Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Grilmedarbejder til Åbyhøjs bedste Pizzaria og Grill house
Pepitos
Grilmedarbejdere søges til hurtig tiltrædelse.  Vi har heldigvis rigtigt travlt i øjeblikket, derfor søger vi lige nu en grilmedabejder. Det er ikke et krav at du er uddannet indenfor faget, men en fordel hvis du har erfaring med lignende arbejde.  Du vil blive del af en fantastisk restaurant, hvor der er højt til loftet og god energi.  For at blive vores næste medarbejder, er det vigtigst, at du kommer med den rette indstilling, en portion god energi og en appetit for at lære og udvikle dig selv. 
Indrykket : 10-10-2017 Ansøgnings frist : 08-11-2017

Salgsassistent deltid/fuldtid søges
Ønskebørn
Til vores butik i Frederikssund søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.   Som salgsassistent er den primære opgave, at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt at du er åben og imødekommende, videre skal vi sammen sikre os at vores kunder får den bedste service og rådgivning.   Vi tilbyder:
Indrykket : 20-09-2017 Ansøgnings frist : 16-10-2018

Deltidssælger 5-10 timer om ugen i Tappernøje
Circle K A/S
Vi har ændret vores navn fra Statoil til Circle K, og det er kun begyndelsen. Fra begyndelsen af maj 2016 i vil tankstationer med navnet Statoil i Skandinavien skifte navn til Circle K, en efter en. Ændringen af navnet i Danmark vil tage omkring et år. Læs mere om vores navneændring her og møde nogle af os på Circle K Arbejdsdagen hos Circle K er travl, men vi tror også, at du vil finde den både sjov og inspirerende.
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 18-11-2017

Deltidssælger ca. 8 t/uge, aften/weekend 1
Circle K Servicecenter
BESKRIVELSE / ansvar:* Arbejdsdagen hos Circle K er travl, men vi tror også, at du vil finde den både sjov og inspirerende.* Vi søger venlige og hjælpsomme personer, som kan have flere bolde i luften på én gang og samtidig have fokus på de små detaljer. Hos os er ingen dage ens, og du vil få mange forskellige
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 18-11-2017

Studiejob - Møbelsælger til My Home møbler i Aarhus
My Home Århus
  Vi har forrygende travlt i vores butikker, og vi søger derfor en deltidssælger, som vil være en del af vores professionelle arbejdsmiljø.   Som sælger hos My Home Møbler kan du forvente en travl hverdag med mange gøremål, bl.a.:   
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017

Butiksassistent
KonditorBager Ballerup (detailbutik)
Vi søger en butiksmedarbejder på 32 timer ugentligt i KonditorBager Ballerup, med arbejde alle hverdage + en lørdag hver anden weekend. Du skal være selvstændig, ansvarlig, smilende og samarbejdsvillig. Vi kan tilbyde dig ordnede forhold, samt et godt arbejdsklima.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 25-10-2017

Engageret og servicemindet salgsassistent til Maxi Zoo i Holstebro
Maxi Zoo
Jobbet: Teamet består i dag af en butikschef samt 5 salgsassistenter. Du vil indgå som en vigtig del af teamet, og du vil fra første dag af få masser af spændende opgaver. Du vil blive tilbudt en alsidig hverdag, som spænder lige fra rådgivning og betjening af butikkens mange kunder til varebestilling, vareopfyldning og rengøring. Du vil hurtigt få dine egne ansvarsområder og blive involveret i butikkens forskellige aktiviteter og salgsfremmende indsatser.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 12-11-2017

Butiksassistent til repfone på Kronen i Vanløse
Smart Rep
Vi søger 2 butikssassistenter til vores nye butik på Kronen i Vanløse, der er udadvendt, serviceminded og smilende. 1 på 37 timer og en på 20 timer.   Ansættelse: Hurtigst muligt efter aftale Ansøgning: Kontakt os hurtigst muligt, da ansøgninger/henvendelser behandles løbende.  Sadek, tlf. 81301426 eller email: sadek@repfone.dk for nærmere aftale.
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 14-12-2017

Fashion Ekspert - Salgsassistent
Zizzi Silkeborg
Er du ekspert indenfor fashion og kundeservice? Trives du i et engageret, resultatorienteret og kreativt miljø i en international kæde i rivende udvikling ? Så er jobbet som assistance hos Zizzi Silkeborg måske noget for dig. Stillingen er 20 timer om ugen. Din stilling
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 31-10-2017

Butiksassistent/Deltid
7-Eleven butik 21
Er du vores nyeste medlem i Team 7-eleven ?   Vi står netop nu og søger et nyt medlem til vores team i Gothersgade København K  .  jobbet vil primært være i aftentimerne og weekender. vi er et ungt team med en uformeld tone, som brænder for vores butik. Du skal stå for vi altid har tårnhøje standarter, både med kundeservice, men også butikkens udsene.
Indrykket : 19-10-2017 Ansøgnings frist : 26-10-2017