Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Vi søger selvstændig og mødestabil rengøringsassistent til butik i Ålborg
RENGØRINGSSELSKABET DRIFT ApS
Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i stor fremdrift?Vi søger i øjeblikket enrengøringsassistent, som har sans for detaljen og går op i at levere den bedste kvalitet.Hos os er vores produkt mennesker og vi tager os godt af vores medarbejdere med overenskomstmæssige forhold og god oplæring.Det er vigtig for os at du:
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 29-10-2017

Plejeboliger Skovbrynet, social- ogsundhedsassistent aftenvagt m/enkelte nattevagter 30 timer
Plejeboliger Skovbrynet
I Ældre- og Handicapforvaltningen er du sammen med dine kolleger med til at hjælpe borgerne til at leve en selvstændig tilværelse.  Det gør du i samarbejde med borgeren, borgerens netværk og andre, der har en indflydelse på borgerens liv.Vi mangler lige dig som vores nye kollega i vores aftenvagtsteam, som består af i alt 6 kollegaer. På Skovbrynet er der 5 boenheder, hvoraf den ene boenhed er for borgere med en demenssygdom. Stillingen er med base i en af boenhederne, samtidig samarbejdes der på tværs i huset.
Indrykket : 21-10-2017 Ansøgnings frist : 03-11-2017

Psykologi- eller læge-studerende søges som studentermedhjælper til forskningsprojekter
Region Nordjylland
Enhed for Psykiatrisk Forskning, Aalborg Universitetshospital søger en eller flere studenter-medhjælpere primært til dataindsamling i forbindelse med forskningsprojekter hos patienter med de sværeste psykiatriske lidelser.Timetallet vil variere, men ligge omkring 4 timer til 10 timer ugentligt i 2018, men med gode muligheder for forlængelse.Vi forventer, du kan starte omkring i december Arbejdsopgaverne vil være:   • Patientbesøg med indsamling af materiale efter oplæring   • Indtastning af data   •
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 20-11-2017

Barselsvikariat
Region Nordjylland
1 års barselsvikariat på 37 timerSygeplejerske søges til Onkologisk sengeafsnit D1-D3, Klinik Kirurgi og Kræftbehandling, Aalborg Universitetshospital pr. 1. januar 2018 eller efter aftale. Afdelings/Afsnitsprofil:Afsnit D1- D3 er 7-døgnsafsnit med speciale i pleje og behandling af patienter med kræftsygdomme. Afsnittet er fordelt på to etager, men er ledelsesmæssigt og personalemæssigt et afsnit, som er normeret til 23 patienter. Der er tilknyttet et akutafsnit, som er åben i dag tid mandag til fredag.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 23-11-2017

afdelingslæge
Region Nordjylland
 
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017

Værkstedsleder/værkstedsassisten til RCA
RessourceCenter Aalborg
Om stillingen/arbejdspladsenRessourceCenter Aalborg søger en værkstedsassistent/værkstedsleder til vores køkken/kantine. Teamet i køkkenet består af 4 medarbejdere, hvoraf 2 medarbejdere har opgaver som kontaktpersoner for borgere tilknyttet køkkenet. Teamet planlægger og udfører den daglige produktion i samarbejde med tilknyttede borgere. Køkkenet arbejder primært med økologiske råvarer, og har en stadig stigende andel af økologiske råvarer i produktionen. Køkkenet har p.t.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 09-11-2017

Butiksdetektiv 20timer om ugen
SAFE & SECURE ApS
Her er jobbet hvor man selv kan bestemme hvornår man vil møde. Vi søger en erfaren butiksdetektiv. Det er vigtigt, at man har god erfaring indenfor branchen. Man får indflydelse på egen arbejdsdag og planlægning. Det er en fordel at have egen bil. Der er tale om 20 timer pr. uge, som man selv kan planlægge. Se vores kríterier på: http://www.safeandsecure.dk
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 05-11-2017

Kvalitetsbevidst værkmester til spændende vedligeholdelsesprogram af kampfly
Civile stillinger
Vil du være en del af holdet der udfører levetidsforlængelsen af Forsvarets F-16 kampfly? Til vores Kampflyværksted i Aalborg har vi brug for en assisterende værkstedsleder til hurtig tiltræden.Om os
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 10-11-2017

afdelingslæge
Region Nordjylland
Stillingsopslag og funktionsbeskrivelse .Ansøgningsfrist  17. november 2017Afdelingslæge Reumatologisk afdeling, Klinik Medicin, Aalborg Universitetshospital   En  stilling som afdelingslæge  er ledig til besættelse 31.5. 2018 eller efter aftale.StillingenVi søger en speciallæge med brede kundskaber i intern medicin: reumatologi, som kan påtage sig opgaver indenfor det reumatologiske område, der varetages af afdelingen.
Indrykket : 20-10-2017 Ansøgnings frist : 17-11-2017