Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
DanaWeb søger salgsprofiler med hunter-gen
DANAWEB A/S
Vil du være med til at videreudvikle Danmarks største og mest succesfulde webbureau? Danmarks største webbureau søger dygtige salgskonsulenter, der har lyst til at arbejde i et ungt og sjovt miljø, hvor salget er i højsædet. Jobbet går ud på at booke og afholde møder med mindre og mellemstore virksomheder om deres hjemmeside og online markedsføring. Et marked, der har været i konstant vækst i over 10 år, og stadig udvikler sig.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 02-05-2017

Nattevagt Sælger
CIRCLE K DANMARK A/S
DESCRIPTION/RESPONSIBILITIES: Vi har ændret vores navn fra Statoil til Circle K, og det er kun begyndelsen. Fra begyndelsen af maj måned i år vil tankstationer med navnet Statoil i Skandinavien skifte navn til Circle K, en efter en. Ændringen af navnet i Danmark vil tage omkring et år. Læs mere om vores navneændring her og møde nogle af os på Circle KArbejdsdagen hos Circle K er travl, men vi tror også, at du vil finde den både sjov og inspirerende.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Butiksmedarbejdere/ Ekspedienter til konditori/bager
Conditoriet
Ekspedienter søges til bager/konditori i Roskilde. Studiejob/deltidsjob 10 - 20 timer/ugen.Jobbet består i ekspedition af kunder herunder at smøre sandwich, lave kaffe og juice samt lettere anretninger derudover vil der være rengøring, oprydning samt forberedelser til mad, når der ikke er kunder.  Arbejdstiden er fordelt på hverdage og weekend og i tidsrummet 7.00 -19. Fast weekends vagter sklerose påregner. Mulighed for tilkaldevagter.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017

AM-Telemarketing søger 3 nye medarbejdere.
AM Telemarketing 2017 ApS
Har du lyst og mod på at arbejde i et ungt miljø, hvor vi satser på DIG. Så er det hos os du skal søge stillingen som salgskonsulent. Vi søger pt.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

Vi søger Danmarks bedste Telesælgere til salg af Legetøj.
LEGEBØRSEN ApS
Sælgere til Telemarketing til omgående ansættelse hos Legebørsen  ApS Legebørsen ApS en mindre salgs virksomhed i legetøjs/ møbelbranchen, der gennem de sidste 14 år har serviceret virksomheder samt offentlige institutioner i Danmark, med alt indenfor kontormøbler udemøblement samt legetøj af høj kvalitet.Til vores salgsafdeling i Dragør i København, søger vi nu engagerede og STABILE tele-sælgere. Vi forventer -Du er mødestabil og engageret i dine opgaver. -Du har gå-på mod og gerne utålmodig.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 16-04-2017

Sælger søges – Garantiløn 22.000 kr.
TELEWORKS A/S
Her er jobbet for dig med hang til at tjene gode penge og med mange muligheder for at gøre karriere inden for salgsbranchen!Mangler du et job hvor du hver morgen møder op på din arbejdsplads til lækker morgenmad og brunch hver fredag og til synet af friske unge og glade mennesker med høje ambitioner?Og sætter du pris på stort socialt liv, fredagsbar, personalegoder, firmafester og arrangementer, stor frokostbuffet, frugtordning mv.?Står du og mangler et job med frihed og ansvar?Et job hvor du styrker din selvtillid og dine kommunikationsevner?
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 24-04-2017

Biludlejnings assistent.
RØNNE AUTOUDLEJNING APS
Har du lyst til at tale med kunder over disken og på telefonen, klargøre biler, transport frem og tilbage mellem by kontor og lufthavn, hjælpe med lettere kontor opgaver og hvad der i øvrigt opstår af opgaver i en travl virksomhed? Imødekommende kundekontakt og flair for salg er vigtige kvaliteter. At du kan mestre Dansk, Engelsk og måske Tysk vil også have stor betydning. At du har kørekort og trives med at have med biler at gøre er vigtigt og forståelse for computeren som værktøj er en selvfølge.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 01-04-2017

Salgsassistent
Telemarkebureauet ApS
Salgskonsulent søges til opsøgende salg. Vi har rigtig travlt, så vi starter lige pt. nye kollegaer op hver uge, men mangler stadig dig. Telemarketingbureauet i Svendborg søger dig, der kan lide at arbejde i et energisk miljø med masser af gode kollegaer. Telemarketingbureauet er et nyskabende bureau, der løser forskellige opgaver for mange forskellige samarbejdspartnere inden for opsøgende telemarketing.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Skrædder
NO8
Vi har travlt og søger hurtigst muligt en uddannet og erfaren skrædder, som kan udføre forandringer og tilpasninger af både herre- og dametøj. Løn efter kvalifikationer. Antal timer: Fuldtid Tiltrædelse: Hurtigst muligt Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Kenneth på tlf. 46 32 27 96. Send din ansøgning samt CV med billede til no8.roskilde@gmail.com att. Kenneth Fischer.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Interviewer Hjørring - genopslag
EPINION
Vil du være med til at gøre en forskel i dit lokalsamfund og er åben af natur, god til at kommunikere og ansvarsbevidst? Så er det måske dig vi står og mangler!I samarbejde med Nordjyllands Trafikselskab, gennemfører Epinion kundetilfredshedsundersøgelser i busserne for at sikre den høje kvalitet på busnettet.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017