Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Udekørende truckmontør – til Vendsyssel
Dansk Materiel Service
Vil du være en del af Danmarks bedste team? Hos Dansk Materiel Service A/S får du mulighed for, i en lille organisation at få indflydelse på din hverdag. Men du skal være bygget af et bestemt stof, og være mere end almindelig seriøs omkring dit arbejde, og et personligt drive der kan mærkes, evnen til selvstændigt at planlægge dag for dag, uge for uge, er blot nogen at de kvaliteter vi vægter højt.
Indrykket : 27-09-2017 Ansøgnings frist : 26-10-2017

Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Vi søger selvstændig og mødestabil rengøringsassistent til butik i Ålborg
RENGØRINGSSELSKABET DRIFT ApS
Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i stor fremdrift?Vi søger i øjeblikket enrengøringsassistent, som har sans for detaljen og går op i at levere den bedste kvalitet.Hos os er vores produkt mennesker og vi tager os godt af vores medarbejdere med overenskomstmæssige forhold og god oplæring.Det er vigtig for os at du:
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 29-10-2017

Plejeboliger Skovbrynet, social- ogsundhedsassistent aftenvagt m/enkelte nattevagter 30 timer
Plejeboliger Skovbrynet
I Ældre- og Handicapforvaltningen er du sammen med dine kolleger med til at hjælpe borgerne til at leve en selvstændig tilværelse.  Det gør du i samarbejde med borgeren, borgerens netværk og andre, der har en indflydelse på borgerens liv.Vi mangler lige dig som vores nye kollega i vores aftenvagtsteam, som består af i alt 6 kollegaer. På Skovbrynet er der 5 boenheder, hvoraf den ene boenhed er for borgere med en demenssygdom. Stillingen er med base i en af boenhederne, samtidig samarbejdes der på tværs i huset.
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

Gulvmontør eller tømrer søges
Garant Brønderslev
Er du gulvmontør og behersker montering af de fleste typer gulvbelægning ? Er du tømrer og behersker montering af træ og laminatgulve, fodlister mm ? Har du lyst til at arbejde sammen med et friskt team af butiksfolk og montører? Kan du svare ja til følgende, vil vi gerne høre fra dig hurtigst muligt!
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 16-12-2017

Psykologi- eller læge-studerende søges som studentermedhjælper til forskningsprojekter
Region Nordjylland
Enhed for Psykiatrisk Forskning, Aalborg Universitetshospital søger en eller flere studenter-medhjælpere primært til dataindsamling i forbindelse med forskningsprojekter hos patienter med de sværeste psykiatriske lidelser.Timetallet vil variere, men ligge omkring 4 timer til 10 timer ugentligt i 2018, men med gode muligheder for forlængelse.Vi forventer, du kan starte omkring i december Arbejdsopgaverne vil være:   • Patientbesøg med indsamling af materiale efter oplæring   • Indtastning af data   •
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 20-11-2017

Barselsvikariat
Region Nordjylland
1 års barselsvikariat på 37 timerSygeplejerske søges til Onkologisk sengeafsnit D1-D3, Klinik Kirurgi og Kræftbehandling, Aalborg Universitetshospital pr. 1. januar 2018 eller efter aftale. Afdelings/Afsnitsprofil:Afsnit D1- D3 er 7-døgnsafsnit med speciale i pleje og behandling af patienter med kræftsygdomme. Afsnittet er fordelt på to etager, men er ledelsesmæssigt og personalemæssigt et afsnit, som er normeret til 23 patienter. Der er tilknyttet et akutafsnit, som er åben i dag tid mandag til fredag.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 23-11-2017

Byggesagsbehandler
Vesthimmerlands Kommune
Erfaren byggesagsbehandlerOm jobbetHar du lyst til at gå i dialog med borgerne om deres boligdrømme og samarbejde med erhvervslivet om deres udviklingsmuligheder, så er her dit drømmejob.Du bliver en del af Team Byg der består af otte kolleger, som hovedsagelig varetager opgaver omkring Byggelovens myndighedsbehandling. Teamet ligger i afdelingen for Projekter & Ejendomme der også har ansvaret for de kommunale ejendomme, boligkontoret, lokalplanlægning samt havne, parker og byrum.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 09-11-2017

Vi søger hurtigst muligt Uddannet socialpædagog til Nordjysk Børne-Ungecenter afd. Tranum Enge
Nordjysk Børne- og Ungecenter
Vil du være med til at gøre en positiv forskel for vores unge? Fonden Nordjysk Børne- Ungecenter (NBU) søger en uddannet pædagog til vores afd. Tranum Enge  
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 10-11-2017

Tømrersvend søges
BRDR. NIELSEN A/S, TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING
Brdr. Nielsen A/S søger tømrersvend med erfaring fra branchen. Er du interesseret i en spændende og udfordrende arbejdsdag sammen med vores dygtige team af tømrere? Kontakt tømrermester Jørn Kristensen på 26 30 08 82 og få en snak om dine muligheder.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 24-11-2017