Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Introduktionsreservelæger til patologisk anatomi og cytologi
Region Nordjylland
Et antal introduktionsreservelægestillinger er ledige i perioden 1. marts 2017 til 28.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 06-02-2017

Weekendsælger
KLARUP CARAVAN A/S
Klarup Caravan A/S søger en weekendsælger til campingvognafdelingen.Vi tilbyder:Arbejde hver anden weekend (6-10 timer) samt helligdageGode kollegaer og en fri og uformel omgangstoneEt godt arbejdsmiljø hvor vi lægger stor vægt på et godt samarbejde Din profil
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Pædagog til Mou Skole – midlertidig stilling
Dus Mou Skole
Om stillingen/arbejdspladsen Til vores indskolingsafdeling og DUS søger vi en pædagog 25 timer om ugen til midlertidig stilling. Da vi modtager 14 nye skolestartere i MiniDUS, har vi brug for en vikar fra den 1. marts 2017 eller snarest derefter og til den 30. juni 2017. Der vil være timer i både skole og DUS (0. -3. klasse) Mou Skole har 220 elever og en DUS med ca. 100 børn. Mou Skole ligger 20 km øst for Aalborg i smuk natur mellem hav, mose og fjord. Naturen omkring indbyder til mange udendørs aktiviteter og ture. Skolen har et godt samarbejde med bl.a.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017

Vi søger erfarne sygeplejerskekonsulenter til Aleris-Hamlet Aalborg
Aleris-Hamlet Hospitaler A/S
Aleris-Hamlet Hospitaler i Aalborg søger erfarne sygeplejerskekonsulenter til landets største privathospital, hvor omtanke, professionalisme, engagement og nytænkning er nøgleord i hverdagen.   Vi er et travlt privathospital med 3 topmoderne operationsstuer, 1 skopi stue, opvågnings/dagkirurgisk afsnit og sengeafsnit. Vi har i 2016 været igennem en større ombygning og kan i dag præsentere et nyt og større Aleris-Hamlet Privathospital på Sofiendalsvej i Aalborg.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 19-02-2017

Erfarne freelancetolke til alle sprog søges
Tolkecentret/Traw-service v/Nabil Asaf Nadir
Tolkecentret har den fornøjelse at kunne meddele, at vi netop har indgået en kontrakt med Region Nordjylland. Endvidere er der udsigt til, at Tolkecentret kan indgå i et samarbejde med forskellige kommuner på Sjælland. Kontrakten med Region Nord dækker tolkeopgaver på sygehuse, lægehuse, speciallæger og institutioner under Regionen. Desuden har Tolkecentret en øget efterspørgsel efter tolkeservice fra kommuner, skoler, børnehaver og andre offentlige myndigheder her i Jylland. I den forbindelse søger Tolkecentret dygtige og erfarne freelancetolke til alle sprog.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Anæstesisygeplejerske A/H
Region Nordjylland
Anæstesisygeplejerske til A/H afsnittet   Et meget spændende anæstesiafsnit søger dygtig og positiv anæstesisygeplejerske til A/H afsnittet.   Afsnitsprofil: A/H anæstesi er et specialeafsnit, der varetager den anæstesiologiske ydelse indenfor mave/tarm-, øre/næse/hals-, kæbekirurgisk- og øjenspecialet.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 16-02-2017

Bartendere til Café Vesterå
CAFÉ VESTERAA A/S
Cafe Vesterå Søger bartendere Cafe Vesterå er beliggende i Aalborg Centrum. Om dagen er vi en af byens absolut hyggeligste cafeer, mens vi om aftenen i weekenderne omdannes til cocktailbar og natklub. Vores musikstil er elektronisk og generelt er vi meget anderledes end alle andre steder i byen. Derfor søger vi dedikerede medarbejder til barholdet. Der er tale om arbejde i weekenderne fredag og lørdag aften/nat. For at komme i betragtning til jobbet skal du være serviceminded, teamplayer, udadvendt, fleksibel og ærlig.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 22-02-2017

Elev som ernæringsassistent søges til kantinen Vejgaard Bymidte
Familiegruppe Øst
Elev som ernæringsassistent søges til kantinen Vejgaard Bymidte Familiegruppe Øst søger ernæringsassistentelev med tiltrædelse 1.
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 12-02-2017

Tavlebygger
KT ELEKTRIC A/S
Med hovedkontor i Aalborg, lokalafdeling i Frederikshavn, København og løbende aktiviteter i hele landet, beskæftiger KT Elektric A/S mellem 100 og 130 dygtige og velmotiverede medarbjedere.Firmaets kompetenceområder er service, automation, bygningsautomatik, industri, installation, kommunikation, låse, sikring, svagstrøm og nybygningsopgaver samt større el-entrepriseopgaver over hele Danmark.Vi søger en dedikeret Tavlebygger til vores engagerede medarbjederteam i Automation.DIN PROFIL:
Indrykket : 18-01-2017 Ansøgnings frist : 10-02-2017