Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Butiksassistent søges
Danish Souvenir Store
Vi søger en butiksassistent til vores spritnye souvenir butik i Hillerød.​Butikken er beliggende lige ved Frederiksborg Slot. Vi forventer derfor at få besøg af en masse udenlandske kunder, og derfor er det et krav, at du mestrer det engelske sprog og gerne også tysk og fransk.​Jobbet består i:​- ekspedere kunder​- rengøring af butikken​- kasseopgørelse​- ad hoc opgaver​Vi søger både deltids- og fuldtidssælgere.
Indrykket : 15-05-2017 Ansøgnings frist : 31-10-2017

Fashion Ekspert / Salgsassistance på 8 timer
Zizzi Amagerbrogade
Er du ekspert indenfor fashion og kundeservice? Trives du i et engageret, resultatorienteret og kreativt miljø i en international kæder i rivende udvikling ? Så er jobbet som assistance hos Zizzi Amagerbrogade måske noget for dig. Stillingen er på 0-8 timer pr. uge. Din stilling Rollen som assistance i Zizzi er bred og alsidig. Du vil sammen med butikkens team du bidrage til at udnytte butikkens potentiale igennem et højt niveau på salg og service.
Indrykket : 29-04-2017 Ansøgnings frist : 08-05-2017

Fashion Ekspert / Salgsassistent
Zizzi Amagerbrogade
Er du ekspert indenfor fashion og kundeservice? Trives du i et engageret, resultatorienteret og kreativt miljø i en international kæder i rivende udvikling ? Så er jobbet som salgsassistent hos Zizzi Amagerbrogade måske noget for dig. Din Dagligdag Rollen som salgsassistent i Zizzi er bred og alsidig. Din hverdag vil foregår i tæt sparring med din butikschef hvor du bidrager til at udnytte butikkens potentiale igennem et højt niveau på salg, service via butikkens visuelle udtryk og sociale medier.
Indrykket : 29-04-2017 Ansøgnings frist : 08-05-2017

Fashion Ekspert / Salgsassistent på 30 timer
Zizzi Lyngby
Er du ekspert indenfor fashion og kundeservice? Trives du i et engageret, resultatorienteret og kreativt miljø i en international kæder i rivende udvikling ? Så er jobbet som salgsassistent hos Zizzi Lyngby måske noget for dig. Din Dagligdag Rollen som salgsassistent i Zizzi er bred og alsidig. Din hverdag vil foregår i tæt sparring med din butikschef hvor du bidrager til at udnytte butikkens potentiale igennem et højt niveau på salg, service via butikkens visuelle udtryk og sociale medier.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 07-05-2017

Salgsassistent til fotobutik i Hørsholm
Hørsholm Foto ApS
Kan du lide at sælge, yde god kundeservice og ønsker et job med ansvar og selvstændighed?
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 19-05-2017

Salgsleder
Lidl Danmark K/S
Salgsleder - Kolding Vil du arbejde på en dynamisk arbejdsplads med gode kollegaer, højt humør og fart over feltet? Elsker du masser af daglige udfordringer, og har du lyst til at tage ansvar? Vil du være med til at gøre en positiv forskel for vores kunder ved at give dem en fantastisk indkøbsoplevelse? Så er du havnet det helt rigtige sted! Hos os bliver du en del af en stærk medarbejderkultur og et fællesskab, hvor alle tager ansvar og gør hinanden bedre.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017

Salgsleder
Lidl Danmark K/S
Salgsleder - 30 timer om ugen - Varde Vil du arbejde på en dynamisk arbejdsplads med gode kollegaer, højt humør og fart over feltet? Elsker du masser af daglige udfordringer, og har du lyst til at tage ansvar? Vil du være med til at gøre en positiv forskel for vores kunder ved at give dem en fantastisk indkøbsoplevelse? Så er du havnet det helt rigtige sted! Hos os bliver du en del af en stærk medarbejderkultur og et fællesskab, hvor alle tager ansvar og gør hinanden bedre.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

Butiksassistent
Lidl Danmark
Butiksassistent - Morgen - Ringkøbing I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017

Butiksassistent
Lidl Danmark
Butiksassistent - Ferieafløser - Ringkøbing I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017

Butiksassistent
Lidl Danmark
Butiksassistent - Ringkøbing I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017