Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
LED sælger søges
ByEnergi ApS
Vi søger en dygtig fuldtidssælger til vores LED-belysningsvirksomhed med flair for salg.​Dine primæropgaver er at opbygge relationer til nye kunder samt udregne tilbud og vise prøver. Vi forventer, at du har erfaring med LED-belysning.Vores kontor ligger på Meldahlsgade på Vesterbro, men vi regner med at du meget af tiden er ude hos kunder.Det er nødvendigt at du har kørekort.Ansættelse hurtigst muligt.
Indrykket : 01-05-2017 Ansøgnings frist : 20-06-2017

Key Account Manager - Skanderborg N
Solina Denmark (SFK Food A/S)
Læs mere om stillingsopslaget her:  Key Account Manager - Solina Denmark Sådan ansøger du Ring til Lisbeth Lauridsen på telefon 86 76 00 28, hvis du ønsker yderligere oplysninger. Send din ansøgning og dit cv pr. e-mail i Word- eller PDF-format til trapez@trapezjob.dk. Mærk ansøgningen 2151. Læs eventuelt mere på www.solina-group.dk eller www.solina-retail.dk Vi behandler naturligvis din ansøgning fortroligt.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 12-05-2017

Sitel is hiring the brightest Swedish speaking Customer Service Advisor
SITEL DENMARK ApS
Are you a skilled and outgoing customer service advisor looking for the perfect opportunity? Can you provide excellent service and support? For Sitel’s office in Copenhagen, we are looking for customer service advisors who are fluent in Swedish and English to do support on the best products within treatment of diabetes on behalf of our client – a global company who is leading in the diabetes health care industry. You will have to deliver an exceptional support and service of the best diabetes health care products on the market over the phone or email to product users who call with questions
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

Salgsassistent
TMC Telemarketing ApS
Er du meget glad for at tale i telefon ? Vi søger 3 medarbejdere til mødebooking kun b2b.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

Svensktalende salgsassistent
TMC Telemarketing ApS
Svensk salgsassistent søges til TMC Telemarketing ApS Du er: - Selger - Utadvent - Kontaktskapende - Overbevisende i din framferd - Behagelig og smilende telefonstemme - Utholdende, målrettet og omhyggelig - God i svensk skrift og tale - Erfaren i bruk av PC - Kjenskap til norsk og dansk – men dette er ikke et krav - Kjenskap til engelsk og tysk - Evt nåværende eller tidligere salgsassistent i butikk Arbeidstid/ ferie: Man.-tors: 08:00 – 16:00 Fre: 08:00 – 14:00 - Vi har fri hver helg - vi har fri i sommerferien ( uke 28, 29, 30) - Vi har fri alle helligdager - Vi har fri mellom jul og
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

TMC TELEMARKETING – MØDEBOOKER
TMC Telemarketing ApS
Hos TMC Telemarketing er vi af den overbevisning, at tilfredsstillende samarbejde bunder i et professionelt samarbejde, hvor der skabes resultater til gavn og glæder for vores kunder. TMC Telemarketing sætter en ære i god kundepleje og skabe de helt rigtige resultater for vores kunder.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

Medarbejdere til call-center
EPINION
Epinion søger løbende dedikerede medarbejdere til vores call-center i Aarhus midtby. Er du udadvendt og god til at skabe kontakt til alle typer mennesker, så er jobbet måske noget for dig.   Jobbet indebærer: -  Fortrinsvis telefonisk kontakt, såvel med private som med virksomheder ? -  Fieldarbejde, hvis dette ønskes ? -  Research og bearbejdelse af data ?  Du:
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 14-05-2017

Målrettet salgskonsulent til Stor København
FERD.PIEROTH A/S
Er du en sulten sælger, der drømmer om at skabe din egen succes med et populært og stærkt koncept i ryggen?  Vil du have en selvstændig hverdag på farten, hvor du sælger kvalitetsvin til mange forskellige kunder og er en del af et professionelt team? Er du villig til at gå langt for at udvikle dit salgsdistrikt, og er du på udkig efter en stilling, der kan bane vejen for en solid salgskarriere?   
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 31-05-2017

Interviewer Hjørring
EPINION
Vil du være med til at gøre en forskel i dit lokalsamfund og er åben af natur, god til at kommunikere og ansvarsbevidst? Så er det måske dig vi står og mangler!I samarbejde med Nordjyllands Trafikselskab, gennemfører Epinion kundetilfredshedsundersøgelser i busserne for at sikre den høje kvalitet på busnettet.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 04-05-2017

Interviewer Løgstør/Fjerritslev
EPINION
Vil du være med til at gøre en forskel i dit lokalsamfund og er åben af natur, god til at kommunikere og ansvarsbevidst? Så er det måske dig vi står og mangler! I samarbejde med Nordjyllands Trafikselskab, gennemfører Epinion kundetilfredshedsundersøgelser i busserne for at sikre den høje kvalitet på busnettet.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 07-05-2017