Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Rengøring i Skagen
Forenede Service A/S
Forenede Service søger en assistent til rengøring i Skagen, to timer ugentligt, tirsdag og torsdag.  Start hurtigst muligt. Vi tilbyder fri arbejdsbeklædning, og vi har overenskomst med 3F. Ansøgning pr. mail på dansk til disa@forenede.dk senest 31. august.   Har du ikke hørt fra os en uge efter ansøgningsfristens udløb, kan du betragte stillingen som besat til anden side.
Indrykket : 23-08-2017 Ansøgnings frist : 31-08-2017

Teknisk Sælger
SENSU A/S
Orskov Yard A/S er et meget anerkendt ombygnings- og reparationsværft, der startede i 1958, og værftet besidder således næsten 60 års erfaring. På baggrund af disse mange års praktiske erfaring og den opbyggede know-how-viden er Orskov Yard A/S i stand til at klare reparationer, ombygninger og vedligeholdsprojekter af alle typer fartøjer på tværs af markeder og nationaliteter.
Indrykket : 23-08-2017 Ansøgnings frist : 18-10-2017

Aalbæk gl. Kro søger restaurantchef
AALBÆK GL. KRO A/S
 På Aalbæk gl. Kro sætter vi gæsten i centrum, og vi fokuserer på god mad i hyggelige omgivelser samt hjemlig og uhøjtidelig stemning.  Aalbæk gl. Kro ligger 20 km. syd for Skagen i en lille by med havn, strand og et godt butiksliv. Byen har vuggestue, børnehave og folkeskole samt et aktivt foreningsliv.  Aalbæk gl. Kro er medlem af hotelkæden Small Danish Hotels.  Restaurantchefstillingen
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 15-09-2017

Køkkenmedhjælper / serveringsmedarbejder - helårligt beskæftigelse i Skagen.
Jørgens Spisehus
ARBEJDSSTED : SKAGEN. Vi søger en ny medarbejder til vores spisehus, hvor vi fremstiller mad til servering i spisehuset eller som "take away". Arbejdsopgaver: - servering for vore gæster - ekspedition ved kassen - afrydning - evt. hjælp ved fremstilling af mad Den ugentlige arbejdstid er min. 20 timer - mulighed for flere timer. Venligst ring til Jørgen Andersen for yderligere spørgsmål og ansøgning.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 05-09-2017

Tilkaldevikarer til Døgncenter Frederikshavn, Suensonsvej
Frederikshavn Kommune
Vi har brug for at udvide vores korps af tilkaldevikarer, da flere af vores vikarer nu er kommet i fast arbejde.  Vi arbejder oftest med 25 timers døgnvagter (sovende). Enkelte vagter er eftermiddag/aftenvagter. Vi modtager normaltbegavede omsorgssvigtede børn og unge, der har været udsat for forsømmelser af fysisk og/eller psykisk karakter grundet forældrenes manglende evne til at give tryghed, omsorg og kærlighed. Dette enten i passiv eller aktiv form. Denne mangel har ført til udviklingsmæssige skader hvilket, som oftest, kommer til udtryk via tilknytningsforstyrrelser.
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 10-09-2017

Medarbejder til lettere forefaldne opgaver
Ruths Hotel
Ruths Hotel mangler en medarbejder 10-15 timer pr. uge til lettere forefaldne opgaver, så som sortering af flasker, presning af pap, generel oprydning samt lettere havearbejde. Opgaverne kan udføres formiddag eller eftermiddag, og foregår både på hverdage og i weekender. Har dette vagt din interesse, så skriv venligst en kort ansøgning vedlagt dit CV til job@ruths-hotel.dk. Har du spørgsmål til jobbet, så kan du ringe til Steen Thygesen på 98441124
Indrykket : 22-08-2017 Ansøgnings frist : 17-09-2017

Afdelingsleder til henholdsvis Voerså Børnehus og Dybvad Børnehave
Center for Skole
Dagtilbudsdistrikt Syd søger to afdelingsledere - til henholdsvis Voerså Børnehus og Dybvad Børnehave   Vi søger to afdelingsledere som brænder for at udøve pædagogisk ledelse i et velfungerende børne- og ungeområde. Via ”Bæredygtigt Børneområde” (BBO) er der lagt en langsigtet plan, der siden sommer 2015 har sat retning for udvikling af Frederikhavn Kommunes børne- og ungeområde. Se: http://fic.frederikshavn.dk/Sider/Baeredygtigt-borneområde.aspx   Planen omfatter centrale pejlemærker, der tydeliggør indhold, mål og forventninger til både ledere,
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 01-09-2017

Stabil rengøringsassistent søges i Frederikshavn
Rent Rengøring ApS
Vi har brug for en rengøringsassistent i Frederikshavn Jobbet er på deltid 6 timer ugentligt mandag, onsdag, fredag og lørdag, fra kl. 06,00. 1,5 time pr. gang Arbejdssted er Frederikshavn Kørekort: Kræves ikke. Tiltrædelse: snarest Krav: Du skal være dansktalende og du skal have cpr.nr. og gyldig opholds/arbejdstilladelse for at komme i betragtning til jobbet. CV skal sendes med ansøgning for at komme i betragtning til jobbet. Dine opgaver:
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 16-10-2017

Automatikteknikerlærling til Elektroværksted
SCANEL INTERNATIONAL A/S
Brænder du for at arbejde med el-motorer og generatorer? Vil du være med til at levere elektromekaniske løsninger og service inden for vind-, marine-, og offshorebranchen samt på kommercielt og industrielt udstyr? Så kan et uddannelsesforløb hos Scanel International A/S være det rigtige for dig. Bliv en del af Scanel International A/S Scanel International A/S er markedsledende inden for levering af integrerede tekniske systemer, komponenter og serviceydelser til maritim-, olie-, gas- og vindindustrien. Vi har mere end 300 ansatte og kundeprojekter i mere end 30 lande.
Indrykket : 21-08-2017 Ansøgnings frist : 25-09-2017

Selvstændig sælger / slægtshistoriker søges
NORDISK SLÆGTSFORSKNING APS
Er du udadvendt, god til at lytte og sætte dig i andres sted, så er det måske dig, vi søger. Nordisk Slægtsforskning er landets største og ældste virksomhed inden for branchen. En branche i udvikling, da der er en voksende interesse for, at få sine forfædre og familie undersøgt og beskrevet.  Nordisk Slægtsforskning hjælper danskerne med at fortælle deres egen Danmarkshistorie. Vi er 10 medarbejdere, som fordeler sig på slægtshistorikere (som også fungerer som sælgere), redaktører, genealoger og administrativt personale.
Indrykket : 18-08-2017 Ansøgnings frist : 30-09-2017