Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Afløser
Rottehullet v/Kent Larsen
Rottehullet i Ranum søger en afløser fra den 01/07-2017Rottehullet som ligger i Ranum er et lille hyggeligt værtshus. Der kommer både unge & ældre publikum hver dag. Vi søger en frisk, stabil, fleksibel & serviceminded medarbejder til at servere & servicere vores gæster. Primært vil det handle om ca. 135 timer i måneden, fordelt på dag, aften & weekend vagter.Lyder dette som et job for dig, så kontakt Aasepå tlf: 21 77 10 12 & få en god snak. Kun telefonisk henvendelse. 
Indrykket : 01-07-2017 Ansøgnings frist : 01-12-2017

Landmand til TAMU-Center Vitskøl
TAMU-Center Vitskøl
Vi søger en uddannet landmand til TAMU-Center Vitskøl - Viborgvej 475, 9681 Ranum - med bred erfaring inden for branchen, og en solid viden om kvæg og får, samt meget gerne kendskab til skovbrug. Og som er interesseret i, at bruge sin erhvervskompetence i en læringssammenhæng i forhold til unge, der har brug for uddannelse så de kan opnå fast tilknytning til arbejdsmarkedet.  
Indrykket : 01-06-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017

Overlæge med forskningsansvar til det gastroenterologiske/hepatologiske speciale i Hjørring
Region Nordjylland
Der er tale om en vagtfri stilling indeholdende 50% klinik og 50% forskningsaktivitet. Regionshospitalet Nordjylland ønsker at styrke forskningen i Klinik Medicin herunder også særligt indenfor gastroenterologi og søger derfor en overlæge med forskningserfaring i gastroenterologi og hepatologi til opbygningen af en klinisk forskningsgruppe i Hjørring med fokus på neurogastroenterologi. Der forventes opbygget et forskningsambulatorium med patienter med irritabel tyktarm, spiserørslidelser og evt.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 15-06-2017

Yngre læge til Det Palliative Team ved Regionshospital Nordjylland
Region Nordjylland
Har du lyst til at prøve kræfter med palliation som fagområde, så er her muligheden. Under tæt supervision af vores palliative overlæge vil du indgå i arbejdet i Det Palliative Team, hvor du primært vil have stuegangsfunktion på Hospice Vendsyssel. Det palliative team Det Palliative Team består af to læger, 5 palliationssygeplejersker, 3 fysioterapeuter og 1 socialrådgiver samt samarbejde med klinisk diætist og psykolog ved behov. Det Palliative Team servicerer Hospice Vendsyssel.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 05-06-2017

Kordegn til Aalborg Domkirke, Budolfi kirke
AALBORG DOMKIRKE BUDOLFI KIRKE
Kordegn til Aalborg Domkirke, Budolfi kirke Vi søger en dygtig og veluddannet kordegn til Aalborg Domkirke med tiltrædelse snarest muligt eller pr. 1. september 2017.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-06-2017

Natkørsel
HARALD JACOBSEN OG SØNNER FRAGT- KØLE- OG FRYSETRANSPORT A/S
Vi søger en natchauffør til kørsel med trækker-trailer. Det er en fast tur hver nat fra Aalborg - Taulov- Kolding - Aalborg. Fredag er fra Aalborg - Hinnerup- Aalborg. Chaufføren skal være meget stabil, da den SKAL køre hver nat. Man skal have erfaring med trailerkørsel og læsse-tømning, da man er på egen hånd.    ADR. bevis
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 05-06-2017

Dygtig malersvend eller tillært maler søges hurtigst muligt
JKS a/s, Thisted
For kunde i Thisted søger JKS malersvend/tillært maler til vikariat, med opstart hurtigst muligt. For den rigtige kan vikariatet blive længerevarende. Løn efter kvalifikationer.   Arbejdsopgaverne kan variere og består blandt andet af: - Spartling - Maling - Opsætning af væv/tapet   Faglige kvalifikationer: - Faglært/tillært maler - Gerne med bred erfaring - Faglig stolt   Personlige egenskaber:
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 08-06-2017

Dygtig murersvend søges hurtigst muligt
JKS a/s, Thisted
For kunde i Thisted søger JKS murersvend til vikariat med opstart hurtigst muligt. For den rigtige kan vikariatet blive længerevarende. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende men kan være indenfor følgende områder:   Nybyg Pudsning Flisearbejde Vandskuring Renovering Opmuring   Kvalifikationer:
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 08-06-2017

2 uklassificerede reservelægestillinger i Hjerte-Lungekirurgisk Afdeling
Region Nordjylland
Uklassificeret reservelægestilling, Hjerte-Lungekirurgisk Afdeling, Klinik Hjerte-Lunge, Aalborg Universitetshospital   Ved Hjerte-Lungekirurgisk Afdeling, Klinik Hjerte-Lunge, Aalborg Universitetshospital er en uklassificeret stilling som reservelæge ledig til besættelse pr. 1. August 2017 og en stilling pr. 1. september 2017 eller snarest derefter.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 08-06-2017