Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Advokatfuldmægtige til vores nordjyske kontorer
HJULMANDKAPTAIN ADVOKATPARTNERSELSKAB
Til Frederikshavn, Hjørring og Aalborg søger vi advokatfuldmægtige med tiltrædelse i september 2018. Om stillingen Som advokatfuldmægtig ved HjulmandKaptain bliver du en del af en vidensorganisation med advokater og jurister, der brænder for deres respektive specialistområder.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 09-02-2018

Social- og sundhedsassistentelev - efterår 2018
Ældre og Sundhed
Vil du være den afgørende forskel? Bliv social- og sundhedsassistent. Ældre og Sundhed i Aalborg Kommune søger i alt 10 social- og sundhedsassistentelever se http://www.eleverne.dk - social- og sundhedsassistent . Drømmer du om en erhvervsuddannelse i det nære sundhedsvæsen, interesserer du dig for psykiatrien, og vil du være den afgørende forskel for mange borgere i Aalborg Kommune? Som social- og sundhedsassistentelev uddannes du til at varetage mange alsidige opgaver ude hos borgerne.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 18-01-2018

Engelskunderviser
DAMSØ & DAMSØ SPROGSKOLER
Vi søger en dygtig og erfaren engelskunder til at undervise et hold på tre deltagere. Undervisningen skal foregå en gang om ugen, helst om torsdagen kl. 7:30-9:30, i ca. 7 uger. Deltagerne er på et øvet niveau. Er du interesseret, må du gerne sende din ansøgning hurtigst muligt.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 05-01-2018

Social- og sundhedsassistent til sengeafsnit S2 - Psykiatrien
Region Nordjylland
Social og sundhedsassistent med viden om eller erfaring indenfor psykiatri  Aalborg Universitetshospital – Psykiatrien, Klinik Psykiatri Syd, Afsnit S2 søger 1 social og sundhedsassistent med viden om eller erfaring inden for psykiatri til en fast stilling fuldtid eller deltid i skiftende vagter, primært dagvagter i hverdagene og 12 timers nattevagter hver 3. weekend. 
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 19-01-2018

Socialfaglig tilsynskonsulent til Børne- og Familiesekretariatet
Børne- og Familieafdelingen
Vil du arbejde for at skabe de bedst mulige rammer og betingelser for børn, unge og udsatte i Aalborg Kommune? Ønsker du en arbejdsplads med mange samarbejdspartnere både internt og eksternt? Kan du balancere kontrol-, lærings- og udviklingsperspektivet i tilsynsopgaven? Kan du bidrage til implementeringen af politikker og strategier og være bindeleddet mellem praksis og den øverste administrative og politiske ledelse? Så er her en chance for at arbejde med tilsyn og kvalitetsudvikling af tilbud til børn og unge med særlige behov samt tilbud på misbrug og udsatte området. 
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 15-01-2018

Tilsynspædagog til administrationen af privat pasning
Dagplejen tværgående funktioner
Dagplejen i Aalborg Kommune søger en tilsynspædagog til en fast stilling på 37 timer ugentligt med tiltrædelse snarest muligt til opgaver vedr. private pasningsordninger. Opgaven omkring private pasningsordninger er forankret i Team Tværgående Funktioner i den kommunale dagpleje.Kontorfaciliteterne er i Storvorde men en stor del af arbejdstiden foregår rundt om i kommunen ifm. tilsyn og godkendelser.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 19-01-2018

Sygeplejerske, Klinik KBU, Anæstesi og Intensiv
Region Nordjylland
2 sygeplejersker til fast fuldtidsstilling på Intensiv afsnit 103, Aalborg UH Nord.Snarest eller pr. 1. februar 2017. Afsnitsprofil:Afdeling 103 en højteknologisk intensiv-og opvågningsafdeling med aktuelt 4 sengepladser. Vi yder pleje og behandling til kritisk syge patienter fra specialerne pædiatri, gynækologi, obstetrik, neurologi og almen medicinske patienter. Desuden varetager sygeplejerskerne kontinuerlig dialysebehandling.
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 26-12-2017

Industritekniker/værktøjsmager med kendskab til revolverstandser søges i Aalborg Kommune
Konsulenthuset -Guiderne ApS
Konsulenthuset-guiderne søger en medarbejder for en kunde i Vodskov området hurtigst muligt. Vi forventer at du:
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 09-02-2018

Afdelingslæge - Onkologisk Afdeling
Region Nordjylland
En stilling som afdelingslæge ved Onkologisk Afdeling er ledig til pr. 1. januar 2018 eller efter aftale. AfdelingenOnkologisk Afdeling er regionsafdeling for ikke-kirurgisk kræftbehandling i Region Nordjylland.Afdelingen er en højt specialiseret klinik og varetager behandling og opfølgning af patienter med de fleste solide kræftformer. 
Indrykket : 15-12-2017 Ansøgnings frist : 21-12-2017