Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kurdisk talende tolke i Vejle og i Odense
Tolketjenesten ApS
Sproghuset i Odense, søger Kurdisk talende tolke i Vejle og i Odense. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bred kendskab til dansk og kurdisk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 10-04-2017 Ansøgnings frist : 05-06-2017

Farsi talende tolke i Vejle og i Odense
Tolketjenesten ApS
Sproghuset i Odense, søger Farsi talende tolke i Vejle og i Odense. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bred kendskab til dansk og Iransk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 10-04-2017 Ansøgnings frist : 05-06-2017

Freelance Tolk
Sivitas
Har du lyst til at være en del af faggrupper, som løser komplekse opgaver i forskellige kommuner, så har vi en opgave til dig. Vi søger arabisktalende freelancetolke. Vi modtager også gerne CV fra personer, som taler andre sprog. Dette kan være kurdisk, fransk, swahili, tigrinya, kinyarwanda og lingala., da der altid kan opstå akutte opgaver, hvor der er brug for tolke som taler ovenstående sprog. Om Sivitas Sivitas er en konsulentvirksomhed, som er forankret inden for børne- og familieområdet og løser komplekse opgaver.
Indrykket : 07-04-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Arabisk talende tolke i Vejle og i Odense
Tolketjenesten ApS
Sproghuset i Odense, søger Arabiske tolke i Vejle og i Odense. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bred kendskab til dansk og arabisk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 06-04-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017

Somalisk talende tolke i Vejle og i Odense
Tolketjenesten ApS
Sproghuset i Odense, søger Somalisk tolke i Vejle og i Odense. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bred kendskab til dansk og somalisk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 06-04-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017

Freelancetolk på Arabisk, Tyrkisk og Afghansk Pashto
Aarhus Kommune
Om jobbet Aarhus Kommunes Tolkeservice søger freelancetolke til sprogene Arabisk, Tyrkisk og Afghansk Pashto snarest muligt. Hvad vil det sige at være freelancetolk? • Et spændende og alsidigt job • Man er løst tilknyttet vores tolkekorps. • Formidle og tolke professionelt mellem borger og den kommunale intuition. Hvilke opgaver kan jeg forvente? Opgaverne er fortrinsvist i social- og beskæftigelsesafdelingen, børn & unge afdelingen og skolevæsenet.
Indrykket : 06-04-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

Bulgarsk talende freelancetolke
TOLKESERVICE DANMARK ApS
Tolkeservice Danmark ApS søger bulgarsk talende  freelancetolke i Storkøbenhavn og Vestegnskommuner.  Opgaverne består af mundtlig tolkning, skriftlige oversættelsesopgaver og telefoniske tolkninger og ydes til de kommunale forvaltninger og institutioner over hele Sjælland. Kvalifikationer: Sproglig og faglig uddannelsesbaggrund, kulturel forståelse, indsigt i tolkeetik og tolketekniske færdigheder.Endvidere kræves fleksibilitet og gode samarbejdsevner.
Indrykket : 06-04-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017

Kurmanji (Syrien) talende freelancetolke
TOLKESERVICE DANMARK ApS
Tolkeservice Danmark ApS søger kurmanji (Syrien) talende  freelancetolke i Storkøbenhavn og Vestegnskommuner.  Opgaverne består af mundtlig tolkning, skriftlige oversættelsesopgaver og telefoniske tolkninger og ydes til de kommunale forvaltninger og institutioner over hele Sjælland. Kvalifikationer: Sproglig og faglig uddannelsesbaggrund, kulturel forståelse, indsigt i tolkeetik og tolketekniske færdigheder.Endvidere kræves fleksibilitet og gode samarbejdsevner.
Indrykket : 06-04-2017 Ansøgnings frist : 09-05-2017

Tamilsk talende freelancetolke
TOLKESERVICE DANMARK ApS
Tolkeservice Danmark ApS søger tamilsk talende freelancetolke i Storkøbenhavn og Vestegnskommuner.  Opgaverne består af mundtlig tolkning, skriftlige oversættelsesopgaver og telefoniske tolkninger og ydes til de kommunale forvaltninger og institutioner over hele Sjælland. Kvalifikationer: Sproglig og faglig uddannelsesbaggrund, kulturel forståelse, indsigt i tolkeetik og tolketekniske færdigheder.Endvidere kræves fleksibilitet og gode samarbejdsevner.
Indrykket : 06-04-2017 Ansøgnings frist : 09-05-2017

Freelance tolke
TOLKESERVICE DANMARK ApS
Tolkeservice Danmark ApS søger freelancetolke i Storkøbenhavn og Vestegnskommuner. Opgaverne består af mundtlig tolkning, skriftlige oversættelsesopgaver og telefoniske tolkninger og ydes til de kommunale forvaltninger og institutioner i København og omegnskommuner. Kvalifikationer: Sproglig og faglig uddannelsesbaggrund, kulturel forståelse, indsigt i tolkeetik og tolketekniske færdigheder. Endvidere kræves fleksibilitet og gode samarbejdsevner.
Indrykket : 06-04-2017 Ansøgnings frist : 09-05-2017