Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
SALGSASSISTENT STOF2000 ÅRHUS
Stof 2000 Aarhus
Vi søger en engageret og dygtig salgsassistent, til en 37 timers stilling pr. uge. Som salgsassistent i STOF 2000 vil dine primære arbejdsopgaver være salg af butikkens produkter og vejledning af butikkens kunder. Din arbejdsdag vil blive travl, målrettet og foregå i et kreativt miljø med kollegaer der har en stor faglig ekspertise omkring metervarer, symaskiner m.m.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

SALGSASSISTENT STOF2000 LYNGBY
Stof 2000
  Vi søger en engageret og dygtig salgsassistent, til en 30 timers stilling pr. uge. Som salgsassistent i STOF 2000 vil dine primære arbejdsopgaver være salg af butikkens produkter og vejledning af butikkens kunder. Din arbejdsdag vil blive travl, målrettet og foregå i et kreativt miljø med kollegaer der har en stor faglig ekspertise omkring metervarer, symaskiner m.m.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Butiksassistent
Aaskov Modetøj A/S
DYGTIG EKSPEDIENT SØGES til vores butik i Sønderborg. VI HAR TRAVLT... Er du en god sælger med nogle års butikserfaring, og kan du give kunderne god service og vejledning, så har vi jobbet til dig. Du må gerne være brancheuddannet eller have kendskab til lignende butiksarbejde. Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima, og i at have gode medarbejdere. Fuldtidsarbejde eller evt. deltidsarbejde efter ønske. Løn efter kvalifikationer.  
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 18-09-2017

Louis Nielsen Hillerød søger salgsassistent
LOUIS NIELSEN A/S
Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor endnu en kundeglad og serviceminded Salgsassistent til vores butik i Hillerød. Stillingen er på 30-37 timer om ugen. Som Salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

PizzaPizza i Nørregade
Pizza Pizza I/S Rosengårdscentret
Vi søger 2 ekspedienter til vores afdeling i Odense centrum.   PizzaPizza i Nørregade søger 2 kompentente og dygtige ekspedienter.   Arbejderstiderne ligger både i hverdagene og weekender i tidsrummene 12-20. Aftales nærmere.   Erfaring en fordel, men ikke et must. Vi står selv for oplæring.   BEMÆRK! pga. travlhed ønsker vi kun henvendelser via mail. Telefon og personlige fremmøder vil på forhånd blive afvist.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 25-08-2017

Blæksprutte søges hurtigst muligt til butik i gågaden
AKTIVPERSONALE A/S
Vi søger hurtigst muligt for kunde i Thisted Kommune, en "blæksprutte" som kan hjælpe til med alt forefaldende arbejde i butikken. Vi søger en stabil og servicemindede - også når der er travlt. Vi forventer du er smilende og kan have mange bolde i luften. Endvidere er det vigtigt, at kunne arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt.  Arbejdstid: 25 - 30 timer pr. uge. Det er et længevarende vikariat.  Vi forventer: - At du er mødestabil - At du er fleksibel - At du kan fremvise straffeattest
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 28-08-2017

Fuldtidssælger
Circle K Servicecenter
DESCRIPTION/RESPONSIBILITIES: * Arbejdsdagen hos Circle K er travl, men vi tror også, at du vil finde den både sjov og inspirerende. * Vi søger venlige og hjælpsomme personer, som kan have flere bolde i luften på én gang og samtidig have fokus på de små detaljer. Hos os er ingen dage ens, og du vil få mange forskellige arbejdsopgaver lige fra kundepleje * og klargøring af mad til bestilling af produkter og opfyldning på hylder.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 30-08-2017

Butiksassistent
Aaskov Modetøj A/S
DYGTIG EKSPEDIENT SØGES til vores butik i Viborg. VI HAR TRAVLT... Er du en god sælger med nogle års butikserfaring, og kan du give kunderne god service og vejledning, så har vi jobbet til dig. Du må gerne være brancheuddannet eller have kendskab til lignende butiksarbejde. Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima, og i at have gode medarbejdere. Fuldtidsarbejde eller evt. deltidsarbejde efter ønske. Løn efter kvalifikationer.  
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 17-09-2017

Nattevagt 32 timer om ugen i gennemsnit søges
Circle K Danmark A/S
Nattevagt 32 timer om ugen i gennemsnit søges. Vi søger en venlig, fleksibel og hjælpsom nattemedarbejder til at passe på vores fine butik samt yde en fantastisk service til vores kunder om natten. Hos os er ingen dage ens, og du skal være indstillet på at have flere bolde i luften og samtidigt kunne yde en service ud over det forventede. Vi søger en person med høje standarder og derfor skal du være indstillet på både rengøring, opfyldning og selvfølgelig kundebetjening i verdensklasse. Jobbet indgår i en rotationsordning, og man skal påregne arbejde enten jul eller nytår.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Flashfotovideo.dk søger butiksekspedient – MED Foto-studieerfaring
Flashfotovideo v/Flemming Jensen
Vi udvider butik såvel som personale. Det går forrygende og vi søger derfor mere personale, som skal kunne trives i en til tider travl verden og have godt med på mod og godt humør. Dvs. en eller flere personer – gerne fuld tid - eller evt. på turnus – skift til dækning af fuld tid eller samlet set mere til meget varierende opgaver. Der skal ekspederes i butikken, lægges varer på hjemmesiden – webshoppen, lagerfunktioner som pakning, modtagelse af varer, rengøring – oprydning, produktion af annoncer – typisk i photoshop el lign, billede- og videoproduktion til siden.
Indrykket : 17-08-2017 Ansøgnings frist : 21-09-2017