Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vi søger salgskonsulenter til at arbejde i 8000 Århus C!
Online Telemarketing
Søger du et job, hvor der er massere af god stemning og højt til loftet? Vil du også være med til at afgøre hvor meget du kan få i løn? Så har vi det helt rigtige job til dig!
Indrykket : 21-09-2017 Ansøgnings frist : 23-10-2017

Telemarketing Assistent - til ledende Nordisk Headhunting Virksomhed
ARNVIND MANAGEMENT ApS
EXO ARNVIND søger en række telemarketing assistenter til vores kontor på Rådhuspladsen i København. Vi er Verdens Første Shared Economy Headhunting virksomhed,  og en ledende spiller på det Nordiske Headhunting marked.   Vi tilbyder 
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 16-12-2017

Kørende sælger til Danmarks største håndværkerportal
Håndværker.dk A/S
Håndværker.dk A/S tilbyder en spændende stilling på en dynamisk arbejdsplads på Islands Brygge, hvor kørende salg er kernen i jobbet.Om Håndværker.dk A/SHåndværker.dk A/S er en brugervenlig webservice, som har mere end 10 års erfaring med formidling af byggeopgaver.Håndværker.dk er en website, hvor forbrugeren kan finde den helt rigtige fagmand til at udføre deres opgave. JobbetJobbet består i at rådgive og sælge profil-pakker til firmaer inden for byggebranchen.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 14-12-2017

Salgschef, Key Account Manager til København/Sjælland
HR-Skyen
HR-Skyen er en odenseansk startup, der har markeret sig som en ledende leverandør af en ny generation e-rekrutteringsløsning, der bruges verden over. På blot et par år er HR-Skyen blevet den foretrukne partner for flere kommuner, multinationale selskaber og professionelle headhuntere.Bag succesen er et dedikeret team, der udvikler og leverer innovative løsninger og som tør drømme stort. Vil du være med?
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 26-11-2017

Salgstrainee der brænder for branchen….
db Møn A/S
Vi har travlt hos danbolig Møn og søger derfor en trainee, der ønsker at blive en del af en fantastisk organisation.     Vi er et ungt stærkt team på 4 ansatte, der har en god kemi og en glad stemning på kontoret. Vi er kvalitetsbevidste og resultatorienterede, hvor god kundeservice, seriøs rådgivning, loyalitet og troværdighed er en selvfølge. Butikken er en del af en organisation på 9 butikker, hvilket giver mange gode udviklingsmuligheder.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 24-11-2017

Salgskonsulent
Salgskonsulent – Salg af stærke udenlandske mærkevarerEr du vores nye konsulent for Jylland og Fyn?
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 06-11-2017

Sales Engineer til det Danske Marked
Nord-Lock ApS
Nord-Lock Group er specialiseret i innovative og sikre bolt løsninger. Vores teknologier inkluderer Nord-Lock kilelåsningsskiver, Superbolt mekanisk tensioning system, Boltight hydraulisk tensioning system samt led pindbolte fra Expander System. Nord-Lock Group har mere end 25 datterselskaber rundt om i verden. Disse datterselskaber sammen med et verdensomspændende distributions netværk af salgs partnere og autoriserede forhandlere, gør os reelt globale. Nord-Lock Group havde i 2016 en omsætning på 927 mill.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 31-10-2017

Ved TM Fabrikken, Herning søger vi erfaren sælger til opsøgende BtB salg
TM FABRIKKEN ApS
I øjeblikket søger vi en ny kollega til vores B2B salgsafdeling, hvor der skal varetages direkte salg af telefoni for et vel – og anerkendt selskab i branchen.Vi arbejder professionelt, vores oplæring er grundig og vores løbende uddannelse og coaching giver vores medarbejdere de bedste forudsætninger for at opnå succes i salget. Derfor giver vi dig naturligvis også det nødvendige produktkendskab, til at kunne sælge og servicere på bedst mulig vis.Dine kvaliteter:
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 15-12-2017

Intern sælger
Scan-Plast
Trives du i et selvstændigt og dynamisk miljø med fokus på resultater? Er du imødekommende, servicemindet og detaljeorienteret? Så har vi jobbet til dig. Scan-Plast er en international virksomhed, der udvikler og markedsfører produkter i fremtidens materialer, komposit. Vi fører et stort og varieret program lige fra tanke og siloer til toiletbygninger og staldinventar. Vi henvender os derfor til mange forskellige brancher og kundegrupper.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017

Salgsassistent
Scan-Plast
Har du flair for god kundeservice og salg? Er du imødekommende, servicemindet og detaljeorienteret? Så har vi jobbet til dig. Scan-Plast er en international virksomhed, der udvikler og markedsfører produkter i fremtidens materialer, komposit. Vi fører et stort og varieret program lige fra tanke og siloer til toiletbygninger og staldinventar. Vi henvender os derfor til mange forskellige brancher og kundegrupper.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017