Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Jobrotation
Frederikshavn Kommune- Specialtilbuddet
Specialtilbuddet Koktvedparken og Koktvedstien søger pædagogisk personale i jobrotationsstillinger: Vi søger snarest muligt jobrotationsmedarbejdere på gennemsnitlig 35 timer ugentligt.Arbejdstiden varierer mellem dag, aften og periodevis enkelte nattevagter. Der arbejdes som udgangspunkt hver anden weekend, samt på helligdage.
Indrykket : 01-03-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

DELTIDSTJENER Frederikshavn
Karma Sushi Frederikshavn
Karma Sushi i Frederikshavn søger en frisk og veloplagt tjener til vores team. Stillingen er deltid, hvor der vil være mulighed for at få mange timer.OM KARMA  Karma Sushi har idag fem restauranter, beliggende i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. Karma Sushi er ikke en traditionel sushikæde, da Karma laver fusionssushi, hvor det japanske sushi er grundlæggende, kombineret med franske tilberedningsmetoder og nordisk tilbehør. 
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Tale- hørekonsulent til Center for Familie
Familie
I Center for Familie er en fuldtidsstilling som tale – hørekonsulent ledig til besættelse snarest muligt, idet en af vores gode kollegaer har fået job i en anden landsdel.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Vi mangler den modne mand/kvinde som elsker at snakke med mennesker!
WILKE MARKEDSANALYSE A/S
Wilke søger dig, som elsker at snakke med mennesker til vores mange spændende projekter. Som en del Wilkes eksterne team, vil du få mulighed for at være en del af et stærkt og sjovt interviewerteam, der arbejder med at blive klogere på mennesker og deres holdninger. Vi tilbyder dig en spændende og fleksibel arbejdsplads, som en del af vores eksterne team, hvor vi i fællesskab planlægger de dage og tidsrum du skal arbejde i.Wilke A/S indsamler og analyserer data der omfatter opinionsundersøgelser, brugertilfredshedsundersøgelser og markedsanalyser.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Studiejob i Stadsarkivet – Center for Bibliotek og Borgerservice
Borgerservice Kontrol og Ydelse
Frederikshavn Stadsarkiv tilbyder et spændende og lærerigt studiejob til en engageret og udadvendt studentermedhjælper til at bistå med administrative/arkiv opgaver i den daglige drift. Om os Stadsarkivets opgave er at tage vare på de kommunale arkivalier både i papir- og digital form, yde service, herunder bl.a.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 04-03-2017

Kok
KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A/S
KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A/S søger en KokEr du vild med at lave mad? Har du lyst til at arbejde i Skagens største kantine?
Indrykket : 18-02-2017 Ansøgnings frist : 06-03-2017

Lagermedarbejder
AktivPersonale A/S
For vores kunde Nordjysk Værktøjssalg, i Frederikshavn, søger vi, med start hurtigst muligt, en medarbejder til lager. Virksomheden er i vækst og søger en person der kan arbejde selvstændigt i et til tider hektisk miljø.Arbejdsopgaverne vil være blandede med hoved fokus på lager, det er vigtigt at du har ordenssans og flair for it (virksomheden bruger Navision). Som person er du frisk og smilende, og kender betydningen af god kundebetjening og har gerne interesse for værktøj.
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 24-02-2017

To socialfagligt stærke afdelingsledere søges til Center for Familie
Familie
Frederikshavn Kommunes Center for Familie omorganiserer med henblik på at skabe en mere robust organisation til gennemførelse af en handleplan for centrets budgetoverholdelse samt fortsat implementering af kommunens Bæredygtige Børneområder BBO .
Indrykket : 17-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Rengøringsassistent
Trekløver Rengøring I/S
Vi søger en rengøringsassistent til fast stilling, 20 timer pr. uge.Mulighed for flere timer.Arbejdet omfatter renøring hos private og erhvervskunder. Samt rengøring af lejligheder for boligforeninger.Weekendarbejde forekommer. Ansøger skal have kørekort BSkal kunne tale, læse og forstå dansk.Skal være fleksibel, mødestabil, arbejdssom, pligtopfyldende, ærlig og humoristisk.Skal kunne arbejde selvstændigt, men også i team.Erfaring er ikke et krav, men en fordel.Arbejdsiden ligger mellem 6,30 og 18.00.
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017

Tjener
RESTAURANT MØLLEHUSET ApS
Vi går en travl tid i møde, og derfor mangler vi en tjener til fastansættelse pr. 1. april.Kan du se dig selv i en spændende og udfordrende branche, hvor kvalitet og værtskab går hånd i hånd? Så er det muligvis dig, vi søger. Vi tilbyder:
Indrykket : 16-02-2017 Ansøgnings frist : 15-03-2017