Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Area Sales Manager
Hosta Industries A/S
Til at udvikle salget og sikre nye markedsandele søger vi en Area Sales Manager, der bliver ansvarlig for salg i Danmark og på sigt de øvrige skandinaviske lande. Med reference til Hosta Industries’ salgsdirektør og medejer bliver du en del af salgsafdelingen, hvor du får et tæt samarbejde med afdelingens tre ordrebehandlere og to tekniske salgssupportere. Din primære opgave er at sikre nye kunder, hvor du får ansvar for den samlede salgsproces fra markedsanalyse og leadgenerering over mødebooking og -afholdelse til forhandling af tilbud og samhandelsgrundlag.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 20-03-2017

Key account manager
Dele-Job IVS
Key Account Manager, evt. partner til Dele-Job, Det sociale vikarbureau.  Vil du være med til at skabe positiv og varig forandring for mennesker?  Dele-Job bevæger mennesker – vores formål er at støtte de der står udenfor arbejdsmarkedet, så de kommer i job.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

Kundeservicemedarbejder
PROSHOP ApS
Proshop söker nu Svensktalande medarbetare till kundsupporten (arbetsplatsen ligger i Århus - DK)PROSHOP ApS fortsätter att växa - Vi söker därför en ny kollega till vår kundsupport med uppgift att supportera svenska kunder inom hemelektronik, multimedia och hårdvara.Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bland annat att besvara frågor över telefon och mail från både privat- och företagskunder, översättningar från danska till svenska och liknande uppgifter.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 21-03-2017

Salgskonsulent
ECIG-SHOPPEN.DK ApS
Ecig Shoppen søger kørende konsulentBåde Sjælland, Fyn og JyllandEcig shoppen handler med E-cigaret udstyr og E-juice, der vil foregå oplæring i produktporteføljen så du er rustet til at snakke med og rådgive kunderne.Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder er:-Primært Salg og service.-Opdyrkning af nye kundeemner.-Salg til nye kunder-Projektudvikling i forhold til kunder.-Pleje af eksisterende kundeportefølje.-Kampagne udvikling og implementering
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017

Salgskonsulent - salgsmontør, gardiner
DEBEL A/S
DEBEL sørger nye kollegaer til gardinbus- besøg, primært på Sjælland. Du skal have nogen brancherelevant erfaring, enten som kørende konsulent, montør eller fra butik. Besøgene omhandler: Rådgivning, salg og i perioder montage af vore produkter. Du udstyres med bil, tablet og tlf - samt naturligvis grundig oplæring. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, men der må påregnes lange dage, i perioder (sæson)Du skal være i god form, være præsentabel og have et udsøgt servicegen. 
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017

Moden og engageret Servicekoordinator til dynamisk kundecenter
IMENTOR A/S
Er du moden og har erfaren på livet? Er du dygtigt til at tale med alle typer? Elsker du at hjælpe andre og yde en god service? Så er du måske vores nye Servicekoordinator!Imentor A/S tilbyder fast job i en frisk og dynamisk succesfuld virksomhed i vækst, hvor høj arbejdsglæde er i fokus i dagligdagen.Om Imentor A/SImentor A/S er et mediebureau, med størst fokus inden for byggebranchen. Vores koncept er at formidle kontakt, i form af et fysisk møde, mellem kunder, der henvender sig på vores web-portal, og vores samarbejdspartnere landet over.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Konkurrence minded mødebooker søges - erfaring intet krav
IMENTOR A/S
iMentor A/S søger B2C-mødebookere med masser af gåpåmod, humor, drive og ikke mindst en naturlig konkurrence lyst. Vi leder efter nye talenter til "familien" - og går du med et ønske om at arbejde med salg, men har du endnu ikke den store erfaring, kan dette job være lige noget for dig, som en solid start på en salgskarriere.Er du serviceminded ud over det sædvanlige, er du målrettet, og har du en god telefonstemme, så kan du være den person, vi søger.Om iMentor A/S
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 30-03-2017

Sælgere søges til B2B-salg
iMentor A/S
Vi søger nye medlemmer til vores faste sælgerteam, som kan levere gode resultater, bidrage til holdånden og er interesseret i en lukrativ salgskarriere. Vi søger både "gammel i gårde" og "ny i faget" - erfaring er et klart plus, men har du den rette ånd, masser af energi og en solid arbejdsmoral, kan du være personen, vi leder efter, uanset erfaringsniveau. Jobbet: Jobbet består i salg af vores møde-abonnement til virksomheder i hele landet.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

World Class Logistic Consultant
VELUX A/S
Do exciting and challenging logistic processes drive you? Are you passionate about making a difference in our global VELUX logistics organisation? Are you a dedicated person who would like to boost our team with your logistics expertise? Then this position could definitely be the next step in your career.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 08-03-2017

Salgsassistent søges til konceptbutik i Holbæk
FEMILET A/S
Vi søger en moden, smilende og ansvarsbevidst salgsassistent til at indgå i vores team af faste medarbejdere.Det er vigtigt, at du har butikserfaring. Herudover forventer vi, at du er fleksibel og harlyst til og flair for salg og serviceinteresse for moden genereltinteresse for visual merchandisingI jobbet vil indgå opgaver som:KundeekspeditionVareeksponering/dekorationLageroptælling m.m.Tiltrædelse: 1. juni 2017
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 15-04-2017