Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Dolmer Rideklub søger staldansvarlig m/k
Dolmer Rideklub
Dolmer Rideklub søger staldansvarlig M/K på fuldtid 1/5-17  Vi søger en person, der brænder for det daglige arbejde med hestene i stalden og som evner at imødese og varetage mange forskelligartede interesser.Du er:·       Meget selvstændig!·       I stand til at tage initiativ og løse opgaver på egen hånd
Indrykket : 01-05-2017 Ansøgnings frist : 01-06-2017

HP El-Service A/S søger elektrikere
H P EL-SERVICE A/S
Vi har travlt og søger derfor to dygtige og energiske elektrikere, som kan arbejde selvstændigt. Stillingerne er placeret i Bjerringbro og i Hammel. HP El-service A/S, Bjerringbro har i dag 39 medarbejdere og filial i Hammel. Virksomheden beskæftiger sig primært med industriservice inden for el- og køle installationer.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 21-06-2017

Tjenere søges!!
KING BUFFET ApS
King Buffet i Silkeborg søger 4 stabile deltids tjener gerne med erfaring min. 18 år. Du skal ikke nødvendigvis kende til faget, men skal have et smittende smil, være flittig og fleksibel. Hos os lægger vi vægt på altid at give vores gæster en god oplevelse, når de besøger restauranten.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 15-05-2017

Vi søger en web-integrator
IVALDI ApS
Ivaldi ApS er et IT- og webbureau, som søger en ny web-integrator, som kan træde til hurtigst muligt. Har du derfor et ønske om at arbejde med integration af webshops og hjemmesider, er jobbet hos os sandsynligvis noget for dig! Om os
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 14-05-2017

Hvidbjerg Bank søger en servicerådgiver til Holstebro
Hvidbjerg Bank Holstebro
VIL DU VÆRE EN DEL AF ET FANTASTISK TEAM? STILLINGEN Du vil som servicerådgiver i Holstebro få en hverdag i et team, bestående af syv kunderådgivere og to servicerådgivere, som du vil komme til at arbejde tæt sammen med. Samtidig bliver du en del af Servicegruppen, som arbejder på tværs af bankens fem afdelinger. Således vil du komme til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor samarbejde og kollegialt sammenhold er nøgleord. Du vil have let adgang til sparring med øvrige faglige kompetente kolleger.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 02-06-2017

Specialarbejdere til montage i trævirksomhed
Medarbejderne ApS
Til vores kunde i Holstebro, søger vi specialarbejdere til montage. Du bør, som minimum, have erfaring fra en håndværksmæssig branche, og det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til modulbyggeri.Om dig:
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 21-05-2017

Social- og sundhedshjælper
Hjemmeplejen Møldrup/Skals
  Møldrup/Skals hjemmepleje søger en social- og sundhedshjælper på 28 timer pr. uge i aftenvagt med opstart den 1.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 07-05-2017

Butiksassistent
Lidl Danmark
Butiksassistent - Morgen - Ringkøbing I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017

Butiksassistent
Lidl Danmark
Butiksassistent - Ferieafløser - Ringkøbing I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017

Butiksassistent
Lidl Danmark
Butiksassistent - Ringkøbing I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold. Om jobbet Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr.
Indrykket : 28-04-2017 Ansøgnings frist : 24-05-2017