Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Butikschef
Lidl Danmark K/S
Butikschef - FrederikshavnI Lidl arbejder vi hårdt for at skabe resultater og fortsætte vores vækst, så vi bliver danskernes foretrukne indkøbssted. Vi er nemlig ikke bange for ambitioner – og her er også plads til dine. Hvis du er klar til at inspirere dine medarbejdere til at smøge ærmerne op og tage fat, finder du ikke et bedre sted at investere dig selv og din karriere end i Lidl. Vi har nemlig en plan for det hele; også for dig. Det er derfor, vi siger, at du lykkes i Lidl.Om jobbetSom butikschef sørger du for, at alt går op i en højere enhed.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 18-01-2018

Souschef - Sæby
Lidl Danmark K/S
I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre. Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 18-01-2018

NOVASOL - dansommer søger servicemedarbejdere til Jerup / Skagens området.
NOVASOL A/S Jerup
NOVASOL - dansommer søger servicemedarbejdere til Jerup / Skagens området. ________________________________________________________________________ NOVASOL A/SNOVASOL A/S formidler udlejning af privatejede feriehuse til feriegæster fra hele Europa, og vi håndterer markedsføring, udlejning og servicering af vores kunders feriehuse. NOVASOL A/S er en international koncern i vækst med datterselskaber og servicekontorer i en række europæiske lande.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 08-02-2018

Rengøringsassistent til rengøring i Frederikshavn
PARTNERSERVICE HVER GANG ApS
 Rengøringsassistent til rengøring i FrederikshavnPartnerService søger 1 medarbejder der kan gøre rent i FrederikshavnDer er tale om:Fastansættelse med start hurtigst muligt.Arbejdstimerne vil være fordelt hhv.:Mandage: 1,5 timeOnsdage: 1 timeFredage: 1,5 timeLørdage: 2 timerTimerne vil ligge om morgenen mellem kl. 6 og 8.  Dansk eller engelsk tale og forståelse er et krav.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 22-12-2017

Rengøringsassistent til rengøring i Frederikshavn
PARTNERSERVICE HVER GANG ApS
 Rengøringsassistent til rengøring i FrederikshavnPartnerService søger 1 medarbejder der kan gøre rent i FrederikshavnDer er tale om:Fastansættelse med start hurtigst muligt.Arbejdstimerne vil være fordelt hhv.:Mandage: 0,58 timeTorsdage: 0,58 timeTimerne vil ligge om morgenen.  Dansk eller engelsk tale og forståelse er et krav.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 22-12-2017

Administrativ medarbejder til Center for Kultur og Fritid - barselsvikariat
Frederikshavn Kommune
Vi søger en engageret og motiveret barselsvikar for vores assistent i Center for Kultur og Fritid i en fuldtidsstilling fra d. 1. februar 2018 eller snarest derefter. Center for Kultur og Fritid favner bredt og løser opgaver vedr. kommunens kulturhuse, museer, fritids- og idrætsanlæg, folkeoplysende foreninger, tilskudsordninger og puljer. Centeret samarbejder tæt med foreninger, paraplyorganisationer og sammenslutninger på kultur- og fritidsområdet. 
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 10-01-2018

Skibsmontørlærling til Forsvarets Hovedværksteder i Frederikshavn
Civile stillinger
Kunne du tænke dig en uddannelse, som udfordrer dig i dagligdagen? Vil du have et godt og stærkt fundament til dit fremtidige arbejdsliv? Vil du have viden og nye perspektiver på Forsvaret? Og vil du selv tage ansvar for din egen læring og udvikling? Hvis det er nogle af de krav, du stiller til uddannelse og fremtid, skal du søge en stilling som skibsmontørlærling ved Kanonværkstedet i Frederikshavn. Om os
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Team Bangsbo søger aftensygeplejerske
Frederikshavn Kommune
 Bangsbo Sygepleje søger sygeplejerske til fast stilling fortrinsvis aftenvagt udekørende.Stillingen er på 30 timer ugentligt i 5-2 vagt med weekendvagt hver 2. weekend. Tiltrædelse 1. januar eller efter aftale. Byens bedste sygeplejersker søger en ny kollega. Er du engageret og ansvarsfuld har vi jobbet til dig, der søger nye udfordringer, fagligt som personligt. 
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 21-12-2017

Engageret og servicemindet salgsassistent til Maxi Zoo i Frederikshavn
Maxi Zoo
Jobbet: Teamet består i dag af en butikschef samt 5 salgsassistenter. Du vil indgå som en vigtig del af teamet, og du vil fra første dag af få masser af spændende opgaver. Du vil blive tilbudt en alsidig hverdag, som spænder lige fra rådgivning og betjening af butikkens mange kunder til varebestilling, vareopfyldning og rengøring. Du vil hurtigt få dine egne ansvarsområder og blive involveret i butikkens forskellige aktiviteter og salgsfremmende indsatser.
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 24-12-2017

Elektriker
Nordjysk EL Service ApS
Nordjysk EL Service ApS i Frederikshavn søger elektriker   Vi er en mindre virksomhed med afdeling i Frederikshavn og Hjørring, hvor vi søger en udlært elektriker til vores afdeling i Frederikshavn. Vi er 3 ansatte, 2 elektrikere og en elinstallatør. For os er den sociale del vigtig imellem os og vi behandler hinanden ordentligt.  
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 14-01-2018