Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Mekaniker el. tekniker søges
CarPeople Frederikshavn ApS
Er du interesseret i et job der får mest gavn af dine færdigheder og evner? Ønsker du at arbejde for en virksomhed der tilbyder uddannelse og muligheder for din personlige karriere udvikling? Hvis ja, så velkommen til Carpeople Frederikshavn.   Dine kvalifikationer: Du er udlært mekaniker eller tekniker og har gerne erfaring fra en lignende stilling. Har du en uddannelse som diagnosetekniker og erfaring med fejlsøgning er det en fordel, men ikke et krav. Derudover forventer vi at du:
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

KS Elektro A/S søger arbejdsleder til nybygningssafdelingen
KS ELEKTRO A/S
Vi har travlt og søger derfor en målrettet og energisk arbejdsleder med erfaring inden for den maritime industri til at styrke vores team på kommende nybygningsprojekter.
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 21-04-2017

Tyrkisk tolk søges til tolkeopgaver i Frederikshavn og omegn.
Translation Team Nord
Tolk indenfor sproget tyrkisk søges til tolkeopgaver i Frederikshavn og omegn. Translation Team Nord ApS søger freelance tyrkisk talende tolk til opgaver i Frederikshavn og omegn.  Har du erfaring med tolkning, og er du interesseret i at være tilknyttet et spændende og nytænkende tolke- & mentorbureau på freelance basis?  
Indrykket : 29-03-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017

Aktiv Hverdag ansøger fast nattevagt
AKTIV HVERDAG HJEMMESERVICE ApS
Aktiv Hverdag søger en dygtig medarbejder til fast nattevagt Stillingen er i gennemsnit på 20-25 timer om ugen fordelt på 7 arbejdsdage og 7 fridage. Der er gode muligheder for flere timer - efter nærmere aftale. Vi kan tilbyde dig fri bil, gode kollegaer samt et åbent og godt arbejdsmiljø Vi lægger vægt på følgende: - Forståelse og respekt for ældre mennesker, deres behov og værdier - Kvalitet og høj service - Ansvarsfølelse og selvstændighed Vi forventer: - At du har overblik og påtager dig opgaver og ansvar, svarende til din kompetencer - At du er god til at samarbejde og du har et pos
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 07-04-2017

Udviklingsmedarbejder til voksenspecialområdet i Frederikshavn Kommune
Socialenheden
Ønsker du dig et spændende og udviklende job med højt tempo? Kan du se dig selv i et job, hvor du både arbejder med stabsopgaver, udviklingsopgaver samt konkret understøttende sagsbehandling inden for det specialiserede socialområde? Så er du godt på vej til et job i Socialenheden i Frederikshavn Kommune!   Det specialiserede socialområde står over for et større omstillingsprojekt, hvor visitationsgrundlag, takster og sociale indsatser skal revideres i forhold til den bærende politiske vision på området.
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 17-04-2017

Mekaniker el. tekniker søges
CarPeople Frederikshavn ApS
Er du interesseret i et job der får mest gavn af dine færdigheder og evner? Ønsker du at arbejde for en virksomhed der tilbyder uddannelse og muligheder for din personlige karriere udvikling? Hvis ja, så velkommen til Carpeople Frederikshavn.   Dine kvalifikationer: Du er udlært mekaniker eller tekniker og har gerne erfaring fra en lignende stilling. Har du en uddannelse som diagnosetekniker og erfaring med fejlsøgning er det en fordel, men ikke et krav. Derudover forventer vi at du:
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 22-05-2017

Specialarbejder, jord og beton
SVEND AAGE CHRISTIANSEN A/S
Erfaren betonborer/skæremand søges:Svend Aage Christiansen A/S Vi har forrygende travlt, og søger derfor en person med min. 3-5 års erfaring indenfor betonboring/skærearbejde.Varigt arbejde kan påregnes for den rigtige.Løn efter kvalifikationer.Tiltrædelse hurtigst muligt.Spørgsmål kan rettes til Svend Aage Christiansen tlf. 21415001 eller til Lars Brandt tlf. 21415004.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Afdelingschef
Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt
Afdelingsleder-administrativ lederHar du lyst til at blive en del af et stærkt ledelsesteamEr du tydelig og anerkendendeEr du god til at skabe struktur og overblikEr du udviklingsorienteretHar du flair for planlægningsopgaver på en skoleSå har vi et spændende job til dig.Stidsholt blev Grundlagt i 1932. Vi har en traditionsrig historie som efterskole. For ca. 10. år siden ændredes skolen til Idrætsefterskole. Vi har stor søgning inden for de 6 linier: Fodbold, håndbold, badminton, svømning, fitness og E-sport.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 12-04-2017

Mekaniker søges
ØSTERVRÅ MOTOR- OG CYKELCENTER V/JOHN BUCHHAVE
Vi søger medarbejder/mekaniker til vores værksted. Vi reparerer alle former for havemaskiner, cykler , scootere , højtryksrensere og meget andet. Kendskab til et af områderne vil være en fordel men ingen betingelse bare du har den rette indstilling. Du har det godt med at arbejde selvstændigt og tage beslutninger. Du kan ud over at tale og skrive dansk begå dig på engelsk i forhold til manualer m.v. Vi styrer vores værksted, lager og butik/netbutik med moderne IT-systemer som du nemt oplæres i.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Bliv mystery shopper og/eller interviewer
Servicemind A/S
Kunne du tænke dig at spise gratis eller få løn for at shoppe? Få et spændende og udfordrende fritidsjob som Mystery Shopper. Du bliver stillet en opgave, og skal herefter besøge en butik og vurdere serviceniveauet og kundeoplevelsen. Der er blandt andet opgaver på restauranter, butikker, bilforhandlere og også hos optikere. Hvis du i forvejen bruger briller/linser og har tilgang til en bil, kan du notere dette i ansøgningen. Du kommer således ud for en bred vifte af forskellige sjove og anderledes oplevelser.
Indrykket : 23-03-2017 Ansøgnings frist : 23-04-2017