Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Er du kvik i pæren og uddannet SSA så se her
Herning Kommune, Hjemmeplejen
Vi er en udekørende hjemmeplejegruppe i Herning Syd som står og mangler kolleger. Vi kan  tilbyde en spændende og lærerig hverdag. Vi har en god omgangstone og gør meget ud af at hver dag indeholder humor. Samtidig er vi fagligt seriøse og vil give vore borgere den bedste kvalitet. Derfor er kompetenceudvikling også en fast del af arbejdet.  
Indrykket : 01-04-2017 Ansøgnings frist : 15-04-2017

Er du kvik i pæren og uddannet SSA så se her
Herning Kommune, Hjemmeplejen
Vi er en udekørende hjemmehjælpsgruppe i Herning Syd som står og mangler kolleger. Vi kan kan tilbyde en spændende og lærerig hverdag.Vi har en god omgangstone og gør meget ud af at hver dag indeholder humor. Samtidig er vi fagligt serieøse og vil give vore borgere den bedste kvalitet. Derfor er kompetenceudvikling også en fast del af arbejdet.
Indrykket : 01-04-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2017

Er du kvik i pæren og uddannet SSA så se her
Herning Kommune, Hjemmeplejen
Vi er en udekørende hjemmehjælpsgruppe i Herning Syd som står og mangler kolleger. Vi kan kan tilbyde en spændende og lærerig hverdag. Vi har en god omgangstone og gør meget ud af at hver dag indeholder humor. Samtidig er vi fagligt serieøse og vil give vore borgere den bedste kvalitet. Derfor er kompetenceudvikling også en fast del af arbejdet.  
Indrykket : 01-04-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2017

Dygtige hjælpere efterlyses
Herning Kommune, Hjemmeplejen
Vi efterlyser dygtige SSH som kan hjælpe os med at afvikle diverse inden sommerferien. Vi er et hold gode kolleger som vil tage godt imod dig og hjælpe dig godt i gang.Her er en god tone og faglig dygtighed og udfordringer.  Det drejer sig om både DV og AVDer søges medarbejdere hurtigst muligt  
Indrykket : 01-04-2017 Ansøgnings frist : 15-04-2017

Ernæringsassistent/Kok
Go-Ma
Ernæringsassistent/Kok søgesTil kantine i Viborg midtby søges snarest en ny kollega. Her er tale om en fuldtidsstilling med mødetid primært i hverdagen fra 06.00 – 14.00, der kan forekomme aftenvagter, weekend og helligdage er der lukket. Jobbeskrivelse:Produktion af lune frokostretter, smørrebrød, sandwich og salatbar. Derudover er der en del mødeforplejning i form af diverse møde pakker som enten afhentes eller afleveres i huset. 
Indrykket : 01-04-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Fast deltids lærerstilling på Forældreskolen i Aarhus
FORÆLDRESKOLEN
Har du lyst til at være del af en privat skole, hvor vi stiller skarpt på høj faglighed og skaber gode rammer for elevens trivsel og læring, så er denne stilling måske noget for dig.  Vi søger en lærer, der kan varetage undervisningen i primært dansk og engelsk i indskolingen
Indrykket : 27-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Vi søger to skole- og dagtilbudssocialrådgivere pr. 1. august 2017
Skive Kommune
Vi søger yderligere to kolleger til vores nuværende to skole- og dagtilbudssocialrådgivere. Der er tale om to fuldtidsstillinger og du forankres i Familiesektionen.
Indrykket : 26-03-2017 Ansøgnings frist : 26-04-2017

Kassemedarbejder
Kig Ind Kiosken
Kig Ind kiosken søger ny kassemedarbejder til en del aftensvagter snarest muligt. Er du fleksible, ansvarsbevidst og søger du et fast studie job, deltids job eller søger du nye udfordringer, vil vi gerne høre fra dig. Du kan sende os en mail og skriv lidt om dig selv, så hører du fra os snarest muligt. Erfaring fra lignende job en fordel, men ingen betingelse. Antal timer:  ca. 20 timer om ugen eller efter aftale. Løn efter aftale.
Indrykket : 26-03-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Italiensk gourmet pizza "take away" søger 1 deltid servicemedarbejdere.
Pips Pizza
Vi søger en udadvendt, smilende og dygtig  serveringsmedarbejdere. Du skal være fleksibelt og har positiv attitude, og er en som kan skifte til høj arbejdstempo, når det er nødvendigt. Du skal være villig til at arbejde mellem kl. 16 - 21, omkring 10-15 timer om ugen. 
Indrykket : 26-03-2017 Ansøgnings frist : 10-04-2017

Kundeansvarlig med klinisk baggrund
VISIKON ApS
Vil du hjælpe os med at skabe en lidt bedre verden? Visikon søger en udadvendt og passioneret person med klinisk baggrund fra hospitalsverdenen, der vil være med til at udbrede vores digitale løsning til patientuddannelse på hospitaler i Danmark og resten af Skandinavien. Du bilver en del af en unik start-up virksomhed, der forbinder teknologi, sundhedsfaglig viden og kreativ visuel kommunikation til at skabe nye løsninger, der forandrer sundhedsvæsenets møde med borgerne.
Indrykket : 26-03-2017 Ansøgnings frist : 03-04-2017