Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Svejser
SKJOLDBORG SMEDE OG VVS ApS
Vi søger en selvstændig Klejnsmed/smed med erfaring inden for faget. Der arbejdes indenfor bl.a. stålkonstruktioner, trapper, gelænder, altaner m/m. Produktionen foregår på egen værksted, og montagen sker på byggepladser.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Solgaven søger social- og sundhedsassistenter
Mariagerfjord Kommune
Med tiltrædelse pr. 1. april 2017 eller snarest derefter søger Solgaven social- og sundhedsassistenter 1 dagvagt og 1 aftenvagt til faste stillinger. Begge stillinger er på 30 timer ugentlig. På Solgaven er der 57 plejeboliger fordelt på 5 leve-bo miljøer. Her arbejder fagligt engagerede medarbejdere sammen med beboere, pårørende og frivillige om at skabe en hverdag, hvor beboerne støttes til at leve livet, som de ønsker med højest mulig livskvalitet ved at bruge deres egne ressourcer.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 05-02-2017

Kok/Køkkenmedhjælper
CAFE LUNA AALBORG ApS
Kok/køkkenmedhjælper søges til fuldtidsstilling med varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend.Dine opgaver som kok/køkkenmedhjælper er at tilberede mad, forberede råvarer, rengøring, opvask, bestille og modtage varer. Vi forventer, at du er mødestabil, arbejdsom og fleksibel i forhold til at tage ekstra vagter. Desuden skal du kunne arbejde og tænke selvstændigt og kunne begå dig i et professionelt køkken.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 06-02-2017

Teamleder til Virksomhedsservice, Jobcenter Aalborg
Virksomhedscentret
Virksomhedscentret søger fra den 1. marts 2017 en teamleder til en nyoprettet teamlederfunktion i Virksomhedsservice. Virksomhedscentret ønsker at styrke den ledelsesmæssige og koordinerende indsats i forhold til virksomhedssamarbejdet. Som ny teamleder i Virksomhedsservice vil din vigtigste opgave være, at gå forrest i samarbejdet med kommunens virksomheder. Samtidig skal du være ekspert i at oversætte virksomhedernes behov til viden, der kan være med til at målrette Jobcentrets indsats. Virksomhedsservice er virksomhedernes indgang til Jobcenter Aalborg, og foretager bl.a.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017

Medarbejder til Ældre & Omsorg
Læsø Kommune
En stilling som medarbejder i Ældre & Omsorg, Læsø Kommune er ledig til besættelse 15. februar 2017 Stillingen er på 32 timer pr. uge med vagt hver anden weekend. Opgaverne vil primært skulle løses på Læsø Plejehjem – i skiftende vagter. Din profil Som vores nye kollega, har du dokumenteret erfaring i arbejdet med mennesker. Du er uddannet inden for social- og sundhedsområdet som SSH, SSA, terapeut, pædagog eller lignende. Du er omstillingsparat og fleksibel og kan lide nye udfordringer.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 04-02-2017

Kontorassistent til Metal Himmerland
Metal Himmerland
Metal Himmerland søger en kontorassistent. Arbejdet består af fagligt relateret arbejde, faglig sagsbehandling, samt administrativt hjælp til formand og faglige sekretærer, samt A-kasse arbejde i mindre omfang. Arbejdsstedet er primært kontorerne i Hobro og Løgstør. Vi forventer, at du • har relevant erhvervserfaring f.eks. fra advokat-, revisorkontor eller A kasse/fagforening.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 17-02-2017

Ungekonsulent til UngeCenter Brønderslev
Brønderslev Kommune
Har du lyst til at være en del af en hektisk men yderst spændende hverdag i et UngeCenter, der er i rivende udvikling. Og har du lyst til at være bindeled mellem de unge, skole, politi, fritidsaktiviteter og UngeCenteret. Så søges 1 ungekonsulent, der sammen med vores nuværende 11 medarbejdere på området primært skal arbejde med udsatte unge mellem 15 og 18 (23) år. Du vil blive organisatorisk tilknyttet vores unge/familieområde, hvor vi p.t.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 06-02-2017

Specialarbejder, byggeri
N.S.V. MONTAGE ApS
Elementmontører søges til montage af betonelementer i specialbeton i jylland, hovedsagelig Nordjylland, grundet stor ordre tilgang. Fast arbejde tilbydes.  
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 29-01-2017

Social- og sundhedshjælper/assistent
Læsø Kommune
En stilling som social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent er ledig til besættelse 15. februar 2017 i Ældre & Omsorg, Læsø Kommune. Stillingen er på 32 timer pr. uge med vagt hver anden weekend. Opgaverne vil primært skulle løses i Døgnplejen – i borgernes eget hjem. Din profil Som vores nye kollega, er du uddannet SSH eller SSA. Du er omstillingsparat og fleksibel og kan lide nye udfordringer.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017