Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kopi af Butiksmedhjælper
Let Køb v/Torben Andersen
Søger en MEGET serviceminded og smilendene butiksmedarbejder til købmandsbutik med tips/lotto i Århus C/Viby   Primært aften/weekend arbejde  ca 8-10 timer ugentlig(flere timer kan tilbydes)   (morgen/formmiddag kan også tilbydes til rette person)   Ekspedition, opfyldning/pakning af varer, rengøring   Erfaring en klar fordel   Skriv om du søger aften/weekend ell morgenarbejde   (start. Hurtigst muligt)
Indrykket : 25-06-2017 Ansøgnings frist : 02-07-2017

Sjovt Sommerjob til den friske og imødekommende….
SOFT
Sommer-frugtboder i KBH, der sælger ærter, jordbær og kirsebær. I den anledning, søger jeg nogle friske personer til at sælge ved Nørreport, Bakken, Nyhavn og diverse. Søger en der kan starte snarest. Krav til ansøger: Du skal være:
Indrykket : 25-06-2017 Ansøgnings frist : 20-08-2017

Modebevist ferieafløser til Statement
Statement
Vi søger en modebevidst og servicemindet butiksassistent som ferieafløser på 15-37 timer pr. uge med mulighed for fastansættelse. Du bliver en del af butikkens faste team, og får rig mulighed for at sætte dit præg på et helt ny koncept. Arbejdsopgaverne består bl.a. i at tilbyde kompetent rådgivning til butikkens kunder og sørge for, at butikkens mange produkter med kvalitet og design i top kommer til deres ret på hylderne, samt vedligeholdelse af vores profiler på sociale medier.
Indrykket : 24-06-2017 Ansøgnings frist : 07-07-2017

Deltidssælger - eksempel 1
CIrcle K A/S
DESCRIPTION/RESPONSIBILITIES: Arbejdsdagen hos Circle K er travl, men vi tror også, at du vil finde den både sjov og inspirerende. Vi søger 2 engagerede sælgere der vil gøre en positiv forskel i dagligdagen, på en spændende og udfordrende arbejdsplads Vi søger venlige og hjælpsomme personer, som kan have flere bolde i luften på én gang og samtidig have fokus på de små detaljer. Hos os er ingen dage ens, og du vil få mange forskellige
Indrykket : 24-06-2017 Ansøgnings frist : 29-06-2017

Deltidssælger - 7-10 timer(med mulighed for flere timer over sommeren)
Circle K Danmark A/S
DESCRIPTION/RESPONSIBILITIES: Arbejdsdagen hos Circle K er travl, men vi tror også, at du vil finde den både sjov og inspirerende. Vi søger venlige og hjælpsomme personer, som kan have flere bolde i luften på én gang og samtidig have fokus på de små detaljer. Hos os er ingen dage ens, og du vil få mange forskellige
Indrykket : 24-06-2017 Ansøgnings frist : 08-07-2017

1 dame/mand
Bager-Riget, GL. LANDEVEJS BAGERI V/NIELS HENRIK LAURSEN
Vi søger en ansvarlig og rutineret 1 dame/mand, som kan indgå i vores team ved Bager-riget herning. du skal i samarbejde med vores nuværende 1 dame styre butikken (vagtplaner, varer bestilling, kundepleje , personalepleje, åbne og lukke butikken. Du skal kunne møde fra kl 5,00 morgen og de dage hvor man lukker har du fri kl 19,00, du skal Arbejde hver anden weekend. vi forventer at du har butiks erfaring og er flexibel og udadvendt, vi er et dynamisk team som glæder os til at høre fra DIG.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 31-07-2017

Sales Assistants
FLSMIDTH & CO. A/S
Are you passionate about assisting Sales Managers around the world in selling multimillion cement projects? - And are you ready to use your coordination and interpersonal skills in a truly global environment? Then this is your opportunity to join one of the worlds' most experienced supplier of equipment to the cement industry Brief Description As our new Sales Assistant, you will contribute to spearheading cement plant products and projects.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-06-2017

Gardinsælger/ekspedient søges til gardinforretning i Viby J.
DISCOUNT GARDINER AARHUS ApS
Discount Gardiner søger en gardinsælger med start snarest muligt. Forretningen har det mål at være leveringsdygtig i billige gardiner, rullegardiner, plissegardiner, lamelgardiner, persienner og som det lidt nye træpersienner. Vi søger en ny medarbejder som gerne har erfaring med gardiner/erfaring med at arbejde med tekstiler og som vil kunne give vores kunder en god service når de skal købe deres nye gardiner hos os. Har du en uddannelse inden for gardinbranchen vil det være perfekt men har du en anden uddannelse, hvor du har et solidt kendskab til tekstiler er du også velkommen til at sende
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Butiksmedhjælper - Frederiks v. Karup
Byens Kagemand I/S
Bygens kagemand i Frederiks søger snarest en morgenfrisk butiksmedhjælper ca. 30 timer om ugen. Hvis du er nyuddannet og skal bruge et par år til at tjene nogle penge og bor i Frederiks eller omegn, er du især velkommen til at søge.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

STUDIEJOB - DESIGNMØBLER
Ingvard Christensen A/S
STUDIEJOB - DESIGNMØBLER INGVARD CHRISTENSEN i Lyngby søger to salgsassistenter med tiltrædelse hurtigst muligt. Som salgsassistent vil du beskæftige dig med salg af designmøbler samt få kendskab til alle processer i det inspirerende og anderledes møbelhus i den gamle biograf i Lyngby.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 18-08-2017