Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Grilmedarbejder til Åbyhøjs bedste Pizzaria og Grill house
Pepitos
Grilmedarbejdere søges til hurtig tiltrædelse.  Vi har heldigvis rigtigt travlt i øjeblikket, derfor søger vi lige nu en grilmedabejder. Det er ikke et krav at du er uddannet indenfor faget, men en fordel hvis du har erfaring med lignende arbejde.  Du vil blive del af en fantastisk restaurant, hvor der er højt til loftet og god energi.  For at blive vores næste medarbejder, er det vigtigst, at du kommer med den rette indstilling, en portion god energi og en appetit for at lære og udvikle dig selv. 
Indrykket : 10-10-2017 Ansøgnings frist : 08-11-2017

Vi søger salgskonsulenter til at arbejde i 8000 Århus C!
Online Telemarketing
Søger du et job, hvor der er massere af god stemning og højt til loftet? Vil du også være med til at afgøre hvor meget du kan få i løn? Så har vi det helt rigtige job til dig!
Indrykket : 21-09-2017 Ansøgnings frist : 23-10-2017

Salgsassistent deltid/fuldtid søges
Ønskebørn
Til vores butik i Frederikssund søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.   Som salgsassistent er den primære opgave, at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt at du er åben og imødekommende, videre skal vi sammen sikre os at vores kunder får den bedste service og rådgivning.   Vi tilbyder:
Indrykket : 20-09-2017 Ansøgnings frist : 16-10-2018

Deltidssælger 5-10 timer om ugen i Tappernøje
Circle K A/S
Vi har ændret vores navn fra Statoil til Circle K, og det er kun begyndelsen. Fra begyndelsen af maj 2016 i vil tankstationer med navnet Statoil i Skandinavien skifte navn til Circle K, en efter en. Ændringen af navnet i Danmark vil tage omkring et år. Læs mere om vores navneændring her og møde nogle af os på Circle K Arbejdsdagen hos Circle K er travl, men vi tror også, at du vil finde den både sjov og inspirerende.
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 18-11-2017

Deltidssælger ca. 8 t/uge, aften/weekend 1
Circle K Servicecenter
BESKRIVELSE / ansvar:* Arbejdsdagen hos Circle K er travl, men vi tror også, at du vil finde den både sjov og inspirerende.* Vi søger venlige og hjælpsomme personer, som kan have flere bolde i luften på én gang og samtidig have fokus på de små detaljer. Hos os er ingen dage ens, og du vil få mange forskellige
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 18-11-2017

Ung Mægler til Butik i Hørsholm
Jobboozt
Til butik i hastig vækst søger vi en ung mægler – der har masser af gå-på-mod og lyst til at blive en del af vores dynamiske team. Vi er kendetegnet ved at levere en høj kundeservice, vi arbejder som et team hvor alle bidrager til at styrke positionen som byens bedste mægler. Vi tilbyder:
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 16-12-2017

Mægler - Lokalbolig Hørsholm
Jobboozt
Vi har lynende travlt og søger derfor en dygtig mægler til salg & vurdering. - Har du evnerne og lysten, vil vi gerne byde dig velkommen i vores dynamiske team. Du har nu muligheden for at blive en del af Hørsholms bedste mæglerforretning – der er en af de førende i området og inde i en rivende udvikling mere end 115 solgte boliger og stadigt stigende - derfor søger vi en dygtig og kompetent mægler, der kan varetage salg og kommissionerne.
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 16-12-2017

Telemarketing Assistent - til ledende Nordisk Headhunting Virksomhed
ARNVIND MANAGEMENT ApS
EXO ARNVIND søger en række telemarketing assistenter til vores kontor på Rådhuspladsen i København. Vi er Verdens Første Shared Economy Headhunting virksomhed,  og en ledende spiller på det Nordiske Headhunting marked.   Vi tilbyder 
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 16-12-2017

Kørende sælger til Danmarks største håndværkerportal
Håndværker.dk A/S
Håndværker.dk A/S tilbyder en spændende stilling på en dynamisk arbejdsplads på Islands Brygge, hvor kørende salg er kernen i jobbet.Om Håndværker.dk A/SHåndværker.dk A/S er en brugervenlig webservice, som har mere end 10 års erfaring med formidling af byggeopgaver.Håndværker.dk er en website, hvor forbrugeren kan finde den helt rigtige fagmand til at udføre deres opgave. JobbetJobbet består i at rådgive og sælge profil-pakker til firmaer inden for byggebranchen.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 14-12-2017

Salgschef, Key Account Manager til København/Sjælland
HR-Skyen
HR-Skyen er en odenseansk startup, der har markeret sig som en ledende leverandør af en ny generation e-rekrutteringsløsning, der bruges verden over. På blot et par år er HR-Skyen blevet den foretrukne partner for flere kommuner, multinationale selskaber og professionelle headhuntere.Bag succesen er et dedikeret team, der udvikler og leverer innovative løsninger og som tør drømme stort. Vil du være med?
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 26-11-2017