Serveringsmedarbejder

Ulstrup Kro søger afløsere/serveringspersonale. Vi mangler med øjeblikkelig virkning 1-2 medarbejdere. Som afløser på kroen kan arbejdstiden være svingende, men der er mulighed for en fast aftenvagt, hver eller hver anden uge. Samt ekstra timer ved hjælp ved selskaber. Da kroen har mange arrangementer i ugens løb, vil det være optimalt med en afløser, der også har mulighed for at hjælpe i dagtimerne. Forventet timetal på 14 dage fra 5-10 timer med mulighed for flere.

Ulstrup Kro er en hyggelig kro midt i Ulstrup by. Kroen har en hyggelig krostue med en stor kreds af faste stamkunder. Der er en restaurant og en sal, som især bruges til selskaber eller større arrangementer. På første sal er der fire værelser til udlejning.

Kroen har et velfungerende stort køkken, hvor der dagligt laves dagens ret, sandwich og ofte smørrebrød. Har du køkken erfaring, vil det absolut være en fordel.

Som ansat på Ulstrup Kro forventes det, at man tager del i alle opgaver så som opvask, rengøring, kundebetjening, servering, pakning og udlevering af dagens ret m.m.

Da en del af jobbet er betjening af kunder i krostuen, skal man være serviceminded, men samtidig bestemt i sin fremtoning. Der må ryges i krostuen, så du skal kunne tåle røg.

Du skal tale og forstå dansk

Der kan gives frigørelsesattest.

Send din ansøgning til på ulstrupkro@ulstrupkro.dk

Virksomhed: 
KRO-MA ApS
Kontakt navn: 
eller Inge Hanne
Kontakt telefon: 
86464577
Ansøgnings frist: 
17-02-2017
LIKE SIDEN HER
- og få job-notifikationer på Facebook!