Social-og sundhedsassistentelever

Social- og sundhedsassistentelev
Vil du gerne arbejde med mennesker, og har du hjertet på rette sted, så har du nu mulighed for at komme i gang med uddannelsen til social- og sundhedsassistent.
Under uddannelsen vil du komme i praktik på sygehuset, i psykiatrien og i Viborg kommune, på et plejecenter eller i hjemmeplejen.

For at være kvalificeret til Social- og sundhedsassistentuddannelsen, skal du have GF2 eller være i gang med det.
Har du Social- og sundhedshjælperuddannelsen, så har du mulighed for merit på Social- og sundhedsassistentuddannelsen uden GF. Det vil fremgå i jobopslaget om du ønsker at søge merithold eller almindeligt hold til 1. maj 2017.

Uddannelsen er en blanding af teori og praksis, hvor du lærer at arbejde professionelt og tværfagligt med omsorg og rehabilitering i forhold til mennesker med fysiske, psykiske og sociale problemer
Du bliver ansat på en uddannelsesaftale med elevløn.

Yderligere oplysninger kan du få ved at kigge på vores hjemmeside http://www.viborg.dk/sosu eller kontakte en af uddannelseskonsulenterne.

Inden du trykker på opret ansøgning, skal du have en elektronisk udgave af dit eksamensbevis, CV, tidligere eksamenspapirer, udtalelse osv. så du er klar til at vedhæfte dem i ansøgningsskemaet.

Virksomhed: 
Job & Velfærd
Kontakt navn: 
Pedersen Eva
Kontakt telefon: 
87876058
Ansøgnings frist: 
11-02-2017