Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Projektingeniør søges til Tilst
CRH Concrete A/S
Jobbet: Som Projektingeniør på trappetegnestuen i Tilst kommer du til at indgå i et stærkt og rutineret team, hvor du - i tæt samarbejde med tegnestuernes øvrige medarbejdere - vil være ansvarlig for udarbejdelse af statiske beregninger - og at disse kan omsættes til produktionsegnede armeringer og elementer. Du vil være i løbende dialog med kunder, rådgivere, interne projektledere, produktionen samt den øvrige del af organisationen hos CRH Concrete A/S.
Indrykket : 25-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Sygeplejerske
SYGEPLEJERSKERNES VIKARBUREAU ApS
SPVB søger en sygeplejerske til at passe et barn.Du skal kunne:* 'kunne give ilt terapi til børn* Give C-pap* Give inhalations terapi til børn* Sikre frie luftveje* Være opmærksom på lækage* Være opmærksom på trykmærker* Sikre relevant bevægelse af brystkasse/ og eller bugen* Kunne rengøre og samle C-pap udstryr* Kunne give mad og medicin via PEG sonde
Indrykket : 25-02-2017 Ansøgnings frist : 10-03-2017

Selvstændig kontorassistent med flair for bogholderi
Har du lysten til at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor du bliver knudepunktet i virksomheden og bliver den person der selvstændigt er bindeledet mellem kunder, kolleger og leverandører? Virker det tiltalende, at du får ansvaret for at hverdagen i virksomheden fungerer, samt at du skal varetage mange af de administrative opgaver, der er knyttet til en mindre virksomhed? Så er du måske den medarbejder, vi er på udkig efter.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 28-03-2017

Administrativ medarbejder med bygningsfaglig baggrund
Aarhus Kommune
Om jobbet Aarhus Kommune søger en erfaren medarbejder med bygningsfaglig baggrund og med stærke kompetencer inden for bygningsvedligeholdelse, energibesparende tiltag, indeklima og mindre nybyggerier. Du bliver ansat i Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse (MSB), hvor vi er ni ansatte i bygningsafdelingen. Det er vores kerneopgave at sikre velegnede bygninger og lokaler til borgere og medarbejdere inden for det sociale og beskæftigelsesmæssige område. Vores bygningsportefølje er aktuelt på ca.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 08-03-2017

Overlæge til Hjerte-thorax-kar anæstesiafsnit
Operation og Intensiv ØST
En af vore mangeårige overlægekollegaer er gået på pension fra Hjerte-thorax-kar anæstesiologisk afsnit. Vi søger derfor en ny overlæge inden for dette fagområde med tjeneste ved afdelingen 'Operation og Intensiv Øst' på Aarhus Universitetshospital.   Stillingen opslås til besættelse den 1.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 18-03-2017

Projektansættelse til opgaver med regn- og spildevand
Aarhus Kommune
Om jobbet Vi søger en kollega, der har kompetencerne til at arbejde med myndigheds- og projektopgaver inden for regn- og spildevand. Du kommer til at indgå i en gruppe med 16 medarbejdere, der arbejder helhedsorienteret med vandområdet. Du skal udføre myndighedsopgaver relateret til bl.a. planlægning, separatkloakering, nedsivning og udledning af regn- og spildevand.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 03-03-2017

Børn og Unge: Kontorchef til Pladsanvisning og Elevadministration
Aarhus Kommune, Børn og Unge: Kontorchef til Pladsanvisning og Elevadministration
Om jobbet Børn og Unge søger en kontorchef til Pladsanvisning og Elevadministration. Du får et spændende lederjob i en afdeling med dygtige og engagerede medarbejdere, og bliver bindeled mellem forældre, lokale ledere, forvaltning og det politiske niveau.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Underviser til netværk- og serverteknologi
Erhvervsakademi Aarhus
Vi søger dygtige kolleger, der brænder for at arbejde med ogformidle teknologi, muligheder og løsninger, og derigennem være med til atpræge den kommende generation af it-professionelle. Du interesserer dig for teknologiog, it-sikkerhed, og har gerne erfaring med servere, netværk eller drift afstørre installationer.    Ansættelsestidspunktet vil være 1.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 12-03-2017

Sygeplejestuderende søges til afløsning i Plejehjemmet Søholm
Aarhus Kommune - Område Vest
Om jobbet Gør du dig umage i mødet med beboerne, de pårørende og dine kollegaer? Så er det dig vi søger! Vi søger timelønnede afløsere til dækning af både dag, aften og nattevagter i hverdagen og i weekenderne samt til vikariater i sommerferieperioden. Din profil Vi har forventning om: • Du er under uddannelse som sygeplejerske eller anden relevant sundhedsfaglig uddannelse.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 24-03-2017

Post-doc position at Medical Research Laboratory, Department of Clinical Medicine (892914)
Health
The Department of Clinical Medicine, http://clin.au.dk/en, Aarhus University, is recruiting 1 post-doc for a limited time period. The position is available from May 1st 2017 to June 30th 2019.
Indrykket : 24-02-2017 Ansøgnings frist : 09-03-2017