Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Aarhus Kommunes Tolkeservice søger freelancetolke på Kurdisk Kurmanji, Tyrkisk, Tigrinya, Rumænsk, Afghansk Pashto og Arabisk snarest muligt.
Aarhus kommune
Om jobbet Aarhus Kommunes Tolkeservice søger freelancetolke på Kurdisk Kurmanji, Tyrkisk, Tigrinya, Rumænsk, Afghansk Pashto og Arabisk snarest muligt. Hvad vil det sige at være freelancetolk? • Et spændende og alsidigt job • Man er løst tilknyttet vores tolkekorps. • Formidle og tolke professionelt mellem borger og den kommunale intuition. Hvilke opgaver kan jeg forvente? Opgaverne er fortrinsvist i social- og beskæftigelsesafdelingen, børn & unge afdelingen og skolevæsenet.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 21-06-2017

Pashto talende tolke i Vejle
Sprog og Tolketjenesten ApS
Sproghuset i Vejle, søger Pashto talende tolke i Vejle. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bred kendskab til dansk og afghansk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 20-05-2017 Ansøgnings frist : 15-07-2017

Albansk talende tolke i Vejle
Sprog og Tolketjenesten ApS
Sproghuset i Vejle, søger Albansk talende tolke i Vejle. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bred kendskab til Dansk og Albansk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 19-05-2017 Ansøgnings frist : 14-07-2017

Tegnsprogstolke søges
Tolkecentret/Traw-service v/Nabil Asaf Nadir
Tolkecentret søger tegnsprogstolke i hele landet Du: - Er smilende og udadvendt - Har uddannelse som tegnsprogstolk eller erfaring med tegnsprog/tolkning - Er fleksibel og serviceminded - Har kørekort Som udgangspunkt ligger arbejdstiden inden for tidsrummet 08.00 - 17.00, men arbejdsopgaver uden for dette tidsrum kan forekomme. Ansættelse snarest muligt Har du lyst til at høre nærmere, kan du kontakte os på 91424531 eller send din ansøgning og CV til elainombre@gmail.com Vi glæder os til at høre fra dig.
Indrykket : 18-05-2017 Ansøgnings frist : 22-06-2017

Bliv freelance tolk hos Human Tolkeservice
HUMAN CARE ApS
Bliv freelance tolk hos Human Tolkeservice Er du en ildsjæl og elsker du at hjælpe andre mennesker ? Har du evnen til at formidle kommunikation blandt parter. Udtrykker du dig flydende på minimum et sprog udover dansk ? Så er du måske vores nye tolk?   Er det vigtigt for dig, at dit arbejde er udfordrende med alsidige opgaver og selvstændigt med fleksible arbejdstider ? Så søg et spændende job som freelance tolk for Human Tolkeservice.
Indrykket : 17-05-2017 Ansøgnings frist : 12-07-2017

Vi søger tegnsprogstolke i hele landet
AMG IVS
Vi har åbnet op for en helt ny spændende afdeling i Horsens for tegnsprogstolkning og i anledningen af det søger vi tolke i hele landet, kan kontaktes direkte på tlf 91424531
Indrykket : 16-05-2017 Ansøgnings frist : 11-07-2017

Somalisk talende tolke søges
DANSK TOLKE PARTNER ApS
Har du erfaring med tolkning for den offentlige sektor, eller relevante uddannelser, kurser eller lignende indenfor tolkning og oversættelse ? Dansk Tolke Partner ApS søger freelance somalisk talende tolke i både Midt og Nordjylland.   Dine hovedopgaver:
Indrykket : 16-05-2017 Ansøgnings frist : 29-06-2017

Grønlandsk talende tolke søges
DANSK TOLKE PARTNER ApS
Har du erfaring med tolkning for den offentlige sektor, eller relevante uddannelser, kurser eller lignende indenfor tolkning og oversættelse ? Dansk Tolke Partner ApS søger freelance grønlandsk talende tolke.   Dine hovedopgaver:
Indrykket : 16-05-2017 Ansøgnings frist : 06-07-2017

Tamilsk talende tolke søges
DANSK TOLKE PARTNER ApS
Har du erfaring med tolkning for den offentlige sektor, eller relevante uddannelser, kurser eller lignende indenfor tolkning og oversættelse ? Dansk Tolke Partner ApS søger freelance tamilsk talende tolke.   Dine hovedopgaver:
Indrykket : 16-05-2017 Ansøgnings frist : 06-07-2017

Rumænsk talende tolke søges
DANSK TOLKE PARTNER ApS
Har du erfaring med tolkning for den offentlige sektor, eller relevante uddannelser, kurser eller lignende indenfor tolkning og oversættelse ? Dansk Tolke Partner ApS søger freelance rumænsk talende tolke i både midt & nordjylland.   Dine hovedopgaver:
Indrykket : 16-05-2017 Ansøgnings frist : 06-07-2017