Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Butiksmedhjælper
Havecentret
Vi søger en butikmedhjælper til Havecentret med opstart omkring 1. april. frem til 31. august (med mulighed for forlængelse)Du skal gerne have erfaring med at binde buketter og lave sammenplantning - Desuden vil det være en fordel med kendskab til udendørs planter.Som person er du: Kundeminded og smilende Kan arbejde selvstændigt Har "grønne fingre"Arbejdstiden er fordelt således: Lige uger: mandag fra 9 - 17.30, lør- og søndag fra 9 - 15.30 Ulige uger: tors- og fredag fra 9.00 - 17.30 Vi indkalder løbende til samtale og venter gerne på den rette person.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017

Medarbejder søges til Vinspecialisten Lemvig
Vinspecialisten Lemvig
Er du interesseret i vin og delikatesser, så kan vi tilbyde dig et spændende deltidsjob på nogle få timer om ugen. Du får tilbudt flere arbejdstimer i ferieperioder og omkring højtider.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 17-03-2017

Butiksassistent til Louis Nielsen Nykøbing Falster ApS
LOUIS NIELSEN A/S
Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor endnu en kundeglad og serviceminded Salgsassistent til vores butik i Nykøbing Falster.Som Salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser. Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for, at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 13-03-2017

Dygtig isenkræmmer med speciale i værktøj og elværktøj søges til Fog Helsinge
Johannes Fog A/S
Johannes Fog er en virksomhed, som beskæftiger sig med salg af værktøj, beslag og byggematerialer til både professionelle håndværkere og private. Vi sætter en stor ære i at kunne betjene vores kunder på et højt fagligt niveau og i at kunne tilbyde vores kunder et meget bredt sortiment af varer. Vi ønsker at være vores professionelle kunders foretrukne indkøbspartner både hvad angår byggematerialer og isenkram. Vi har ry for at yde en faglig og professionel rådgivning.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 30-03-2017

Butiksassistent
Lidl Danmark
Butiksassistent - 25 timer om ugen - Hobro I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 22-03-2017

Butiksassistent
Lidl Danmark
Butiksassistent - 30 timer om ugen - Århus City Vest I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 22-03-2017

Butiksassistent
Lidl Danmark
Butiksassistent - 12 timer om ugen - Århus City Vest I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 30-03-2017

Vi søger nye ambassadører
RelationMedia A/S
Vi søger medarbejdere i og omkring Hjørring og Frederikshavn
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 24-04-2017

Salgsleder
Lidl Danmark K/S
Salgsleder - 37 timer om ugen - Hjørring I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Som salgsleder har du en vigtig rolle i butikken. Du bliver en del af lederteamet og er medansvarlig for den daglige drift.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 22-03-2017

Ekspedient
Frederiksværk Røgeri I/S
Sommeren står for døren. Derfor søger vi ekstra sommerhjælp.Stillingen vil passer rigtig godt til studerende, som mangler et sommerjobErfaring er en fordel, men ikke et krav.Arbejdstiden ligger primært hver fredag eftermiddag samt hver 2. lørdag og søndag-Der vil komme flere timer, i form af afløsning og tilkaldevagter.Tiltrædelse efter aftale. Dine opgaver bliver: Kundebetjening i butikken. opfyldning af varer diverse rengøring Andet forefaldende arbejde 
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 19-03-2017