Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kundeansvarlig med klinisk baggrund
VISIKON ApS
Vil du hjælpe os med at skabe en lidt bedre verden? Visikon søger en udadvendt og passioneret person med klinisk baggrund fra hospitalsverdenen, der vil være med til at udbrede vores digitale løsning til patientuddannelse på hospitaler i Danmark og resten af Skandinavien. Du bilver en del af en unik start-up virksomhed, der forbinder teknologi, sundhedsfaglig viden og kreativ visuel kommunikation til at skabe nye løsninger, der forandrer sundhedsvæsenets møde med borgerne.
Indrykket : 26-03-2017 Ansøgnings frist : 03-04-2017

DanaWeb søger salgsprofiler med hunter-gen
DANAWEB A/S
Vil du være med til at videreudvikle Danmarks største og mest succesfulde webbureau? Danmarks største webbureau søger dygtige salgskonsulenter, der har lyst til at arbejde i et ungt og sjovt miljø, hvor salget er i højsædet. Jobbet går ud på at booke og afholde møder med mindre og mellemstore virksomheder om deres hjemmeside og online markedsføring. Et marked, der har været i konstant vækst i over 10 år, og stadig udvikler sig.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 02-05-2017

Vi søger Danmarks bedste Telesælgere til salg af Legetøj.
LEGEBØRSEN ApS
Sælgere til Telemarketing til omgående ansættelse hos Legebørsen  ApS Legebørsen ApS en mindre salgs virksomhed i legetøjs/ møbelbranchen, der gennem de sidste 14 år har serviceret virksomheder samt offentlige institutioner i Danmark, med alt indenfor kontormøbler udemøblement samt legetøj af høj kvalitet.Til vores salgsafdeling i Dragør i København, søger vi nu engagerede og STABILE tele-sælgere. Vi forventer -Du er mødestabil og engageret i dine opgaver. -Du har gå-på mod og gerne utålmodig.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 16-04-2017

Sælger søges – Garantiløn 22.000 kr.
TELEWORKS A/S
Her er jobbet for dig med hang til at tjene gode penge og med mange muligheder for at gøre karriere inden for salgsbranchen!Mangler du et job hvor du hver morgen møder op på din arbejdsplads til lækker morgenmad og brunch hver fredag og til synet af friske unge og glade mennesker med høje ambitioner?Og sætter du pris på stort socialt liv, fredagsbar, personalegoder, firmafester og arrangementer, stor frokostbuffet, frugtordning mv.?Står du og mangler et job med frihed og ansvar?Et job hvor du styrker din selvtillid og dine kommunikationsevner?
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 24-04-2017

Biludlejnings assistent.
RØNNE AUTOUDLEJNING APS
Har du lyst til at tale med kunder over disken og på telefonen, klargøre biler, transport frem og tilbage mellem by kontor og lufthavn, hjælpe med lettere kontor opgaver og hvad der i øvrigt opstår af opgaver i en travl virksomhed? Imødekommende kundekontakt og flair for salg er vigtige kvaliteter. At du kan mestre Dansk, Engelsk og måske Tysk vil også have stor betydning. At du har kørekort og trives med at have med biler at gøre er vigtigt og forståelse for computeren som værktøj er en selvfølge.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 01-04-2017

Salgsassistent
Telemarkebureauet ApS
Salgskonsulent søges til opsøgende salg. Vi har rigtig travlt, så vi starter lige pt. nye kollegaer op hver uge, men mangler stadig dig. Telemarketingbureauet i Svendborg søger dig, der kan lide at arbejde i et energisk miljø med masser af gode kollegaer. Telemarketingbureauet er et nyskabende bureau, der løser forskellige opgaver for mange forskellige samarbejdspartnere inden for opsøgende telemarketing.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Interviewer Hjørring - genopslag
EPINION
Vil du være med til at gøre en forskel i dit lokalsamfund og er åben af natur, god til at kommunikere og ansvarsbevidst? Så er det måske dig vi står og mangler!I samarbejde med Nordjyllands Trafikselskab, gennemfører Epinion kundetilfredshedsundersøgelser i busserne for at sikre den høje kvalitet på busnettet.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

Fritidsjob som demonstratør (byggebranchen)
RETAIL SUPPORT DENMARK ApS
Vi søger i følgende områder:Til demonstration af kvalitetsprodukter fra førende leverandører til danske byggemarkeder søger vi nu flere nye kolleger til vores demokorps i hele landet - mest SjællandEr du god til at tale med folk, og kan du lide at møde mange forskellige mennesker? Så har vi et godt fritidsjob, hvor du både kan udfolde dine talegaver samt salgsevner.Arbejdssted og opgaver:  Opgaverne ligger typisk i weekender og på helligdage mellem 10:00-15:00, og der er både tale om faste vagter og enkeltstående arrangementer.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Account manager
Salesmatch ApS
Virksomheden er et etableret digitalt marketingbureau i Aalborg, der med innovativeløsninger har præget det danske internet siden 2002.Vi er i rivende udvikling og søgerderfor nu flere dygtige og engagerede kolleger til at varetage vores mange kunder.Hvad kan du forvente?Som account manager hos os vil du komme til at arbejde med alt fra Danmarks førendebrands til mindre webshops. Med vores unikke koncepter skaber vi kvalitative emner tilvores kunders nyhedsbreve, callcenter eller onlinekundeklub.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 09-04-2017

Client Manager
Nielsen & Wadsbach
 Client Manager- central rolle med ansvar for større danske kunder Virksomheden
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017