Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Faglært tøjekspedient
Otto Johansen A/S
Vi søger en faguddannet tøjekspedient, gerne med lidt alder, der har passion for service og med et højt drive, til en travl butik. I stillingen som butiksassistent med egen afdeling, kræves der, en selvkørende person, der er pligtopfyldende og har masser af gå på mod for, at lære butikkens ”puls” og kunder. Og ikke mindst et godt humør.
Indrykket : 26-06-2017 Ansøgnings frist : 31-07-2017

Kopi af Butiksmedhjælper
Let Køb v/Torben Andersen
Søger en MEGET serviceminded og smilendene butiksmedarbejder til købmandsbutik med tips/lotto i Århus C/Viby   Primært aften/weekend arbejde  ca 8-10 timer ugentlig(flere timer kan tilbydes)   (morgen/formmiddag kan også tilbydes til rette person)   Ekspedition, opfyldning/pakning af varer, rengøring   Erfaring en klar fordel   Skriv om du søger aften/weekend ell morgenarbejde   (start. Hurtigst muligt)
Indrykket : 25-06-2017 Ansøgnings frist : 02-07-2017

Sjovt Sommerjob til den friske og imødekommende….
SOFT
Sommer-frugtboder i KBH, der sælger ærter, jordbær og kirsebær. I den anledning, søger jeg nogle friske personer til at sælge ved Nørreport, Bakken, Nyhavn og diverse. Søger en der kan starte snarest. Krav til ansøger: Du skal være:
Indrykket : 25-06-2017 Ansøgnings frist : 20-08-2017

Greentel søger en kundeservicemedarbejder
TELEKÆDEN A/S
Vi søger en smilende og energisk medarbejder til Greentel. Du skal være en del af vores kundeserviceteam, der servicerer kunder pr. telefon og mail for vores mobilselskab Greentel. Kunderne har brug for hjælp til at tjekke deres mobilsaldo, blive oprettet som kunder, ændre abonnement, regnings spørgsmål, opsætning af Internet og MMS på mobiltelefonen o.lign.
Indrykket : 25-06-2017 Ansøgnings frist : 29-06-2017

grill varm mad smørrebrød
industrigrillen
Afløser til grill kendskab til smørrebrød varm mad skal kunne arbejde dag aften week  mellem 11-20 start straks ring 24755755
Indrykket : 25-06-2017 Ansøgnings frist : 20-08-2017

Modebevist ferieafløser til Statement
Statement
Vi søger en modebevidst og servicemindet butiksassistent som ferieafløser på 15-37 timer pr. uge med mulighed for fastansættelse. Du bliver en del af butikkens faste team, og får rig mulighed for at sætte dit præg på et helt ny koncept. Arbejdsopgaverne består bl.a. i at tilbyde kompetent rådgivning til butikkens kunder og sørge for, at butikkens mange produkter med kvalitet og design i top kommer til deres ret på hylderne, samt vedligeholdelse af vores profiler på sociale medier.
Indrykket : 24-06-2017 Ansøgnings frist : 07-07-2017

Deltidssælger - eksempel 1
CIrcle K A/S
DESCRIPTION/RESPONSIBILITIES: Arbejdsdagen hos Circle K er travl, men vi tror også, at du vil finde den både sjov og inspirerende. Vi søger 2 engagerede sælgere der vil gøre en positiv forskel i dagligdagen, på en spændende og udfordrende arbejdsplads Vi søger venlige og hjælpsomme personer, som kan have flere bolde i luften på én gang og samtidig have fokus på de små detaljer. Hos os er ingen dage ens, og du vil få mange forskellige
Indrykket : 24-06-2017 Ansøgnings frist : 29-06-2017

Deltidssælger - 7-10 timer(med mulighed for flere timer over sommeren)
Circle K Danmark A/S
DESCRIPTION/RESPONSIBILITIES: Arbejdsdagen hos Circle K er travl, men vi tror også, at du vil finde den både sjov og inspirerende. Vi søger venlige og hjælpsomme personer, som kan have flere bolde i luften på én gang og samtidig have fokus på de små detaljer. Hos os er ingen dage ens, og du vil få mange forskellige
Indrykket : 24-06-2017 Ansøgnings frist : 08-07-2017

Salgs-, pakkeri- og logistikchef søges til økologisk & bæredygtig fabrik med base i Roskilde.
Gris Lam & Co
Arbejdstid: Fuldtid. Fortrinsvis i tidsrummet fra mandag til fredag 7.00 - 15.00  Vi er en lille virksomhed med stor fokus på kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd. Da vi er så heldige at vækste, søger vi en dygtig ny kollega, som har lyst til at være en del af udviklingen. Vi tilbyde en spændende og alsidig arbejdsplads med et godt sammenhold og stabile arbejdsforhold. Vi har pensionsordning, sundhedsforsikring og giver en løn, som afspejler din erfaring og kunnen.
Indrykket : 24-06-2017 Ansøgnings frist : 29-06-2017

Er du vores nye (Key) Account Manager? Salgstalentet til salg af Google AdWords.
ADDVENTURE MEDIA ApS
Har du… ..løbet et maraton – for sjov? ..debatteret med Mensa’s Direktør – og fået ham til at fremstå uintelligent? ..besteget Mount Everest 2 gange – med bind for øjnene? ..løst Rubik’s Kube på 10 sekunder – med hænderne på ryggen? ..og var det i virkeligheden dig der opfandt Google’s søgemaskine-algoritme? Eller er du måske interesseret i, at tjene mere i løn end alle andre kollegaer i branchen. Ja? Så læs videre…   Går du med en gemt sælger i dig?
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 30-06-2017