Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
AM-Telemarketing søger 3 nye medarbejdere.
AM Telemarketing 2017 ApS
Har du lyst og mod på at arbejde i et ungt miljø, hvor vi satser på DIG. Så er det hos os du skal søge stillingen som salgskonsulent. Vi søger pt.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

Marketingskonsulenter
Telemarketingbureauet ApS
Vores samarbejdspartnere ønsker flere møder, så vi har 4 ledige stillinger i vores mødebookafdeling, hvor vi søger de absolut dygtigste mødebookere. Telemarketingbureauet i Svendborg søger dig, der kan lide at arbejde i et energisk miljø med masser af gode kollegaer. Telemarketingbureauet er et nyskabende bureau, der løser forskellige opgaver for mange forskellige samarbejdspartnere inden for opsøgende telemarketing.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

Marketingmedarbejder/ko-ordinator (fuldtid/deltid)
PRODUKTIV IT ApS
Til Produktiv IT ApS søger vi en selvstændig marketingkoordinator, som fra vores kontor skal arbejde med områder både indenfor intern og ekstern markedsføring. I det daglige betyder det en central i koordineringen mellem vores salgs-/servicekonsulenter og kunderne. Jobbet byder på udstrakt frihed, men også forventninger om stort engagement. Der er mange opgaver at tage fat på. Nye idéer skaber nye opgaver, og det er vigtigt, at vi er i stand til hurtigt at justere vores markedsføring afhængigt af, hvordan markedet udvikler sig.Ansvarsområderne omfatter bl.a.;
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 29-03-2017

Marketingmedarbejder
ZITCOM A/S
Med 80 medarbejdere og mere end 100.000 kunder er Zitcom A/S én af landets førende hosting- og cloudleverandører for små- og mellemstore virksomheder.Gennem vores brands, Wannafind, Curanet, Zitcom, Cloud.dk og ScanNet, henvender vi os til forskellige målgrupper med hver deres forudsætning for at købe vores løsninger. 
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Praktikant: Lyst til marketing og SoMe?
Cargo 2000 A/S
Har du lyst til at teste teorierne af i praksis og prøve kræfter med et spændende brand i et praktikophold, hvor du får masser af frihed og ansvar?Cargo 2000 A/S søger snarest muligt en marketingpraktikant med lyst til fængende tekster og masser af SoMe.Er du stærk på skrift på både dansk og engelsk? Ved du, hvad der får en tekst til at sælge – uanset om det er et blogindlæg, en Facebook-opdatering eller en pressemeddelelse? Og har du måske endda lyst til lidt foto og video?
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 14-04-2017

ONLINE MANAGER
Navo Group ApS
Brænder du for SEO & SEM? Og har du lyst til at være med til at udvikle på verdensplan? Så er det måske dig, vi leder efter!
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 21-05-2020

Erfaren BtB marketing profil på internationalt niveau
LINAK A/S
Erfaren BtB marketing profil på internationalt niveau   Corporate Marketingafdelingen søger en erfaren marketing profil med spidskompetence indenfor BtB. Din overordnede opgave bliver at skabe kundeorienteret markedskommunikation for divisionen DESKLINE®. Divisionen er den største i LINAK og beskæftiger sig med produktion af elektriske aktuatorer til højdejusterbare skriveborde. 
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

CRM/Digital Performance Manager
Customer Care
CRM / Digital Performance Manager   Department: Marketing   Reports to: Marketing Director  Location: Copenhagen, Denmark   Summary: A fantastic opportunity for a results-focused marketer to join our expanding Marketing team. Due to our rapid growth, we’re on the lookout for an experienced Digital Performance Manager with a love for numbers and a proven commercial acumen.
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 24-04-2017

Erfaren B2B marketingprofil på internationalt niveau
LINAK A/S
Erfaren B2B marketingprofil på internationalt niveau   Corporate Marketingafdelingen søger en erfaren marketingprofil med spidskompetence indenfor B2B. Din overordnede opgave bliver at skabe kundeorienteret markedskommunikation for divisionen DESKLINE®. Divisionen er den største i LINAK og beskæftiger sig med produktion af elektriske aktuatorer til højdejusterbare skriveborde.
Indrykket : 22-03-2017 Ansøgnings frist : 27-04-2017

Geoinfo søger Marketingmedarbejder med flair for grafisk layout
Geoinfo A/S
Har du lyst til et job i en af Danmarks bedste IT-arbejdspladser?Geoinfo søger Marketingmedarbejder med erfaring indenfor en bred vifte af marketing discipliner og med en god sans for grafiske virkemidler.Geoinfo er en mindre dansk IT-virksomhed med internationale relationer. Vi er dansk distributør for verdens ledende leverandør af geografiske informationssystemer, Esri.Geoinfo er af Great Place to Work kåret som Danmarks næstbedste mindre IT-arbejdsplads.
Indrykket : 21-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017