Mediegrafiker

Ambitiøs grafiker

Følger du med i de grafiske trends, brænder du for at omdanne komplekse budskaber til designs i højeste kvalitet og trives du i et travlt arbejdsmiljø? Så har vi jobbet til dig.

Dine opgaver

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af grafiske opgaver til bl.a. bannere, infografiker, tryksager, layouts, præsentationer m.m.

Dine kvalifikationer

Du kommer til at indgå i et professionelt og dynamisk team, som alle arbejder for at udbrede budskabet om Yourpay som den bedste betalingsløsning på markedet. Du bliver en del af et (voksende) marketingteam på tre, hvor du får mulighed for at bruge din kreativitet, og se resultaterne med det samme. Vi forventer, at du er selvkørende i forhold til dine opgaver og følger dine egne initiativer og projekter til dørs.

En relevant uddannelse indenfor grafisk design eller visuel kommunikation eller et par års erhvervserfaring er et plus, men ikke et absolut krav – så længe du kan bevise, at du har fuldstændig tjek på det grafiske. Og byder ind med drive, handlekraft og konkrete løsninger.

Derudover skal du kunne genkende dig selv i følgende punkter:

  • Solid grafisk værktøjskasse 
  • Konceptudvikling
  • Gode skriftlige kommunikative kompetencer 
  • Erfaring med online markedsføring, ex facebookannoncering, Analytics, Adwords og SEO 

Vi tilbyder

  • Arbejdsplads bare fem minutters gang fra Høje Taastrup station
  • Gode udviklingsmuligheder og hjælpsomme kollegaer 
  • En inspirerende startup kultur med en frisk og uformel omgangstone 
  • En 37 timers arbejdsuge med opstart hurtigst muligt          

Ansøg nu

Ansøgninger sendes til job@yourpay.io. Medsend motiveret ansøgning, CV og meget gerne eksempler på løste opgaver. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CMO Kamilla Papsø på kpa@yourpay.io / 70 555 674 / 61 704 669. Bemærk, at en prøveopgave kan være en del af ansøgningsprocessen. Vi håber, at finde vores nye kollega hurtigst muligt og afholder derfor samtaler løbende.   

Yourpay sætter nye standarder for betalingsløsninger

Yourpay er en familieejet fintech start-up virksomhed, der leverer betalingsløsninger til webshops og butikker, så de kan modtage betaling fra deres kunder. Yourpay er i stærk vækst og har pt. 24 ansatte.  

Virksomhed: 
YOURPAY ApS
Kontakt navn: 
Papsø Kamilla
Kontakt email: 
kpa@yourpay.io
Ansøgnings frist: 
31-01-2017