Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sagsbehandler, Sundhed & Ydelse, Ydelsescenter Aarhus, Ansøgning
Aarhus Kommune
Om jobbet Stillingen er i Jobcenter Aarhus – ’Sundhed & Ydelse’, Ydelsescenter Ansøgning, hvor vores primære arbejdsopgaver er behandling af nye ansøgninger om integrationsydelse, kontanthjælp og uddannelseshjælp, kontantydelse samt enkeltydelser for selvforsørgende.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 29-01-2017

Tjener
Le Basilic Aarhus ApS
Vi har forrygende travlt og søger derfor deltids serverings-medarbejdere/tjenere. Hvis du kan lide at arbejde i restaurationsbranchen, er servicemindet helt ud i fingerspidserne og nyder at arbejde i et lille team med højt tempo med skiftende arbejdstider, så er det måske dig, vi leder efter.Vi mangler dig som har et glimt i øjet, har power både i benene og mellem ørerne samt som brænder for at servicere vores mange gæster i hyggelige omgivelser.Teamet består af dedikerede kokke og tjenere. Vi mangler bare dig.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 19-01-2017

Salgsassistent hos Lampefebers Concept store i Århus
LAMPEFEBER A/S
Vi leder efter en ny kollega til vores team i Lampefebers Concept store, som ligger i Badstuegade i hjertet af Århus. Om jobbet Som vores nye salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og vejledning, samt sørge for, at butikken altid er præsentabel. Når du starter, bliver du trænet/oplært i salg og service, kommunikation samt får en grundig gennemgang af vores produkter, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og for butikken.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Fagligt stolte SMEDE og BUKKEOPERATØR søges - ved Århus
PROCES SUPPORT A/S
Proces Support søger folk til IQ Metal i Hasselager ved Århus.Er du klar til at arbejde på en ambitiøs virksomhed i vækst? Er du en kompetent og alsidig håndværker med fokus på kvalitet? Kan du indgå som et ansvarligt medlem af et team? Så er du måske vores nye bukkeoperatør eller en af vores 2 nye smede.  IQ Metal er i kraftig vækst, og for at møde vores kunders forventninger om leveringsfleksibilitet og -sikkerhed, har vi besluttet, at øge antallet af medarbejdere. Du vil blive en del af et team blandt mere end 200 medarbejdere.  
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 19-02-2017

BUKKEOPERATØR og SMEDE søges
PROCES SUPPORT A/S
Proces Support søger folk til IQ Metal i Hasselager ved Århus.Er du klar til at arbejde på en ambitiøs virksomhed i vækst? Er du en kompetent og alsidig håndværker med fokus på kvalitet? Kan du indgå som et ansvarligt medlem af et team? Så er du måske vores nye bukkeoperatør eller en af vores 2 nye smede.  IQ Metal er i kraftig vækst, og for at møde vores kunders forventninger om leveringsfleksibilitet og -sikkerhed, har vi besluttet, at øge antallet af medarbejdere. Du vil blive en del af et team blandt mere end 200 medarbejdere.  
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 19-02-2017

Ledende overlæge til Afdeling Q, AUH Risskov
Region Midtjylland
Ledende overlæge til Afdeling Q, AUH Risskov søges. Vil du have indflydelse på fremtidens psykiatri på Det Nye Universitetshospital i Skejby?   Genopslag, med ønsket om at opnå en bredere ansøgerkreds   Ledelsen i Afdeling Q – Afdeling for Depression og Angst - går på pension.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 08-02-2017

Ledende overlæge til Afdeling Q, AUH Risskov
Afd. Q Afdeling for depression og angst AUH Risskov
Ledende overlæge til Afdeling Q, AUH Risskov søges. Vil du have indflydelse på fremtidens psykiatri på Det Nye Universitetshospital i Skejby?   Genopslag, med ønsket om at opnå en bredere ansøgerkreds   Ledelsen i Afdeling Q – Afdeling for Depression og Angst - går på pension.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 08-02-2017

Handicaphjælper/ Medhjælper
Hjælperordning v/ Mads Bendt
Handicaphjælper/ Medhjælper søges til start snarest muligtJeg er 50 år, og er el-kørestolsbruger efter en drageflyveulykke i 1986.Jeg er maskiningeniør, har en MBA i økonom, Ba i uddannelsesvidenskab  og er innovationschef i Agile 360 A/S, så der er drøn på.Jeg bor i Tranbjerg med min kone Christine på 48 og vore 2 piger på hhv. 12 og 15.- så du skal have forståelse i at arbejde i en familie, men hvor du ikke er en del af familien
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

DanaWeb i Aarhus søger Salgskonsulenter
DANAWEB A/S
Danmarks største webbureau søger to dygtige salgskonsulenter, der har lyst til at arbejde i et kreativt og sjovt miljø på vores salgskontor i Aarhus. Jobbet går ud på at booke og afholde møder med mindre og mellemstore virksomheder om deres hjemmeside og online markedsføring. Et marked, der har været i konstant vækst i over 10 år, hvor du får helt unikke muligheder for at uddanne og udvikle dig.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 31-01-2017

Handicaphjælper Aarhus N. En fast hjælper med 28 eller 18,5 timer om ugen
Lene Sørensen
Fastansat handicaphjælper søges til 3 dage (28 timer) eller 2 dage (18,5 timer) om ugen. De arbejdsdage der bliver ledige er mandag, onsdag og fredag. Hvis du ønsker det, kan der herudover, i begrænset omfang, blive mulighed for flere vagter/timer, når det passer ind i vagtplanlægningen. Udover de faste dage må du kunne afløse ved sygdom og ferie hos mine øvrige hjælpere. Arbejdstiden er godt 9 timer om dagen, kl. 10 - 19/19.15. Af og til kan der være en aftenvagt til kl. 23 og meget sjældent evt. en overnatning. Tiltrædelse: april 2017. Ansøgning: 15.
Indrykket : 17-01-2017 Ansøgnings frist : 21-02-2017