Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Beskæftigelsesmedarbejdere til Sygedagpengeafdelingen
Jobcentret
Sygedagpengeafdelingen ønsker at supplere en faglig og social velfungerende afdeling med 2 nye kollegaer til faste stillinger - henholdsvis pr. 1. februar 2018 og 1. marts 2018Hvem er vi?I Hjørring Kommune er det politisk besluttet, at investere i at gøre en særlig indsats overfor borgere på sygedagpenge.
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 07-01-2018

Reservelæge i klassificeret introduktionsstilling
Region Nordjylland
Ortopædkirurgisk Afdeling, HjørringAalborg Universitetshospital, Klinik Hoved-Orto
Indrykket : 14-12-2017 Ansøgnings frist : 26-12-2017

Byggeleder til Byggeledelsessektionen i Distrikt Sydjylland
Civile stillinger
Har du erfaring med byggetekniske opgaver og koordineringserfaring, kan du være på vej til et spændende og udfordrende job som vores nye medarbejder til byggeledelse ved Distrikt Sydjylland.Om osDu vil blive en del Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses Projektafdeling med Distrikt Sydjylland som arbejdsområde.
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 02-01-2018

LAGEREKSPEDIENT
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center
Bahne i Hjørring søger en dygtig og erfaren lagerekspedient snarest muligt (25 timer om ugen).   Stillingen omfatter ansvaret for hele varehåndteringen – dvs. modtagelse, mærkning og placering af varer på lageret. Jobbet vil samtidig bestå af ca. 1 times rengøring hver morgen med støvsugning/vask af gulv samt rengøring af diverse rum i butikken. Du vil herudover fungere som butikkens servicemedarbejder og skal således kunne løse diverse løbende praktiske opgaver.  
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2017

Social- og sundhedsassistent til Ældrecenter Lynggårdens midlertidige pladser
Hjørring Kommune
Lynggården søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling som ferie- og fridagsafløser med tiltrædelse pr. 15. januar 2018 eller snarest derefter.Stillingen har en ugentlig arbejdstid på 30 timer, i dagvagt og aftenvagt. Lynggården har 38 beboere fordelt på 2 afdelinger. En somatisk afdeling og en afdeling med midlertidige og neurorehabiliteringspladser. Denne stilling er primært tilknyttet de midlertidige pladser. 
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 27-12-2017

SALGSELEV - BOLIG
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center
Bahne i Hjørring søger en dygtig salgselev til boligafdelingen pr. 1. august 2018.   Du brænder for SALG generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er den vigtigste opgave i en butik. Du elsker den daglige kundekontakt og er god til at snakke og hygge med kunderne. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.  
Indrykket : 13-12-2017 Ansøgnings frist : 15-01-2018

Byggeleder til Byggeledelsessektionen i Distrikt Sydjylland
Civile stillinger
Har du erfaring med byggetekniske opgaver og koordineringserfaring, kan du være på vej til et spændende og udfordrende job som vores nye medarbejder til byggeledelse ved Distrikt Sydjylland.Om osDu vil blive en del Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses Projektafdeling med Distrikt Sydjylland som arbejdsområde.
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 02-01-2018

Vintervikariater Børn og Ungeafsnittet
Region Nordjylland
Vi søger sygeplejersker til vintervikariater pr. 1. januar 2018 Vikariaterne er på 33,3 timer pr. uge. Fælles for stillingerne gælder, at de er med op til 80 procent vagter.Du har indflydelse på fordeling af dine weekendvagter ved ansættelsen. Vi har fortrinsvis brug for nattevagter, men også aftenvagter, så vi vil i et vist omfang kunne tage hensyn til dit ønske, hvis du foretrækker den ene vagttype frem for den anden.Vores vinternormering er højere end sommernomering pga.
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 26-12-2017

Familieterapeut/psykoterapeut til Station Victor
Hjørring Kommune
Station Victor, Hjørring Kommune søger en familieterapeut/psykoterapeut som kan indgå i et teamsamarbejde, hvor fokus for arbejdsområdet er gravide samt spædbørns familier. Station Victor er et frivilligt og anonymt behandlingstilbud til gravide og spædbørnsfamilier i Hjørring kommune.Station Victor er organiseret under sundhedsplejen og Børne – og Familieområdet, og består aktuelt af 1 psykoterapeut samt 2 psykologer. Hvordan arbejder vi:Station Victor henvender sig til alle gravide og spædbørnsfamilier, hvor der er for
Indrykket : 12-12-2017 Ansøgnings frist : 05-01-2018

Faglært eller befaren skibsassistent
Drift om bord (bro, dæk og maskine)
Faglært eller befaren skibsassistent til maskinen       Primære arbejdsopgaver:  Deltage i det daglige arbejde i maskinen  Ansvarlig for renhold i maskinrummene  Foretage morgenrundering/pejlinger  Efterse og overvåge maskineri, oliestand mm.  Deltage i bunkring som Bunkervagt  Diverse jobs i henhold til udleveret arbejdsplan  Diverse ad hoc opgaver      Din faglige profil: 
Indrykket : 11-12-2017 Ansøgnings frist : 02-01-2018