Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kassemedarbejder
Kig Ind Kiosken
Kig Ind kiosken søger ny kassemedarbejder til en del aftensvagter snarest muligt. Er du fleksible, ansvarsbevidst og søger du et fast studie job, deltids job eller søger du nye udfordringer, vil vi gerne høre fra dig. Du kan sende os en mail og skriv lidt om dig selv, så hører du fra os snarest muligt. Erfaring fra lignende job en fordel, men ingen betingelse. Antal timer:  ca. 20 timer om ugen eller efter aftale. Løn efter aftale.
Indrykket : 26-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Nattevagt Sælger
CIRCLE K DANMARK A/S
DESCRIPTION/RESPONSIBILITIES: Vi har ændret vores navn fra Statoil til Circle K, og det er kun begyndelsen. Fra begyndelsen af maj måned i år vil tankstationer med navnet Statoil i Skandinavien skifte navn til Circle K, en efter en. Ændringen af navnet i Danmark vil tage omkring et år. Læs mere om vores navneændring her og møde nogle af os på Circle KArbejdsdagen hos Circle K er travl, men vi tror også, at du vil finde den både sjov og inspirerende.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Butiksmedarbejdere/ Ekspedienter til konditori/bager
Conditoriet
Ekspedienter søges til bager/konditori i Roskilde. Studiejob/deltidsjob 10 - 20 timer/ugen.Jobbet består i ekspedition af kunder herunder at smøre sandwich, lave kaffe og juice samt lettere anretninger derudover vil der være rengøring, oprydning samt forberedelser til mad, når der ikke er kunder.  Arbejdstiden er fordelt på hverdage og weekend og i tidsrummet 7.00 -19. Fast weekends vagter sklerose påregner. Mulighed for tilkaldevagter.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017

Skrædder
NO8
Vi har travlt og søger hurtigst muligt en uddannet og erfaren skrædder, som kan udføre forandringer og tilpasninger af både herre- og dametøj. Løn efter kvalifikationer. Antal timer: Fuldtid Tiltrædelse: Hurtigst muligt Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Kenneth på tlf. 46 32 27 96. Send din ansøgning samt CV med billede til no8.roskilde@gmail.com att. Kenneth Fischer.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Salgsassistance 0-8 timer
Zizzi Haderslev
Er du ekspert indenfor fashion og kundeservice?Trives du i et engageret, resultatorienteret og kreativt miljø i en international kæder i rivende udvikling?Så er jobbet som assistance hos Zizzi Haderslev måske noget for dig.Din stillingRollen som assistance i Zizzi er bred og alsidig. Du vil sammen med butikkens team du bidrage til at udnytte butikkens potentiale igennem et højt niveau på salg og service.Din Profil
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Butiksassistent til vores bageri
Olivers Bageri
Olivers Bakery søger en fultidsmedarbejder til vores bageri i Herlev og vores bageri i Søborg.( 1 medarbejder i hver butik)Er du morgenfrisk, samt indstillet på at arbejde morgen og eftermiddags vagter, samt hver anden weekend.Let til smil, og god til yde en god service over for vores kunder.Så er det helt sikkert dig vi lige står og mangler i vores team.Vi lægger stor vægt på god service, og at vores kunder altid får den bedste oplevelse i vores butikker.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Deltidssælger - 20 Timer ugenlig
Circle K A/S
DESCRIPTION/RESPONSIBILITIES: Vi har ændret vores navn fra Statoil til Circle K, og det er kun begyndelsen. Fra begyndelsen af maj måned i år vil tankstationer med navnet Statoil i Skandinavien skifte navn til Circle K, en efter en. Ændringen af navnet i Danmark vil tage omkring et år. Læs mere om vores navneændring her og møde nogle af os på Circle K Arbejdsdagen hos Circle K er travl, men vi tror også, at du vil finde den både sjov og inspirerende.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 22-04-2017

Salgsassistent- Detailhandel
Sit'n Sleep med Møbeloutlet
Forstår du at sætte kunden i centrum og yde den bedste service?  Vi søger en salgsassistent med stort engagement, som i samarbejde med butikkens øvrige personale kan tage ansvar og løse de opgaver, der er i forbindelse med den daglige drift.  Vi skal bruge en dygtig sælger med masser af positiv energi og som samtidig forstår vigtigheden af, at have fokus på kvaliteten af altid at yde den bedste rådgivning og service til vore kunder.  BAGGRUND OG KOMPETENCER:  Vi forventer at du er uddannet i en butik eller har længere tids erfaring fra detail salg, samt er fortrolig
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 26-04-2017

Sælger søges til Thisted
FINN TOFT & PER HØGH ApS
Bang & Olufsen i Thisted søger en Sælger/Montør Bang & Olufsen i Thisted er en rendyrket Bang & Olufsen forretning indrettet som et inspirerende ”galleri”, hvor du til enhver tid kan opleve Bang & Olufsens produkter samlet på et sted præsenteret af Bang & Olufsen specialister, der indlever sig i Bang & Olufsens kvalitetsværdier med det mål at sikre kunden den bedste oplevelse af Bang & Olufsens verden af produkter.  
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Butiksmedhjælper - ungarbejder
Lidl Danmark K/S
Ungarbejder - 8 timer om ugen - Svendborg I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Som ungarbejder hos os, skal du først og fremmest hjælpe dine kolleger, så butikken altid er en god oplevelse for vores kunder.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017