Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Salgstrainee
Salg
Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne og succesfulde bilkoncern.     Drømmer du også om fede biler om natten? Så drømmer du om det samme som os!
Indrykket : 25-02-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017

Salgskonsulent til Grøn Fokus A/S
Administration
Vi har storeambitioner og en målrettet vækststrategi. Derfor søger vi en ny kollega tilvores salgsteam i Slagelse, som har lyst til at bidrage til at udfordre og gåforan i et marked, som vi ser masser af potentiale i.     Du bliver en del af vores team af salgskonsulenter, som pt. tæller4 engagererede og kompetente kollegerfordelt over hele landet.     Jobbet  Succeskriterierne for jobbet er at styrke og øge Grøn Fokus’ position imarkedet.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 23-03-2017

Account Manager
TEMP-TEAM A/S
Initiativrig og dynamisk Account Manager til voksende startup-virksomhed Ønsker du at kickstarte din karriere i en innovativ startup-virksomhed iværksat af to nytænkende McKinsey-profiler? Så er det måske dig, vi har brug for! LeadDesk fortsætter væksten i Danmark og søger nu en proaktiv og dygtig Account Manager til deres team. Du vil referere til Country Manager i Danmark i et tæt samarbejde og har derfor en fleksibel hverdag fyldt med egne beslutninger.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 17-03-2017

Kontaktkonsulenter til Call2day
Call2Day Copenhagen ApS
Nordens dygtigste team af kontaktkonsulenter søger kompetente kolleger til arbejdet med Pipeline Management i form af mødebooking, leadgenerering og markedsanalyse, for førende udbydere i segmenterne IT, HR, Consulting og Finans.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Kundeservicemedarbejder
Midttrafik
Medarbejder til Kundeservice Barselsvikariat 37 timer fra 1. maj 2017 Er du drevet af lysten til at give kunden den bedste service, og trives du i en hverdag, hvor personlig og telefonisk betjening er i højsædet - så er denne stilling noget for dig. Midttrafik søger en udadvendt og serviceminded medarbejder til vores Kundeservice afdeling på Kundecenteret.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Vi søger den modne mand/kvinde som elsker at tale med mennesker!
Wilke Markedsanalyse
Wilke søger dig, som elsker at tale med mennesker - til vores mange spændende projekter. Som en del Wilkes eksterne team, får du mulighed for, at være en del af et stærkt interviewerteam, der arbejder med at blive klogere på mennesker og deres holdninger. Vi tilbyder dig en spændende og fleksibel arbejdsplads, hvor vi i fællesskab planlægger de dage og tidsrum du skal arbejde i. Wilke A/S indsamler og analyserer data der omfatter opinionsundersøgelser, brugertilfredshedsundersøgelser og markedsanalyser.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 29-03-2017

Kundeserviceassistent søges til Servicecenter Syd, Vejen
AGRI-NORCOLD A/S
Vi søger en assistent til Kundeservicecenter SydEr du detaljeorienteret og har fokus på at få opgaven løst rigtigt, samtidig med at du kan sikre høj effektivitet i en til tider hektisk hverdag?Ved du at det vigtigste i dit arbejde er hele tiden at sikre, at vores kunder får den bedste kundeservice?Så er det måske dig vi søger som assistent til vores Kundeservicecenter Syd med arbejdssted i Vejen. Se mere på vores hjemmeside: www.agri-norcold.dk/DK/HR/Job.aspxVi ser frem til at modtage din ansøgning.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 14-03-2017

Indkøbskonsulent
Herning Kommune
Er du serviceorienteret, har flair for IT og erfaring med indkøb, er det dig, vi er på udkig efter. Vi søger en indkøbskonsulent, der kan rådgive og vejlede om indkøb og anvendelse af kommunens E-handelssystem. Desuden følge op på indkøbsaftaler og sikre, at disse bliver anvendt fuldt ud i Herning Kommune. Du vil blive det fjerde ben i et engageret og fagligt stærkt indkøbsteam, hvor fokus er på Contract Management. Det indebærer bl.a. et samlet overblik og styring af kontraktporteføljen samt at sikre professionelle og effektive indkøb via optimal brug af E-handelssystemet.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 22-03-2017

Salgskonsulent
Danpanel IVS
Svenska talande säljer sökt för kunden. En av våra kunder söker en skicklig svenska talande försäljare som har minst 2 års erfarenhet av telemarketing.Jobbet är att st sälja vackra och unika mynt och medaljer för Mynthusets stamkunder .Arbetet ligger i centrala Köpenhamn, inte långt från City Hall.
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Dansktalende sælger med erfaring indenfor salg til butikskæder
ACADEMIC WORK DENMARK A/S
Har du erfaring med salg til butikskæder? Er du en dygtig B2B sælger? Er du flydende på dansk både skriftligt og mundtligt? Føler du et stort ansvar for dine opgaver, og drives du af et selvstændigt ansvar for hele salgsprocessen? Så se her! Elekcig er en virksomhed i stærk vækst, og de søger derfor lige nu en dansktalende sælger til det danske marked. Gå ikke glip af denne chance. Søg i dag, da vi rekrutterer løbende!INFO
Indrykket : 23-02-2017 Ansøgnings frist : 23-03-2017