Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Dygtig guldsmed søges
Guldsmed Kristian Otte
Er du en energisk og dygtig guldsmed, så er det dig, vi står og mangler. På værkstedet laver vi reperationer, nye smykker , kundebestillinger og fatteopgaver. Vi har fuld fart på og masser at lave, så hvis du ikke er bange for at tage fat og kan du lide at udfordre dig selv, så er dette måske noget for dig. I et værksted med god stemning og et godt arbejdsmiljø. Så er det helt sikkert en arbejdsplads for dig. Mødetider er fra kl. 8 til kl. 16. I perioder kan der være overarbejde. Flextid er muligt efter aftale. Se mere på www.kristianotte.dk Kontakt mig for spørgsmål på tlf.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 26-05-2017

Energisk og engageret sælger søges til nyoprettet stilling på Utzon Center
UTZON CENTER A/S
Vil du være med til at sælge oplevelser til både virksomheder og private i Utzon Centers helt unikke rammer, er du måske den sælger, vi søger….
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

DIY-servicemedhjælper til Aalborg
SB BUTIKSSERVICE ApS
Har du sans for detaljen og leder du efter et fritidsjob? Så er det måske netop dig vi søger til vareopsætning i Nordjylland! Om jobbet: Som DIY-servicemedhjælper hos SB Butiksservice® vil din arbejdsplads være i byggemarkeder i Aalborg. Du vil i samarbejde med din kollega hjælpe med vareopsætning efter planogram og trimning. Stillingen er timelønsafregnet, og vi tilstræber en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 7-10 timer om ugen.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Ernæringsassistentelever søges til Køkkener i Region Nordjylland
Region Nordjylland
Som ernæringsassistentelev i et af Region Nordjyllands køkkener tilbydes du et varieret uddannelsesforløb, med mulighed for at prøve kræfter med alle de udfordringer og arbejdsopgaver der er ved mad- og måltidsproduktion i et sygehuskøkken og -kantine. Til uddannelsesstart 1.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 18-05-2017

Teamleder til Sygedagpengehuset
Sygedagpengehuset
Teamleder, Sygedagpengehuset – Jobcenter Aalborg. Fast stilling til besættelse senest 01.07.17.   Brænder du for Personaleledelse Målstyring Den ressourceorienterede tilgang Teamsamarbejde  Og kan du holde fokus på Borgeren Lovgivningen Arbejdsmarkedet  Så er det DIG vi søger til den ledige stilling som teamleder for vores jobafklaringsmakkerskaber og virksomhedskonsulenter.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Start din salgskarriere hos AM!
AM Aalborg
"Folk der starter hos os, behøver nødvendigvis ikke at være de dygtigste sælgere fra starten, men det bliver de hos os. Vi er med på siden hele tiden, hvor vi giver uddannelse, inspiration, vejledning og støtte. Udover dette vil nogle også opnå lederuddannelse på forskelige niveauer, alt efter deres kvalifikationer". Citat: Mike Nielsen, direktør  
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 07-05-2017

Uddannet Tømrer søges
RASK & HEDE INVEST ApS
Uddannet Tømrere. Rask og Hede Aalborg, 1 stilling Vi står pt. og mangler en uddannet tømrere, til div. opgaver indenfor tømrerfaget i Aalborg. Din Profil. Uddannet tømrere. Alsidig. Fleksibel. Kvalitetsbevist. Kan tale, læse og forstå dansk. Erfaring fra tidligere job. Lyder det som noget for dig, så kontakt indehaver Nicolai og Steffen på mail@aa-bm.dk
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 26-05-2017

Tømrer elev søges
RASK & HEDE INVEST ApS
Tømrer elev Rask og Hede Aalborg, 1 stilling Vi står pt. og mangler en tømrer elev Din Profil. Alsidig. Fleksibel. Kvalitetsbevist. Kan tale, læse og forstå dansk. Lyder det som noget for dig, så kontakt indehaver Nicolai og Steffen på mail@aa-bm.dk
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 26-05-2017

Uggerhøj søger kvalificeret værkførerassistent
UGGERHØJ A/S
Vores serviceværksted i Aalborg søger en engageret værkførerassistent. Indskrivningen består i dag af to værkfører og en assistent med tæt samarbejde til værkføreren på pladeværkstedet. Som værkførerassistent er du i det daglige med til at give vores kunder en god betjening og holde styr på det der er aftalt med kunden. De daglige opgaver vil bestå af:
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 21-05-2017