Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

DanaWeb søger salgsprofiler med hunter-gen
DANAWEB A/S
Vil du være med til at videreudvikle Danmarks største og mest succesfulde webbureau? Danmarks største webbureau søger dygtige salgskonsulenter, der har lyst til at arbejde i et ungt og sjovt miljø, hvor salget er i højsædet. Jobbet går ud på at booke og afholde møder med mindre og mellemstore virksomheder om deres hjemmeside og online markedsføring. Et marked, der har været i konstant vækst i over 10 år, og stadig udvikler sig.
Indrykket : 25-03-2017 Ansøgnings frist : 02-05-2017

Lærer til barselsvikariat (Vestbjerg skole)
Vestbjerg Skole
Lærer på Vestbjerg Skole Vestbjerg Skole er placeret "på toppen" af Vestbjerg grænsende op til Hammer Bakker og er en del af Aalborg kommunale skolevæsen. Skolen har godt 500 elever i hovedskolen, og 26 elever i kontaktklasserækken. Kontaktklasserne er et tilbud til børn med autisme. Skolen har et fritidstilbud DUS ordning for ca. 260 børn. Personalet på skolen udgør i alt 94 personer – lærere, pædagoger og servicepersonale. Vi søger en uddannet lærer til et barselsvikariat, til en fuldtidsstilling i vores indskoling, til 1. og 2. klasse. Vi kan bl.a.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 02-04-2017

Mekaniker til Aalborg S
Super Dæk Service, Aalborg Syd
ER DU EN PERSON DER VÆGTER HASTIGHED, KØBMANDSKAB OG KVALITET HØJT, ER DU MÅSKE VORES NYE MEDARBEJDER I VORES TEAM, DER VIL VÆRE ”BRANCHENS BEDSTE”Vi går altid efter det bedste team med stabilitet, de rette kompetencer, og et smil til kunder og kollegaer.  Super Dæk Service, Aalborg S., har forrygende travlt med mekanisk arbejde. Derfor søger vi en serviceminded mekaniker, der kan bruge sine hænder og skabe resultater i en alsidig og selvstændig hverdag. DINE OPGAVER VIL BL.A. VÆRE:
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 24-04-2017

NOBICALL SØGER MØDEBOOKERE I AALBORG
NOBICALL IVS
Ring til os 22 63 93 02 og kom til samtale allerede i dag! (Vi søger også DELTID!)Vi søger 4 mødebookere (FULDTID) til kontoret i Aalborg (Porsvej). Du skal booke møder for et af de forsikringsselskaber, som vi arbejder for.• Er du til et fedt sammenhold og skøre konkurrencer?• Har du lyst til at blive endnu bedre til at sælge?• Er du til festlige arrangementer?  
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 05-04-2017

Account manager
Salesmatch ApS
Virksomheden er et etableret digitalt marketingbureau i Aalborg, der med innovativeløsninger har præget det danske internet siden 2002.Vi er i rivende udvikling og søgerderfor nu flere dygtige og engagerede kolleger til at varetage vores mange kunder.Hvad kan du forvente?Som account manager hos os vil du komme til at arbejde med alt fra Danmarks førendebrands til mindre webshops. Med vores unikke koncepter skaber vi kvalitative emner tilvores kunders nyhedsbreve, callcenter eller onlinekundeklub.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 09-04-2017

DYGTIG FAGLÆRT KOK SØGES TIL FANDANKO – PRIMÆRT DAGVAGTER
FANDANKO ApS
Er du træt af sene aftenvagter, weekendarbejde og et stressende a la carte job, så leder FANDANKO efter en superskarp kok, der kan fungere som sparringspartner og samtidig som køkkenchefens højre hånd. Lidt om dig Du er udlært kok, opfatter dig selv som en dygtig fagmand og du går op i dit arbejde. Du har gerne nogle års erfaring fra en lignende stilling, og du nyder at eksperimentere med spændende råvarer og du er i stand til at tænke ”ud af boksen” Du skal være indstillet på at arbejde i en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 28-04-2017

Bliv mystery shopper og/eller interviewer
Servicemind A/S
Kunne du tænke dig at spise gratis eller få løn for at shoppe? Få et spændende og udfordrende fritidsjob som Mystery Shopper. Du bliver stillet en opgave, og skal herefter besøge en butik og vurdere serviceniveauet og kundeoplevelsen. Der er blandt andet opgaver på restauranter, butikker, bilforhandlere og også hos optikere. Hvis du i forvejen bruger briller/linser og har tilgang til en bil, kan du notere dette i ansøgningen. Du kommer således ud for en bred vifte af forskellige sjove og anderledes oplevelser.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 24-04-2017

Lærer til barselsvikariat (Vestbjerg skole)
Vestbjerg Skole
Lærer på Vestbjerg Skole Vestbjerg Skole er placeret "på toppen" af Vestbjerg grænsende op til Hammer Bakker og er en del af Aalborg kommunale skolevæsen. Skolen har godt 500 elever i hovedskolen, og 26 elever i kontaktklasserækken. Kontaktklasserne er et tilbud til børn med autisme. Skolen har et fritidstilbud DUS ordning for ca. 260 børn. Personalet på skolen udgør i alt 94 personer – lærere, pædagoger og servicepersonale. Vi søger en uddannet lærer til et barselsvikariat, til en fuldtidsstilling i vores indskoling, til 1. og 2. klasse frem til den 23.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 02-04-2017

AC-fuldmægtig til public affairs og ledelsesbetjening ved AAU
Aalborg Universitet
Aalborg Universitet (AAU) søger en ambitiøs AC-fuldmægtig, der kan kommunikere AAU's mange resultater og skabe forståelse og lydhørhed i omverdenen.
Indrykket : 24-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017