Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Kordegn til Aalborg Domkirke, Budolfi kirke
AALBORG DOMKIRKE BUDOLFI KIRKE
Kordegn til Aalborg Domkirke, Budolfi kirke Vi søger en dygtig og veluddannet kordegn til Aalborg Domkirke med tiltrædelse snarest muligt eller pr. 1. september 2017.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-06-2017

Natkørsel
HARALD JACOBSEN OG SØNNER FRAGT- KØLE- OG FRYSETRANSPORT A/S
Vi søger en natchauffør til kørsel med trækker-trailer. Det er en fast tur hver nat fra Aalborg - Taulov- Kolding - Aalborg. Fredag er fra Aalborg - Hinnerup- Aalborg. Chaufføren skal være meget stabil, da den SKAL køre hver nat. Man skal have erfaring med trailerkørsel og læsse-tømning, da man er på egen hånd.    ADR. bevis
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 05-06-2017

2 uklassificerede reservelægestillinger i Hjerte-Lungekirurgisk Afdeling
Region Nordjylland
Uklassificeret reservelægestilling, Hjerte-Lungekirurgisk Afdeling, Klinik Hjerte-Lunge, Aalborg Universitetshospital   Ved Hjerte-Lungekirurgisk Afdeling, Klinik Hjerte-Lunge, Aalborg Universitetshospital er en uklassificeret stilling som reservelæge ledig til besættelse pr. 1. August 2017 og en stilling pr. 1. september 2017 eller snarest derefter.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 08-06-2017

To social- og sundhedsassistenter, Plejeboliger Hans Egede
Plejeboliger Hans Egede
To social- og sundhedsassistenter I Ældre- og Handicapforvaltningen er du sammen med dine kolleger med til at hjælpe borgerne til at leve en selvstændig tilværelse.  Det gør du i samarbejde med borgeren, borgerens netværk og andre, der har en indflydelse på borgerens liv. I Ældre- og Handicapforvaltningen er vores kerneopgave at fremme borgernes mulighed for at leve en selvstændig tilværelse. Det gør vi sammen med borgerne og deres netværk.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 09-06-2017

Automatiktekniker til indkøring af robotter hos kunder
BLUE WORKFORCE A/S
Vil du ud i verden? Kan du køre med robotter?   Vi mangler teknikere til at indføre robotter hos vores kunder. Du får mulighed for at komme rundt i verden da vores RAGNAR robotter er efterspurgt i hele verden. Du kommer til at arbejde med demonstration og test af vores robotter og indkøre den hos vore kunder. Din baggrund er ikke vigtig, men kan f.eks. være indenfor industriel automation. Det kan også være du har erfaring med montage, indkøring eller vedligehold af robotudstyr.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

PPR Aalborg søger to psykologer til faste fuldtidsstillinger - fra den 1. august 2017
Skoleafsnit
Har du lyst til at gøre en forskel for børn og unge i forhold til læring og trivsel, så har vi et spændende job til dig!   Stillingerne er placeret i PPRs to Tværfaglige afsnit, som betjener kommunens almene skoler, udvalgte specialklasser, frie grundskoler samt daginstitutioner.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 14-06-2017

Konsultationssygeplejerske
Lægerne ved Sauers Plads v/K. Thomsen, E. Dlemæs, F.R. Boldt, C.Ganderup, C. Blåsvær, T. Lentz
Kompagniskabspraksis med 6 faste læger i Sundhedens Hus søger konsultationssygeplejerske med tiltrædelse så hurtigt som muligt eller pr. 1-8-2017. Arbejdet består i blodprøvetagning, EKG, kronikerkontrol, lungefunktion, børneundersøgelser, vaccinationer incl. rejsevaccinationer m.m.. Vi har aktuelt 2 konsultationssygeplejersker, begge på 30 timer ugentligt, men p.g.a. travlhed ønsker vi yderligere 1 konsultationssygeplejerske med ca. 30 timer/uge.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 12-06-2017

Ambassadør
RELATIONMEDIA A/S
Udadvendt freelance ambassadør med salgserfaring søges til vores produktsælgerteam i Nordjylland   Forventet opstart i løbet af sommeren, men opgaverne starter rigtig efter sommerferien, i august måned.  
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

Underviser til AVU - Aalborg
Aalborg
Brænder du for atundervise unge og voksne på AVU?    VUC&hf Nordjyllands afdeling i Aalborg søger pr 1. august2017 et antal nye lærere.     Vi søger 1 lærer til en fast stilling på fuld tid, samt 2-3lærere til vikariater. Ansøgere skal være læreruddannede og have fagligkompetence til at kunne undervise i 2-3 fag i AVU’s fagrække. Se nærmere om fagog indhold på uvm.dk/avu. Undervisningen finder sted i vores afdeling i Aalborgeller ved eksterne samarbejdspartnere, fx virksomheder eller Tech College.
Indrykket : 24-05-2017 Ansøgnings frist : 09-06-2017