Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Faglært KOK til Restaurant Søgaarden i Sunds
RESTAURANT SØGAARDEN ApS
Restaurant Søgaarden søger en KOK med kreative evner og godt overblik. På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner. Stillingen er en fuldtidsstilling i perioden fra 1. April til 31. December med mulighed for fastansættelse herefter. Aften og weekend arbejde må påregnes. Arbejdsopgaver: Udvikle, tilberede og anrette.
Indrykket : 16-01-2017 Ansøgnings frist : 20-02-2017

Servicetekniker til Midt- og Sønderjylland
Industrimaskiner Danmark a/s
Virksomheden:Industrimaskiner Danmark a/s er en landsdækkende virksomhed indenfor salg og service af Miele industrivaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner. Vi har igennem 18 år opbygget en væsentlig position på markendet til offentlige og private virksomheder.Stillingen:Til vores serviceafdeling skal vi snarest bruge en udadvendt og servicemindet tekniker. Med udgangspunkt fra din bopæl skal du pleje og servicere vore kunder og deres Miele produkter.Kvalifikationer:
Indrykket : 14-01-2017 Ansøgnings frist : 28-02-2017

Social- og sundhedsassistent til Daghjem på Toftebo Aktivitetscenter
Herning Kommune
Social- og sundhedsassistent med flair for koordinering søges til Daghjem på Toftebo Aktivitetscenter, Elmegade 32, Hammerum. Stillingen er med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 35 timer. Arbejdstiden er i tidsrummet 08.00-16.15 på hverdage. Ansættelsesstart: 1. april 2017. Toftebo Aktivitetscenter benyttes af førtidspensionister og borgere over 60 år, som skaber trænings-, aktivitets- og samværstilbud for og med hinanden.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 03-02-2017

Pædagog til specialgruppen i Eventyrhaven
Herning Kommune
På baggrund af et stigende antal børn i specialgruppen, søger vi en pædagog med erfaring inden for specialområdet pr. 1. marts 2017 i 37 timer om ugen. Eventyrhaven er en daginstitution bestående af tre afdelinger beliggende med to afdelinger i Aulum og en i Hodsager.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 24-01-2017

Introduktionsreservelæge
Arbejdsmedicinsk Klinik
Læge i introduktionsstilling Arbejdsmedicin, Hospitalsenheden Vest, Herning   Reservelæge til Arbejdsmedicin, Universitetsklinik, Hospitalsenheden Vest.   Har du lyst til at arbejde med forebyggelse? Har du lyst til at fordybe dig i dine patienter? Har du lyst til at arbejde med sygdomme i forskellige organsystemer? Har du lyst til at arbejde i et tværfagligt miljø?   Så er denne stilling noget for dig.   En klassificeret etårig introduktionslægestilling er ledig til besættelse per 1.4.2017, eller efter aftale.   Stillingen kan foruden uddannelse til speciallæge i arbe
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 05-02-2017

Indkøber - erfaren og dygtig indkøber søges
AktivPersonale A/S
For vores kunde i Herning Kommune søger vi en dygtig og erfaren indkøber som har et godt overblik og en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne.Vores kunde er en ordreproducerende virksomhed som er både ekspansiv og førende på sit område. Du vil få ansvaret for hele indkøbsprocessen, for sourcing af nye leverandører samt for optimering af indkøb.Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med en række af virksomhedens nøglepersoner, og du refererer direkte til den administrerende direktør.Dine arbejdsopgaver vil primært være:
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 29-01-2017

IT-supporter med flair for udvikling og undervisning
Herning Kommune
Er du en engageret IT supporter, der både kan yde første klasses support og samtidig støtte brugerne i deres anvendelse af ny IT teknologi? Så har Herning Kommune en spændende stilling i opslag. Du vil blive ansat i IT og Digitalisering som består af 49 medarbejdere, der understøtter Herning Kommunes IT til 8.000 ansatte og ca 11.000 børn under 18. Afdelingen er fordelt på 7 teams: Servicedesk, Digitalisering, DataLab, Netværk, Server, IT Driftscenter for Børn og Læring (DBL) og Teknisk Support. Du vil blive tilknyttet DBL teamet, som består af 5 medarbejdere.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 07-02-2017

Lager- Ungmedarbejder
CP MORTENSEN ApS
Cp Mortensen ApS søger energisk ungarbejderCp Mortensen ApS er en handelsvirksomhed med fokus på El-Scooter - og er en virksomhed i vækst, og søger derfor en medarbejder under 18 år til lagerarbejde og forefaldende arbejdeVi kræver af dig, at du er energisk og positiv, har lyst til at tage fat og er motiveret til at yde et godt stykke arbejde. Samt at du kan være på arbejde uden din mobiltelefon.Ansættelse finder sted hurtigst muligt. Arbejdstiden er torsdag fra ca. 14 til 17 samt efter behov.Der forefindes overenskomst der dækker ungarbejdere.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist : 26-01-2017

Programmør og systemudvikler
louise
STUDIEMEDARBEJDER SØGES TIL NYSTARTET WEBSHOPDu bliver en del af en helt nystartet webshop med mulighed for at arbejde selvstændigt og komme med nye tiltag. Der vil komme nye spændende projekter, med udfordrende og varierede opgaver. Jobbet berøre derfor også mange aspekter inden for systemudvikling og webprogrammering. Vores forventninger til dig 
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 15-02-2017

Genopslag - To dagplejere til distrikt 9, Hammerum og Gjellerup pr. 1. marts 2017
Herning Kommune
Center for Børn og Læring/Dagplejen ønsker at ansætte to dagplejer i distrikt 9, Hammerum og Gjellerup, med ansættelse 1. marts 2017. I dagplejen ønsker vi at skabe et nærværende, kærligt, trygt og udviklende miljø for alle børn, i et tillidsfuldt og professionelt samarbejde med børnenes forældre.
Indrykket : 12-01-2017 Ansøgnings frist : 25-01-2017