Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Maskiningeniør
VESTERGAARD MARINE SERVICE A/S
Maskiningeniør med flair for projektledelse  Vi har travlt og søger derfor en maskiningeniør gerne med erfaring inden for det maritime område og erfaring med opbygning af motor-/generatorsystemer. Kan du se dig selv arbejde i en virksomhed i vækst, og vil du medvirke til den fortsatte udvikling af vores virksomhed, så er dette job måske noget for dig? Dine primære opgaverMaskintekniske beregningerRørtekniske beregningerVarmebalance beregninger
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 10-02-2017

Lærer til Skoledistrikt Syd, Dybvad Skoleafdeling
Hørby-Dybvad Skoleafdeling
Hørby-Dybvad Skoleafdeling i Skoledistrikt Syd søger lærer på 37 timer ugentligt, gældende fra 1. februar 2017 eller snarest derefter. Alle timerne er pt. placeret på Dybvad Skoleafdeling.   Vi blev fra 1.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 28-01-2017

Salgsleder
Lidl Danmark K/S
Salgsleder - 30 timer om ugen - Frederikshavn I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Som salgsleder har du en vigtig rolle i butikken. Du bliver en del af lederteamet og er medansvarlig for den daglige drift.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 20-02-2017

Lager- og logistikmedarbejder
VESTERGAARD MARINE SERVICE A/S
Lager- og logistikoperatør / Lagerassistent  Vi har travlt og søger derfor en erfaren lager- og logistikoperatør/lagerassistent. Kan du se dig selv arbejde i en virksomhed i vækst, og vil du medvirke til den fortsatte udvikling af vores virksomhed, så er dette job måske noget for dig? Dine primære opgaver:Varemodtagelse og registrering af varer.Pluk og skanning af varer fra automat og lager.Pakning af varer og komponenter til ordrer og produktion.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017

Slagter søges
Meny Østervrå
Vil du skære byens møreste bøffer? MENY i Østervrå søger slagtersvend til moderne slagterafdeling Vi tilbyder: • Velordnede arbejdsforhold i en kæde med klare holdninger til fødevarer og gode madoplevelser • En sjov og afvekslende hverdag, hvor din indsats gør en forskel • En arbejdsplads med en munter og kollegial omgangsform og plads til kreativ udfoldelse • Engagerede og dygtige kolleger • Gode arbejdstider med weekendordning og fleksibilitet Du får: • Ansvar for udskæring og klargøring af afdelingens varer • Ansvar for at præsentere varerne indbydende og inspirerende og for, at va
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 14-02-2017

Lager- og logistikoperatør
MatchMind A/S - Aalborg
Matchmind A/S søger en erfaren lager- og logistikoperatør til længerevarende vikariat i Frederikshavn. Der er tale om et attraktivt job i en virksomhed i vækst, hvor du i samarbejde med erfarne kolleger bidrager til den fortsatte vækst i virksomheden. Vi tilbyder et spændende job hvor du får stor indflydelse egne opgaver + en attraktiv løn og pension. Dine primære opgaver: Varemodtagelse og registrering af varer.Pluk og scanning af varer fra automat og lagerPakning af varer til ordrer og produktion
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 20-01-2017

To Lean medarbejdere til FDD i Brabrand
Civile stillinger
Har du lyst til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor udvikling, forbedring, optimering samt fokus på mennesker og kunden er en naturlig del af en travl hverdag? Kan du rådgive, coache og skabe resultater, og kan du tænke dig at gøre det i en fremsynet og anderledes logistisk virksomhed? Besidder du stærke Lean-kompetencer, analytiske egenskaber, er du energisk og fleksibel i din opgaveløsning?
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 05-02-2017

Struktureret og initiativrig indkøber (vikar) til Udleverende Depot (Genopslag)
Civile stillinger
Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution søger en vikar til vores udleverende Depot i Karup i perioden marts 2017 til og med januar 2018 Om os Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution (FDD), som er en del af Forsvarets Materiel-tjeneste (FMI), indkøber, leverer og opbevarer alle former for forsyninger til forsvarets enheder og ansatte. Til løsning af denne opgave er vi godt 680 dedikerede medarbejdere fordelt over hele landet Vi indkøber, leverer og opbevarer alle former for forsyninger til Hærens udsendte bidrag, samt enheder placeret på flyvestation Karup.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 06-02-2017

Wilke søger erfarne interviewer i Skagen
WILKE MARKEDSANALYSE A/S
Wilke søger interviewere i Nordjylland til spændende projekter i 2017. Som Wilkes nye eksterne interviewer, vil du få mulighed for at være en del af et stærkt og sjovt team, der daligt arbejder med at blive klogere på mennesker. Vi tilbyder dig et spændende og fleksibelt job, hvor du selv bestemmer hvilke dage og tidsrum du gerne vil arbejde i.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 19-02-2017

Kvalitetsassistent søges til Frederikshavn
Kongsvang Rengøringsservice
I Kongsvang søger vi lige nu en Stationære Kvalitetsassistenter til en af vores kunder i Frederikshavn.Der er tale om en to-delt stilling med timer om morgenen 05.00-08.00 og eftermiddagen 14.30-18.00. Heraf vil dagligt være 1 times tilsyn. Hvem er du?  
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017