Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sognepræst / studenterpræst til Gjellerup Pastorat, Herning Søndre Provsti søges
VIBORG STIFTSADMINISTRATION
Stillingen som sognepræst i Gjellerup Pastorat, Herning Søndre Provsti, Viborg Stift er ledig til besættelse snarest muligt.Der er tale om en fuldtidsstilling, fordelt med 75% sognepræstestilling og 25% studenterpræst med en særlig forpligtelse til at betjene alle studerende ved uddannelsesinstitutionerne i Birk-området i Herning Søndre Provsti.Der er mulighed for at blive tilknyttet en vejlederpræst.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 06-02-2017

Medarbejdere til grøn udvendig vedligeholdelse ved institutioner
Syddjurs Kommune
Holder du af at arbejde i de grønne områder? Vil du bidrage til attraktive udvendige arealer ved vores institutioner? Er det lysten og interessen der er drivhjulet? så er du måske en af de to medarbejdere vi søger. Natur- og Vejservice søger to medarbejdere inden for området grøn udvendig vedligeholdelse ved institutioner – en som helårsansat specialarbejder/gartner og en som sæsonansat specialarbejder/gartner i perioden 1. april til 30.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 04-02-2017

Specialarbejdere til renhold
Syddjurs Kommune
Er du morgenfrisk, elsker at være ude i alt slags vejr, vil du være med til at gøre Syddjurs Kommune til en ren kommune? – så er du måske en af de tre medarbejdere vi søger. Natur- og Vejservice søger tre medarbejdere til området renhold – to som fastansatte specialarbejdere og en som sæsonansat specialarbejder i perioden 1. april til 30.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 04-02-2017

Maskinfører til rendegraver
Syddjurs Kommune
Idet en af vores rendegraverførere i gennem mange år har valgt nye udfordringer i vores organisation søger Natur- og Vejservice en rutineret maskinfører til kørsel med rendegraver.   Om Natur- og Vejservice: I Natur- og Vejservice arbejder vi i teams men med fokus på helheden, vi går hver især op i vores egne opgaver, men vi interesserer os også for hvad vores kollegaer laver ud fra mottoet ”Vi gør det sammen”.   Vores kerneopgaver er belægninger, fortove, asfaltarbejder, vejdrift, ve
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 04-02-2017

Fængselspræst ved Statsfængslet Midtjylland, fængslet ved Nørre Snede med 5% tilknytning til Nørre Snede-Hampen Pastorat
VIBORG STIFTSADMINISTRATION
En stilling som deltidsbeskæftiget overenskomstansat fængselspræst ved StatsfængsletMidtjylland, fængslet ved Nørre Snede med 5 % tilknytning til Nørre Snede-Hampen Pastorat iIkast-Brande Provsti, Viborg Stift, er ledig til besættelse snarest muligt.Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten medtilhørende protokollat.Aflønning vil ske med en kvote på 50 % af en fuldtidsbeskæftigelse.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 06-02-2017

LS Translation ApS - Søger Tolkeformidler til Call Center
LS TRANSLATION ApS
Tolkeformidler til Call Center LS Translations Tolkeservice.Vi har rigtig travlt og søger derfor en glad, effektiv og kundeserviceminded kollega til vores Call Center hosLS Translation Tolkeservice i Viborg.Hvem er vi? LS Translation Tolkeservice er et af landets førende tolkebureauer med mere end 800 tolke tilknyttet.Vi formidler tolkning ved fremmøde, video- og telefontolkning på timebasis samt skriftlige oversættelser på mere end 120 forskellige sprog til vores kunder i hele landet.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 21-02-2017

Maskinførerelev
land og skov
kørsel med diverse special maskiner til juletræer og landbrug, samt udvikling og egen produktion af maskiner. Der vil i foråret være en del sprøjte og gødnings opgaver, da vi sprøjter og gøder 650-700 Ha med juletræer, som sprøjtes og gødes ca 2 gange årligt. Det er derfor et krav at, du har et sprøjtecertifikat. Vi kører ca 2000 bigballer hjem i høst. Vi høster ca 300 Ha + kørsel af korn. Vi pløjer og sår ca 300 ha i efteråret. I foråret 2016 fik vi udviklet og patenteret en rodoptager,(se link nederst) som vi er begyndt at producere, i år skal vi ca køre over 75 ha med egen maskine. ht
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 01-02-2017

Rengøringsassistent
AKTIVPERSONALE A/S
For vores kunde i Holstebro søger vi en medarbejder til primært rengøring i produktion, kontor, omklædningsrum - der kan forkomme mindre ad-hoc opgaver.Det er et krav at man kan arbejde selvstændig da men skal stå for at planlægge sig egen tid og arbejdsopgaver.Man skal skulle kunne arbejde hver lørdag da produktion skal være rengjort før den igen sættes i gang søndag aften. Vi tilbyder:- Et try & hire forløb med mulighed for fastansættelse for den rette.- Opstart til februar - 37 timers ansættelse
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Sagsbehandler, Sundhed & Ydelse, Ydelsescenter Aarhus, Ansøgning
Aarhus Kommune
Om jobbet Stillingen er i Jobcenter Aarhus – ’Sundhed & Ydelse’, Ydelsescenter Ansøgning, hvor vores primære arbejdsopgaver er behandling af nye ansøgninger om integrationsydelse, kontanthjælp og uddannelseshjælp, kontantydelse samt enkeltydelser for selvforsørgende.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 29-01-2017

Specialarbejder - Er du selvstændig og trives du med fysisk arbejde? Så er du måske den vi søger…
JKS a/s, Holstebro
JKS søger for kunde i Holstebro, 2 medarbejdere til at bygge små og store emner af gasbeton. Gasbeton elementerne vejer op til 15 kg, og til bl.a. opstilling af skellet i elementbyggeri, kræves det at man bygger i højden, og at man dertil selv sørger for at opstille eksempelvis stillads til at arbejde på.Medarbejderne arbejder i teams af to personer. Der bliver stillet bil til rådighed og det er forventeligt, at man som team, selv planlægger sin dag og opgaver som primært består af at fremstille gasbeton elementer, ud fra specifikke skitser.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 27-01-2017