Social- og sundhedsassistentelever

Læs venligst nedenstående INDEN du søger stillingen!

Er du engageret, ansvarlig og målbevidst? Så bliv social- og sundhedsassistentelev i Gladsaxe Kommune – Vi søger elever til hold April 17.

Vi lægger vægt på, at du

  • udviser personligt lederskab samt engagement i forhold til uddannelsen
  • er opsat på at nå en høj faglighed
  • er god til at skabe tillid og respekt i samvær med andre, blandt andet fordi du er god til at lytte, anerkende og samarbejde
  • er dygtig, ansvarlig og stabil, både i skoleophold og praktikophold

Vi vil rigtig gerne se en ansøgning fra dig, hvis du kan genkende dig selv i det, vi lægger vægt på og har lyst til at indgå i det, vi kan tilbyde.

Da Gladsaxe Kommune har stort fokus på vores elever og deres mulighed for at blive så dygtige som muligt, er det besluttet, at de bøger der står på pensumlisten fra SOSU C i forhold til bøger, der skal erhverves inden uddannelsesstart, købes og betales af Gladsaxe Kommune for at sikre, at du har adgang til at erhverve al den nødvendige viden, så du kan komme så succesfuldt igennem uddannelsen som muligt.

Social- og sundhedsassistentelever ansættes 37 timer pr. uge og aflønnes efter FOAs overenskomst (FOA – Fag og Arbejde – Fagforening og a-kasse).

Du skal udfylde ansøgningsskemaet, som du finder ved at trykke HER (http://www.gladsaxe.dk/Files/Files/Intern_GLX/Job/Ansoegningsskema-socia...), vær opmærksom på, at du skal begrunde, hvad der motiverer dig til at uddanne dig inden for omsorgssektoren.

Det udfyldte ansøgningsskema gemmes på din pc. Herefter uploades ansøgningsskemaet samt øvrige bilag, bilagene scannes, eller du kan tage et tydeligt fotografi af alle sider, det er vigtigt at fotos er skarpe og teksten er læsbar, når du søger stillingen, det fremgår nedenfor, hvilke bilag du skal vedhæfte.

Du skal som minimum vedhæfte ansøgningsskemaet, bevis(er) for skolegang samt bevis(er) for eventuel anden uddannelse – hvis ikke disse er vedhæftet, vil du ikke komme i betragtning til en stilling.

Vi indkalder til samtaler og ansætter elever løbende i de kommende måneder.

Du kan læse mere om uddannelsen på http://gladsaxe.dk.

Du skal vedlægge

  • Ansøgningsskemaet som du finder højere oppe i teksten (vedhæftes i feltet ”Ansøgning”)
  • Bevis(er) for skolegang (vedhæftes i feltet ”CV”)
  • Bevis(er) for eventuel anden uddannelse (vedhæftes i feltet ”Eksamensbeviser”)
  • Praktikerklæringer – hvis du er hjælperuddannet eller din uddannelsesplan, hvis du er på grundforløb (vedhæftes i feltet ”Uddannelsesbevis”)
  • Dokumentation for eventuelle ansættelser/Dokumentation for eventuelt frivilligt arbejde/foreningsarbejde (vedhæftes i feltet ”Udtalelser”)
  • Eventuel opholdstilladelse (vedhæftes i feltet ”Andet”)

Er du over 25 år
Kan du søge om voksenelevløn, hvis du kan dokumentere, at du inden for de 4 sidste år har sammenlagt 1 års erfaring (minimum 24 timer/uge) inden for faget – dokumentation vedlægges ansøgning.

Vi svarer gerne på dine spørgsmål om at være social- og sundhedsassistentelev i Gladsaxe Kommune. Du er velkommen til at ringe til uddannelses- og proceskonsulent Lone-Elisabeth Kragh på tlf. 3957 5546.

Virksomhed: 
Gladsaxe Kommune
Kontakt navn: 
annonceteksten Se
Kontakt telefon: 
33307700
Ansøgnings frist: 
18-02-2017