Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sygeplejerske Akutmodtagelsen afsnit 404
Region Nordjylland
Har du de kompetencer der skal til for at arbejde i et afsnit med stort patient flow? Og vil du medvirke til, at sikre et ambitiøst og udviklingsorienteret område, baseret på høj kvalitet, stor faglighed og et godt arbejdsmiljø?Så er du måske den sygeplejerske vi søger i Akut området sengeafsnit 404 pr 1 august 2017?Akutområdet består af: Akutmodtagelse (afsnit 402), der er opdelt i Skadestue og Modtagelse samt Akut-korttidssengeafsnit (afsnit 404) med tilhørende Dagafsnit og Diagnostisk Center. Der
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 19-07-2017

Kopi af Lager- og logistikmedarbejder
JKS a/s, Hirtshals
For kunde i Hjørring søger dygtig og erfaren lagermedarbejder med truckcertifikat til et længerevarende vikariat. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende bl.a. inden for følgende områder: - Kørsel med truck - Pakning - Plukning - Kontrol - Forefaldende lagerarbejde.   Faglige kvalifikationer: - Du har praktisk erfaring fra lagerarbejde. - Du arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt. - Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 08-08-2017

Bygningsmaler
JKS a/s, Hirtshals
Bygningsmaler.   Bygningsmaler søges for kunde.   Kvalifikationer: - Kan arbejde alene. - Skal være ajourført med nutidens malerprodukter. - Egen bil.   Personlige egenskaber: - Stabil -  Fleksibel - Kvalitetsbevidst - Hurtig - Selvstændig.   Der er tale om et længerevarende vikariat. Du kan fremvise straffeattest. Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår inkl. pension og feriepenge. Ansøgning: - Hirtshals@jks.dk
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 23-08-2017

Lægeklinik i Hjørring søger ny klinikassistent
I/S Lægeklinikken Vendia
    Vi er en lægepraksis med 4 læger,   2 sygeplejersker og 4 deltidsansatte sekretærer/klinikassistenter.   Desuden 1 – 2 uddannelseslæger.       Vi søger en sekretær/klinikassistent til en 29 timers stilling  
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 15-08-2017

Specialarbejder, jord og beton
JKS a/s, Hirtshals
Jord- og betonarbejdere For kunde i Hjørring kommune, søger vi dygtige og erfarne jord- og betonarbejdere. Der er tale om et kortvarigt vikariat. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: - Kloakarbejde - Rørlægning - Maskinkørsel - Jernbinding - Forskalling - Betonstøbning - Elementopstilling - Betonrenovering - Betonfinish   Faglige kompetencer: - Du har praktisk erfaring med jord- og betonarbejde. (maskinfører)
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 23-08-2017

Specialarbejder, tømrer
JKS a/s, Hirtshals
  JKS søger fagligt dygtige gerne tømrer og/eller tillærte håndværkere for en travl kunde i rivende udvikling, til længerevarende vikariater i Hirtshals. Om dig: • Du er ihærdig, samarbejdsvillig og fleksibel • Du tager arbejdet og de forskellige opgaver seriøst • Du er mødestabil, ansvarsbevidst og grundig • Du er omgængelig i forhold til kunder og kolleger • Du har et godt humør og en positiv indstilling • Du taler og skriver dansk   Du kan fremvise straffeattest.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 23-08-2017

FERIEAFLØSER Rengøringsassistent til rengøring i Hirtshals - NAT
PARTNERSERVICE HVER GANG ApS
  FERIEAFLØSNING - 4 uger - Rengøringsassistent til rengøring i Hirtshals PartnerService søger 1 medarbejder der kan gøre rent i Hirtshals de næste 4 uger. Der er tale om FERIEAFLØSNING NATrengøring mellem kl.2.30 og kl.5.30 - WEEKEND( natten mellem fredag og lørdag, natten mellem lørdag og søndag samt natten mellem søndag og mandag. - 3 time pr dag.) Arbejdet forgår alene på pladsen i store haller.   Engelsk eller dansk tale og forståelse er et krav.
Indrykket : 28-06-2017 Ansøgnings frist : 23-08-2017

Sygeplejersker til Sengeafsnit 205, Klinik Medicin, Hjørring.
Region Nordjylland
Vi søger sygeplejersker til både faste stillinger og til et barselsvikariat med tiltrædelse pr. 1. august 2017 eller efter aftale. Der er tale om fuldtids- og deltidsstillinger i skiftende vagter. Vikariatet går til d. 30. april 2018. Afsnit 205 er et afsnit med 36 sengepladser, fordelt på endokrinologiske, gastroenterologiske, reumatologiske og almen medicinske patienter. Vores Gastroenterologisk ambulatorium og Endokrinologiske SammeDagsUdredning er desuden også placeret på afsnit 205.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 12-07-2017

Sagsbehandler til Miljø- og Natursektionen
Civile stillinger
Har du lyst til at arbejde med miljø i en professionel statslig virksomhed, så har vi en meget spændende stilling til dig som sagsbehandler i Team Industrimiljø i Miljø- og Natursektionen ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring. Om os Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) varetager bl.a. Forsvarsministeriets koncernfælles myndighedsopgaver på miljø- og naturområdet. Forsvarsministeriet er myndighed for Natura 2000 og for kortlægning af potentielt forurenende arealer på vidensniveau 1 (V1) og fører et forureningsregister for Forsvarsministeriets arealer.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 30-07-2017

For kunde i Hirtshals søges medarbejdere til fiskeproduktion.
JKS A/S
Der er tale om et kortvarigt vikariat.Faglige kvalifikationer:- Erfaring fra fabriksarbejde eller produktion.- Pakning/udskæring af fisk og diverse arbejde i forbindelse dermed.Personlige egenskaber:- Stabil- Fleksibel- Kvalitetsbevidst- Hurtig- SelvstændigDu kan fremvise straffeattest.Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår inkl.
Indrykket : 27-06-2017 Ansøgnings frist : 10-08-2017