Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
"Projekt" - Tømrer
BRUNO A SØRENSEN BYG A/S
Dygtig selvstændig og erfaren Til alt indvendigt arbejde på ny boligejendom i Vejle Opstart nu eller efter ferien uge 31 Attraktiv timeløn Kr. 180 - 240 Evt under bringelse
Indrykket : 25-06-2017 Ansøgnings frist : 20-08-2017

Tekniker søges til Aarhus – maskinindustrien
HR-INDUSTRIES A/S
Er du interesseret i et job med spændende udfordringer i en virksomhed, som arbejder med komplekse maskiner, så er jobbet her med dataopsamling måske det du leder efter.  I denne stilling i Aarhus bliver din opgave at understøtte en teknisk projektgruppe gennem en rolle som teknisk projektassistent. I jobbet kommer du omkring følgende:
Indrykket : 25-06-2017 Ansøgnings frist : 20-08-2017

Kontorassistent/regnskabsmedarbejder søges
KNUD KRISTENSEN APS KARTOFLER ENGROS OG EKSPORT
Vi søger med omgående tiltrædelse en dygtig og engageret kontorassistent/regnskabsmedarbejder til vores administration i Roum ved Møldrup. Jobprofil: Du bliver en del af et team, hvor dine arbejdsopgaver vil være alsidige og omhandle såvel økonomi opgaver samt administrative opgaver. Vi er få medarbejdere og din rolle samt opgaver er vigtig således vi kan lykkes som et team. Din arbejdsdag vil bestå af mange forskellige opgaver med hovedvægt på følgende:
Indrykket : 25-06-2017 Ansøgnings frist : 05-07-2017

Kopi af Butiksmedhjælper
Let Køb v/Torben Andersen
Søger en MEGET serviceminded og smilendene butiksmedarbejder til købmandsbutik med tips/lotto i Århus C/Viby   Primært aften/weekend arbejde  ca 8-10 timer ugentlig(flere timer kan tilbydes)   (morgen/formmiddag kan også tilbydes til rette person)   Ekspedition, opfyldning/pakning af varer, rengøring   Erfaring en klar fordel   Skriv om du søger aften/weekend ell morgenarbejde   (start. Hurtigst muligt)
Indrykket : 25-06-2017 Ansøgnings frist : 02-07-2017

Handicaphjælper
Center for Ridefysioterapi og Handicapridning v/Hanne Dahl Iversen
Center for ridefysioterapi og handicapridning i Struer søger hjælper til ridefysioterapien. Arbejdet består bl.a. i at opsadle og trække hestene ifm. den fysioterapeutiske behandling. Du skal have positiv udstråling, humor og være god til at kommunikere med rytterne, som kan have forskellige funktionsnedsættelser. Derudover skal du kunne håndtere hestene på forsvarlig vis. Der vil blive lagt vægt på, at du har en god fysik, da vi går meget i løbet af en arbejdsdag.
Indrykket : 25-06-2017 Ansøgnings frist : 07-07-2017

Greentel søger en kundeservicemedarbejder
TELEKÆDEN A/S
Vi søger en smilende og energisk medarbejder til Greentel. Du skal være en del af vores kundeserviceteam, der servicerer kunder pr. telefon og mail for vores mobilselskab Greentel. Kunderne har brug for hjælp til at tjekke deres mobilsaldo, blive oprettet som kunder, ændre abonnement, regnings spørgsmål, opsætning af Internet og MMS på mobiltelefonen o.lign.
Indrykket : 25-06-2017 Ansøgnings frist : 29-06-2017

Logistikelev
Palsgaard A/S
Brænder du for logistik, og har du lyst til at arbejde og udvikle dig i en international virksomhed i vækst, så er er du måske vores nye logistikelev på Palsgaard. Palsgaard A/S søger en logistikelev med opstart 1. august 2017. Som logistikelev bliver du en del af vores Supply Chain Center, hvor vi dagligt sikrer rettidig levering og god service til vores globale kunder. Du vil som elev på Palsgaard få udfordringer og selvstændige opgaver, og der vil være rig mulighed for sparring hos dine kolleger i teamet.
Indrykket : 24-06-2017 Ansøgnings frist : 13-07-2017

IT-driftskoordinator
Colo ApS
Normal har siden opstarten i 2013 været i kraftig vækst og rejsen forsætter i fuld fart. Normal har nu 80 butikker i Danmark og er i fuld gang med etablering i Norge. Du har nu chancen for at komme med ombord i en nyoprettet stilling som IT-driftskoordinator. Kraftig vækst og international ekspansion stiller store krav til en velsmurt IT-afdeling.
Indrykket : 24-06-2017 Ansøgnings frist : 24-07-2017

Project Business Partner – Projects & Processes
Colo ApS
Normal har siden opstarten i 2013 været i kraftig vækst og rejsen forsætter i fuld fart. Normal har nu 80 butikker i Danmark og er i fuld gang med etablering i Norge. Du har nu chancen for at komme med ombord i en nyoprettet stilling som Project Business Partner på nye projekter og forretningsprocesser. Kraftig vækst og international ekspansion stiller store krav til strømlinede forretningsprocesser samt øget fokus på systemunderstøttelse.
Indrykket : 24-06-2017 Ansøgnings frist : 24-07-2017

IT Business Partner – Store & Digital solutions
Colo ApS
Normal har siden opstarten i 2013 været i kraftig vækst og rejsen forsætter i fuld fart. Normal har nu 80 butikker i Danmark og er i fuld gang med etablering i Norge. Du har nu chancen for at komme med ombord i en nyoprettet stilling som IT Business Partner på Store & Digital solutions. Kraftig vækst og international ekspansion stiller store krav til IT-funktionen hos Normal.
Indrykket : 24-06-2017 Ansøgnings frist : 24-07-2017