Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Driftsassistent til affaldsområdet
SØNDERBORG FORSYNING
Sønderborg Forsyning søger DRIFTSASSISTENT til affaldsområdetHar du styr på Excels mange funktioner og samtidig en god portion administrativ erfaring? Kan du holde styr på 50 kolleger, 8 genbrugspladser, 7 anlæg til affaldsbehandling, 5 genbrugsbutikker ... og et par driftsledere?  Så er du måske den driftsassistent, vi leder efter.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 06-02-2017

Sagsbehandler til Team Kontanthjælp (barselsvikar)
Borgerservice
Borgerservice er borgerens indgang til det offentlige  - og vi sætter borgeren i centrum    Borgerservice har 50 ansatte og i afdelingen løses der en lang række borgerrelaterede opgaver som reception, borgerguidning, telefonomstilling, produktion af pas og kørekort, udbetaling af kontante ydelser, sygedagpenge, vielser mm.    Dit arbejdsområde er kontanthjælp og du vil blive del af et team på 16 medarbejdere som i fællesskab administrerer opgaven omkring kontanthjælp og enkeltydelser.    Dine primære arbejdsopgaver vil udover borgerekspedition bestå af arbejdet med en kontant
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 23-01-2017

Kontorassistent til Metal Himmerland
Metal Himmerland
Metal Himmerland søger en kontorassistent. Arbejdet består af fagligt relateret arbejde, faglig sagsbehandling, samt administrativt hjælp til formand og faglige sekretærer, samt A-kasse arbejde i mindre omfang. Arbejdsstedet er primært kontorerne i Hobro og Løgstør. Vi forventer, at du • har relevant erhvervserfaring f.eks. fra advokat-, revisorkontor eller A kasse/fagforening.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 17-02-2017

Områdesekretær
Banedanmark
Du bliver en central ressource i Signalprogrammet og vil indgå i sektionen Programrelationer, som er en tværgående enhed, der bistår alle dele af Signalprogrammet. Signalprogrammet har ansvaret for udskiftning af alle signaler på Banedanmarks jernbanenet i de kommende år. Du får en bred kontaktflade og mulighed for at arbejde i et tværfagligt miljø præget af dynamik, nye processer og konstante forandringer - i en uforudsigelig og spændende hverdag, hvor arbejdssprogene er engelsk og dansk.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

Administrator
VIBORG SVØMMEKLUB
Viborg Svømmeklub søger en struktureret og engageret medarbejder til en nyoprettet deltidsstilling som administrator.OpgaverDine primære opgaver som administrator er at forestå den daglige kontakt til klubbens medlemmer og instruktører. Du skal besvare henvendelser til klubben (tlf/mail/post), styre klubbens medklemssystemer (Klubmodul og Conventus), instruktørernes vagtplan og deltage i klubbens mødeaktiviteter og arrangementer efter behov.
Indrykket : 15-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017

Skarp og detaljeorienteret medarbejder til bemandingsplanlægning i Københavns Politi
Københavns Politi
København, Københavns PolitiEr du serviceminded og kan bevare overblikket selv med mange opgaver i et travlt og dynamisk miljø? Så er her en stilling i Københavns Politi, hvor du skal være med til at sikre en god og ressourcebevidst bemandingsplanlægning. Om jobbetKøbenhavns Politi er Danmarks største politikreds og varetager en lang række funktioner, der har afgørende betydning for byens sikkerhed og borgernes tryghed. Det stiller særlige krav til vores ca. 2700 medarbejdere, der skal løfte denne centrale samfundsopgave.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

Deltidsmedarbejdere til kørselskontoret - kørselsassistent, Indkøb og Udbud i Fælles Service, Borgmesterens Afdeling
Aarhus Kommune
Om jobbet Aarhus Kommune søger medarbejdere til kørselskontoret Kørselskontoret, har til formål at varetage en helhedsorienteret koordinering af den borgerrettede kørsel. Vi søger derfor medarbejdere, der har erfaring med opgaverne i et kørselskontor, herunder meget telefonisk kontakt med borgere og institutioner, koordinering af kørselsopgaver og kørselsplanlægning. Om kørselskontoret Aarhus Kommune varetager kørsel med borgere inden for flere forskellige områder.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 08-02-2017

Medarbejdere til Student Hub
Copenhagen Business School
Student Affairs søger to medarbejdere til Student Hub per 1. marts eller snarest derefter. Student Affairs er en del af Studieadministrationen på CBS, og vi arbejder med optagelse, SU, valgfag samt vejledning og information til alle CBS’ fuldtidsstuderende. I Student Affairs har vi travlt, især op til ansøgningsfrister, ved studiestart eller til store arrangementer, men vi lægger vægt på løbende udvikling af vores drift.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

Assistent til Dagpenge & Kontanthjælp afd. 4, Jobcenter Aarhus
Aarhus Kommune, Jobcenter Aarhus
Om jobbet Jobcenter Aarhus, Dagpenge & Kontanthjælp, afd.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 29-01-2017

Administrativ medarbejder søges til Hummeltofteskolen
Hummeltofteskolen
Hummeltofteskolen søger en administrativ medarbejder til skolens kontor. Vi kan tilbyde et afvekslende job på en skole med et godt arbejdsmiljø, en skole med 830 herlige elever og 110 dygtige kollegaer. Du vil blive en del af en velfungerende administration og kommer til at arbejde tæt sammen med skolens kontorleder. Stillingen er i øjeblikket på 20 ugentlige timer. Her er mulighed for at kombinere med andre opgaver, så timeantallet kan forhøjes.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 04-02-2017