opslås hermed til besættelse 1. maj 2017.   Støtteforeningen Kamillus organiserer det frivillige arbejde på KamillianerGaardens Hospice i samarbejde med hospice og det palliative team. Vi søger en ny frivilligkoordinator til en spændende stilling på 20 timer om ugen. Så har du lyst til at være med til at rekruttere, koordinere, udvikle og fastholde et korps på ca.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017