Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kontorassistent/regnskabsmedarbejder søges
KNUD KRISTENSEN APS KARTOFLER ENGROS OG EKSPORT
Vi søger med omgående tiltrædelse en dygtig og engageret kontorassistent/regnskabsmedarbejder til vores administration i Roum ved Møldrup. Jobprofil: Du bliver en del af et team, hvor dine arbejdsopgaver vil være alsidige og omhandle såvel økonomi opgaver samt administrative opgaver. Vi er få medarbejdere og din rolle samt opgaver er vigtig således vi kan lykkes som et team. Din arbejdsdag vil bestå af mange forskellige opgaver med hovedvægt på følgende:
Indrykket : 25-06-2017 Ansøgnings frist : 05-07-2017

Allround kontormedhjælper søges deltid
MGM 2014 ApS
Da vi har meget travlt søger vi en deltids ansat allround kontormedhjælper. Vi er en stålvirksomhed der fremstiller diverse til metalbranchen. Dine arbejdsopgaver vil være følgende: Telefonbetjening Tilbudsgivning Fakturering Korrespondance på skrift og tale hovedsagligt på engelsk Brug af C5 IT-program og excellark Diverse forfalden arbejde   Vi forventer: Gode IT-kundskaber Kendskab til C5 Engelsk i skrift og tale
Indrykket : 25-06-2017 Ansøgnings frist : 01-07-2017

Norsk kundeservice-, marketing- og oversættelsesmedarbejder
RITO ApS
Taler og skriver du flydende norsk, og har du lyst til at arbejde for en af Danmarks bedste webshops inden for hobbybranchen? En webshop der har Danmarks mest tilfredse kunder. Vores konstante fokus er på vores kunder, gør at vi ønsker at give dem den bedste service og købsoplevelse. Vi søger derfor en medarbejder til en stilling på 37 timer pr. uge, der har de samme ambitioner, og som sætter en ære i at servicere og inspirere. Om jobbet
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 21-07-2017

Svensk kundeservice-, marketing- og oversættelsesmedarbejder
RITO ApS
Taler og skriver du flydende svensk, og har du lyst til at arbejde for en af Danmarks bedste webshops inden for hobbybranchen? En webshop der har Danmarks mest tilfredse kunder. Vores konstante fokus er på vores kunder, gør at vi ønsker at give dem den bedste service og købsoplevelse. Vi søger derfor en medarbejder til en stilling på 37 timer pr. uge, der har de samme ambitioner, og som sætter en ære i at servicere og inspirere. Om jobbet
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 15-08-2017

Teknik og Miljø søger en kundeservicemedarbejder til privat affald
Aarhus Kommune, AffaldVarme Aarhus
Om jobbet Aarhus Kommune er midt i implementeringen af en ny affaldsplan, som samlet set har som mål at nedbringe affaldsmængderne i Aarhus Kommune. For at kunne opretholde et højt serviceniveau over for borgerne, søger AffaldVarme Aarhus en kundeservicemedarbejder (privat affald) til tiltrædelse 1. oktober 2017 eller snarest muligt.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 31-07-2017

Kontorassistent - deltid søges
Taarnby Transport Bornholm
Vi står akut og mangler kontorassistent til forefaldende kontorarbejde. 20 timer om ugen. Ring gerne på 28100270 eller 28100281 for nærmere information.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Specialistsekretær til afdeling for fast ejendom
ADVOKATFIRMAET KIELBERG A/S
Til vores afdeling for fast ejendom søges erfaren advokatsekretær, som har lyst og evne til at indgå i et team af dygtige jurister og sekretærer.    Vi lægger vægt på,  - at du har erfaring med selvstændig behandling af ejendomshandler, særligt erhvervshandler, herunder landbrug - at du behersker dansk i skrift og tale på højt niveau - at du er meget pertentlig med dit arbejde - at du er serviceminded og god til kundekontakt   Vi tilbyder 
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 10-07-2017

Receptionist
OJ ELECTRONICS A/S
Vil du være vores ansigt udadtil og trives du med mange telefonopkald og administrative opgaver, så har vi det rigtige job til dig. OJ Electronics søger en selvstændig, initiativrig og problemløsende medarbejder til at varetage arbejdsopgaverne i vores reception på fuldtid. Stillingen er nyoprettet og derfor vil en del af opgaverne afhænge af dine kvalifikationer og interesser. Fysisk vil din arbejdsplads være placeret i selve receptionen. Det betyder, at du skal trives med løbende at blive afbrudt i dit arbejdsflow og være den første medarbejder, som vores gæster møder.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Administrative og udviklingsopgaver
Den Fynske Spilfabrik
Den Fynske Spilfabrik v. Polymeren, Stationsvej 69, 5792 Årslev Stillingsopslag Central spiller til udvikling af Den Fynske Spilfabrik søges Den Fynske Spilfabrik (DFS) søger en eller flere personer til at administrere og udvikle aktiviteterne ud fra den foreliggende strategi og et dertil hørende idékatalog udarbejdet af bestyrelsen.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-06-2017

Sekretær til Ellebækskolen, afdeling Kildemark
Næstved Kommune
Ellebækskolen søger en sekretær pr. 1. august 2017 eller hurtigst muligt.   Ellebækskolen er en skole bestående af to afdelinger med omkring i alt 1.000 elever. Skolen har et blandet elevmiljø med både almen-, special- og modtageklasser. Skolen blev dannet 1. august 2016 ved at Kildemarkskolen og Kalbyrisskolen blev lagt sammen.   På afdeling Kildemark går elever på 0. – 4. klassetrin, ligesom der også er sfo på denne afdeling. På afdeling Kalbyris går elever på 4. – 9.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 07-07-2017