Marketingmedarbejder

Marketing medarbejder til hovedsageligt e-mail marketing søges.
           
Vi søger en selvstændig og dedikeret medarbejder til at varetage og udbygge vores e-mail marketing koncepter, primært i Norden.  

Vi er en mindre international onlinevirksomhed, med kontor i Hellerup, i stærk vækst. Vi søger den rigtige medarbejder til varetagelse af jobbet som delvis ansvarlig for virksomhedens internationale e-mail markedsføring.

Brænder du for at se din indsats give positivt udslag på bundlinjen, og er du typen der tør prøve nye ting og samtidig fokuserer hårdt på økonomiske resultater, så er jobbet noget for dig.  

Jobbet indeholder ansvar for udsendelse og kreatv udvikling e-mail databaser, i en række europæiske lande, og gennem disse udvikle virksomhedens marketingaktiviteter.
Du vil blive målt på det endelige økonomiske resultat af din indsats, hvorfor en stor grad af forretningsforståelse er nødvendig. Du vil komme til at arbejde i en spændende online vækstvirksomhed, med kort fra ide til handling. Du vil få ansvaret for udsendelse af dine egne e-mail kampagner.  

Vi forventer at du har en kreativ pen og sætter en ære i korrekt sprogbrug, har forståelse for grafisk opsætning og layout. Du befinder dig bedst i et udadvendt og uformelt miljø, hvor samarbejde og service er i fokus.
Du må gerne have lidt teknisk flair - Du kan kommunikere og skrive på engelsk.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har et sprogøre i forhold til nordiske sprog.

Løn efter aftale + provision.  

Såfremt jobopslaget har interessese, send venligst din ansøgning til email: fsh@vitamedialab.com

Virksomhed: 
Vita Media Lab ApS
Kontakt navn: 
Skovgaard-Holm Frederik
Kontakt telefon: 
27429945
Kontakt email: 
fsh@vitamedialab.com
Ansøgnings frist: 
20-01-2017