Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Afdelingsleder for Pædagogik og Administration i CBL
Herning Kommune
Afdelingsleder for Pædagogik og Administration, Center for Børn og Læring Brænder du for pædagogisk udvikling, og kan du kombinere solide pædagogiske og administrative kompetencer med god personaleledelse og samarbejde på tværs? Så er du måske vores nye afdelingsleder for Pædagogik og Administration! Pædagogik og Administration er en stabsfunktion med 10 pædagogiske konsulenter og 12 administrative medarbejdere. De pædagogiske konsulenter udvikler bl.a. vidensbaserede programmer til dagtilbud og skoler og har en stor opgave i forbindelse med implementering.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 09-05-2017

Tilsynsførende AC'er til FødevareSydVest i Herning
Fødevarestyrelsen
Er du fagligt stærk indenfor hygiejne og haccp i fødevarevirksomheder, formår du at balancere kontrol af og vejledning om lovgivningen, og kan du lide at være ude og i kontakt med mange mennesker? Så er en stilling som tilsynsførende i FødevareSydVest blandt dygtige, glade og hjælpsomme kollegaer måske noget for dig.    Arbejdsmiljøet i FødevareSydVest er præget af faglighed, stor kollegialitet og godt humør.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 08-05-2017

Medarbejder til lakering og malerarbejde
TEMP-TEAM A/S
Kender du til lakering og malerarbejde? For vores kunde i Herning søger vi en kandidat med flere forskellige produktions-kvalifikationer: • Har du erfaring med sprøjtelakering? (Oplæring finder sted) – Der bruges udeluk-kende vandbaseret maling • Er du fleksibel mht. produktionsopgaver? • Er du kvalitetsbevidst og arbejdsom? Kan du genkende en eller flere af ovenstående beskrivelser? – Så er det lige netop dig, vi søger efter. Det er ikke et krav, at du har erfaring med sprøjtelakering, dog er det en fordel, hvis du har interesse for faget.
Indrykket : 21-04-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Er du vores nye sælger?
TM Fabrikken ApS
TM Fabrikken i Herning søger nye salgstalenter!Der søges både til vores B2C og B2B afdeling.Som person er du målrettet, kommunikationsstærk og resultatorienteret.Tidligere salgserfaring ville være at fortrække, men ikke et krav.CV og ansøgning sendes til: bope@tmfabrikken.dkVi glæder os til at høre fra dig!
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 06-06-2017

Tømrere søges - arbejde på Sjælland
AktivPersonale A/S
  For vores kunde i Herning Kommune søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til arbejde på Sjælland med start hurtigst muligt. Der køres til og fra Sjælland i firmaets egne biler. Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, og at din bopæl er i Midtjylland. Der er tale om all-round opgaver på projektbyggeri i det vestlige København.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Tømrer søges - til arbejde på Sjælland
AktivPersonale A/S
  For vores kunde søger vi 1 dygtig og erfaren tømrer til job på Sjælland med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, og at bopæl er i Østjylland.  Der er tale om all-round opgaver på projektbyggeri.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 30-04-2017

Elektrikere til projektarbejde i Midtjylland
AktivPersonale A/S
For vores kunde i Ikast/Brande-området søger vi til omgående tiltrædelse 2 uddannede og dygtige elektrikere til arbejde på et større projekt. Det er et krav at du er uddannet elektriker, har nogen erfaring og kan arbejde selvstændigt. Vi forventer desuden at du er: Ansvarsbevidst og professionel Serviceminded Fleksibel Loyal En god teamplayer og har humor Vi tilbyder dig:
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 07-05-2017

Murerfaglærer til Herningsholm Erhvervsskole
Herningsholm Erhvervsskole
Herningsholm Erhvervsskole søger en faglærer til murerafdelingen til undervisning af vores grundforløbs- og hovedforløbselever. På Herningsholm Erhvervsskole vil vi noget med mureruddannelsen og er en afdeling med stolte traditioner. Arbejdsdagene er meget afvekslende og med stort fagligt indhold, og vi tilstræber hele tiden at kunne matche virksomhedernes og elevernes krav. Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde i et dynamisk og energisk miljø, hvor der er fuld fart på.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 07-06-2017

Ernæringsassistentelev
VIA Kantinen - Herning
Kantinen på VIA University College, Campus Herning, søger en ernæringsassistentelev pr. 1. august 2017 Kan du lide at lave mad, der smager godt, bruge sunde råvarer og tilberede mad, der får smilet frem på dem, der spiser den? Så er du måske den person, vi søger? Som ernæringsassistentelev deltager du i alle daglige opgaver; madlavning, betjening af kunder, opvask, rengøring, mødeforplejning og arrangementer mv.
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 14-05-2017

Maskinfører med kloak erfaring
Nytoft Entreprise ApS
Vi har travlt og søger derfor 2 nye kollega med ansættelse hurtigst muligt.      Der er mulighed for fast ansættelse for de rette folk med god løn og pensionsordning    Vi forventer at du:
Indrykket : 20-04-2017 Ansøgnings frist : 15-06-2017