Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Advokatkonstitution i Vestre Landsret
Danmarks Domstole
Enstilling som konstitueret landsdommer i Vestre Landsret (advokatkonstitution) er ledig tilbesættelse den 1. august 2017.    Advokatkonstitutionenkan alene besættes med advokater og er af 3 måneders varighed. Der henvises tilretsplejelovens § 44 c.
Indrykket : 25-02-2017 Ansøgnings frist : 30-03-2017

Sosu-assistent elev
Syddjurs Kommune
Bliv Social og sundhedsassistentelev i Syddjurs Kommune   Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker, og har du lyst til at arbejde med opgaver indenfor sygepleje, sundhedsfremme, rehabilitering og forebyggelse, så har du chancen til august 2017.   Der er optag med start august 2017 i Grenå, hvor du kan søge, hvis du har gennemgået et GF 2 forløb.   Ansøgningsfristen er d. 26/3 2017 og du kan forvente at få svar d.
Indrykket : 25-02-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017

Projektingeniør søges til Tilst
CRH Concrete A/S
Jobbet: Som Projektingeniør på trappetegnestuen i Tilst kommer du til at indgå i et stærkt og rutineret team, hvor du - i tæt samarbejde med tegnestuernes øvrige medarbejdere - vil være ansvarlig for udarbejdelse af statiske beregninger - og at disse kan omsættes til produktionsegnede armeringer og elementer. Du vil være i løbende dialog med kunder, rådgivere, interne projektledere, produktionen samt den øvrige del af organisationen hos CRH Concrete A/S.
Indrykket : 25-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Sygeplejerske
SYGEPLEJERSKERNES VIKARBUREAU ApS
SPVB søger en sygeplejerske til at passe et barn.Du skal kunne:* 'kunne give ilt terapi til børn* Give C-pap* Give inhalations terapi til børn* Sikre frie luftveje* Være opmærksom på lækage* Være opmærksom på trykmærker* Sikre relevant bevægelse af brystkasse/ og eller bugen* Kunne rengøre og samle C-pap udstryr* Kunne give mad og medicin via PEG sonde
Indrykket : 25-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Kok / Køkkenassistent til Socialøkonomisk Virksomhed
Den Selvejende Institution Erhvervsskolen Vestjylland
Erhvervsskolen Vestjylland er en socialøkonomisk virksomhed der tilbyder uddannelses og beskæftigelses forløb til udsatte borgere. Virksomheden driver produktion indenfor landbrug og naturpleje, køkken og service, samt håndværksfagene jern, metal og træ, hvor der udvikles og sælges egen fremstillede produkter. Salget af produkter foregår dels til engros led og dels til private.Der er dagligt 40 - 45 tilknyttede borgere, og 25 ansatte, hvoraf 7 er ansat på særlige vilkår i et fleks eller skånejob.
Indrykket : 25-02-2017 Ansøgnings frist : 14-03-2017

Social- og Sundhedsassistentelever søges
Hedensted Kommune
Om jobbet Hedensted Kommune søger social- og sundhedsassistentelever med start til august 2017. Den ny SSA-uddannelsen er pr 01.01.17 ændret således at den er tilpasset den enkelte ansøger. Start tidspunkt og længden af uddannelsen afhænger derfor af den enkelte ansøger. Uddannelsen er bygget op som en vekselvirkning mellem teori og praksis.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017

Talstærk kreditorbogholder søges til Aleris-Hamlet Hospitaler i Herning
Aleris-Hamlet Hospitaler A/S
Aleris-Hamlet Hospitaler søger en kreditorbogholder til landets største privathospital, hvor omtanke, professionalisme, engagement og nytænkning er nøgleord i hverdagen. Om stillingen Med reference til regnskabschefen kommer du til at indgå i et team på 11 engagerede medarbejdere med fokus på kreditorstyring. ArbejdsopgaverDaglig ind skanning af kreditorfakturaer flere af vores selskaber i Danmark.Bogføring og betaling af fakturaer.Daglig kontakt og assistance til vores personale i hele DanmarkFinansafstemn
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 30-03-2017

Social og sundheds hjælper / assistent
Privatpleje og omsorg v/Gitte Sundstrup Nielsen
28 timers kombineret aften / nattevagt i Herning.Da en af vores dygtige aften og nattevagter skal starte på assistent uddannelsen, står vi akut og mangler 1 faglig og stabil aften / nattevagt til at dække denne vagt med arbejde 5 / 2.Er du uddannet social og sundheds hjælper eller assistent og har du lyst til at prøve kræfter i en stilling som kombineret aften / nattevagt, så kan det være du er vores næste medarbejder.Der er tale om en fast 28 timers kombineret aften / nattevagt i Herning.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 20-03-2017

Social- og sundhedshjælper / Assistent
Privatpleje og omsorg v/Gitte Sundstrup Nielsen
28 - 30 timers fast dagvagt stilling i Herning. Vi vækster rigtig meget og står og mangler dygtige kollegaer, så har du lyst til at arbejde i en spændende Privat pleje virksomhed, i stor vækst, så kan det være dig som er vores næste medarbejder.Der er tale om en fast stilling på nyopstartet rute, med ansvar for egne borgere, og i tæt samarbejde med sygeplejerske og kvalitets medarbejdere, at skabe livskvalitet og tryghed hos borgerne.Vi forventer du er: 
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 20-03-2017

EUX Social- og Sundhedsassistentelever søges
Hedensted Kommune
Om jobbet Hedensted Kommune søger EUX social og sundhedssassistentelever med start til august 2017. Vi har fået muligheder for at ansætte og uddanne 2 EUX elever på Social-og sundhedsassistentuddannelsen. Det forventer vi os meget af.  Uddannelsen er bygget op lidt anderledes end assistentuddannelsen normalt er, og de faglige og teoretiske krav er skærpet, idet du skal have fag på både A og B niveau.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 26-03-2017