Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Modebevist ferieafløser til Statement
Statement
Vi søger en modebevidst og servicemindet butiksassistent som ferieafløser på 15-37 timer pr. uge med mulighed for fastansættelse. Du bliver en del af butikkens faste team, og får rig mulighed for at sætte dit præg på et helt ny koncept. Arbejdsopgaverne består bl.a. i at tilbyde kompetent rådgivning til butikkens kunder og sørge for, at butikkens mange produkter med kvalitet og design i top kommer til deres ret på hylderne, samt vedligeholdelse af vores profiler på sociale medier.
Indrykket : 24-06-2017 Ansøgnings frist : 07-07-2017

Financial Assistant
SCADA INTERNATIONAL A/S
SCADA International is looking for a Financial Assistant    Are you a finance professional with an international mindset? Are you motivated by improving financial work flows, securing timely reporting and filing and acting as a service function for the organization on all levels? Then you might be our new colleague for our finance team in Silkeborg, DK. About SCADA International
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 09-07-2017

1 dame/mand
Bager-Riget, GL. LANDEVEJS BAGERI V/NIELS HENRIK LAURSEN
Vi søger en ansvarlig og rutineret 1 dame/mand, som kan indgå i vores team ved Bager-riget herning. du skal i samarbejde med vores nuværende 1 dame styre butikken (vagtplaner, varer bestilling, kundepleje , personalepleje, åbne og lukke butikken. Du skal kunne møde fra kl 5,00 morgen og de dage hvor man lukker har du fri kl 19,00, du skal Arbejde hver anden weekend. vi forventer at du har butiks erfaring og er flexibel og udadvendt, vi er et dynamisk team som glæder os til at høre fra DIG.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 31-07-2017

Sygeplejerske der brænder for retspsykiatriske patienter. Ambulant Psykoseenhed – Retspsykiatrisk Klinik, Regionspsykiatrien Vest, Herning
Regionspsykiatri Vest, Ambulatorium for psykotiske lidelser
En af vore sygeplejerser har valgt at søge nye udfordringer som udviklingssygeplejerske, derfor søger vi en ny kollega på fuld tid i Restpsykiatrisk Klinik pr. 1.september, eller snarest derefter.  Du skal være uddannet sygeplejerske, og gerne have erfaring med ambulant psykiatrisk arbejde. Du vil som udgangspunkt være tilknyttet Retspsykiatrisk Klinik.  Arbejdsopgaven er at varetage den ambulante behandling af retslige patienter i tæt samarbejde med overlæge og de øvrige medarbejdere i klinikken.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 16-07-2017

Afdelingsleder til permanent botilbud, Bytoften Bo- og Aktivitetscenter
Herning Kommune
Vi søger en sundhedsfaglig afdelingsleder til vores botilbud Bocentret, for 22 beboere med erhvervet hjerneskade og/eller fysisk handicap. Om Bocentret og Bytoften Bocentret er en afdeling af Bytoften Bo- og Aktivitetscenter, et landsdækkende tilbud for personer med erhvervet hjerneskade og/eller fysisk handicap. Bytoften arbejder med afsæt i de nationale retningslinjer for højt specialiserede tilbud til mennesker med erhvervet hjerneskade. Vi arbejder med udgangspunkt i neuropædagogiske strategier. Bytoften er selvejende og derfor ledet af en selvstændig bestyrelse.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 01-08-2017

Afdelingsleder til Aktivitetscentret på Bytoften Bo- og Aktivitetscenter
Herning Kommune
Afdelinger: Der er tale om en stilling hvor du på sigt også vil være afdelingsleder i en afdeling for 8 døgndækkede pladser. Om Bytoften Vi søger en afdelingsleder med socialfaglig baggrund eller andet relevant uddannelse med opstart i Aktivitetscenter med 80 brugere med erhvervet hjerneskade og/eller fysisk handicap, på sigt også i et botilbud, der er en skærmet enhed for 8 borgere med erhvervet hjerneskade. Bytoften Bo- og Aktivitetscenter er et landsdækkende tilbud for personer med erhvervet hjerneskade og/eller fysisk handicap.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 01-08-2017

CNC-operatør søges til FC System A/S i Herning
JKS A/S
Brænder du for at arbejde med forskellige CNC-maskiner indenfor plastbearbejdning? Har du erfaring med laserskæring, og trives du med faglige udfordringer? Så er det måske dig vi søger til et spændende job som CNC-operatør.For vores samarbejdspartner FC System A/S i Herning søger vi en CNC-operatør til en fast stilling på daghold med tiltrædelse snarest muligt.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 09-08-2017

Sygeplejerske, Medicinsk Afdeling
Medicinsk, Herning
Kan du forestille dig at blive en del af et dynamisk og velfungerende team på Medicinsk Sengeafsnit MSA  Kan du lide at arbejde, hvor tingene går stærkt med mulighed for udvikling af din basiskompetence og selvstændighed, få kendskab til 4 medicinske specialer, så er du den, vi søger! Vi søger sygeplejersker på 32-37 timer pr. 01.09.2017 til fast stilling, samt barselsvikariater med mulighed for forlængelse. Stillingerne er i blandede vagter med arbejde hver 3. weekend.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 28-07-2017

Dørmand til Herning
Guard Group
Vi søger Dørmænd til vores Syd afdeling. Samtaler afholdes efter aftale på vores kontor i Egå (Aarhus). Telefoniske henvendelser skal ske: Mandag - Torsdag, mellem Kl: 10 og 15 på telefon: 27 59 88 33. Du er også velkommen til at sende en e-mail, med evt. spørgsmål. 
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 18-08-2017

Naturstyrelsen søger forstfuldmægtig/fuldmægtig til naturforvaltningsenheden i Midtjylland med mulighed for intern rokering med et uddannelsesperspektiv (genopslag)
Naturstyrelsen
Har du lyst til at arbejde med skov- og naturforvaltning fra en resultatmæssig, økonomisk og administrativ styrende funktion? Har du en god økonomisk og administrativ forståelse, og er du samtidig god til at skabe overblik? Har du gennemslagskraft, og kan du samarbejde med såvel interne som eksterne interessenter? Så er jobbet som forstfuldmægtig måske noget for dig. Opgaver og organisering: Naturstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet ,og har til formål effektivt at understøtte biodiversiteten og danskernes mulighed for friluftsliv.
Indrykket : 23-06-2017 Ansøgnings frist : 23-07-2017