Kontormedhjælper til DTU Byg (tidsbegrænset)

DTU Byg søger en kontormedhjælper 30 timer om ugen pr. 1. februar 2017 eller snarest derefter til at få hverdagen på vores institut til at glide. Ansættelsesperioden vil være 9 måneder.

Varierede kontoropgaver

Arbejdsopgaverne er meget varierede. Instituttet er fordelt på tre huse, og det forventes, at der skal håndteres arbejdsopgaver i alle huse i løbet af en arbejdsdag. Vi har en del forefaldende kontoropgaver, som vi har brug for hjælp til at få løst, men en vigtig del af dine opgaver er også at holde orden i vores køkken og i vores mødelokaler og lave kaffe. De forefaldende kontoropgaver kan bl.a. være at bestille kontorartikler, opdatere databaser, forberede møder, journalisere, håndtere faktura og passe telefonen/receptionen.

IT indgår som et væsentligt arbejdsredskab, og for den rette person vil der være gode muligheder for at lære en masse nyt.

Serviceminded med god ordenssans og lyst til mennesker

Du har lyst til at arbejde i et spændende og travlt, internationalt studie- og forskningsmiljø. Du skal være serviceminded, have et godt humør og kunne tale og skrive både dansk og engelsk. Du skal kunne lide at omgås mange forskellige slags mennesker, have ordenssans og være god til at arbejde selvstændigt. Du skal være indstillet på at håndtere mange forskellige typer af opgaver i løbet af en arbejdsdag, og vi forventer, at du forstår vigtigheden af dem - også de mere rutineprægede driftsopgaver. Der kan indgå opgaver med selvstændig sagsbehandling.

Vi tilbyder dig

Et udadvendt job i et uformelt miljø med gode kolleger.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat).

Arbejdstiden på 30 timer om ugen ligger inden for tidsrummet 8 til 17.

Ansættelsesperioden vil være 9 måneder.

Ansøgning og kontakt

Du skal sende din online ansøgning senest 27. januar 2017. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformular samt vedhæfter CV og ansøgning.

Du er meget velkommen til at kontakte sekretariatschef Anne Christiansen for yderligere information om stillingen på 4525 1881.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 5.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 10.600 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 5.800 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

Virksomhed: 
Danmarks Tekniske Universitet
Kontakt navn: 
Christiansen Anne
Kontakt telefon: 
45251881
Ansøgnings frist: 
27-01-2017