Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Marketing Operations Specialist
Falcon.io ApS
Do you want to ensure that our digital marketing efforts run with extreme precision & ease? Are you passionate about social media marketing and technology and want to join a high paced marketing team? Then this role is for you.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2017

Social Media Channel Manager for Oticon
OTICON A/S
Do you have experience managing and developing social media channels in an international setup? Do you have good communication skills and are you the first to know about new trends in social media? Then we may have an interesting career opportunity for you driving our social media channels in an international organisation! 
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 01-01-2018

Salgs- og marketingkonsulent
mySupply ApS
Vi søger en person, der kan styrke vores salgsteam og varetage salgs- og marketingopgaver samt bistå vores sælger og konsulenter med salget af vores produkter og ydelser. Opgaverne vil hovedsagelig bestå i følgende:
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 08-01-2018

Content Marketing Specialist søges til vækst-virksomhed
RAPTOR SERVICES A/S
Vi søger en Content Marketing Specialist. Raptor Services A/S er en velkonsolideret vækst-virksomhed med ambitioner om at blive endnu større og levere endnu bedre løsninger til e-handelsindustrien. Vi driver og udvikler en platform, der benyttes til at skabe en personaliseret og målrettet kommunikation mod kunder på tværs af kanaler. Vores løsninger benyttes globalt i en række forskellige brancher. Jobbet
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 22-12-2017

Google Adwords specialist
OnlinePlus ApS
Google Adwords specialist søges til OnlinePlus OnlinePlus har travlt og vækster med kunder i hele Danmark. Derfor søger vi en medarbejder til vores marketingafdeling. Du vil arbejde målrettet med Google Adwords for en lang række af vores nuværende og nye kunder. I samarbejde med dine kollegaer inden for marketing, er det vores opgave at skabe salg for vores kunder. Dette gør vi ved hjælp af en lang række online kanaler, hvor Google Adwords spiller en stor rolle for rigtig mange kunder. 
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 28-12-2017

Fortæl den gode historie om grønne løsninger, energiledelse, bygningsoptimering og IoT-devices med Artificial Intelligence.
ReMoni kontor
Du får brug for dine gode fortælleevner og du kommer til at løse en række forskellige opgaver inden for både kommunikation og marketing. Det kræver, at du er åben og fleksibel i din tilgang til opgaver, og ikke er bange for at bruge din nysgerrighed.Vi søger en skarp pen, som er systematisk og analytisk og som kan lide at arbejde med kommunikation, formidling og design. Du formår at tiltrække potentielle kunder, opbygge relationer og etablere tillid - samt styrke vores brand.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2018

Senior Global Customer Insights Manager in Commercial Planning
NOVO NORDISK A/S
MarketingDenmark - SøborgAre you passionate about analysing comprehensive patient and market data and translating those into concise insights? Can you convert knowledge into insights which impacts global brand strategy and tactics?
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 01-01-2018

Salgs og marketingkoordinator til EGN Belgien – med base i Svendborg
EGN Group A/S
Vil du være med til at drive salg og markedsføring i en international virksomhed i vækst? Har du solid kommerciel forståelse og erfaring med at koordinere salgs og marketingaktiviteter? Er du fleksibel, nysgerrig og villig til at lære nyt? Så er du måske vores kommende salgs- og marketingkoordinator i EGN Belgium, som er i rivende vækst. Siden 1992 har EGN (Executives’ Global Network) tilbudt skræddersyede netværksgrupper for ledere og specialister.
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 22-12-2017

Sales & Marketing Coordinator for EGN Belgium. Place of work: EGN headquarters in Svendborg
EGN Group A/S
Do you want to join an exciting business in growth? Do you have solid commercial understanding and experience in coordinating sales and marketing activities?
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 22-12-2017

Insights Manager – Barselsvikariat – 12 måneder
PROFIL REJSER A/S
Jobbet og opgaverneSom vores nye Insights Manager vil du indtage en central rolle i det digitale marketing-team. Du skal være analytisk stærk, have erfaring med digital kampagneoptimering samt SEO/SEM.Som Insights Manager bliver én af dine vigtigste opgaver ligeledes at formidle data og resultater på en letforståelig måde. Vi forventer derfor, at du er kommunikativt stærk samt har erfaring med præsentation af data.
Indrykket : 11-12-2017 Ansøgnings frist : 20-12-2017