Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Jobrotation
Frederikshavn Kommune- Specialtilbuddet
Specialtilbuddet Koktvedparken og Koktvedstien søger pædagogisk personale i jobrotationsstillinger: Vi søger snarest muligt jobrotationsmedarbejdere på gennemsnitlig 35 timer ugentligt.Arbejdstiden varierer mellem dag, aften og periodevis enkelte nattevagter. Der arbejdes som udgangspunkt hver anden weekend, samt på helligdage.
Indrykket : 01-03-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Fire pædagoger til midlertidige stillinger til SFO Bikuben, Aabybro Skole
Jammerbugt Kommune
SFO Bikuben søger pædagoger til midlertidige stillinger. Stilling 1, 2 og 3 Vi søger tre pædagoger til stillinger på 37 timer ugentligt. Stillingerne er midlertidige i perioden fra den 1. april til den 23. juni 2017. Der kan til stillingerne være knyttet enkelte lektioner i skoledel, men hovedparten af timerne vil knytter sig til vores førskolegruppe Mini Bierne. Stilling 4 I perioden fra den 1. april til den 23. juni 2017 søger vi en skolepædagog til at varetage understøttende undervisning og faglig fordybelse.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017

Area Sales Manager
Hosta Industries A/S
Til at udvikle salget og sikre nye markedsandele søger vi en Area Sales Manager, der bliver ansvarlig for salg i Danmark og på sigt de øvrige skandinaviske lande. Med reference til Hosta Industries’ salgsdirektør og medejer bliver du en del af salgsafdelingen, hvor du får et tæt samarbejde med afdelingens tre ordrebehandlere og to tekniske salgssupportere. Din primære opgave er at sikre nye kunder, hvor du får ansvar for den samlede salgsproces fra markedsanalyse og leadgenerering over mødebooking og -afholdelse til forhandling af tilbud og samhandelsgrundlag.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 20-03-2017

JKS Aalborg søger 2 tømrer/tillærte tømrer til Vesthimmerland
JKS a/s, Aalborg
JKS Aalborg søger 2 tømrer/tillært tømrer til virksomhed i VesthimmerlandDet er et længerevarende vikariat på 13 ugerEr du faglært tømrer eller har du har erfaring og er ufaglært hører vi også gerne fra dig. Vigtigst er at du har mindst har 3 år blandet erfaring indenfor faget og er klar på at yde en god indsats.Arbejdet er på daghold, med gode arbejdsforhold. Løn efter overenskomstOpret et CV på http://www.jks.dk/cv og ring til afdelingen i Aalborg tlf. 96 350 750 i tidsrummet 08-16 for at aftale en evt. personlig samtale.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 27-02-2017

Rengøringsassistent Aalborg Idrætspark
Aalborg Idrætspark
Til Aalborg Idrætspark søges en rengøringsassistent til ansættelse på 25 timer. Personen skal primært gøre rent i Idrætshallen Østre Alle, beliggende Østre Alle 87, 9000 Aalborg, men i perioder vil der også forekomme rengøring i bl.a. Svømmesalen Østre Alle, beliggende Samsøgade 45, 9000 Aalborg. Aalborg Idrætspark, som er en del af Sundheds- og Kulturforvaltningen ved Aalborg kommune, omfatter Gigantium, Aalborg Stadion, Idrætshallen Østre Alle, Svømmesalen Østre Alle, Nibe Svømmesal, Haraldslund, Sofiendal Svømmesal, Vadumhallen og Gl.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017

Lagerarbejder
NORDJYSK VIKAR OG REKRUTTERING ApS
Nordjysk Vikar og Rekruttering ApS søger for kunde, lagermedarbejder.Der er tale om en virksomhed i Aalborg.Der er tale om et vikariat af længere varighed.Du vil blive aflønnet efter gældende overenskomst.  Faglige kompetencer:Truck certifikatErfaring fra lignende jobDu skal kunne tage opgaverne af dig selvDu kan arbejde selvstændig, struktureret og effektivt Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Hostruphøj søger allround medabejder
BEHANDLINGSHJEMMET HOSTRUPHØJ CENTER
Hostruphøj søger, til tiltrædelse hurtigst muligt, en person der kan hjælpe med rengøring, tøjvask, vinduespudsning og alt muligt andet på Hostruphøj i 33 timer om ugen. Hostruphøj er et socialpædagogisk opholdssted med specialskole. Vi har pt. 15 døgnpladser og 20 pladser i specialskolen. Vores børn og unge er i alderen 6 til 18 år. Der er ansat 19 medarbejdere fordelt på lærere, pædagoger, pedel og kok. Du vil få den praktiske funktion, inden for, i døgnafdelingen, hvilket betyder at du skal sørge for at bo miljøet altid fremstår rent og ryddeligt, hvilket også er gældende på skolen.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 28-03-2017

Er du jurist og brænder for sundhedsret
Region Nordjylland
Er du jurist og brænder for sundhedsret, patientrettigheder og meget mere    • Så er du måske vores nye kollega i Patientsekretariatet i Patientdialog, Region Nordjylland Vi søger en engageret og kompetent jurist til at varetage juridiske opgaver i Patientsekretariatet sammen med de 4 øvrige jurister og 7 andre medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Patientsekretariatet: Fællesnævneren for Patientsekretariatet er patientrettigheder. Kontoret varetager en meget bred vifte af opgaver indenf
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

DELTIDSTJENER Frederikshavn
Karma Sushi Frederikshavn
Karma Sushi i Frederikshavn søger en frisk og veloplagt tjener til vores team. Stillingen er deltid, hvor der vil være mulighed for at få mange timer.OM KARMA  Karma Sushi har idag fem restauranter, beliggende i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. Karma Sushi er ikke en traditionel sushikæde, da Karma laver fusionssushi, hvor det japanske sushi er grundlæggende, kombineret med franske tilberedningsmetoder og nordisk tilbehør. 
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017