Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Elektriker
CJ Electric Aps
Da vores kunde- og ordregrundlag er stødt stigende, søger vi en serviceelektriker til fast og længerevarende ansættelse.Arbejdsopgaverne vil være serviceopgaver, ombygning, nybyggeri, erhverv, intelligente installationer og energioptimering. Vi forventer:·         Du er uddannet elektriker og har lyst til at være med til at skabe en moderne virksomhed.·         Du kan arbejde selvstændig, har overblik samt gå på mod - og være frisk på en udfordring.
Indrykket : 11-07-2017 Ansøgnings frist : 09-09-2017

Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Klinisk Diætist
DiætistHuset
Er du uddannet klinisk diætist og brænder du for at coache og motivere?   Om DiætistHuset
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Student med interesse for juridisk sagsbehandling
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø med fokus på juridisk sagsbehandling? Og vil du være med til at sikre, at borgere får et hurtigt og korrekt svar på deres sag?
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Leder søges til lille privat børnehave
Aagades Børnehave
Aagades Børnehave søger en nærværende og reflekterende leder pr. 1. december. Børnehaven er en gammel, varm og kærlig "dame", der rummer 42 glade børn, en lille og tæt personalegruppe samt en engageret forældregruppe og bestyrelse.   Hvem er vi Aagades Børnehave er en "åben plan" institution. Vi er ikke stueopdelt, så børnene kan frit færdes i alle rum. Børnene er opdelt i grupper efter alder, og det er også efter de grupper, at de pædagogiske aktiviteter planlægges. Vi ligger tæt på naturen og bruger den meget i vores dagligdag – også i blæst, regn og sne.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 22-09-2017

Vi søger en afdelingsleder
Vesthimmerlands Kommune
Familieafdelingen Nord Brænder du for arbejdet med udsatte børn / unge?Kan du lide forandringsprocesser?Kan du sætte mål og retning?Så er du måske vores nye afdelingsleder. Din profil Vi forestiller os, at duhar en faglig relevant uddannelse (fx socialrådgiver)har ledelseserfaring og kan sætte mål og retning for Familieafdelingens virke.kan skabe overblik og hurtigt tilegne dig ny videnvægter teamværk oginddragelse / indflydelseer udadvendt, uhøjtideligt og kommunikerende
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 23-08-2017

Selvstændig sælger / slægtshistoriker søges
NORDISK SLÆGTSFORSKNING APS
Er du udadvendt, god til at lytte og sætte dig i andres sted, så er det måske dig, vi søger. Nordisk Slægtsforskning er landets største og ældste virksomhed inden for branchen. En branche i udvikling, da der er en voksende interesse for, at få sine forfædre og familie undersøgt og beskrevet.  Nordisk Slægtsforskning hjælper danskerne med at fortælle deres egen Danmarkshistorie. Vi er 10 medarbejdere, som fordeler sig på slægtshistorikere (som også fungerer som sælgere), redaktører, genealoger og administrativt personale.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 30-09-2017

Studentermedhjælp til Kvalitets- og Innovationsenheden
Kvalitets- og Innovationsenhed
Som studentermedhjælper i Kvalitets- og Innovationsenheden vil du blive en del af centraladministrationen i Ældre- og Handicapforvaltning. Ældre- og Handicapforvaltningen er en af Aalborg Kommunes syv forvaltninger og vi er ca. 6.500 medarbejdere i forvaltningen. Vi er Danmarks 3. største kommune med over 200.000 indbyggere.  I Ældre- og Handicapforvaltningen er vores kerneopgave at fremme borgernes mulighed for at leve en selvstændig tilværelse. Det gør vi sammen med borgerne og deres netværk.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 19-09-2017

Tandklinikassistentelev til Aalborg Kommunes Tandpleje
Tandplejen administration
Aalborg Kommunes Tandpleje søger én klinikassistentelev med tiltrædelse snarest muligt.   Har du gennemgået grundforløbet på tandklinikassistentuddannelsen, er det måske noget for dig?
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Tandplejer til Aalborg Kommunes Tandpleje
Tandplejen administration
Aalborg Kommunes Tandpleje søger én tandplejer til et barselsvikariat på fuld tid. Tiltrædelse medio oktober 2017. Vi søger en selvstændig, glad og energisk tandplejer, der har lyst og evne til at arbejde med børn og unge og ældre. Job i den kommunale tandpleje byder på gode muligheder for faglig og personlig udvikling og rummer udfordringer. Aalborg Kommunes Tandpleje har ca. 40.000 børn og unge og ca. 2.000 voksne som brugere. Vi er ca.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 30-08-2017