Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Bliv handelselev hos Roslev Trælasthandel, Herning
Roslev Trælasthandel A/S
Søger du en spændende læreplads indenfor salg til professionelle kunder så Bliv handelselev hos Roslev Trælasthandel, Herning Roslev Trælasthandel søger 2 handelselever til vores B-2-B forretning i Herning. Vi garanterer, at du får en spændende og alsidig hverdag med masser af udfordringer, som vil udvikle dig både personligt og fagligt, og ruste dig til et spændende liv i handelsbranchen med salg til professionelle kunder. Du får en sjov og indholdsrig arbejdsdag blandt kollegaer med en afslappet omgangstone. Faglig og personlige kvalifikationer: Har bestået EUD eller EUX indenfor butik o
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

Fugemand/Glarmester/Tømrer
ANDERS GLARMESTER V/ANDERS MOESGAARD NIELSEN
ANDERSGlarmester, Hjejlevej 2 i Vildbjerg søger en dygtig fugemand eller glarmester eller Tømrer til glas arbejde. Kendskab til faget en fordel, og det gør ikke noget, hvis du har været væk fra faget i f. eks. 3 - 6 år.
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 28-03-2017

Maskinoperatør til nathold
EGETÆPPER A/S
egetæpper a/s søgerMEDARBEJDER TIL TWISTSETAktiviteterne øges på egetæpper og der oprettes et ekstra skift på twistset (forbehandling af garn til tæppeproduktion), hvorfor vi søger en medarbejder til fast nathold.Der er tale om en 34 timers uge, fordelt på 4 nætter, mandag til torsdag.Arbejdsopgaverne består i opsætning og nedtagning af garn, overvågning og almindeligt operatørarbejde.Vi forventer:
Indrykket : 21-02-2017 Ansøgnings frist : 01-03-2017

Maskinfører til græsklipning
Herning Kommune
Er du til duften af nyslået græs - så er du måske den medarbejder, vi søger til en nyoprettet stilling hos Drift og Service Jobbet består i Klipning af græs på Herning Kommunes grønne arealer samt idrætsanlæg Vi forventer du har følgende kvalifikationeromhyggelig og struktureretselvstændigformår at planlægge din arbejdsdagen professionel tilgang til opgaverneen god ordenssans og en positiv indstilling til jobbetfleksibelflair for maskinvedligeholdelsekørekort minimum kat.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Chauffør til Flextrafik i Herning
TEA STRUER ApS
Chauffør til Flextrafik Vi Søger chauffør til Flextrafik kørsel i Herning(garantivogn) med øjeblikkelig virkning, Kørsel er i dag- og aftentimerne i tidsrummet 12 - 23 alle ugens dage og som fuldtidsstilling. Ansøger der har bopæl i Herning området, vil blive først prioriteret. Dine kvalifikationer: Førerkort eller Taxikvalifikations kursus Kørekort B Kat. 400 (taxakørekort) eller 450 (taxa/buskørekort) Ren straffeattest (jævnfør Hyrevognsloven) Ren børneattest (jævnfør hyrevognsloven) Bestået førstehjælpskursus (maks.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 25-02-2017

Kok til Hotel Aulum
Hotel Aulum
Hotel Aulum tilbyder et veltillavet traditionelt dansk køkken. Til at tilberede maden ved selskaber, arrangementer med videre, søger Hotellet yderligere en dygtig Kok. Stillingen er tænkt som fuldtids, men deltidsstilling kan også aftales.. Du kan finde mere om hotellet, bland andet vores menuer på http://www.hotelaulum.dk. Løn efter aftale. hvis du har interesse i stillingen bedes du sende en ansøgning på mail til mail@hotelaulum.dk
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 27-03-2017

Vi mangler den modne mand/kvinde som elsker at snakke med mennesker!
WILKE MARKEDSANALYSE A/S
Wilke søger dig, som elsker at snakke med mennesker til vores mange spændende projekter. Som en del Wilkes eksterne team, vil du få mulighed for at være en del af et stærkt og sjovt interviewerteam, der arbejder med at blive klogere på mennesker og deres holdninger. Vi tilbyder dig en spændende og fleksibel arbejdsplads, som en del af vores eksterne team, hvor vi i fællesskab planlægger de dage og tidsrum du skal arbejde i.Wilke A/S indsamler og analyserer data der omfatter opinionsundersøgelser, brugertilfredshedsundersøgelser og markedsanalyser.
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017

Brolægger / Grå anlægsgartner
Herning Kommune
Ønsker du en selvstændig og udendørs arbejdsdag - så er du måske den medarbejder, vi søger hos Drift og Service Jobbet består i Primære arbejdsopgaver består af brolægning ved fortovsprojekterDiverse anlægsopgaver. Vi forventer du har følgende kvalifikationeren faglig uddannelse som brolægger / grå anlægsgartner eller som udgangspunkt har en solid erfaring inden for områdetomhyggelig og struktureretdetaljeorienteretselvstændig og kan planlægge din egen arbejdsdagen profess
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Gartner / Grøn medarbejder
Herning Kommune
Har du grønne fingre - så er du måske den medarbejder, vi søger til Drift og Service Jobbet består i: Grøn pleje / vedligehold af Herning Kommunes parker, grønne områder og vejarealer Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:Gartneruddannet, eller minimum en solid erfaring inden for områdetOmhyggelig og struktureretDetaljeorienteretSelvstændig og kan planlægge din egen arbejdsdagEn professionel tilgang til opgaverneEn god ordenssans og en positiv indstilling til jobbetFlek
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 05-03-2017

Køkkenchef
Dyrby´s
Vores kok gennem mange år har valgt at søge nye udfordringer, vi søger derfor ny kok/køkkenchef der brænder for at arbejde i en travl køkken.Vi er en cafe med et menukort med bredt og spændende udvalg som vi løbende tilpasser.Arbejdsopgaver :
Indrykket : 20-02-2017 Ansøgnings frist : 31-03-2017